Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. szeptember 09. 19:29
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Ma, mikor anya elé sétáltam a szakadó esőben totál megáztam, mivel kiderült, hogy lyukas az esernyőm. Áhh, nem is én lennék, ha nem történt volna ilyen velem.
Ismételten felmerült egy problémám, amit egyszerűen gyűlölök, és amit sosem fogok megérteni. A nagymamámék faluban laknak, közel hozzánk, és ma bevásároltunk nekik is, és mikor odaértünk, persze, hogy akkor állt el az eső, és akkor kijött egy csomó ember. Már a szomszédok arra ide felkapják a fejüket, ha a mamáékhoz autó jön, de mikor mi megyünk oda.. Az összes öreglány rólunk dumál, mintha annyira érdekesek és fontosak lennék, komolyan sztárként kezelnek minket. Kicsit sem feltűnő, hogy rólunk beszélnek.. Meg a szomszédok...lakik ott 2 gyerek, 12 és 13 éves, és mindig arról dumálnak a szüleikkel, hogy 'nézd megint új cipője van', meg 'új kabátja'. Pedig gazdagok, szóval nem értem, hogy miért a mi öltözködésünkkel kell foglalkozni, különb ruhákat is vehetnének a miéinknél...csak azért, mert Adidas meg Nike cipőnk van, meg néha veszünk új ruhát.? Komolyan, legközelebb este megyek oda, mikor mindenki alszik, vagy mikor más sötét van..
Ismételten felmerült egy problémám, amit egyszerűen gyűlölök, és amit sosem fogok megérteni. A nagymamámék faluban laknak, közel hozzánk, és ma bevásároltunk nekik is, és mikor odaértünk, persze, hogy akkor állt el az eső, és akkor kijött egy csomó ember. Már a szomszédok arra ide felkapják a fejüket, ha a mamáékhoz autó jön, de mikor mi megyünk oda.. Az összes öreglány rólunk dumál, mintha annyira érdekesek és fontosak lennék, komolyan sztárként kezelnek minket. Kicsit sem feltűnő, hogy rólunk beszélnek.. Meg a szomszédok...lakik ott 2 gyerek, 12 és 13 éves, és mindig arról dumálnak a szüleikkel, hogy 'nézd megint új cipője van', meg 'új kabátja'. Pedig gazdagok, szóval nem értem, hogy miért a mi öltözködésünkkel kell foglalkozni, különb ruhákat is vehetnének a miéinknél...csak azért, mert Adidas meg Nike cipőnk van, meg néha veszünk új ruhát.? Komolyan, legközelebb este megyek oda, mikor mindenki alszik, vagy mikor más sötét van..
10 felhasználónak tetszik:
szofipasa888,
MadHatter,
JadeB,
Beyla,
Sztár Mániás,
minibogárka,
Nórii. SelFan.,
Luckie,
Bella99,
Jody
2013. szeptember 09. 19:56
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1972 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline |
Hogy holnap 0. és hát nagyon korán kell kelne és + az a baj , hogy nem tudom melyik terembe leszünk Ezért utálom én a 0. órát -.-
2 felhasználónak tetszik:
Sztár Mániás,
minibogárka
2013. szeptember 09. 19:58
Természetesen megint hoztam a nem figyelek semmireformám. Volt egy korábbi felhasználóm, ahol már több mint 4000 hozzászólásom volt. Aztán valamiért késztetést éreztem, hogy megcsináljam ezt a profilt, de rájöttem, hogy fölösleges, mivel már ott van a régi megszokott. Szóval ezt le akartam törölni, de még valamiért beléptem a régibe, de elfelejtettem visszalépni ebbe, szóval véletlen letöröltem a régi profilomat. Most meg kezdhetek mindent előröl Hogy lehetek ennyire figyelmetlen komolyan??
