Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 26. 14:24 #5121
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
A dögmeleggel, ami miatt a fejem fáj, és olyan erőtlen vagyok, mint egy tunya here.
A sok ostoba fórumozóval, aki csak olyanokat tud írni hogy: ki ez? ismertem kéne? kit érdekel? de érdekes hír. már alig várom. (közben azt sem tudja, ki a fenéről szól a cikk), és még büszkék is az agyi sötétségükre.
Ha ilyen ostoba kölyköm lenne, elásnám a játszótéri homokozóba.
19 felhasználónak tetszik: Nessuna, riri17, TizzyHeart, itsjustme, MadHatter, Beyla, Bella99, icarlyluv, Alison Lerman, Fancsilio, minibogárka, Jody, CandUs, Pöttömke, Luckie, Eszti0305, Carmita, Corby, nothingcanstopme
2013. július 26. 15:09 #5122
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
A szomszéd néni drága unokájával. Aki egész nap Skrillex-et bömböltet...áhh, kicsit sem vagyok kikészülve. Ráadásul egyre hangosabban hallgatja, mert szerintem már az egyik fülére megsüketült. Anya már szólt a néninek, de az is süket, szóval szerintem nem zavarja. De engem igen. reklamalo.gif Már szétmegy a fejem attól a szartól, de nem merek átmenni, mert ijesztő a csávó és múltkor is nézett. blink.gif Szóval mikor apa hazaér a munkából, átküldöm, hogy állítsa le. laugh.gif
11 felhasználónak tetszik: Jolie_77, TizzyHeart, MadHatter, Beyla, Alison Lerman, Fancsilio, Jody, Pöttömke, Luckie, Eszti0305, Corby
2013. július 26. 15:26 #5123
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2351
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Egyesek féltékenykedésével... van párod, de azért mindenkivel elkezdesz kavarni, akivel csak lehet, bezzeg ha a szerelmed ránéz valakire, már őrülten féltékeny leszel... meg megbocsátásért könyörögsz -.- hát b***meg...
És a kóla sem fér be a hűtőbe, de ez a kisebbik probléma rohog.gif
10 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla, TizzyHeart, Nórii. SelFan., Alison Lerman, Fancsilio, Jody, MadHatter, Pöttömke, Luckie
2013. július 26. 17:29 #5124
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Hát a meleggel nekem is, egyszerűen katasztrófa, és én még mindig gyakorlaton punnyadok. Fent vagyok a másodikon a traumatológián, és ott a hőmérséklet kábé egyenlő a szaunával. Az egyik nővér ma levitt az intenzív osztályra megmutatni a dolgokat (egyébként egy csomó érdekességet megtudtam, és csinálhattam is), és ott a klíma miatt ezerszer jobb idő volt, mint fent az osztályon. A másik amitől már a hajam kihullott azaz egyik beteg volt. Tegnap hozták be négy kommandóssal együtt, mert valami lövöldöző őrült volt. (talán még hallottatok is róla ma vagy tegnap) Esküszöm, előbb éreztem magamat rendőrőrsön, mint egy kórházi osztályon. blink.gif Idegesített, hogy egy fél méternyi széles folyosón tűvel meg minden szir-sz*rral a kezemben kerülgetnem kellett a kapásból háromajtósszekrény emberkéket. Akkor bujkáltam a kamera elől is, mert az RTL klub is kitolta a valagát, s az ég világon mindent lefilmeztek, lefotóztak, én meg alapból nem vagyok az a személy, aki vágyik a hírnévre, így a munkámat végezve kábé olyan lehettem, mint 007-es James Bond csak női kiadásban. blink.gif Na, mindegy, a cirkusz reggel meg is szűnt, hála a jó Istennek, de ami tegnap ott ment... szerintem undorító volt. Oké, rendőri őrizet, oké, a betegek és a dolgozók részéről megtették a biztonsági óvintézkedéseket, de a riporterek nagyon undorítóan viselkedtek azért, hogy valami kis szaftos sztorit kihozhassanak ebből az egészből. Képesek voltak órákat ácsorogni a szűk folyosón, kamerával meg mindennel, hogy megcsinálhassanak egy fél perces riportot, mert a beszéde nem volt több annyinál. Mindegy, ki gondolta volna, hogy az első napom a traumatológián ilyen élménydús lesz.XD Biztos nagy szám, hogy valaki lelőtt valakit, és a bűnűzőt őriztetni kell meg minden, de belőlem semmi extrát, semmi izgalmat nem váltott ki, hogy egy lebilincselt ember fekszik az egyik kórházi ágyon. Ja, meg az üdítőautomatákkal. Hazafele venni akartam valami kis lónyálat, hogy ne kókadjak el teljesen mire haza érek. Bedobok 240 Ft-ot, mert képesek ennyit elkérni, erre kiírja, hogy "Üres", és még a pénzemet sem adta vissza. Hát az első és az utolsó volt, hogy én ilyen sz*rokba dobálok bármit is. blink.gif
14 felhasználónak tetszik: TizzyHeart, Bella99, Nórii. SelFan., icarlyluv, Alison Lerman, Fancsilio, Jody, MadHatter, CandUs, Pöttömke, Luckie, Eszti0305, Corby, Sztár Mániás
2013. július 26. 19:12 #5125
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6376
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Mi ez?!?!? blink.gif ohmy.gif 110.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lop8vpNmgL1qj3p4eo1_500.gif
12 felhasználónak tetszik: TizzyHeart, Nessuna, Beyla, Jody, MadHatter, Jolie_77, CandUs, Bella99, Pöttömke, Luckie, icarlyluv, Fancsilio
2013. július 26. 19:15 #5126
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alison Lerman @ 2013.07.26. 19:12)
Mi ez?!?!?  blink.gif  ohmy.gif  110.gif 

