Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 28. 17:13 #5161
k.timike 22
k.timike 22
♡I am fabulous♡™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1155
Csatolások: 307
Azonosító: 145579
Azzal, hogy az F1-en Grosjean büntetést kapott, és így elvesztette a dobogóesélyét, ráadásul Alonso azt nyilatkozta utána, hogy megérdemelte, amiért agresszív volt vele a rajtnál rolleyes.gif Arrogáns dög, mindig is utáltam dry.gif
2013. július 28. 19:30 #5162
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Azzal, hogy holnap megint hétfő és kezdődik elölről a hét. cry.gif El nem tudjátok képzelni, hogy mennyire nincs kedvem holnap reggel felkelni és bent gürizni nyolc órát. Persze, ezzel egy csomót tanulhatok, mert az infúziózást már a kisujjamból rázom ki, és vérvételben is egyre profibb vagyok, hiszen tudok gyakorolni. Ám annyira jól tudna esni az, hogy holnap tízig aludhassak és az ég világon ne csinálhassak semmit sem. Ráadásul fent a második osztályon egy darab ventilátor sincs, s hiába vannak nyitva a kórterem ajtajai és a kórtermekben az ablakok, egyszerűen halál az egész hosszú nadrágban, zokniban, pólóban és hosszú köpenyben. Kínzás. Nem akarom! cry.gif
9 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan., MadHatter, TizzyHeart, Luckie, WhiteRosee, Szandiiii, Sztár Mániás, Corby, Alison Lerman
2013. július 28. 20:54 #5163
- törölt felhasználó -    
Ha ennyi rajongója van a gyökereknek, mindjárt létrehozok egy sztáradatlapot egy sárgarépának. mad.gif
18 felhasználónak tetszik: nothingcanstopme, Jolie_77, Bella99, Fancsilio, MadHatter, minibogárka, icarlyluv, escoripon, TizzyHeart, Nórii. SelFan., Luckie, WhiteRosee, Eszter97, Beyla, Szandiiii, Sztár Mániás, Corby, Alison Lerman
2013. július 28. 21:19 #5164
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
A sok észhiányos kortársammal...Felfoghatatlan számomra,h mégis mi történt.Mindegyikőjüknek egytől egyig csak az számít,h minél több buliban igya le magát öntudatlan állapotba,amitől olyan "húdemenőők" lesznek,valamint telepakolják a facebook-ot a részeg képeikkel.Ha meg éppen nem ezekkel találom szembe magam,ott vannak az "askos celebek",akik persze "fészbúk modellek" is egy személyben.
Arról nem is beszélve,h az összes kiscsaj amiatt hisztizik,h nem becsüli meg egy srác sem,miközben minden héten új pasi ágyába fekszik bele.Aztán ott van a sok "páva" is.Agyhiányos,magamutogató,egoista kiscsajok pasi verziója,akik szintén úgy szaporodnak,mint a nyulak.
Mindenki ennyire leragadt ezen a magamutogató,öntelt és beképzelt szinten,csak én nem?Komolyan azt érzem néha közöttük,h velem van a baj...Meg is kapom a temérdek lesajnáló tekintetet,annak ellenére,h én is eljárok szórakozóhelyekre,csak velük ellentétben ismerem a mértékkel szót,nem vagyok olyan "netcelebecske",mint ők,és nem ismerem a fél várost,mivel nem jópofizok minden embernek.
Hihetetlen...I don't wanna live on this planet anymore mellow.gif
12 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Nessuna, Bella99, MadHatter, icarlyluv, TizzyHeart, Nórii. SelFan., Luckie, WhiteRosee, Beyla, Corby, Alison Lerman
2013. július 28. 22:01 #5165
- törölt felhasználó -    
Azzal, hogy holnap vizsgázok, 40 fok lesz (gyakorlatilag szerintem 45 is), és semmit nem tudok, mert eddig is 40 fok volt, olyankor meg nem lehet tanulni. Legalábbis nekem nem megy...
11 felhasználónak tetszik: Nessuna, dijansalihu, MadHatter, TizzyHeart, Luckie, WhiteRosee, Beyla, Szandiiii, Corby, Fancsilio, Alison Lerman
2013. július 29. 00:30 #5166
- törölt felhasználó -    
A tudattal, hogy holnap ismét hétfő.. Hiába a nyári szünet, ha gyakorlat van. Reggel ugyanúgy kelés, mint suli időbe.. mad.gif Holnap kezdem a 3. hetem, vagyis ezt azt jelenti, hogy még 4 kib***ott hetem van hátra :| Szivás ez az egész nyár. De csak igy lesz meg az évem. Azért az kicsit megnyugtat, hogy lesz 1 szabad hetem augusztus legvégén xD
9 felhasználónak tetszik: MadHatter, TizzyHeart, Nórii. SelFan., Luckie, WhiteRosee, Beyla, Szandiiii, Corby, Alison Lerman
2013. július 29. 02:46 #5167
Pezzie92
Pezzie92
*Flower Power*

