Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. július 28. 17:13
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline |
Azzal, hogy az F1-en Grosjean büntetést kapott, és így elvesztette a dobogóesélyét, ráadásul Alonso azt nyilatkozta utána, hogy megérdemelte, amiért agresszív volt vele a rajtnál Arrogáns dög, mindig is utáltam
2013. július 28. 19:30
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Azzal, hogy holnap megint hétfő és kezdődik elölről a hét. El nem tudjátok képzelni, hogy mennyire nincs kedvem holnap reggel felkelni és bent gürizni nyolc órát. Persze, ezzel egy csomót tanulhatok, mert az infúziózást már a kisujjamból rázom ki, és vérvételben is egyre profibb vagyok, hiszen tudok gyakorolni. Ám annyira jól tudna esni az, hogy holnap tízig aludhassak és az ég világon ne csinálhassak semmit sem. Ráadásul fent a második osztályon egy darab ventilátor sincs, s hiába vannak nyitva a kórterem ajtajai és a kórtermekben az ablakok, egyszerűen halál az egész hosszú nadrágban, zokniban, pólóban és hosszú köpenyben. Kínzás. Nem akarom!
9 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.,
MadHatter,
TizzyHeart,
Luckie,
WhiteRosee,
Szandiiii,
Sztár Mániás,
Corby,
Alison Lerman
2013. július 28. 20:54
Ha ennyi rajongója van a gyökereknek, mindjárt létrehozok egy sztáradatlapot egy sárgarépának.
18 felhasználónak tetszik:
nothingcanstopme,
Jolie_77,
Bella99,
Fancsilio,
MadHatter,
minibogárka,
icarlyluv,
escoripon,
TizzyHeart,
Nórii. SelFan.,
Luckie,
WhiteRosee,
Eszter97,
Beyla,
Szandiiii,
Sztár Mániás,
Corby,
Alison Lerman
2013. július 28. 21:19
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
A sok észhiányos kortársammal...Felfoghatatlan számomra,h mégis mi történt.Mindegyikőjüknek egytől egyig csak az számít,h minél több buliban igya le magát öntudatlan állapotba,amitől olyan "húdemenőők" lesznek,valamint telepakolják a facebook-ot a részeg képeikkel.Ha meg éppen nem ezekkel találom szembe magam,ott vannak az "askos celebek",akik persze "fészbúk modellek" is egy személyben.
Arról nem is beszélve,h az összes kiscsaj amiatt hisztizik,h nem becsüli meg egy srác sem,miközben minden héten új pasi ágyába fekszik bele.Aztán ott van a sok "páva" is.Agyhiányos,magamutogató,egoista kiscsajok pasi verziója,akik szintén úgy szaporodnak,mint a nyulak.
Mindenki ennyire leragadt ezen a magamutogató,öntelt és beképzelt szinten,csak én nem?Komolyan azt érzem néha közöttük,h velem van a baj...Meg is kapom a temérdek lesajnáló tekintetet,annak ellenére,h én is eljárok szórakozóhelyekre,csak velük ellentétben ismerem a mértékkel szót,nem vagyok olyan "netcelebecske",mint ők,és nem ismerem a fél várost,mivel nem jópofizok minden embernek.
Hihetetlen...I don't wanna live on this planet anymore
Arról nem is beszélve,h az összes kiscsaj amiatt hisztizik,h nem becsüli meg egy srác sem,miközben minden héten új pasi ágyába fekszik bele.Aztán ott van a sok "páva" is.Agyhiányos,magamutogató,egoista kiscsajok pasi verziója,akik szintén úgy szaporodnak,mint a nyulak.
Mindenki ennyire leragadt ezen a magamutogató,öntelt és beképzelt szinten,csak én nem?Komolyan azt érzem néha közöttük,h velem van a baj...Meg is kapom a temérdek lesajnáló tekintetet,annak ellenére,h én is eljárok szórakozóhelyekre,csak velük ellentétben ismerem a mértékkel szót,nem vagyok olyan "netcelebecske",mint ők,és nem ismerem a fél várost,mivel nem jópofizok minden embernek.
Hihetetlen...I don't wanna live on this planet anymore
12 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Nessuna,
Bella99,
MadHatter,
icarlyluv,
TizzyHeart,
Nórii. SelFan.,
Luckie,
WhiteRosee,
Beyla,
Corby,
Alison Lerman
2013. július 28. 22:01
Azzal, hogy holnap vizsgázok, 40 fok lesz (gyakorlatilag szerintem 45 is), és semmit nem tudok, mert eddig is 40 fok volt, olyankor meg nem lehet tanulni. Legalábbis nekem nem megy...
