Jelenleg gondban vagyok. Most amúgy is nagyon feszült vagyok a leendő 'új életem' miatt, most, hogy megtudtam, hogy felvettek egyetemre, az egyik szemem sír, a másik nevet. Örülök, hogy azt tanulhatom amit szeretnék és tényleg érdekel, de a családomat és a szülővárosomat sem akarom itt hagyni. A másik pedig az, hogy albérletben mennénk két barátnőmmel, de semmi sem biztos, és félek, hogy nem találunk semmi jót. Pedig már 3 hete hívogatjuk az érintetteket.
A harmadik pedig a gólyanap, amit már előttem is megemlítettek. Nagyon de nagyon szeretnék menni, ma találtam meg róla az infót, de annyit és úgy kellett keresnem, hogy nyomozónak is elmehetnék. De 24.000 Forint a jelentkezés, nem tudom, hogy most ki tudnánk vagy akarnánk fizetni ezt az összeget. Lehet, a pesti életemre kéne tartogatnom.
Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. július 31. 11:47
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
10 felhasználónak tetszik:
Bella99,
Szandiiii,
Beyla,
Fancsilio,
Jody,
MadHatter,
buff,
Luckie,
Vampire Lady,
Nórii. SelFan.
2013. július 31. 12:10
Most érzem azt , hogy semmi boldogság nincs az életemben.
Sokan most biztos azt mondják , persze , biztos van . Lehetséges, de azok a dolgok amik kicsit mosolyt csalnának az arcomra mind hiányoznak.
Ez a nyár számomra kész katasztrófa. Egész évben tervezgettem a barátnőimmel mit csinálunk , erre semmit. Az osztályban 3 lánnyal voltan jóban , aminagy szó , mivel csupán 7 lány van engem is beleértve. Az egyiket szeretem , nagyon , de ő is az a mai igyuk le magunkat a sárgaföldig, smároljunk ismeretlen srácokkal lány . Nagyon szép , de annyira elvan magától szállva hogy az is irritáló kicsit. Ezért kisit visszataszít a viselkedése. A második lány egész nyáron "eltűnt" , senki nem hallott róla. A harmadik lány tisztára olyan mint én , sok programot szerveztünk . De mindig én hívtam őt , sőt manapság olyan sablonos dolgokról beszélgetünk és ez nagyon zavar. Sőt, most van egy srác , akinek felkeltette az érdeklődését és ezért is kicsit háttérben érzem magam . Nem értem hogy mindenki talál már magának valakit csak én nem . Komolyan , nem értem miért. Most lehet egósnak hangzik , de a külsőmmel nem lehet a gond , a kisugárzásommal sem , mivel manapság már megjött az az egészséges önbizalmam. (Bár lehet lassan szépen elszáll.) Utálom azt hogy minden srác a rohadt kis ribikre mennek , akiken már 500 ember végigment , és mégis büszkék magukra. Az értékes lányokon pedig minden srác átnéz... A nyaram háromnegyedét így otthon töltöm , teljes depresszióban. És megfogattam , én már senkit nem hívok sehova mert belefáradtam ...
Anyuval ma rendesen összekaptunk , megbántott. Volt egy bunkó megnyilvánulásom , amire ezt vágta hozzám: nem csodálom hogy nincsenek barátid. Ez a mondtad teljesen tönkretett . Valóban nincsenek barátaim? De miért? Mit vétettem ? Igaz , anyuval néha bunkó vagyok , de ebben a korban ki nem ? Nem azért van így ez a helyzet mert bunkó lennék. Nem vagyok bunkó .
Amiért még mindig borzalmasan érzem magam az a jövő év. Ugyanis a középiskolát kezdem el. Félek hogy hogy fog menni. Milyen emberek lesznek ott , betudok-e illeszkedni . Eddig nem tartottam ettől , mert a régi osztályom szeretett , mondhatni középpontban voltam , de attól félek nyár végére annyira taccson leszek hogy bezárkózom a csigahazámba , és ki sem bújok onnan érettségiig. Sokan mondják ne görcsöljem túl , de nem tudok mást csinálni , ezek után nem tudok pozitívan gondolkodni . Beleakarok vágni az egész jövő évbe , túl akarok lenni rajta mert ez az egész megőrjít.
