Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 10. 20:59 #5421
Fancsilio
Fancsilio
azélettúlszép.

Státusz2ÉV UTÁN VISSZATÉRTEM. *frissités alatt az starityfiokom*
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 199
Azonosító: 205287
Idézet (Destiny015 @ 2013.08.10. 20:23)
1. Feljövök ebbe a topikba és mi fogad? Justin Bieber s*gge nagytotálban. blink.gif Nem lehetne legalább linkelni, hogy aki akar, az majd max rákattint? Hiába vagyok a rajongója, abszolút nem érdekel a hátsófele dry.gif 
2. Tudom, hogy eddig a dögmeleg miatt nyávogtam, de ma kimentem, és megrémített a látvány: hullanak a levelek! ohmy.gif Ami azt jelenti, hogy nemsokára itt az ősz! Ráadásul olyan orkánszél fújt, hogy sétáltam egy kört a lakóparkban, és lefagyott a fülem, tökre fáj.

elnézést ha rosszat tettem...
2013. augusztus 10. 21:04 #5422
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fancsilio @ 2013.08.10. 20:59)
elnézést ha rosszat tettem...

Előszőr nem zavart, de miután újra és újra valaki válaszolt rá, és mindegyiknél ott volt a kép, kicsit idegesített rolleyes.gif
De ne vedd bántásnak smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Fancsilio
2013. augusztus 11. 11:35 #5423
- törölt felhasználó -    
A roh@dt orvosokkal... Az öcsém nem tudott nyelni, és nagyon rosszul volt, folyton sírt, mert attól félt, hogy megfullad, ezért anyu felhívta az ügyeletet, akik beküldték a kórházba. A kórházban a gyerekosztályon a doki leb*szta anyámat, hogy minek vitte be. Ráadásul nekiállt az öcsém hasát nyomkodni, és megkérdezte, mi az a seb az öcsém kezén. Nem gáz, hogy szinte megfulladt, foglalkozzon csak a h*lye sebbel. Ráadásul még ki is ment a doki 10 percre beszélgetni, és utána nézte csak meg az öcsém torkát. reklamalo.gif
20 felhasználónak tetszik: Jody, Luckie, Vampire Lady, Pöttömke, Effy.01, Vampiregirl1, JadeB, Fancsilio, icarlyluv, Beyla, Queenie, Bella99, minibogárka, MadHatter, Corby, Sztár Mániás, Carol, Guitarist, Destiny015, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 11. 11:48 #5424
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
azzal, hogy beteges vagyok és folyon kórházba kell járnom. tengap voltam MR/MRA vizsgálaton. nem elég, hogy közben többször majdnem befulladtam, illetve pánikrohamot kaptam a rohadt klausztrofóbiám miatt, ahogy felkeltem, alig bírtam megállni a lábamon, és a folyosón majdnem összeestem, na meg persze sikeresen előidéztek nálam egy migrént. persze meg sem kérdezték, jól vagyok-e, csak menjek már, hogy vizsgálhassák a következőt... mint utólag kiderült, a vizsgálatot füldugóval kellett volna végezni, hát én azt persze nem kaptam, úgyhogy hiába aludtam közel 12 órát, meg vettem be gyógyszert, hátha jobb lesz, még mindig majd szétmegy a fejem... és most két hétig idegeskedhetek, hogy vajon agyi érszűkület miatt van-e folyton fejfájásom, és valószínűleg belehalok, vagy nincs is semmi bajom, csak örököltem anyámtól... csodás. smileeee.gif
15 felhasználónak tetszik: Luckie, Effy.01, JadeB, Fancsilio, Beyla, Queenie, Jody, minibogárka, MadHatter, Corby, hayley4, Sztár Mániás, Guitarist, Destiny015, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 11. 12:04 #5425
- törölt felhasználó -    
Nem is olyan rég, amikor kiszálltam a fürdőkádból, még egy szál bugyiban is majd' megsültem. Tegnap viszont már majdnem eljutottam odáig, hogy pizsamát húzzak, mert egyszerűen fáztam. Plusz tök hamar sötétedik, és ma felkeltem arra, hogy fázom. Nem szeretek a nyár vége miatt panaszkodni, hiszen egyszer így is úgy is vége, plusz nem akarom ezzel elpazarolni ezt a három hetet, de olyan gyorsan ment el...Mintha csak tegnap lett volna, hogy kiléptem az iskola kapuján, kezemben a bizonyítvánnyal, most meg mindjárt adhatom vissza.
