Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. augusztus 28. 14:34
Elegem van ebből a rohadt időjárásból már. Jó, hogy nem mínusz fokok vannak pedig elvileg még nyár van pár napig. Legalább ne fújna orkán erősségű szél. Holnap megyünk még el 4 napra nyarlani, marha jó lesz ha ilyen idő van. A rohadt idő miatt ma délután fél kettőig aludtam, pedig még deléleőtt akartam volna valamit csinálni. Rosszul vagyok má ettől az időjárástól.
2013. augusztus 28. 14:49
BarbieFanasshole™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 6816 Csatolások: 315 Azonosító: 166047 offline |
Holnap gólyatábor, és ahogy elnéztem az osztálytársaimat beíratáskor, a lányok 80% pláza cica.. ( nem akarok senkit megsérteni ezzel) Rettenetesen hideg van és befagy a mindenem.. Hisz még a nyár utolsó 3 napja hátra van... Na és persze a suli gondolata.. Egyre elviselhetetlenebb...
2013. augusztus 28. 14:55
sh1nEE.» ᴍs. ʙᴀʀᴄᴀɢɪʀʟ ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1238 Csatolások: 454 Azonosító: 131165 offline |
Vasárnap költözöm fel nővéremhez Pestre, hiszen ott fogom folytatni tovább a tanulmányaimat a Corvinuson. Zavarba ejtő vagy sem, rettegek attól, hogy szüleimmel mindössze csak a hétvégéken fogok találkozni. 19 éves vén szamár vagyok mégis aggodalmat kelt bennem ez a gondolat ahányszor csak ránézek a naptárra és tudatosul bennem a tény: már csak 4 nap...
2013. augusztus 28. 16:14
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Azzal, hogy a belvárosban lakom. Az előbb éppen arra lettem figyelmes, hogy nagyjából egymás után hat vagy hét tűzoltókocsi száguld el legalább százzal itt a házunk előtt. Két perc múlva azt veszem észre, hogy alig kapok levegőt a füsttől a szobámban. Kimegyek az utcára és látom, hogy a térnél az egyik ház, a szórakozóhely mellett szó szerint lángokban áll és mindent bebotít téren a füst, alig láttam el két méterre. Most, ahogy ezt itt írom, az utcában ismét elviharzott négy tűzoltókocsi a szomszédos városok tűzoltóállomásairól. A szomszédos városokból! Elég nagy gond lehet, ha nem elég az itteni kocsik száma. Úgyhogy most az egész belvárosban meg lehet fulladni a füst miatt. Remélem soha többet nem kell ilyennek szemtanúja lennem. Viszont azokat az embereket nem értem, akik odamennek, kiállnak a térre és nézik. Csak úgy. Nem mintha a tűzoltóknak nem lenne elég bajuk, még az emberek is ott vannak a nyakukban és kerülgetniük kell őket. Rendben, én is kimentem megnézni, hogy mi történik az utcában, de nem ültem ki és bámultam, ezzel megnehezítve, hogy egyáltalán eloltsák a tüzet, hanem jöttem haza, de csak azért sétáltam el arra, mert apám mondta, hogy nézzek ki. Természetesen a környék pletykás öregasszonyai rögtön ott voltak az égő ház közvetlen közelében, a kerítésénél. A tűzoltóknak kellett elparancsolniuk őket onnan és még fel is voltak háborodva a nénik.
20 felhasználónak tetszik:
szofipasa888,
Vampiregirl1,
Eszti0305,
icarlyluv,
Beach Baby,
minibogárka,
Angelx,
JadeB,
Bella99,
riri17,
Beyla,
Luckie,
Timicsy008,
Im a SlaveForBritney,
Sztár Mániás,
Jody,
Nórii. SelFan.,
hayley4,
sh1nEE.,
Carol
2013. augusztus 28. 18:50
Idézet (MadHatter @ 2013.08.28. 16:14)
Azzal, hogy a belvárosban lakom. Az előbb éppen arra lettem figyelmes, hogy nagyjából egymás után hat vagy hét tűzoltókocsi száguld el legalább százzal itt a házunk előtt. Két perc múlva azt veszem észre, hogy alig kapok levegőt a füsttől a szobámban. Kimegyek az utcára és látom, hogy a térnél az egyik ház, a szórakozóhely mellett szó szerint lángokban áll és mindent bebotít téren a füst, alig láttam el két méterre. Most, ahogy ezt itt írom, az utcában ismét elviharzott négy tűzoltókocsi a szomszédos városok tűzoltóállomásairól. A szomszédos városokból! Elég nagy gond lehet, ha nem elég az itteni kocsik száma. Úgyhogy most az egész belvárosban meg lehet fulladni a füst miatt. Remélem soha többet nem kell ilyennek szemtanúja lennem.
Megértelek. A környéken ahol lakunk van egy erdő, ami pár éve egy nyáron égni kezdett. Persze közel voltunk az erdőhöz, szóval éreztem a füstöt. Igaz, hogy pár órán belül sikerült eloltani, de még napokig éreztem a szagát.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. augusztus 28. 21:04
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
Nekem ma különösebben nincs nagy bajom, úgy mint amikor Vasárnap hajnali négykor még nem tudtam aludni, mert a szomszédos házban egyetemisták buliztak az !utcán! és az autójukból bömbölt a zene. És hozzá kell tennem, hogy a zenéjük még ha valami normális lett volna, de nem. Hallgatnom kellett a káromkodós fekete rappet hajnalban, és úgy kellett elaludnom a nyitott ablaknál (mert meg lehetett sülni), hogy a kedves emberke a lejátszóban elmondta az anyám mindennek, meg engem is. Nem kellemes. De szerencsére azóta nem csináltak ilyen ramazúrit. Viszont ma egy kisebb gonddal van tele a mindenem, hiszen a kedvenc sorozatom nagyon kiakasztott, hiszen olyan fordulatot vett a dolog, amire nem számítottam. Jó, tudom, mindenkinek legyen ekkora gondja, mint nekem, azt kívánom.
