Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 19. 16:26 #5501
- törölt felhasználó -    
Megcsípett egy darázs. Jelenleg, legszívesebben a körülöttem lévő, összes kis szálldogáló, fullánkos izét kiirtanám. Sajnos, ehhez az érzéshez még nem szoktam hozzá, elvégre, ez volt az első csípésem, remélem, hogy egyben az utolsó is.. vava.gif
14 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, Pöttömke, TizzyHeart, MadHatter, Corby, Destiny015, Bella99, TheDanush, Luckie, Vampire Lady, Beyla, Nórii. SelFan., Nina 10, Eszti0305
2013. augusztus 19. 16:28 #5502
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
Hogy mentünk a villamoson a nő meg szoptatott...nem, nem ezzel van,teljesen megértem ha éhes a kicsi(bár a gyerek nem volt már olyan kicsi,na mindegy), de szerintem illett volna egy kendőt vinnie magával vagy hasonló és azzal eltakarnia mert nem hiszem hogy a vele szemben ülő 9 éves kistestvérem kíváncsi lett volna a mellére, vagy a többi utas rolleyes.gif
8 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Destiny015, Luckie, Vampire Lady, Beyla, Nórii. SelFan., Nina 10, Eszti0305
2013. augusztus 19. 17:12 #5503
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
A fanatikus hülyékkel, akik szerint az ő kedvencük a legjobb, a legeredetibb, a legtehetségesebb stb.
17 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Vampiregirl1, icarlyluv, AFCfan, minibogárka, TizzyHeart, MadHatter, Corby, JadeB, playful., Bella99, TheDanush, Luckie, Vampire Lady, Beyla, Nina 10, Eszti0305
2013. augusztus 20. 17:25 #5504
- törölt felhasználó -    
köszönhetően annak, hogy egyesével írnak róluk, már semmi nem menthet meg minket a napi 5 One Direction cikktől. (félreértés ne essék, szeretem őket, de annyi mindenki van, akiről még szívesen olvasnék rajtuk kívül.)
4 felhasználónak tetszik: Beyla, TizzyHeart, Nina 10, Eszti0305
2013. augusztus 20. 17:31 #5505
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Nálam ma az verte ki a biztosítékot, hogy Avril Lavigne volt olyan pofátlan hogy egy az egyben lekoppintotta a November Rain-ből ismert legendás jelenetet amikor Slash bá' a templom előtt szólózik. A legjobban az dühít, hogy a javarészt tinikből álló fanjainak valószínűleg fogalmuk sincs arról hogy mekkorát kopizott imádottjuk, és valszeg most csorog a nyáluk hogy Évrilke milyen eredetit alkotott. Bullshit of music industry... Ez most nagyon feldühített biggrin.gif
9 felhasználónak tetszik: Bella99, MadHatter, TheDanush, Luckie, Beyla, TizzyHeart, Alison Lerman, luluuu, Eszti0305
2013. augusztus 20. 21:06 #5506
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Tök boldogan mentem ma be dolgozni, - gondolom nyáron nem csak én megyek diákmunkára, pluszpénzért - és tényleg tök jól éreztem magam, mert az ünnepség miatt sok emberrel kellett csevegni, csak el kellett navigálni őket, az asztalokat kellett megteríteni és miután befejezték az evést elmosogatni, ezzel semmi baj nem volt, míg meg nem jöttek a mű körmös, 50 kg sminket viselő mű csajok. Állandóan csak nyavalyogtak, hogy ettől a körmöm törik le, a hajam koszos lesz, a ruhám is, a lábam leszakad, ezért kellett kiöltözni.. DE KI A JÓ FENE MONDTA, HOGY 15 CENTIS MAGASSARKÚBA KELL JÖNNI? Elég lett volna egy fehér ing, és fekete farmer. Komolyan mondom, hogy az ilyeneknek kéne nyomorogni Afrikában és nem az ott lévő embereknek! És a nap végén persze, hogy azok lettek dicsérve, akik semmit se csináltak, na meg ők is léptek le legelőszőr.. mikor lesz igazság ezen a földön?
Mindenkitől bocsánatot kérek, de az ilyeneket annyira kitudják nálam verni a biztosítékot, hogy legszívesebben hajszálanként tépném ki az összes MŰ hajukat!
