Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. július 15. 18:47
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline |
Mindjárt felőröl az ideg,hogy most mi van Jinxx-el meg Sammivel,azonkívűl nagyon fáj a lábam...és nincs mit olvassak,nem jön az ihlet se a fanfiction-ömhöz,és idegbajt kapok az idióta barátnőmtől is..
2013. július 15. 18:50
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
A lázzal. Tegnap este 38 volt, majd vettem be Cataflamot, az reggelre lenyomta, de reggel újra felment, így megint vettem be egyet. Most meg megint érzem, hogy ráz a hideg és rossz a közérzetem. Pedig úgy reménykedtem abban, hogy ez valami egy napos nyavalya lesz.
8 felhasználónak tetszik:
Luckie,
VampireBella,
Nórii. SelFan.,
MadHatter,
Alison Lerman,
TizzyHeart,
Corby,
Lindsay019
2013. július 15. 22:55
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Azzal, hogy ma a tesómmal este nyolc fele elmentünk boltba ( ilyenkor mindig féláron van a péksüti) és miután fizettünk a biztonsági őr odament a nővéremhez hogy mutassa meg a táskáját, úgy hogy semmi gyanúsat nem csináltunk (mellesleg se ő sem én nem hordok kirívó cuccokat hogy esetleg azért figyelt volna fel ránk) lekezelően beszélt vele, amikor megmutatta a blokkot akkor sem hagyta békén mondván egy csoki nincs rajta, miután a tesóm megmutatta hogy igenis ott van, bocsánatot kért de elég bunkó hangnemben
13 felhasználónak tetszik:
Luckie,
Teddy,
Beyla,
Nórii. SelFan.,
MadHatter,
Alison Lerman,
TizzyHeart,
House Of Wax,
VanessaVani,
Destiny015,
Lizania,
Corby,
Lindsay019
2013. július 15. 23:39
Az emberi hülyeséggel. Egyre több a hülye.
Beyla,
TizzyHeart,
Nórii. SelFan.,
MadHatter,
baisée,
Alison Lerman,
Luckie,
Bella99,
VanessaVani,
Lillaa98,
Lizania,
Corby,
Lindsay019
2013. július 16. 10:36
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (VampireBella @ 2013.07.15. 22:55)
Azzal, hogy ma a tesómmal este nyolc fele elmentünk boltba ( ilyenkor mindig féláron van a péksüti) és miután fizettünk a biztonsági őr odament a nővéremhez hogy mutassa meg a táskáját, úgy hogy semmi gyanúsat nem csináltunk (mellesleg se ő sem én nem hordok kirívó cuccokat hogy esetleg azért figyelt volna fel ránk) lekezelően beszélt vele, amikor megmutatta a blokkot akkor sem hagyta békén mondván egy csoki nincs rajta, miután a tesóm megmutatta hogy igenis ott van, bocsánatot kért de elég bunkó hangnemben
Húgommal ezt egy pár hónappal ezelőtt csinálták meg az egyik plázában lévő New Yorker szaküzletben. Alapból nem lopós, mert nem úgy lettünk nevelve - bármennyire is szegények vagyunk, van bennünk annyi, hogy ne alacsonyodjunk le a lopás szintjére. Lényeg, barátnőjével nézelődtek, meg dumáltak, de nem vettek semmit sem. Kifelé menet a biztonsági őr rájuk szól, hogy pakolják ki a táskájukat, mert loptak. De semmi riasztó biszbasz nem szólalt meg egyébként, akkor meg mire fel pakoltatta ki a táskát?! Nem látta azt, hogy elemelt valamit a polcról és az a műanyag cucc sem riasztott be. Megalázóan minden egyes vevő előtt átkutatta a táskáját, mondván, hogy ő biztos lopott. A húgom tizennyolc évesen úgy néz ki, mint egy tizenkét éves. Nem festeti a haját, nincs piercingje, tetkója, tök átlagosan öltözködik, és őt vette ki totál alaptalanul? Hátha én ott lettem volna, akkor abban nem lett volna köszönet, mert kipakolás után, biztos, hogy megkerestem volna az üzletben jelenlévő legmagasabb pozícióval rendelkező emberkét és kirúgattam volna, mert ez már nagyon durva rágalmazás. Most, ha elmegyek a boltba és nem emelek el semmit, akkor bárki átkutathatja a táskámat? Eszméletlen, hogy miket meg nem csinálnak az emberrel különben ezek a biztonsági őrök...
