Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 14. 13:07 #5861
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Idézet (Filmfan719 @ 2013.09.14. 12:59)
Semmivel, mert szombat van.

Miért kell mindig ideírnod, hogy semmivel? omg.gif Nem ez a topic kérdése, szerintem...

Emellett még tele van tököm azzal kutyagyilkos kretén tinivel, a nap mint nap állatokat kihajintó véglényekkel, és a pofátlan hazugokkal.
20 felhasználónak tetszik: itsjustme, icarlyluv, minibogárka, JadeB, Skylar, Nórii. SelFan., drfan, riri17, Jody, Vampiregirl1, MadHatter, Sztár Mániás, Bella99, baisée, Beyla, Luckie, xMilesss, Eszti0305, Lindsay019, Corby
2013. szeptember 14. 14:27 #5862
- törölt felhasználó -    
Idézet (Skylar @ 2013.09.14. 08:06)
Na ja, az ilyen helyzetekben ha tehetném letagadnám, hogy ember vagyok. Amilyen őrültekkel vagyunk körülvéve ez a legjobb megoldás.  rohog.gif

Én inkább az ilyen... khmm.. embereket nevezném másnak, viszont egyes embereket állatoknak nevezni, sértő az állatvilágra nézve... Úgyhogy nem tudom, mit mondhatnék ezekre.
On: Most éppen sétálni szeretnék, de nem tudok kivel... Legjobb barátnőmnek műteni fogják a lábát, így nyilván nem kéne elhívnom sétálni, egy másik barátnőm épp Dégen van... A maradék kettő közül az egyik nem ebben a faluban lakik, a másik pedig úgyse jönne ki. Éljen, a hétvége és a semmittevés! dry.gif
5 felhasználónak tetszik: Skylar, Carol, Beyla, MadHatter, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 14. 15:01 #5863
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1283
Csatolások: 0
Azonosító: 164095
Idézet (Jolie_77 @ 2013.09.14. 13:07)
Miért kell mindig ideírnod, hogy semmivel?  omg.gif Nem ez a topic kérdése, szerintem...
Emellett még tele van tököm azzal kutyagyilkos kretén tinivel, ...etc.

A kutyagyilkos dolog engem is nagyon felhúzott! Hát hallod ilyen idióta kretén barmot még életemben nem láttam! A legnagyobb "poén" az egészben hogy WWF supporter vagyok, szóban hívom fel mindenkinek a figyelmét az állatkínzásokra, az orvvadászatra... stb. Erre egy idióta játszi könnyedséggel megöli a saját kutyusát egy marhaság miatt, csak mert az imádott vándájreksön nem követi vissza. Öcsém! Még nekem van bűntudatom amiatt a kis izé miatt :/ -.- grrr.gif tucherch.gif mostmár letagadom hogy ember vagyok!!!
6 felhasználónak tetszik: icarlyluv, Jolie_77, Beyla, Eszti0305, MadHatter, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 14. 17:45 #5864
- törölt felhasználó -    
Vagy két órát sétáltam kint egyik barátnőmmel, amiben két dolog zavar:
1. Sz*rrá fagytam, és azt hiszem, megfáznom is sikerült. Folyton folyik az orrom, és a fűtött fürdőszobában megfagyok...
2. Barátnőmmel lehetetlen beszélgetni. Egyszerűen hiába mondok neki bármit, elintézi annyival, hogy "aha", mintha nem is érdekelné. Persze, ha mondom, hogy ő meséljen, mert nem szeretem, ha csak én beszélek, akkor jön az, hogy "nem tudok mit"... Akkor reagáljon normálisan arra, amit én mondok, ha egyszer már beszélgetni próbálok vele, vagy mondja szimplán a szemembe, hogy tudna beszélni, csak velem nem akar. Bár akkor sétálni sem kellett volna kijönnie. think.gif
8 felhasználónak tetszik: JadeB, BenGergReg, minibogárka, Beyla, icarlyluv, MadHatter, Nórii. SelFan., drfan
2013. szeptember 14. 17:49 #5865
- törölt felhasználó -    
A hülye szomszédom, és a hülye kutyája; egész nap nem sütött ki a nap; a másik szomszédunk egész nap justin biebert bömböltet, és pont áthallatszik a szobámba wtf.gif ; és a matek házi.. reklamalo.gif
4 felhasználónak tetszik: Skylar, JadeB, Nórii. SelFan., drfan
2013. szeptember 14. 17:59 #5866
- törölt felhasználó -    
[quote=Törpi.,2013.09.14. 17:49~4363665 a másik szomszédunk egész nap justin biebert bömböltet, és pont áthallatszik a szobámba wtf.gif reklamalo.gif[/quote]
És én még azt hittem, hogy az én éjjel 11-től hajnali 4-ig röhögve, kiabálva telefonáló szomszédom a legrosszabb. (a fal ami az én szobámat és az Ő lakását elválasztja nem hangszigetelt, és így minden áthallatszódik)
Szóval részvétem.
