Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 11. 08:09 #5821
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (icarlyluv @ 2013.09.09. 18:01)
Sok helyen itt, facebookon néha a szövegekben, a betűket más nyelvek betűivel, jeleivel helyettesítik a betűket, számokat pl.: உ=2. Kíváncsi vagyok tudják e ezek valódi jelentését? A legidegesítőbb amikor ez: ツ= smiley. Most nem fogom kielemezni a jelet, legyen az elég, hogy ez egy japán szótag,(tsu) és NEM smiley.

Ne is mondd. Az én kedvencem, aki a német sárfeszeszt (ß) használja "B" betű gyanánt, de így: ßarna. Na most akkor ha ezt úgy olvassuk, ahogy kell, vagyis ß = hosszú sz: elég nevetséges lesz a végeredmény. És az ilyen szerencsétleneknek ezekről fogalma sincs. rofl.gif
13 felhasználónak tetszik: Beyla, Reija, Sztár Mániás, MadHatter, icarlyluv, JadeB, Bella99, Eszti0305, Luckie, baisée, Vandi, Genevieve, Zsuzsy93
2013. szeptember 11. 14:52 #5822
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1972
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
Ma a tanárommal..

Órára ment a futás utána Lefutottam a 2 kört utánna plusz +3 -.- és hogy nem mondta az időt nekem..
2013. szeptember 11. 15:03 #5823
- törölt felhasználó -    
nekem az egyik o. társammal.
vettük Afrikát föciből, tanár kérdése: Kik az őslakosok Afrikában?
az a hülyegyerek benyögi: Niggerek! ooo.gif
reklamalo.gif amúgy is egy csicska az a srác, hazudik össze-vissza, mindenkivel bunkó, de ha kéne egy 200-as kölcsönbe, a seggemet is kinyalná...hú de utálom
5 felhasználónak tetszik: Sztár Mániás, Lil98, Beyla, baisée, Genevieve
2013. szeptember 11. 15:16 #5824
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 17626
Csatolások: 18427
Azonosító: 168141
Mivel nincs?? Oké, kezdjük az elején...
1. Reggel esett az eső, és olyan szinten hideg volt,hogy TÉLI kabátban kellett kimennem a buszra,mert máskülönben tuti megfagytam volna. glare.gif
2. Gigantikus izomlázam van a tegnapi 3200 méter futástól, na meg a 4 perc felüléstől már az is fáj,ha csak nevetek. Erre persze holnap megint tesi,amin gondolom megint azt hiszi a tanár,hogy robotok vagyunk és valami olyat csinálunk,amit egy normális ember nem csináltatna meg egy 15 éves gyerekkel. dry.gif
3. Reggel,mit reggel, hajnalban úgy ébredtem,mint egy mosott sz_r,mert későig angol szavakat tanultam. Persze hiába nyomtam szundira a telefon ébresztőjét az mindig csörgött 5 perc után. Nekem meg indulni kellett... Sajnos. wake-up.gif
4. Kb. 1 órája értem haza, ebédeltem, egy kicsit pihentem. Nagyjából 1 óra múlva állhatok neki magyar fogalmazást írni és angolt, na meg németet tanulni. És a Headway-t ne felejtsem el említeni. Komolyan már a második héten kivagyok a folyamatos nyelvtanulástól mi lesz Júniusig?? unsure.gif

Viszont jó dolgok is történtek,amit muszáj megemlítenem,mert eskü mindjárt sírva fakadok. sorry.gif Az egyik angolom elmaradt mivel a tanár a diri irodájában volt egész óra alatt. Emiatt csak hétfőn írunk szódogát. biggrin.gif A napom fénypontja pedig,hogy a fiú, aki tetszik rám mosolygott, sőt még beszélgettünk is! Lehetséges,hogy kb. 3 hét után belezúgtam?? Mindegy, a lényeg,hogy ez nagyon jó érzés! heart.gif
10 felhasználónak tetszik: Sztár Mániás, minibogárka, Nórii. SelFan., MadHatter, icarlyluv, tori123, Beyla, Effy.01, Eszti0305, Genevieve
2013. szeptember 11. 15:18 #5825
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
elhunyt az általános sulimból egy matek tanár...rákos volt... cray.gif #rip
15 felhasználónak tetszik: minibogárka, Skylar, Sztár Mániás, Nórii. SelFan., icarlyluv, JadeB, Ayame.01, Beyla, Effy.01, Eszti0305, Luckie, baisée, Vandi, ilus1996, MadHatter
2013. szeptember 11. 16:59 #5826
- törölt felhasználó -    
Egyesek nagyon túlreagálnak kis ügyeket. Holnap kapunk oltást, de mindenki olyanokat beszél, hogy az Ő bátyja elájult, erre még 13 mondja, hogy igen, az övé is. Nem azért, de ez egy egyszerű oltás, senki nem halt még bele. Ha ennyire nem bírja, csukja be a szemét, vagy tudom is én. rohog.gif
10 felhasználónak tetszik: Sztár Mániás, szofipasa888, Nórii. SelFan., icarlyluv, Beyla, Effy.01, Eszti0305, Luckie, MadHatter, coke.
