Ilyen rossza napom már régen volt.
Kezdjük ott, hogy ma suliba kellett mennem, ami még hagyján, de a hülye osztályommal kellett együtt lennünk. Ahol csak 5 lány van, és kb. 30 fiú. Nem mintha nem tudnám kezelni őket, mert nekem az első napon szólt be valaki, akkor is úgy beégettem az osztály előtt, hogy azóta rám sem mer nézni. Viszont olyan gyerekesen meg neveletlenül viselkednek, hogy az nem igaz. Olyat mond a tanárnak, hogy "
B*zdmeg öcsém", meg letegezik őt. A tanár egyszerűen nem tud végigmondani egy mondatot. Pedig alig van, asszem egy vagy kettő kisebbségi, és még ők is jobban tudnak veselkedni. És 17-18 évesek, sőt szerintem vannak idősebbek is, sőt vannak, akiknek már az érettségijük is megvan, ahhoz képest úgy viselkednek, mint az óvodások.
Sajnálom szegény osztályfőnököt, mert látszik, hogy nem bír velük. Mondta nekünk, hogy ma nyolc órája lesz velük, és mi a negyediken voltunk bent, és már akkor is alig volt hangja a sok kiabálástól. Pedig férfi tanár...
A másik meg, ami ma nagyon kiborított, hogy lehet, hogy megszüntetik az osztályt.
Mivel ugye minimum 6 fővel indulhat egy képzés, és mi csak öten vagyunk. Nem értem, már lassan két hete elkezdődött a suli, és csak most veszik észre???
Mondjuk az igazgatóval ma beszéltem, ő engedélyezte, viszont ez nem jelent semmit, mivel erről nem csak ő dönt. Viszont ha megszüntetik, én nem tudom mihez kezdjek. Enni se tudtam ma, annyira izgulok. És senki nem tud mondani semmi megnyugtatót. Senkinek nem kívánom ezt a tehetetlenséget és bizonytalanságot, mert ez az egyik legrosszabb dolog.