19 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, TizzyHeart, playful., Luckie, Vampire Lady, JadeB, Beyla, icarlyluv, Pöttömke, szofipasa888, Bella99, Ayame.01, Destiny015, MadHatter, Alison Lerman, Sztár Mániás, Nórii. SelFan., Nina 10, Eszti0305
2013. augusztus 21. 08:54 #5507
- törölt felhasználó -    
Nos, ma épp magamtól undorodom...
Tegnap beszóltam ByeAlex-nek.biggrin.gif
Épp a belvárosban sétálgattunk, és vártuk a tűzijátékot, amikor egy kisbolt előtt megláttuk Alex-et, és a baromi nagy őrét(vagy mit)... Én meg az okos fejemmel, ujjal mutogatva rá röhögök rajta, és valamit be is pofáztam neki, csak arra már nem emlékszem. rohog.gif
Mentségemre szóljon, hogy nem voltam épp magamnál, de ez a kis emlék megmaradt bennem.biggrin.gif
Szegény Alex olyan mérgesen nézett rám a luxus kocsijából, hogy bevallom, kicsit elszégyelltem magam.biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: JadeB, Shawool Lilla, Pöttömke, Mrs.Jack Frost, Destiny015, Nórii. SelFan., Nina 10
2013. augusztus 21. 09:41 #5508
- törölt felhasználó -    
+Hogy lassan vége a nyárnak, és minden kezdődik előröl..
5 felhasználónak tetszik: JadeB, Pöttömke, Destiny015, Nórii. SelFan., Nina 10
2013. augusztus 21. 13:31 #5509
Pezzie92
Pezzie92
*Flower Power*

StátuszI am done adulting | Let's be mermaids
Hozzászólás: 7090
Csatolások: 417116
Azonosító: 206112
Mivel hideg van így meleget akartam inni,de nem mogyorós capuccinót,mert már 2-t ittam ma,így kimentem a konyhába,hogy főzzek teát.
A teafőző előtt volt valamilyen kaja,azt áttettem a gáztűzhelyre,hogy ne legyen útba,de utána olyan büdös lett,hogy szerintem az orrszőrzetem is kihullott tőle. blink.gif Iszonyat büdös,majdnem beájultam,másodpercenként a törülközőbe szippantottam levegőért amíg ott kint voltam.
Legközelebb szólok anyámnak,hogy ha ilyet csinál 1.ne akkor amikor aludni próbálok,mert majdnem belefulladtam a párnába,hogy ne érezzem azt a büdöset,2. szóljon előtte és rögtön elmenekülök itthonról.
Egyébként amíg nem mozdítottam el a helyéről,nem éreztem semmit. blink.gif (nem romlott meg,ilyen volt a szaga akkor is amikor anya főzte)
7 felhasználónak tetszik: Beyla, Pöttömke, Luckie, MadHatter, Nórii. SelFan., Nina 10, Eszti0305
2013. augusztus 21. 13:57 #5510
Tenshi
Tenshi
visszatérő vendég

StátuszRed moon, red ocean. Under the beautiful sky...
Hozzászólás: 183
Csatolások: 0
Azonosító: 209717
Most azzal hogy lassan évnyitó reklamalo.gif
11 felhasználónak tetszik: Beyla, JadeB, Destiny015, Pöttömke, minibogárka, Luckie, Carol, MadHatter, Nórii. SelFan., Nina 10, Eszti0305
2013. augusztus 21. 13:59 #5511
Crona99
Crona99
♥Secret Diamond♥

Státuszdifferent but isn't dangerous
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 444
Azonosító: 205192
Azzal, hogy magyarul pont az nincs meg, amit én akarok ._.
