Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. június 27. 19:31
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Most perpill azzal, hogy a társadalom képtelen normálisnak elfogadni a kövér embereket. Nem az a normális, ha a csontunk is kilátszik. Igazából a testsúlyt tekintve nem is kellene, hogy legyen olyan, hogy normális...Egy ilyen pl nem szép? Nem a vékony a szép.
2 felhasználónak tetszik:
Bella99,
Nórii. SelFan.
2013. június 27. 20:17
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline |
Idézet (Lizania @ 2013.06.27. 19:31)
Most perpill azzal, hogy a társadalom képtelen normálisnak elfogadni a kövér embereket. Nem az a normális, ha a csontunk is kilátszik. Igazából a testsúlyt tekintve nem is kellene, hogy legyen olyan, hogy normális...Egy ilyen pl nem szép? Nem a vékony a szép.
ezzel az utolsó mondatoddal azt akartad kifejezni, hogy aki vékony, annak már semmi esélye arra, hogy szép legyen? a szépség meg szubjektív, valakinek ez tetszik, valakinek az. még azt sem tudhatod, hogy mi áll valaki soványsága illetve kövérsége mögött. sokan szeretnének hízni, mégsem tudnak. ahogyan sokan szeretnének fogyni, mégsem tudnak. nem csak azok mellett kell kiállni, akik ducibbak, mint mások, főleg nem úgy, hogy a "csontosok" vannak alázva.
12 felhasználónak tetszik:
TizzyHeart,
Luckie,
Pöttömke,
MadHatter,
Beyla,
Charlotte Benning,
hayley4,
minibogárka,
Vampire Lady,
An_d_a,
icarlyluv,
Corby
2013. június 27. 21:20
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
És még büszkék is magukra... Sosem fogom megérteni a korosztályomat. A szerencsétlen írni is alig a falig tud, de még milyen örömmel hangoztatja, hogy egy könyvet sem olvasott ki. Teljes szívvel gratulálok neki. Ahelyett, hogy a neten lógna, igazán nem ártana neki elővenni pár olvasmányt vagy helyesírási szótárt, én ezt tenném a helyében. A társadalom rohamosan visszafejlődik.
http://ask.fm/Szzabi/answer/49144286434
18 felhasználónak tetszik:
Pink Carnation,
coke.,
Lizania,
TizzyHeart,
Beyla,
Jolie_77,
Pöttömke,
Charlotte Benning,
Vandi,
Luckie,
Nórii. SelFan.,
Guitarist,
hayley4,
riri17,
An_d_a,
AFCfan,
icarlyluv,
Corby
2013. június 27. 21:22
most éppen azokkal a fiatal csajokkal, akik teljesen véletlenül híres és gazdag őskövületekbe "szeretnek bele". nem tudom, ki hogy van vele, de számomra nincs az a pénz, amiért hajlandó lennék tűrni, hogy egy archeológiai lelet taperoljon.
14 felhasználónak tetszik:
coke.,
TizzyHeart,
MadHatter,
Beyla,
Jolie_77,
Charlotte Benning,
Vandi,
Luckie,
Nórii. SelFan.,
hayley4,
riri17,
An_d_a,
icarlyluv,
Corby
2013. június 27. 21:34
Idézet (MadHatter @ 2013.06.27. 21:20)
És még büszkék is magukra... Sosem fogom megérteni a korosztályomat. A szerencsétlen írni is alig a falig tud, de még milyen örömmel hangoztatja, hogy egy könyvet sem olvasott ki. Teljes szívvel gratulálok neki. Ahelyett, hogy a neten lógna, igazán nem ártana neki elővenni pár olvasmányt vagy helyesírási szótárt, én ezt tenném a helyében. A társadalom rohamosan visszafejlődik.
nem elég, hogy sötét, még büszke is rá..
