Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 30. 20:23 #6841
- törölt felhasználó -    
Tudom ma nincs iskola, de ennek ellenére elektronikus naplónk van a suliban és beírt valami miatt a matektanár. De nem csináltam semmi rosszat. sad.gif
9 felhasználónak tetszik: Nettigirl, JadeB, Beyla, menthol, Récy98, MadHatter, Genevieve, Kristen18, Lil98
2013. november 30. 20:24 #6842
Nettigirl
Nettigirl
*winehouse*

StátuszI'll take you to the candy shop ♥(50 Cent)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1287
Csatolások: 66
Azonosító: 213453
Az idő múlásával... mellow.gif
4 felhasználónak tetszik: Jody, Récy98, MadHatter, Genevieve
2013. november 30. 20:24 #6843
Barak Stefánia
Barak Stefánia
örök álmodozó

StátuszA lehetetlen nem létezik.
Hozzászólás: 6372
Csatolások: 608
Azonosító: 112664
Utálom a hideget, gyűlölöm a telet. mad.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Genevieve
2013. november 30. 20:34 #6844
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Annyira utálom, ha valaki színbunkó, állandóan trágár és amúgy zéró a szókincse, csak a káromkodás az, amit tud mondani. Közben piál, cigizik és löki a "hűdemenő" dumáit, kiabál és köpköd az utcán, rongál, graffitizik. Ja és közben tizenvalahány éves. mad.gif Rengeteg ilyen van a környékünkön. A pofám leszakad tőlük. Ezeknek a kölyköknek óriási észhez térítés kéne meg jónéhány pofon. Hova süllyed/fajul még a világ? Miért menő az, ha valaki ekkora állat? mega_shok.gif
9 felhasználónak tetszik: JadeB, Kristen18, Beyla, icarlyluv, Szandi0820, Nettigirl, MadHatter, Genevieve, Lil98
2013. november 30. 20:55 #6845
- törölt felhasználó -    
Mai generációval, de azzal nagyon. Lehet, hogy én vagyok lemaradva a korral, de nem értem, miért jó az, ha valaki tizenévesen cigizik vagy iszik, netán egyszerre műveli ezeket. Az egyik barátnőm írt arról, hogy szokott az osztálytársai "bulijaira" menni, amikor összegyűlnek,a fiúk visznek piát, és hogy már ő is ivott whiskey-t, de hogy továbbadta, és nem lett részeg tőle, satöbbi. Oké, hogy nem részegedett le, meg hogy nem szokása rendszeresen piálni, de nekem ez akkor is egy hatalmas meglepetés volt, ki nem néztem volna belőle. Úgy érzem, hogy a fiatalok az alkoholt/egyéb káros szenvedélyeket párhuzamba hozzák a menőséggel, úgyhogy ha valaki iszik, akkor az menő. Ez a lány is szerintem azért ivott, hogy ne lógjon ki a sorból, mert az meg már nem kúúl. Sajnos mindenki a felnőtteket akarja ezzel utánozni, "nagyobbnak" mutatkozni, de mire jó ez? Tizenöt-tizenhat évesen még rohadtul nem kéne ilyesmivel foglalkozniuk - vagy csak én vagyok prűd és konzervatív??
9 felhasználónak tetszik: JadeB, menthol, Kristen18, Beyla, icarlyluv, Szandi0820, Nettigirl, MadHatter, Lil98
2013. december 01. 19:49 #6846
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Előbb ettem a reggel vásárolt csomagolt péksüteményem, erre valami cérnaszálak voltak benne. Hmm, guszta.
7 felhasználónak tetszik: menthol, Nettigirl, Beyla, icarlyluv, MadHatter, Kristen18, Lil98
2013. december 01. 19:59 #6847
- törölt felhasználó -    
Ma hajnalban jutottam el oda, hogy megsüssem az egyik kedvenc süteményemet, és mire az kész lett, már volt vagy hajnali négy, talán öt, ennek következtében csak az után tudtam lefeküdni. Ezzel nem is lenne gond, úgy voltam vele, hogy majd alszom délig. Erre a szomszéd vasárnap reggel kilenckor neki áll fát vágni, és a helyzet iróniája az, hogy pont az én szobámba hallatszott át legjobban. Szóval aludtam vagy négy-öt órát... Ma elmentem a városi gyertyagyújtásra, a főtérre, és hát igen csak mínuszok voltak, én meg annyira fáztam már, hogy a megfagyás elkerülése érdekében elkezdtem forralt bort inni, mivel ott osztogattak. Amíg kint voltam, semmi gond nem volt, csak aztán bejöttem, a meleg lakásba, és mint akit jó erősen fejbe vágtak, olyan migrénes görcsöm van, és ilyen sz.arul is már régen voltam. Mindezek fényében holnap újra indul a hét, hétfő, koránkelés..hurrá!
8 felhasználónak tetszik: Nettigirl, menthol, JadeB, Beyla, icarlyluv, MadHatter, Kristen18, Lil98
2013. december 01. 20:01 #6848
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
Holnap lesz a legbolondabb nap a hétből unsure.gif
Valahogy minden hülyeség hétfőn jön össze... grrr.gif
2 felhasználónak tetszik: Nettigirl, JadeB
2013. december 01. 20:04 #6849
Nettigirl
Nettigirl
*winehouse*

