Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 05. 23:44 #5741
- törölt felhasználó -    
Kiakaszt a suli. Az órarendem egy h*nyadék. Jól kibasztak velünk igy utolsó évbe.. Csütörtökön 4 egymást követő német órám van, amit valljunk be kicsit sok egyszerre. Ráadásul az utolsónak délután fél 5-kor van vége.. sad.gif Illetve hozzánk tették be a 13.A-s németeseket, mivel túl kevesen vannak, pontosabban 3-an, ja és osztályfőnököm is 1 hónapig bent ül, mert megy ki Bécsbe 3 hétre a diákokkal, és szeretné felfrissiteni a német tudását. biggrin.gif Amúgy rendes tanár, csak nekem zavaró, hogy bent ül. XD A 13.-ok miatt az egész tavalyi évet újravesszük gyorsan, amivel probléma túlzottan nincs, csak annyira siettünk az anyagokkal, hogy egy havi témakört átvettünk kábé. Koncentrálni se tudtam, mert arra gondoltam, hogy mikor lesz már fél 5, és hogy vajon elérem-e a korábbi buszt.. mert hát nem mindegy hogy fél 6-ra érek haza, vagy negyed 7-re. Szerencsémre a korábbit elértem, mert 10 perccel korábban elengedett. laugh.gif Az órarendel vacilálnak még, de a némettel nem tudnak mit kezdeni elvileg, mert hát 1 nap van mikor a 13.-kal együtt vagyunk a suliba, és az pont csütörtök. (Persze hogy úgy kellett tenniük a gyakszikat, hogy véletlenül se egy napon legyünk gyakszin laugh.gif) Jó kib*szás. Szóval lehet kénytelen vagyok megszokni 4 németet minden héten egymás után. dry.gif Holnaptól pedig szinte 4 napot leszek a gyakorlati helyemen, mivel holnap rendes szakács gyakorlat, szombaton pedig ismételten egy lagzi lesz. mad.gif Kb. 50 fő lesz és a szakoktató beosztott az osztályból "csak" 10 embert, és még akar egy párat, mert szerinte kevesen vagyunk. rohog.gif Majd az lesz, hogy minden pincérre jut 2 ember. Bezzeg a múltkor 100-an voltak és kb. ugyanennyien voltunk, de akkor voltak 9.-ek is. Összefüggés nincs. 3-4 ember is simán elvinné a pályát, de nem, oda minimum 10 ember kell. blink.gif Szóval ez eltart ismét hajnalig. Hétfőn pedig pincér gyakszi újból itt. Már most várom az év végét. XD

A nem köszönő emberekkel is van gondom. Például a szünetben meglátok ismerős arcokat, és 1-2 nem képes köszönni, pedig láttam, hogy a szemembe nézett, de nem, ő ment tovább. Szerintem ez olyan bunkósság. Az ilyen divatmájerektől is ki vagyok. Egyesek olyan ruhát képesek felvenni suliba, legyen az lány, vagy fiú, hogy én azt otthon is cikinek tartanám felvenni. Ma olyat láttam, amit nem akartam volna. Egy roma lány, felvett egy ilyen egybe részes ruhát, ami a dekoltázsától a comb felső részéig ért, vagyis ki volt szinte alul mindene + valami tarka dzseki diszitette azt az amúgy is utca lányos kinézetét. Szóval ez azért sok a suliba, de még a diszkóba is. Meg azt is birom, mikor 10-15 centis sarkú cipőket vesznek fel 16 éves létükre. Hát menjenek már a... unsure.gif Ezekből lesz egyszer anyuka, feleség, illetve dolgos nő? Az ilyenek csak "arra jók", mert hát úgy öltözködnek és úgy is viselkednek. Nem kedvelem az ilyen lányokat.

