Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 08. 09:29 #5781
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.09.07. 15:28)
azzal, hogy sorra kapom a "you are an asshole" és a "you should kill yourself" tartalmú üzeneteket, csak mert én felvállalom, hogy meghallgattam a kedvenc zenekarom lemezének kiszivárgott verzióját, mivel nem bírtam várni, és kimondom, hogy rohadtul irritál a Tumblrön folyó hisztijük, miszerint aki nem vár, az csak fake rajongó - az ugye már csak mellékes, hogy ÉN előrendeltem a lemezt, és kifizettem érte a tizenezret, nem csak úgy letöltögetek, de természetesen én így már nem vagyok igazi rajongó. azt hittem, csak a tucat bandák tizenéves rajongói ilyen ostobák, most csalódnom kellett, főleg hogy rajongónak hívják magukat, és úgy támadnak, mikor a közös imádat miatt inkább össze kellene tartanunk. pff de persze annyi nincs bennük, hogy névvel együtt írjanak, hogy aztán elküldhessem őket a p*csába... unsure.gif

Az ilyeneket nem kell figyelembe venni. Inkább röhögj rajtuk egy jót, és ne foglalkozz az ilyen kis csírákkal. Én is folyton letöltök mindent, mert nem akarok sok pénzt kiadni a CD-kért. Másrészt, amiket én letöltök, azok 99%-ban itthon nem is jelennek meg. Külföldről rendelni meg nagyon drága lenne. Ezek szerint én is "fake" rajongó vagyok, de büszke vagyok rá. biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: MadHatter, itsjustme, Pöttömke, Beyla, hayley4, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 08. 12:24 #5782
- törölt felhasználó -    
Azzal hogy a tavalyi 8-dikosok azt hiszik hogy elhagyták az általánost akkor már nagyon nagyok és járhatnak 4-ig fel a kocsmába. dry.gif Én biztos nem fogok valaki bele kever valamit az italomba.És még olyan ismerősöm is van aki az anyjával megy ilyen idős korba bulizni. dry.gif
7 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Beyla, JadeB, MadHatter, Sztár Mániás, Nórii. SelFan., icarlyluv
2013. szeptember 08. 12:34 #5783
- törölt felhasználó -    
Írt nekem egy srác, hogy én állítólag lenyúltam a véleményét Ross Lynch-ről, akiről először ő írta ugyanazt, amit én "lenyúltam". Nos... Én 2013.08.12-én 13:01-kor írtam a véleményt, ez a bizonyos srác pedig szeptember elsején regisztrált ide, ráadásul elég borzasztóan fogalmaz, szóval kizárt, hogy lenyúltam az ő véleményét. De hát belelátok az emberek fejébe, és lenyúlom a véleményeket, nem tudtátok? biggrin.gif Szánalmas. Előbb gondolkozzon, mielőtt vádaskodik.
13 felhasználónak tetszik: Pöttömke, szofipasa888, xMilesss, Beyla, hayley4, JadeB, icarlyluv, MadHatter, Sztár Mániás, minibogárka, Nórii. SelFan., Effy.01, Corby
2013. szeptember 08. 13:40 #5784
xMilesss
xMilesss
sztármániás
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3655
Csatolások: 3236
Azonosító: 194820
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.09.08. 12:34)
Írt nekem egy srác, hogy én állítólag lenyúltam a véleményét Ross Lynch-ről, akiről először ő írta ugyanazt, amit én "lenyúltam". Nos... Én 2013.08.12-én 13:01-kor írtam a véleményt, ez a bizonyos srác pedig szeptember elsején regisztrált ide, ráadásul elég borzasztóan fogalmaz, szóval kizárt, hogy lenyúltam az ő véleményét. De hát belelátok az emberek fejébe, és lenyúlom a véleményeket, nem tudtátok? biggrin.gif Szánalmas. Előbb gondolkozzon, mielőtt vádaskodik.