17 felhasználónak tetszik:
Teddy,
Kelsey,
baisée,
VampireBella,
Nórii. SelFan.,
MadHatter,
Eszti0305,
Alison Lerman,
TizzyHeart,
Luckie,
Bella99,
House Of Wax,
Destiny015,
bibicsibi,
Lizania,
Corby,
Lindsay019
2013. július 16. 20:09
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline |
Az álmossággal. Már vagy egy hete nem tudok normálisan aludni, pedig a szobámba sincsen meleg se semmi, hogy az lenne a probléma. Egyszerűen reggelente olyan vagyok, mint egy mosott sz*r a fáradságtól este meg nem tudok elaludni ezért hajnali kettőig fent kántálok az ágyamon. Ma is kettőkor mentem aludni és minden fél órában felkeltem (csak tudnám, hogy miért) és reggel 8-kor meg felébredtem. Egész nap az álmosság kerülgetett, már kétszer is elaludtam délután de csak még fáradtabb lettem tőle. Anya már olyat is kitalált nekem, hogy valami lelki gondjaim vannak amik nyomasztanak, de nem adom ki magamból. Pedig én jól vagyok és nincsen semmi bajom de ez a nem tudok aludni dolog valahogy nagyon frusztrál.
11 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Teddy,
Eszti0305,
Alison Lerman,
TizzyHeart,
Luckie,
MadHatter,
Corby,
Maite12,
Lindsay019,
Nórii. SelFan.
2013. július 16. 22:28
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Őszinte leszek:ma valahogy mindennel.
Bármi történjék is,egyszerűen nem tudom örömömet lelni se benne.Semmi nem akar összejönni,veszekedés, nem úgy lettek a dolgok,ahogy terveztem,amit vártam,elmaradt,aminek jónak kéne lennie,rossz lesz stb. Igen,tudom,hogy ezek kicsi dolgok, de hát mint tudjuk, sok kicsi sokra megy,és baromira el tudják venni az ember életkedvét.
Nem találom a helyem, semmi se jó...Áh,már lassan megőrülök.
Bármi történjék is,egyszerűen nem tudom örömömet lelni se benne.Semmi nem akar összejönni,veszekedés, nem úgy lettek a dolgok,ahogy terveztem,amit vártam,elmaradt,aminek jónak kéne lennie,rossz lesz stb. Igen,tudom,hogy ezek kicsi dolgok, de hát mint tudjuk, sok kicsi sokra megy,és baromira el tudják venni az ember életkedvét.
Nem találom a helyem, semmi se jó...Áh,már lassan megőrülök.
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2013. július 17. 09:48
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Tegnap esti vendégemmel, a szúnyoggal. Egész éjszaka a fülemnél zümmögött, én meg mint valami elmebajos, próbáltam elhesegetni de valahogy mindig megtalált. Kinyitottam az ajtót, hát ha hajlandó kifáradni, persze neki tágasabb volt a szobámban. Nem volt kinyitva az ablakom, szóval nem tudom hogy tévedt be.
11 felhasználónak tetszik:
TizzyHeart,
Eszti0305,
Beyla,
MadHatter,
Luckie,
Alison Lerman,
Lizania,
Corby,
Lindsay019,
icarlyluv,
Nórii. SelFan.
2013. július 17. 14:23
Egy ilyen hat év körüli kis srác, úgy kiverte a hisztit az áruház kellős közepén, hogy csak néztem. Amennyire ki tudtam venni, a baja az volt, hogy az anyukája Boci csoki helyett Milkát vett. Idézem a gyereket:
-Én nem ilyet kértem, te külye k*rva! -Aztán elhajította a csokit, és nekikezdett a bömbölésnek.
Először el se akartam hinni, hogy tényleg le k*rvázta a saját anyját. Én legszívesebben, ott helyben feldugtam volna azt a csokit a seggébe. Aztán eszembe jutott, hogy a gyerek biztos nem magától tanulja ezeket a szavakat, és kíváncsi voltam, milyen nevelést kap otthon, ha eljutott idáig, hogy ilyeneket mondjon az anyjának. Félre értés ne essék, egyáltalán nem a gyereket akarom védeni, de valószínűleg a szülő sem lehetett egy minta szülő. Bár nem akarok ítélkezni fölöttük, mert nem ismerem őket (hála istennek ). Már előre látom mi lesz ebből a gyerekből, ha nagy lesz...
Nekem életembe nem jutott eszembe, hogy ilyet mondjak az anyámnak. Ha egyszer kiszaladna a számon egy ilyen szó, legszívesebben szembe köpném magam (bár valószínűleg ő előbb dobna ki a harmadikról ).
-Én nem ilyet kértem, te külye k*rva! -Aztán elhajította a csokit, és nekikezdett a bömbölésnek.