2013. szeptember 11. 17:56 #5827
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Ma olyat láttam és hallottam, amiért legszívesebben lekevertem volna egyet az illetőnek. Megyek egész vidáman (ez ritkán vagyok) az iskola folyósóján, mikor valamelyik csaj mobilja megszólal Moves Like Jagger című dalra. Nem is figyeltem különösebben erre, de az már azért felkaptam a fejem, hogy az egyik kislányka megkérdezi a másikat, hogy -idézem- ki a f*szom az a Jagger? Nagyjából két percembe telt visszatérni a sokkból, amit ez a mondat okozott nekem, de azután ismét majd' összeestem ott helyben a kémiaterem előtt, mivel a csodás barátnője azt válaszolta, hogy nemtom, biztos valami szvegis b*zi, mer' rímel a neve a swagger-re az pedig a Justin Bieber, szal' szerintem a haverja. Na jó, hatalmas nagy önfegyelem volt szükséges a részemről, hogy nem mentem oda és nem vágtam hozzájuk a rockenciklopédiát. Milyen p*rasztságra enged már következtetni, ha valaki azt sem tudja, hogy Mick Jagger a Stones legendás énekese, a zenetörténelem egyik legnagyobb alakja. Drága, egyetlen kislányaim, ne a fészbukot nyomjátok naphosszat a tvitterrel, inkább művelődjetek, mert az intelligenciaszint és az alapkultúra erősen mínuszban van, magyarán ostoba egy generáció vagyunk. Felháborító élmény volt, szerintem emlegetni fogom ezt egy ideig, mint elrettentő példát.
21 felhasználónak tetszik: itsjustme, szofipasa888, Guitarist, Lil98, JadeB, icarlyluv, Skylar, Ayame.01, Bella99, Beyla, Nórii. SelFan., Sztár Mániás, Eszti0305, Luckie, baisée, joe_r, Vandi, ilus1996, Genevieve, Corby, coke.
2013. szeptember 11. 19:23 #5828
- törölt felhasználó -    
Idézet (MadHatter @ 2013.09.11. 17:56)
Ma olyat láttam és hallottam, amiért legszívesebben lekevertem volna egyet az illetőnek. Megyek egész vidáman (ez ritkán vagyok) az iskola folyósóján, mikor valamelyik csaj mobilja megszólal Moves Like Jagger című dalra. Nem is figyeltem különösebben erre, de az már azért felkaptam a fejem, hogy az egyik kislányka megkérdezi a másikat, hogy -idézem- ki a f*szom az a Jagger? Nagyjából két percembe telt visszatérni a sokkból, amit ez a mondat okozott nekem, de azután ismét majd' összeestem ott helyben a kémiaterem előtt, mivel a csodás barátnője azt válaszolta, hogy nemtom, biztos valami szvegis b*zi, mer' rímel a neve a swagger-re az pedig a Justin Bieber, szal' szerintem a haverja. Na jó, hatalmas nagy önfegyelem volt szükséges a részemről, hogy nem mentem oda és nem vágtam hozzájuk a rockenciklopédiát. Milyen p*rasztságra enged már következtetni, ha valaki azt sem tudja, hogy Mick Jagger a Stones legendás énekese, a zenetörténelem egyik legnagyobb alakja. Drága, egyetlen kislányaim, ne a fészbukot nyomjátok naphosszat a tvitterrel, inkább művelődjetek, mert az intelligenciaszint és az alapkultúra erősen mínuszban van, magyarán ostoba egy generáció vagyunk. Felháborító élmény volt, szerintem emlegetni fogom ezt egy ideig, mint elrettentő példát.

