Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 19. 18:21 #5941
kicsikoki
kicsikoki
dragon
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
A fejfájásommal, és azzal hogy egésznap fújom az orrom. Na meg a matek tanárnővel.. Esküdni mernék hogy a férje ruháit hordja.. És úgy röhög mint egy debil.. Amellett hogy szerintem az órákra úgy jön be, hogy be van b*szva, képes volt úgy dolgozatot iratni hogy kemény 3 órát töltöttünk az új annyaggal, ami az egyik legnehezebb is. Nem értem az ilyen mért nem megy inkább vágóhídra dolgozni..
6 felhasználónak tetszik: JadeB, BenGergReg, Beyla, MadHatter, patrícia4, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 19. 18:25 #5942
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Idézet (itsjustme @ 2013.09.18. 21:31)
hidd el, ez engem is érdekelne... ez az ember egy pszichopata, szociopata, perverz, pedofil állat - mint a tesi tanárok nagy része. eddig nyolc vagy kilenc tanárom volt - egy normális volt köztük.
persze, tudom, én meg is álltam, sajnos évek óta ezzel küzdök, így tudom kezelni, utána csak sétáltam - azaz inkább vonszoltam magam. azóta be sem járok sem az ő órájára, sem a másik, hasonló stílusú gyógytesit tartó tanár órájára, sok szenvedés árán, de teljes felmentett vagyok, mert nem akarok még egyszer így járni, nem ér annyit a kirúgása, hogy a saját életem kockáztassam. unsure.gif

Mi tesitanárunk is ilyen. Egy ismerősöm mesélte aki szintén abba a suliba járt ahová én, hogy pár éve egy csajt tesiórán már a roham kerülgette, nem bírt már futni sem, de a tanár nem engedte leülni, mert hát egész biztosan csak teszi magát, meg eljátssza, hogy leülhessen. Végül dokit kellett a csajhoz hívni. Azt mondták akkor balhé is volt belőle, de mégis megúszta a kirúgást. Azóta is boldogít minket és semmit sem változott. Úgy szívat minket, hogy az hihetetlen. Ráadásul bajok vannak a lábammal így ha megemlítem, vagy nem futok úgy ahogyan azt ő elvárja akkor persze mit mond mindig vajon? Hogy biztos tettem, meg megjátszom, hogy fáj a lábam. Ja, igen logikus. Azt hittem, hogy csak a mi tesitanárunk ilyen elmeháborodott, de ahogyan itt olvasgatok rájöttem, hogy máshol is ez van. blink.gif
6 felhasználónak tetszik: itsjustme, BenGergReg, Bella99, Beyla, MadHatter, CandUs
2013. szeptember 19. 18:32 #5943
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (JadeB @ 2013.09.19. 18:25)
Mi tesitanárunk is ilyen. Egy ismerősöm mesélte aki szintén abba a suliba járt ahová én, hogy pár éve egy csajt tesiórán már a roham kerülgette, nem bírt már futni sem, de a tanár nem engedte leülni, mert hát egész biztosan csak teszi magát, meg eljátssza, hogy leülhessen. Végül dokit kellett a csajhoz hívni. Azt mondták akkor balhé is volt belőle, de mégis megúszta a kirúgást. Azóta is boldogít minket és semmit sem változott. Úgy szívat minket, hogy az hihetetlen. Ráadásul bajok vannak a lábammal így ha megemlítem, vagy nem futok úgy ahogyan azt ő elvárja akkor persze mit mond mindig vajon? Hogy biztos tettem, meg megjátszom, hogy fáj a lábam. Ja, igen logikus. Azt hittem, hogy csak a mi tesitanárunk ilyen elmeháborodott, de ahogyan itt olvasgatok rájöttem, hogy máshol is ez van. blink.gif

nem, sajnos nem, ráadásul az enyém tényleg őrült. figyelj, például frissen vasalt (!) pólóban kell az órájára menni. ha nincs fehér zoknid, mezítláb kell lenni, vagy épp zokni nélkül felvenni a cipőt, az nem számít, ha teljesen széttöri a lábad... tavaly vagy tavalyelőtt már nem is emlékszem, az egyik hosszú hajú srácnak nem volt összefogva a haja - ki kellett szednie a cipőfűzőjét, és azzal összekötni a haját, és úgy futnia rohadt sokat. többször kiesett a cipőjéből, én már azért imádkoztam, hogy törje ki a lábát, csak hogy kirúghassák a tanárt... az igazgató is mondta, hogy a tesiórákról folyton bőgve járnak hozzá... nem értem, miért nem lehet mégsem tenni vele semmit... unsure.gif