Bocs a regényért, és kössz ha veszel hozzá fáradtságot, csak jól esett kiadni belőlem. biggrin.gif Azt hiszem kezdem megkedvelni ezt a topikot. biggrin.gif
12 felhasználónak tetszik: MadHatter, Nórii. SelFan., Vampiregirl1, icarlyluv, riri17, helloblaze, Selena Gomez 199, luluuu, ilus1996, Beyla, Jody, Lindsay019
2013. szeptember 06. 14:17 #5742
- törölt felhasználó -    
Magammal. Egyik szünetben elbőgtem magam az isten tudja, miért. Oké, hogy éppen számtalan problémám van - családi, pasi, barátok, stb -, de nem szoktam emiatt sírni, úgyhogy nem is értettem. Még most sem tudom, miért sírtam el magam, de mostanában egyáltalán nem is értem, mit miért csinálok. mellow.gif
7 felhasználónak tetszik: MadHatter, Nórii. SelFan., szofipasa888, JadeB, Beyla, Jody, Lindsay019
2013. szeptember 06. 14:28 #5743
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Hasonlóan mint tegnap, ma is azzal, hogy egy hete kezdődött az iskola, de én már le vagyok betegedve. Esküszöm, egész nyáron semmi bajom nem volt, viszont ahogy iskola van, mindjárt lesz valami. Mint mindig. dry.gif Anatómián a tanárnő lediktált legalább 5-6 oldalt, de én végig azzal voltam elfoglalva, hogy fújtam az orrom, ezért szünetben átmásoltam, amiket nem bírtam leírni órán. Utálok beteg lenni, és ha még ez nem elég, az ofő kötelezővé tette a városnapi ünnepségeken való részvételt. Pedig én a holnapot az ágyamban akartam tölteni, forró tea, csoki, egy rakás zsepi és fájdalomcsillapító társaságában. Így még tanulni sem tudok, pedig készülni kéne a jövő heti ápolástanra, latinra, anatómiára és a matekra is az irodalom mellett. Egyébként már a homlokom is eléggé forró, úgyhogy szerintem ebből délután kórházba rohangálás lesz.
8 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan., szofipasa888, helloblaze, ilus1996, JadeB, Beyla, Jody, Lindsay019
2013. szeptember 06. 14:46 #5744
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.09.05. 16:16)
tudom, "hatalmas probléma", de a kijárási- illetve cigitilalommal. eddig is úgy éreztem magam a suliban, mintha egy börtönben lennék, azonban eddig ha akartam, szünetben kimentem a boltba, és vehettem csokit, vagy épp inni, ha elfelejtettem magammal vinni. nos ennek vége, hiába könyörögtem végig az egész szünetet annak a tanárnak, akivel az egész suliból a legjobb viszonyom van, nem engedett ki, hiába mondtam, hogy nincs semmi innivalóm, és szomjan fogok halni a nap végére. aztán a következő szünetben jött a pofára esés, cigizni sem lehet, az egész suliban járőröznek a tanárok, és ha rajta kapnak, akkor pedig jön az igazgatói. csodálatos, hogy elméletben felnőtt vagyok, és nem tehetek meg ennyit, itt nem számít. bezzeg ha a kirúgásomról lenne szó... jó, a kicsiket ne engedjék ki, azt még meg is érteném, de ez... őrület. unsure.gif

laugh.gif Nálunk is ugyanez történik a suli keretein belül. Nincs kijárás, se cigi se semmi. :/ Persze jó néhányan mennek ki, de csengő után, vagy előtt, hogy a tanár el ne kapja őket, mivel ha elkapja, akkor 1000 Ft-os büntetést kell azért fizetnie, mert dohányzott az iskolakörnyékén ALKALMANKÉNT! EZ tök gáz. Szerintem aki 18 elmúlt azt nyugodtan ki lehetne engedni. Csak a kiskorúakat nem szabadna. Az én osztályomba 19-21 évesek járnak, és 4-5 emberen kivűl mindenki szivja. Órán kilógnak vagy mint az előbb emlitettem a tanár előtt vagy után mennek ki gyorsba. Én szerencsére a nem dohányzók táborát erősitem. biggrin.gif Legalább én néhány ezressel megúszom, ha a bagósok nem.