Tudom hogy most lehet az gondoljátok nagyobb baj legyen , de sajnálom , nekem ezek a dolgok nagyon fontosak , és most úgy érzem minden összeomlott körülöttem...
Bocsánat , de kikellet ezt írnom magamból , mert most senkire nem számíthatok.
Sokan most biztos azt mondják , persze , biztos van . Lehetséges, de azok a dolgok amik kicsit mosolyt csalnának az arcomra mind hiányoznak.
Ez a nyár számomra kész katasztrófa. Egész évben tervezgettem a barátnőimmel mit csinálunk , erre semmit. Az osztályban 3 lánnyal voltan jóban , aminagy szó , mivel csupán 7 lány van engem is beleértve. Az egyiket szeretem , nagyon , de ő is az a mai igyuk le magunkat a sárgaföldig, smároljunk ismeretlen srácokkal lány . Nagyon szép , de annyira elvan magától szállva hogy az is irritáló kicsit. Ezért kisit visszataszít a viselkedése. A második lány egész nyáron "eltűnt" , senki nem hallott róla. A harmadik lány tisztára olyan mint én , sok programot szerveztünk . De mindig én hívtam őt , sőt manapság olyan sablonos dolgokról beszélgetünk és ez nagyon zavar. Sőt, most van egy srác , akinek felkeltette az érdeklődését és ezért is kicsit háttérben érzem magam . Nem értem hogy mindenki talál már magának valakit csak én nem . Komolyan , nem értem miért. Most lehet egósnak hangzik , de a külsőmmel nem lehet a gond , a kisugárzásommal sem , mivel manapság már megjött az az egészséges önbizalmam. (Bár lehet lassan szépen elszáll.) Utálom azt hogy minden srác a rohadt kis ribikre mennek , akiken már 500 ember végigment , és mégis büszkék magukra. Az értékes lányokon pedig minden srác átnéz... A nyaram háromnegyedét így otthon töltöm , teljes depresszióban. És megfogattam , én már senkit nem hívok sehova mert belefáradtam ...
Anyuval ma rendesen összekaptunk , megbántott. Volt egy bunkó megnyilvánulásom , amire ezt vágta hozzám: nem csodálom hogy nincsenek barátid. Ez a mondtad teljesen tönkretett . Valóban nincsenek barátaim? De miért? Mit vétettem ? Igaz , anyuval néha bunkó vagyok , de ebben a korban ki nem ? Nem azért van így ez a helyzet mert bunkó lennék. Nem vagyok bunkó .
Amiért még mindig borzalmasan érzem magam az a jövő év. Ugyanis a középiskolát kezdem el. Félek hogy hogy fog menni. Milyen emberek lesznek ott , betudok-e illeszkedni . Eddig nem tartottam ettől , mert a régi osztályom szeretett , mondhatni középpontban voltam , de attól félek nyár végére annyira taccson leszek hogy bezárkózom a csigahazámba , és ki sem bújok onnan érettségiig. Sokan mondják ne görcsöljem túl , de nem tudok mást csinálni , ezek után nem tudok pozitívan gondolkodni . Beleakarok vágni az egész jövő évbe , túl akarok lenni rajta mert ez az egész megőrjít.
Tudom hogy most lehet az gondoljátok nagyobb baj legyen , de sajnálom , nekem ezek a dolgok nagyon fontosak , és most úgy érzem minden összeomlott körülöttem...
18 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman,
ilus1996,
Shawool Lilla,
sMokEe.cLouD,
Jolie_77,
riri17,
Szandiiii,
Beyla,
Fancsilio,
Jody,
MadHatter,
Pöttömke,
Carol,
Luckie,
Vampire Lady,
Corby,
minibogárka,
Nórii. SelFan.
2013. július 31. 14:26
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Idézet (Gina. @ 2013.07.31. 12:10)
Bocsi, hogy hozzászólok ,de nem hagyhattam el a fülem mellett.