11 felhasználónak tetszik:
szofipasa888,
JadeB,
Beyla,
MadHatter,
minibogárka,
Nórii. SelFan.,
Luckie,
ilus1996,
Bella99,
icarlyluv,
Jody
2013. szeptember 09. 20:17
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17626 Csatolások: 18427 Azonosító: 168141 offline |
Az egyik angol tanárommal! Feladott majdnem 5 oldal tanulnivaló szót! Ami nem is lenne gond,hiszen angol tagozatos suliba járok, de Istenem 2. hét van!! 2 órán át tanultam,mire elértem,hogy nagyjából tudjam a szavakat,de kétlem,hogy holnap is emlékeznék rá. Lehet,hogy hétvégén kellett volna nekiállnom,de az első hétvégémen nem tanulással akarom tölteni az időmet, szerintem érthető okokból. Amilyen szerencsém van holnap meg kihív felelni, vagy szódogát írat Épp ezért kellhetek fel fél 6-kor,hogy tanuljak, nem mellesleg már most bealszok,nem tudom mit csinálok reggel. Talán beteget jelentek
2013. szeptember 09. 20:25
A sulival.A felvételin textilművest jelöltük meg,a beiratkozásnál megkérdezték,hogy milyen szakra akarsz menni *szövő vagy varrós*,na én a varróst mondtam.Erre meg ma kiderült,hogy szövős leszek.B*sszus döntsék már el,hogy mire mennyünk.Tegnap megnéztem a digitális naplómat és azt láttam,hogy pénteken 4. órában beírtak hiányzónak.Akkor a védőnőnél voltam vizsgálaton,erre meg ma beírtak hiányzónak pénteken vagyis 09.06-án első órában hiányzónak,pedig akkor ott voltam,még 7:30-se volt mikor beértem.Ennyire elcseszik a napomat,de főleg a hetemet.
8 felhasználónak tetszik:
Beyla,
MadHatter,
Sztár Mániás,
minibogárka,
Nórii. SelFan.,
ilus1996,
Bella99,
Jody
2013. szeptember 09. 23:16
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Jelenleg sok mindennel. Első sorban az órarenddel, mert amit ők órarend cím alatt összehoztak, hát csak annyit tudok mondani, hogy a kedves Hölgy, Úr vagy tudom is én, aki mindezt megcsinálta, jó mélyre helyezze fel a valagába, mert tudtommal az osztályban nem robotok tanulnak, hanem emberek. Az egész órarendem délutáni, ez még hagyján, de a hétfői nap abból áll, hogy délután háromra be kell menni és este nyolcig bent ülni. Komolyan, ezeknek kint volt a négy kerekük, amikor ők ezt összeállították?! Persze, este nyolc után nincs is vonat haza, ráadásul a vonatállomás sem valami bazira kellemes hely, hogy csak úgy ott ácsorogjak egy magamban egy-másfél órát, és még akkor sem biztos, hogy indítanak valami vonatfélét hazafelé. Áh, kit érdekel, hogy az emberlányát egyedül elrabolják, megkéselik, megerőszakolják, vagy esetleg mindhármat egyszerre, hiszen egy fiú osztálytársunk sincs, aki legalább a látszatát keltené annak, hogy az ilyen emberek ne jöjjenek a közelünkbe. Aztán meg volt valaki olyan p*fátlan p*raszt, hogy bement a suliba délelőtt a másik csoportba, utána a r*hadt nyomorult meg délután háromkor hazamehetett... ja és öt percre lakik a sulitól, megjegyzem. Azt hiszem, most már én is előveszem a p*fátlan p*raszt énemet és sz*rni fogok mindenre és mindenkire. Igen is ki fogom használni, hogy komolyan beteg vagyok és p*fátlanul meg fogom azt tenni, amit ezek a nyomorékok nem tehetnek meg. Én képes voltam a csoportomnak megfelelően bemenni, végigülni a lyukas órát, bent lenni estig úgy, hogy több mint egy órára lakok a sulitól, akkor azok miért nem tudták megtenni, akik kemény 5-10 percre laknak? Áh, kezdem úgy érezni, hogy ez az egész, amit a szakma elsajátításának neveznek az egy k*rva nagy bohóckodás melegedéssel együtt egy közintézményi épületben. Nem tartom magamat nagy agynak, sőt 3-4-es tanuló voltam mindig is, de azért röhej, hogy a kérdések nagyjára csak én tudtam válaszolni a tavalyi anyagokat illetően. Azért kíváncsi vagyok, hogy a végén hányan kapjuk meg az oklevelet, mondván, hogy elvégeztük. Szánalom a köbön, pláne úgy, hogy próbálna figyelni az ember, feleleveníteni a tavaly tanult szakmai dolgokat, ezek meg úgy p*fáznak, mintha a piacon lennének. Bennem ilyenkor már csak az a kérdés merül fel, hogy az ilyen mit keres akkor ebben az osztályban egyáltalán, ha annyira nem érdekli semmi sem. Persze dolgozni mindegyiknek luxus, de a suliba ingyen melegedhetnek. Remek. Eskü, még délután örültem is annak, hogy suliba mehetek, emberek között lehetek és tudást is sajátíthatok el. Erre meg úgy éreztem magamat, mint egy óvodában. Fantörpikus.
