Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 15. 11:51 #5461
- törölt felhasználó -    
A sok idiótával, bocsánat, de jobb szót nem tudok írni. Mondják, hogy ők mennyire elítélik a homofóbokat, és hogy így úgy, meg amúgy, de ők is kegyetlenül "b-zik" (mindenki tudja, melyik szóra gondolok, de nem írom le, mert attól szótól felfordul a gyomrom) a másik embert. Lehet, hogy ez nem kimondott homofóbia, de nekem az jön le, hogyha valaki "B-zik", hogy baja van a melegekkel, ráadásul olyan emberekkel, akik 50/50%, hogy nem azok. Jó, ez mindegy. Szóval most ez így elgondolkodtatott, hogy wtf? blink.gif
10 felhasználónak tetszik: itsjustme, Beyla, Effy.01, MadHatter, Luckie, szofipasa888, hayley4, Corby, icarlyluv, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 15. 15:12 #5462
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
A facebúkon beraktak pár idióta csoportba és annyi analfabéta b@rom van ott, hogy már fáj. A sok 13 éves kiscsaj bikinis képet tölt fel magáról, és aláírja, hogy 'vélemény.? negatívat nem kérek, kössz'. omg.gif
Másik: Hullafáradt vagyok, még most is. Hajnali 4 óráig nem tudtam elaludni. Egész éjjel csak forgolódtam, egyszer melegem volt, aztán már fáztam, fájt a fejem, hányingerem volt és csak kattogott az agyam. Remélem ma már rendesen fogok tudni aludni, mert ha nem, nemtudom mit csinálok...
16 felhasználónak tetszik: Beyla, icarlyluv, Bella99, Carol, Effy.01, playful., Destiny015, MadHatter, TizzyHeart, minibogárka, Luckie, szofipasa888, hayley4, Corby, Eszti0305, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 15. 20:16 #5463
- törölt felhasználó -    
az elvakult Directionerekkel. még a Wikipédián is fent van (az ő daluknál is meg a The Who számánál is), hogy a Baba O'Riley-ból vették a mintát a Best Song Everhez, erre a cikk alá meg csomóan beírják, hogy nem is hasonlít. omg.gif már ők maguk is megmondták, hogy honnan van, akkor miért olyan nehéz elhinni hogy nem ők írták?
13 felhasználónak tetszik: Beyla, Vampiregirl1, JadeB, MadHatter, TizzyHeart, Luckie, szofipasa888, Törpemókus, hayley4, Corby, icarlyluv, Eszti0305, ilus1996
2013. augusztus 15. 20:32 #5464
- törölt felhasználó -    
Ma lejártam a lábam egy könyvért, de persze, hogy egy könyvesboltot sem találtam, mert a régiek bezártak. Egy akkora városban, mint Dunaújváros, nem igaz, hogy csak egy könyvesbolt maradt a sokból, amihez nem volt időm elmenni. dry.gif
9 felhasználónak tetszik: Beyla, JadeB, MadHatter, TizzyHeart, minibogárka, Luckie, szofipasa888, Törpemókus, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 15. 21:40 #5465
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (playful. @ 2013.08.15. 20:16)
az elvakult Directionerekkel. még a Wikipédián is fent van (az ő daluknál is meg a The Who számánál is), hogy a Baba O'Riley-ból vették a mintát a Best Song Everhez, erre a cikk alá meg csomóan beírják, hogy nem is hasonlít. omg.gif már ők maguk is megmondták, hogy honnan van, akkor miért olyan nehéz elhinni hogy nem ők írták?