4 felhasználónak tetszik: Tenshi, Pöttömke, Nórii. SelFan., Nina 10
2013. augusztus 21. 14:16 #5512
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Régebben jóba voltam egy lánnyal, de inkább úgy döntöttem, nem barátkozom vele. Hogy miért? Mert össze-vissza talál ki orbitális nagy baromságokat. Finoman szólva sem vékony lány, viszont tényleg sok barátja van, akik mindent elhisznek neki. Olyanokat talál ki, hogy neki már volt 6 pasija, az egyikkel az is megtörtént. Most is állítólag 2 srác van oda érte, és nem tudja, hogy melyiket válassza. Szerintem szegényemnek csak a fantáziája túl nagy. unsure.gif Nem akarok se bunkó lenni, se rosszindulatú, de ha Ti is látnátok a lányról képet, elhinnétek, hogy ez baromira nem igaz. Ráadásul tudtommal az anyja még ki se engedi őt sehova. Ez már kicsit beteges... unsure.gif
12 felhasználónak tetszik: Beyla, JadeB, Vampiregirl1, Destiny015, Pöttömke, icarlyluv, Alison Lerman, Luckie, Sztár Mániás, MadHatter, Nórii. SelFan., Nina 10
2013. augusztus 21. 14:23 #5513
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Ma megtudtam, hogy egy Facebook-os rajongói oldal lopott a mi oldalunkról. Hogy igazodjak a téma címéhez, ezekkel a kreativitásból nulla, retardált emberekkel van tele a tököm! És itt jön az, hogy halvány lila gőze sincs, kivel áll szemben, mert én nem tűröm az ilyet! Legyen boldog, ha bezáratom a tökéletes kis oldalacskáját rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: JadeB, Vampiregirl1, Pöttömke, Luckie, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 21. 15:18 #5514
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Reggel miután felkeltem átmentünk mamához és az a csodálatos hír fogad, hogy papámat éjszaka bevitte a mentő a kórházba. Ne kérdezzétek, el sem akartam hinni, tegnap volt nálunk és az ég világon semmi baja nem volt. Állítólag elkapta ezt a járványt, és mivel vérzékeny, vért hányt. De nekem ezekből a dokikból van már nagyon elegem. Egyik a másik ellen beszél. Ha az egyik felírja neki, hogy ezt a gyógyszert szedje, akkor a másik azt mondja, hogy az nem jó gyógyszer, nem használ neki semmit. Döntsék már el mi van. omg.gif
9 felhasználónak tetszik: Beyla, Pöttömke, minibogárka, Luckie, Destiny015, MadHatter, Nórii. SelFan., Nina 10, Eszti0305
2013. augusztus 21. 15:34 #5515
- törölt felhasználó -    
A háztartástan tanárral és magával az egész tantárggyal, magammal együtt. Az elméletet még bemagolom valahogy, a dolgozataim általában hibátlanok, max egy-két apróbb dolgot kifelejtek, de amikor sütni-főzni kell, kábé életképtelennek érzem magamat.
Csapatban kell dolgozni, mi négyen vagyunk együtt, de két lány állandóan elvégez mindent. Többnyire vagy sütit vagy palacsintát csinálunk, az egyiket megcsinálja az egyikük, a másikat meg a másikuk, nekem meg a másik lánynak nem marad semmi lényeges feladat. Odaviszem a cukrot/sót, akármit, ha kérnek valamit, de ennél többet nem tudok csinálni, ezért többnyire csak ott állok. A tanár állandóan észrevesz, ma például kétszer rám szólt, hogy miért nem segítek, bezzeg a másik csajhoz egy szava sem volt, pedig ő még annyira sem tette hasznossá magát, csak beszélgetett a barátnőjével. A többi csapatban is vannak olyanok, akik nem tudnak mihez kezdeni, mert egyszerűen nincs mit csinálni, ilyenkor pedig annyira idegesít, hogy nem szólhatok vissza, hogy ez meg az is csak ácsorog/beszél, pedig legszívesebben ezt tenném. A tanárnőt sem szívlelem, ehhez pedig hozzájön az, hogy mindig engem szúr ki magának. Legszívesebben eltörölném ezt a tantárgyat, de komolyan :/
6 felhasználónak tetszik: Beyla, JadeB, Pöttömke, MadHatter, Nina 10, Eszti0305
2013. augusztus 21. 16:03 #5516
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Lizania @ 2013.08.21. 14:23)
Ma megtudtam, hogy egy Facebook-os rajongói oldal lopott a mi oldalunkról. Hogy igazodjak a téma címéhez, ezekkel a kreativitásból nulla, retardált emberekkel van tele a tököm! És itt jön az, hogy halvány lila gőze sincs, kivel áll szemben, mert én nem tűröm az ilyet! Legyen boldog, ha bezáratom a tökéletes kis oldalacskáját rolleyes.gif

Ha az internetre valamit valaki felrak, akkor az terjeszthető sajnos. Ha csinálsz pár dolgot, és valaki felteszi a saját oldalára, akkor megteheti, hiszen publikus és lementhető. Pontosan emiatt volt botrány anno a napisz*r miatt, hiszen ott nem PS-es munkákat, hanem magánfotókat terjesztettek az internet bugyraiban. Szóval nem elkeseríteni akarlak, de, ha azon a bizonyos dolgokon nincsen jogász által írt nyilatkozatod, hogy az csak a tiéd, akkor maximum körberöhögnek ezzel a "Bezáratom az oldalát!" című szöveggel. unsure.gif Nekem a saját regényemet lopták el Gportálos oldalról még sok-sok évvel ezelőtt, s az illető a sajátjaként kezdte el terjeszteni. Írtam a Gportálnak, hogy ilyenkor mi a teendő, sőt lehet e egyáltalán valamit csinálni, de a válasz csak annyi volt, hogyha nem akarom, hogy valamit elcsórjanak, akkor ne töltsem fel. Ha valami felkerül a hálóra, akkor az nem a tiéd, nincs levédve. Javarészt én is emiatt nem töltöm fel regényírói szárnypróbálkozásaimat szinte sehova sem. Csak gondoltam szólok, hogy ne nagyon éld bele magadat, mert átestem már egy hasonló procedúrán, és semmit sem tudtam csinálni. Nálam meg azért nem pár háttér meg pár PS-es munka volt a tét, hanem egy komplett háromszáz oldalas regény - tartottam attól, hogy előbb vagy utóbb, de a munkám más neve alatt fog megjelenni regény formájában.