De gáz. blink.gif Mint mikor írt nekem egy tag, hogy jelöljem be, mire én elutasítottam, és elküldött az anyámba is. biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: JadeB, minibogárka, Nórii. SelFan., Corby, MadHatter
2013. szeptember 08. 14:03 #5785
- törölt felhasználó -    
Idézet (BlondieGirl @ 2013.09.07. 23:21)
Na, jöttem megint panaszkodni..
Már augusztus második fele óta őrlődök, a "basszus nyolcadikos vagyok" dolgon, amit még a mostani percig sem tudtam igazán felfogni. Sokan biztos az átlagosnál is hülyébbnek néznek, hogy még csak most kezdődött ez a nyavalyás iskola, én pedig már a végén aggódok. Ha nem saját magamról írnék, akkor nyilván az én reakcióm/véleményem is ez lenne, de egyszerűen nem tudom felfogni. Végigjártam több mint hét évet, és eddig nem volt még olyan hét, hogy nem kívántam volna azt, hogy végre húzzak el abból a rohadt iskolából, de most... bármit megadnék, hogy ott maradhassak. Tudom, hogy ez egy normális dolog, és minden ember (legalább is, aki kijárta a nyolc osztályt) végigment ezen az úton, de akkor sem tudom elhinni. Itt állok szinte a felnőtté válás küszöbén, lassan betöltöm a 15-öt, de még mindig képes vagyok feltenni védekezésképp azt a kérdést, hogy "Engem megkérdezett bárki, hogy el akarok-e ballagni?" csak mert NEM, én rohadtul nem akarok! Tisztában vagyok vele, hogy ez mennyire gyerekes, de végigjártam úgy ezt a hét osztályt, hogy nem élveztem ki, úgy, ahogy kellett volna, és nem úgy szerettem azokat a retardáltakat, mint az osztálytársaimat. Soha nem voltunk egy jó közösség, és ez tényleg igaz, de az utóbbi évben mégis rettenetesen a szívemhez nőttek, akkor is, ha soha nem találtam meg közöttük igazán a helyem. Volt, aki mellett a mai napig biztonságban érzem magam, és tudom, hogy rá mindig számíthatok, volt akiben óriásit csalódtam, volt aki kihasznált, volt aki mindig megnevettetett, volt, akit a mostani percig utálom, és akivel szinte kettészakítottuk az osztályt, de akkor is hét (majdnem nyolc) éven át egy légtérbe voltunk zárva, és akaratlanul is megszerettem őket. Január végén lezárul a felvételi, mindenki megy majd a maga útján, és nagy valószínűséggel többé nem látjuk egymást. Tudom, hogy lesz facebook, telefon, mail meg minden, de amikor a nyáron nem kerestük egymást, akkor ez miért lenne másképp? Minden egyes reggel gyomorgörccsel kelek és fekszek, és sajgó szívvel állítok be abba a sok minden megélt osztályba, ahol eddig hétszer 180 napot töltöttünk együtt. Nem lesz vége a világnak, ha különválunk, de akkor sem lesznek többé már velem. Új tanárok, új diákok, új iskola, új szokások, új elvárások.. minden meg fog változni, és nem tudom, hogy készen állok-e erre. Elrepül ez a 10 hónap egy szempillantás alatt, és azon kapom magam, hogy itthon zokogom tele a párnámat, és lázasra magam, mert többé nem írhatom rá a füzetcímkére, hogy xy 8.b. Mert többé nem leszek általános iskolás. Annyian mondták már, hogy ne így álljak hozzá, hisz a gimi is szép és jó, és nagy valószínűséggel ott is találok barátokat, ott is lesznek majd kedves tanárok, hülye diákok és így tovább, de az akkor sem a nyolcadik osztály lesz. Rengeteg dolog vár még rám az életben, én ezzel tisztában vagyok, de közel nyolc évnyi emléken, és magán a nyolc éven túllépni egyáltalán nem egyszerű. Lehet, hogy csak most félek, mert ha szeptemberben belépek az iskola kapuján egyből beleszeretek, de nem akarok a jövővel foglalkozni. Szeptember 2 óta mást sem hallok a pedagógusok szájából, csak hogy így felvételi, úgy továbbtanulás, ilyen középiskola, olyan gimi.. egyáltalán nem könnyítik meg az így is nehéz dolgomat. Fogalmam sincs, mi lesz most, de megpróbálom kiélvezni ezt a maradék 10 (!) hónapot, ami még hátra van az általánosból.