9 felhasználónak tetszik: Effy.01, Beyla, minibogárka, MadHatter, Corby, hayley4, Sztár Mániás, Destiny015, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 11. 13:29 #5426
- törölt felhasználó -    
A mai tudatlan emberek idióta felfogása, és elítélése enyhén szólva felnyomta bennem a pumpát. Elton John nagy kedvencem lett az utóbbi hónapokban, és amióta elkészítették a Fall Out Boy-al a Save Rock and Roll című dalt, még jobban beleszerettem.
Az egész annyi, hogy nagyon szeretek Elton-ról képeket nézegetni, olvasgatni, meg ilyenek, és akkor az egyik oldalon szembejönnek velem az olyan hozzászólások, hogy "ez egy büdös b*zi, hogy lehet szeretni, amikor semmi tehetsége" meg, hogy "egész életében az ég világon semmit nem csinált" arról nem is beszélve, hogy "szerintem már nincs is olyan ember, aki szeretné ezt a tehetségtelen homokost". Most hogy is fogalmazzak, mert nem szeretném, ha törölnék a hozzászólásomat? think.gif
Kezdjük ott, hogy a szexuális irányultságának, mi a fene köze van ahhoz, hogy milyen zenész? Nem rég ismertem meg, bár régen is hallottam róla, de az Oroszlánkirály zenéjén nőttem fel, és szerintem nem véletlenül lett Grammy- és Oscar-díjas a dal. Egyszerűen fejbe tudnám lövetni magam ilyenkor, amikor úgy pofázik valaki, és ráadásul olyanról, amiről halvány lila gőze nincs. Nem tehetséges? Olyan utat járt be, amivel végleg, vagyis örökre beírta magát pop-rock aranykönyvébe. Olyan dalokat énekelt el, amikre anno ezrek, sőt tízezrek táncoltak és mulattak. wink.gif
Felvállalta homoszexualitását, és ezért minden tisztelem az övé, mert ez a lépést meg merte tenni. Miért lenne már egy meleg ember már, mint egy átlagos? Ennyi erővel sorra ítélgethetnénk el mindenkit, aki nem olyan, mint mi. Egyszerűen szánalmas, hogy az emberek azért ítélnek el és szólnak le másokat, mert az illető nem olyan, mint ők, pedig, ha bárkinek lenne annyi sütnivalója, akkor észrevehetné, hogy senki sem egyforma. Így egymást is elítélhetnénk nem? think.gif Egyszerűen undorodom az ilyen emberektől komolyan mondom. Most csak Beyla-t tudom idézni, nem tudok mást csinálni: Nagy az Isten állatkertje. Elton-ra meg tiszta szívemből büszke vagyok, és az ilyen idióták meg végképp nem fogják megváltoztatni az érzéseimet, ezzel a csodás emberrel kapcsolatban. heart.gif
13 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, riri17, Fancsilio, itsjustme, icarlyluv, Beyla, Jody, minibogárka, MadHatter, hayley4, Bella99, Luckie, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 11. 14:21 #5427
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Már ha így az orvosoknál járunk... Velem is volt már ilyen eset nem egyszer. Pár éve volt egy foghúzásom, nem volt semmi baj, aztán 3 nap múlva éjszaka anya arra keltett, hogy bevérzett a fogam. Ne kérdezzétek, ömlött a helyéről a vér... Na jó, gyorsan hajnalba be a sürgőre... Ott trécselt bent vagy 4 tehén nővér, mondtuk, hogy mi van, az volt rá a válasz, hogy a főorvosnő nem ér rá, meg ilyennel a fogorvoshoz kell menni. Anyám tiszta ideges volt már, szombat hajnalba milyen fogorvoshoz. Arról nem is beszélve, hogy mire beértünk a vatta a számban tiszta vér volt, a drága nővérek is látták. Na nagy nehezen az egyik felemelte a s*ggét szólni a doktornőnek. Na igen, hogy nem ér rá... 2 perc sem volt jött lefelé kedvesen, hogy mi a baj, majd ellátott. Erről ennyit.

