Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 07. 17:31 #5341
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nimrod @ 2013.08.07. 16:16)
Sajnos vannak előadók akik divattá tették a MŰrockot (Pl: Avril), emiatt terjedt el a sok divatbúza. A lángoló gitárokon én egy normális kritikát még  nem láttam , az ottani tagok is eléggé beszűkültek (tisztelet a kivételnek) , szóval én már le se sajnálom azt az oldalt. A "vélemény" amit írnak az meg egy fabatkát se ér. Egy magyar fórumon írt vélemény már eleve nem számít semmit..

A "kritikáik" is csak a személyes véleményeikből állnak, egyébként pedig azt hiszik, hogy az ő véleményük készpénz, és lesajnálnak mindenkit, akik az általuk porig alázott bandát meri hallgatni rolleyes.gif
9 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Beyla, CandUs, itsjustme, riri17, Jody, MadHatter, Szandiiii, Fancsilio
2013. augusztus 07. 17:59 #5342
- törölt felhasználó -    
Idézet (k.timike 22 @ 2013.07.28. 17:13)
Azzal, hogy az F1-en Grosjean büntetést kapott, és így elvesztette a dobogóesélyét, ráadásul Alonso azt nyilatkozta utána, hogy megérdemelte, amiért agresszív volt vele a rajtnál rolleyes.gif Arrogáns dög, mindig is utáltam dry.gif