3 felhasználónak tetszik: JadeB, icarlyluv, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 14. 18:11 #5867
Zsuzsy93
Zsuzsy93

StátuszA clone is never alone.
Hozzászólás: 944
Csatolások: 2
Azonosító: 175845
Ebben a percben azzal, hogy bejelölnek barátnak, aztán törölnek. Mindegy nem kéne, hogy érdekeljen.
5 felhasználónak tetszik: JadeB, minibogárka, Beyla, MadHatter, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 14. 18:50 #5868
tori123
tori123
Hozzászólás: 1523
Csatolások: 17
Azonosító: 200580
Vásár és Koncertek vannak nálunk de zuhog az esso mad.gif szóval ki sem mehetek a barátaimmal mad.gif mad.gif dry.gif dry.gif
meg ha nem is esik akkor marha hideg van reklamalo.gif
2 felhasználónak tetszik: JadeB, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 14. 21:11 #5869
- törölt felhasználó -    
Beszéltem azzal a sráccal fészbúkon, akibe bele vagyok zúgva, de ma valahogy furcsa volt. Eddig mindig ő írt és számolt be különböző dolgokról, most viszont én voltam az, aki témákat dobott fel, és beszélgetést kezdeményezett, ami igen szokatlan, mivel vele mindenki tud beszélni, mert nyitott - legalábbis ezt mondta, de igaz is. Most meg... Hiába írta a sok ":D"-t, érzem, hogy valami nincs rendben, csak nem tudtam rákérdezni, mert ment aludni... unsure.gif Remélem, nincs semmi komoly baja, mert most nagyon felidegesített, hogy mi van, ráadásul nekem meg nagy szükségem lett volna ma - is - arra, hogy beszéljünk... unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: JadeB, Nórii. SelFan., MadHatter
2013. szeptember 14. 21:27 #5870
- törölt felhasználó -    
A barátnőmmel... Már megint összevesztünk, amivel nem lenne annyira nagy gond, mert nem vagyok az a haragtartó fajta és Ő sem, ezért pár nap alatt kibékülünk, de most nagyon felhúzott. mad.gif reklamalo.gif Állítólag beégettem az előtt a pasi előtt aki tetszik neki, ezért most "utál", ami nem is igaz, de mikor múltkor Ő miatta én égettem be magam, azelőtt a pasi előtt aki tetszik neki, az nem számít, az "más" reklamalo.gif mad.gif Nem érdekel, én most nem fogok vele kibékülni, sem nyalizni... Nagyon dühös vagyok rá, mert az én beégetésemmel nem lett volna semmi baj, de egy semmiségen felkapni a vizet, mint Ő, az már szánalmas dry.gif dry.gif Lehet, hogy nem voltam érthető, de jó volt kiírni magamból. Ó, és még azzal, hogy ma nekünk sportnap volt, de egy olyan helyre mentünk reggel 9kor, aminek nem volt fedett pályája, és jó messze volt a sulitól, így zuhogó esőben sétálhattunk, aztán mikor odaértünk, találtak programot, és egy épületet, ott voltunk pár órát, aztán hazamehettünk, pedig még tovább tartott volna alapból... Vagyis a semmiért keltem korán megint, és szúrták el a szombat délelőttömet... dry.gif sad.gif
6 felhasználónak tetszik: minibogárka, Mrs.Jack Frost, Beyla, BenGergReg, Nórii. SelFan., MadHatter
2013. szeptember 14. 22:20 #5871
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1972
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
A náthával és hogy a közelben már megint tuc-tuc zene megy.. blink.gif

Alig kapok levegőt dry.gif
2 felhasználónak tetszik: JadeB, Sztár Mániás
2013. szeptember 15. 09:15 #5872
- törölt felhasználó -    
Ráírtam a srácra, akibe belezúgtam, hogy tegnap mi baja volt, és egyből fent sincs már fészbúkon. Persze lehet, hogy amúgy is le akart lépni, de csak pár percet volt fent, láttam, mikor feljött. Kezdem azt érezni, hogy velem van valami baja. unsure.gif
5 felhasználónak tetszik: Mrs.Jack Frost, JadeB, Nórii. SelFan., minibogárka, icarlyluv
2013. szeptember 15. 09:47 #5873
- törölt felhasználó -    
Tönkrement a fényképezőgép, ráadásul a szomszéd olyan hangon nyírja a füvet, hogy magamat se értem.. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan., MadHatter
2013. szeptember 15. 10:17 #5874
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
egyszer maradok lent hajnalig, és próbálom jólérezni magam, hát persze, hogy úgy lebetegszem, hogy élni sem bírok, folyamatosan fulladok a rohadt asztmámtól, és elhasználok egy százas zsepit egy nap alatt, és nem tudom, okozhatja-e a láz, vagy csak én érzem úgy, de hasogat és majd szétmegy az egész fejem...