2013. augusztus 28. 21:09
Azzal hogy a barátom annyira megbántott hogy kést nyomtam a karomba annyira kikészültem tőle.
2013. augusztus 29. 09:39
Avval, hogy 4 nap és suli.
2 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.,
JadeB
2013. augusztus 29. 09:54
Most éppen azzal,hogy hozzánk bukhat egy bunkó csaj.Tavaly ügyeletes voltam a barátnőmmel erre beleordít az arcukba.Ja és még volt olyan is hogy bele is büfögött.Legszívesebben pofon vágtam volna.Nem tudom,hogy otthon,hogy milyen nevelést kaphatott,de a drága anyukája helyébe már rég fenékbe kólintottam volna.És ez a lány most a mi osztályunkba jöhet.Hurrá nincs elég hülye csak az osztályban.
2013. augusztus 29. 09:58
Idézet (sh1nEE. @ 2013.08.28. 14:55)
Vasárnap költözöm fel nővéremhez Pestre, hiszen ott fogom folytatni tovább a tanulmányaimat a Corvinuson. Zavarba ejtő vagy sem, rettegek attól, hogy szüleimmel mindössze csak a hétvégéken fogok találkozni. 19 éves vén szamár vagyok mégis aggodalmat kelt bennem ez a gondolat ahányszor csak ránézek a naptárra és tudatosul bennem a tény: már csak 4 nap...
Hidd el, ha nem görcsölsz, hamar magadra találsz. Budapest meg érdekes város, szerintem imádni fogod.
2 felhasználónak tetszik:
minibogárka,
Beyla
2013. augusztus 29. 12:30
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1972 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline |
Nem sokára suli
2013. augusztus 29. 12:53
Idézet (Mrs.Jack Frost @ 2013.08.29. 12:30)
Nem sokára suli
Borzasztó hogy az embereknek ez a legnagyobb problémája hogy mindjárt suli valahol éheznek de a Magyarországi embereknek az jelent a legnagyobb gondot hogy mindjárt suli.Hogy mindjárt suli semmi ahoz képest hogy ők mit élnek át.
2013. augusztus 29. 13:07
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (szofipasa888 @ 2013.08.29. 12:53)
Borzasztó hogy az embereknek ez a legnagyobb problémája hogy mindjárt suli valahol éheznek de a Magyarországi embereknek az jelent a legnagyobb gondot hogy mindjárt suli.Hogy mindjárt suli semmi ahoz képest hogy ők mit élnek át.
Nem tudom, én kicsit örülök is, végre nem csak a lustulás fogja kitölteni a napjaimat, hanem csinálok valam hasznosat, új dolgokat tudok megtanulni és új barátokra tehetek szert, mivel egy teljesen új osztályba fogok csöppenni, ahol csak öt gyereket ismerek, a többit pedig nem. Nekem van kedvem menni iskolába ilyen szemszögből, mert akkor legalább nem leszek ilyen antiszoc, mint most. Na igen, bennem is megvan a tipikus tinédzserkori lázadás, és néha a könyökömön jön ki az egész, de nem börtönként fogom fel a tanulást. Nálam kiskorom óta be van rögzülve az eszembe, hogy a jövőm a saját kezemben van, és ha nem küzdök érte, akkor el fog úszni.
2013. augusztus 29. 14:32
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
A hangulatváltozásaimmal, kikészülök, remélem holnap nem lesznek ennyire erőteljesek, mert nem akarom elcs*szni barátnőm szülinapját
2013. augusztus 29. 15:05
Egyre jobban hiányoznak a tengerimalacaim. Az egyik körülbelül 3 éve halt meg, a másik meg másfél éve, és már akkor is nagyon hiányoztak. Sikerült beletörődnöm, hogy már elmentek, de egyre jobban fáj, hogy nincsenek velem. Egyre többet gondolok rá, milyen könnyűek voltak, és hogy milyen aranyos hangjuk volt. Hiányoznak
8 felhasználónak tetszik:
Sztár Mániás,
Eszti0305,
icarlyluv,
minibogárka,
hayley4,
Nórii. SelFan.,
Beyla,
MadHatter
2013. augusztus 29. 15:53
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Idézet (szofipasa888 @ 2013.08.29. 12:53)
Senkinek nem ez jelenti a legnagyobb problémát,de attól még szerintem természetes,hogy a szép,hosszú,emlékezetes nyár után sokan nem vágynak vissza az iskolapadba.Nem kell ezt ilyen véresen komolyan venni...Egyébként meg Magyarország helyzetét ismerve,valószínűleg nem mindenkire igaz az állításod.Inkább örüljünk annak,hogy van olyan ember manapság,akinek nem gondok száza szakad a nyakába...
8 felhasználónak tetszik:
minibogárka,
riri17,
JadeB,
esszti,
hayley4,
Nórii. SelFan.,
MadHatter,
Beyla
2013. augusztus 29. 16:17
Idézet (Wirág87 @ 2013.08.29. 15:56)
Az esővel... folyamatosan szakad .. nem lehet csinálni semmit. !
._.''
._.''
Nálunk nem esik, de szeretném, hogy végre essen. Már megint kezd meleg lenni a szobámban .__.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.