Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 20. 22:22 #4761
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleWalker @ 2013.06.20. 22:12)
Igen, felszínesség a köbön! dry.gif
Annyira szeretem az ilyen embereket, komolyan. Őszintén, én nem ismerem a fickót, nem is tetszik úgy, mint pasi, DE nem fogom teleoffolni a cikkeket, hogy mennyire csúnya és hasonlók, mert más attól szeretheti. Ez nálam is le tudja csapni a biztosítékot! bolond.gif

Igazad van, csak a külseje miatt kezdik el kritizálni, de még azt sem tudják hogy kicsoda és ez amúgy Selena választása, ha tényleg igaz lenne az hogy együtt járnak szerintem senkinek semmi közé nem lenne hozzá. Igazi felszíneség, mert amúgy Justin Bieber tökéletesen ilett Selenához. Kész vicc az egész. bolond.gif
8 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla, itsjustme, Luckie, coke., MadHatter, Lizania, icarlyluv
2013. június 21. 00:05 #4762
luluuu
luluuu
visszatérő vendég

StátuszI belive,that we all fall down sometimes.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 413
Csatolások: 0
Azonosító: 195771
Azt hiszem megint nem fogok tudni aludni...Rohadt meleg van,és van itt két szúnyog is,akik egyszerűen nem akarnak megdögölni. Múltkor sem aludtam kb. semmit,de már kezdek hozzászokni...
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2013. június 21. 01:38 #4763
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (luluuu @ 2013.06.20. 17:55)
Belépek a Facebook-ra,és mivel találom szembe magam? 
Az egyik kevésbé értelmes ismerősöm (Aki nem mellesleg lány) ezt tette ki :
"A lánynak az a dolga,hogy szép legyen,a fiú dolga meg,hogy büszke legyen a lányra"
Már nem azért,de hogy lehet valaki ennyire hímsoviniszta,és unintelligens?
Mi az,hogy egy lánynak az a dolga,hogy szép legyen?! Ez most olyan,minthogy a nőnek a konyhában a helye? Istenem...
Látszik,hogy egyeseket csak a külsőségek érdeklik.Személy szerint én nem járnék olyannal,aki azért van velem mert olyan csinike meg cukika vagyok.. De ennek a lánynak amúgy is 2 naposak a kapcsolatai,szóval..

Szerintem ez annyira azért nem gázos, bár azzal teljesen egyetértek veled, hogy az nem szerelem, ha valakivel a két szép szeme miatt vagyunk együtt és nem azért, aki valójában. Nekem sokszor nagyon jól tud esni, amikor a párom néha-néha, de eldicsekedi másoknak, hogy milyen szép menyasszonya van. Ez nem sovinizmus, csak csupán büszke arra, hogy én lehetek a párja, ami természetesen engem jó érzéssel tölt el: a párom nem szégyell engem, s ország-világ előtt elmondja, hogy én kellek neki. Erről az idézetről nekem ez jutott az eszembe, bár lehet akár olyan értelemben is, mint ahogyan te írtad.

On:

Nekem a szúnyogokkal. dry.gif Tegnap este tíz percet voltam kint és lazán szétmarták mind a két lábamat, amiket ma természetesen szétkapartam. Szerintem a tegnapi tizenkét marásból lett huszonnégy, szóval majd holnap reggel összeszámolom magamon. Eltűnhetne ez a rengeteg moszkító, mert már agyérgörcsöt kapok tőlük. Az azért vicces, hogy a páromat maximum egy-kettő csípi meg, engem meg minimum harminc egy fél órán belül. Úgy látszik a a B pozitív nagyon kelendő a szúnyogok körében. Biztos fincsi lehetek... blink.gif
9 felhasználónak tetszik: itsjustme, Luckie, luluuu, hayley4, coke., MadHatter, Lizania, TizzyHeart, icarlyluv
2013. június 21. 09:31 #4764
- törölt felhasználó -    
sokakhoz hasonlóan nekem is az időjárással. csak megfagyni vagy megsülni lehet? reklamalo.gif az időjárás mondjon le! biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: chelseagirl18, Miley-fan09, hayley4, coke., MadHatter, TizzyHeart, krisztencs99
2013. június 21. 11:12 #4765
luluuu
luluuu
visszatérő vendég

