Le akarja venni a képernyőről a TV2 az Amit a szív diktált
http://www.peticiok.com/ne_vegyek_le_a_tv2_kepernyjerl_az_amit_a_sziv_diktalt_sorozatot
Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. augusztus 05. 11:42
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline |
Azzal, hogy nem lehet képet felölteni...
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2013. augusztus 05. 12:10
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Egy kedves felhasználó, úgy döntött, hogy teljes egészében lekoppintja a régi profilomat. Gondoltam, egy a fene, csinálok egy másikat, erre a minap újra mit vettem észre? Hogy a két profil SZINTE ugyanaz, csak a kedvencek és a képek különböznek, na meg egy két szót máshogy írt. Annyira nem értem, az ilyeneknek ennyi önállóságra sem telik? Akkor meg mi a fenéért csinálnak bemutatkozást?
11 felhasználónak tetszik:
Luckie,
Alison Lerman,
itsjustme,
Destiny015,
Lizania,
Bella99,
MadHatter,
Beyla,
Sztár Mániás,
TizzyHeart,
Nórii. SelFan.
2013. augusztus 05. 12:13
Idézet (TheDanush @ 2013.08.05. 12:10)
Egy kedves felhasználó, úgy döntött, hogy teljes egészében lekoppintja a régi profilomat. Gondoltam, egy a fene, csinálok egy másikat, erre a minap újra mit vettem észre? Hogy a két profil SZINTE ugyanaz, csak a kedvencek és a képek különböznek, na meg egy két szót máshogy írt. Annyira nem értem, az ilyeneknek ennyi önállóságra sem telik? Akkor meg mi a fenéért csinálnak bemutatkozást?
Már én is jártam így. Először engem is felhúzott, de már nem érdekel, egyáltalán. Mondjuk még most is másol, de nem konkrét profilt, hanem a személyiségemet. Engem végül is nem zavar, legalább így népszerűsíti a kedvenceimet. Az ilyen embereknek nincs saját véleményük, gondolkodásmódjuk...agyuk, szóval éppen ezért hidegen hagynak (már).
9 felhasználónak tetszik:
TheDanush,
Alison Lerman,
Destiny015,
Lizania,
Bella99,
MadHatter,
Sztár Mániás,
Nórii. SelFan.,
Beyla
2013. augusztus 05. 12:18
Nem sokára suli meg lehet lesz fejlesztés fúj de utálom
2013. augusztus 05. 12:19
A kib@szott emberiséggel. Mert valakinek tök természetes ha egy 5-6 éves kisfiú egyedül utazik a buszon, végállomástól végállomásig. Ha meg valami történik szerencsétlen kiskölyökkel mindenki sajnálkozik hogy "szegényke hogy történhetett meg ilyen szörnyűség egy kisgyerekkel!?" de azt ne felejtsék el hogy tehettek volna valamit mondjuk mellé ülni és megkérdezni hogy mi az oka annak hogy egyedül van és hogy nem -e tévedt el, de nem mindenki ül tovább a hájas seggén és néz ki az értelmes fejéből.
12 felhasználónak tetszik:
TheDanush,
icarlyluv,
itsjustme,
Luckie,
Bella99,
MadHatter,
Carol,
Jolie_77,
Beyla,
Sztár Mániás,
Nórii. SelFan.,
Kevin Colin
2013. augusztus 05. 13:03
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline |
Felveszem a telefont, egy nyanya szabályosan beleüvölt, hogy 'Jó napot, Mariska néni vagyok! Vikit keresem.' Tök normálisan közlöm vele, hogy rossz számot hívott. 2 percig magyarázta, hogy ez jó szám, majd megkérdezte 'Viki, te vagy az?' Mondom nem, ez rossz szám, de itt már kezdtem ideges lenni. Elmondja a számot, vége 88, mondom nem, ez 98. 'Ja, bocs' és leb@szta a telefont. Segond, visz hall.
12 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman,
itsjustme,
Luckie,
pixie1013,
icarlyluv,
Destiny015,
Lizania,
Bella99,
MadHatter,
Beyla,
minibogárka,
Nórii. SelFan.
2013. augusztus 05. 13:32
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Idézet (xMilesss @ 2013.08.05. 13:03)
Felveszem a telefont, egy nyanya szabályosan beleüvölt, hogy 'Jó napot, Mariska néni vagyok! Vikit keresem.' Tök normálisan közlöm vele, hogy rossz számot hívott. 2 percig magyarázta, hogy ez jó szám, majd megkérdezte 'Viki, te vagy az?' Mondom nem, ez rossz szám, de itt már kezdtem ideges lenni. Elmondja a számot, vége 88, mondom nem, ez 98. 'Ja, bocs' és leb@szta a telefont. Segond, visz hall.