on: a megfázással - alig kezdődött el a suli, persze hogy már itthon vagyok betegen... unsure.gif
9 felhasználónak tetszik: Sztár Mániás, Bella99, Beyla, MadHatter, Guitarist, xMilesss, JadeB, CandUs, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 19. 19:17 #5944
xMilesss
xMilesss
sztármániás
Hozzászólás: 3655
Csatolások: 3236
Azonosító: 194820
Pár napja írtam egy cikket ByeAlexről és Mileyról. Tegnap Alex kiposztolta a Facebook-oldalára, hogy "Naa, tessék! biggrin.gif Annyit tennék hozzá, hogy én nem nyilatkoztam semmiféle újságnak... Csak nektek írtam le a véleménye itt Facebookon... smileeee.gif" Mire jöttek a gyönyörű kommentek, hogy 'ez a Starity', meg 'erre az oldalra mindenféle jött-ment írhat cikket' stb. Lehet, hogy az én cikkemben volt egy hiba, de ezen az oldalon igenis vannak igényes és jó cikkek. Azt se tudja, mi az a Starity, de szidja. reklamalo.gif Épp ezért jó, mert mindenkinek lehetősége van arra, hogy megpróbáljon cikket írni, és amik jobbak, azokat elfogadja a szerkesztőség.
Azért írtam el a cikk forrását, mert én csak a Storyn olvastam, nem követem Alexet. A Storys cikkben pedig nem volt feltüntetve a forrás, így nem tudtam, hogy Alex a FB-oldalára írta ki. Persze az én hibám is, mert nem néztem utána Alex oldalának, elfogadom, sőt, megértem. Félreértés ne essék, nem szidom a Storyt, de 'nagyon jól esett', hogy mindenféle jött-mentnek elkönyveltek, sőt a Starityt is szidták...
Szerk.: Most nézem, egy kedves felhasználó szépen, ocsmány szavak nélkül fejezte ki véleményét: A Starity mindig hazudik, ezt Alex is elmondja. smileeee.gif
ennyit erről... így higgyetek a k*csög kamus Staritynek legközelebb.

Nem láttam, hogy Alex írta volna, hogy hazudik az oldal, de biztos jobb a szeme, mint az enyém.
4 felhasználónak tetszik: icarlyluv, BenGergReg, Effy.01, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 19. 19:21 #5945
- törölt felhasználó -    
Hogy mivel? Lopják a szövegem és a stílusom!!! mad.gif Hogy valakinek ennyire ne legyen kreativitása! Találjon már ki önálló gondolatokat! Nem elég, hogy elveszi a képeimet, de teleírja a profilját egy csomó tőlem ellesett szöveggel! Annyira szánalmas! sleep.gif
4 felhasználónak tetszik: patrícia4, BenGergReg, JadeB, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 19. 19:22 #5946
- törölt felhasználó -    
Először is: Első órában 12 perces futás! grrr.gif Most mit hisznek, komolyan? Én első órában rendszeresen alszok, nem futok! Ráadásul a életem legrosszabb teljesítményét futottam. sad.gif
Másodszor: A magyartanárom! Egy ennyire szétszórt ember miért nem megy már nyugdíjba? wtf.gif
Harmadszor: ESŐ! Éppen indultam indultam táncra, esőben. A hely, ahová járok, kb. 3 utcányira van, de mégis szarrá áztam! furesz.gif
1 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan.
2013. szeptember 19. 19:22 #5947
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
Azzal hogy amint az életem kezd egy kicsit is jó lenni azonnal összeömlik az egész mint egy instabil kártyavár.A nővérem és az anyukám mindig mindenen vitáznak,ha ez nem lenne elég két tűz között vagyok mert mindig mindegyik nekem mondja a problémáit.Mind a kettő csak ígér de annak látszata sincs.Fogalmam sincs hogy meddig bírom még épp ésszel.
5 felhasználónak tetszik: xMilesss, BenGergReg, JadeB, Beyla, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 19. 19:31 #5948
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
Idézet (itsjustme @ 2013.09.19. 18:32)
nem, sajnos nem, ráadásul az enyém tényleg őrült. figyelj, például frissen vasalt (!) pólóban kell az órájára menni. ha nincs fehér zoknid, mezítláb kell lenni, vagy épp zokni nélkül felvenni a cipőt, az nem számít, ha teljesen széttöri a lábad... tavaly vagy tavalyelőtt már nem is emlékszem, az egyik hosszú hajú srácnak nem volt összefogva a haja - ki kellett szednie a cipőfűzőjét, és azzal összekötni a haját, és úgy futnia rohadt sokat. többször kiesett a cipőjéből, én már azért imádkoztam, hogy törje ki a lábát, csak hogy kirúghassák a tanárt... az igazgató is mondta, hogy a tesiórákról folyton bőgve járnak hozzá... nem értem, miért nem lehet mégsem tenni vele semmit... unsure.gif 
on: a megfázással - alig kezdődött el a suli, persze hogy már itthon vagyok betegen... unsure.gif