Most miért? Szerintük a folk metál meg a classic rock is ugyan az biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter, Sztár Mániás, AFCfan
2013. szeptember 11. 20:19 #5829
pixie1013
pixie1013
cheeky

StátuszEverything is OK in the end. If it's not OK, then it's not the end...
Hozzászólás: 2570
Csatolások: 3842
Azonosító: 154469
A kémiatanárral. Ma volt az év második kémia órája erre a tanár jól megszívatott minket. Mielőtt bementünk volna a terembe mondta, hogy csak egy tollra lesz szükségünk. Na ekkor már sejtettem, hogy lesz itt valami, majd amikor mondta, hogy mindenki külön padba üljön, akkor már tudtam, hogy itt doga lesz. Mondom nagyon jó, de nem gond, úgyis tanultam majd összekaparok valamit, erre közli, hogy megírjuk a 2013.-as tavaszi érettségit jegyre. Én meg mondom, ez komoly? Köpni nyelni nem tudtam. Mert az egy dolog, hogy az órára tanultam, azt amit feladott a tanár, de azért egy érettségi megírásához, több ismétlés kellene. Elvégre alig 2 hete kezdődött el a suli. Persze a többieknek se ment. Még abban bízok, hogy mégsem osztályozza le, mert akkor baromi jó lesz, ha az első jegyem egy karó lesz. rolleyes.gif
13 felhasználónak tetszik: szofipasa888, Beyla, MadHatter, Nórii. SelFan., Effy.01, JadeB, Eszti0305, baisée, Lil98, ilus1996, minibogárka, Genevieve, icarlyluv
2013. szeptember 12. 14:23 #5830
- törölt felhasználó -    
Írtam tegnap, hogy ma oltást kaptunk. Ahogy megjósoltam, senki sem halt meg, sem ájult, el. De mintha valami álmosító izét raktak volna bele, mert egész nap nyitott szemmel aludt az egész osztály. Hazafelé a buszon is szédültem, és még mennyek két órás edzésre. dry.gif
12 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan., szofipasa888, MadHatter, JadeB, Sztár Mániás, Beyla, Eszti0305, Luckie, baisée, ilus1996, icarlyluv, Bella99
2013. szeptember 12. 14:23 #5831
- törölt felhasználó -    
Néhány lányosztálytársammal.Ők is 13 évesek,mint én,de simán kinéznek 18-nak.Még az első héten a hátam mögött szóvá tették,hogy mennyire szrul öltözködöm,pont úgy,mint egy 8 éves.Jó,ezt elengedtem a fülem mellet,nem kell a fölösleges feszkó,gondoltam.Mára meg kellett tanulni egy olyan verset,amit tavaly tanultunk.Mondta az egyik csaj,hogy Neki nincs meg a tavalyi könyve,és hogy Ő honnan tudta volna kinézni.Én,meg egy fiúosztálytársam is mondta Neki,hogy a netről lelehet nézni.Erre Ő rávágta nekem,hogy Ő nem olyan,mint én,hogy Ő nem él olyan unalmas életet,és hogy nem ül otthon állandóan,mint én.Ma 2 órán is megkérdezték Tőlünk,hogy hol szeretnénk továbbtanulni.Mindenki mondta,hogy itt meg ott.Rám került a sor.Mondtam,hogy én itt,a helyi gimiben szeretnék továbbtanulni,Ők meg erre elkezdtek ,, ümm ''-ögni,hogy mennyire szr az suli,és stb,stb,stb... Annyira utálom az ilyeneket,akik megakarják szabni másnak,hogy hogyan éljenek,öltözködjenek,stb.Törődjenek inkább magukkal,13 éves létükre úgy néznek ki,mint egy kiélt pontpontpont.
18 felhasználónak tetszik: Skylar, Effy.01, szofipasa888, icarlyluv, MadHatter, JadeB, Sztár Mániás, Beyla, Eszti. BridgitFan, Eszti0305, Carol, Luckie, Lil98, Vandi, ilus1996, minibogárka, Genevieve, Bella99
2013. szeptember 12. 14:43 #5832
- törölt felhasználó -    
Egyik ismerősömnek tegnap volt a szülinapja, és kiírta a létfontosságú közösségi oldalra - gondolom tudjátok, miről beszélek -, hogy "Sweet 13", meg egy képet is megosztott. Én ezt megértem, de:
1. 13 évesen minek a fészbúk?