Hidd el, sok olyan van, akit én is szívemből rühellek, és nem egyszer visszaküldenék az anyjába, de tekintettel arra, hogy valaki szereti, és főleg, mert ez egy közösségi fórum, nem teszem. rolleyes.gif Elhiszem, hogy van akit nem szeretsz, és nem is azzal van bajom, ha leírod, hogy miért nem, de azt kulturáltan is meg lehet mondani nem? Mindenféle leereszkedő jelző nélkül, mert én igen is szeretem, és tapasztalatból tudom, hogy senki nem szereti, ha a kedvencét bántják.
3 felhasználónak tetszik: riri17, Szandiiii, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 07. 18:44 #5343
JadeB
JadeB
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
A mai generáció. Had ne mondjam néha én is meglepődöm, hogy mik vannak. Tudjuk, hogy mostanában divat a 12-13 éves kis csajoknál a r*banckodás, de mostanában olyan dolgokat tapasztaltam a környezetemben, hogy az már hihetetlen. Soha nem gondoltam volna, főleg nem kb. 2-3 évvel ezelőtt, hogy az én barátnőim is ilyenekké válnak. (1-2 kivételével természetesen) Kezdjük ott, hogy a 14-et jóformán még be sem töltötték, de már megy a harc a fiúkon. WTF?! ohmy.gif Összeverekednek egy fiú miatt...13 évesen. Erre nem is tudok mit mondani. Aztán van egy csaj (szintén osztálytársam) semmi bajom nincs vele, de tényleg, de amit ő művel az egyenesen szánalmas, undorító, és visszataszító. 20-30 év körüli pasikkal is kikezdett már, nem lehet követni, hogy most kivel jár-kivel nem. Szeret lerészegedni, és ha tehetné buliból-buliba járna. Az öltözködéséről pedig szintén had ne beszéljek... De ami a legdurvább az az, hogy már nyílt titok, hogy terhes is volt. Most komolyan hol jár ez a világ?! Lehet, hogy velem van a baj, hogy nem normálisnak találom azt, hogy 13-14 évesen már pasiznak, de nekem ez olyan visszataszító. omg.gif
22 felhasználónak tetszik: Destiny015, Alison Lerman, itsjustme, VampireBella, Beyla, icarlyluv, Pöttömke, Vampire Lady, Vampiregirl1, Jody, MadHatter, Bella99, Szandiiii, Fancsilio, Luckie, silenc, Nórii. SelFan., sz.fannie, Corby, Eszti0305, Judit107, Lizania
2013. augusztus 07. 18:54 #5344
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Azzal, hogy mivel ilyen meleg van minden tele van bogárral, ma miután felkeltem kimentem a konyhába kb olyan öt légy támad rám, és ilyen kis fekete bogarak meg nem tudom hogy de belemásztak a kenyérbe, amikor megláttam majdnem kiszaladtam a világból mellow.gif
9 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Carol, Beyla, Pöttömke, MadHatter, Szandiiii, Luckie, Nórii. SelFan., Angelx
2013. augusztus 07. 19:39 #5345
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6376
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Írtam már erről korábban is, de jelenleg is ezzel van tele a tököm! Bocsánat rajongók, de már a hócipőm tele van, hogy agyba főbe imádják őket, miközben semmi saját szerzeményük nincs. Szerencsétlen no name szövegíróik meg a belüket kidolgozzák. blink.gif Pont az egyik zenés topicban jártam amikor megláttam, hogy One Direction - Use Somebody bolond.gif taps.gif
A reakcióm: mad.gif dry.gif mega_shok.gif tucherch.gif EZ EGY KINGS OF LEON SZÁM B*2?#meg!!
De akkor beszélhetnénk még olyan slágerekről, mint a Torn, vagy a Teenage Dirtbag blink.gif amiket egy az egyben, úgy ahogy vannak lekoppintottak!
De azért ők az ügyesek és okosak! omg.gif Másolni mindenki tud!
14 felhasználónak tetszik: VampireBella, Beyla, icarlyluv, Pöttömke, Vampire Lady, Vampiregirl1, Jody, MadHatter, Bella99, TizzyHeart, Szandiiii, Fancsilio, Luckie, sz.fannie
2013. augusztus 07. 19:57 #5346
- törölt felhasználó -    
Azzal , hogy az emberek nem fogják fel , mikor van az állj.
Ma holt nyugalommal beszélgetek az ismerőseimmel , erre rám ír egy ismeretlen pasas, akit mellesleg még sosem láttam , de bejelölt. Egyszer visszautasítottam , majd újra bejelölt , ezért gondoltam valahonnan biztos ismer.
Elkezdi mondogatni , hogy szimpatikus vagyok neki , ismerkedjünk , stb. Meglepett, és valahogy nem tudom , de nekem abszurd az ilyen dolog , hogy én egy ismeretlen emberre ilyennel írok. De rendben , ezzel még nagy baj nem is lenne. Szépen , kedvesen megmondtam neki , hogy én nem vagyok híve az ilyen ismerkedésnek ,ne haragudjon.
Erre még tovább nyomul. Még mindig kedves vagyok , bár már határozottabb . Aztán folytatja , én meg bunkón leállítom. Most meg küldi a szánalmas üzeneteket , hogy amúgy sem tetszettem neki mert nagy a szemem.
huh.gif wtf.gif bolond.gif
Emberek , normális , udvarias pasikat szeretnék , mi ebbe a baj ? unknw.gif
15 felhasználónak tetszik: Destiny015, VampireBella, Beyla, Alison Lerman, Pöttömke, Jody, MadHatter, Queenie, icarlyluv, TizzyHeart, Fancsilio, Luckie, Nórii. SelFan., Pepssi, Lizania
2013. augusztus 07. 20:19 #5347
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
Hozzászólás: 5614
Csatolások: 851
Azonosító: 165682
Idézet (Gina. @ 2013.08.07. 19:57)
Azzal , hogy az emberek nem fogják fel , mikor van az állj. 
Ma holt nyugalommal beszélgetek az ismerőseimmel , erre rám ír egy ismeretlen pasas, akit mellesleg még sosem láttam , de bejelölt. Egyszer visszautasítottam , majd újra bejelölt , ezért gondoltam valahonnan biztos ismer. 
Elkezdi mondogatni , hogy szimpatikus vagyok neki , ismerkedjünk , stb. Meglepett, és valahogy nem tudom , de nekem abszurd az ilyen dolog , hogy én egy ismeretlen emberre ilyennel írok. De rendben , ezzel még nagy baj nem is lenne. Szépen , kedvesen megmondtam neki , hogy én nem vagyok híve az ilyen ismerkedésnek ,ne haragudjon. 
Erre még tovább nyomul. Még mindig kedves vagyok , bár már határozottabb . Aztán folytatja , én meg bunkón leállítom. Most meg küldi a szánalmas üzeneteket , hogy amúgy sem tetszettem neki mert nagy a szemem. 
huh.gif  wtf.gif  bolond.gif 
Emberek , normális , udvarias pasikat szeretnék , mi ebbe a baj ?  unknw.gif