StátuszI am done adulting | Let's be mermaids
Hozzászólás: 7089
Csatolások: 417089
Azonosító: 206112
A dögmelegtől nem tudok aludni,csak forgolódok.Pedig most tökéletes lenne az idő az alváshoz,semmi zajt nem hallok kintről.
+Az izzadságtól már szétvakartam a hasam és tiszta vörös. sad.gif
8 felhasználónak tetszik: MadHatter, An_d_a, TizzyHeart, Nórii. SelFan., Luckie, WhiteRosee, Beyla, Corby
2013. július 29. 07:58 #5168
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Azzal, hogy az egyetlen szabadnapomat sem tudom élvezni, mert az utcára se lehet kimenni anélkül, hogy 2 percen belül ne forrjon fel az agyvizem.
De éppen az imént futottam bele a neten valamibe ami tökéletesen felvázolja a szobában uralkodó döglesztő meleget is:

,,Nem mondom, hogy meleg van a szobámban... de maradjunk annyiban, hogy az előbb jött be két hobbit, hogy bedobjanak egy gyűrűt..."
14 felhasználónak tetszik: MadHatter, An_d_a, sMokEe.cLouD, TizzyHeart, Luckie, Fancsilio, WhiteRosee, Nessuna, Beyla, Szandiiii, minibogárka, Jolie_77, Corby, Alison Lerman
2013. július 29. 08:34 #5169
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3054
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
A nagyon "kedves" szomszédgyerekekkel akik itt sikoltoznak már reggel 6-kor.
7 felhasználónak tetszik: chelseagirl18, MadHatter, TizzyHeart, Luckie, WhiteRosee, Szandiiii, Corby
2013. július 29. 08:53 #5170
Nikikke
Nikikke
Princess.♔

StátuszMy lover's got humour.
Hozzászólás: 3219
Csatolások: 230
Azonosító: 198382
Azzal , hogy a drága szomszédaink hajnali 2-ig buliztak és anyám már ki akarta hívni a rendőrséget mert ez már hetente 3 van. olyan 2 hónapja
9 felhasználónak tetszik: MadHatter, sMokEe.cLouD, TizzyHeart, Nórii. SelFan., Luckie, Fancsilio, WhiteRosee, Szandiiii, Corby
2013. július 29. 08:55 #5171
- törölt felhasználó -    
Éppen azzal,hogy egész este nem tudtam aludni a meleg,és a szúnyogok miatt akik szinte minden percben rajtam másztak,és csipkedtek össze-vissza. dry.gif
7 felhasználónak tetszik: sMokEe.cLouD, Nórii. SelFan., Luckie, Beyla, Szandiiii, minibogárka, Corby
2013. július 29. 09:04 #5172
escoripon
escoripon
oh you're princess?but i'm the QUEEN.

