Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 30. 21:49 #5641
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2351
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Azzal, hogy nem elég, hogy most leszek 9.-es, egy alapból nehéz sulinak a még nehezebb osztályában, aggódhatok a matekcsoportokon, meg azon, hogy új magyartanár van, stb. a tetejébe még rám sózzák, hogy vigyázzak a barátnőmre, akit teljesen el tud hülyíteni a tőle túlságosan függő pasija, aggódhatok egy csomó netes haveromért, meg azokért az barátaimért, akik nem hatosztályosban kezdik a gimit, hanem négyesben, és nekik tökúj minden, meg szidhatom az új évfolyamtársaimat, akik máris utálnak... tök jó, hogy így kb minden a nyakamba szakadt...
10 felhasználónak tetszik: JadeB, minibogárka, Beyla, MadHatter, icarlyluv, Luckie, WhiteRosee, Jody, ilus1996, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 30. 21:53 #5642
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mrs.Jack Frost @ 2013.08.30. 18:50)
Közeledik a suli és az évzárón reggel fől kell keli 8-kor .. Pedig én mindig 8 után kelek fől ha fölkelek nyolckor olyan vagyok mind egy hulla... dry.gif

Ja a korán kelés nekem sem megy mellow.gif Amúgy nem évnyitón? smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Eszti0305, Mrs.Jack Frost, Luckie, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 30. 22:02 #5643
- törölt felhasználó -    
Nekem ma semmivel nincs tele laugh.gif örülök hogy Erdélyben szept. 16.-án kezdődik a suli rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla
2013. augusztus 30. 22:24 #5644
sztárfan
sztárfan
♥Telenovellafan
Hozzászólás: 960
Csatolások: 588
Azonosító: 141947
Miért nem lehet feltölteni képet?
Meg azzal,hogy hétfőtől újra suli. mad.gif
2013. augusztus 31. 13:07 #5645
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1972
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
Idézet (Angelx @ 2013.08.30. 21:53)
Ja a korán kelés nekem sem megy  mellow.gif  Amúgy nem évnyitón? smileeee.gif

Ja évnyitón smileeee.gif

U.i: Ma azzal, hogy holnap szeptember. cray.gif
2013. augusztus 31. 15:05 #5646
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
a rohadt belvárosi élettel járó motorostalálkozókkal. max hangerőn hallgatom a zeném, és még ígyis csak őket hallom. dry.gif
6 felhasználónak tetszik: JadeB, MadHatter, Luckie, szofipasa888, Jody, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 31. 15:13 #5647
- törölt felhasználó -    
Na szerintem ez lett a kedvenc topikon, gyakran írok ide rohog.gif Most a H&M bosszantott fel eléggé. Elmentem venni őszre valami lehetőleg szegecses dzsekit, és a H&M-ben volt, láttam a magazinjában. Bemegyek, és találtam is belőle , de mit látok?: a legnagyobb 5 évesre volt jó. Nem azért, de kétlem, hogy 5-6 éves gyereknek a szülei megengednék, hogy a gyerek szegecses, fekete műbőr dzsekiben járkáljanak az oviban, esetleg az 1. osztályban. mellow.gif
14 felhasználónak tetszik: JadeB, Beyla, MadHatter, minibogárka, Luckie, baisée, WhiteRosee, icarlyluv, szofipasa888, Sztár Mániás, riri17, Jody, ilus1996, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 31. 15:14 #5648
- törölt felhasználó -    
Idézet (Magggot @ 2013.08.30. 22:02)
Nekem ma semmivel nincs tele  laugh.gif  örülök hogy Erdélyben szept. 16.-án kezdődik a suli rohog.gif