11 felhasználónak tetszik:
Nessuna,
dijansalihu,
MadHatter,
TizzyHeart,
Luckie,
WhiteRosee,
Beyla,
Szandiiii,
Corby,
Fancsilio,
Alison Lerman
2013. július 29. 00:30
A tudattal, hogy holnap ismét hétfő.. Hiába a nyári szünet, ha gyakorlat van. Reggel ugyanúgy kelés, mint suli időbe.. Holnap kezdem a 3. hetem, vagyis ezt azt jelenti, hogy még 4 kib***ott hetem van hátra :| Szivás ez az egész nyár. De csak igy lesz meg az évem. Azért az kicsit megnyugtat, hogy lesz 1 szabad hetem augusztus legvégén xD
MadHatter,
TizzyHeart,
Nórii. SelFan.,
Luckie,
WhiteRosee,
Beyla,
Szandiiii,
Corby,
Alison Lerman
2013. július 29. 02:46
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7089 Csatolások: 417089 Azonosító: 206112 online |
A dögmelegtől nem tudok aludni,csak forgolódok.Pedig most tökéletes lenne az idő az alváshoz,semmi zajt nem hallok kintről.
+Az izzadságtól már szétvakartam a hasam és tiszta vörös.
+Az izzadságtól már szétvakartam a hasam és tiszta vörös.
8 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
An_d_a,
TizzyHeart,
Nórii. SelFan.,
Luckie,
WhiteRosee,
Beyla,
Corby
2013. július 29. 07:58
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Azzal, hogy az egyetlen szabadnapomat sem tudom élvezni, mert az utcára se lehet kimenni anélkül, hogy 2 percen belül ne forrjon fel az agyvizem.
De éppen az imént futottam bele a neten valamibe ami tökéletesen felvázolja a szobában uralkodó döglesztő meleget is:
,,Nem mondom, hogy meleg van a szobámban... de maradjunk annyiban, hogy az előbb jött be két hobbit, hogy bedobjanak egy gyűrűt..."
De éppen az imént futottam bele a neten valamibe ami tökéletesen felvázolja a szobában uralkodó döglesztő meleget is:
,,Nem mondom, hogy meleg van a szobámban... de maradjunk annyiban, hogy az előbb jött be két hobbit, hogy bedobjanak egy gyűrűt..."
14 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
An_d_a,
sMokEe.cLouD,
TizzyHeart,
Luckie,
Fancsilio,
WhiteRosee,
Nessuna,
Beyla,
Szandiiii,
minibogárka,
Jolie_77,
Corby,
Alison Lerman
2013. július 29. 08:34
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
A nagyon "kedves" szomszédgyerekekkel akik itt sikoltoznak már reggel 6-kor.
7 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18,
MadHatter,
TizzyHeart,
Luckie,
WhiteRosee,
Szandiiii,
Corby
2013. július 29. 08:53
NikikkePrincess.♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 3219 Csatolások: 230 Azonosító: 198382 offline |
Azzal , hogy a drága szomszédaink hajnali 2-ig buliztak és anyám már ki akarta hívni a rendőrséget mert ez már hetente 3 van. olyan 2 hónapja
MadHatter,
sMokEe.cLouD,
TizzyHeart,
Nórii. SelFan.,
Luckie,
Fancsilio,
WhiteRosee,
Szandiiii,
Corby
2013. július 29. 08:55
Éppen azzal,hogy egész este nem tudtam aludni a meleg,és a szúnyogok miatt akik szinte minden percben rajtam másztak,és csipkedtek össze-vissza.
sMokEe.cLouD,
Nórii. SelFan.,
Luckie,
Beyla,
Szandiiii,
minibogárka,
Corby
2013. július 29. 09:04
escoriponoh you're princess?but i'm the QUEEN. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 1194 Csatolások: 0 Azonosító: 177356 offline |
azzal, hogy egyik osztálytársamnak van starityja, mert megtaláltam a Berkes Olviéres kommentjét (és felismertem a kedvenceit,írásstílusát,születési évét,hogy Győrbe lakik). ezzel magával nem is lenne probléma, a bajom annyi, hogy nem a saját fényképét rakta fel, hanem egy teljesen más csak fényképét,és még az adatlapjára is kiírta, hogy ő van a képen. szóval az én mélyre becsült osztálytársam fake.