13 felhasználónak tetszik:
TizzyHeart,
MadHatter,
coke.,
Pöttömke,
Charlotte Benning,
Vandi,
Luckie,
Nórii. SelFan.,
hayley4,
riri17,
Beyla,
An_d_a,
Corby
2013. június 28. 00:28
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (coke. @ 2013.06.27. 20:17)
ezzel az utolsó mondatoddal azt akartad kifejezni, hogy aki vékony, annak már semmi esélye arra, hogy szép legyen? a szépség meg szubjektív, valakinek ez tetszik, valakinek az. még azt sem tudhatod, hogy mi áll valaki soványsága illetve kövérsége mögött. sokan szeretnének hízni, mégsem tudnak. ahogyan sokan szeretnének fogyni, mégsem tudnak. nem csak azok mellett kell kiállni, akik ducibbak, mint mások, főleg nem úgy, hogy a "csontosok" vannak alázva.
Ámen Testvérem! Tetszik egyébként nekem is, amikor valaki mondja, hogy miért csúnyább egy molettebb testalkatú és közben ezzel egyidejűleg szidja a soványakat. Komolyan, annyira tetszik, mintha különbebb lenne azoktól, akik a ducibbakat szidják. Nekem speciel a videóban linkelt hölgyemény, tetszik, csinos, de ha ilyen hasam lenne, hát zavarna. Fel akarok hízni, de azért nem ennyire. Én most a betegségem miatt leadtam két kilót, így most 42 vagyok, és valószínűleg amíg nem gyógyulok meg, hát hízni sem fogok. A gyógyszer, amit kaptam, az szerintem felgyorsította az anyagcserét és ötször annyit ettem, mint egyébként és egy rohadt deka sem jött fel, sőt csak ment lefelé... megint. Gyűlölöm, amikor a soványakra ráhúzzák azt a sztereotípiát, hogy milyen csúnyák, meg, hogy ők akarták. Én speciel soha sem tartottam esztétikusnak a csontsoványságot, és amikor belenézek a tükörbe, hát elhányom magamat a kiálló csontjaimtól. Pláne, hogy nem a saját kívánságom és óhajom miatt fogytam le ennyire soványra. Ha fel tudnék hízni, akkor felhíznék. Egyrészről az immunrendszerem is helyrejönne, más részről valahogy néznék is ki, harmadrészt meg abba maradna a folytonos szekírozás a családom és a párom részéről, hogy hú, de sovány vagyok, hízzak, egyek, meg meg fogok halni. Egy sovány nő is lehet szép, mert már láttam olyat, csak nem feltétlen az anorexiásokra kell gondolni. Habár a kedves tag is a soványság szóra az anorexiát és a bulímiát asszociálta. Gratulálok neki, komolyan!
On:
Nekem jelenleg az időjárással. Kezdek kikészülni teljesen. Reggel hideg volt, délután kezdett melegedni a levegő, de annyira, hogy én is megéreztem, pedig sokszor még melegbe is képes vagyok fázni. Aztán késő délutánra újra hűvös, este olyan tíz körül, amikor meg jöttem haza, nadrágban és pulcsiban rázott a hideg. A fejem szétrobban, szédülök egy kicsit és délután a pulzusom is olyan 90-95 között volt.
9 felhasználónak tetszik:
TizzyHeart,
Pöttömke,
Pink Carnation,
Luckie,
coke.,
MadHatter,
hayley4,
Bella99,
AFCfan
2013. június 28. 10:51
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.06.28. 00:28)
Ámen Testvérem! Tetszik egyébként nekem is, amikor valaki mondja, hogy miért csúnyább egy molettebb testalkatú és közben ezzel egyidejűleg szidja a soványakat. Komolyan, annyira tetszik, mintha különbebb lenne azoktól, akik a ducibbakat szidják. Nekem speciel a videóban linkelt hölgyemény, tetszik, csinos, de ha ilyen hasam lenne, hát zavarna. Fel akarok hízni, de azért nem ennyire. Én most a betegségem miatt leadtam két kilót, így most 42 vagyok, és valószínűleg amíg nem gyógyulok meg, hát hízni sem fogok. A gyógyszer, amit kaptam, az szerintem felgyorsította az anyagcserét és ötször annyit ettem, mint egyébként és egy rohadt deka sem jött fel, sőt csak ment lefelé... megint. Gyűlölöm, amikor a soványakra ráhúzzák azt a sztereotípiát, hogy milyen csúnyák, meg, hogy ők akarták. Én speciel soha sem tartottam esztétikusnak a csontsoványságot, és amikor belenézek a tükörbe, hát elhányom magamat a kiálló csontjaimtól. Pláne, hogy nem a saját kívánságom és óhajom miatt fogytam le ennyire soványra. Ha fel tudnék hízni, akkor felhíznék. Egyrészről az immunrendszerem is helyrejönne, más részről valahogy néznék is ki, harmadrészt meg abba maradna a folytonos szekírozás a családom és a párom részéről, hogy hú, de sovány vagyok, hízzak, egyek, meg meg fogok halni. Egy sovány nő is lehet szép, mert már láttam olyat, csak nem feltétlen az anorexiásokra kell gondolni. Habár a kedves tag is a soványság szóra az anorexiát és a bulímiát asszociálta. Gratulálok neki, komolyan!