Jó helyre fordultál. Jó magam is megtapasztaltam mind ezt. Szerintem nem kell azért görcsölnöd, hogy nincs pasid, én is hasonlóan így vagyok, csak veled ellentétben én nem tudom beismerni, hogy szép vagyok. Abban nagyon igazad van, hogy, aki már kiélte magát arra jobban buknak, már csak azért is, mert tapasztaltabbak és sokszor az is közre játszik mennyi kiló sminket kentél magadra. A fiúkat ismerve elsőnek nem is az érdekli őket, hogy milyen vagy belülről, hanem az, hogy is nézel ki. A legtöbb fiú természetesen a pláza cicákra buknak( miből is lenne a legtöbb hímnemű? ), de léteznek olyanok is, akiket tényleg érdekel, hogy milyen vagy belülről. Csak idő kérdése.
És a másik témához, hogy nem kell tényleg paráznod a középsulitól. Én is nagyon feszült voltam tavaly a kezdésnél aztán év végére tényleg olyan lett belőle, amilyenre nem is számítottam. Meglátod, hogy akaratodon kívül is fogsz tudni barátkozni. Ezt saját bőrömön tapasztaltam meg.
12 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
Beyla,
Fancsilio,
Jody,
MadHatter,
Pöttömke,
Luckie,
Vampire Lady,
silenc,
Sztár Mániás,
Corby,
Nórii. SelFan.
2013. július 31. 15:18
Idézet (ilus1996 @ 2013.07.31. 14:26)
Bocsi, hogy hozzászólok ,de nem hagyhattam el a fülem mellett.
Jó helyre fordultál. Jó magam is megtapasztaltam mind ezt. Szerintem nem kell azért görcsölnöd, hogy nincs pasid, én is hasonlóan így vagyok, csak veled ellentétben én nem tudom beismerni, hogy szép vagyok. Abban nagyon igazad van, hogy, aki már kiélte magát arra jobban buknak, már csak azért is, mert tapasztaltabbak és sokszor az is közre játszik mennyi kiló sminket kentél magadra. A fiúkat ismerve elsőnek nem is az érdekli őket, hogy milyen vagy belülről, hanem az, hogy is nézel ki. A legtöbb fiú természetesen a pláza cicákra buknak( miből is lenne a legtöbb hímnemű? ), de léteznek olyanok is, akiket tényleg érdekel, hogy milyen vagy belülről. Csak idő kérdése.
És a másik témához, hogy nem kell tényleg paráznod a középsulitól. Én is nagyon feszült voltam tavaly a kezdésnél aztán év végére tényleg olyan lett belőle, amilyenre nem is számítottam. Meglátod, hogy akaratodon kívül is fogsz tudni barátkozni. Ezt saját bőrömön tapasztaltam meg.
Viccelsz ? Örülök hogy valaki "meghallgatott" .
Köszönöm hogy leírtad ezeket. Igen , a fiús ügyben igazad van , de tudod , mikor már körülöttem mindenkinek párja van , én meg egyedül állok mint egy idióta , az egy kicsit frusztráló ... Igaz , mint mondtam sajnos ki sem mozdulok itthonról , szóval.
Eddig mindig az nyugtatott , hogy az egyik velem hasonló gondolkodású lánynak sincs senkije , akkor nem lehet baj. De mint írtam , már neki is alakulóban van valami , és ilyenkor jön az önmarcangolás ...
Remélem jövőre minden megváltozik.
Köszönöm a biztatást , de remélem megérted, hogy teljesen csak akkor nyugszom meg ha végre elkezdődhet a jövő év , vagy miután túl leszek a Fecskenapon .
12 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
Beyla,
Fancsilio,
Jody,
MadHatter,
Pöttömke,
Luckie,
Vampire Lady,
silenc,
Sztár Mániás,
Corby,
Nórii. SelFan.
2013. július 31. 16:51
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Valahogy sikerült megfejelnem a csillárt (ez miatt már két napja fáj a fejem) Ilyen az én formám... Azon csodálkozom,hogy eddig még nem f*sott telibe egy pelikán.
Szandiiii,
TizzyHeart,
Bella99,
Jody,
MadHatter,
Pöttömke,
Carol,
Luckie,
Corby,
Nórii. SelFan.