Ez most komoly??? Ez nagyon gáz blink.gif Szegény ember megmutatta, hogy tényleg nem normális.
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Pöttömke, Luckie
2013. július 26. 19:17 #5127
- törölt felhasználó -    
Idézet (Alison Lerman @ 2013.07.26. 19:12)
Mi ez?!?!?  blink.gif  ohmy.gif  110.gif 

Koncert és szervezés? ohmy.gif Még akkor sem hívnám szerepelni, ha a halálos ellenségemmel akarnék kiszúrni. dry.gif
9 felhasználónak tetszik: TizzyHeart, Alison Lerman, Beyla, Jody, MadHatter, Pöttömke, Luckie, Corby, icarlyluv
2013. július 26. 19:18 #5128
- törölt felhasználó -    
Tegnap a barátnőimmel kis híján körbesétáltam az egész várost,ujjas papucsban.Ez a bizonyos ujjas papucs úgy feltörte a lábujjamat,hogy lejött róla bőr,és hát maradjunk annyiban hogy eléggé fájt.Ma Pest felét kellett bejárnom nagy örömömre,egy topánkában ami a sarkamat törte fel,úgyhogy lassan már rá se tudok állni a lábamra!Tudom,tudom nagy problémáim vannak,de baszottul fáj:|
12 felhasználónak tetszik: TizzyHeart, Beyla, Alison Lerman, Jody, MadHatter, CandUs, Pöttömke, Bella99, Luckie, Eszti0305, icarlyluv, Nórii. SelFan.
2013. július 26. 19:19 #5129
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessuna @ 2013.07.26. 19:17)
Koncert és szervezés?  ohmy.gif Még akkor sem hívnám szerepelni, ha a halálos ellenségemmel akarnék kiszúrni. dry.gif

Ez a szám egy új kínzási módszer! rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: Nessuna, Beyla, MadHatter, Pöttömke, Luckie, Fancsilio
2013. július 26. 20:02 #5130
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
A meleggel. Képtelenség ezt ép ésszel elviselni. Ráadásul harmincvalahány fokban nem egy leányálom cukrászdában dolgozni... blink.gif
9 felhasználónak tetszik: Jody, TizzyHeart, Alison Lerman, MadHatter, Beyla, CandUs, Pöttömke, Luckie, icarlyluv
2013. július 26. 20:04 #5131
- törölt felhasználó -    
Egyes Belieberek IQ szintjével. Akkor is védeni fogják, ha ez a kis csíra felgyújt és kifoszt egy óvodát. dry.gif
18 felhasználónak tetszik: chelseagirl18, TizzyHeart, itscandice, Jody, Alison Lerman, MadHatter, Beyla, itsjustme, Jolie_77, CandUs, Bella99, Pöttömke, Fancsilio, Luckie, Eszti0305, Corby, icarlyluv, Nórii. SelFan.
2013. július 26. 20:23 #5132
- törölt felhasználó -    
Ezzel a negyven fokkal, és hogy holnap és vasárnap, meg hétfőn még melegebb lesz! scare.gif
10 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, chelseagirl18, TizzyHeart, CandUs, MadHatter, Beyla, dijansalihu, Pöttömke, Luckie, Corby
2013. július 26. 20:25 #5133
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