2013. szeptember 06. 15:12 #5745
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1972
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
Martin meghúzta a hajam teljesen a földig és fáj.. cry.gif
2013. szeptember 06. 15:18 #5746
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mrs.Jack Frost @ 2013.09.06. 15:12)

Olyan nagy problémáid vannak. Komolyan, örülnék, ha nekem csak ennyi lenne. unsure.gif
On: Tesin fociztunk, és Árpival egyszerre értünk oda a labdához, aminek következtében sikerült egymás lábába belerúgnunk. Árpi pont azt a lábam találta el, ahol műtötték a térdemet, és éreztem, hogy megfeszül és egy kicsit még oldalra is ment a térdkalácsom - máshogy nem tudom megfogalmazni -, pedig csak a sípcsontom rúgta meg. Mi lett volna, ha a térdem találja el? Ismét letörik egy porcdarab, ami 1 hónap múlva tűnik fel a kórházban a dokinak? reklamalo.gif
12 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan., icarlyluv, szofipasa888, riri17, helloblaze, MadHatter, ilus1996, Bella99, JadeB, Beyla, Jody, Lindsay019
2013. szeptember 06. 17:50 #5747
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Idézet (Mrs.Jack Frost @ 2013.09.06. 15:12)

Nemazért, de nem hinném, hogy 1 méter hosszú hajad van. o.O

On: Reggel majdnem megfagytam, hosszú gatyába mentem, kardigánba, de így is majdnem fáztam. Délután pedig vagy 30 fok volt, és szerencse, hogy vittem rövidnadrágot, mert majdnem hőgutát kaptam. blink.gif Utálom ezt az időjárást...sleep.gif
Na, ma kiégett a retinám. Az egyik 9-es csajtól. Baromi nagy ribi, és úgy látszik itt sem hazudtolja meg magát. Valami harisnyafélébe volt, ami cicagatyának nézett ki, de átlátszó volt, és lehetett látni a bugyogóját. Csipkés felsőbe volt, vagy 2 mérettel nagyobb melltartóba, és 15 cm-es magassarkúba. Vagy 6 tonna smink volt rajta, és esküszöm úgy nézett ki, mintha az út szélére készülne. Mióta ezek idejöttek, nagyot esett a színvonala az iskolának...
7 felhasználónak tetszik: MadHatter, ilus1996, szofipasa888, Beyla, Jody, Nórii. SelFan., Lindsay019
2013. szeptember 06. 17:58 #5748
- törölt felhasználó -    
Az okoskodó emberekkel, amikor anélkül osztják az észt, hogy fogalmuk lenne bármiről is.
9 felhasználónak tetszik: luluuu, MadHatter, minibogárka, Im a SlaveForBritney, Beyla, Jody, icarlyluv, Nórii. SelFan., Lindsay019
2013. szeptember 06. 18:22 #5749
- törölt felhasználó -    
Az imádott év eleji hajtással, és a tantestület számunka rohadtul nem kedvező döntéseivel. Így is minden nap kettőig suliban vagyunk, és most már hoztak be kötelező délutáni programokat, ami abból áll, hogy tömegsport (?) matek-magyar felvételi felkészítő (ezt még megértem), tanulószoba, korrep, angol szakkör, töri tehetséggondozó, méhész (?!) szakkör, és ha mindre nem is, akkor legalább 2-3-ra mindenképp menned kell, és ez egész évre kötelező. Az egy dolog, hogy ott vagyok 4-ig, 5-ig, de még utána menjek haza, és tanuljak másnapra. Az egészben pedig az a legrosszabb, hogy azért télen már négykor sötétedik, és ki az a hülye, aki 14 évesen szívesen járkál vaksötétben, teljesen egyedül, mert nekünk nincs kocsink, télen pedig kétlem, hogy bicikliznék. A mai világban pedig.. de ha, nem is magamat veszem, akkor azt sem szeretném, ha húgomat kellene keresni valamelyik éjszaka, mert elindult a suliból, de nem ért haza.
7 felhasználónak tetszik: luluuu, MadHatter, minibogárka, Beyla, Jody, Nórii. SelFan., Lindsay019
2013. szeptember 06. 18:24 #5750
luluuu
luluuu
visszatérő vendég

StátuszI belive,that we all fall down sometimes.
Hozzászólás: 413
Csatolások: 0
Azonosító: 195771
Azzal,hogy pályaválasztás előtt állok,de fogalmam sincs,mi érdekel,és hogy milyen szakmában szeretnék elhelyezkedni... Ja,és a felvételitárgyak a matek ( bad.gif ) ,a töri,az irodalom,a nyelvtan,és az idegennyelvek.Nos,matekból és töriből igen gyenge vagyok,és azzal sem érek sokat,ha most jobb leszek belőle (ami nyilvánvalóan nem fog összejönni..) mert az ötödikes,a hatodikas,és a hetedikes évvégimet nem tudom megváltoztatni. cry.gif
6 felhasználónak tetszik: JadeB, MadHatter, Beyla, Jody, icarlyluv, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 06. 18:39 #5751
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.06. 15:18)
Olyan nagy problémáid vannak. Komolyan, örülnék, ha nekem csak ennyi lenne. unsure.gif ...

