Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 24. 15:51 #5541
- törölt felhasználó -    
a vándámakció-val
2013. augusztus 24. 16:34 #5542
- törölt felhasználó -    
Kezdtem örülni hogy már tök régen írtam ebbe a topicba, erre jött két drága staritys és elszakadt a cérna.
Kérdezem hányra pontozná Lugosi Bélát, erre írja hogy nem ismeri... ohmy.gif Akkor beütött a "What the f*ck?!?" effektus, mi az hogy nem ismeri a legnagyobb magyar származású színészt? Nem hiszem hogy nagyon létezne olyan ember aki ne hallotta volna a nevét esetleg a Drakula kapcsán, de úgylátszik mégis akad még egy-két tudatlan ember eme Földön.
A másik hogy van a pontozós topic ahol a sztárokat lehet pontozni, nos írok egy számomra nagyra tartott embert erre látom hogy lepontozzák. Ezzel nem is lenne gond hisz nem mindenki egyforma és senki sem szeretheti ugyanazt mint én. És most jön az hogy DE! Ez a drágalátos kis felhasználó úgy pontozta le a sztár hogy fingja sincs arról hogy ki, akkor meg látatlanban minek kell pontozgatni?!? Aztán persze ha én lepontozom a kedvencét akit mondjuk ismerek is és nem vagyok ért oda akkor meg jön a bosszúból pontozás, hogy csakazértis rosszat adok amiért te rosszat adtál. Gyerekes dolog... rolleyes.gif
14 felhasználónak tetszik: TizzyHeart, Vampiregirl1, ilus1996, Jody, MadHatter, Bella99, icarlyluv, TheDanush, Beyla, Pöttömke, Luckie, Sztár Mániás, Eszti0305, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 24. 16:41 #5543
- törölt felhasználó -    
Idézet (Supremacy @ 2013.08.24. 16:34)
Kezdtem örülni hogy már tök régen írtam ebbe a topicba, erre jött két drága staritys és elszakadt a cérna.
Kérdezem hányra pontozná Lugosi Bélát, erre írja hogy nem ismeri... ohmy.gif Akkor beütött a "What the f*ck?!?" effektus, mi az hogy nem ismeri a legnagyobb magyar származású színészt? Nem hiszem hogy nagyon létezne olyan ember aki ne hallotta volna a nevét esetleg a Drakula kapcsán, de úgylátszik mégis akad még egy-két tudatlan ember eme Földön.
A másik hogy van a pontozós topic ahol a sztárokat lehet pontozni, nos írok egy számomra nagyra tartott embert erre látom hogy lepontozzák. Ezzel nem is lenne gond hisz nem mindenki egyforma és senki sem szeretheti ugyanazt mint én. És most jön az hogy DE! Ez a drágalátos kis felhasználó úgy pontozta le a sztár hogy fingja sincs arról hogy ki, akkor meg látatlanban minek kell pontozgatni?!? Aztán persze ha én lepontozom a kedvencét akit mondjuk ismerek is és nem vagyok ért oda akkor meg jön a bosszúból pontozás, hogy csakazértis rosszat adok amiért te rosszat adtál. Gyerekes dolog... rolleyes.gif

Teljes igazad van, engem is nagyon idegesít, miért pontoz, ha nem is ismeri az adott sztárt, az én egyik nagy kedvencemet is lepontozta és őt sem ismeri. dry.gif
7 felhasználónak tetszik: Jody, MadHatter, Beyla, Pöttömke, Luckie, Sztár Mániás, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 24. 18:00 #5544
- törölt felhasználó -    
Idézet (Supremacy @ 2013.08.24. 16:34)

Aki szerint Párizs egy ország , annál már nem lepődök meg semmin. Igaz, hogy csak 11 éves , de amikor én annyi voltam már bőven tudtam ilyeneket...
11 felhasználónak tetszik: TizzyHeart, Jody, MadHatter, Vampiregirl1, Bella99, TheDanush, Beyla, Pöttömke, Luckie, Sztár Mániás, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 24. 19:54 #5545
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Hát azzal ,hogy vitamin injekciót kaptam. Igazából nem volt fájdalmas és nem is ezzel van a legnagyobb gondom. A gond az ,hogy jövő hónap végén újra kell kapnom, aztán azután, míg november vége nem lesz. Elegem van az orvosokból, már úgy járok az orvoshoz bőrbetegségemmel, mintha valami halálos beteg lennék.