Először el se akartam hinni, hogy tényleg le k*rvázta a saját anyját. Én legszívesebben, ott helyben feldugtam volna azt a csokit a seggébe. Aztán eszembe jutott, hogy a gyerek biztos nem magától tanulja ezeket a szavakat, és kíváncsi voltam, milyen nevelést kap otthon, ha eljutott idáig, hogy ilyeneket mondjon az anyjának. Félre értés ne essék, egyáltalán nem a gyereket akarom védeni, de valószínűleg a szülő sem lehetett egy minta szülő. Bár nem akarok ítélkezni fölöttük, mert nem ismerem őket (hála istennek ). Már előre látom mi lesz ebből a gyerekből, ha nagy lesz...
Nekem életembe nem jutott eszembe, hogy ilyet mondjak az anyámnak. Ha egyszer kiszaladna a számon egy ilyen szó, legszívesebben szembe köpném magam (bár valószínűleg ő előbb dobna ki a harmadikról ).
17 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Teddy,
TizzyHeart,
Shawool Lilla,
AFCfan,
Eszti0305,
MadHatter,
Luckie,
Jody,
Alison Lerman,
Destiny015,
Bella99,
Lizania,
Corby,
Maite12,
Lindsay019,
icarlyluv
2013. július 17. 14:26
NikikkePrincess.♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 3219 Csatolások: 230 Azonosító: 198382 offline |
Bármi történjék is,egyszerűen nem tudom örömömet lelni se benne.Semmi nem akar összejönni,veszekedés, nem úgy lettek a dolgok,ahogy terveztem,amit vártam,elmaradt,aminek jónak kéne lennie,rossz lesz stb.
Bármi történjék is,egyszerűen nem tudom örömömet lelni se benne.Semmi nem akar összejönni,veszekedés, nem úgy lettek a dolgok,ahogy terveztem,amit vártam,elmaradt,aminek jónak kéne lennie,rossz lesz stb.
2013. július 17. 15:52
Beylacarter |
Idézet (wiky96 @ 2013.07.17. 14:23)
Egy ilyen hat év körüli kis srác, úgy kiverte a hisztit az áruház kellős közepén, hogy csak néztem. Amennyire ki tudtam venni, a baja az volt, hogy az anyukája Boci csoki helyett Milkát vett. Idézem a gyereket:
A gyerekek többsége általában az oviból vagy az iskolából veszi át a káromkodást, de az sem kizárható, hogy a kedves szülők is valami hasonló szókinccsel beszélnek a gyerekkel, illetve másokkal. A rossz dolog pedig, mint tudjuk, ragad. Egyébként sokszor még szegények a szavak jelentését sem tudják, csak kimondják, mert milyen jól hangzik. Persze nem tudom, hogy akit láttál gyerek mégis hány éves volt, mert, ha kisebb, akkor szegényke még tudatában sincs annak, hogy káromkodik, ám, ha nagyobb, akkor nem ártott volna a szájára csapni. Mindezek által a szülőt is minősíti az, ha a gyereket emiatt nem szólja meg, cs*szi le vagy bünteti meg.
Teddy,
TizzyHeart,
Eszti0305,
MadHatter,
Nimrod,
Lillaa98,
Luckie,
Jody,
Alison Lerman,
Bella99,
Corby,
Lindsay019,
icarlyluv
2013. július 17. 17:17
Nekem most azzal, hogy, hogy lehetek ennyire h*lye (már bocsánat a kifejezésért), hogy biciklizek éppen hazafelé a boltból, erre "rosszul" fékeztem -ugye nekem olyan a fékem, hogy pedállal lehet csak megállni vele-, és pár másodperc leforgása alatt már a földön feküdtem. Most meg ápolom a lábam és a kezem, mert szerencsétlenségemre elég csúnya nyomot hagytam magam után. Most őszintén. Csak velem történhet ez meg? Úgy látszik..
2013. július 17. 17:34
Még mindig a kézfájásommal.Tegnap este alig bírtam mozgatni,mert annyira fájt és most is fáj,szerencsére nem annyira.Komolyan sz*r érzés,hogy valamit felszeretnél emelni,de nem tudom normálisan mert r*hadtúl fáj
2013. július 17. 17:55
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Idézet (Nikikke @ 2013.07.17. 14:26)
Őőő...Áruld már el nekem,miért másoltad be az én írásomat?