Én is így voltam vele amíg el nem kezdődött a suli.Tavaly örültem,hogy nyolcadikos vagyok és elmegyek a suliból,sok h*lye gyerekkel nem fogok találkozni,a tanárokkal... stb.,de most hiányoznak.Augusztus utolsó hetében rosszul voltam,mert új suliba mentem.Kíváncsi voltam az osztálytársaimra.. jó,hogy 3 ember ugyanúgy maradtak az osztálytársaim,de akkor is.Eljött a nap és woálá... Megszerettem a sulit *furán hangzik*,a közösség jó,a tanárok is,az osztálytársaim... sokkal jobb mint általánosban.Általánosban a ballagás előtti héten sokan sírtak,én ballagás előtti napon este sírtam és akkor mikor véget ért a ballagás.Az évzáron találkoztam utoljára az osztálytársaimmal,a következő napon csak pár emberrel,most meg... csak 3-mal,a többi hol van?Az első napon szereztem barátokat,pedig csöndes,visszahúzódó lány vagyok,de most nem *jó,órákon az vagyok,és még álmos is*.Nagyon szép a ballagás,mikor a suli folyosóján vonulsz virágokkal a kezedben,gyönyörű,de a szívedben szomorúság van,mert itt hagyjátok az osztályt és az iskolát,mindenki máshová megy.
On
Holnap suli,korán kell kelnem és mehetek a buszhoz.Szerencsére csütörtökön elvisz a tesóm a suliba,mert be kell vinnem a rajz cuccokat.Ezen a héten csütörtökön azt hittem,hogy 0. órám lesz,erre kiderült,hogy nem.6:30 - 7:35 -ig voltam a tesi és rajz terem előtt.A buszon reggel még kevesen voltak,de utána már tömeg volt,alig lehetett mozdulni.Na meg a 3.-osok szívattak minket.Ha nem köszönünk akkor azt mondják,hogy Uborka és erre nekünk azt kell mondani "Éljenek a harmadikosak",ha nem mondtad hangosan akkor 50 fekvőtámaszt kell csinálni.Már mindenkinem köszönünk,nem baj ha már egyszer köszöntünk,de ne piszkáljanak minket.
6 felhasználónak tetszik: Beyla, hayley4, szofipasa888, MadHatter, Sztár Mániás, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 08. 14:15 #5786
- törölt felhasználó -    
Bocsi hogy megint itt vagyok csak ez amit most láttam nagyon felkavart a barátom segít az apukájának a munkában én meg unatkozok nélküle és hát nagy unalmamba elkezdtem a facebookot görgetni lefelé és hát mit látnak szemeim egy fiú egy jelölegős kluba a nemi szervéről rakott fel egy képet hátha tetszik a lányoknak és jelölik komolyan mondom az emberiség már szánalmas. dry.gif
4 felhasználónak tetszik: JadeB, icarlyluv, Nórii. SelFan., Beyla
2013. szeptember 08. 16:03 #5787
- törölt felhasználó -    
Idézet (xMilesss @ 2013.09.08. 13:40)
De gáz.  blink.gif  Mint mikor írt nekem egy tag, hogy jelöljem be, mire én elutasítottam, és elküldött az anyámba is.  biggrin.gif

Igen, kb. olyan, annyi különbséggel, hogy az enyém utána kimagyarázta és mondta, hogy felejtsük el.
On: Apámmal. Hazudozni tanítja a 7 éves öcsémet, és elmegy vele a kocsmába.