5 felhasználónak tetszik: minibogárka, MadHatter, Beyla, Pöttömke, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 24. 20:19 #5546
- törölt felhasználó -    
Az idióta szomszédokkal. Az oké, hogy szeretik a mulatóst, felőlem hallgassák is, de ne nekem (illetve rólam) papoljanak, hogy én milyen hangosan hallgatom az én zenéimet, basszus... órák óta csak azt lehet hallani, hogy Jolly így-úgy, meg Bódi Guszti amúgy. Nem érdekel senki zenei ízlése, amíg nem erőszakolja rám. Már csak azzal tudok "védekezni", hogy felrakom a bazi nagy fejhallgatómat, de egy idő után kényelmetlen. Na, majd a hó végén szülinapot ünneplünk, megnézem, mennyire fog nekik tetszeni amit én üvöltetek órákon keresztül maximum hangerőn. Egyébként a gépemmel is tele van a... khmm, hócipőm. A Raw múltheti adását néztem volna, amikor egyszer csak lefagyott. Nyomkodtam a CTRL+Alt+Del-t, de vagy fél óráig a fekete képernyőt bámultam. Elegem van belőle, de tényleg. Egyszer baromi lassú, egyszer pedig semmi baja. Kikészít. A hangszóróm meg megint döglődik szintén reklamalo.gif
15 felhasználónak tetszik: Jody, MadHatter, riri17, JadeB, Bella99, icarlyluv, TheDanush, Beyla, Pöttömke, Luckie, Sztár Mániás, Eszti0305, Nórii. SelFan., esszti, momoka491
2013. augusztus 24. 20:28 #5547
- törölt felhasználó -    
Az egyik taggal.Ma rám írt,hogy az egyik sztáros lapnál át kell javítanom a születési helyét és a partnerét.Olyan baromságot írt,hogy San Diego-ba született és,hogy neki nincs barátnője.Komolyan... ott van a Wikipédia,olvassa el,hogy ott van... New York-ban született.Aztán elkezdi,hogy a "hogy ők csak barátok" nem barátok,mert a szülinapja előtt bevallotta,hogy már nem szingli,szülinapján pedig a "volt" barátnője felköszöntötte és azt írta vissza "Thank you baby"Á,nem járnak.. tényleg.Megint visszaírt,hogyha én Igazi Rusher vagyok akkor tudnám,hogy hol született.
+ még fáj a kezem (ínhüvelygyulladásom van megint dry.gif ) ezen a nyáron 2-3 -szor volt.Tegnap hajat vasaltam és a vasalás után megfájdult a kezem,de nagyon
11 felhasználónak tetszik: MadHatter, JadeB, Bella99, Corby, TheDanush, Beyla, Pöttömke, Luckie, icarlyluv, Sztár Mániás, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 24. 21:40 #5548
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Egész éjjel dörgött, villámlott, és egész hétre ugyanezt mondják. Épp megbékéltem már az idővel, mert olyan pont jó volt, erre ma 17 fok volt. Hétfőn még a Balatonba fürödtem... blink.gif Egyáltalán nem értem ezt az időjárást...