2013. július 29. 09:54
Azzal hogy néhány 14 éves megérhetnék hogy még nem nekik való az éjszaka.
http://www.youtube.com/watch?v=6Zh_7bEmR00
http://www.youtube.com/watch?v=6Zh_7bEmR00
Nórii. SelFan.,
Luckie,
Fancsilio,
Beyla,
Szandiiii,
MadHatter,
Alison Lerman
2013. július 29. 11:05
Az elvakult fanok fantasztikusak. Ha nem áradozol a kedvencükről, azonnal torokra mennek. Igazán felfoghatnák már, hogy nincs olyan ember, akit mindenki szeret, és ezt el kéne fogadniuk.
11 felhasználónak tetszik:
Luckie,
TizzyHeart,
WhiteRosee,
Beyla,
Szandiiii,
MadHatter,
Sztár Mániás,
Corby,
An_d_a,
Alison Lerman,
Nórii. SelFan.
2013. július 29. 12:09
Itt van nyári szünet kellős közepe, meglehet sülni, éppen ezért tegnap egész délután a mamámnál voltam, mert ott van nagymedence. Másfél óra után kiszálltam, és bementem tévézni, és épp kezdődött az Így jártam anyátokkal. Na de melyik része? A második évados karácsonyi. Oké. Este bekapcsolom a tv-t itthon, odakapcsolok az RTL-re, és mi ment? Reszkessetek betörők 2. Csak én nem látom ennek a logikáját?
15 felhasználónak tetszik:
Destiny015,
TizzyHeart,
WhiteRosee,
Nessuna,
sMokEe.cLouD,
Pezzie92,
Beyla,
Szandiiii,
MadHatter,
Sztár Mániás,
Shawool Lilla,
Corby,
An_d_a,
Alison Lerman,
Nórii. SelFan.
2013. július 29. 13:11
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
A bátyámmal. Aki ismer az tudja, hogy rajtam nem lehet uralkodni és mindig a magam útját járom. Eddig sajnos a családomtól nem is igazán kaptam komoly segítségeket, így ha valami problémám volt csak magamra számíthattam, na mindegy. Na szóval a bátyámmal fogalmam sincs az évek folyamán mi lett. Elköltözött így már be is költöztem a szobájába, de amikor haza jön akkor mindennek úgy kell lennie, ahogy ő akarja. Kutakodik utánam és az előzményeimet, az én dolgaimat nézi. A szobámat úgy tekinti még mindig, mintha az övé lenne. Anya pedig teljesen alá nyal. Nem is áll ki mellettem amikor nekem van igazam és hiába ismeri a bátyám rossz oldalát, soha sem hisz nekem. Múltkor is egyedül vagyok a bátyám jön és úgy beszél velem, ahogyan még egy kutyával sem szoktak. Folyamatosan megaláz, ma pedig már majdnem rám borította az ajtót, mert a hűsölés miatt be akartam zárni. Egy csomószor kezet emelt rám, de ez egy szidással le lett intve anyánál, apa meg többségben a munkája miatt nincs itthon, meg ha jól beolvas is a tesómnak vagy bármi büntetést szab ki másnapra el is van felejtve. Hiába állok ki önmagamért akkor is egy senki maradok a szemükben, egyikőjük sem ismer igazán és ez óriási szégyen nekem. Mert a barátaim és bárki más tudja milyen vagyok, csak ők nem (kivéve valamilyen szinten apát). Ezek szerint velem van a baj? Ez szerintem nem volt olyan mélységes magánügy, így megosztottam veletek.
2013. július 29. 14:43
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Azzal ,hogy pont, akkor ment el a net délelőtt mikor elkezdődtek az úszó selejtezők és csak online tudom megnézni naponta. Hát az internet pont akkor ment el, mikor elkezdődött. Néha-néha visszajött ezért egy vagy két futamot láthattam ,de lássanak csodát, akkor teljesen jó lett mikor véget ért. Ilyen za én formám!
Ja és a jelenleg az, hogy irtóra meleg van a házban is. Megsülök itt bent!
Ja és a jelenleg az, hogy irtóra meleg van a házban is. Megsülök itt bent!
2013. július 29. 14:46
Idézet (chelseagirl18 @ 2013.07.29. 07:58)
Wí, de jó neked, Mordorban laksz?
chelseagirl18,
Beyla,
Szandiiii,
minibogárka,
MadHatter,
Corby,
Alison Lerman
2013. július 29. 15:26
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.29. 14:46)
Wí, de jó neked, Mordorban laksz?
Most még ott is jobb lenne (Dejó, egy gyűrűk ura fan )
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.