Én is ettől kapok jelenleg hülyét. Én tudom, hogy vannak buta emberek a világon, és tudom, hogy egy komplett óvoda lett ebből a fórumból, de ahogyan írtad, fent van a Wikin és írogatják azt meggyőzően, hogy ők is elhiggyék, hogy a kettő nem hasonlít. Sajnos az a csúf igazság, hogy annak az ominózus egydé dalnak az eleje komplett The Who nyúlás. Ami a legjobb, hogy olyan hozzászólások érkeznek, mint: "Csak kicsit hasonlít, nőjetek már fel!", valamint "Kit érdekel? Csak kicsit hasonlít!", és a kedvencem, "Egyáltalán nem hasonlít!". Én sem voltam zenetagozatos, sőt nem tudok hangszeren játszani, fahangom van és baromira messze áll tőlem a zene tudománya. Ám még ilyen zenei műveletlenséggel is képes voltam megállapítani, hogy a kettő szinte egymás klónja. Nem tudom, hogy röhögjek vagy sírjak, hogy ennyire ostobák. Én is voltam ennyi idős, én is voltam elfogult a kedvenceimmel, de nem ennyire. Ezeket fejükre ejtették, amikor megszülettek, vagy kapásból halláskárosodással jöttek a világra? Borzasztó egyszerűen olvasni, hogy mennyire buták, és a poén, hogy ezekről a butaságokról próbálnak mindenkit meggyőzni. 110.gif Ó, májfákingád! Anyám borogass, és a kedvenc Arany János idézetem: Oh, irgalom atyja ne hagyj el!
11 felhasználónak tetszik: playful., JadeB, MadHatter, TizzyHeart, Sztár Mániás, Luckie, hayley4, Corby, icarlyluv, Eszti0305, Misao
2013. augusztus 15. 22:19 #5466
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.08.15. 21:40)
Én is ettől kapok jelenleg hülyét. Én tudom, hogy vannak buta emberek a világon, és tudom, hogy egy komplett óvoda lett ebből a fórumból, de ahogyan írtad, fent van a Wikin és írogatják azt meggyőzően, hogy ők is elhiggyék, hogy a kettő nem hasonlít. Sajnos az a csúf igazság, hogy annak az ominózus egydé dalnak az eleje komplett The Who nyúlás. Ami a legjobb, hogy olyan hozzászólások érkeznek, mint: "Csak kicsit hasonlít, nőjetek már fel!", valamint "Kit érdekel? Csak kicsit hasonlít!", és a kedvencem, "Egyáltalán nem hasonlít!". Én sem voltam zenetagozatos, sőt nem tudok hangszeren játszani, fahangom van és baromira messze áll tőlem a zene tudománya. Ám még ilyen zenei műveletlenséggel is képes voltam megállapítani, hogy a kettő szinte egymás klónja. Nem tudom, hogy röhögjek vagy sírjak, hogy ennyire ostobák. Én is voltam ennyi idős, én is voltam elfogult a kedvenceimmel, de nem ennyire. Ezeket fejükre ejtették, amikor megszülettek, vagy kapásból halláskárosodással jöttek a világra? Borzasztó egyszerűen olvasni, hogy mennyire buták, és a poén, hogy ezekről a butaságokról próbálnak mindenkit meggyőzni. 110.gif Ó, májfákingád! Anyám borogass, és a kedvenc Arany János idézetem: Oh, irgalom atyja ne hagyj el!

közben született egy új kedvencem, hogy a "The Who számában az elején ott a zongora, az 1D számában meg nincs." rohog.gif szóval ha fogom Slash gitárszólóját a November Rain-ből és eljátszom xilofonon, akkor az már nem a November Rain? mindig tanulok valami újat. biggrin.gif
11 felhasználónak tetszik: MadHatter, TizzyHeart, Sztár Mániás, Luckie, Jolie_77, Törpemókus, hayley4, Corby, icarlyluv, Eszti0305, ilus1996
2013. augusztus 15. 22:29 #5467
- törölt felhasználó -    
Azzal, hogy nem tudok profilképet feltölteni! Mindig azt írja ki, hogy "a saját avatarod". wtf.gif
1 felhasználónak tetszik: Sztár Mániás
2013. augusztus 15. 22:35 #5468
- törölt felhasználó -    
Az emberiség,mert olyan érzéketlenek,senki nem törödik a másikkal,csak átgázolnak rajta,minden bűntudat nélkül,hol az igazság???
5 felhasználónak tetszik: JadeB, Vampiregirl1, Destiny015, Corby, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 15. 23:04 #5469
- törölt felhasználó -    
Akik babát szeretnének, azoknak nem jön össze, bezzeg az ilyen lotyóknak.
20 felhasználónak tetszik: JadeB, itsjustme, Cassie3, TizzyHeart, Luckie, Vampiregirl1, Jolie_77, hayley4, Destiny015, Seherezade1050, Corby, Beyla, icarlyluv, Eszti0305, xMilesss, MadHatter, minibogárka, ilus1996, historicmalik, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 15. 23:11 #5470
- törölt felhasználó -    
Idézet (playful. @ 2013.08.15. 22:19)
szóval ha fogom Slash gitárszólóját a November Rain-ből és eljátszom xilofonon, akkor az már nem a November Rain? mindig tanulok valami újat.  biggrin.gif