drága ősz, én így szeretlek... unsure.gif

+ nem értem, miért nem lehet felfogni, hogy nem fogadok el ismeretleneket. tegnap bejelölt egy csaj, meg is mondtam neki - na, most ismét bejelölt. bekattanok ettől a barátgyűjtögetéstől. letiltottam, és le is törölte magát. ha újraregisztrál, és ismét megtalál, meg is ölöm magam. nem értem, egyesek mit élveznek ebben... unsure.gif
7 felhasználónak tetszik: JadeB, Beyla, Vampiregirl1, Nórii. SelFan., minibogárka, MadHatter, icarlyluv
2013. szeptember 15. 11:22 #5875
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.09.15. 10:17)
egyszer maradok lent hajnalig, és próbálom jólérezni magam, hát persze, hogy úgy lebetegszem, hogy élni sem bírok, folyamatosan fulladok a rohadt asztmámtól, és elhasználok egy százas zsepit egy nap alatt, és nem tudom, okozhatja-e a láz, vagy csak én érzem úgy, de hasogat és majd szétmegy az egész fejem... 
drága ősz, én így szeretlek... unsure.gif
+ nem értem, miért nem lehet felfogni, hogy nem fogadok el ismeretleneket. tegnap bejelölt egy csaj, meg is mondtam neki - na, most ismét bejelölt. bekattanok ettől a barátgyűjtögetéstől. letiltottam, és le is törölte magát. ha újraregisztrál, és ismét megtalál, meg is ölöm magam. nem értem, egyesek mit élveznek ebben... unsure.gif

Engem is bejelölt ez a csaj és tudom hogy ugyanarról a személyről beszélünk mert tegnap láttam a csaj üzenőfalát ahol visszautasítottad. rohog.gif Amúgy ma reggel engem is bejelölt ismét, aztán már törölt volt. Szóval köszönöm neked itsjustme. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2013. szeptember 15. 14:21 #5876
- törölt felhasználó -    
Nem vagyok egy panaszkodós fajta, viszont a tegnapi napom szörnyű volt.
Ott kezdődött, hogy a papám kihívott minket szüretre. Amivel még nincs baj, mert nagyon szeretek ott kint lenni, és tök jól indult az egész nap. Aztán a papám kijelentette, hogy áthívja a szomszédokat ebédre, akik segítettek neki a szüretben. Ami szintén nem baj, mert valahogy tényleg illik megköszönni a segítséget, viszont nekem az nem tetszett, hogy akkor hívja át őket, mikor mi is kint vagyunk. Főleg, tudja, hogy nem vagyok az a társas lény, nem szeretem mikor átjönnek már tök piásan, és órákra ott ragadnak. És akkor nem tudok mondjuk elmenni wc-re, nem tudok enni, ha megéhezek, stb. És ezt ő nagyon jól tudja. És ezt szóvá tettem neki, hogy miért nem lehetett volna egy nappal előbb vagy később áthívni őket, mikor mi nem vagyunk kint? Vagy mondom, hogy legalább nem lehetne megvárni míg mi eszünk és utána áthívni őket? És teljesen kiakadt, hogy nem körülöttem forog a világ, meg ne csodálkozzak, hogy nem lesznek barátaim nagykoromban és egyedül leszek, és nem érti hogyan lett ilyen unokája. És ez azért elég rosszul esett, mert attól még, hogy én nem ismerem az egész falut, nekem is vannak barátaim, és én sem akkor hívom át őket, mikor tudom, hogy ők meglátogatnak, főleg ha mondjuk tudnám, hogy nem bírja őket. Ha meg olyan unokát szeretne mint a falusi szomszédok, akkor mondom, fogadja örökbe azokat. És akkor olyan unokája lesz, mint amilyet szeretne. És hogy többet engem biztos, hogy nem fog itt kint látni. Majd ha akar, akkor ő jön. És aznap már egymáshoz sem szóltunk. Sőt el se búcsúztam úgy jöttem el onnan. És akkor a mamám még nekem mondja, hogy kérjek bocsánatot. blink.gif Tudom, hogy nem szabad haraggal elválni a másiktól, de szerintem most rohadtul nem volt igaza és nagyon rosszul esett amit mondott.
