Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. augusztus 05. 18:26
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Mennem kellett pincérkedni egy falusi rendezvényre, ezzel még nem is volt semmi baj, mert amúgy jó volt. Csak annyi a bibi, hogy 2 óráig folyamatosan szaladgáltam mint a veszett csirke, megállás nélkül, aztán a szervezők még annyit sem mondtak utána, hogy 'fordulj fel.' Megköszönni is luxus volt, pedig lett volna jobb dolgom is..
9 felhasználónak tetszik:
Luckie,
Sztár Mániás,
iannina,
Destiny015,
baisée,
TizzyHeart,
Bella99,
Vandi,
Nórii. SelFan.
2013. augusztus 05. 19:41
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
hirdetésre panaszkodónak: firefox és adblock, én még nem futottam össze felugró vagy egyéb hirdetéssel itt azóta
on:
azzal, hogy egyesek úgy gondolják, hogy nem bunkóság valakit csak úgy lecserélni, a tetejébe ezek még meg is dugnának mindent, ami él és mozog... én meg próbálhatom ápolni az összetört szíveket, kösz
on:
azzal, hogy egyesek úgy gondolják, hogy nem bunkóság valakit csak úgy lecserélni, a tetejébe ezek még meg is dugnának mindent, ami él és mozog... én meg próbálhatom ápolni az összetört szíveket, kösz
2013. augusztus 05. 21:03
Most? Azzal, hogy már augusztus, és még mindig nem olvastam kötelezőt, pedig van egy "pár". Valamint, hogy unalmasan és gyorsan telik a nyár. -.-'
2013. augusztus 05. 22:59
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
azzal, hogy a kis tizenöt éves szomszéd kislányka szülei éjszakások, úgyhogy rendezett valami bulit, és most azt hallgatom, ahogy bömböl a szar tucatzenéjük. lehet, hogy koravén vagyok, de most estem haza, és szeretnék végre pihenni, erre... nem elég, hogy az egész lépcsőház tőlük zeng, behallom a kib*szott szobámba. nem igaz, ha én le bírok járni szabadtérre meg kocsmákba, jobb esetben kertes házban megrendezett házibuliba, ő miért nem képes panelban tekintettel lenni a szomszédokra?
12 felhasználónak tetszik:
Luckie,
iannina,
TizzyHeart,
Guitarist,
Destiny015,
riri17,
Vandi,
Nórii. SelFan.,
Beyla,
MadHatter,
Pepssi,
Lizania
2013. augusztus 06. 00:43
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2318 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline |
Buta reklám minden harmadik kattintásra felugrik, pedig blokkolva van...
14 felhasználónak tetszik:
Luckie,
Sztár Mániás,
iannina,
Nina 10,
TizzyHeart,
Shawool Lilla,
minibogárka,
Destiny015,
baisée,
Carol,
Vandi,
Nórii. SelFan.,
Beyla,
MadHatter
2013. augusztus 06. 09:48
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline |
Hajnali 3 órakor arra kelek, hogy a szomszéd kutyái annyira ugatnak. Minek nekik 2 lány kutya? Erre oda tömörül az utca összes fiú kutyája és vinnyognak ott, több órán keresztül mi meg aludjunk. Nem hiszem el, hogy ők nem hallják az ugatást, vagy hogy őket nem zavarja. A ráadás, meg hogy kora reggel arra kelek, hogy a szomszédban egy öregasszony hogy ordít át a másiknak, a férje zúg a traktorával, aztán még a kapujukat is csak nyikorogtatják. Persze utána sem lehet aludni 9 óra környékén mert akkor ilyen nagy gépek mászkálnak az utcánkban. Lánctalpas markológép, aminek 5 percébe telik mire el megy a házunk előtt.
2013. augusztus 06. 09:56
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline |
Idézet (itsjustme @ 2013.08.05. 22:59)
azzal, hogy a kis tizenöt éves szomszéd kislányka szülei éjszakások, úgyhogy rendezett valami bulit, és most azt hallgatom, ahogy bömböl a szar tucatzenéjük. lehet, hogy koravén vagyok, de most estem haza, és szeretnék végre pihenni, erre... nem elég, hogy az egész lépcsőház tőlük zeng, behallom a kib*szott szobámba. nem igaz, ha én le bírok járni szabadtérre meg kocsmákba, jobb esetben kertes házban megrendezett házibuliba, ő miért nem képes panelban tekintettel lenni a szomszédokra?