Szadista, perverz és elmebeteg tesitanárok szaladgálnak az országban ahogy elnézem. Az én tesitanárom folyton a lányok seggét nézte minden egyes órán. Aztán volt hogy hóba is kint futottunk rövidnadrágba,csizmába és egy pulcsiba. Hála Istennek leváltották az öreget. De a mostani nőci, simán kivisz minket úgy hogy szemerkél az eső, de hát "majd eláll" címszó alatt kimegyünk futni. A heppje az hogy bemelegítéssel kezdünk, ami 20 perc futás. Mivel én 1 hónap alatt nőttem közel 10 centit, a bal lábam eléggé hamar feladja a szolgálatot. Nem tudok ráállni, és a járás is nehezen megy ilyenkor. Ezért meg kellett állnom, mire közölte velem hogy jó, akkor az egészet előről,mindenki. Az összes lány tudta hogy szar a lábam, de a nőcit nem érdekelte. Mikor zuhogott az eső, akkor bemehettünk. Most ott tartunk, hogy az összes lány megfázott, én meg alig tudok menni. Nem tudom honnan eresztik ezeket a "tanárokat", de szerintem ideje lenne valakinek tenni ellene valamit..
6 felhasználónak tetszik: xMilesss, BenGergReg, JadeB, CandUs, Beyla, Genevieve
2013. szeptember 19. 20:26 #5949
BenGergReg
BenGergReg
Haminé.♥♥

StátuszSzeretlek.(:
Hozzászólás: 1313
Csatolások: 0
Azonosító: 211694
Idézet (xMilesss @ 2013.09.19. 19:17)
Pár napja írtam egy cikket ByeAlexről és Mileyról. Tegnap Alex kiposztolta a Facebook-oldalára, hogy "Naa, tessék! biggrin.gif Annyit tennék hozzá, hogy én nem nyilatkoztam semmiféle újságnak... Csak nektek írtam le a véleménye itt Facebookon... smileeee.gif" Mire jöttek a gyönyörű kommentek, hogy 'ez a Starity', meg 'erre az oldalra mindenféle jött-ment írhat cikket' stb. Lehet, hogy az én cikkemben volt egy hiba, de ezen az oldalon igenis vannak igényes és jó cikkek. Azt se tudja, mi az a Starity, de szidja.  reklamalo.gif Épp ezért jó, mert mindenkinek lehetősége van arra, hogy megpróbáljon cikket írni, és amik jobbak, azokat elfogadja a szerkesztőség. 
Azért írtam el a cikk forrását, mert én csak a Storyn olvastam, nem követem Alexet. A Storys cikkben pedig nem volt feltüntetve a forrás, így nem tudtam, hogy Alex a FB-oldalára írta ki. Persze az én hibám is, mert nem néztem utána Alex oldalának, elfogadom, sőt, megértem. Félreértés ne essék, nem szidom a Storyt, de 'nagyon jól esett', hogy mindenféle jött-mentnek elkönyveltek, sőt a Starityt is szidták...
Szerk.: Most nézem, egy kedves felhasználó szépen, ocsmány szavak nélkül fejezte ki véleményét: A Starity mindig hazudik, ezt Alex is elmondja. smileeee.gif
ennyit erről... így higgyetek a k*csög kamus Staritynek legközelebb.

Nem láttam, hogy Alex írta volna, hogy hazudik az oldal, de biztos jobb a szeme, mint az enyém.