5 felhasználónak tetszik: xMilesss, minibogárka, MadHatter, Effy.01, Beyla
2013. szeptember 08. 16:40 #5788
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Olyan gyorsan elment ez a hétvége, mintha nem is lett volna.. A hét bezzeg csigalassúsággal megy el. sad.gif Holnap megint kelhetek fel fél 6-kor, megint futhatok a buszhoz, első órám tesi, 7 órát végigszenvedek, aztán még tanuljak, és mire végzek, el is megy a nap. Hiába ment el még csak 1 hét, már kikészültem...ilyenkor már rég belerázódtam az iskolába, de most nem megy. Kikéne még olvasnom 2 kötelezőt, mert nem végeztem velük, és már a vállam is fáj, mert annyi cuccunk van, suliboxunk pedig csak novembertől lesz, ha lesz. rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: JadeB, Vampiregirl1, MadHatter, Nórii. SelFan., Beyla
2013. szeptember 08. 17:10 #5789
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4158
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Semmiségnek tűnik, de most épp azzal, hogy sajnos vége van a hétvégének - és holnap már megint hétfő, megint kezdődik a hét és már megint haldokolni fogok, péntekig. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, Beyla, JadeB, szofipasa888, MadHatter, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 08. 17:33 #5790
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Azzal ,hogy még mindig itt van ez a nyamvadt bőrbetegségem és bizony szerdán Budapestre megyek bőrgyógyászatra, hogy kivizsgáljanak. ne értésétek félre, tényleg jó, ha megtudják végre mi bajom van, de már kezdek belefáradni. A nyaram se szólt másról, mint a bőrbetegségemről, az utolsó hónap pedig az orvoshoz járkálásról. Szóval már teljesen kivagyok idegileg. Már jó ideje gombóc van a torkomba e miatt és csak azon kattog az agyam mikor leszek már túl ezen. Mert annyira másnak érzem magam így. És már bemesélem magamnak, hogy valami komoly gondom van, pedig csak egy ártatlan bőrbetegség, de akkor is már másról nem szól az eddigi hónapjaim.
ja és mérges is voltam ma anyumra, mert ő már csütörtökön kapott értesítést, hogy szerdán menni fogunk és csak most vasárnap avatott be. Mondta, hogy azért nem közölte velem akkor, mert úgy is felhúztam volna magamat rajta és hétvégén mérgelődtem volna rajta. Még szép ,hogy dühös voltam, de arra főkép, hogy későn tudatja velem .Ez olyan lenne, mintha nekem nem is lenen semmi féle beleszólásom a dologba, hol ott én vagyok a kísérleti alany. Hát most, hogy elmondta ezt már átkozom is azt a 3 napot, az alatt simán letudtam volna vezetni a feszültséget, de így ,hogy még titkolózott is. Hát esküszöm már én magam képedek el anyámon, mintha még mindig az ő 5 éves kislánya lennék.
6 felhasználónak tetszik: Sztár Mániás, Beyla, JadeB, minibogárka, MadHatter, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 08. 18:54 #5791
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (ilus1996 @ 2013.09.08. 17:33)
Azzal ,hogy még mindig itt van ez a nyamvadt bőrbetegségem és bizony szerdán Budapestre megyek bőrgyógyászatra, hogy kivizsgáljanak. ne értésétek félre, tényleg jó, ha megtudják végre mi bajom van, de már kezdek belefáradni. A nyaram se szólt másról, mint a bőrbetegségemről, az utolsó hónap pedig az orvoshoz járkálásról. Szóval már teljesen kivagyok idegileg. Már jó ideje gombóc van a torkomba e miatt és csak azon kattog az agyam mikor leszek már túl ezen. Mert annyira másnak érzem magam így. És már bemesélem magamnak, hogy valami komoly gondom van, pedig csak egy ártatlan bőrbetegség, de akkor is már másról nem szól az eddigi hónapjaim.