Mi is jártunk így, a nénike beleordított a telefonba, hogy Mikit keresi. Mondtuk, hogy rossz számot hívott, itt nincs semmilyen Miki. Erre ő: De tudom, hogy ott van!! Szerencsétlen néni 5x is visszahívott minket, még az után is, hogy kikerestük neki a telefonkönyvben a jó számot.
ON: Azzal, már bocsánat minden 1D rajongótól kérem ők ne olvassák tovább,
de alig akartam elhinni, hogy már az összes 1Ds tag az eső oldalon van. Sőt, pontosabban már a TOP 25-ben és ez szerintem felháborító. Ők a mintapéldái annak, hogy a tehetségtelen előadók a túlértékeltek manapság. (Tisztelet a kivételnek, mert szerencsére azért vannak) Az igazi egyéniségek és zenészek, színészek pedig a kút mélyén vannak, (átvitt értelemben) és a kutya sem ismeri őket. Nem mondok példákat, biztos vagyok benne, hogy mindegyikőtöknek van minimum egy ilyen sorsú kedvence.
2013. augusztus 05. 14:17
sztárfan♥Telenovellafan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 960 Csatolások: 588 Azonosító: 141947 offline |
Hogy megnyomok valamit starityn és bejön egy hülye hirdetés állandóan
xMilesss,
Destiny015,
Jolie_77,
TheDanush,
JadeB,
Sztár Mániás,
minibogárka,
Judit107,
Nórii. SelFan.
2013. augusztus 05. 15:13
Idézet (sztárfan @ 2013.08.05. 14:17)
Nem vagy egyedül!
Am még azzal is, hogy senki nem csinál egy mozgó avatart a nevemmel!Pedig mióta kérem!
2013. augusztus 05. 15:27
Idézet (sztárfan @ 2013.08.05. 14:17)
Ó , nálam is ez van ...
On: Azzal , hogy az embereknek nincs saját véleményük és személyiségük. Véletlenszerűen megkukkantottam az egyik drága felhasználó profilját , és mit látok? Az én bemutatkozásom felét teljes mértékben lemásolta , a képeknek , amiket feltöltöttem azoknak a háromnegyedét. Könyörgöm , ez mire jó ?? Eddig legalább csak pofátlanul bejelöltek , majd szavazatokat kunyiztak , de hogy ez ?? Lassan a hozzászólásainkat is másolják ? Mit akarnak ezzel elérni ? Mindenesetre szóltam a drágának , nem válaszolt , de lecserélte a profilját.
Valamint az időből. Tudom , mi is elég nagy francok vagyunk , télen azt akarjuk , hogy meleg legyen ,nyáron meg hogy hideg, de azért ez még sem normális .Tegnap egész nap ki sem lehetett mozdulni olyan meleg volt odakint , de este fele pedig dörgött , villámlott és esett. Oké , azon imádkoztam napok óta hogy legyen eső , de eső . Nem pedig olyan nagy vihar , hogy egész este rettegjek , mert akkorákat villámlott , hogy az egész szobámat szabályosan bevilágította.
De legalább ma egy pindurkát elviselhetőbb az idő.
7 felhasználónak tetszik:
Luckie,
Destiny015,
xMilesss,
Lizania,
Beyla,
Sztár Mániás,
Nórii. SelFan.
2013. augusztus 05. 15:28
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Idézet (RealMadrid1Fan @ 2013.08.05. 15:13)
Nem vagy egyedül!
Am még azzal is, hogy senki nem csinál egy mozgó avatart a nevemmel!Pedig mióta kérem!
Ha még nem ismernéd, javaslom ezt a topicot! Itt nagyon kedvesek a felhasználók, és mindig készséggel segítenek neked, nem is beszélve arról, hogy a saját szabadidejükből áldoznak! Megbecsülendők és tiszteletreméltók!
2013. augusztus 05. 16:25
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Hú mostanra jó sok mindennel...