StátuszA divat változik, de a stílus örök.-Coco Chanel
Hozzászólás: 1194
Csatolások: 0
Azonosító: 177356
azzal, hogy egyik osztálytársamnak van starityja, mert megtaláltam a Berkes Olviéres kommentjét (és felismertem a kedvenceit,írásstílusát,születési évét,hogy Győrbe lakik). ezzel magával nem is lenne probléma, a bajom annyi, hogy nem a saját fényképét rakta fel, hanem egy teljesen más csak fényképét,és még az adatlapjára is kiírta, hogy ő van a képen. szóval az én mélyre becsült osztálytársam fake.
5 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan., Luckie, WhiteRosee, Szandiiii, Corby
2013. július 29. 09:54 #5173
- törölt felhasználó -    
Azzal hogy néhány 14 éves megérhetnék hogy még nem nekik való az éjszaka.
http://www.youtube.com/watch?v=6Zh_7bEmR00
7 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan., Luckie, Fancsilio, Beyla, Szandiiii, MadHatter, Alison Lerman
2013. július 29. 11:05 #5174
- törölt felhasználó -    
Az elvakult fanok fantasztikusak. Ha nem áradozol a kedvencükről, azonnal torokra mennek. omg.gif Igazán felfoghatnák már, hogy nincs olyan ember, akit mindenki szeret, és ezt el kéne fogadniuk.
11 felhasználónak tetszik: Luckie, TizzyHeart, WhiteRosee, Beyla, Szandiiii, MadHatter, Sztár Mániás, Corby, An_d_a, Alison Lerman, Nórii. SelFan.
2013. július 29. 12:09 #5175
- törölt felhasználó -    
Itt van nyári szünet kellős közepe, meglehet sülni, éppen ezért tegnap egész délután a mamámnál voltam, mert ott van nagymedence. Másfél óra után kiszálltam, és bementem tévézni, és épp kezdődött az Így jártam anyátokkal. Na de melyik része? A második évados karácsonyi. 110.gif Oké. Este bekapcsolom a tv-t itthon, odakapcsolok az RTL-re, és mi ment? Reszkessetek betörők 2. omg.gif Csak én nem látom ennek a logikáját? rohog.gif
15 felhasználónak tetszik: Destiny015, TizzyHeart, WhiteRosee, Nessuna, sMokEe.cLouD, Pezzie92, Beyla, Szandiiii, MadHatter, Sztár Mániás, Shawool Lilla, Corby, An_d_a, Alison Lerman, Nórii. SelFan.
2013. július 29. 13:11 #5176
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
A bátyámmal. Aki ismer az tudja, hogy rajtam nem lehet uralkodni és mindig a magam útját járom. Eddig sajnos a családomtól nem is igazán kaptam komoly segítségeket, így ha valami problémám volt csak magamra számíthattam, na mindegy. Na szóval a bátyámmal fogalmam sincs az évek folyamán mi lett. Elköltözött így már be is költöztem a szobájába, de amikor haza jön akkor mindennek úgy kell lennie, ahogy ő akarja. Kutakodik utánam és az előzményeimet, az én dolgaimat nézi. A szobámat úgy tekinti még mindig, mintha az övé lenne. Anya pedig teljesen alá nyal. Nem is áll ki mellettem amikor nekem van igazam és hiába ismeri a bátyám rossz oldalát, soha sem hisz nekem. Múltkor is egyedül vagyok a bátyám jön és úgy beszél velem, ahogyan még egy kutyával sem szoktak. Folyamatosan megaláz, ma pedig már majdnem rám borította az ajtót, mert a hűsölés miatt be akartam zárni. Egy csomószor kezet emelt rám, de ez egy szidással le lett intve anyánál, apa meg többségben a munkája miatt nincs itthon, meg ha jól beolvas is a tesómnak vagy bármi büntetést szab ki másnapra el is van felejtve. Hiába állok ki önmagamért akkor is egy senki maradok a szemükben, egyikőjük sem ismer igazán és ez óriási szégyen nekem. Mert a barátaim és bárki más tudja milyen vagyok, csak ők nem (kivéve valamilyen szinten apát). Ezek szerint velem van a baj? Ez szerintem nem volt olyan mélységes magánügy, így megosztottam veletek.
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Luckie, MadHatter, Corby, Nórii. SelFan.
2013. július 29. 14:18 #5177
BarbieFan
BarbieFan
asshole™
Hozzászólás: 6816
Csatolások: 315
Azonosító: 166047
Egész nap festettünk fenn a meleg tetőtérben, és a derekam kikészült... Mint egy reumás ember olyan vagyok most mellow.gif rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: Nessuna, Nikikke, Szandiiii, Luckie, MadHatter, Corby, Nórii. SelFan.
2013. július 29. 14:43 #5178
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Azzal ,hogy pont, akkor ment el a net délelőtt mikor elkezdődtek az úszó selejtezők és csak online tudom megnézni naponta. Hát az internet pont akkor ment el, mikor elkezdődött. Néha-néha visszajött ezért egy vagy két futamot láthattam ,de lássanak csodát, akkor teljesen jó lett mikor véget ért. Ilyen za én formám! biggrin.gif
Ja és a jelenleg az, hogy irtóra meleg van a házban is. Megsülök itt bent!
3 felhasználónak tetszik: Szandiiii, MadHatter, Nórii. SelFan.
2013. július 29. 14:46 #5179
- törölt felhasználó -    
Idézet (chelseagirl18 @ 2013.07.29. 07:58)

De éppen az imént futottam bele a neten valamibe ami tökéletesen felvázolja a szobában uralkodó döglesztő meleget is:
,,Nem mondom, hogy meleg van a szobámban... de maradjunk annyiban, hogy az előbb jött be két hobbit, hogy bedobjanak egy gyűrűt..."

Wí, de jó neked, Mordorban laksz? biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: chelseagirl18, Beyla, Szandiiii, minibogárka, MadHatter, Corby, Alison Lerman
2013. július 29. 15:26 #5180
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.29. 14:46)
Wí, de jó neked, Mordorban laksz?  biggrin.gif

Most még ott is jobb lenne laugh.gif (Dejó, egy gyűrűk ura fan w00t.gif )
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandiiii, minibogárka, MadHatter, Alison Lerman
540 oldal 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!