ja és mérges is voltam ma anyumra, mert ő már csütörtökön kapott értesítést, hogy szerdán menni fogunk és csak most vasárnap avatott be. Mondta, hogy azért nem közölte velem akkor, mert úgy is felhúztam volna magamat rajta és hétvégén mérgelődtem volna rajta. Még szép ,hogy dühös voltam, de arra főkép, hogy későn tudatja velem .Ez olyan lenne, mintha nekem nem is lenen semmi féle beleszólásom a dologba, hol ott én vagyok a kísérleti alany. Hát most, hogy elmondta ezt már átkozom is azt a 3 napot, az alatt simán letudtam volna vezetni a feszültséget, de így ,hogy még titkolózott is. Hát esküszöm már én magam képedek el anyámon, mintha még mindig az ő 5 éves kislánya lennék.

Ne félj, minden rendben lesz! Lehet, hogy nem vigasztal ez a tudat, de az én nyaram nagy része is az orvosról orvosra, vizsgálatról vizsgálatra való mászkálás jelentette. Kissé morbid leszek meg minden, és tényleg csak azért írom, hogy ne aggódj, de csak egy bőrvizsgálat lesz.smileeee.gif Maximum lecsípnek egy nagyon picike szövetdarabot, hogy elküldjék szövettanra, valamint felvesznek egy anamnézist (kórelőzményt) és lehet, hogy már előkezelésben fogsz részesülni, ami a gyógyulásodat hozza előtérbe.smileeee.gif Vannak ennél sokkal durvább és sokkal fájdalmasabb vizsgálatok is - nekem vastagbéltükrözésem volt, és ööö... oké, úgy belőttek valami altató koktéllal, hogy nagyjából egy napig nem is tudtam magamról, szóval nem maradt meg semmi emlékem eme fantasztikus szkópiás vizsgálatról, ami szerintem jobb is. unsure.gif Lényeg, veled nem csinálnak semmi ilyesmit, sőt vizsgálatokat is csak akkor hajlandók kiírni, ha te magad beleegyezel és a szülő aláírja a papírt, egyébként nem. Budapesten nagyon jó gyermekklinikák vannak, nagyon jó szakemberekkel (sokan a Bethesdát dicsérik), akik megtesznek majd mindent azért, hogy minden sínen menjen, s mihamarább meggyógyulhassál. Anyudat ne hibáztasd, mert szerintem csak jót akart neked. Magunk között szólva én sokkal jobban örültem volna, ha csak egy nappal ezelőtt tudom meg, hogy mikor megyek tükrözésre, mert biza nekem is eszembe jutott az, hogy vajon mit fognak odabent csinálni. Szerintem az, hogy szólt vasárnap, miközben szerdán mentek, nem is vészes. Az lett volna gáz, ha kedden este tízkor jut eszébe és te szerdára programot szerveztél a barátaiddal mondjuk. Meg persze az is lehet, hogy elfelejtette, mert mindenkivel előfordulhat, pláne ebben a rohanó és stresszes világban nem csoda, ha valakinek egy-két dolog kiesik a fejéből. Nekem, mint kis egészségügyisnek, aki látott tényleg már mindent - ahhoz képest, hogy még csak másodéves leszek, így van unsure.gif - hidd el, hogy nem lesz semmi baj és minden rendben lesz. Konzultációra mentek, ami azt jelenti, hogy az orvos rád pillant és elsőre megpróbálja kikövetkeztetni, hogy mi is a gond. Mint írtam, ha nem megy vesz egy nagyon picike mintát (meg sem fogod érezni), amit elküld vizsgálatra és abból 100%, hogy kiderül mi is a probléma. Tudom, hogy könnyű mondani meg minden, hiszen én is meglehetősen f*sok, ha orvoshoz kell mennem, de tényleg nincsen mitől félned. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: ilus1996, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 08. 21:13 #5792