mázlista laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Eszti0305, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 31. 15:20 #5649
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5540
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
2 nap múlva minden kezdődik előröl... reklamalo.gif
3 felhasználónak tetszik: JadeB, Eszti0305, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 31. 15:24 #5650
- törölt felhasználó -    
A hülye körlevelet küldő tagokkal. Ma vagy 6 embert tettem tiltólistára a reklámüzeneteik miatt. mad.gif
4 felhasználónak tetszik: Angelx, Eszti0305, szofipasa888, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 31. 18:40 #5651
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Hát a sulikezdés engem is aggaszt egy kicsit, őszintén szólva. Nem azért, mert speciel én kifejezetten örülök, hogy a javítóvizsgám sikerült és nem hullottam ki, de még szívesen henyéltem volna itthon. Nekem igazából a nyár olyan 08.10-e körül kezdődött meg egybevegyítve a tanulással, a pótvizsgával és az orvosi vizsgálatokkal. Nem igazán érzem úgy, mintha lett volna bármi nyaram is abban az ominózus két-három hétben. Újra megkezdődik a kórházi gyakorlat napi hét órában, és úgy érzem, hogy este ötig minden nap bent fogok ülni a sulipadban. Egyedül az a biztató, hogy most már kezdetét veszi a szakosodás, és 120 kilós felnőttek helyett 10-20 kilós gyermekekkel fogok foglalkozni javarészt, bár felnőtt ápolás állítólag még mindig lesz. Valahogy nagyon nem akarok reggel hatkor kelni, bemenni, zsibbasztani az agyamat 10-12 órával. blink.gif Az osztályom meg a másik fele. Már mindenki elmúlt húsz éves, de úgy viselkednek, mint az ostoba elkényeztetett fruskák. Állandóan megy egymás furkálása, meg állandó jelleggel turkálnak mások magánéletében, és ezt valahogy annyira nem szeretem. Legalább lenne jó osztályközösség, de még az se'. blink.gif
15 felhasználónak tetszik: MadHatter, Pöttömke, Vampiregirl1, minibogárka, Luckie, Eszti0305, WhiteRosee, CandUs, Corby, Sztár Mániás, riri17, Jody, ilus1996, Carol, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 31. 18:46 #5652
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (Angelx @ 2013.08.31. 15:13)
Na szerintem ez lett a kedvenc topikon, gyakran írok ide  rohog.gif  Most a H&M bosszantott fel eléggé. Elmentem venni őszre valami lehetőleg szegecses dzsekit, és a H&M-ben volt, láttam a magazinjában. Bemegyek, és találtam is belőle , de mit látok?: a legnagyobb 5 évesre volt jó. Nem azért, de kétlem, hogy 5-6 éves gyereknek a szülei megengednék, hogy a gyerek szegecses, fekete műbőr dzsekiben járkáljanak az oviban, esetleg az 1. osztályban.  mellow.gif

Ez ismerős helyzet. Én is keresgéltem már mindenhol a stílusomnak megfelelő, ám mégis visszafogott darabokat, de eddig mindig ott kötöttem ki, hogy a szüleim tinédzserkori ruháit kunyerálom el és azokat hordom. Szerencsés a helyzetem, hisz anya és apa is ezt a stílust követte és követi mai napig mint én. Apumtól elkaptam a harminc éves, Svájcban vett eredeti Levi's farmerkabátját, amit csak fél évig hordott, aztán nem bírta már felvenni, mert abban az időben kezdett el testépítőzni. Anyától ugymond megörököltem a szakadt farmerját és a bakancsát, a szegecses karkötőit és nyakláncait. Szóval ezekkel egész punkos hatást lehet elérni, amit általában ki is használok. Az iskolába ezek közül csak a farmerkabátot és a műbőr bakancsot szoktam hordani ősszel és kora tavasszal, a szegecseket és a brutális bandás pólókat meghagyom iskolán kívülre.
13 felhasználónak tetszik: Pöttömke, minibogárka, Luckie, Eszti0305, Angelx, WhiteRosee, CandUs, Beyla, szofipasa888, Sztár Mániás, riri17, Jody, Nórii. SelFan.
2013. augusztus 31. 20:11 #5653
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2351
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Idézet (MadHatter @ 2013.08.31. 18:46)
Ez ismerős helyzet. Én is keresgéltem már mindenhol a stílusomnak megfelelő, ám mégis visszafogott darabokat, de eddig mindig ott kötöttem ki, hogy a szüleim tinédzserkori ruháit kunyerálom el és azokat hordom. Szerencsés a helyzetem, hisz anya és apa is ezt a stílust követte és követi mai napig mint én. Apumtól elkaptam a harminc éves, Svájcban vett eredeti Levi's farmerkabátját, amit csak fél évig hordott, aztán nem bírta már felvenni, mert abban az időben kezdett el testépítőzni. Anyától ugymond megörököltem a szakadt farmerját és a bakancsát, a szegecses karkötőit és nyakláncait. Szóval ezekkel egész punkos hatást lehet elérni, amit általában ki is használok. Az iskolába ezek közül csak a farmerkabátot és a műbőr bakancsot szoktam hordani ősszel és kora tavasszal, a szegecseket és a brutális bandás pólókat meghagyom iskolán kívülre.