Bírom az ilyeneket. A tojáshéj még szinte a seggükön, de bulit csapnak. Én is 15 éves vagyok, de eszembe nem jutna bulit szervezni. Vagy örülnék, hogy egyedül lehetek és nyugi van, vagy áthívnám a barátnőmet. De vele se szednénk szét a házat... Pff. 15 évesen bulit szervez..
ON: Az elviselhetetlen meleggel. Utálom a nyarakat, pont ezért. Nem igaz, hogy úgy kell felkelnem, hogy folyik rólam a víz, a párnám is tiszta izzadt és azonnal húzhatok fürdeni... Az meg a másik, hogy nyár van, azt' semmit nem lehet csinálni, mert ilyen időbe aki kimegy, az meghal. Az 5 éves tesóm is be van zárva napok óta, mert nem visszük le a 60 fokba és már nem lehet vele mit kezdeni, egyre rosszabb. Tél, várlak, nagyon-nagyon szeretlek!
2013. augusztus 06. 09:58
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Hogy még mindig nem kezdtem el a kötelezőt és még olvasónaplót is kell írnom. Valamint azzal a h*lye reklámmal ami mindig megjelenik akárhova kattintok az oldalon.
2013. augusztus 06. 12:02
sztárfan♥Telenovellafan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 960 Csatolások: 588 Azonosító: 141947 offline |
Hú de idegesítő ez a hirdetés,hiába megyek át másik böngészőre akkor is előugrik állandóan starityn.
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2013. augusztus 06. 13:58
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Azzal, hogy olyan gyorsan telik a nyár. Igyekszem hasznosan eltölteni, sokat lenni a családommal és a barátaimmal, de nem akarom, hogy vége legyen. Nem akarok egyetemre menni, fogalmam sincs, hogy fogom kibírni az én édes drága, biztonságot jelentő otthonom és családom nélkül. Persze az önállósodás első lépcsőfoka, de én hiába vagyok 18, nem érzem magam késznek egy ilyen lépésre. Alig várom majd, hogy hazamehessek kéthetente.
Destiny015,
riri17,
TizzyHeart,
Nórii. SelFan.,
Beyla,
MadHatter,
xMilesss,
Luckie,
iannina
2013. augusztus 06. 14:16
Azt hiszem nem találom a Spockom..
Mármint a macskámat nem tudom hol van és ez idegesít.
A meleg elviselhetetlen itthon és hiába iszom meg napi 100liter vizet csak pipilnem kell egyfolytában tőle és nem nagyon érzem ,hogy bármilyen enyhülést hozna.
3. pedig idegesít ,hogy nem veszi föl a tévém az agymenők új részeit...
Jééé..Spock megkerült
Mármint a macskámat nem tudom hol van és ez idegesít.
A meleg elviselhetetlen itthon és hiába iszom meg napi 100liter vizet csak pipilnem kell egyfolytában tőle és nem nagyon érzem ,hogy bármilyen enyhülést hozna.
3. pedig idegesít ,hogy nem veszi föl a tévém az agymenők új részeit...
Jééé..Spock megkerült
7 felhasználónak tetszik:
Destiny015,
Alison Lerman,
riri17,
Nórii. SelFan.,
MadHatter,
Luckie,
iannina
2013. augusztus 06. 14:38
Itt akárhova kattintok mindig megnyitja ezt az Online sportfogadást vagy mi a frászt
2013. augusztus 06. 14:42
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Már nagyon várom, hogy legyen egy kis lehűlés, mert az éjszaka se tudtam aludni, és elkezdtem fejben szóláncozni.
Anyu már kiakaszt, mert sosem figyel rám. Tudom, munka után elfáradt meg minden, de azért egy 10 percet szánhatna rám. Múltkor is néztünk egy filmet, közbe dumáltam neki, erre bealudt. Azért ennyire unalmas még nem vagyok. [vagyis remélem.]
Anyu már kiakaszt, mert sosem figyel rám. Tudom, munka után elfáradt meg minden, de azért egy 10 percet szánhatna rám. Múltkor is néztünk egy filmet, közbe dumáltam neki, erre bealudt. Azért ennyire unalmas még nem vagyok. [vagyis remélem.]