Speciel nem szeretek s*gget csinálni a számból, de most úgy érzem megint le kell írjam. Mi lenne ha mindenki elfogadná magát olyannak amilyen? Sajnos, vagy nem, de akadnak dolgok amiről nem tudunk dönteni életünkben, és mégis fontos lenne. Ilyen a kinézet. A génjeink határozzák meg teljes egészében hogyan nézünk ki, kezdve a szemünk színétől odáig, hogy milyen az alkatunk. Én nem szeretem ha valakit bántanak azért, amilyen az alkata, és most értem ezalatt a soványakat, és a kövéreket is, természetesen. Olyanért nem szép dolog bántani valakit amilyen. Nem tehet róla, és ettől még lehet egy fantasztikus személyiség, és egy értékes ember, akár sovány, akár kövér. Én sem vagyok egy nádszál, van egy kis túlsúlyom, és évekig próbálkoztam fogyni, de nem ment, bármit is csináltam. Ilyen az alkatom, ennyi. Beletörődtem, és már nem is zavar. Akik szeretnek, azok így szeretnek. Sokkal jobban zavar az, hogy nem áldott meg a Nagy Manitou szép, hosszú, zongorista ujjakkal, mivel gitározni tanulok, és a barrés akkordok lefogása nem a legkönnyebb meló számomra.
Mindenki úgy szép ahogy van, ennyi! És bocsánat, Beyla, hogy Téged idéztelek be, nem pont Neked szólt, csak Te voltál kéznél.
Luckie,
TizzyHeart,
coke.,
Beyla,
MadHatter,
hayley4,
minibogárka,
Misao,
Corby
2013. június 28. 10:54
Idézet (MadHatter @ 2013.06.27. 21:20)
Az ilyenre mondom, hogy az apja is inkább széket csinált volna, mint gyereket. -.-"
11 felhasználónak tetszik:
Luckie,
TizzyHeart,
coke.,
Pöttömke,
MadHatter,
Nórii. SelFan.,
hayley4,
minibogárka,
Beyla,
icarlyluv,
Corby
2013. június 28. 20:28
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
A netcelebekből. Meg az állítólagos 'rajongóikból'. Sosem értettem, hogy lehet odalenni az ilyenekért. Egyáltalán nem helyesek, egy értelmes választ nem tudnak írni, mindenkit leszólnak és persze mindegyik flegma. És manapság ez a menő... A lányok képesek ask.fm-en egy csomó 'ajit' küldeni nekik, csak hogy felfigyeljenek rájuk egy 2 percre, és leírják nekik, hogy 'kösz'. Annyira szánalmasak az ilyen lányok, és sajnos van pár ismerősöm, aki ilyen. Azok a fiúk meg...igen, totálhelyesnek gondolják magukat, holott nem azok.. Megértem, mindenkinek más az ízlése, de némelyik úgy néz ki, mint egy lány.
2013. június 28. 21:52
Azzal,hogy náthás vagyok. Nagyon szuper,most biztos nem fogok tudni aludni,mert amikor náthás vagyok nem bírok aludni az eldugult orromtól.