2. Ki a franc nem sz*rja le, amit kitesz? Ha valaki fel akarja köszönteni, megteszi anélkül is. A fészbúkon ez a funkció arra jó, hogy elhidd: emlékeznek a szülinapodra.
3. Ha 13 éves, akkor hogy lehet, hogy több pasija volt már, mint égen a csillag? think.gif
Más kérdésem nincs, köszönöm.
12 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan., Skylar, MadHatter, JadeB, Sztár Mániás, Effy.01, Beyla, szofipasa888, Lil98, ilus1996, Genevieve, Bella99
2013. szeptember 12. 16:29 #5833
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Egyik osztálytársam nyelvtanórán említett valamit,amit később a magyar tanárunk is igazolt,szóval nem egy szemen szedett baromság lehet.Ott fent a nagyokosok gyakorlatilag tönkre akarják tenni a szép magyar nyelvet.Például,el akarják törölni az ly-ont.El akarják törölni az ékezetes betűket,mintha mindegy lenne,hogy valami kerek vagy kerék.A nyelvtani szabályokat is másra tervezik,tehát a "tudgyák" teljesen elfogadható,sőt helyes lesz nyelvtanilag.Őszintén remélem,hogy ennek nincs valóságalapja,vagy a cseppnyi agyukkal rájönnek,hogy ekkora baromságot nem vezethetnek be.A magyar nyelv,Magyarország meggyalázása lenne.Nagyon felhúztam ma magam ezen.És mindezt mi miatt teszik? "Mert hogy az angolban sincs ékezetes betű meg stb.blablabla".Emberek,kit érdekel az angol nyelv?!! Nincs szebb a magyarnál,inkább örülnénk annak,hogy mi tudjuk beszélni ezt a rendkívül nehéz nyelvet,és az értelmesebbek még helyesen is le tudják írni a szavakat.Én személy szerint nagyon büszke vagyok arra,hogy egyre választékosabban képes vagyok beszélni ezt a nyelvet,amivel minden külföldi a legjobban küszködik.Nem érdekel,hogy mi a helyzet Magyarországon,én akkor is büszke leszek arra,hogy magyar vagyok,magyar nyelvvel.Képtelen lennék az "elangolosított" magyar nyelvvel élni.
13 felhasználónak tetszik: pixie1013, Beyla, Nórii. SelFan., JadeB, Luckie, Vampiregirl1, szofipasa888, Sztár Mániás, MadHatter, Lil98, ilus1996, minibogárka, icarlyluv
2013. szeptember 12. 17:21 #5834
- törölt felhasználó -    
Nem vagyok az a fajta, aki minden nap jár ide panaszkodni, de ma (is) kiakadtam. Állok a buszmegállóban és hallom, hogy mögém áll két csávó, nálam pár évvel lehettek idősebbek csak. Hát emberek, amikor azok megszólaltak, majdnem kifeküdtem az útra. Oké én elismerem, mindenkinek más a stílusa, a beszédmódja, stb., és aki ismer az tudja, hogy soha sem ítélek el senkit, de hogy abban a két srácban semmi kultúra - vagy valami hasonló - nem volt, az tuti száz. Úgy mondták a magukét a másiknak, illetve olyan stílusban, mintha nem lenne rendesen foguk, vagy én nem tudom, de hogy erősen elgondolkodtam azon, hogy "hova lesz az intelligencia és társai?", az is tuti. És ez még nem minden, ott tömték a kaját, és úgy beszéltek mellow.gif Jó, otthon még oké az ilyen viselkedés, de hát, fú. Még most is sokk hatás alatt állok. Mondjuk még jó, hogy egy percre rá jött a busz, hogy odaálltak, és nálam volt a telefonomon is, szóval be is tudtam tenni a fülhallgatómat.
11 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan., szofipasa888, baisée, Sztár Mániás, MadHatter, Beyla, Lil98, ilus1996, icarlyluv, Ayame.01, Bella99
2013. szeptember 12. 17:56 #5835
- törölt felhasználó -    
Ilyen rossza napom már régen volt.