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Idézet (Beyla @ 2013.09.08. 18:54)
Ne félj, minden rendben lesz! Lehet, hogy nem vigasztal ez a tudat, de az én nyaram nagy része is az orvosról orvosra, vizsgálatról vizsgálatra való mászkálás jelentette. Kissé morbid leszek meg minden, és tényleg csak azért írom, hogy ne aggódj, de csak egy bőrvizsgálat lesz.smileeee.gif Maximum lecsípnek egy nagyon picike szövetdarabot, hogy elküldjék szövettanra, valamint felvesznek egy anamnézist (kórelőzményt) és lehet, hogy már előkezelésben fogsz részesülni, ami a gyógyulásodat hozza előtérbe.smileeee.gif Vannak ennél sokkal durvább és sokkal fájdalmasabb vizsgálatok is - nekem vastagbéltükrözésem volt, és ööö... oké, úgy belőttek valami altató koktéllal, hogy nagyjából egy napig nem is tudtam magamról, szóval nem maradt meg semmi emlékem eme fantasztikus szkópiás vizsgálatról, ami szerintem jobb is. unsure.gif Lényeg, veled nem csinálnak semmi ilyesmit, sőt vizsgálatokat is csak akkor hajlandók kiírni, ha te magad beleegyezel és a szülő aláírja a papírt, egyébként nem. Budapesten nagyon jó gyermekklinikák vannak, nagyon jó szakemberekkel (sokan a Bethesdát dicsérik), akik megtesznek majd mindent azért, hogy minden sínen menjen, s mihamarább meggyógyulhassál. Anyudat ne hibáztasd, mert szerintem csak jót akart neked. Magunk között szólva én sokkal jobban örültem volna, ha csak egy nappal ezelőtt tudom meg, hogy mikor megyek tükrözésre, mert biza nekem is eszembe jutott az, hogy vajon mit fognak odabent csinálni. Szerintem az, hogy szólt vasárnap, miközben szerdán mentek, nem is vészes. Az lett volna gáz, ha kedden este tízkor jut eszébe és te szerdára programot szerveztél a barátaiddal mondjuk. Meg persze az is lehet, hogy elfelejtette, mert mindenkivel előfordulhat, pláne ebben a rohanó és stresszes világban nem csoda, ha valakinek egy-két dolog kiesik a fejéből. Nekem, mint kis egészségügyisnek, aki látott tényleg már mindent - ahhoz képest, hogy még csak másodéves leszek, így van  unsure.gif - hidd el, hogy nem lesz semmi baj és minden rendben lesz. Konzultációra mentek, ami azt jelenti, hogy az orvos rád pillant és elsőre megpróbálja kikövetkeztetni, hogy mi is a gond. Mint írtam, ha nem megy vesz egy nagyon picike mintát (meg sem fogod érezni), amit elküld vizsgálatra és abból 100%, hogy kiderül mi is a probléma. Tudom, hogy könnyű mondani meg minden, hiszen én is meglehetősen f*sok, ha orvoshoz kell mennem, de tényleg nincsen mitől félned. smileeee.gif

Kösz a biztatást, csak lassan az ideg jön ki belőlem és a stressz. Így, hogy leírtad tényleg nem félelmetes, bár még mindig van bennem egy kis félhetnék. És hát azt hiszem, hogy ezek szerint egyikünk nyara sem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Igazából az a gond, hogy én teljesen makkegészséges ember vagyok és így még ilyenekbe nem volt részem, pláne nem bőrvizsgálatokra.
És egy kulisszatitkot elárulok, az anyukám direkt hallgatta el egy munkatársnője ajánlatára.