Szerintem tiltsd le,nehogy zaklasson vagy nagyobb baj legyen >_< wink.gif
2013. augusztus 07. 21:25 #5348
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Ma a Balatonon voltam és sikeresen leégtem, pedig bekentem magam jó alaposan. Szóval most nagyon fáj a vállam, és már előre félek, hogy milyen színem lesz a pirosság után, mert már nem először égek le ezen a nyáron.
Mikor ott voltam ki kapcsoltam a telefonomat, mert lemerültem, és amúgy is, szerintem így valamennyire biztonságosabb. Hazaértem, bekapcsoltam, és volt 20 üzenetem, és 14 nem fogadott hívásom egy barátnőmtől. Felnéztem facebúkra, és az volt a baja, hogy összeveszett az állítólagos 'barátjával', és hogy én milyen h#lyebunkók#rva vagyok, csak azért mert nem válaszoltam. Basszus, már normális életet sem élhetek, mert én ennyire kib#szott fontos ember vagyok...máskor meg le se szar. biggrin.gif
14 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, MadHatter, icarlyluv, TizzyHeart, Szandiiii, Pöttömke, Luckie, Alison Lerman, Nórii. SelFan., Beyla, Pepssi, JadeB, Destiny015, Lizania
2013. augusztus 07. 22:16 #5349
Crona99
Crona99
♥Secret Diamond♥

Státuszdifferent but isn't dangerous
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 444
Azonosító: 205192
Őszintén szólva, nem tudom. Egyszerűen ideges vagyok, szeretnék dobálózni, üvölteni, valakit jól orrbavágni. Valamiért ideges és feszült vagyok már két napja, és egyszerűen, hiába töröm a fejem, nem jövök rá, hogy miért. A húgom folyton nyavalyog, egy szabad percem sincs, és a hangja, mintha ezer éles tűt szúrnának az agyamba. Szinte a belsőmig hatol, mintha megmerevednék. Fáradt vagyok, kimerült, de pihenni nem tudok, és a legjobb, nincs olyan ember mellettem, aki megértené, hogy rosszul vagyok. Mentálisan a latba tettem magam, nem egyszer hangoztattam már, hogy nincs arany életem, és, hogy lelkileg sérült vagyok. Mindenki úgy bánik velem, mint egy rongybabával, a környezetemben is mindenki feszült és ideges, és ez még nem elég, aki megértene, az nem is tudom hány kilométerre lakik tőlem. Így is sírhatnékom volt, de amikor ez a bizonyos ember azt mondta, hogy bocsássak meg, amiért nem tud itt lenni velem, annyira elérzékenyültem, hogy legszívesebben bőgnék egész nap. Segítség kell nekem, egy váll, amin kisírhatom magam, de hogyan adjam ki a fájdalmamat, mikor senki sem ad? sad.gif
8 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Alison Lerman, Shawool Lilla, Nórii. SelFan., Beyla, MadHatter, Destiny015, Lizania
2013. augusztus 07. 22:24 #5350
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
Sok mindennel. Mondjuk azzal hogy ma semmit nem csináltam, erre el is ment már az egész nap. blink.gif Vagy azzal, hogy ma idegroncs vagyok, mindenen kiakadtam, és még könnyeket is ejtettem egy utálatos ember miatt,aki fölöslegesen szította a vitát. Lehet érzem, hogy már csak egy hónap az iskoláig, és kezdek visszaállni rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Alison Lerman, Nórii. SelFan., MadHatter, Corby
2013. augusztus 07. 23:08 #5351
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.08.07. 17:31)
A "kritikáik" is csak a személyes véleményeikből állnak, egyébként pedig azt hiszik, hogy az ő véleményük készpénz, és lesajnálnak mindenkit, akik az általuk porig alázott bandát meri hallgatni  rolleyes.gif