On:

Kicsit a gyógyszerekkel. Sajnos minden áldott nap gyötör az egyik kínos mellékhatásuk, a hányinger. Igazából nem tudom, hogy az emelt metrodinazol adag tesz be, vagy az eddig nem használt nagy dózisú mezalazin. Persze, egy szavam sincsen, hiszen maguk a gyógyszerek használnak, de mégis rossz ez fajta mellékhatás. A bágyadtság és az aluszékonyság még mindig a vérszegénységnek tudható be szerintem, hiszen tükrözés előtt jó pár hónapig nem szedtem vasat, a biopsziát követően meg azért vesztettem vért pár napig. Egyedül a hányinger múlhatna már el, mert valami kegyetlen így étkezni minden nap.
9 felhasználónak tetszik: playful., Vampiregirl1, JadeB, Pöttömke, minibogárka, Sztár Mániás, MadHatter, Nina 10, Eszti0305
2013. augusztus 21. 16:59 #5517
- törölt felhasználó -    
kb. 10 nap múlva suli és küld az ofőnk egy e-malit, hogy a füzetbe, amit kaptunk évvégén írjunk valami regényfélét.
Hát kösz, 10 nap allatt kell teleírnom egy vastag (!) füzetet. mellow.gif
8 felhasználónak tetszik: JadeB, Pöttömke, minibogárka, Vampiregirl1, Destiny015, Lizania, Nina 10, Eszti0305
2013. augusztus 21. 19:50 #5518
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1972
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
Nem sokára suli megint jönnek a bántos , idegesittő barátnőim box2.gif bad.gif
2 felhasználónak tetszik: Destiny015, Sztár Mániás
2013. augusztus 21. 20:55 #5519
- törölt felhasználó -    
Jelenleg nekem azokkal, akik mindenhova írják, hogy mindjárt itt a suli. Basszus, van naptáram, tudok róla. rolleyes.gif Nem hogy éveznénk ki egy kicsit ezt az alig 2 hetet, azzal, hogy mondogatjuk, hogy mindjárt vége a nyárnak, nem lesz hosszabb. Egyszer minden véget ér. Én inkább lefoglalom magamat, sorozatozok, medencézek, olvasok, és még véletlenül se gondolok arra, hogy mindjárt adhatom vissza a bizonyítványomat. Vagyis mégis, csak mert mindent teleposztolnak ezzel... rolleyes.gif
9 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Pöttömke, TheDanush, Sztár Mániás, MadHatter, Lizania, Nina 10, Eszti0305, szofipasa888
2013. augusztus 21. 21:00 #5520
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Facebook-on feltettem valakinek egy kérdést, amire egyetlen billentyű lenyomásával tudott volna válaszolni. (A kérdés arra vonatkozott, hogy 8-kor vagy 9-kor kezdődik-e a vizsga.)
De nem. Csak elolvasta és ennyi. Válaszolni büdös. Végül is, csak egy kérdést tettem fel, amire választ vártam. Mibe telt volna, hogy lenyomja a 8-as vagy a 9-es billentyűt? Kretén.
9 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Luckie, ddora7, minibogárka, Vampiregirl1, Destiny015, MadHatter, Lizania, Eszti0305
540 oldal 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!