Különben hétfőn mondta volna el nekem, de már nem bírta kivárni. Tulajdonképpen anyám jó maga is ápolónő (mondjuk idősek otthonába dolgozik) és mondogatta, hogy nem lesz semmi gond, de hát az anyáknak az a dolguk, hogy megnyugtassák a gyereküket, ez esetben anyám is ezt tette. Örülök, hogy válaszoltál, mert nekem általában több ember szava számít. Arról nem beszélve, hogy te is benne vagy az orvoslásban. Köszi, ezzel már valamivel nyugodtabb vagyok, bár még így sincs sok lelkesedés bennem, próbálom helyre rakni magamat szerdáig. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: JadeB, Beyla
2013. szeptember 09. 10:16 #5793
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
1. Azzal, hogy nem vagyok iskolában, hanem gubbasztok egyedül itthon egy halom zsebkendő, tea és sorozat társaságában az anatómiafüzettel a kezemben. Lehet, hogy mondtam már, de elmondom mégegyszer, hogy utálok beteg lenni. Eredetileg nem is akartam orvoshoz menni (tudom, rossz szokásom), de anyám szinte belökött a kórház kapuján. blink.gif És hát a doktornő kiírt két teljes napra, hogy ne menjek be az iskolába. Király, most pótolhatok ezerrel. Többet ért volna, ha ott vagyok, igaz szenvedve, de ott vagyok és tudok figyelni és így nem maradok le, mint most.

2. Próbálnék írni Bon Joviról, de nem jönnek a fejembe a gondolatok. Pedig szinte mindenről tudok halandzsázni több oldalt (erre akkor jöttem rá, mikor a volt magyartanárnőnk idiótábbnál idiótább címeket adott fel dolgozatra fogalmazásnak, például "A semmi", vagy mint "Asszony"), kivéve az egyik legjobban részemmé vált együttesről nem. Christina valahogy könnyebb volt. Bon Jovival jelenleg három mondatnál tartok, azt is fél nap alatt sikerült összehoznom. Úgy imádom, mikor hirtelen kikapcsol az agyam, azt meg főleg, hogy ez legtöbbször dolgozat közben van.

3. Már majdnem két hete volt az a tűzeset - amiről meséltem -, de az itteniek még mindig képtelenek leszakadni a témáról. Jó, értem én, hogy fél község ide járt a környező városokból, de mostmár kezd unalmas lenni a dolog komolyan. Van itt legalább hat másik szórakozóhely is. Az egyik fészbukos ismerősömnek még aznap akadt egy gondolata, ami teljesen igaz volt. Viszont tényleg kezdhetnének már valamit azzal a félig hamu házzal, mert még mindig árad a füstszag és a por belőle. Minden nap el kell mennem előtte, ha a rövidebb úton akarok menni az iskolába.

4. Ma hajnalban bekapcsoltam a rádiót és egy Queen dal szólt éppen. Juhúú! - gondoltam. De ez nem tartott sokáig, mivel az az egy dal után már csak ilyen David Guetta meg Selena Gomez ment, annak is a leggázabb száma, a Come & Get It, vagy mi az édes isten. Hát nem tudom, hogy ki állította össze a dallistát, de lehetne változatosabb is az a valaki. Személy szerint én elhallgatok néha egy kis Selena Gomezt is akár egy Eminem és egy Aerosmith dal között, de így hogy csak Sel és társait hallani egész nap... Kissé frusztráló. Sőt irritáló. Szerintem nem kell mondanom, hogy végül váltottam a Depressive Metal - Rock Radiora. rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan., szofipasa888, JadeB, icarlyluv, Sztár Mániás, itsjustme, Beyla
2013. szeptember 09. 10:19 #5794
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Még mindig a szerelemmel pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, minibogárka
2013. szeptember 09. 10:20 #5795
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.09.08. 09:29)
Másrészt, amiket én letöltök, azok 99%-ban itthon nem is jelennek meg. Külföldről rendelni meg nagyon drága lenne.

Biztos? Én azt tapasztaltam, hogy külföldről rendelve sokszor postával együtt is nevetségesen olcsó az itthoni árakohoz képest, ergo külföldről, postával együtt kevesebbe kerül, mint ha itthon vennéd meg.