Idézet (malna90 @ 2013.07.26. 20:23)
Ezzel a negyven fokkal, és hogy holnap és vasárnap, meg hétfőn még melegebb lesz!  scare.gif

Nos, akkor ez esetben azzal is, hogy egész hétvégén dolgozok. laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Pöttömke, Luckie, Alison Lerman
2013. július 26. 20:27 #5134
- törölt felhasználó -    
Idézet (malna90 @ 2013.07.26. 20:23)
Ezzel a negyven fokkal, és hogy holnap és vasárnap, meg hétfőn még melegebb lesz!  scare.gif

Ez az időjárás már kikészít, ma is a kocsiban ültem és olyan volt kb. mint egy szauna és ráadásul vasárnap kb 2:30 órát fogunk menni kocsival.
6 felhasználónak tetszik: CandUs, Beyla, Pöttömke, Luckie, Eszti0305, Alison Lerman
2013. július 26. 20:29 #5135
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Túlléptem a napi post-olási limitet Tumblr-en. Lehet, hogy egy kis életre lenne szükségem, de hát ezen a nyáron a négy fal a legjobb barátom -kivéve, ha gyógytornára visznek kocsivel biggrin.gif
9 felhasználónak tetszik: MadHatter, TizzyHeart, Beyla, dijansalihu, Pöttömke, Luckie, Alison Lerman, Pezzie92, Corby
2013. július 26. 20:32 #5136
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Azzal, hogy az idei nyár elég gáz, ami a fesziválokat illeti. Mármint itt Szerbiában. A két említésre méltó emberforma, aki járt errefelé, az Snoop Dogg és Eric Prydz volt, de egyébként ez évben csak David Guetta és a hozzá hasonlók uraták a fesztivált. Hát, köszönöm, mondjuk nekem nincs kedvem David Guetta zenéjét hallgatni, miközben a színpadon látszólag(?) csinálja a muzsikát. mellow.gif És azért vagyok ilyen bánatos, mivel tavaly (még mindig alig fogom fel...) itt volt a Guns N' Roses, igaz, az új felállás, de akkor is. Arról álmodoztam négy-öt éves korom óta, hogy láthassam élőben, és tavaly csak egy kis hajszál választott el attól, hogy ott álljak Axl Rose előtt hat méterre és a színfalak mögött csinálhassunk közös képet, autogrammot kaphassak, megöleljem és megköszönjem neki, hogy mennyi mindenre megtanított(ak) a dalokon keresztül. Mivel gyakorlatilag a Guns N' Roses tanított meg élni. De ugye az életnek és a kedves, megértő anyukámnak mindenbe bele kell szólnia, akkor is, ha apa simán megengedte volna. Így volt ez a Slash koncerttel is idén... Csak anyám nem engedte és az ő szava felér tizenöt emberével. Köszi anyu. dry.gif Ja amúgy a szüleim a nyolcvanas és kilencvenes években nagyba mentek rocksztárok, legendák koncertjeire, sőt még a Guns-ra is el akartak menni 92-ben... mellow.gif Imádom, hogy ilyen későn születtem, komolyan. Minden jó dologról lemaradok, pl: Woodstock. cry.gif
13 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla, dijansalihu, Bella99, Pöttömke, Jody, CandUs, Luckie, Alison Lerman, Eszti0305, Corby, icarlyluv, Guitarist
2013. július 26. 21:43 #5137
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (chelseagirl18 @ 2013.07.26. 20:25)
Nos, akkor ez esetben azzal is, hogy egész hétvégén dolgozok. laugh.gif