A másik eset pedig alig egy éve történt. Egy ideje már rendszeresen fájt a lábujjam, mindig be volt gyulladva a köröm. Egyszer már nem bírtam tovább cipőbe úgy járkálni, így bementünk a sebészetre. A doktornő alig 5 perc alatt rendbe hozta. (levette a körmömet) Viszont nem tudom mit gondolt, még egy hétre sem adott igazolást, kb. 3 napra szólt. Persze, hogy 3 nap múlva még alig tudtam menni akkora kötés volt rajta, plusz gyengén még vérzett is a seb, a büdös életbe nem tudtam volna ráhúzni a csizmát. Mikor már kezdett jobb lenni, és úgy gondoltam, hogy na jövő héten már tudok menni a suliba, felmentem a házi orvoshoz még plusz igazolásért. Bementem, elmondtam, hogy mi van, kellene igazolás. (Megjegyzem elég rendes doki, mindig mondja a sok hülyeséget vizsgálás közbe, meg jó fej, máskor is adott már igazolást, ha úgy volt, hogy egy-két napot hiányoztam betegség miatt.) Viszont hiba volt mondani, hogy ki műtötte a lábamat. Hát persze, hogy nem a nagy haverja, hanem pont más. Nem kellett neki több egyből elküldött, hogy ő most ezzel nem tud mit csinál, menjek ahhoz az orvoshoz aki műtött, így meg úgy...De mérget vettem volna, hogyha a nagy haver műt meg, akkor egyből a kezembe nyomta volna az igazolást... dry.gif
10 felhasználónak tetszik: Fancsilio, Beyla, MadHatter, Corby, hayley4, Bella99, Luckie, Carol, Destiny015, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 11. 14:29 #5428
Fancsilio
Fancsilio
azélettúlszép.

Státusz2ÉV UTÁN VISSZATÉRTEM. *frissités alatt az starityfiokom*
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 199
Azonosító: 205287
Olyan sok bajom lett hirtelen..
    ~Valaki lenézi a melegeket, leszbikust miközben olyanok mint mi... Ilyet olvastam már hogy valaki lehányta egy meleg kép miatt, meg nem bírja nézni őket, akkor ne nézzen őket, szarjon bele..

~ Tegnap volt a szülinapom, és barátaim nagyrésze fel se köszöntették a szülinapom alkalmából miközben én szoktam őket. Innen látszik az igaz barátság..

~ Valaki ha valamit nem szereti nem kéne leírnia a hülyeséget a cikk alatt, ilyenkor felhúzom magam hogy hogy lehet valaki ilyen hülye. Jó van kivétel aki normálisan leírja.

~ Egy starity tag írt nekem üzenetet ok nélkül kurvának hívta az én anyukámat aki tisztességes és szerethető anyukám van. Miért kéne káromkodnia, hülyeségeket írni nekem ha valamit őszintén írom? Van egy értékelős fórum hogy avatar ikonját pontozni, én 5-ös pontot adtam neki a Justin Bieber-es képére. Erre meg mit csinál? Nem normális.

