Idézet (JadeB @ 2013.08.07. 18:44)
A mai generáció. Had ne mondjam néha én is meglepődöm, hogy mik vannak. Tudjuk, hogy mostanában divat a 12-13 éves kis csajoknál a r*banckodás, de mostanában olyan dolgokat tapasztaltam a környezetemben, hogy az már hihetetlen. Soha nem gondoltam volna, főleg nem kb. 2-3 évvel ezelőtt, hogy az én barátnőim is ilyenekké válnak. (1-2 kivételével természetesen) Kezdjük ott, hogy a 14-et jóformán még be sem töltötték, de már megy a harc a fiúkon. WTF?!
Összeverekednek egy fiú miatt...13 évesen. Erre nem is tudok mit mondani. Aztán van egy csaj (szintén osztálytársam) semmi bajom nincs vele, de tényleg, de amit ő művel az egyenesen szánalmas, undorító, és visszataszító. 20-30 év körüli pasikkal is kikezdett már, nem lehet követni, hogy most kivel jár-kivel nem. Szeret lerészegedni, és ha tehetné buliból-buliba járna. Az öltözködéséről pedig szintén had ne beszéljek... De ami a legdurvább az az, hogy már nyílt titok, hogy terhes is volt. Most komolyan hol jár ez a világ?! Lehet, hogy velem van a baj, hogy nem normálisnak találom azt, hogy 13-14 évesen már pasiznak, de nekem ez olyan visszataszító.
Unokatesómnak volt egyszer egy barátnője, 15 éves volt akkor a csaj, unokatesóm meg 18... A lány megcsalta őt egy 25-30 év körüli fiúval. WTF?o.O De persze az anyja remek példa neki, mert kétszer vált el, és mindig olyan pasikat fog ki, hogy az hihetetlen, de ez még nem magyarázat arra, hogy a csaj 15 évesen fűvel-fával megcsalja a pasiját. Unokatesóm persze annyira szereti a csajt, hogy mindig megbocsát neki... 100x szakítottak, majd jöttek össze újra, most pedig elvileg barátok.
On:
Most éppen az öcsémmel. Imádom, meg minden, de most idegesít. Pimaszkodik, visszabeszél, káromkodik, és ütöget, ráadásul seprűnyéllel akar fejbe vágni. Tudnám mi oka ennek a kirohanásának. Mindenesetre jó lenne, ha végre befejezné, mert bosszantó.
Én hét évesen ha ilyet csináltam volna, órákig a sarokban állhattam volna.
Emellett szörnyen meleg is van, de ez a kisebb gond.