Tudom, hogy gonoszka leszek, de valahol annyira jó érzés olvasni, hogy nem csak én szívok a melóval diákként, hanem más is. Mondjuk csak hétfőtől péntekig nyolc órázom (bár sajnos ingyen, mivel iskolai gyakorlat), úgyhogy kitartást a hétvégére! Én nagyjából kinyírnám magamat, ha holnap is be kéne mennem. Totál KO vagyok, pedig még csak két napot voltam a traumatológián. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: CandUs, Alison Lerman
2013. július 26. 21:48 #5138
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Ezzel a sok ostoba és elvakult Bieber és Miley-fanocskával. Ezek ketten bármit tehetnek, akár gyilkolhatnának is, mégis a falka úgy védi őket, mintha az emberiség szentéletű megmentői lennének. A köpködős tuskó és a félkegyelmű r*banc barátnője. omg.gif
18 felhasználónak tetszik: dijansalihu, minibogárka, Bella99, Beyla, Fancsilio, chelseagirl18, Jody, TizzyHeart, CandUs, Luckie, MadHatter, Alison Lerman, Eszti0305, Corby, Nessuna, icarlyluv, Nórii. SelFan., itsjustme
2013. július 26. 22:07 #5139
Fancsilio
Fancsilio
azélettúlszép.

Státusz2ÉV UTÁN VISSZATÉRTEM. *frissités alatt az starityfiokom*
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 199
Azonosító: 205287
Idézet (Jolie_77 @ 2013.07.26. 21:48)
Ezzel a sok ostoba és elvakult Bieber és Miley-fanocskával. Ezek ketten bármit tehetnek, akár gyilkolhatnának is, mégis a falka úgy védi őket, mintha az emberiség szentéletű megmentői lennének. A köpködős tuskó és a félkegyelmű r*banc barátnője.  omg.gif

nekem is ez a bajom most. biggrin.gifD Bár nem az én hibám, de akkor is látszik hogy agy nélkül is tudnak élni secret.gif
7 felhasználónak tetszik: TizzyHeart, Jolie_77, Luckie, MadHatter, Eszti0305, Nórii. SelFan., Alison Lerman
2013. július 26. 22:15 #5140
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

Idézet (Beyla @ 2013.07.26. 21:43)
Tudom, hogy gonoszka leszek, de valahol annyira jó érzés olvasni, hogy nem csak én szívok a melóval diákként, hanem más is. Mondjuk csak hétfőtől péntekig nyolc órázom (bár sajnos ingyen, mivel iskolai gyakorlat), úgyhogy kitartást a hétvégére! Én nagyjából kinyírnám magamat, ha holnap is be kéne mennem. Totál KO vagyok, pedig még csak két napot voltam a traumatológián. blink.gif

Szó se róla szeretem csinálni, mert tényleg, és bent olyanok vagyunk, mint egy család, de rendesen el lehet fáradni. Tavaly végeztem cukrászként, utána másik suliba mentem hogy érettségizzek is, szóval max hétvégente meg szünetekben tudtam oda járni melózni. Most egész nyáron van rá lehetőségem szerencsére. Mivel már nem vagyok diák ott, rendesen meg is vagyok fizetve szóval teljesen jó. rolleyes.gif Mondjuk a nyolc óra az nálunk sose nyolc. Van az 11-12 is. laugh.gif Igazából az a baj, hogy nem kellemes mikor megy a sütő, a gáz, meg minden és amúgy is 35 fok van. blink.gif
Hogy ne legyen off:
Múlthétre írták ki, hogy áramszünet lesz. Mégsem volt, aminek nagyon örültünk, hiszen ha egy cukrászdában nincs áram akkor megáll az élet, arról nem is beszélve, hogy minden elolvad. A büdös bunkók ma kapcsolták le, és annyival magyarázták hogy "kellett volna módosító levélnek érkeznie". Egy kellett volna levéllel igazán kitörölhetjük. 2 órát áram nélkül töltöttünk és dolgozni sem tudtunk rendesen. mad.gif
6 felhasználónak tetszik: CandUs, Beyla, Alison Lerman, Eszti0305, Luckie, MadHatter
540 oldal 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!