Saját szubjektív véleményüket mondják el, és úgy állítják be mintha feltétlenül igazuk lenne..
3 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Beyla, MadHatter
2013. augusztus 07. 23:17 #5352
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Idézet (Pöttömke @ 2013.08.07. 16:06)
A divatrajongókkal. Rühellem, amikor valaki például Michael Jackson rajongójának vallja magát, de Jacko-nak szólítja, pedig köztudott hogy az a gúnyneve, és kifejezetten utálja. Valamint rühellem amikor egy nagy rocker azt sem tudja mi az a Led Zeppelin például, vagy Iron Maiden. A rock, és egyéb válfajai NEM trendek, hanem egy életérzés. Van aki rákattan, és van aki nem, de az biztos hogy senki nem közömbös iránta.
A lángoló gitárok oldalnak nevezett shittnek is sikerült felbosszantania. Rábukkantam egy cikkre Axl-ről, és konkrétan minden gyökérnek elhordták. Idézem: "Axl Rosenál nagyobb gyökeret nem hordott a hátán a föld." Nem vagyok elvakult rajongó, tudom hogy Rose uraság sem volt soha szent, na de az kiveri Nálam a biztosítékot ha ilyen szinten ócsárolnak valakit méghozzá a neten. Egy igénytelen oldal, megvan róla a véleményem, és meg is fogadtam hogy többé fel nem megyek arra site-ra. Most is csak véletlen kattintottam rá a linkre amikor híreket kerestem az imádatosaimról.

meghajolo.gif
Ennyit szeretnék még a mondanivalódhoz csatolni.

http://www.kephost.com/images4/2013/8/7/a1_2013_8_7_t7zbhpzh9m.jpg
5 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Fancsilio, Beyla, Tulipán16, MadHatter
2013. augusztus 08. 09:29 #5353
- törölt felhasználó -    
Most éppen azzal, hogy ma már TÉNYLEG minden hülyéből lehet sztár. Itt van ez a csaj, most kapott filmszerepet Johnny Depp és Meryl Streep mellett. Gondolom, hogy örülhet az a sok színész, akik éveket töltöttek tanulással neves színi akadémiákon. Ahelyett, hogy feltöltöttek volna egy idióta videót a Jutubira. omg.gif
12 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Jody, Fancsilio, Luckie, Alison Lerman, minibogárka, TizzyHeart, Beyla, itsjustme, Vampiregirl1, MadHatter, icarlyluv
2013. augusztus 08. 09:33 #5354
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Idézet (Miss Hollywood @ 2013.08.08. 09:29)
Most éppen azzal, hogy ma már TÉNYLEG  minden hülyéből lehet sztár. Itt van ez a csaj, most kapott filmszerepet Johnny Depp és Meryl Streep mellett. Gondolom, hogy örülhet az a sok színész, aki éveket töltött tanulással neves színi akadémiákon. Ahelyett, hogy feltöltöttek volna egy idióta videót a Jutubira. omg.gif

Szánalmas.
Cindy Laupert pedig nagyon sajnálom, hogy ez az elkényeztetett óvodás így meggyalázta az egyik leghíresebb dalát.
10 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Pöttömke, Jody, Fancsilio, Luckie, Alison Lerman, TizzyHeart, Beyla, itsjustme, MadHatter
2013. augusztus 08. 11:26 #5355
Fancsilio
Fancsilio
azélettúlszép.