Nem-nem, egyszerűen csak szedd ki belőle Saulie mesteri szólóját, sokaknak a gityószólók amúgy is "dögunalmasak" és "semmitmondóak"... biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: playful., Beyla, Eszti0305, MadHatter
2013. augusztus 15. 23:33 #5471
- törölt felhasználó -    
Ma éppen két kis 11-12 két év körüli gyerekkel, vittem ki a szemett a kukába erre az egyik gyerek bunkó módon szólt nekem, hogy én nem látok és, hogy vigyázak, ráadásul ketten ültek egy biciklin, az nem zavart volna ha szólnak, csak ne bunkó módon, imádom Pestet. dry.gif
8 felhasználónak tetszik: szofipasa888, Nikikke, playful., Destiny015, Beyla, icarlyluv, MadHatter, ilus1996
2013. augusztus 15. 23:47 #5472
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
azzal, hogy neten egyes embereknek mekkora pofájuk van, és miket meg nem engednek maguknak...
20 felhasználónak tetszik: JadeB, dijansalihu, TizzyHeart, playful., Luckie, Vampiregirl1, Jolie_77, Törpemókus, Nikikke, hayley4, Destiny015, Seherezade1050, Corby, Beyla, szofipasa888, MadHatter, icarlyluv, ilus1996, coke., Nórii. SelFan.
2013. augusztus 16. 10:02 #5473
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Van most valami járvány, a környezetemben mindenki hányik. Tesóm, ismerősök is mondják, hogy ez tiszta beteg, az tiszta beteg. Anya munkahelyére is egy csomóan nem mentek be, mert mindenki hányik. mellow.gif Én meg most itt parázok, hogy mi van ha engem is elkap?! Nagyon remélem, hogy engem messziről elkerül ez a járvány, nem akarom a nyár utolsó részét okádással eltölteni. mad.gif
6 felhasználónak tetszik: Luckie, Vampiregirl1, Beyla, MadHatter, ilus1996, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 16. 11:25 #5474
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3398
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Idézet (Destiny015 @ 2013.08.15. 22:29)
Azzal, hogy nem tudok profilképet feltölteni! Mindig azt írja ki, hogy "a saját avatarod". wtf.gif

Ha png típusút töltesz föl, akkor az így se, úgy se fog megjelenni, nekem is azt írja ki ilyenkor, hogy "a saját avatarod".

ON.: A szomszéd füvet nyír, én meg megsüketülök. reklamalo.gif
6 felhasználónak tetszik: Luckie, Destiny015, Beyla, Eszti0305, MadHatter, Sztár Mániás
2013. augusztus 16. 11:30 #5475
Seherezade1050
Seherezade1050
Straw Hat Pirate