1. Repülők. Most voltak a repülőnapok, és már 2 nappal előtte itt repültek, majd közben és még utána is napokig hallgathattuk a repülők búgását. De legalább nem kellett utazgatni a helyszínre meg pénzt kiadni a belépődíjra, az ablakom pont jó volt erre a célra. Ja és azt már ne említsem, hogy a "fontos" embereiket természetesen vinnyogó autókkal szállítják át hajnali 6-kor az egész városon
2. Mentők. A közelemben van egy rakat kórház, konkrétan a hosszú utca végefelé van a város legnagyobb kórháza és hát a házunk előtti úton megy az összes mentő, az elmebeteg emberek meg annak ellenére, hogy hőségriadó van rohannak, mint a vakegerek és persze, hogy a mentő sokat jár. Ami azt jelenti esetünkben, hogy hajnali 4-kor, és éjjeli 1-kor is végigszirénázzák az utcát, napközben meg kb 20-szor, ami már eléggé idegesítő és idegtépő a repülőkkel együttvéve.
3. Kutya. Pár napja bejelentették, hogy egy husky-szerű, agresszív kutya járkál a Széchenyivárosban. Mostanra odáig fajult a dolog, hogy egy nőtt megharapott, egy gyereket megkapott, tucatnyi kutyára rátámadt és 3-at meg is ölt. Ebből egy az ismerőseimé volt és állíthatom, hogy szegény kis yorkie nem érdemelte meg ezt a sorsot és még most is a sírás kerülget, ahogy ezt írom. Minden kutyás légyírtóval meg le sétáltatni és én nagyon-nagyon féltem a sajátomat...Nem tudják elkapni, mert gyors és nem érnek oda időben, mindenki figyelmezteti a másikat és káosz van. A helyzet pedig az, hogy bárhol, bárhonnan (ismerősöméknél egy kukából ugrott ki és megölte a kutyájukat így is), bárkit, bármikor. Már ki se merek mozdulni, az a nagy helyzet és csak szörnyűlködök amikor éjszaka hallom a nem megszokott kutyavonyítást és reggelre az fogad, hogy éjszaka megint meghalt egy kutya. Tehát aki esetleg itt lakik, vagy sokat jár errefele az iszonyítosan vigyázzon és legyen óvatos! Nem válogat...
1. Repülők. Most voltak a repülőnapok, és már 2 nappal előtte itt repültek, majd közben és még utána is napokig hallgathattuk a repülők búgását. De legalább nem kellett utazgatni a helyszínre meg pénzt kiadni a belépődíjra, az ablakom pont jó volt erre a célra. Ja és azt már ne említsem, hogy a "fontos" embereiket természetesen vinnyogó autókkal szállítják át hajnali 6-kor az egész városon
2. Mentők. A közelemben van egy rakat kórház, konkrétan a hosszú utca végefelé van a város legnagyobb kórháza és hát a házunk előtti úton megy az összes mentő, az elmebeteg emberek meg annak ellenére, hogy hőségriadó van rohannak, mint a vakegerek és persze, hogy a mentő sokat jár. Ami azt jelenti esetünkben, hogy hajnali 4-kor, és éjjeli 1-kor is végigszirénázzák az utcát, napközben meg kb 20-szor, ami már eléggé idegesítő és idegtépő a repülőkkel együttvéve.
3. Kutya. Pár napja bejelentették, hogy egy husky-szerű, agresszív kutya járkál a Széchenyivárosban. Mostanra odáig fajult a dolog, hogy egy nőtt megharapott, egy gyereket megkapott, tucatnyi kutyára rátámadt és 3-at meg is ölt. Ebből egy az ismerőseimé volt és állíthatom, hogy szegény kis yorkie nem érdemelte meg ezt a sorsot és még most is a sírás kerülget, ahogy ezt írom. Minden kutyás légyírtóval meg le sétáltatni és én nagyon-nagyon féltem a sajátomat...Nem tudják elkapni, mert gyors és nem érnek oda időben, mindenki figyelmezteti a másikat és káosz van. A helyzet pedig az, hogy bárhol, bárhonnan (ismerősöméknél egy kukából ugrott ki és megölte a kutyájukat így is), bárkit, bármikor. Már ki se merek mozdulni, az a nagy helyzet és csak szörnyűlködök amikor éjszaka hallom a nem megszokott kutyavonyítást és reggelre az fogad, hogy éjszaka megint meghalt egy kutya. Tehát aki esetleg itt lakik, vagy sokat jár errefele az iszonyítosan vigyázzon és legyen óvatos! Nem válogat...
2013. augusztus 05. 16:37
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline |
ezekkel a folyton felugró ablakokkal,meg ezzel a lassú géppel . -.-
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2013. augusztus 05. 16:40
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Idézet (Lizania @ 2013.08.05. 16:25)
Hú mostanra jó sok mindennel...