2013. szeptember 09. 16:27 #5796
- törölt felhasználó -    
Az új tesitanárnővel. Éppen női problémáim vannak, és megkértem óra vége előtt 10 perccel tanárnőt, hogy hadd menjek ki emiatt, de ő közölte, hogy 10 percet bírjak már ki. Nem tudom, ha az ember épp majdnem átázik, akkor azért nem lehet kibírni azt a 10 percet. Óra elején még azt mondta, hogy meg lehet vele beszélni mindent. dry.gif
11 felhasználónak tetszik: icarlyluv, szofipasa888, minibogárka, Nórii. SelFan., Genevieve, Vampiregirl1, JadeB, pixie1013, MadHatter, Beyla, Törpemókus
2013. szeptember 09. 17:23 #5797
- törölt felhasználó -    
1.Azzal,hogy csak 1 hete kezdődött az iskola és már meg is vagyok fázva.Az iskolában is félig hulla voltam,de mennem kell,mert nem maradhatok le.Plusz ,még jönnek a dogák,amiről nem szeretnék lemaradni.A tesit is alig bírtam ki.Megkértem az óra végén a tanárt,hogy engedjen ki,mert nem érzem jól magam.Erre azt mondta,hogy még kibírom azt 15 percet.

2.A mai gyerekekkel!A kis pisis harmadikos úgy beszél az osztálytársaival,mint a kutyával.Nem is beszélve még a káromkodással.Nem azt mondom,hogy az én osztályom tökéletes,de azért mi nem beszéltünk így egymással.Azon is elgondolkodtam ,hogy akkor otthon is azt hallják a gyerekek..
8 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan., Genevieve, icarlyluv, MadHatter, szofipasa888, Beyla, Carol, minibogárka
2013. szeptember 09. 17:35 #5798
Genevieve
Genevieve
Marina's diamond

Státusz-
Hozzászólás: 7773
Csatolások: 6753
Azonosító: 210902
Az egész napom egy rakás sz*r volt. Kezdve azzal hogy reggel miközben siettem a buszhoz egy 'édes' kutyuli bele akart harapni a lábamba , a gazdája éppen időben kergette vissza a helyére. Persze utána még jó ideig éreztem hogy fáj ott ahol megszorította a lábamat, csak azt nem értem hogy minek hagyja a gazdája nyitva a kaput ha tudja hogy a kutyája harapós. 110.gif Aztán 8 fárasztó órát ültem a suliban , utána rohantam a szakadó esőben a buszhoz , hogy ne az ötössel kelljen hazajönnöm, most ráadásként megfájdult a vállam. mellow.gif
6 felhasználónak tetszik: JadeB, Nórii. SelFan., icarlyluv, MadHatter, szofipasa888, Beyla
2013. szeptember 09. 18:01 #5799
icarlyluv
icarlyluv
Anti-Fairy

StátuszFollow the blood
Hozzászólás: 1142
Csatolások: 1
Azonosító: 196679
Sok helyen itt, facebookon néha a szövegekben, a betűket más nyelvek betűivel, jeleivel helyettesítik a betűket, számokat pl.: உ=2. Kíváncsi vagyok tudják e ezek valódi jelentését? A legidegesítőbb amikor ez: ツ= smiley. Most nem fogom kielemezni a jelet, legyen az elég, hogy ez egy japán szótag,(tsu) és NEM smiley.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. szeptember 09. 18:30 #5800
- törölt felhasználó -    
Az órarendünk. Már egy hét telt el a suliból, de mkég mindig nincs meg a végleges, pedig már vagy 5-ször megváltoztatták. Oké ez még nem is baj, engem nem zavar mit bánom én. VISZONT az nem normális, hogy úgy rakják össze, hogy 1. pénteken 8 óra 2. hetedik torna és UTÁN FIZIKA. Hogy lehet már így összerakni egy órarendet??? Meg áll az eszem!! Azt hiszek szuperhősök vagyunk, hogy torna után még képesek vagyunk fizikázni?? Óriási tévedés emberek!! Hozzatok már össze egy sz*ros NORMÁLIS órarendet!!! reklamalo.gif mad.gif
5 felhasználónak tetszik: icarlyluv, MadHatter, Beyla, Sztár Mániás, Nórii. SelFan.
540 oldal 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!