Még soha nem vesztem össze a papámmal, nagyon szeretem, és nem tudom, hogy most mit kéne csinálnom... cry.gif
11 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan., minibogárka, Shawool Lilla, Vampiregirl1, MadHatter, riri17, BenGergReg, JadeB, icarlyluv, Jody, Beyla
2013. szeptember 15. 15:34 #5877
ddora7
ddora7
visszatérő vendég
Hozzászólás: 332
Csatolások: 4
Azonosító: 132828
Családi problémákkal,de már k.rvára. sad.gif
Anyám,apám veszekszik.Apám nem törődik velünk nagyon érzelmileg,nem tudunk négyesben kikapcsolódni már jó pár éve,most is a húga 6-7 éves gyerekeivel megy a búcsúba...de az,hogy a saját gyerekei mit éreznek és mennyire szar nekik (pedig már 19,20 évesek vagyunk) nem számít,csak a "család"többi tagjának megfeleljen és játssza a mártírt.Na ebből van elegem anyummal is és ebből már volt nyáron egy párnapos elköltözés anyummal. A 20 éves házasság se tűnik nagyon fontosnak,de az,hogy a húgának megfeleljen az igen.Apám nyuszi és ha valami baja van a húgával nem képes neki megmondani inkább megcsinálja helyette,na ebből is elegünk lett anyummal,hogy nem állt ki mellettünk,hanem a másik famíliáját védi.Minek neki saját gyerek,feleség,ha másét isteníti? sad.gif
Emellett a mamám(apai) féléve beteg nagyon,ágyhoz van kötve nyaktól lefele béna,már a felfekvései kezdenek eldurvulni,stb.. ez sem egy emberes meló, az egész család be van fogva,mert 24 órás felügyeletet igényel,emellett ez anyagilag is nagyon megterhelő . Nem látom a problémák megoldását,végét. A hangulat itthon sokszor feszült és egy csomó ideget "megeszünk". Kb. ennyi.
11 felhasználónak tetszik: MadHatter, minibogárka, riri17, Nórii. SelFan., BenGergReg, JadeB, icarlyluv, Jody, Beyla, drfan, Sztár Mániás
2013. szeptember 15. 15:38 #5878
ddora7
ddora7
visszatérő vendég
Hozzászólás: 332
Csatolások: 4
Azonosító: 132828
Konkrétan már ott tartok,hogy sírni se tudok,mert már úgy "megkeményedtem" érzelmileg ettől a sok problémától.Csak ideges vagyok. És szerintem egy nagyobb gyereket,aki már mindent ért,épp úgy megviselhetik a családi problémák,mint a kicsiket. sad.gif
6 felhasználónak tetszik: minibogárka, Nórii. SelFan., Beyla, drfan, Sztár Mániás, MadHatter
2013. szeptember 15. 15:43 #5879
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Anya a múltkor arról beszélt, hogy oda kell engednem a húgomat én számítógépemhez, amikor ő szeretne netezni. Ezzel már akkor sem értettem egyet, mivel ott az öcsém, aki a szobájában egész nap a gépen lóg, és akkor miért nekem kell odaengednem a húgomat, akinek egyébként szintén van saját laptopja. blink.gif Hát oké, be is tartottam, amit anya mondott, de azt hiszem többet nem akarom a húgomat az én számítógépemnél látni, sem a szobámban. Ebéd előtt itt internetezett és valamit nagyon rendezgetett a dokumetumok között. unsure.gif Most néztem át, hogy mi a helyzet a fájlok között, és rájöttem, hogy a dolgaim fele hiányzik. ohmy.gif Minden ami fontos volt: a Wordben lementett félkész cikkeim, beszámolók az iskolába, dolgozatok, a tananyag (sok tanár USB-n adta ide az egész éves tanulnivalót), a nagynénim ősrégi levelei... és még sorolhatnám. A valamikori szám szerint 6000+ képemből hiányzik