én még suliba is zenekaros cuccokban járok rohog.gif amúgy én is szüleimtől csórok cuccokat, vagy saját magam csinálok, vagy sokat vadászok biggrin.gif most egy barátnőm mondta, hogy elvisz egy boltba, ahol sok ilyen punkos-rockos cuccot lehet találni biggrin.gif

on:
azzal, hogy a 3 legjobb online haverom mindhárom leszar engem, ami nagyon idegesítő, és a sulikezdéssel.
1 felhasználónak tetszik: Jody
2013. augusztus 31. 23:20 #5654
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Hogy őszinte legyek mindenből. Már reggel 6 óta talpon vagyok és azóta el buszoztam a 13. kerületből a Déli pályaudvarra (eléggé messze volt..), az után vonatoztam egy nagyon 'kellemes' 1 és fél órát, utána itthon sem volt időm pihenni meg minden. És ha még ez sem lenne elég, jó volt Budapesten a bátyámmal tölteni ezt a pár napot, de tegnap este beleléptem egy akkora kátyúba, hogy azt hittem, hogy engem is benyel, mint Alicet csodaországba aztán lesegethettem volna. A bal bokám szerencsésen kificamodott szóval nagyon boldog vagyok. És ha még ezek a kis gondjaim sem lennének elegendőek akkor a torkom is fáj és kicsit úgy érzem, hogy elkapott valami de nem nagyon akarok beteg lenni főleg, hogy hétfőn megyek új suliba, és nem lenne a legjobb pont ha már az első héten hiányoznék. unsure.gif Tudom, hogy ez nem akarás kérdése, hogy beteg leszek e vagy sem de valahogy nem a legjobb pillanatban lenne. És most is hulla vagyok, nem is tudom, hogy mi tart fent és bele gondolva a holnapi napomba már most lefáradtam.. És az a vicc, hogy tudtam, hogy ez lesz. A stressz rajtam mindig valamilyen betegségben jön ki, és tavaly is én voltam a 3. legtöbbet hiányzó ember az osztályból, mert egyfolytában torok gyulladásom vagy lázam volt.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Nórii. SelFan., MadHatter
2013. szeptember 01. 08:30 #5655
- törölt felhasználó -    
A nap sztárjával. mellow.gif
10 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, icarlyluv, itsjustme, JadeB, baisée, Beyla, Sztár Mániás, Jody, Nórii. SelFan., MadHatter
2013. szeptember 01. 09:15 #5656
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
Azzal, hogy olyan gyorsan eltelt a nyárés utóbbi időben kezdtem csak igazán kiélvezni, a városban nyaraló barátnőmmel. El sem hiszem milyen lehet annak, akinek a nyara még dolgozással telik el! Nem fogom várni a felesleges hajtásokat, az osztályokban történő viszályokat és nehezen is bírok abba is beletörődni, hogy utolsó évem lesz velük. Így sajnos minden felhalmozódott bennem. A barátnőm is ma indul vissza, hihetetlen fájdalmas volt tőle is elbúcsúznom. És belegondolni is rossz abba, hogy a következő nyár még milyen messze van tőlünk, addig pedig a "szabadságunkat" elveszítettük. Jó lenne ha vissza lehetne tekerni az időt az évzáróra és újra megélni ezt a nyarat.
Bár ebben a helyzetben van egy jó, hogy senki sincs egyedül, mert szinte mindenki így érez! smileeee.gif
A bőrdzsekikkel kapcsolatban.: nem vagyok igazi rocker, de a bőrdzsekikét mindig éltem-haltam és már nagyon be akartam szerezni egyet. Nos sajnos nekem sem volt a méretemben, mert amikor az egyiket felvettem hihetetlen pici volt, a másik is, de az meg már elállt.
6 felhasználónak tetszik: Orsie16, szofipasa888, Beyla, Jody, Nórii. SelFan., MadHatter
2013. szeptember 01. 09:23 #5657
Orsie16
Orsie16
ღwitchღ