Igen, mert az iskolai bántalmazás(vagy ha nem is iskolai, akkor is) nem elég nagy probléma rolleyes.gif Jó, lehet csak "heccből" tette azt az a gyerek amit és nem olyan komoly, de az is lehet hogy de, nem tudhatod a hátterét, ergo könnyen téves következtetést lehet levonni pardon.gif
On: Az emberiséggel. Röviden arról van szó, hogy ott volt egy bejegyzés(személyes blogon), ehhez hasonló, hogy "Xy most nem volt rendes velem, és ezen kívül még szörnyen érzem magam mert a legjobb barátnőm elköltözik és magányosságot érzek, meg ma mindenki kiröhögött ami ugyancsak nem jól esett", és ebből az egész emberiség azon bukik ki, hogy hogy mert ilyet írni xy-ra, de persze a többi sérelmeit nem veszi észre mert ki nem tojja le a másik érzéseit, és ezen olyan remekül elpletykálgatnak másnap, és akkor még azon buknak ki hogy kitörölte ezt miután mindenki letámadta, de ő (xy) lementette hogy most nem fogja ezzel "zsarolni" de ha még egy ilyen húzása lesz akkor felhasználja ellene, meg hogy személyi jogok meg anyámtyúkja. Ja, és akkor megtalálták egy történetes blogját, ahol egyeztek a nevek más személyekkel, és azon is elkezdtek röhögcsélni hogy mennyire béna az egész meg "biztos véletlen" és blablabla...
Lehet, most ez így nem jön le, meg nem érthető, meg lehet kihagytam 1-2 dolgot mert nem tudom fejből az egészet...
Emiatt inkább szüneteltetem a saját blogomat is és elköltöztettem nehogy rátaláljanak, pedig törölni akartam de túl sok írásbeli és egyéb munka van benne.
Egyszerűen elkeserítő ez az egész, én nem tudok többet mondani erre.
3 felhasználónak tetszik: minibogárka, Beyla, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 06. 19:13 #5752
- törölt felhasználó -    
Csatlakozom srácok , nekem is a sulival. dry.gif Sajnos egész héten nem tudtam normális ideig fent lenni itt , tehát az egész héten ért stresszt most kiírom magamból , előre elnézést. rohog.gif
Az osztályom elég dühítő. Három lány lebukott , így ők most a 'nagyok' , a többiek meg le vannak szarva , még köszönni sem köszönnek másnak. Van még egy három lány , akik olyan tipikus cicababák , akik csak saját magukkal és egymással törődnek. Így biztos kifog alakulni egy jó osztályközösség , tényleg. dry.gif Az is zavar , hogy irtó sokan vagyunk. 33an , abból csak 3 fiú van , gondolhatjátok mennyire csodás együtt 30 lány.. Oké , én nem szólok semmit én mindenkivel megtaláltam a közös hangot (hála barátságos természetemnek) , de sokan még csak 3-4 emberrel kommunikálnak. unsure.gif
A másik dolog , bevezették azt , hogy keddenként két órát úszni fogunk REGGEL 8kor !! Hát könyörgöm , kinek van ehhez kedve úgy őszintén ? Én reggel 8kor azt sem tudom fiú vagyok-e vagy lány , nem hogy hideg vízbe valamilyen úszás félét produkáljak. blink.gif
A 3. dolog pedig az , hogy 6 (!!) szakmai tantárgyam van már. Klinikaismeret , ápológondozás , pszichológia ,egészségügy , szakkommunikáció és latin. Mondanom sem kell , nem valami egyszerű tantárgyak , azt hittem csak 11.be fogjuk venni őket , vagy csak fokozatosan. Elég nehéz lesz összeegyeztetnem a többi tantárggyal , hogy még egy kis szabadidőre is jusson...
Valamint , majdnem minden órán csoportosztás van , így az osztály felével csak abban a csekély 5 perces szünetben tudok beszélni.