Igen ezek elég nagy bajok... Hova fajul a világ. unsure.gif
15 felhasználónak tetszik: itsjustme, Jody, icarlyluv, Vampiregirl1, Beyla, Effy.01, JadeB, MadHatter, Corby, hayley4, Luckie, Bella99, Sztár Mániás, Destiny015, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 11. 16:34 #5429
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (itsjustme @ 2013.08.11. 11:48)
azzal, hogy beteges vagyok és folyon kórházba kell járnom. tengap voltam MR/MRA vizsgálaton. nem elég, hogy közben többször majdnem befulladtam, illetve pánikrohamot kaptam a rohadt klausztrofóbiám miatt, ahogy felkeltem, alig bírtam megállni a lábamon, és a folyosón majdnem összeestem, na meg persze sikeresen előidéztek nálam egy migrént. persze meg sem kérdezték, jól vagyok-e, csak menjek már, hogy vizsgálhassák a következőt... mint utólag kiderült, a vizsgálatot füldugóval kellett volna végezni, hát én azt persze nem kaptam, úgyhogy hiába aludtam közel 12 órát, meg vettem be gyógyszert, hátha jobb lesz, még mindig majd szétmegy a fejem... és most két hétig idegeskedhetek, hogy vajon agyi érszűkület miatt van-e folyton fejfájásom, és valószínűleg belehalok, vagy nincs is semmi bajom, csak örököltem anyámtól... csodás. smileeee.gif

MRI-nél nem kaptál füldugót? blink.gif WTF? Én tavaly októberben voltam, és az első az volt, hogy a csávó először a kezembe nyomott egy narancssárga eldobható füldugót. Mondjuk nekem mindig azt mondják, hogy a lustaság fél egészség, mert képes voltam még az MR gépben is aludni egy sort. Aztán, amikor készen lettem, megkérdezte a bent lévő csávó, hogy hogy vagyok. Nekem erre az volt a reakcióm, hogy: Jól vagyok, csak éhesen. Ha hazaérek, benyomok egy extra nagy szendvicset.XD Mondjuk, ha nem kaptam volna füldugót, akkor lehet, hogy én is olyan sz*rul lettem volna, mint ahogyan te. Nekem egyedül a kontrasztanyag beadása volt a gázos, mert azzal vagy tíz percig szurkált a kedves nővér. Olyan f*szán tudott vénázni, hogy az öt szúrásból egyszer sem tudta beadni intravénásan, hiszen Magyarországon nincs arra pénz, hogy egy r*hadt branült kapjon az ember! ohmy.gif Én holnap megyek alsó tükrözésre, úgyhogy biztosak lehettek benne, hogy gyüvök egy sort panaszkodni. Azon töröm a kis buksimat, hogy vajon hogyan fogom megkapni az altatót, ugyanis kábításba fogják csinálni az egészet - hát kíváncsi leszek rá. Ironikus egyébként, hogy én is mindig szidom az egészségügyi ellátást, és közben abban szeretnék elhelyezkedni. Nem vagyok normális.
6 felhasználónak tetszik: itsjustme, JadeB, minibogárka, Corby, hayley4, Sztár Mániás
2013. augusztus 11. 20:05 #5430
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Beyla @ 2013.08.11. 16:34)
MRI-nél nem kaptál füldugót? blink.gif WTF? Én tavaly októberben voltam, és az első az volt, hogy a csávó először a kezembe nyomott egy narancssárga eldobható füldugót. Mondjuk nekem mindig azt mondják, hogy a lustaság fél egészség, mert képes voltam még az MR gépben is aludni egy sort. Aztán, amikor készen lettem, megkérdezte a bent lévő csávó, hogy hogy vagyok. Nekem erre az volt a reakcióm, hogy: Jól vagyok, csak éhesen. Ha hazaérek, benyomok egy extra nagy szendvicset.XD Mondjuk, ha nem kaptam volna füldugót, akkor lehet, hogy én is olyan sz*rul lettem volna, mint ahogyan te. Nekem egyedül a kontrasztanyag beadása volt a gázos, mert azzal vagy tíz percig szurkált a kedves nővér. Olyan f*szán tudott vénázni, hogy az öt szúrásból egyszer sem tudta beadni intravénásan, hiszen Magyarországon nincs arra pénz, hogy egy r*hadt branült kapjon az ember! ohmy.gif Én holnap megyek alsó tükrözésre, úgyhogy biztosak lehettek benne, hogy gyüvök egy sort panaszkodni. Azon töröm a kis buksimat, hogy vajon hogyan fogom megkapni az altatót, ugyanis kábításba fogják csinálni az egészet - hát kíváncsi leszek rá. Ironikus egyébként, hogy én is mindig szidom az egészségügyi ellátást, és közben abban szeretnék elhelyezkedni. Nem vagyok normális.