2013. szeptember 10. 14:37
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Azzal, hogy ma osztályfőnöki helyett média volt, és erről persze nem szóltak nekünk. Füzetet meg senki sem vitt, ezért papírra kellet írnunk az órai dolgokat, ami majdnem három oldal, óra végére már majdnem leszakadt a karom (előző órán is több oldalt írtunk). És mind be kell másolni az órai füzetbe csütörtökre. Plusz még egy négy oldalas képregényt is kell csinálni kézzel, azaz ma egész nap írhatok meg rajzolhatok, mivel nem akarom utolsó napra hagyni (ahogy általában szoktam)
8 felhasználónak tetszik:
Sztár Mániás,
szofipasa888,
Nórii. SelFan.,
MadHatter,
ilus1996,
JadeB,
Beyla,
Jody
2013. szeptember 10. 14:39
Ma valahogy minden tanárnak az okozott örömöt, hogy engem leéget, természetesen az osztály előtt. Bakker, ha egy csomó dolog legális lenne, én komolyan...
2013. szeptember 10. 15:30
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17626 Csatolások: 18427 Azonosító: 168141 offline |
Azzal,aki kitalálta,hogy minden nap legyen testnevelés! Vagy nem azt még ki is bírnám. Inkább a tesi tanárommal, aki nő és egy szadista á_llat! 10x160 métert futtatott, majd mikor végeztünk azt mondta: ' Mivel volt,aki sétált újra futjuk!' Gondoltam magamba húzzál szépen oda ahova gondollak b+! Persze, utána futógyakorlatok majd 4 perc hasizom és 4 perc hátizom! Szerintem én még ennyiszer nem küldtem el senkit melegebb éghajlatra! Vagy azzal,aki kitalálta az órarendem és berakta kedd reggelre a DUPLA tesi órát,amit a Boszorkány meg szünet nélkül megtart! Szép mondhatom... Mert oké,hogy a testmozgás kell,de akkor is! Ááá, inkább hagyjuk,mert még jobban felidegesítem magam. Meg úgyis mennem kell tanulni a h_lye angol szavakat...
10 felhasználónak tetszik:
Carol,
minibogárka,
Nórii. SelFan.,
MadHatter,
ilus1996,
JadeB,
Beyla,
Jody,
Reija,
Sztár Mániás
2013. szeptember 10. 15:37
Nem bírja bevenni a gyomrom az órarendet, még mindig nem. Tegnap volt az első tanulós földrajzunk ebben az évben, az óra végén pedig bejelentette a tanár (aki egyébként az ofőnk) hogy holnap (azaz ma) tízperces dolgozat lesz a ma (tegnap) tanult, három oldalas anyagból, és egy jóóóó tartalmas, hosszú táblázatból. Nem szeretné megtudni, mit gondoltam abban a pillanatban. Holnap pedig szintén írunk kémiából, töriből és matekból is. Azt is csókolom, aki hétfőn, első órára tesit rakott be az órarendünkbe. Három kör salakot futottunk, aztán egész órán 60m-t, egyébként még a múltkori, szintén három kör+váltófutást sem heverte ki sem az osztály, sem én. Brutális izomlázam van, a dögnehéz táskámról meg ne is beszéljünk, már az első héten megszakadtam miatta. Egyébként úgy néz ki, hogy rendesen meg is fáztam, literszámra iszom a teát...