2013. július 31. 16:53
Amúgy ez igaz amit te írtál.Sok srác csak olyan lányokra buknak akiknek a Facen csücsörítős,majdnem kint van a melle és a s*ggéről ne is beszéljek.A normális lányokat meg kerülik.Miért?Mert NORMÁLISAK és nem ribik *elnézést a kifejezésért* Nekem sincs barátom,szeretnék,de nem most.Alsóban szerelmes voltam az egyik osztálytársamba és ő pedig elhitegette,hogy "mennyire szerelmes belém",az utolsó "szerelmi szálon" már sírtam,hogy szakítottunk.Tudom,furán hangzik,hogy 8-9 vagy 10 évesen szakítottam egy fiúval,de "szerelmesek voltunk".Aztán 5.-ben megtudtam,hogy csak játszott velem.Betudtam volna törni az orrát,de mégsem tettem.De nem ez a lényeg...
Én is most megyek középsuliba,nem tudom,hogy milyenek lesznek az új osztálytársaim,de legalább 3 ember még 4 évig az osztálytársaim lesznek.
9 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Fancsilio,
MadHatter,
Pöttömke,
Luckie,
Sztár Mániás,
Corby,
minibogárka,
Nórii. SelFan.
2013. július 31. 16:56
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Azokkal az emberekkel, akik csak f*ssák a szót, de semmi értelmeset nem mondanak.
Szandiiii,
Beyla,
Fancsilio,
Jody,
MadHatter,
Pöttömke,
Luckie,
Corby,
minibogárka,
Nórii. SelFan.
2013. július 31. 17:19
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Azokkal, akik a cikkek alá az írogatják, hogy 'nem tudom ki ez'. Akkor minek szól hozzá.? Az ilyeneken annyira fel tudom magam húzni.
A másik pedig az, hogy holnap már augusztus. És én nagyon nem akarok suliba menni, már a fél 6-os kelés gondolatától is rosszul vagyok.
A másik pedig az, hogy holnap már augusztus. És én nagyon nem akarok suliba menni, már a fél 6-os kelés gondolatától is rosszul vagyok.
16 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
TizzyHeart,
Bella99,
Beyla,
Alison Lerman,
Fancsilio,
Jody,
MadHatter,
Pöttömke,
buff,
Luckie,
silenc,
Corby,
minibogárka,
Nórii. SelFan.,
Szandiiii
2013. július 31. 19:24
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Nem értem hogy mindenki talál már magának valakit csak én nem . Komolyan , nem értem miért. Most lehet egósnak hangzik , de a külsőmmel nem lehet a gond , a kisugárzásommal sem , mivel manapság már megjött az az egészséges önbizalmam. (Bár lehet lassan szépen elszáll.) Utálom azt hogy minden srác a rohadt kis ribikre mennek , akiken már 500 ember végigment , és mégis büszkék magukra. Az értékes lányokon pedig minden srác átnéz...
Abszolút normális az, hogy meg vagy magaddal elégedve, sőt talán én is szeretnék egyszer ilyen lenni. Tele önbizalommal és nőies kisugárzással, hiszen, aki meg van elégedve önmagával azon érezni, hogy semmi sem döntheti le a lábáról. Ám nem tudom, hogy hány éves vagy, de ne keseregj azért, amiért nem jött még az igazi. Inkább találd meg később a szerelmedet, mint az, hogy legyen egy olyan párod, aki csak kihasznál, és, ha megfektet, akkor otthagy. Én például tizennyolc évesen mentem bele életem első párkapcsolatába. Most vagyok huszonkettő, és az illetővel még mindig együtt vagyok. Sok boldogtalan évem volt, sokat kínlódtam, sokat szenvedtem, de egy percre sem bántam meg azt, hogy ilyen sok évet vártam rá, mert tudom, hogy ő életem szerelme. A párkapcsolat nem olyan, amit a fiatalok elképzelnek - van, nincs. Egy szerelem az adásról és a kapásról szól. Először adnod is kell, hogy aztán valamit kaphassál. Ne siettesd, ne erőltesd, mert nagy csalódások fognak érni. (saját tapasztalat) A nagy csalódások után jó magam is úgymond belefáradtam és belesz*rtam az egészbe. Rá egy hónapra meg is ismertem a hercegemet, akit azóta teljes szívemből szeretek. Néha jobb, ha hagyjuk a dolgokat kicsit háttérbe ragadni, és valami teljesen másra koncentrálunk. Ha valaminek jönnie kell, akkor az jönni is fog, s az ég világon semmiről sem fogsz lemaradni. Attól, hogy még nem volt párod, nem vagy kevesebb másoknál, csupán csak olyan vagy, mint én - megválogatod azt, hogy kivel állsz szóba, és ez nem egy rossz dolog. Akinek meg az ilyen típusú r*bancok kellenek, azok nem is partiképesek, és képtelenek együtt élni egy párkapcsolatban úgy, hogy ne lépjenek félre. Gondolom, te sem arra vágysz, hogy hetente megcsaljanak. Hidd el, jobb is, hogy az ilyen hímnemű véglények, akik a nőt csak szexuális segédeszköznek tekintik, elkerülnek téged. Jönni fog majd egy olyan herceg fehér lovon, aki megérdemel téged, csak természetesen idő kell hozzá. Ne feledd, a türelem ezúttal nem rózsát, hanem szerelmet teremt!