11 felhasználónak tetszik: szofipasa888, JadeB, MadHatter, krisztencs99, Corby, TheDanush, Seherezade1050, Beyla, Pöttömke, Luckie, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 24. 21:53 #5549
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Azzal, hogy olyan félórája értünk haza Szombathelyről a Savaria Történelmi Karneválról, és kétszer háromórás vonatúttól hulla fáradt vagyok, meg még jól el is áztunk, de ez nem lenne olyan rossz mert megérte mert nagyon jó volt, de mivel a városközpont mellet lakunk a főtérről tisztán lehet hallani ha koncert van, még ez sem lenne baj sőt most még örülök is mert a The Carbonfools lép fel de a mellettünk lévő főiskolát valószínűleg valakik kibérelték mert full hangerővel nyomatnak mulatószenét amire karaokéznak is, és még hangosabbak is mint a koncert, azaz egész éjszaka hallgathatom a csodás éneklésüket Carbonfools helyett, megértem hogy jól akarják magukat érezni de tekintettel lehetnének arra hogy errefelé laknak is dry.gif
9 felhasználónak tetszik: Jody, TizzyHeart, MadHatter, Bella99, icarlyluv, Beyla, Pöttömke, Luckie, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 25. 02:04 #5550
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
azzal, hogy ha már kicsit iszol (vagy épp többet, mellékes) egy barát születésnapján, mindenkinek te leszel a szar, illetve mindenkiben csak csalódni fogsz, mert ilyenkor hirtelen mindenkire rájön az őszinteségiroham. unsure.gif
8 felhasználónak tetszik: Guitarist, MadHatter, Bella99, Corby, TheDanush, Pöttömke, Luckie, Sztár Mániás
2013. augusztus 25. 08:59 #5551
- törölt felhasználó -    
Most éppen az öcsém húzott fel nagyon... Azt mondta, g*ci f*sz vagyok... Ha én 7 évesen ilyet mondtam volna, szerintem kaptam volna pár pofont, de őt még az sem hatná meg, csak röhög rajta. Meg folyton arról beszél, hogy megöli a kutyámat. Én anyuék helyében elvittem volna pszichológushoz. dry.gif reklamalo.gif
10 felhasználónak tetszik: krisztencs99, Vampiregirl1, TheDanush, Beyla, Pöttömke, Luckie, Sztár Mániás, JadeB, Jody, MadHatter
2013. augusztus 25. 10:10 #5552
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Megkértem szépen apámat,hogy keresse meg a hálózsákomat,mert az egész házban minden úgy össze-vissza van,hogy kiveszek akár a szekrényből egy könyvet,mindenestől leborul,a mosókonyhában kb. 30 centin lehet közlekedni...szóval megkértem apámat,h keresse meg,erre előhoz mindent,csak azt nem.Most is odaadott vagy 3 shortot,hogy próbáljam fel,az előbb karácsonyfadíszeket találta meg...csodálatos... fool.gif
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2013. augusztus 25. 12:34 #5553
- törölt felhasználó -    
Egy barátnőmmel. Tegnap megbeszéltük, hogy ma 1-kor átmegyek, erre írt most sms-t, hogy mennek vásárolni. Nem lennék kiakadva, ha hamarabb szólt volna. Amúgy az a gáz, hogy tegnap beszéltük meg. Mert ha csak úgy beállítanék, megértem, ha nincs otthon... De direkt előre megbeszéltük, hogy átmegyek, és együtt nézzük a Forma 1-et. Erről ennyit. dry.gif
6 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Sztár Mániás, Beyla, JadeB, MadHatter, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 25. 12:49 #5554
sztárfan
sztárfan
♥Telenovellafan
Hozzászólás: 960
Csatolások: 588
Azonosító: 141947
Még mindig nem lehet képet feltölteni. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan.
2013. augusztus 25. 17:52 #5555
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Ismét azzal, hogy lopják a profilomat. Emberek, miért nem lehet magatoktól ki találni valamit? A drágaság, úgy érezte, hogy szó nélkül átmásolhat tőlem bármit, legalább írta volna át, áá, dehogy neki még ennyi esze se volt. Az emberek manapság egyre hülyébbek lesznek.omg.gif
13 felhasználónak tetszik: Seherezade1050, Beyla, szofipasa888, Pöttömke, Bella99, Vampiregirl1, Luckie, icarlyluv, Sztár Mániás, JadeB, Jody, MadHatter, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 25. 17:56 #5556
Seherezade1050
Seherezade1050
Straw Hat Pirate

Státusz"I'm the man who'll become the Pirate King!" - Monkey D. Luffy♥
Hozzászólás: 26818
Csatolások: 137018
Azonosító: 170292
Azzal, hogy 2 óra múlva fent a központban kezdődik a buli, kint meg a jelenlegi időjárás: viharos szél, felhőszakadás, égzengés és nagyon hideg van..miéért?! mellow.gif reklamalo.gif
5 felhasználónak tetszik: TheDanush, Pöttömke, Sztár Mániás, MadHatter, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 25. 17:57 #5557
- törölt felhasználó -    
azzal, hogy az emberek mindig megbámulnak az utcán, biztos olyan k*rva érdekes vagyok. lehet, hogy ennek több oka van:
1. nagyon vékony vagyok, "leanorexiásoznak" (előbb tudni kéne, mit jelent a szó, utána csúfolódni), előző hónapban a strandon egy nő kifejezetten a bokámat bámulta...