olyan négyezer. mellow.gif Pedig ott voltak a hihetetlenül ritka, korai Guns N' Roses képek, még a híressé válásuk előttről, amiket gyakorlatilag lehetetlenség megtalálni mégegyszer a neten; egy csomó régi családi fénykép; és többek között a legutolsó közös képem a dédimmel. A drága húgom pedig szépen fogta és kitörölte az egészet, úgy ahogy van. Nem csak a desktoppos szemetesbe tette bele, hanem véglegesen ki lettek törölve, szóval b*szhatom. Megkérdeztem, hogy ez mégis hogy gondolta és egyáltalán mi köze van az én cuccaimhoz, erre azt válaszolja, hogy nem tetszettek neki a dokumentumaim. Hát nem mintha nekem annyira tetszene egy rakás latin szöveg, de valahogy meg akartam volna tanulni, erre Kata megsemmisítette. Anya meg is kérdezte, hogy mi a bajom, hogy ennyire mérges lettem hirtelen. Elmeséltem neki, hogy minden, amit évek alatt gyűjöttem össze, minden amit naponta szortíroztam és rendezgettem, elszállt a fenébe. És akkor még én lettem kioktatva, hogy minek engedem oda a húgomat. Anya, te mondtad, hogy engedjem gépezni a saját gépemen. blink.gif Néha már komolyan ő sem tudja, hogy mit akar. De amúgy elég ironikus, hogy Kati nagyjából két éve apám számítógépén is pontosan ugyan ezt csinálta. Kitörölte végelesen apu munkahelyi dokumentumait, statisztikáit és munkáit, amik létfontosságúak a kórház működéséhez. Hát nem érdekel, hogy anyám mit szól hozzá (nem sok jót szerintem), de én ezentúl jelszavazom a gépemet.
15 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, minibogárka, Lindsay019, Guitarist, riri17, itsjustme, Nórii. SelFan., BenGergReg, JadeB, icarlyluv, Jody, Bella99, Beyla, Sztár Mániás, mazzisoreo
2013. szeptember 15. 17:17 #5880
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Szépen megfáztam de úgy, hogy egész nap fájt a fejem, most is sálban és meleg zokniban ülök a gép előtt. És még nem is tanultam, mert egyszerűen nem fog az agyam semmit. Most is csak azért keltem fel, hogy ne csak feküdjek egész nap, de szerintem lassan visszafekszem, és bekapcsolok a laptopomon valamilyen sorozatot, mert már nagyon kész vagyok..
Este összevesztem egyik 'barátnőmmel', mert egyszerűen leszrozta az egyik kedvencemet. Átküldtem neki ezt a dalt, amiről tudja, hogy nagy kedvencem, mivel meséltem róla, de elkezdi, hogy 'hogyan hallgathatok ilyen szrt, irritáló ez a nő, és a hülye hangja is, meg a stílusa'. Csak néztem, erre átküldte ezt. Inkább kiléptem, mert nem szerettem volna semmi sértő, vagy bántó dolgot írni neki, mivel én nem vagyok annyira bunkó a barátaimmal, mint ő. Pedig én is tudtam volna sokkal 'szebbet' írni a 'dalról' amit átküldött, de nem tettem. Utána sms-ben írt egy másik barátnőm, hogy a csaj azt terjeszti rólam, hogy milyen szr a zenei ízlésem, és hogy mennyire bunkó vagyok. Bevallom, hogy elég fura zenei ízlésem van, de azért ennyire retek zenét még én se hallgatok.. Ez eléggé felhúzott, de szerencsére nem voltam olyan jóba a csajjal, és őszintén szólva ilyen 'barátok' még a hátam közepére sem kellenek.
8 felhasználónak tetszik: MadHatter, Nórii. SelFan., BenGergReg, JadeB, icarlyluv, Jody, Beyla, drfan
540 oldal 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!