12 felhasználónak tetszik:
minibogárka,
Lil98,
Nórii. SelFan.,
MadHatter,
ilus1996,
Bella99,
JadeB,
Beyla,
Jody,
Reija,
Selena Gomez 199,
Luckie
2013. szeptember 10. 15:43
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Ma? Mindennel. Kezdjük az ofővel. Ez az ember olyan b*nkó hogy ilyet még senki se látott. A tesi nekünk kész kínzás attól függetlenül hogy nem mindennap van. Mindent ránk erőltet és ha nem megyünk el mondjuk egy szombati osztálykirándulásra ami NEM KÖTELEZŐ, akkor az nagy baj. Hát már elnézést de én nem fogok kirándulásokra járni szombaton mikor annyi a tanulnivalóm. Ha ez neki nem tetszik, ez van, ő egy tanár meg kéne értenie. A másik meg a vizsgák, felvételi stb. A matek miatt állandóan stresszelek és már órán is mert annyira nem értem pedig már tényleg meg próbáltam mindent és egyszerűen nem tudom megtanulni. Ha csak a vizsgákra gondolok, főleg a matek szóbelire, görcsbe rándul a gyomrom pedig nem vagyok izgulós vagy félénk típus. Aztán ott van még egy kiskutya akit nagyon szerettem volna hazahozni de a szüleim nem engedik. Persze tudom hogy az ember nem kaphat meg mindent de egy állaton segíteni fantasztikus és szerelem volt első látásra ezzel a kiskutyával és lehet hogy sokan hülyének néznek de még miatta is aggódóm hogy vajon jó gazdihoz kerül-e. Aztán ott van még a szüleim veszekedése. Nem élnek rossz házasságban de valamikor összevesznek, lehet hogy másnap kibékülnek de már nem az első eset volt hogy összevesztek és ezért mindennap azon kell hogy izguljak hogy vajon mikor vesznek össze megint, mert annyira de annyira utálom amikor veszekednek. És akkor még meg kell említenem a kedves, hamis barátaimat akik eljátsszák hogy olyan jó barátok vagyunk de közben mindenféléket mondanak rólam. :/ Jó hogy van ez a fórumtéma mert néha jólesik valahova leírni a problémáimat.
11 felhasználónak tetszik:
szofipasa888,
minibogárka,
Lil98,
Nórii. SelFan.,
MadHatter,
Genevieve,
ilus1996,
JadeB,
Beyla,
Jody,
icarlyluv
2013. szeptember 10. 16:55
A betegséggel. Már 3 napja egyfolytában csak az orromat fújom, köhögök, és ezért rettenetesen fáj a torkom. Eddig még mentem suliba, de nem tudom meddig bírom még. Lehet, hogy holnap már itthon maradok, de azt se akarom, mert akkor sokat kell pótolni, ráadásul valamelyik nap ezen a héten 3000 métert kell futni, és arról se akarok lemaradni, mert semmi kedvem nincs utána egyedül lefutni.