2. 14 éves létemre nem vagyok agyonsminkelve, nem vagyok r*banc.. és akkor bámulni kell?
3. Magyarországon mindenki cigány, akinek barnás árnyalatú bőre van, akkor persze én is az vagyok..
15 felhasználónak tetszik: TheDanush, Seherezade1050, Beyla, szofipasa888, Pöttömke, Bella99, Vampiregirl1, Luckie, icarlyluv, Sztár Mániás, JadeB, Jody, minibogárka, MadHatter, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 25. 18:17 #5558
- törölt felhasználó -    
Idézet (Strawberryman. @ 2013.08.25. 17:57)
azzal, hogy az emberek mindig megbámulnak az utcán, biztos olyan k*rva érdekes vagyok.

Ami azt illeti, ebből nekem is elegem van. Illetve inkább csak idegesít a sok buta ember. Persze, én választottam ezt a stílust, meg satöbbisatöbbi, meg úgy általában egyáltalán nem foglalkozom azzal, hogy más mit mond, de nagyon tud zavarni, amikor bámulnak. Ez csak azt mutatja, hogy nem tudnak az ember ruháin, kinézetén egyszóval a külsőségein túllépni. Én meg pont ezek miatt nem fogok stílust változtatni. Tanulják meg a belsőt értékelni, és valakit nem az öltözködése miatt elítélni. Azt egyébként nem mondom, hogy én sosem bámultam meg senkit egy-egy extrém ruhadarab miatt, de amióta kicsit másképpen gondolkodom, azóta soha nem szoktam egy embert a külseje alapján elítélni. Szerintem nagyon ostoba dolog...
14 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Bella99, TheDanush, Vampiregirl1, Beyla, Luckie, icarlyluv, Sztár Mániás, JadeB, Jody, MadHatter, minibogárka, Nórii. SelFan., momoka491
2013. augusztus 25. 18:23 #5559
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.08.25. 18:17)
Ami azt illeti, ebből nekem is elegem van. Illetve inkább csak idegesít a sok buta ember. Persze, én választottam ezt a stílust, meg satöbbisatöbbi, meg úgy általában egyáltalán nem foglalkozom azzal, hogy más mit mond, de nagyon tud zavarni, amikor bámulnak. Ez csak azt mutatja, hogy nem tudnak az ember ruháin, kinézetén egyszóval a külsőségein túllépni. Én meg pont ezek miatt nem fogok stílust változtatni. Tanulják meg a belsőt értékelni, és valakit nem az öltözködése miatt elítélni. Azt egyébként nem mondom, hogy én sosem bámultam meg senkit egy-egy extrém ruhadarab miatt, de amióta kicsit másképpen gondolkodom, azóta soha nem szoktam egy embert a külseje alapján elítélni. Szerintem nagyon ostoba dolog...

Hát én már láttam rólad képet szerintem csodaszép vagy.
Nekem abból van elegem hogy a mamámék kirándulnak mi etetjük a kutyájukat és amikor megyünk megetetni egy ovis kis taknyos mondja az anyjának ba@zd meg a ...anyukád. (bocsánat a csúnya szóért). Komolyan mondom ez a mai nevelés szánalmas. dry.gif
7 felhasználónak tetszik: Pöttömke, TheDanush, Beyla, Luckie, Sztár Mániás, Jody, MadHatter
2013. augusztus 25. 18:35 #5560
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.08.25. 18:17)

meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: Luckie, Pöttömke, Jody, MadHatter
540 oldal 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!