Ha ez még nem lenne elég , akkor minden nap hét órám van , sőt , lesz A hetünk és B hetünk is. reklamalo.gif
10 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, riri17, ilus1996, szofipasa888, MadHatter, Beyla, Jody, icarlyluv, Nórii. SelFan., Lindsay019
2013. szeptember 06. 19:29 #5753
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Idézet (Gina. @ 2013.09.06. 19:13)
Csatlakozom srácok , nekem is a sulival.  dry.gif Sajnos egész héten nem tudtam normális ideig fent lenni itt , tehát az egész héten ért stresszt most kiírom magamból , előre elnézést.  rohog.gif 
Az osztályom elég dühítő. Három lány lebukott , így ők most a 'nagyok' , a többiek meg le vannak szarva , még köszönni sem köszönnek másnak. Van még egy három lány , akik olyan tipikus cicababák , akik csak saját magukkal és egymással törődnek. Így biztos kifog alakulni egy jó osztályközösség , tényleg.  dry.gif Az is zavar , hogy irtó sokan vagyunk. 33an , abból csak 3 fiú van , gondolhatjátok mennyire csodás együtt 30 lány.. Oké , én nem szólok semmit én mindenkivel megtaláltam a közös hangot (hála barátságos természetemnek) , de sokan még csak 3-4 emberrel kommunikálnak.  unsure.gif 
A másik dolog , bevezették azt , hogy keddenként két órát úszni fogunk REGGEL 8kor !! Hát könyörgöm , kinek van ehhez kedve úgy őszintén ? Én reggel 8kor azt sem tudom fiú vagyok-e vagy lány , nem hogy hideg vízbe valamilyen úszás félét produkáljak.  blink.gif 
A 3. dolog pedig az , hogy 6 (!!) szakmai tantárgyam van már. Klinikaismeret , ápológondozás , pszichológia ,egészségügy , szakkommunikáció és latin. Mondanom sem kell , nem valami egyszerű tantárgyak , azt hittem csak 11.be fogjuk venni őket , vagy csak fokozatosan. Elég nehéz lesz összeegyeztetnem a többi tantárggyal , hogy még egy kis szabadidőre is jusson...
Valamint , majdnem minden órán csoportosztás van , így az osztály felével csak abban a csekély 5 perces szünetben tudok beszélni. 
Ha ez még nem lenne elég , akkor minden nap hét órám van , sőt , lesz A hetünk és B hetünk is.  reklamalo.gif

30 lány? Jó, hogy nem zavarodtok meg egymástól? Jó tudni ,hogy sok lány nem fér meg egy rakáson. És hát, ha engem kérdezel ilyenek mindig is lesznek, ha nem a te osztályodban is, de a suliban tutira, hogy lesznek olyanok, akik úgy kipakolják magukat, hogy már nem is női lényre emlékeztet.
Az osztályra térve én még a szerencsésebbek közé tartozok, mert fele-fele az aránya a mostani fiúk és lányok létszáma.
On: Azzal, hogy nem tudnak termet sem találni az osztályoknak az iskolám vezetői ezért a régi épületbe, került 3 osztály, ami egykoron működött, de mára omlás veszélynek nyilvánították. Ugyan is az iskolának két épülete van, a másik csak 1 utcára van, és voltam benne idén könyvosztás miatt és hát tényleg nincs a legjobb állapotban.
Valójában nekem nem lenne gondom ,hisz én a legjobb terembe vagyok ,hogyha úgy vesszük ,hogy télen itt fűtenek a legjobban.
A barátnőm osztálya a másik épületbe jár, ezért nem elég, hogy nem láthatom, hanem még aggódhatok is érte, mert mint említettem omlás veszélyes és nincs fűtés se, le vannak szerelve a radiátorok. Olyan sok 9.-es jött idén az iskolába, hogy az képtelen volt oda tenni a 3 osztályt. Hát nem azért, de nem igaz, hogy nem tudnak még vagy 3 tantermet keríteni a suliba. A barátnőm azt mondta, hogy télkor megakarja valahogy oldani a problémát a suli, de, ha nem akkor fagyoskodhatnak.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 06. 19:30 #5754
Lucky5
Lucky5
state of grace
Hozzászólás: 1086
Csatolások: 1
Azonosító: 133629
És igen, nekem is az iskolával. Még csak egy hete kezdődött, de máris úgy érzem, mintha legalább egy hónapja tartana. mellow.gif Az órarendem szörnyű, sokkal rosszabb mint tavaly. Mindennap hét óra a szerda kivételével, hétfőn pedig nyolc, földméréssel együtt. Ráadásul új gyakorlat tanárt kaptunk, aki nem túl szimpatikus, bár nem nagyon szeretnék első látásra ítélkezni. Hétfőn lesz először órám vele, majd akkor kiderül, hogyan tanít és hogyan viszonyul a diákokhoz. A műszaki ismeretekkel és a vízgazdálkodással pedig már most nem szimpatizálok. Előre látom, milyen évem lesz, szóval jobb, ha felkötöm a gatyámat. mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: Beyla, szofipasa888, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 06. 19:41 #5755