nem, én bementem, mondta hogy feküdjek le, be fog tolni a gépbe, és készüljek fel, mert hangos lesz. semmi érdeklődés. én mondtam el "fő a biztonság" alapon, hogy asztmás vagyok, meg pánikrohamokra hajlamos, és klausztrofóbiám van... adott a kezembe valamit, hogy ha baj van nyomjam meg, betolt és ennyi... kontraszt anyagot sem kaptam, bár azt nem is bánom, mivel a vénáimat alig lehet megtalálni, egy vérvétel során is legalább 4-szer megszúrnak...
az itthoni egészségügyi ellátás színvonala pedig egyszerűen elviselhetetlen, a legtöbb egészségügyben dolgozó ember legalábbis látványosan sz*rik az egészre. szerencsére azért vannak kivételek, de nem sok. unsure.gif sok sikert holnapra, remélem, neked nem lesznek komplikációk. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. augusztus 12. 08:12 #5431
- törölt felhasználó -    
Miley Cyrus épp most nyert Teen Choice Awardot legjobb női stílusikon kategóriában. Ha a fiatalok tényleg őt tartják a legstílusosabb hírességnek (Emma Watsont is jelölték), akkor őszinte részvétem a világnak. sad.gif
14 felhasználónak tetszik: itsjustme, Vampiregirl1, icarlyluv, hayley4, Luckie, Sztár Mániás, Beyla, Corby, Judit107, AliceGlam, MadHatter, Nórii. SelFan., minibogárka, dijansalihu
2013. augusztus 12. 11:14 #5432
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Csatolások: 0
Azonosító: 164095
Ha az orvosoknál tartunk, elmondom a történetem.

A kedves kisvárdi kórház. De nagyon megutáltam őket!
Ugyanis a lábaimmal 6 éves korom óta bajok voltak, és nem tudtam mi az. Az alsós tanárom izomletapadásra vagy mire gyanakodott, a felsős tesitanárom pedig csak sima lúdtalpra, még gyakorlatokat is szedett össze. Erre természetesen elmentünk a legközelebbi kórházba, ahol igaz rögtön megvizsgáltak, de az egész annyiból állt: "fussál egy kört kislyányom." Szó szerint ezt mondták. Futottam egy kört a szobában, mondják, hogy ez lúdtalpnál nem több, elengedtek.

2 hónap múlva (tesiórán) a tanár felfedezte, hogy a lábam nagyon befelé csuklik, megfogja az ujjaival a bokámat, bokasüllyedésem van. Mostmár a nyíregyi ortopédiára kellett menni. Itt semmi rossz nem volt azon kívül, hogy megtudtuk, hogy porckopásom van, meg bokasüllyedés. Kaptam 3 hónapos felmentést (addig, amíg elfogy a gyógyszer amit kaptam) és utána lévő összes tesiórára könnyítettet. Itt nálunk a könnyítatt tesi annyit jelent, hogy többet kell futnod a többieknél, csak mindig elmondják, hogy jól vegyed a levegőt. A tesióra is csak annyiból áll, hogy 45 percen keresztül megállás nélkül futunk...