On: Csak, hogy ne legyek teljesen off.XD
Nekem újabban megint csak a MÁV-al. Természetesen hazafelé megint nem volt vonat, így újabban busszal kellett hazavergődnöm. Remek. Na, meg persze a gyakorlattal. Most már teljesen biztos, hogy augusztus 09-én teljesen végzek az egésszel, de már annyira nehezen megy az, hogy reggel felkeljek, bent legyek, dolgozzak és valamikor késő délután haza essek. Nagyon jól esne már egy kis pihenés, az biztos!
11 felhasználónak tetszik:
Fancsilio,
Jody,
MadHatter,
Pöttömke,
Luckie,
Vampire Lady,
silenc,
Sztár Mániás,
minibogárka,
Nórii. SelFan.,
Szandiiii
2013. július 31. 20:21
Idézet (Beyla @ 2013.07.31. 19:24)
Abszolút normális az, hogy meg vagy magaddal elégedve, sőt talán én is szeretnék egyszer ilyen lenni. Tele önbizalommal és nőies kisugárzással, hiszen, aki meg van elégedve önmagával azon érezni, hogy semmi sem döntheti le a lábáról. Ám nem tudom, hogy hány éves vagy, de ne keseregj azért, amiért nem jött még az igazi. Inkább találd meg később a szerelmedet, mint az, hogy legyen egy olyan párod, aki csak kihasznál, és, ha megfektet, akkor otthagy. Én például tizennyolc évesen mentem bele életem első párkapcsolatába. Most vagyok huszonkettő, és az illetővel még mindig együtt vagyok. Sok boldogtalan évem volt, sokat kínlódtam, sokat szenvedtem, de egy percre sem bántam meg azt, hogy ilyen sok évet vártam rá, mert tudom, hogy ő életem szerelme. A párkapcsolat nem olyan, amit a fiatalok elképzelnek - van, nincs. Egy szerelem az adásról és a kapásról szól. Először adnod is kell, hogy aztán valamit kaphassál. Ne siettesd, ne erőltesd, mert nagy csalódások fognak érni. (saját tapasztalat) A nagy csalódások után jó magam is úgymond belefáradtam és belesz*rtam az egészbe. Rá egy hónapra meg is ismertem a hercegemet, akit azóta teljes szívemből szeretek. Néha jobb, ha hagyjuk a dolgokat kicsit háttérbe ragadni, és valami teljesen másra koncentrálunk. Ha valaminek jönnie kell, akkor az jönni is fog, s az ég világon semmiről sem fogsz lemaradni. Attól, hogy még nem volt párod, nem vagy kevesebb másoknál, csupán csak olyan vagy, mint én - megválogatod azt, hogy kivel állsz szóba, és ez nem egy rossz dolog. Akinek meg az ilyen típusú r*bancok kellenek, azok nem is partiképesek, és képtelenek együtt élni egy párkapcsolatban úgy, hogy ne lépjenek félre. Gondolom, te sem arra vágysz, hogy hetente megcsaljanak. Hidd el, jobb is, hogy az ilyen hímnemű véglények, akik a nőt csak szexuális segédeszköznek tekintik, elkerülnek téged. Jönni fog majd egy olyan herceg fehér lovon, aki megérdemel téged, csak természetesen idő kell hozzá. Ne feledd, a türelem ezúttal nem rózsát, hanem szerelmet teremt!