StátuszJéghegyek népe örök kedvenc <3
Hozzászólás: 3716
Csatolások: 677
Azonosító: 143213
Azzal, hogy az egyetem miatt, az exem pofáját kell bámulnom majd hnaptól mindennap! scare.gif
3 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, szofipasa888, Jody
2013. szeptember 01. 10:27 #5658
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Azzal, hogy az egyik cikk alá írt kommentemet a kedves cikkíró kitörölte. Az, hogy nem bírja elfogadni mások véleményét, igazán kiborító és csak az ő szegénységi bizonyítványáról árulkodik. Úgy gondolom, hogy semmi mocskolódás nem volt benne, egy normális hangnemben megírt vélemény volt. Borzasztó, hogy lassan már a Starity-n sem lehet önmaga az ember és ujjongani kell minden hülyeségért. Én nem fogok beállni a sorba és megpaskolni a cikkíró fejecskéjét azért, mert egy olyan cikket hozott le, ami nagyon nem ide való, akármilyen nagy ember is ő a Starity-n.
10 felhasználónak tetszik: JadeB, baisée, szofipasa888, icarlyluv, Beyla, Pöttömke, Jody, ilus1996, Nórii. SelFan., MadHatter
2013. szeptember 01. 11:21 #5659
BarbieFan
BarbieFan
asshole™
Hozzászólás: 6816
Csatolások: 315
Azonosító: 166047
Holnap suli, és a gólyatábor nem úgy sült el ahogy terveztem.. Amitől féltem sajnos beteljesedett.. (Naná hogy pláza cicákat kaptam osztálytársnak.)
Nem tudom milyen lesz az első nap, de ettől többet várok mint a tábortól.. Reménykedjünk benne hogy barátokat is találok, nem csak olyanokat, akik osztják nekem az észt, hogy nem olyan a stílusom mint nekik, vagy nem tetszik a ruhám.. Ha ilyen lesz, teljesen kiakadok.. Az én ízlésem és stílusom.. Nem kérek kioktatást tök ismeretlen emberektől.. blink.gif dry.gif
11 felhasználónak tetszik: szofipasa888, icarlyluv, Beyla, baisée, Hayley.5, Sztár Mániás, Pöttömke, Jody, ilus1996, Nórii. SelFan., MadHatter
2013. szeptember 01. 15:39 #5660
- törölt felhasználó -    
Az időjárással. Fúj a szél, hideg van és lassan esni is fog. Az előbb nagyban ültem a széken és bámultam magam elé, erre akkora csattanást hallottam, hogy esküszöm, majdnem szívrohamot kaptam miatta. Olyan volt, mintha egy tv-t dobnának le az ötödik emeletről. Valószínűleg egy ajtó volt, de azért rendesen becsapta a szél. Remélem, hogy holnap nem lesz rossz idő, vagy legalábbis nem fog esni, nincs kedvem elázni amíg odaérek az évnyitóra rolleyes.gif
7 felhasználónak tetszik: momoka491, Beyla, szofipasa888, Pöttömke, Jody, Nórii. SelFan., MadHatter
540 oldal 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!