StátuszI belive,that we all fall down sometimes.
Hozzászólás: 413
Csatolások: 0
Azonosító: 195771
Idézet (Beyla @ 2013.06.21. 01:38)
Szerintem ez annyira azért nem gázos, bár azzal teljesen egyetértek veled, hogy az nem szerelem, ha valakivel a két szép szeme miatt vagyunk együtt és nem azért, aki valójában. Nekem sokszor nagyon jól tud esni, amikor a párom néha-néha, de eldicsekedi másoknak, hogy milyen szép menyasszonya van. Ez nem sovinizmus, csak csupán büszke arra, hogy én lehetek a párja, ami természetesen engem jó érzéssel tölt el: a párom nem szégyell engem, s ország-világ előtt elmondja, hogy én kellek neki. Erről az idézetről nekem ez jutott az eszembe, bár lehet akár olyan értelemben is, mint ahogyan te írtad.
On:
Nekem a szúnyogokkal. dry.gif Tegnap este tíz percet voltam kint és lazán szétmarták mind a két lábamat, amiket ma természetesen szétkapartam. Szerintem a tegnapi tizenkét marásból lett huszonnégy, szóval majd holnap reggel összeszámolom magamon. Eltűnhetne ez a rengeteg moszkító, mert már agyérgörcsöt kapok tőlük. Az azért vicces, hogy a páromat maximum egy-kettő csípi meg, engem meg minimum harminc egy fél órán belül. Úgy látszik a a B pozitív nagyon kelendő a szúnyogok körében. Biztos fincsi lehetek... blink.gif

Persze,az mindig jó érzés,ha megdícsérik a külsőnket smileeee.gif De szerintem lehet ett volna máshogy fogamazni,vagy nem tudom smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. június 21. 11:16 #4766
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349881
Azonosító: 98426
Meleg van. Négy napja semmi nem eszem, nem alszom, feküdni csak a jéghideg járólapon bírok, a macskám is ki van nyúlva, én meg nem tudom még csak megsimogatni sem, mert meggyullad a kezem (ez nagy probléma). Ma pedig 2 körül sikerült elaludnom, 4-kor meg keltem. Ja és emberek, akik a tavaszi hóesés és a júniusi mínuszok miatt panaszkodtatok, remélem minden vágyatok teljesült. ÉLVEZZÉTEK. biggrin.gif
9 felhasználónak tetszik: Ajsika, chelseagirl18, Luckie, hayley4, coke., MadHatter, iannina, Hayley.5, krisztencs99
2013. június 21. 11:22 #4767
- törölt felhasználó -    
Jelenleg ezzel a hülye évzáró-val.15:45-re el kell mennünk a suliba,az osztályterem-be gyülekezünk utána évzáró misére átmegyünk a templomba.Majd vissza a suliba,ott beszél még Ede atya nekünk valamit majd a terembe az osztályfőnök és csak úgy kapjuk ki a bizonyítványt.És ez mind ünneplőbe ebbe a bazi melegbe.Valamint ki ne felejtsük,hogy ez évbe a 8.-ok is ilyenkor kapják meg a bizonyítványt és ott lesz egy nem kellmes személy.#fuck mad.gif
2013. június 21. 12:40 #4768
- törölt felhasználó -    
A meleggel. Már félek kimenni.
10 felhasználónak tetszik: riri17, coke., hayley4, MadHatter, TizzyHeart, iannina, Luckie, Beyla, icarlyluv, Vandi
2013. június 21. 13:00 #4769
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Továbbra is ezzel a gusztustalan idővel. Képtelenség éjszaka aludni, és már ezen felidegelem magam. Úgy sajnálom már szegény kutyusomat is, azt sem tudja mit kezdjen magával. Ráadásul a térdemet is olyan tisztességesen bevágtam, hogy öröm volt hallgatni. Érezni meg pláne. blink.gif
7 felhasználónak tetszik: hayley4, MadHatter, coke., TizzyHeart, Luckie, Beyla, Vandi
2013. június 21. 13:02 #4770
- törölt felhasználó -    
Azzal, hogy minden jöttment regisztrálni tud ide.
11 felhasználónak tetszik: chelseagirl18, Pink Carnation, hayley4, MadHatter, coke., Lizania, TizzyHeart, Bella99, iannina, Luckie, icarlyluv
2013. június 21. 13:03 #4771
- törölt felhasználó -    
Idézet (Tóth Martin @ 2013.06.21. 13:01)
én halgatom is őt de annyira cukcsi és édeske h nem tom miért utálják ennyire.. elegem van az összes utálóból!