Te jó Isten, ez most komoly? Szerencsére én nem a Széchenyivárosban lakom, de mi van ha úticélt vált a kutya. És csöppet felháborító is, mi az hogy nem bírják elkapni mert gyors? Ennyit a közbiztonságról. Köszönöm hogy szóltál, ha nem írnád, nem is tudnám mi a helyzet.
2013. augusztus 05. 16:46
A hirdetéssel,tegnap óta fáj a csípőm,a meleggel (alig bírok meglenni,ma 2-szer is elkezdett fájni a szívem).
Nem vagyok "féltékeny",de annyira irigylem azokat az embereket akik nyáron szerelmesek lesznek egymásba.A Facen csak azt látom "Kapcsolatban xy-vel",annyira szerencsések,én meg nem.Máig nem tudom és nem is fogom megtudni,hogy az a fiú (a volt osztálytársam) aki engem sasolt,hogy szerelmes belém vagy sem?Komolyan... Tudom,hogy tök fiatal vagyok,de jó lenne találkozni azzal a fiúval nyáron,sétálgatni a téren vagy a parkban,de nem.Itthon döglök,az osztálytársaimmal a nyáron csak egyszer jöttünk össze a tanévzáró utáni napon,azóta meg nem.Egyre sz*rabbak lesznek a nyarak,véleményem szerint.
Na meg ma voltam vásárolni a fóti Auchan-ba és egy 8-10 éves kölök a nagyanyjának olyat mondott,hogy valamit felrakott a Facebook-ra.Ha? 8-9 vagy 10 évesnek Facebook-ja van?12-13 évesen regisztráltam a Face-re,ő meg már olyan fiatalon
Nem vagyok "féltékeny",de annyira irigylem azokat az embereket akik nyáron szerelmesek lesznek egymásba.A Facen csak azt látom "Kapcsolatban xy-vel",annyira szerencsések,én meg nem.Máig nem tudom és nem is fogom megtudni,hogy az a fiú (a volt osztálytársam) aki engem sasolt,hogy szerelmes belém vagy sem?Komolyan... Tudom,hogy tök fiatal vagyok,de jó lenne találkozni azzal a fiúval nyáron,sétálgatni a téren vagy a parkban,de nem.Itthon döglök,az osztálytársaimmal a nyáron csak egyszer jöttünk össze a tanévzáró utáni napon,azóta meg nem.Egyre sz*rabbak lesznek a nyarak,véleményem szerint.
Na meg ma voltam vásárolni a fóti Auchan-ba és egy 8-10 éves kölök a nagyanyjának olyat mondott,hogy valamit felrakott a Facebook-ra.Ha? 8-9 vagy 10 évesnek Facebook-ja van?12-13 évesen regisztráltam a Face-re,ő meg már olyan fiatalon
Beyla,
Luckie,
Sztár Mániás,
Alison Lerman,
xMilesss,
Destiny015,
Nórii. SelFan.
2013. augusztus 05. 16:47
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (Bella99 @ 2013.08.05. 16:40)
Te jó Isten, ez most komoly? Szerencsére én nem a Széchenyivárosban lakom, de mi van ha úticélt vált a kutya. És csöppet felháborító is, mi az hogy nem bírják elkapni mert gyors? Ennyit a közbiztonságról. Köszönöm hogy szóltál, ha nem írnád, nem is tudnám mi a helyzet.
Hát ezt írták a kecskeméti híreket közlő weblapon is...Azért nem kicsi a Széchenyiváros sem, igyekeznek, de gyors és mire kiérnek isten tudja honnan, addigra már rég máshol van és mást terrorizál. De éppen ezért írtam, hogy ha van olyan aki kecskeméti még az vigyázzon ha erre jár, mert tényleg közveszélyes kutyáról van szó! Annak meg örülnék ha úticélt váltana, de gondolom mások már nem annyira, az lenne a legjobb ha elfognák.
2013. augusztus 05. 17:28
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Napokig fájt a lábam, de mostanra már elmúlt *lekopog*, viszont reggel bekellett kötnöm a kezem, mert annyira fájt, hogy nem bírtam mozgatni. És még most is nagyon fáj...