Bár az én történetem annyira nem durva, mint a tiétek, azért még durvább lett volna, ha a kisvárdiakra hallgatunk és nem tudjuk meg hogy porckopásom van.. (Ekkor 12 voltam, a nyiregyi pail is mondta hogy a porckopás ebben a korban ritka...)
mellow.gif
6 felhasználónak tetszik: Pepssi, JadeB, Beyla, MadHatter, Nórii. SelFan., minibogárka
2013. augusztus 12. 13:42 #5433
- törölt felhasználó -    
Egy őrült városbeli alakkal. Az egész ott kezdődik, hogy már többen is szóltak neki, hogy figyeljen egy kicsit jobban oda arra, hogy hogyan biciklizik, mert ez úgy megy az autók között, hogy egyszer már a mi visszapillantó tükrünket is majdnem levitte, a járdán ugyanígy. Na most, gondolom én, a rendőrök is szólhattak neki, és ez az idióta meg berágott rájuk, úgy hogy éjszaka kiment ahhoz a lakótelepi házhoz ahol a rendőrök laknak, és hozzá dörzsölte a sz*ros seggét a falhoz. Börtönbe meg nem mehet, mert papírja van arról hogy hülye, de azt nem értem hogy diliházba miért nem zárhatják!
4 felhasználónak tetszik: Luckie, Beyla, Destiny015, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 12. 13:53 #5434
- törölt felhasználó -    
A táborban én kaptam a legsz*rabb ágyat (mondjuk alig aludtunk, de akkor is rohog.gif ), ami egy felfújható matrac volt rárakva a fa rugós ágykeretre. Eleinte poén volt, hogy ha ráléptél a matrac egyik végére, a másik felemelkedett, de a harmadik reggelre olyan szinten leengedett, hogy arra ébredtem, hogy a rugók szurkálják a derekamat. Na ezt nem kívánom senkinek, még most is fáj, pedig az utóbbi éjszakát a saját ágyamban töltöttem. rolleyes.gif
6 felhasználónak tetszik: Luckie, Beyla, Destiny015, Corby, MadHatter, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 12. 16:33 #5435
Pepssi
Pepssi
új tag
Hozzászólás: 33
Csatolások: 1
Azonosító: 207236
3 hét múlva suli. sad.gif sad.gif sad.gif
3 felhasználónak tetszik: Destiny015, Nórii. SelFan., minibogárka
2013. augusztus 12. 20:17 #5436
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.08.11. 16:34)
Ironikus egyébként, hogy én is mindig szidom az egészségügyi ellátást, és közben abban szeretnék elhelyezkedni. Nem vagyok normális.

A magyar egészségügy úgy sz_r, ahogy van, és sajnos a halvány szikrája sincs meg annak, hogy pozitív irányba haladnánk. Én is egészségügyi dolgozó leszek, ha kiokítottak, de csak most szembesülök vele, hogy addig jó minden, amíg nem kerülök kórházba. A tanáraink folyton mesélik a sztorikat, és háááát... Csak húzzam ki addig egészségesen, amíg lelécelek innen. unsure.gif
5 felhasználónak tetszik: Nessuna, Beyla, Corby, Nórii. SelFan., Sztár Mániás
2013. augusztus 12. 20:18 #5437
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
Hogy miért kell legjobb esetben is legalább egy/másfél órát várni a fogszabályzásnál, és ha pont a "középidőbe" jössz, akkor többet? rolleyes.gif
Ja, meg persze a pucér s*gg invázióból... ha valaki nagyon s*ggre vágyna annak tudnám ajánlani ezt a remek zenei aláfestéssel rendelkező ízléses és remek oldalt, ahol még olyan opció is van, hogy...hagyjuk. Ez nekem sokkal szimpibb pardon.gif
2013. augusztus 12. 21:37 #5438
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Ma épp a családdal. Nővérem összeveszett apuval. Nővérem berágott, és összecsomagolt, és most menni akar, csak éjszakás, így délelőtt nehezebben tud akárhova menni. Na mindegy. A lényeg, hogy egész nap azzal cseszi fel az agyamat a maxra, hogy én tehetek arról, hogy mennie kell... bolond.gif
1 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan.
2013. augusztus 12. 21:38 #5439
- törölt felhasználó -    
A napi celebfenék rovattal. biggrin.gif Még csak ma indult, de már most sok. Mintha valami pornóoldalon járnék. Én még kicsi vagyok az ilyenekhez. rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: Beyla, Vampiregirl1, Luckie, MadHatter, Nórii. SelFan., Corby, Destiny015
2013. augusztus 12. 22:45 #5440
- törölt felhasználó -    
Egy hullócsillagot sem láttam. mad.gif
2 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan., minibogárka
540 oldal 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!