StátuszI'll take you to the candy shop ♥(50 Cent)
Hozzászólás: 1287
Csatolások: 66
Azonosító: 213453
Holnapi vizsga.. reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
1 felhasználónak tetszik: JadeB
2013. december 01. 21:18 #6850
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Idézet (riri17 @ 2013.12.01. 19:49)
Előbb ettem a reggel vásárolt csomagolt péksüteményem, erre valami cérnaszálak voltak benne. Hmm, guszta.

egyik bnőmnek pók volt belesütve a zsemléjébe rohog.gif

on:Szünetet tart a Green Day sad.gif nagyon reménykedem benne,hogy ez nem a feloszlás előszele :/
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Lil98, JadeB
2013. december 02. 03:23 #6851
Sophia E. Bay
Sophia E. Bay
visszatérő vendég

Státuszlet's just die, I say
Hozzászólás: 401
Csatolások: 0
Azonosító: 196242
Áhh, csak annyival, hogy nem értem, ha Amerika ennyire felkapott, és annyi cikk van amerikai sztárokról (hozzáteszem, még az európai cikkeknél is több, mert azok a burgerevő, szanaszét tetovált selyemmajmok sokak szerint sokat érnek /sajnos/ ami elég szánalmas), akkor miért nem lehet ugyanennyi Ázsiai is? Mármint, most volt ugye a MAMA, de fogadni mernék, hogy az olvasók felének halvány lila gőze nincs arról egyáltalán, hogy mi is ez, arról meg főleg nem, hogy kik lettek a nyertesek. Bezzeg az AMA-ról meg az MTV EMA-ról mindenki tud mindent.
De ha felhozom mondjuk Kim Yunát, hogy milyen elbűvölő volt, senki nem tudja, hogy kiről beszélek, ellenben mondjuk Ashley Tisdale-lel, akit mindenki ismer. Most nem arról van szó, hogy bajom lenne vele, csak egy példának hoztam fel. Vagy például ott van Rain, aki egyértelműen csodálatos előadást nyújtott, de senki nem nézte, csak mert nem érti. Kérdem én, miért, talán az amerikai dolgokat érted? Vagy, Song Jihyo, aki szintén elbűvölő volt aznap este a MAMÁ-n, de persze alig vannak, akik tudják, hogy hogy értem. Vagy Lee Hyo Lee ruhája, amiért ölni lennék képes, és olyan fantasztikusan állt neki azzal a sapkával, mint eddig bármi bárkinek (azért nem felejtsük ki az EXO-s fiúk öltönyét, amiben olyan elképesztően ÚÚÚÚ!, és Áhhh! voltak, hogy csak sikítozni tudtam), azt sem tudja senki. Hát tudjátok mit? Akasszátok fel magatokat, nem is tudjátok, hogy mi a jó!
Szóval, ezentúl, esküszöm, hogy elkezdek tanulni ázsiai nyelveket, le fogom fordítani, és meg fogom írni róla a cikkeket, ha kell, mert engem érdekel, és nem hiszem, hogy én vagyok vele az egyetlen.
Pff, de elegem van ebből... De most komolyan, ti úgy gondoljátok, hogy ez így rendben van? Már nem azért, én is szeretem Amerikát, de ez már azért egyáltalán nem fair, hogy annak ennyire ki van nyalva a segge, már bocsánat, mikor Ázsia ennyire háttérbe szorul. Vagy csak nekem tűnik így? Tényleg? Csak engem idegesít fel? Nagyon úgy tűnik.
Ja, és hogy ha valakit meghallok, hogy megint gonoszkodásból lekínaizza mondjuk egy koreai kedvencemet, akkor azt meg pofán rúgom. Nem érdekel, hogy szabad-e, vagy sem, ezentúl tényleg verni fogom ezeket a kis..
Elegem van az ázsiaiak felé, vagy csak akárki felé irányuló rasszizmusból. Mintha ők kevesebbek lennének. Miért, kérdem én, aki így szemétkedik vele, az több? Nem. Sőt. Kevesebb, és irigy. Hányingerem van az ilyenektől.
És hogy most hogy jutottam el a cikkek hiányától a rasszizmusig, azt nem tudom.
Na jó. Tudjátok mit? Nem is érdekel. Még csak azért is én leszek az okosabb. Engem érdekel, én megnézem, még ha keveset is értek belőle, és sikítozni fogok, ha egy kedvencem nyer valamit; aki meg nem nézi, mer bele van pistulva Amerikába, vagy Európába, az meg csináljon amit akar. Mert az előbb amúgy is keresztben voltak az ujjaim. Hehe.
Na, ezt nektek, selyemmajmok. chicken.gif
3 felhasználónak tetszik: Kristen18, JadeB, drfan
2013. december 02. 11:25 #6852
loveoceana
loveoceana