Az egyik ember ezt írta hozzá:Hát ez a starity az a baj, hogy ott minden jött mentnek megengedik, hogy "cikket írjon" és kiforgatják mindenki szavát, meg kedvük szerint színeznek na meg a kommentek..ott szinte mindenki azt élvezi, hogy ha lehordhatnak mindenkit...annyira szánalmasok xDDD
2 felhasználónak tetszik: xMilesss, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 19. 20:33 #5950
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
azzal, hogy egyszer mindennek vége lesz, ráadásul mindenféle előjel nélkül. egyik nap még minden tökéletes, aztán minden teljesen megváltozik... mindig jön egy jobb, vagy épp csak unalmassá válik az előző, de úgysem tart semmi örökké... csak tudnám, hogyan tudnak az emberek mindig a legrosszabb pillanatokban magamra hagyni... ennyit arról, hogy "az ember a párjára számíthat"... life is a bitch...
6 felhasználónak tetszik: BenGergReg, xMilesss, JadeB, Beyla, Genevieve, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 19. 20:42 #5951
- törölt felhasználó -    
Ma nagyon sok mindennel.. a hülye osztálytársaimmal, a hülye tanáraimmal, és a tanulással! És ennyire még soha nem utáltam a sulit! omg.gif
Aztán a kedvenc szomszédom megint teljes hangerővel Májli Szárjuszkát bömböltet, kb. hatodszorra hallgatja a We can't stop-ot, és ebben az a legjobb, hogy minden pont az én szobámba hallatszik át a legjobban! tucherch.gif
6 felhasználónak tetszik: icarlyluv, JadeB, Beyla, BenGergReg, Effy.01, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 19. 21:48 #5952
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (kicsikoki @ 2013.09.19. 19:31)
Szadista, perverz és elmebeteg tesitanárok szaladgálnak az országban ahogy elnézem. Az én tesitanárom folyton a lányok seggét nézte minden egyes órán. Aztán volt hogy hóba is kint futottunk rövidnadrágba,csizmába és egy pulcsiba. Hála Istennek leváltották az öreget. De a mostani nőci, simán kivisz minket úgy hogy szemerkél az eső, de hát "majd eláll" címszó alatt kimegyünk futni. A heppje az hogy bemelegítéssel kezdünk, ami 20 perc futás. Mivel én 1 hónap alatt nőttem közel 10 centit, a bal lábam eléggé hamar feladja a szolgálatot. Nem tudok ráállni, és a járás is nehezen megy ilyenkor. Ezért meg kellett állnom, mire közölte velem hogy jó, akkor az egészet előről,mindenki. Az összes lány tudta hogy szar a lábam, de a nőcit nem érdekelte. Mikor zuhogott az eső, akkor bemehettünk. Most ott tartunk, hogy az összes lány megfázott, én meg alig tudok menni. Nem tudom honnan eresztik ezeket a "tanárokat", de szerintem ideje lenne valakinek tenni ellene valamit..

Ahogy elnézem a hozzászólásaitokat, én nekem még szerencsém is van a tesi tanáraimmal, mert egész normálisak. Nekem 2012 februárjában (valószínűleg, akkor még nem derült ki) lett egy keresztszalag szakadásom. Éreztem én, hogy nincs valami rendben a térdemmel, de mégis tesiztem. Voltak olyanok, amiket nem csináltam meg, mert képtelen voltam, a tanárnő meg azt hitte, hogy biztos csak tettetem. Aztán májusban annyira kiugrott a helyéről a térdem, hogy nem bírtam vissztenni magamnak. Anyát hívtuk, mentünk is a balesetibe, ahol a doktornak sikerült visszatenni a helyére. Azután már nem voltam hajlandó tesizni. Mindenki képben volt, hogy milyen rossz a lábam, 2012-2013 -as tanévben nem is tesiztem (egy darabig nem volt felmentésem, aztán 2013 -ban elmentem túrázni a Mátrába, ahol térdig érő hóban meneteltünk és megadta magát a lábam. Az egyik tanárom meg még 4 fiú vitt egy darabig egy fatörzsön, amíg vissza nem ugrott a térdem a helyére) Aztán elegünk lett abból, hogy már egy éve nem tudom rendesen használni a lábam, újra mentünk a Balesetibe, ahol MR vizsgálatot csináltak a lábamon, ami kimutatta, hogy el van szakadva a keresztsztalagom. Ezt most nyáron megműtötték és kaptam teljes felmentést tesi alól és nem cseszegetnek azért, hogy miért nem tornázom. Megértő a tesi tanár is, mert a térdműtétek beletartoznak a legtovább rehabilitádó műtétek közé.