2013. június 28. 22:36
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Nem szoktam ask-fm-et nézegetni, de most a guglin keresztül ebbe a khmmm... mibe is botlottam? Szerintem kitiltanának, ha leírnám. Tizennégy éves ostoba csitri profilját kezdtem el nézegetni, és azt hittem dobok egy hátast. Az még hagyján, hogy egy kiélt r*bancnak néz ki a csaj (elnézést a kifejezésért, de erre más szót nem tudtam találni), de az egész ask.fm-es profilja köbö arról szól, hogy hogyan fényezik és nyalják a kis valagát. Eszem-f*szom megáll ilyenkor: ezek a GYEREKEK azért regisztrálnak fel ilyen szájtra, mert kevés önbizalmuk és kisebbségi komplexusuk van? Mert eskü ez az egész másra nem jó, csak arra, hogy a való életben elnyomott egyedek itt éljék ki magukat. Riri17 írta az előbb, hogy netcelebek... mi van?! Ezek celebek? Na ne má'! Ez pár ostoba tizenéves nyikhaj, akik - mint ahogyan linkelte valaki - egy könyvet nem olvastak el, számolni sem tudnak, és akkor ilyenek osztják az észt. Adja Isten, hogy ezeknél anyuka és apuka köttessék ki az internetet, mert, ha ez a jövő generációja, akkor az emberiség kegyetlenül ráfázott. Azért kíváncsi lennék: anya és apa tudja, hogy miket írogat neten a kis pubikájuk?!
TizzyHeart,
hayley4,
coke.,
Misao,
Sztár Mániás,
Luckie,
Éowyn,
MadHatter,
icarlyluv
2013. június 28. 23:22
Idézet (Beyla @ 2013.06.28. 22:36)
Nem szoktam ask-fm-et nézegetni, de most a guglin keresztül ebbe a khmmm... mibe is botlottam? Szerintem kitiltanának, ha leírnám. Tizennégy éves ostoba csitri profilját kezdtem el nézegetni, és azt hittem dobok egy hátast. Az még hagyján, hogy egy kiélt r*bancnak néz ki a csaj (elnézést a kifejezésért, de erre más szót nem tudtam találni), de az egész ask.fm-es profilja köbö arról szól, hogy hogyan fényezik és nyalják a kis valagát. Eszem-f*szom megáll ilyenkor: ezek a GYEREKEK azért regisztrálnak fel ilyen szájtra, mert kevés önbizalmuk és kisebbségi komplexusuk van? Mert eskü ez az egész másra nem jó, csak arra, hogy a való életben elnyomott egyedek itt éljék ki magukat. Riri17 írta az előbb, hogy netcelebek... mi van?! Eek celebek? Na ne má'! Ez pár ostoba tizenéves nyikhaj, akik - mint ahogyan linkelte valaki - egy könyvet nem olvastak el, számolni sem tudnak, és akkor ilyenek osztják az észt. Adja Isten, hogy ezeknél anyuka és apuka köttessék ki az internetet, mert, ha ez a jövő generációja, akkor az emberiség kegyetlenül ráfázott. Azért kíváncsi lennék: anya és apa tudja, hogy miket írogat neten a kis pubikájuk?!
Nekem is elegem van már abból hogy némelyik 13-14 éves úgy viselkedik mint egy r*banc, engem egy csoport akasztott ki a facebook-on, az egyik ismerősöm, hívott meg és néhány ember nagyon gusztustalan képeket osztott meg.
2013. június 29. 08:32
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline |
Idézet (TizzyHeart @ 2013.06.28. 23:22)
Nekem is elegem van már abból hogy némelyik 13-14 éves úgy viselkedik mint egy r*banc, engem egy csoport akasztott ki a facebook-on, az egyik ismerősöm, hívott meg és néhány ember nagyon gusztustalan képeket osztott meg.
Hát engem az életben nem fognak megérteni a szüleim.Próbálok mindent csinálni,hogy legalább egy kicsit felfigyeljenek rám,de nem!Olyan vagyok mint a 3. kerék.Mindig csak a saját dolguk,nem az enyém.Olyan leszek lassan mint egy szellem.