Státusz"Ami nem öl meg, az megerősít."
Hozzászólás: 867
Csatolások: 552
Azonosító: 195648
Nos..
1. Holnap 1. órában töri tézé!!!
2. Van egy gyomorbetegségem,és ezt az egyik csaj olyan infantilis módon cikiz ki, hogy már anyám fölhívta az annyát, meg az ofővel is beszélt. ez meg... olyan nagy pofája van a kiscsajnak,hogy besz*rok. Ebbe az a legjobb, hogy a barátnőmmel is összevesztem, úgyhogy most van közös témájuk. na kitaláljátok? ÉN. És persze, ki is a hibás?? ÉN. Kire haragszik mindenki? RÁM.
Csak azt nem értem, hogy miért.. sad.gif
5 felhasználónak tetszik: Lil98, Genevieve, JadeB, Beyla, drfan
2013. december 02. 15:52 #6853
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Ezzel a tesitanárnővel. Mára és holnapra van előlátva, hogy osztályozza a kosárlabdát, ami oké is, mert nagyjából tudom, pattogtatni a labdát meg gondolom nem nagy cucc. Ma sorra került az osztály fele, és senkinek sem lett jó, mert a drága tanárnő csakis akkor ad kettesnél jobbat, ha a fél pályáról csont nélküli kost dobunk. Minek néz ez minket vaze', Michael Jordannek?! bolond.gif A másik meg az, hogy anatómián a padtársam bal kezes és a pad jobb oldalán ül, én pedig jobb kezes vagyok (vagyis hát csak írok és rajzolok a jobb kezemmel -néha még azt sem-, minden egyebet a bal kezemmel csinálok) és a pad bal oldalán tevékenykedem, ami azt jelenti, hogy a könyökünk állandó jelleggel összeütközik és egyikünk sem tud normálisan írni. Legközelebb majd helyet cserélünk. Ez nem olyan nagy probléma, de meglehetősen idegesítő.
8 felhasználónak tetszik: Genevieve, icarlyluv, Kristen18, Szandi0820, Lil98, JadeB, Beyla, drfan
2013. december 02. 16:05 #6854
Genevieve
Genevieve
Marina's diamond

Státusz-
Hozzászólás: 7773
Csatolások: 6753
Azonosító: 210902
Az emberek viselkedésével. Nem értem hogy lehet néhány ember ennyire lenéző és irigy. 19-20 éves felnőttek már és kicikiznek egy csajt amiért tanul és csak ötösei vannak, közben fogalmuk sincs róla mik vannak a háttérben. Ezek annyira gyerekes dolgok. Aztán elgondolkoztam hogy nekem is szinte csak ötöseim vannak , akkor már engem is ki kell beszélni és le kell nézni? mellow.gif
7 felhasználónak tetszik: Kristen18, Szandi0820, Lil98, JadeB, Beyla, MadHatter, Kittisz
2013. december 02. 16:05 #6855
- törölt felhasználó -    
Órákat tanultam a föcitémazáróra, de szerintem így is csak 4-es lesz. Egyetlen egy dolgot nem tanultam meg, a Kalendóniai-hegységrendszer részeit. Erre mit ad az Isten, az egyik feladat, hogy soroljak fel belőle 5-öt. omg.gif Kettőt mondjuk segítettek, annyi jó belőle, de az akkor is 3 pont veszteség. rolleyes.gif És a legjobb, hogy ha elviszem a saját atlaszomat, és nem a sulisat használom, akkor benne van, abból meg ki lehetett nézni..
4 felhasználónak tetszik: JadeB, Beyla, MadHatter, drfan
2013. december 02. 16:08 #6856
- törölt felhasználó -    
Idézet (AFCfan @ 2013.12.01. 21:18)

Szünetet tart a Green Day sad.gif nagyon reménykedem benne,hogy ez nem a feloszlás előszele :/