Kezdjük ott, hogy ma suliba kellett mennem, ami még hagyján, de a hülye osztályommal kellett együtt lennünk. Ahol csak 5 lány van, és kb. 30 fiú. Nem mintha nem tudnám kezelni őket, mert nekem az első napon szólt be valaki, akkor is úgy beégettem az osztály előtt, hogy azóta rám sem mer nézni. Viszont olyan gyerekesen meg neveletlenül viselkednek, hogy az nem igaz. Olyat mond a tanárnak, hogy "B*zdmeg öcsém", meg letegezik őt. A tanár egyszerűen nem tud végigmondani egy mondatot. Pedig alig van, asszem egy vagy kettő kisebbségi, és még ők is jobban tudnak veselkedni. És 17-18 évesek, sőt szerintem vannak idősebbek is, sőt vannak, akiknek már az érettségijük is megvan, ahhoz képest úgy viselkednek, mint az óvodások. bolond.gif Sajnálom szegény osztályfőnököt, mert látszik, hogy nem bír velük. Mondta nekünk, hogy ma nyolc órája lesz velük, és mi a negyediken voltunk bent, és már akkor is alig volt hangja a sok kiabálástól. Pedig férfi tanár... mad.gif

A másik meg, ami ma nagyon kiborított, hogy lehet, hogy megszüntetik az osztályt. sad.gif Mivel ugye minimum 6 fővel indulhat egy képzés, és mi csak öten vagyunk. Nem értem, már lassan két hete elkezdődött a suli, és csak most veszik észre??? 110.gif think.gif
Mondjuk az igazgatóval ma beszéltem, ő engedélyezte, viszont ez nem jelent semmit, mivel erről nem csak ő dönt. Viszont ha megszüntetik, én nem tudom mihez kezdjek. Enni se tudtam ma, annyira izgulok. És senki nem tud mondani semmi megnyugtatót. Senkinek nem kívánom ezt a tehetetlenséget és bizonytalanságot, mert ez az egyik legrosszabb dolog. sad.gif
10 felhasználónak tetszik: szofipasa888, Sztár Mániás, MadHatter, JadeB, Nórii. SelFan., Beyla, Eszti0305, ilus1996, Genevieve, icarlyluv
2013. szeptember 12. 19:32 #5836
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Hát ez a nap valahogy nem nekem kedvezett. Komolyan azt se tudom, hogy hol kezdjem annyi minden volt. De már ott el lett szúrva a napom, hogy felkeltem. Tegnap 8 órám volt vagyis olyan 3 után értem (jó esetben) haza. Hulla fáradt voltam és kettő órám volt csak arra, hogy kapcsolódjak a világgal. Reggel hulla fáradt voltam és amikor bele gondoltam, hogy egy jó 20 perces "séta" áll előttem még jobban le lombozódtam. Ideges is voltam, mert a földrajz tanárunk ma feleltetett és nagyon de nagyon izgultam azon, hogy ne én legyek az, mert ez a tanár kegyetlen. Az élő fába is bele tudna kötni ha akarna. Akkor a kis kellemes séta közbe kettő osztálytársammal mentem (akik általánosba is azok voltak) és az egyikük egy olyan beszólást tett ami nagyon szíven ütött. Apukám abba az iskolába végzett ahova most én járok, és ott van valahol a tablója és meg akartam/akarom keresni őt. Csakhogy az egyik igen IQ betyár leányzó azt mondta:"Ha annyira nézegetni akarod őt, akkor nézegesd fényképen!". Ezzel nem is lenne semmi gond, de ugyebár apukám már bő kilenc éve halott szóval szerintem mindenki érti, hogy miért lehetett ez olyan fájdalmas. És attól a beszólásától kezdve bennem egy világ dőlt össze. Nem is tudtam, hogy most felpofozzam vagy inkább sírjak. De az utóbbit tettem. Egész földrajzot és nyelvtant végig bőgtem (persze nem látták) és még mindig tudnék ha erre gondolok. Csak is egy fiú osztálytársam kérdezte, hogy miért sírok de ő neki is mondtam, hogy semmi bajom hagyjon. Csak EGY...És nem tudja megérteni, hogy nekem milyen sokat jelentene, ha láthatnám őt a tablón is, mivel négy éves lehettem amikor eltávozott így nem emlékszem a hangjára, kinézetére -csak fényképről láttam de úgy sem ugrik be semmi sem- és nagyon de nagyon jó érzés lenne őt ott is látni. De lehet, hogy velem van a baj, hogy én gondolom úgy, hogy ha tudod, hogy a barátnőd apja meghalt akkor nem nagyon mondasz neki ilyet vagy nem tudom. blink.gif Ja és ha ez nem lenne elég akkor az iskola legrosszabb és legtöbbször bukott diákja ült ma mellém. Mivel én egyedül ülök ezért úgy gondolta, hogy mellém csücsül amikor elől is volt szabad hely. Majdnem szívrohamot kaptam. Tudom nem szabad külsőre ítélni, de ha valaki itt beszélgetne vele meg értené, hogy miért vagyok kiakadva: tele tetoválással, a jobb fülébe egy gigantikus fültágító és nagyon de nagyon b*nkó mindenkivel. Talán kijelenthetem, hogy ez életem második legrosszabb napja.