2013. június 29. 13:08
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Az új munkahelyemmel. Reggel nyolctól este fél hatig ott vagyok, megállás nélkül robotolok mint egy állat, ha meg 3 percel hamarabb akarok elkéreszkedni még ők vannak felháborodva. B*sszus, ha legalább fizetnének,de nem, egy lusta disznó vagyok amiért én 5:30 helyett, 5:27-kor már pakoltam volna. Plusz, bűzlök a trágyától, ami gondolom nem meglepő, de nem is ez a felháborító: eddig heti 2 lovaglásban volt részem és egyik sem tartott legalább egy óráig. Tudom, ez "work experience" (átkozom is az iskolát,meg mindenkit akinek köze van hozzá) - viszont életemben nem éreztem még ennyire kihasználva magam. Nem tapasztaltam meg semmit, csak azért vagyok ott,hogy az alatt a két hét alatt megcsináljam mindenki helyett a piszkos munkát. Van vagy 60 lovuk és mindegyiket mi(+2osztálytársam) takarítjuk - napi 2x. No meg ott van még az a fantasztikus élmény,amikor a gyerkőcök lovagolni jönnek az én dolgom meg hogy vezessem a pónit, meg ügetessem őket (aka. rohanjak a póni után) - ha a gyerek meg nem kapaszkodik és leesik az meg dettó az én hibám, persze azt senki sem említette,hogy A LÓ HARAP! Valszeg kicsit túlreagálom, de azért valahol mégiscsak bánt,hogy a beígért lovaglásból nem lett semmi. Este meg hazajövök szószerint, semmihez sincs se életkedvem,se energiám - ez meg is látszik rajtam; hatalmas karikák díszítík a szemem alatti részt, a lábam tele van kék-lila-zöld foltokkal, szüleim szerint meg egy hét alatt többet fogytam a kelleténél (najó, ez meg ők túlozni)
Esköszöm ezután amint visszaáll minden suli-rutinban én leszek az osztály legnagyobb strébere. Eddig is mindig nagyon figyeltem a jegyeimre,de most komolyan - ha valamit megtapasztaltam ez alatt a csodás work experience alatt,az az hogy én a jövőben nem akarok ilyen helyen dolgozni. Látjátok, egy hét és belepusztolok. Mi lenne velem,ha hosszú távon ez lenne az igazi melóm?
Esköszöm ezután amint visszaáll minden suli-rutinban én leszek az osztály legnagyobb strébere. Eddig is mindig nagyon figyeltem a jegyeimre,de most komolyan - ha valamit megtapasztaltam ez alatt a csodás work experience alatt,az az hogy én a jövőben nem akarok ilyen helyen dolgozni. Látjátok, egy hét és belepusztolok. Mi lenne velem,ha hosszú távon ez lenne az igazi melóm?
2013. június 29. 18:35
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Az ostobákkal, akik nem ismernek egy világhírű bandát (TLC) és osztják az észt, hogy nem is híresek, mert se ők, se a szüleik nem hallottak még róluk.
2013. június 29. 18:39
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Fáj a fejem és hányingerem van, és fogalmam sincs, mitől...
2013. június 29. 21:39
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline |
Idézet (nothingcanstopme @ 2013.06.29. 18:39)
Fáj a fejem és hányingerem van, és fogalmam sincs, mitől...
hogy nem tudok dönteni egy nagy döntésnél...
2013. június 29. 21:52
Ma reggel le kellett mennem a papírboltba ragasztót venni a medencéhez.Visszafele nem bírtam átmenti az úttesten,mert jöttek a kocsik,de az egyik autós... bsszus várost nézett akkor?Olyan csiga lassan jött,jó jött egy kamion vagy busz lehetett,de engem nem érdekelt,átmentem.Nem értem,hogy van pár ember aki direkt csinálja pl:ahol lassan kéne menni ott tapossa a gázt,ahol gyorsabban lehetne már úgy megy mint egy csiga.És még hagyjuk,tegnap Veresre kellett mennünk bevásárolni szeptemberbe az új iskolába ami jó drága (művészeti suli),hazafelé szembejött egy állatnak nem nevezhető ember.Ha a bátyám gyorsabban megy akkor baleset fog történni.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.