- törölt felhasználó -    
A tesitanárnővel. Azért megnézném, ő hogy fut le 10 perc alatt 2,5 km-t.. 9. osztályosként. Állítólag pár óra múlva felméri, csak 10 perc alatt 5-ös. blink.gif Oké, ennyire nem vagyok maximalista, tudtam, hogy tesiből siralmas vagyok, de álljon már meg a fényes menet... blink.gif
7 felhasználónak tetszik: minibogárka, Vampiregirl1, Carol, Beyla, Nórii. SelFan., MadHatter, Lindsay019
2013. szeptember 06. 20:51 #5756
- törölt felhasználó -    
Szánalmas, milyen mélyre süllyedt a világ. Ülök a buszmegállóban, és előttem elmegy egy 11-12 éves csaj, 10 centis magassarkúban, és kezében ott a cigi. Komolyan, az ilyeneknek csak gratulálni tudok, de még nagyobb taps a szülőknek mellow.gif
16 felhasználónak tetszik: Lucky5, minibogárka, Vampiregirl1, JadeB, riri17, MadHatter, Carol, Beyla, Jody, itsjustme, szofipasa888, icarlyluv, Nórii. SelFan., Charlotte Benning, ilus1996, Lindsay019
2013. szeptember 06. 21:21 #5757
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Ma kb. azzal telt be a pohár, ami az osztályunkban megy egy-két ember között. Kezdjük ott, hogy van egy srác. Elég jó fej és egyébként nem is az a mai pávagyerek kategória. Csak épp nagyon kihasználja azt, hogy a lányok oda vannak érte. Már a tavaly is ezt csinálta kb. 3 lánnyal, hogy egyszer az egyiket ölelgette, utána meg a másikat. Ezt az évet már úgy kezdtem, hogy fogadni mertem volna, hogy idén az osztálytársak következnek és ugyanez fog menni. Komolyan, így legyen 5-öm a lottón, ahogy azt megmondtam Kezdem azzal, hogy az első nap végig az egyik lány kezét fogta. Közben megy már az ellenségeskedés, mert féltékeny a többi rá. Ma kirándulás volt. A buszon délelőtt megint egy másik csajjal volt elfoglalva, majd társult melléjük még egy, délután már azzal volt. Annyira szánalmas már ez a viselkedés. Nincs bajom vele, mert nem bunkó vagy ilyesmi, jó fej, de hálát adok most már ezeket látva, hogy engem még nem szemelt ki. Az LB-met viszont igen, és bár azt mondja, hogy Őt nem érdekli a srác, azért mégis látszik rajta, hogy foglalkoztatja ez a dolog, sőt zavarja, hogy egyik pillanatban ezzel a csajjal van, utána meg a másikkal. Igen, eget rengető probléma, de azért mégis bosszant ez a dolog, hogy ennyire kihasználja őket, de persze a szerelemtől ezt nem veszik észre. omg.gif
9 felhasználónak tetszik: riri17, MadHatter, Beyla, Jody, szofipasa888, icarlyluv, minibogárka, Nórii. SelFan., ilus1996
2013. szeptember 06. 21:30 #5758
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Tudom, megint itt vagyok... rolleyes.gif Tegnap kaptam oltást, és még mindig nagyon fáj. Szerintem éjjel rá is feküdtem elég alaposan, mivel már reggel is nagyon fájt. És még mindig nem múlt el. sad.gif Levágom a kezem, komolyan.
Már 20-szor hívtak, hogy menjek ki, mivel dödölle fesztivál van nálunk. Utálom a dödöllét, semmi jó program sincs, és valahogy egy részeg társaságára sem vágyom. dry.gif Inkább kialszom magam, negyed 6 óta fent vagyok, fáj mindenem és holnap tuti délig fogok aludni.
8 felhasználónak tetszik: JadeB, MadHatter, Beyla, Jody, itsjustme, szofipasa888, Nórii. SelFan., ilus1996
2013. szeptember 07. 07:51 #5759
- törölt felhasználó -    
Újra a nap sztárjával. omg.gif
9 felhasználónak tetszik: itsjustme, icarlyluv, MadHatter, JadeB, Beyla, Nórii. SelFan., ilus1996, AliceGlam, Lucky5
2013. szeptember 07. 09:54 #5760
- törölt felhasználó -    
Megfáztam és az allergia is kínoz. Remek kombináció! (Y)
7 felhasználónak tetszik: MadHatter, JadeB, Beyla, Nórii. SelFan., Charlotte Benning, ilus1996, Lucky5
540 oldal 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!