Köszönöm szépen neked is , és még azoknak akik válaszoltak. El sem hiszed mennyire jól esett ez , amit írtál.
Rég nem volt ilyen rossz napom mint ez a mai , de így nap végére , neked köszönhetően kicsit kisütött a nap az én lelkemben is. Megfogadom a tanácsaid !
8 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Pöttömke,
Luckie,
Vampire Lady,
Sztár Mániás,
Corby,
Nórii. SelFan.,
Szandiiii
2013. július 31. 20:26
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline |
Most az a bajom hogy Nokia Lumina 610 telefonom sehogy se akar betölteni.. Tegnap este óta tölt és sehogy se tölt be.Pedig holnap megyek Debrecenben és telefon nélkül nem fogok menni..
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2013. július 31. 21:05
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
A mielőbb cukor helyett sót tettem a teába. Letargikus volt megkóstolni.
Luckie,
sMokEe.cLouD,
silenc,
TizzyHeart,
Jody,
nicol bellox,
Corby,
minibogárka,
Alison Lerman,
Nórii. SelFan.,
Szandiiii
2013. augusztus 01. 00:14
buffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 206770 offline |
Megbuktam egy vizsgámon a félév végén, és el kéne kezdenem tanulnom már augusztusban rá, de helyette csak olvasok. Mondjuk végre azt, amit én akarok, mert év közben erre nincs időm. Közben lehet most munkát kapok külföldön, ami ijesztő. Ha halasztok utána senki se lesz ismerős az évfolyamon, és nem tudom hány barátságom bírná ki a fél éves szünetet. Voltak kint már ismerőseim, és az ilyenek után eléggé leredukálódott a haveri kör... Nem tudom... Úgy érzem minden barátságomba én többet adok bele, ha pedig kimennék egyszerűen elfelejtenének, ha nagyon másról szólna az életünk nem lenne többet közös téma.
2013. augusztus 01. 00:46
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline |
a Tarja vs Nightwish háborúból..mikor adják már fel az elmeháborodottak hogy minden egyes interjúba megkérdezzék szegény Tarját hogy: " van rá esély hogy visszamész a Nightwishba? " nem,nincs. 78568297468136x el mondta,hogy NEM MEGY VISSZA,ha csak le nem cserélik az egész bandát,a managmenttel együtt.már agyf*szt kapok ettől..8 év eltelt..Tarja nem adta fel,szólóba kezdett,és a Colours In The Dark az idei év egyik legnagyobb durranása lesz a műfajban.és nem fog visszamenni,mert elégedett magával,és szerintem senki nem menne vissza oda,ahonnan egyszer ilyen aljas módon kirakták.
a másik pedig a Tarja vs Anette vs Floor.. a másik legidegesítőbb ebben a témában..mi a szarért nem lehetne csak szeretni a bandát? nekem se tetszik hogy Floor van az énekesi poszton..de ez van..még se írkálok minden youtube videó alá hogy mennyivel jobb volt Tarja..vagy Anette..mind a három énekes teljesen más.Tarját nem akarták pótólni,nem is tudják.ahogy Anettet se.a banda nem egy személyes,hanem öt.és Marco se lesz az énekes,mert Tuomas elmondta,a Nightwishnak mindig is női énekese lesz.
egyébként pedig abból hogy a szauna hőmérsékletű időjárás miatt éjjel élek,nappal alszok.. mint valami terrorista tanonc.. és persze a mai 13-14 éves menő lányokból,akik a közösségi oldalt naplónak használják,és tele írkálják bölcsebbnél bölcsebb,és fájdalmasan szánalmas dolgokkal.valószínű ebben a korban már mindenki elvesztette a szüzességét egy hajnalig tartó "igyunk amíg össze nem hányjuk magunkat" buliba,és aztán a szívfacsargató idézetekkel telenyomni mindent napjában negyvenszer,hogy véletlen se felejtsük el a fájdalmukat. ilyen korban talán a Télapó és a Fogtündér nem létezése miatt kéne sírni..és Thomas a gőzmozdony kisiklása miatt.. nem vagyok sokkal idősebb,de szégyenlem hogy ebbe a generációba tartozom..