11 felhasználónak tetszik: JadeB, Nórii. SelFan., Beyla, Lil98, Eszti0305, ilus1996, MadHatter, minibogárka, Genevieve, Effy.01, icarlyluv
2013. szeptember 12. 19:34 #5837
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
Nálam konkrétan az ikertesóm viszi ki a biztosítékot,minden nap legalább 30x. Mégmielőtt bárki is azt hiszi,hogy az ikrek általába ilyenek: legjobb barátok,tök egyformák,mindent együtt csinálnak,öribarik, elárulom hogy mi pont nem ezek vagyunk. Kiskorunk óta nem öltöztettek egyforma ruhába. Már ott kezdődik az ellentét,hogy ő jobb kezes,én pedig bal. Utáljuk mindketten ha leikreznek. Van aki nem jön rá elsőre hogy ikrek vagyunk,mivel nincs egyforma ruhánk,és ő sminkeli magát,elég erősen kihúzza a szemét. Én inkább vagyok művészet párti,nála a pálcika ember rajzolása is nagy erőfeszítés. Soha nem tanultunk egyformán. Mindketten ugyan abba az osztályba járunk,és elég jó tanulóknak számítunk. 1 rohadt perccel idősebb,és úgy gondolja ezért joga van mindenhez,ő a nővérem. Folyton hallom hogy én csak egy másolat vagyok,és az ő pótléka. Én soha nem leszek senkinek elég jó, és ő szebb is mert sminkeli magát. Sajnos én nem akarok 20-30 évesen ráncos lenni,mert 17 éves koromban agyon sminkeltem magam. Egyetlen egy közös van bennünk,még abban is van ellentét,és ez a zene.Az olyan embereken,akik azt mondják "bárcsak lenne egy ikertesóm", csak röhögni szoktam. Nem tudják milyen rossz egészen addig amíg nincs belőlük még egy. Én 17 éve az ő árnyékában élek, és már hozzá szoktam hogy "kopi" vagyok. Tele van vele a nem létező kukim, mert egy egoista,öntelt barom. A legtöbb idő amit együtt töltöttünk, az 2 perc volt. Utána egymásnak esünk,és szétverjük egymást. Ami vicces,mert általába ő marad a földön. Remélem most mindenkinek összetörtem az ideáját arról, hogy milyenek az "ikrek". Egyébként meg abból is elegem van,hogy heti 40 órám van+ faktok. És elvárják hogy idén tegyek le nyelvvizsgát is meg érettségit is. Ha nem sikerül az osztályunk minden egyes tagjának lenyelvvizsgáznia,megszűntetik a NYEKET, és ezzel a gimi is bezár. Ezért 13. helyett 11.-ben kell C2es nyelvvizsgát leraknunk. Szerintem ennél rosszabb már nincs biggrin.gif
10 felhasználónak tetszik: JadeB, Nórii. SelFan., Beyla, Lil98, Eszti0305, ilus1996, MadHatter, Genevieve, icarlyluv, Luckie
2013. szeptember 12. 20:26 #5838
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (baisée @ 2013.09.12. 19:32)
Hát ez a nap valahogy nem nekem kedvezett. Komolyan azt se tudom, hogy hol kezdjem annyi minden volt. De már ott el lett szúrva a napom, hogy felkeltem. Tegnap 8 órám volt vagyis olyan 3 után értem (jó esetben) haza. Hulla fáradt voltam és kettő órám volt csak arra, hogy kapcsolódjak a világgal. Reggel hulla fáradt voltam és amikor bele gondoltam, hogy egy jó 20 perces "séta" áll előttem még jobban le lombozódtam. Ideges is voltam, mert a földrajz tanárunk ma feleltetett és nagyon de nagyon izgultam azon, hogy ne én legyek az, mert ez a tanár kegyetlen. Az élő fába is bele tudna kötni ha akarna. Akkor a kis kellemes