Nem hiszem , még a karrierjük legelején megesküdtek arra , hogy életük végéig zenélni fognak. Egyébként valamennyire megtudom érteni a szünetet ,mert nekik családjuk van , velük is kell foglalkozniuk , ez pedig az állandó turnézás miatt nem mindig adatott meg nekik. Ráadásul Billie mondta egy interjúban , hogy "újult erővel fognak visszatérni". Kérdéses hogy mennyire lesz hosszú ez a szünet , szerintem 2-3 év ,ha ennél kevesebb annak én örülnék a legjobban biggrin.gif. De szerintem nincsen semmi gond ezzel , régebben is voltak már ilyen "szüneteik" (Pl: american idiot és 21 century breakdown között). Koncertek amúgy vannak kiírva 2014 első felére. Egyébként egyszer minden együttes feloszlik , ők sem lesznek kivételek.
2 felhasználónak tetszik: Lil98, MadHatter
2013. december 02. 16:57 #6857
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
A mai nappal egész rendesen. mellow.gif
A munkahelyen azt hiszik, én valami díjbirkózó, vagy nem is tudom, súlyemelő bajnok vagyok. Nem nagyon foglalkoznak a munkakörülményeimmel, ha szólok, akkor mondják, hogy oké, persze, majd - vagy még le is oltanak kicsit, hogy ez így nem is jó ám, mert az nem oda való éskülönbenis. reklamalo.gif Nagy asztalokat egyszál magam cipelek, vonszolok (50 kilós, alacsony nőszemély vagyok), de mint kiderült, feleslegesen, mert ezeket az asztalokat mégsem kapom meg. De hozzam én oda a helyettük a másik asztalokat. Hát kösz. De elvárják, hogy órát azt tartsak egy egész osztálynak. De mégis hol? Üljenek a földön? reklamalo.gif
A másik kedvencem, hogy senki nem pakol el maga után, bent a székek szerte széjjel, a gépeket ki nem kapcsolják... Letörik a kölykök kicsi kacsója, ha betolják a popójuk után a széket, meg lekapcsolják a számítógépeket. dry.gif
A könyvhalmazokat elpakolták, vissza már nem tették... Én mindent visszahordtam a ROSSZ asztalokra, szóval megint majd le és áhh... reklamalo.gif
8 felhasználónak tetszik: Kristen18, Nettigirl, Genevieve, Szandi0820, Lil98, JadeB, Beyla, MadHatter
2013. december 02. 18:59 #6858
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8818
Csatolások: 219475
Azonosító: 59785
azzal, hogy elvileg már a képzésnek kellene mennie, ahova küldtek minket, ehhez képest senki nem tud egy árva mondatot sem mondani róla reklamalo.gif ráadásul az önkormányzatnál mondanak mindenféle szépet, csak éppen az igazságot nem dry.gif
valamint a pletykás vénasszonyokkal (bocsi)... sosem viseltem jól a figyelmet (kivéve a színpadon), erre ma a meló végén (ami a képzés helyett van), miután mentem beírni, hogy elmegyek, visszamentem a biciklimhez... de meguntam, hogy egyedül állok ott, úgyhogy bementem a tömegbe dry.gif közben hallottam, hogy épp azt tárgyalják ki, jóóóóóó hangosan, hogy a nagyanyám unokája vagyok... nem égett az arcom kicsit sem sad.gif
ugyanide feljegyzendő, hogy a szégyenlősségemmel biggrin.gif
*update: a volt sulimmal... most hívott osztálytársam, hogy a Nemzetközi szállítmányozói pótvizsgát TALÁN tavasszal megtartják, ha lesz törvénymódosítás... mert túl kevesen vagyunk dry.gif természetesen erről tájékoztatni nem szerettek volna, úgyhogy ha nem telefonál be másik osztálytársam, akkor ezt sem tudjuk meg... éljen reklamalo.gif
2 felhasználónak tetszik: Lil98, Beyla
2013. december 02. 20:03 #6859
cintia0023
cintia0023
everybody needs a little poison ivy
Hozzászólás: 6399
Csatolások: 1056
Azonosító: 85065
A történelem tételekkel, holnap várhatóan felelek belőlük. Bár most egy új módszerrel tanulok, és jelentem, eddig sikeres. biggrin.gif

A másik bánatom, ami Paul Walkerrel történt. Tudom, csendben és tiszteletben kell tartani ezt az egészet, de számomra még felfoghatatlan. Főleg az, hogy ilyen tragikusan és borzalmasan ért véget az élete. Minden nap megjelenik valamelyik sztár halálhírével kapcsolatos cikk, annyira reménykedtem, hogy ez is kamu lesz, de sajnos csalódnom kellett... cray.gif
5 felhasználónak tetszik: menthol, JadeB, Genevieve, Beyla, MadHatter
2013. december 03. 18:59 #6860
tori123
tori123
Hozzászólás: 1523
Csatolások: 17
Azonosító: 200580
Azzal hogy minden fél órában a WC - re járok mert hánynom kell dry.gif dry.gif mad.gif mad.gif mad.gif
1 felhasználónak tetszik: JadeB
540 oldal 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!