All in all, nekem mákom van a tesi tanárokkal, bár általános utolsó évében kaptunk egy "robotot", aki még a sz@rt is kifuttatta belőlünk. Úgy tűnik, ez a tesitanároknak a mániájuk, nehogy aztán tanítsanak is valamni értelmeset. Kézilabda, kosárlabda, stb...
2 felhasználónak tetszik: Beyla, JadeB
2013. szeptember 20. 13:32 #5953
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
az unatkozó, túl sok szabadidővel rendelkező trollokkal...
6 felhasználónak tetszik: Effy.01, Beyla, baisée, icarlyluv, MadHatter, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 20. 13:40 #5954
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.09.20. 13:32)
az unatkozó, túl sok szabadidővel rendelkező trollokkal...

Nemhogy inkább tanulna, ha már iskolaidő van...a szülei vajon mit gondolnának, hogyha látnák, amint drága 10 éves gyerekük ilyen ordenáré módon fórumozik? unsure.gif

On: Azzal, hogy csak két napot hiányoztam, de a tanulnivaló máris rendkívül felhalmozódott. Jó sokat kell majd hétvégén tanulni...
8 felhasználónak tetszik: itsjustme, BenGergReg, Beyla, baisée, icarlyluv, MadHatter, CandUs, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 20. 14:12 #5955
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Azzal, hogy nem csak egy unatkozó tizenéves gyermek savanyodik a gép előtt trollkodva, de a sok ésszel rendelkező fórumozó még eteti is. Ha le sem tojnátok, és mindenki keresztülnézne rajta, akkor megjegyzem negyed annyira sem szemetelnétek tele a fórumot, mint most azzal, hogy foglalkoztok ezzel a fogyatékossal. De hát úgy látszik senkinek sincs annyi ész az agyában, hogy ezt felfogja... Kár, pedig csak szegény modiknak csináltok plusz melót. blink.gif
15 felhasználónak tetszik: itsjustme, BenGergReg, riri17, Kazuo, Jody, baisée, icarlyluv, minibogárka, Luckie, Vampiregirl1, JadeB, MadHatter, CandUs, Genevieve, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 20. 14:29 #5956
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Hát lehet, hogy meglepődtök, de én most amiatt vagyok egy kicsit kiakadva, mert elmaradt az angol faktom. Félreértés ne essék, nem vagyok beleszerelmesedve a suliba, csak nagyon szeretek angol faktra járni, mert (imádom az angolt laugh.gif ) a lektorom tartja, aki egyébként egy végtelenül kedves és jószívű nő. Nagyon szeretek vele együtt tanulni és dolgozni, mert amellett, hogy nagyon jól magyaráz és nagyon jól megtanítja az angol nyelvet, nem olyan halálkomoly, hanem laza. smileeee.gif Szóval ez a mínusz két angol fakt nem dobta fel túlságosan a hangulatomat. nea.gif
7 felhasználónak tetszik: itsjustme, riri17, Jody, MadHatter, Beyla, CandUs, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 20. 14:36 #5957
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Az angollal. Pontosabban az angol érettségivel. Most volt szülői, és anyunak mondta az ofőm - aki egyben az angol tanárom is -, hogy én vagyok az egyik legjobb angolos, és csak áradozott rólam. Anyu azt mondta, ezt vegyem bóknak, de nem tudom, ez kicsit aggaszt. unsure.gif Félek, hogy nagyon elrontom az érettségim, és félek, hogy majd csalódik bennem a tanár. Blah, nem is járok suliba a betegségem miatt, de még most is emiatt aggódom. rolleyes.gif
11 felhasználónak tetszik: baisée, minibogárka, Sztár Mániás, Jody, JadeB, Patyó12, MadHatter, Beyla, Luckie, CandUs, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 20. 14:39 #5958
- törölt felhasználó -    
ma kivételesen semmivel smileeee.gif ritka pillanat..
2013. szeptember 20. 14:46 #5959
FindYourParadisee.
FindYourParadisee.
új tag

Státuszi-just-wanna-hide-away.tumblr.com
Hozzászólás: 29
Csatolások: 0
Azonosító: 212114
Először is azzal, hogy a héten 3 napot hiányoztam betegség miatt,úgyhogy bele se merek gondolni, hogy mennyi mindent kell bepótolnom. Másodszor még mindig fáj a fejem meg köhögök pedig vagy 5féle gyógyszert szedek, aztán az egyiknek hányinger mellékhatása is van.
4 felhasználónak tetszik: Jody, MadHatter, CandUs, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 20. 14:46 #5960
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1972
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
Rohadtul fáj a lábam már pár napja ... reklamalo.gif
1 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan.
540 oldal 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!