Nem szeretek elmenni a mamám falujába, mert ott olyan modortalan és bunkó fiúk vannak. (jó, azért van kivétel.. ) Ma reggel elmentem hozzá, hogy segítsek zöldséget pucolni, és sétáltam az utcán, amikor 2 fiú hangosan megjegyzést tett a mellemre. Nem mentem oda hozzájuk , mert kint volt a 'pletykahad', és engem úgysem túlzottan szívlelnek már az öreglányok, szóval inkább elengedtem a fülem mellett a megjegyzést. Még mindig szarul esik ez a dolog, mert egész általános iskolás koromba ezzel piszkáltak, és néha komolyan örültem volna kisebb ciciknek.. És még most is így vagyok ezzel..
Ebben a melegben még gondolkozni sem tudok, esküszöm. Nem tudok olvasni, nem tudok semmire sem figyelni, mert annyira lenullázódott az a csöppnyi agyam is, hogy miközben ezt írom, szétmegy a fejem...:/
Nem szeretek elmenni a mamám falujába, mert ott olyan modortalan és bunkó fiúk vannak. (jó, azért van kivétel.. ) Ma reggel elmentem hozzá, hogy segítsek zöldséget pucolni, és sétáltam az utcán, amikor 2 fiú hangosan megjegyzést tett a mellemre. Nem mentem oda hozzájuk , mert kint volt a 'pletykahad', és engem úgysem túlzottan szívlelnek már az öreglányok, szóval inkább elengedtem a fülem mellett a megjegyzést. Még mindig szarul esik ez a dolog, mert egész általános iskolás koromba ezzel piszkáltak, és néha komolyan örültem volna kisebb ciciknek.. És még most is így vagyok ezzel..
Ebben a melegben még gondolkozni sem tudok, esküszöm. Nem tudok olvasni, nem tudok semmire sem figyelni, mert annyira lenullázódott az a csöppnyi agyam is, hogy miközben ezt írom, szétmegy a fejem...:/
MadHatter,
Beyla,
Lizania,
Luckie,
icarlyluv,
Alison Lerman,
Sztár Mániás,
Destiny015,
Nórii. SelFan.
2013. augusztus 05. 18:10
Ezzel a rohadt hirdetéssel, ami minden kattintásnál felugrik és a meleggel.
2013. augusztus 05. 18:20
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hát... úgy a gyakorlattal, de már nagyon. Visszaraktak e hétre ugyanoda, ahol voltam pár hete, de még véletlenül sem ugyanarra az osztályra, ahol voltam, hanem teljesen máshová. Hát had ne mondjam, hogy mi van ott. Szúrni nem engednek (á, minek is azt, majd szerencsétlen gyerekeken fogok gyakorolni, amikor kikerülök), mondván, hogy én ilyet nem csinálhatok. Nézek, mint borjú, az új kapura, hogy ez most szórakozik velem, vagy én vagyok retardált nyomi, hogy ezt értettem? Visszakérdeztem, hogy miért, erre azt mondta, hogy maximum subcutan injekciót adhatok. Képzelhetitek milyen gyönyörűséges fejet vágtam, de ezúttal képes voltam csomót kötni a számra, és nem elküldeni melegebb éghajlatra az illetőt. Ott vagyok ágyazni és pelenkázni, gyönyörű, mondhatom. Aztán, amikor meg közöltem, hogy én nem szeretném átpelenkázni a clostridiumos beteget, akkor ment a hőbörgés. Gyenge immunrendszerrel, krónikus vastagbélgyulladással majd gondolja, hogy össze akarok szedni clostridiumot is... persze, abszolút! Mondjuk ma a nővér, akivel voltam, az rendes volt, mert hagyta, hogy összerakjak infúziós szereléket, meg infúziót is kössek. Ezer infúziózást csináltam, és nem engedik. F*sza. A vérvétel nem megy - nem engedik. Az egy dolog, hogy az eddigi összes szúrásom királyul sikerült. Nem szúrtam szét a vénákat, elsőre megtaláltam és sikerült mindig levenni, ám még mindig nem vagyok teljesen biztos magamban, így hát gyakorolni kívántam. És nekem holnap ugyanide kell bemennem, ugyanúgy korán kell felkelnem és ráadásul szülinapom is lesz. Tényleg nem vágyok másra, csak arra, hogy a születésnapomat így töltsem. Magyarán mondva, fantasztikus. Röhej, hogy heparint sem adhatok be hasfalba, holott már rehabilitációs osztályon heteken keresztül szúrtam a betegeket januárban...
Luckie,
Sztár Mániás,
Alison Lerman,
MadHatter,
TheDanush,
Destiny015,
Nórii. SelFan.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.