séta közbe kettő osztálytársammal mentem (akik általánosba is azok voltak) és az egyikük egy olyan beszólást tett ami nagyon szíven ütött. Apukám abba az iskolába végzett ahova most én járok, és ott van valahol a tablója és meg akartam/akarom keresni őt. Csakhogy az egyik igen IQ betyár leányzó azt mondta:"Ha annyira nézegetni akarod őt, akkor nézegesd fényképen!". Ezzel nem is lenne semmi gond, de ugyebár apukám már bő kilenc éve halott szóval szerintem mindenki érti, hogy miért lehetett ez olyan fájdalmas. És attól a beszólásától kezdve bennem egy világ dőlt össze. Nem is tudtam, hogy most felpofozzam vagy inkább sírjak. De az utóbbit tettem. Egész földrajzot és nyelvtant végig bőgtem (persze nem látták) és még mindig tudnék ha erre gondolok. Csak is egy fiú osztálytársam kérdezte, hogy miért sírok de ő neki is mondtam, hogy semmi bajom hagyjon. Csak EGY...És nem tudja megérteni, hogy nekem milyen sokat jelentene, ha láthatnám őt a tablón is, mivel négy éves lehettem amikor eltávozott így nem emlékszem a hangjára, kinézetére -csak fényképről láttam de úgy sem ugrik be semmi sem- és nagyon de nagyon jó érzés lenne őt ott is látni. De lehet, hogy velem van a baj, hogy én gondolom úgy, hogy ha tudod, hogy a barátnőd apja meghalt akkor nem nagyon mondasz neki ilyet vagy nem tudom.  blink.gif Ja és ha ez nem lenne elég akkor az iskola legrosszabb és legtöbbször bukott diákja ült ma mellém. Mivel én egyedül ülök ezért úgy gondolta, hogy mellém csücsül amikor elől is volt szabad hely. Majdnem szívrohamot kaptam. Tudom nem szabad külsőre ítélni, de ha valaki itt beszélgetne vele meg értené, hogy miért vagyok kiakadva: tele tetoválással, a jobb fülébe egy gigantikus fültágító és nagyon de nagyon b*nkó mindenkivel. Talán kijelenthetem, hogy ez életem második legrosszabb napja.

Iszonyatosan elkeserítő az, hogy a mai fiatalokban, gyermekekben ennyire nincs meg az empatikus készség. Megdöbbenve olvastam a soraidat, amikor írtad, hogy az elhunyt apukád miatt bántak úgy veled, mint egy darab ronggyal. Hihetetlen különben, el sem hinném, hogy valaki csak úgy mondani tud ilyet a másiknak annak a dolognak a tudatában, hogy azaz ember már nincs köztünk. Tudom, hogy nem sokat ér, meg minden, hiszen egy teljesen idegen ember vagyok, de az ilyeneket magyarán mondva le kell sz*rni, sőt még emberszámba sem szabad venni. Szóval azért a kedves szülővel elbeszélgetnék egy kicsit, hogy x éven keresztül részesítette egyáltalán a kedves gyermekét bármilyen nevelésben. Elvileg az empátia az egy velünk született dolog, bennünk kell lennie, és furcsa, hogy sokak mégis a "vagány, mint a vakvágány" stílussal hozakodnak elő. Habár én csak a nagypapámat veszítettem el eddig (remélem így is fog maradni egy darabig), és bár kicsi voltam, amikor itt hagyott minket, de a családunk szívében, és az én szívemben is tovább él, hiszen emlékszem rá, tudom, hogy ki ő, sőt az első sörözéses élményem is hozzá köthető. Valaki csak akkor hal meg teljesen, ha nem őrizzük tovább az emlékét, s a szívünk mélyén is teljesen elfelejtjük.