Státusz"I'm the man who'll become the Pirate King!" - Monkey D. Luffy♥
Hozzászólás: 26818
Csatolások: 137018
Azonosító: 170292
Azzal, hogy reggel 8 óta kb félóránként elmegy az áram 1 perc erejéig mad.gif reklamalo.gif
10 felhasználónak tetszik: Nikikke, Luckie, JadeB, Beyla, Eszti0305, Corby, Destiny015, MadHatter, TizzyHeart, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 16. 17:07 #5476
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Azzal,hogy beteg lettem.Nyáron.Nem hiszem el.Éjjel alig tudtam aludni, csak néha egy fél órára sikerült visszabólintanom.Reggelre pedig felment a lázam,és fájt a torkom.Úgy 10 perce ismét lázas lettem.Nagyon rossz,hogy jártányi erőm is alig van,és fél napot az ágyban kell töltenem.Étvágyam semmi,egész nap egy fél szelet kenyeret és egy pohár joghurtot ettem,de egyszerűen nem csúszik le semmilyen kaja.Pedig gondolom ez miatt még annyi energiám sincs.Csak remélni tudom,hogy holnapra már sokkal jobban leszek,mert holnapra tervezzük,hogy leutazunk a Balatonhoz.Ne már,hogy pont miattam esetleg mégsem tudunk lemenni. unknw.gif
8 felhasználónak tetszik: Beyla, Luckie, JadeB, Destiny015, MadHatter, Sztár Mániás, ilus1996, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 16. 18:32 #5477
xMilesss
xMilesss
sztármániás
Hozzászólás: 3655
Csatolások: 3236
Azonosító: 194820
Az öcsémmel. Komolyan mondom, ennél a gyereknél rosszabbat én még nem láttam... Akaratos, hisztis, bunkó, szemtelen. Ha valamit nem kap meg, üvölt, velem úgy beszél, mint a kutyájával, olyan hangnemet enged meg, amilyet még én sem. Baromi idegesítő, hogy bármikor rászólok, vagy visszapofázik, vagy csúnyán beszél, vagy földhözb*ssza magát és ordít, ahogy csak tud. Már a tököm tele van vele... Bármit kérhetsz tőle, szó szerint leszarja, de ő azért tud követelőzni. Bárcsak már óvoda lenne, mert nagyon sok már vele 5 ki**szott hét. reklamalo.gif
11 felhasználónak tetszik: JadeB, Vampiregirl1, Luckie, Destiny015, szofipasa888, Beyla, MadHatter, minibogárka, Corby, Sztár Mániás, ilus1996
2013. augusztus 16. 19:03 #5478
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
Idézet (xMilesss @ 2013.08.16. 18:32)
Az öcsémmel. Komolyan mondom, ennél a gyereknél rosszabbat én még nem láttam... Akaratos, hisztis, bunkó, szemtelen. Ha valamit nem kap meg, üvölt, velem úgy beszél, mint a kutyájával, olyan hangnemet enged meg, amilyet még én sem. Baromi idegesítő, hogy bármikor rászólok, vagy visszapofázik, vagy csúnyán beszél, vagy földhözb*ssza magát és ordít, ahogy csak tud. Már a tököm tele van vele... Bármit kérhetsz tőle, szó szerint leszarja, de ő azért tud követelőzni. Bárcsak már óvoda lenne, mert nagyon sok már vele 5 ki**szott hét.  reklamalo.gif

Ismerős, nálam is folyton szemtelenkedik, és akármit is kérek tőle, mondjuk hogy öltözzön át, tojik rá, és talán ötödszörre már megcsinálja...ja, és mindenen képes hisztizni, mindig talál valamit, bezzeg egy rossz szót ha mondok egyből besértődik rám... rolleyes.gif Ez az egy, amit utálok a nyári szünetben, hogy itthon maradok vele egyedül a nagy nap részében mellow.gif
6 felhasználónak tetszik: Luckie, szofipasa888, Beyla, MadHatter, xMilesss, Sztár Mániás
2013. augusztus 16. 19:56 #5479
- törölt felhasználó -    
Felmentem Facebookra, és az egyik kép alatt volt egy srác, aki írta, hogy ő nem az a tipikus nőcsábász, nem bulizik állandóan, nem cigizik, nem iszik, satöbbi. (Ilyesmi témájú volt a kép.) Mire egy csaj odaírja gyatra helyesírással: Akkor te bu*zi vagy. Megnéztem az adatlapját, a profilképén a fél khmkhm-je kint van, a borítóképe meg az, amint egy másik nővel szó szerint nyalják egymás száját. Sosem voltam homofób, de könyörgöm...Olyan szinten undorító az a kép, hogy egy ilyet még egy heteroszexuális párnál de nagyon néznék el, de ha nekik jól esik, csinálják. blink.gif
16 felhasználónak tetszik: Corby, JadeB, Destiny015, dijansalihu, szofipasa888, Beyla, Vampiregirl1, MadHatter, xMilesss, minibogárka, icarlyluv, TizzyHeart, Seherezade1050, Sztár Mániás, ilus1996, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 16. 20:40 #5480
- törölt felhasználó -    
azokkal a tagokkal, akik csak a cikk címét olvassák el (ha elolvassák), és úgy kommentelnek. ennyire nem trendi manapság olvasni? rolleyes.gif
13 felhasználónak tetszik: itsjustme, Vampiregirl1, MadHatter, Luckie, minibogárka, icarlyluv, TizzyHeart, JadeB, Seherezade1050, Corby, ilus1996, Destiny015, Nórii. SelFan.
540 oldal 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!