Státusz2ÉV UTÁN VISSZATÉRTEM. *frissités alatt az starityfiokom*
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 199
Azonosító: 205287
Tegnap hazaértem a családi nyaralásomról, és vissza akarok menni, annyira jól éreztem magam, és ez a nyaralás csak 4napo volt. dry.gif Na szóval most az a bajom hogy pl.: egyik kedvencemet Nirvanát nagyon szeretem, de egyik 13éves gyerek lefújozta, meg mondta magáét hogy utálja utálja NEKEM üzenetben. Normális ez ha nem kértem a véleményét? Meg elkezdi nekem hogy találkozott már Kurt Cobain-nal nem rég. Mondom LOL, hogy találkozott volna ha Kurt Cobain 1994-ben halt meg? Az ilyen hazudósokat gyűlölöm. huh.gif
11 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Jody, TizzyHeart, Beyla, itsjustme, Vampiregirl1, Luckie, MadHatter, Corby, Lizania, icarlyluv
2013. augusztus 08. 11:29 #5356
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
A homofóbokkal,a homoszexszel,a biszexszekkel,a homokosokkal.És a túl jól fogalmazó fanfiction írókkal...
2013. augusztus 08. 12:50 #5357
- törölt felhasználó -    
Azzal hogy már mindenki zenész / színész akar lenni holott tehetsége az nulla. Pont tegnap olvastam itt egy cikket amiben VV Christophel-t hírességnek és sztárnak nevezték...na most kéremszépen, az a p*cs mióta sztár? Mert ha valaki egy valóságshowban szerepel az már rögtön sztár lesz mi? Innen is látszik hogy a mérce milyen alacsonyan van és nem csak itt Magyarországon hanem máshol is pl. Amerikában, ott van az a Justin gyerek ő is csak a kinézete miatt lett híres mert különben senki nem venné meg a CD-it. Bár engem még mindig a hányinger kerülget ha ránézek arra a búzára.
Meg még azzal hogy aki tehetséges az gyötrődve jut el a sikerig aki meg egy nagy nulla azt felkarolja valami hülye és másnap már sztár is (hála a playbacknek).
14 felhasználónak tetszik: Fancsilio, Nórii. SelFan., icarlyluv, Jody, minibogárka, Beyla, Pepssi, itsjustme, Alison Lerman, Vampiregirl1, Jolie_77, Luckie, MadHatter, Corby
2013. augusztus 08. 15:10 #5358
- törölt felhasználó -    
Ezzel a hatszáz fokkal. mega_shok.gif
7 felhasználónak tetszik: Beyla, itsjustme, Alison Lerman, Jolie_77, MadHatter, Destiny015, Corby
2013. augusztus 08. 17:28 #5359
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
az emberi tudatlansággal és ostobasággal. komolyan, néha már fizikai fájdalmat okoz látni, hogy milyen emberek tartoznak velem egy korosztályba...
10 felhasználónak tetszik: Jody, Alison Lerman, Vampiregirl1, Jolie_77, Luckie, MadHatter, Destiny015, Corby, icarlyluv, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 08. 19:50 #5360
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.08.07. 18:44)
A mai generáció. Had ne mondjam néha én is meglepődöm, hogy mik vannak. Tudjuk, hogy mostanában divat a 12-13 éves kis csajoknál a r*banckodás, de mostanában olyan dolgokat tapasztaltam a környezetemben, hogy az már hihetetlen. Soha nem gondoltam volna, főleg nem kb. 2-3 évvel ezelőtt, hogy az én barátnőim is ilyenekké válnak. (1-2 kivételével természetesen) Kezdjük ott, hogy a 14-et jóformán még be sem töltötték, de már megy a harc a fiúkon. WTF?! ohmy.gif Összeverekednek egy fiú miatt...13 évesen. Erre nem is tudok mit mondani. Aztán van egy csaj (szintén osztálytársam) semmi bajom nincs vele, de tényleg, de amit ő művel az egyenesen szánalmas, undorító, és visszataszító. 20-30 év körüli pasikkal is kikezdett már, nem lehet követni, hogy most kivel jár-kivel nem. Szeret lerészegedni, és ha tehetné buliból-buliba járna. Az öltözködéséről pedig szintén had ne beszéljek... De ami a legdurvább az az, hogy már nyílt titok, hogy terhes is volt. Most komolyan hol jár ez a világ?! Lehet, hogy velem van a baj, hogy nem normálisnak találom azt, hogy 13-14 évesen már pasiznak, de nekem ez olyan visszataszító. omg.gif

Unokatesómnak volt egyszer egy barátnője, 15 éves volt akkor a csaj, unokatesóm meg 18... A lány megcsalta őt egy 25-30 év körüli fiúval. WTF?o.O De persze az anyja remek példa neki, mert kétszer vált el, és mindig olyan pasikat fog ki, hogy az hihetetlen, de ez még nem magyarázat arra, hogy a csaj 15 évesen fűvel-fával megcsalja a pasiját. Unokatesóm persze annyira szereti a csajt, hogy mindig megbocsát neki... 100x szakítottak, majd jöttek össze újra, most pedig elvileg barátok.
On:
Most éppen az öcsémmel. Imádom, meg minden, de most idegesít. Pimaszkodik, visszabeszél, káromkodik, és ütöget, ráadásul seprűnyéllel akar fejbe vágni. Tudnám mi oka ennek a kirohanásának. Mindenesetre jó lenne, ha végre befejezné, mert bosszantó. dry.gif Én hét évesen ha ilyet csináltam volna, órákig a sarokban állhattam volna.
Emellett szörnyen meleg is van, de ez a kisebb gond.
7 felhasználónak tetszik: Luckie, Pöttömke, MadHatter, Destiny015, Lizania, icarlyluv, Nórii. SelFan.
540 oldal 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!