9 felhasználónak tetszik: MadHatter, Eszti0305, Hayley.5, baisée, Genevieve, Nórii. SelFan., JadeB, icarlyluv, Bella99
2013. szeptember 13. 06:17 #5839
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Idézet (Beyla @ 2013.09.12. 20:26)
Iszonyatosan elkeserítő az, hogy a mai fiatalokban, gyermekekben ennyire nincs meg az empatikus készség. Megdöbbenve olvastam a soraidat, amikor írtad, hogy az elhunyt apukád miatt bántak úgy veled, mint egy darab ronggyal. Hihetetlen különben, el sem hinném, hogy valaki csak úgy mondani tud ilyet a másiknak annak a dolognak a tudatában, hogy azaz ember már nincs köztünk. Tudom, hogy nem sokat ér, meg minden, hiszen egy teljesen idegen ember vagyok, de az ilyeneket magyarán mondva le kell sz*rni, sőt még emberszámba sem szabad venni. Szóval azért a kedves szülővel elbeszélgetnék egy kicsit, hogy x éven keresztül részesítette egyáltalán a kedves gyermekét bármilyen nevelésben. Elvileg az empátia az egy velünk született dolog, bennünk kell lennie, és furcsa, hogy sokak mégis a "vagány, mint a vakvágány" stílussal hozakodnak elő. Habár én csak a nagypapámat veszítettem el eddig (remélem így is fog maradni egy darabig), és bár kicsi voltam, amikor itt hagyott minket, de a családunk szívében, és az én szívemben is tovább él, hiszen emlékszem rá, tudom, hogy ki ő, sőt az első sörözéses élményem is hozzá köthető. Valaki csak akkor hal meg teljesen, ha nem őrizzük tovább az emlékét, s a szívünk mélyén is teljesen elfelejtjük.

Igazából a lányt otthon nem nevelik. Sz*rik a szüleire (szépen mondva) nem hallgat rájuk, le k*rvázta az anyját, apját szégyenbe hozza a munkahelyén, az öcsét is utálja szóval nem kap túl nagy szeretetet, sem törődést, de az sem jogosítja fel, hogy valakivel ilyen legyen. Nem tudom, hogy néha mi járhat a fejében, mert ő semmivel nem törődik. Az sem érdekli ha valakit meg bánt, csak is kizárólagosan az ő dolgai vannak a figyelemben, meg az ő dolgaival törődjünk a többi meg le van sz*rva. De köszönöm szépen amiket írtál, mert így már biztos vagyok benne, hogy akkor nekem nincs olyan rossz gondolkodásom. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 13. 14:49 #5840
- törölt felhasználó -    
Idézet (wiky96 @ 2013.09.12. 17:56)

A másik meg, ami ma nagyon kiborított, hogy lehet, hogy megszüntetik az osztályt.  sad.gif  Mivel ugye minimum 6 fővel indulhat egy képzés, és mi csak öten vagyunk. Nem értem, már lassan két hete elkezdődött a suli, és csak most veszik észre???  110.gif  think.gif 
Mondjuk az igazgatóval ma beszéltem, ő engedélyezte, viszont ez nem jelent semmit, mivel erről nem csak ő dönt. Viszont ha megszüntetik, én nem tudom mihez kezdjek. Enni se tudtam ma, annyira izgulok. És senki nem tud mondani semmi megnyugtatót. Senkinek nem kívánom ezt a tehetetlenséget és bizonytalanságot, mert ez az egyik legrosszabb dolog.  sad.gif

Nálunk is hasonló a helyzet. Hárman vagyunk kommunikációsok az osztályban, ráadásul a suliban is csupán két osztálynak - 12. és 10. - van kommunikációja, mert többször nem indítanak. Tavaly 9-en kezdtünk, de félévkor ketten átmentek szakiskolába, mostanra meg már a 7-ből 3 lebukott és egy szak váltás is történt. Ez még mind semmi, mert egyik lány is szakot akar váltani, szóval ketten maradnánk kommunikáción, mivel a harmadik csak miattam nem megy át másik szakra. Osztályfőnököm azt mondta, nem szüntethetik meg a szakunkat, mivel már tavaly elindították, úgyhogy most már maradnia kell. Meg volt olyan osztály, ahol a vegyészek négyen voltak, mégis ment tovább. És, mint tudjuk, a négy sem egy nagy létszám. Szóval teljesen átérzem a helyzetet, én is nagyon be voltam parázva, enni sem tudtam napokig, és még most is félek, hogy mi van, ha mégis megszüntetik a kommunikáció szakot. Nincs a közelben olyan középiskola, ahol tanulhatnék újságírónak... Nem tudom, mi lenne velem, ha ennek vége lenne. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Nórii. SelFan.
540 oldal 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!