2013. július 17. 18:01
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline |
Idézet (wiky96 @ 2013.07.17. 14:23)
Úristen...én már akkor kaptam volna egy jó nagy maflást,ha elkezdek az áruházban hisztizni (O).(O)
Egyszer a barátnőm öccse nem akart beszállni az autóba vásárlás után(én is ott voltam) és elindultunk nélküle,de csak a körforgalomig,mire a bnőm elkezdett hisztizni,hogy most hova megyünk az öccse nélkül(természetesen visszamentünk volna amúgy is,csak nem fogta fel) és akkor végre méltóztatott beszállni az 'uraság'...Az volt a másik fele,amikor ott vacsiztam náluk,és megkérdezte így kerek perec,hogy tudom-e,hogy mi az a szex Erre az anyja szokás szerint nem mondott semmit,én meg rezignált arccal tovább dumáltam a bnőmhöz...Ja,és ez kb. 3 évvel ezelőtt történt,és a gyerek most 8 éves...
2013. július 17. 19:15
Eszti0305szjger.♥ |
Nekem a drága emésztőrendszeremmel.
Már étvágyam is alig van, 2 szendviccsel simán ellenék egész nap.Olyan baromi kevés vizet sem iszom,habár nem napi 3 litert,de azért fogalmazzunk úgy,hogy messze állok a kiszáradástól.A rostbevitelem sincs a legalacsonyabb helyen.
Megettem alig egy tál levest,és már akkora lett a hasam,mint aki minimum bevágott egész 3 pizzát.Ittam egy kis szánsavas vizet,és ennyi volt. Ahogy írtam,étvágyam is egyre kevesebb,látom is magamon,hogy ment le innen-onnan, a hasamról is,de így nem látszik,mivel nem bír el gyakorlatilag semmit,és felpuffadok.
Az emésztésem is messze áll a jótól,szóval ha el is érném az áhított lapos hasat,amitől nem állok túl messze,ez a kép biztos tönkre vágja,hogy egy kis kaját beviszek a szervezetembe,és bumm.
Már étvágyam is alig van, 2 szendviccsel simán ellenék egész nap.Olyan baromi kevés vizet sem iszom,habár nem napi 3 litert,de azért fogalmazzunk úgy,hogy messze állok a kiszáradástól.A rostbevitelem sincs a legalacsonyabb helyen.
Megettem alig egy tál levest,és már akkora lett a hasam,mint aki minimum bevágott egész 3 pizzát.Ittam egy kis szánsavas vizet,és ennyi volt. Ahogy írtam,étvágyam is egyre kevesebb,látom is magamon,hogy ment le innen-onnan, a hasamról is,de így nem látszik,mivel nem bír el gyakorlatilag semmit,és felpuffadok.
Az emésztésem is messze áll a jótól,szóval ha el is érném az áhított lapos hasat,amitől nem állok túl messze,ez a kép biztos tönkre vágja,hogy egy kis kaját beviszek a szervezetembe,és bumm.
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2013. július 17. 19:48
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Seta helyett most a szallason gubbasztok anyuval, mert tegnap voltam olyan szerencsetlen, hogy bevertem az agy vegebe a labam. -.- Nagyon faj, kek szine van es delutan voltunk strandolni, azota pedig be is van dagadva. Remelem holnapra javulni fog. Amugy csak en lehetek ilyen szerencsetlen.
2013. július 17. 20:05
Idézet (riri17 @ 2013.07.17. 19:48)
Seta helyett most a szallason gubbasztok anyuval, mert tegnap voltam olyan szerencsetlen, hogy bevertem az agy vegebe a labam. -.- Nagyon faj, kek szine van es delutan voltunk strandolni, azota pedig be is van dagadva. Remelem holnapra javulni fog. Amugy csak en lehetek ilyen szerencsetlen.
Nyugi,én is szoktam ilyeneket csinálni Volt olyan,hogy többször lefejeltem a vasat,mert szűk helyen volt a cica így be kellett mennem,hogy kivigyem vagy kaját adjak és mindig lefejeltem
2013. július 18. 08:40
Ezzel a kedves szomszéddal, aki felébreszt hajnalok hajnalán. Nem tudom mi a baja, vagy miért hallgatja olyan hangosan a zenét, hogy lassan már a saját gondolataimat sem hallom, de mindjárt kimegyek hozzá, és fejbe b*szom. Elnézést a szóért, de ezt nem bírom már. Még ha már dél lenne, akkor oké, vagyis fogjuk rá, hogy az lenne, de fél kilenckor? Mellesleg ilyen homi zenét hallgat a nagy "rocker" barátunk. Igazán kellemes... De ha ő is szeretne holnap ébresztőt szívesen csinálok, csak az kemény rock számokból fog állni!!! És garantálom, hogy ki fog dőlni a ház fala...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.