Akkor miért mondod,hogy cukcsi és édeske? Nem értem. _nevet.gif
Mellesleg a viselkedésével vált ki ellenszenvet több emberből.(meg a zenéje se valami fantasztikus,ízlés kérdése)
7 felhasználónak tetszik: riri17, hayley4, MadHatter, coke., Lizania, TizzyHeart, Luckie
2013. június 21. 13:07 #4772
Selena Best
Selena Best
visszatérő vendég

Státusz★ PLΔyBӨY ★
Hozzászólás: 496
Csatolások: 16
Azonosító: 195223
1. minden hülye regizik ide akik mutogatják magukat!
2.Álandóan az folyik a csapból minden hol Justin úgy,Justin így!
8 felhasználónak tetszik: MadHatter, coke., Lizania, TizzyHeart, iannina, Luckie, Beyla, icarlyluv
2013. június 21. 13:11 #4773
- törölt felhasználó -    
A rasszista emberekkel,de nagyon.
9 felhasználónak tetszik: coke., MadHatter, Vandi, Guitarist, TizzyHeart, Lizania, Luckie, icarlyluv, Vampiregirl1
2013. június 21. 13:14 #4774
- törölt felhasználó -    
ne etessétek a trollt! biggrin.gif

on: miért csak 1 kg-s kiszerelésben lehet kapni csokis parányt? mad.gif
5 felhasználónak tetszik: coke., MadHatter, hayley4, TizzyHeart, Luckie
2013. június 21. 13:37 #4775
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Én imádom a meleget, tényleg, a kedvencem a 35 fokok, ami most van, de az, hogy mindenki dolgozik, én itthon egyedül a kutyával, lehúzott redőnyökkel, sötétbe foglaljam el magam, úgy, hogy csurog le rólam a víz már unalmas. Legalább lenne valami programom...És szegény kutyámat levittem, hogy intézze el a dolgát, erre nyújtogatta a lábait, hogy ő nem tud menni a betonon, mert csípi a talpát.
11 felhasználónak tetszik: riri17, Vandi, coke., hayley4, MadHatter, TizzyHeart, FruFruChan, Kazuo, Luckie, Beyla, icarlyluv
2013. június 21. 13:43 #4776
- törölt felhasználó -    
Nekem a legyekkel,szúnyogokkal és a meleggel van nagy bajom.Már az alsóm is izzad.
+Eléggé bedagadtak a bokáim. sad.gif
5 felhasználónak tetszik: Vandi, coke., TizzyHeart, Luckie, Beyla
2013. június 21. 15:08 #4777
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Azzal, hogy amikor kellene bezzeg nincs itt egy moderátor sem...
2013. június 21. 15:09 #4778
- törölt felhasználó -    
Most éppen azzal van tele a tököm, hogy nem hat a gyógyszerem. bad.gif
4 felhasználónak tetszik: Sztár Mániás, coke., Nórii. SelFan., Luckie
2013. június 21. 15:15 #4779
- törölt felhasználó -    
jelenleg a nyomikkal, de nagyon. omg.gif
7 felhasználónak tetszik: Sztár Mániás, Lizania, Nórii. SelFan., coke., MadHatter, Luckie, icarlyluv
2013. június 21. 15:18 #4780
Tulipán16
Tulipán16
új tag

StátuszÁllj,nem gondoltam volna,hogy ezt érzem!
Hozzászólás: 61
Csatolások: 8
Azonosító: 200092
A mai generációval. Szörnyű,hogy hova fejlődnek.
16 felhasználónak tetszik: Pink Carnation, Sztár Mániás, TizzyHeart, Lizania, heyitsjade, hayley4, Guitarist, Bella99, Nórii. SelFan., coke., Hayley.5, MadHatter, Luckie, icarlyluv, luluuu, Vampiregirl1
540 oldal 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!