2013. szeptember 10. 17:03
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Most élem a kétségbeesett napjaimat. Egész nyáron csak magammal foglalkoztam meg a barátaimmal, és családommal, leszrtam minden mást...jah. Valahogy baromi szrul esik, mikor meglátsz egy olyan lányt, akiről soha a büdös életbe nem gondoltad volna, hogy valaha is barátja lesz, (nem vagyok gonosz, de ha tudnátok, hogy viselkedik és hogy néz ki..) és ezt valahogy nem tudom megemészteni. Eddig is baromi szrul voltam, de most.. Azt mondják, ha kijön a tavasz, akkor van ez...nem, nálam nem. Nálam most van...igazából nem akarok szerelmes lenni, nem is lehetnék az, basszus még csak 15 éves vagyok, csak néha irigylem azokat az embereket, akik boldogok. Igen, én boldog akarok lenni, mert nagyon nem vagyok az. Szeretném, ha annak látnának az emberek, mert utálom, ha a körülöttem lévő emberek szomorúak, és magamra valahogy nem szoktam gondolni. Nem vagyok depressziós, csak szeretnék egy olyan valakit, akinek akármit elmondhatok, anyán és öcsin kívül. Mert nekem olyanom nincs rajtuk kívül. Van 'legjobb barátnőm', vagyis annak vallja magát, csak sajnos sokszor azt érzem, hogy mégsem az. Ezért nem is merek neki elmondani mindent. Vannak olyan dolgok, amiket csak vele tudok megbeszélni, és olyan dolgokat is tud, amiket anya nem, de ez mégis kevés..
12 felhasználónak tetszik:
szofipasa888,
MadHatter,
Genevieve,
Lil98,
ilus1996,
JadeB,
Beyla,
Jody,
minibogárka,
Nórii. SelFan.,
icarlyluv,
Hayley.5
2013. szeptember 10. 18:45
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline |
Ma a fáradtsággal. Alig vártam hogy vége legyen ennek a napnak, főleg a dupla szociálpolitika és a dupla társadalomismeretnek - a többi elméleti óra viszonylag hamar eltelt. Aztán az utolsó két órám elsősegély gyakorlat volt , ami amúgy elmélet és még a tanár se érti miért szívatnak minket ennyire ( például rengeteg olyan tantárgyunk van ami nekünk nem is lenne fontos , de hát miért is ne tanuljunk többet?) és amiért gyakorlatként szerepel 60 percig tart. Fél négykor végeztem és a buszom negyed négykor ment el, de gyakorlati óráról nem engednek el hamarabb senkit sem. Szóval most értem haza hat előtt pár perccel hullafáradtan. A drága iskolámban még büfé sincsen és ki se lehet menni a kapun , csak 5.óra után , így aki esetleg reggel nem tudott magának kaját venni mert sietett , az nyugodtan éhen is halhat. ( Pedig az iskola mellett van a Tesco.)
2013. szeptember 10. 21:16
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Most épp azzal, hogy holnap reggel biztos arra kelek majd fel, hogy tisztára náthás vagyok. Már ma fújtam néha az orromat, de most így estére már teljesen tele van az orrom, ráadásul egész nap trüszkölök. Hiányzott nagyon ez a betegség, de tényleg.
2013. szeptember 11. 06:57
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline |
tegnap csak 3-szor kellett dogát írni/felelni...ma meg természetesen megint sz*r,mert megyünk a Tatai edzőtáborba,mindenféle sportversenyre,mellesleg jól fáj a lábam,ééés,ha még nem lenne elég a napból,visszajövünk:angol,képzőművészeti...fél hatig
2 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.,
JadeB
2013. szeptember 11. 07:47
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline |
Ma reggel kiderült, hogy a tegnapi szem viszketésem és fájdalmam oka nem a fáradság hanem egy T Rex méretű árpa. Zseniális! Ez azért különösképp csodálatos mert délután igazolványképet kell készítettnem a bérletemhez.
2013. szeptember 11. 08:03
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Azzal, hogy tegnap anyám bekente hidratálóval a szemöldökömnél lévő hámlást, ami megjegyzem nem is feltűnő. Hát erre fel nem kipirosodott ott. Nem is nagyon érek hozzá, mert valamennyire fáj, de ennek ellenére is bekentem sudo krémmel. Még az a szerencse, hogy ma megyek orvoshoz, hátha holnapra már jobb lesz.
Ebből az esetből megtanultam ,hogy nem szabad akármit az arcomra kenni, mert nagyon érzékeny.
Ebből az esetből megtanultam ,hogy nem szabad akármit az arcomra kenni, mert nagyon érzékeny.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.