P.S. sajnálom ezt a kitörést,de már nem lehet ezeket szó nélkül hagyni..
a másik pedig a Tarja vs Anette vs Floor.. a másik legidegesítőbb ebben a témában..mi a szarért nem lehetne csak szeretni a bandát? nekem se tetszik hogy Floor van az énekesi poszton..de ez van..még se írkálok minden youtube videó alá hogy mennyivel jobb volt Tarja..vagy Anette..mind a három énekes teljesen más.Tarját nem akarták pótólni,nem is tudják.ahogy Anettet se.a banda nem egy személyes,hanem öt.és Marco se lesz az énekes,mert Tuomas elmondta,a Nightwishnak mindig is női énekese lesz.
egyébként pedig abból hogy a szauna hőmérsékletű időjárás miatt éjjel élek,nappal alszok.. mint valami terrorista tanonc.. és persze a mai 13-14 éves menő lányokból,akik a közösségi oldalt naplónak használják,és tele írkálják bölcsebbnél bölcsebb,és fájdalmasan szánalmas dolgokkal.valószínű ebben a korban már mindenki elvesztette a szüzességét egy hajnalig tartó "igyunk amíg össze nem hányjuk magunkat" buliba,és aztán a szívfacsargató idézetekkel telenyomni mindent napjában negyvenszer,hogy véletlen se felejtsük el a fájdalmukat. ilyen korban talán a Télapó és a Fogtündér nem létezése miatt kéne sírni..és Thomas a gőzmozdony kisiklása miatt.. nem vagyok sokkal idősebb,de szégyenlem hogy ebbe a generációba tartozom..
P.S. sajnálom ezt a kitörést,de már nem lehet ezeket szó nélkül hagyni..
2013. augusztus 01. 00:53
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline |
a doramákkal.néha annyira hihetetlen dolgokat tudnak kitalálni,hogy csak na.a You're Beautifulban komolyan mondom,semmi egyediség nincs,és elbaszott a történet.vagy is maga az alaptörténet nem,kivéve az,hogy Gemma kivel jön össze a végén.Engem komolyan mondom,csak az "igazi" Mi Nam érdekel,mert azon a képen,még ha lányt is fotóztak,g*ci helyes volt! de ahogy hallom,a két testvér között még csak kapcsolat sincs.Meg Yonghwa és Hongki szerepe,bakker,ez az egyik legrosszabb benne >< nekem nincs szükségem szerelmi négyszögre,csak arra az ikerpárra! néha már sírhatnékom támad,hogy ilyen jó történetet végül így elrontottak
1 felhasználónak tetszik:
Shawool Lilla
2013. augusztus 01. 08:51
Idézet (MadHatter @ 2013.07.31. 21:05)
A mielőbb cukor helyett sót tettem a teába. Letargikus volt megkóstolni.
Nem akarok szemétnek tűnni, de ezen csöppet felnevettem.
ON: Azzal, amivel pont egy évvel ezelőtt is: augusztus van. Bitangul gyorsan elment ez a nyár, és nem akarom lekezdeni a tanévet. Nem mintha bármi bajom lenne bárkivel az osztályomban, pont ezért nem. Ez lesz az utolsó évem velük, és ebbe rossz belegondolni...
Vampire Lady,
TizzyHeart,
Jody,
Sztár Mániás,
Shawool Lilla,
Corby,
MadHatter,
Beyla,
Alison Lerman,
Nórii. SelFan.,
Szandiiii
2013. augusztus 01. 10:16
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Most éppen azzal, hogy nagyon álmos vagyok. Szerintem a nyáron még nem is voltam ennél álmosabb. A másik pedig az, hogy mikor ma fölkeltem és kimentem a mosdóba még az orrom vére is eleredt.. Annyira idegesít, hogy néha csak úgy elkezd vérezni és nem tudom, hogy miért. Már korábban mondtam a háziorvosomnak, de azt mondta, hogy ne aggódjak, ha csak az egyik orrlyukamból folyik a vér, de engem ez akkor is kiakaszt.
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Nórii. SelFan.
2013. augusztus 01. 11:19
Azzal, hogy egy k*csög darázs megcsípett és r*hadtul fáj , pedig nem is csináltam semmit, csak jégkását ittam és be is dagadt egy kicsit, jól indul napom...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.