8 felhasználónak tetszik:
Carol,
Nórii. SelFan.,
Beyla,
Alison Lerman,
MadHatter,
Bella99,
xMilesss,
Luckie
2013. augusztus 06. 15:01
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline |
a meleggel..meg a meleggel,és ha nem mondtam volna még,a meleggel. és azzal hogy minden nap egy rakás cikk jelenik meg dzsásztin bíbörről,szalmonella galambról és az egyirányú fiúkról.oké hogy ez egy ilyen oldal, de nem biztos hogy annyi embert érdekel hogy beszóltak a twitteren neki, vagy macskát vett.. engem konkrétan ez nem nagyon izgat.. de hát ez van
2013. augusztus 06. 15:06
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline |
Az ággyal. Üdülésen vagyok és ott ugye nem tudom megválogatni az ágyakat, mert mindegyik ugyan olyan (sz*r). Bárhogy feküdhetek nem számít, mert úgy elalszom a nyakamat és a jobb kezemet, hogy reggelente be tudnék pisilni a fájdalomtól. Még most is ha úgy döntöm a nyakamat érzem, hogy fáj pedig délután van. A másik meg a torkom. Így nyárra kell nekem is elkapnom egy torok gyulladást mivel már vagy 2-4 napja érzem, hogy nagyon fáj a torkom és van amikor eléggé rekedtesen is beszélek. Szóval így mindent egybe vetve nagyon rám jár a rúd.
2013. augusztus 06. 15:47
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7089 Csatolások: 417089 Azonosító: 206112 offline |
A türelmetlen hétszentségemmel.
Dögmeleg van,de itt eszem a meleg főtt ételt és már mindenhonnan folyik rólam az izzadság,de nem bírom kivárni,hogy kihűljön,mert éhes vagyok. Lehet 1-2 óra lenne mire kihűlne ilyen melegben.
+az unalommal,nem tudok mit csinálni
Filmeznék a gépen,de ami megvan azt már láttam többször is,újat meg nem igazán tudnék tölteni,nincs túl sok hely a gépemen. Tévézni meg nem szeretek,sosincs semmi jó film.Meg amúgy is horrorhoz lenne most kedvem,de az ilyenkor nincs a tévében,este meg apáék miatt nem nézhetek semmit. Ami van DVD-n horror azt meg nem veszi be a gépem,mert egy szemét.
Dögmeleg van,de itt eszem a meleg főtt ételt és már mindenhonnan folyik rólam az izzadság,de nem bírom kivárni,hogy kihűljön,mert éhes vagyok. Lehet 1-2 óra lenne mire kihűlne ilyen melegben.
+az unalommal,nem tudok mit csinálni
Filmeznék a gépen,de ami megvan azt már láttam többször is,újat meg nem igazán tudnék tölteni,nincs túl sok hely a gépemen. Tévézni meg nem szeretek,sosincs semmi jó film.Meg amúgy is horrorhoz lenne most kedvem,de az ilyenkor nincs a tévében,este meg apáék miatt nem nézhetek semmit. Ami van DVD-n horror azt meg nem veszi be a gépem,mert egy szemét.
2013. augusztus 06. 17:08
Voltam ma a Tesco-ban és nekiálltam nézegetni a kirakott könyveket, erre mit látok? Hajdú Péter könyve... Hova süllyed még Magyarország?
11 felhasználónak tetszik:
pixie1013,
Nórii. SelFan.,
Beyla,
Alison Lerman,
Jolie_77,
MadHatter,
Bella99,
JadeB,
xMilesss,
Luckie,
Destiny015
2013. augusztus 06. 17:20
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline |
Azzal, hogy ma csupán 4 (!!) órát ültem a kézsebészeten, majd a képembe vágta az orvos azt mint februárban. Még nem kell műteni, igaz, hogy fáj mint a retek, de hordjam csak azt az ordenáré, kényelmetlen, csuklórögzítőt, amiben semmit se tudok csinálni. Köszi, és írni ugyan hogy fogok szeptemberben?
Nórii. SelFan.,
Beyla,
MadHatter,
Bella99,
xMilesss,
Luckie,
iannina,
Destiny015,
Lizania
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.