Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 09. 19:43 #6901
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Nimrod @ 2013.12.09. 16:07)
Tegnap voltam a media marktba és láttam egy kb 10 éves kislányt aki a szemem láttára levett 3 cd-t a polcról és beletette a gatyájába. Ezután meg szépen kisétált. Miután végeztem a vásárlásssal és kijöttem onnan , látom a kislányt , hogy átadja valakinek (valószínűleg az apjának) a cd-ket. Ezután meg a tesco felé vette az irányt a "csaj".. 110.gif 
Ráadásul a gimiben is egyre több a lopás...

És nem volt rajta lopásgátló vagy valami műanyagdobozka? Én pár éve vettem szintén a Media Marktban egy Linkin Park albumot és az még hagyján, hogy lopásgátló volt rajta, de egy műanyagdobozba is berakták szegényt, nehogy véletlenül ellopjam. Tavaly a Westend Mediájába mentem be a húgommal. Talán akkor jött ki az Asassin's Creed 3. Akkora b*zi műanyag dobozba rakták bele, hogy maximum csak öt fért el a polcon belőle. blink.gif Szóval, egész jó Media Markt lehet feléd, mert ahol én jártam, mindenhol extra nagy lopásgátlóval és extra nagy dobozzal vannak ellátva a produktumok, ami nem kicsit tud idegesítő lenni.
8 felhasználónak tetszik: MadHatter, CandUs, menthol, JadeB, ilus1996, Lil98, Nettigirl, Szandiiii
2013. december 09. 20:24 #6902
- törölt felhasználó -    
Annyira szerencsétlennek érzem magam. Konkrétan mióta csak nyelvsuliba járok azóta állandó jelleggel van valami bajom. Eddig a mellkasom fájt, ami egy egyszerű Magne B6 szedésére el is múlt (szerencsére), most meg sikeresen megfájdult az ínyem is.
Emellett az angol sem megy valami fényesen. Valamiért nem merek megszólalni és annyira gáz, hogy nyögdécselek összevissza, holott írásban sokkal jobban és könnyebben is megy a nyelv használata. Kiborító.
8 felhasználónak tetszik: MadHatter, CandUs, Fannycska999, menthol, JadeB, ilus1996, Lil98, Nettigirl
2013. december 09. 20:45 #6903
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Borzasztóan aludtam. Tegnap este 11 körül alhattam el, és többször is felkeltem az éjszaka folyamán. Fél kettő, kettő, négytől fél ötig álmatlanság... És még telihold sem volt. Mondjuk reggel megtudtam a matektanáromtól, hogy ő már egy hete minden hajnalban felkel négykor, úgyhogy biztos van valami a levegőben. Ma két órám is elmaradt, az egyiken megírtam a magyar házit, a másikon pedig beszélgettünk. Persze az egyik téma az egyik tanárunk magánélete volt. Én nagyon bírom azt az embert, komolyan szurkolok neki és a matektanárnőmnek, de már kicsit tényleg sok, mert annyi mindent tudtam meg róla múlthéten, hogy bőven már túl vagyok a határaimon. [Röviden: régebben -ez nem tudom, hogy mennyire volt még előttünk a suliban- együtt volt az egyik nyelvtanárommal, miközben mind a ketten házasok voltak. Első sokk volt, hogy Józsinak felesége volt. Aztán Józsi elhagyta a feleségét, és megkérte a nyelvtanár, Regina kezét, aki nemet mondott. Ja, és Reginának van egy gyereke, míg Józsinak kettő(!!!). Ez volt a hétvégém második sokkja] A másik pedig, hogy az egyik osztálytársam szakított a pasijával és nyilvánosan sajnáltatja magát, csakhogy a sztoriban ő a hunyó, egy jó ideje csalta a pasiját a másik osztálytársammal -a barátja mindent tudott-, de gondolom annál a puhap*csnél is betelt a pohár. Mondjuk az osztálytársaim nem igazán titkolták ezt a dolgot, sőt... Bár az volt még szép, amikor szalagavató afterpartyn mindenki szeme láttára meg*jjazta (csak úgy mellékesen, ott volt az ofőm és még egy-két tanár is...)
6 felhasználónak tetszik: MadHatter, menthol, JadeB, ilus1996, Lil98, Nettigirl
2013. december 09. 21:54 #6904
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.12.09. 19:43)
És nem volt rajta lopásgátló vagy valami műanyagdobozka? Én pár éve vettem szintén a Media Marktban egy Linkin Park albumot és az még hagyján, hogy lopásgátló volt rajta, de egy műanyagdobozba is berakták szegényt, nehogy véletlenül ellopjam. Tavaly a Westend Mediájába mentem be a húgommal. Talán akkor jött ki az Asassin's Creed 3. Akkora b*zi műanyag dobozba rakták bele, hogy maximum csak öt fért el a polcon belőle. blink.gif Szóval, egész jó Media Markt lehet feléd, mert ahol én jártam, mindenhol extra nagy lopásgátlóval és extra nagy dobozzal vannak ellátva a produktumok, ami nem kicsit tud idegesítő lenni.

Ez a szombathelyi media marktban történt. Riasztókat itt is láttam sok cd-n , de nem mindegyiken , nagyjából inkább a drágábbakon.. A "csajnak" meg gondolom , mielőtt beküldték elmondták hogy milyet "lehet" lopni és milyet nem , vagy a másik lehetőség , hogy már neki is volt annyi "esze" , hogy tudja , hogy ne a riasztóval ellátottakat vigye el , mert egyből lebukik (ami jó lett volna). De erre van két ideillő mondás is: ami késik nem múlik , addig jár a korsó a kútra amíg el nem törik...
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, JadeB, ilus1996, Lil98, Szandiiii
2013. december 10. 12:03 #6905
Phan
Phan
új tag

Státusz^-^ Dan&Phil ^-^
Hozzászólás: 48
Csatolások: 0
Azonosító: 214229
A betegségből. bad.gif
1 felhasználónak tetszik: ilus1996
2013. december 10. 15:30 #6906
- törölt felhasználó -    
A tesitanárommal és a nyalis kis kedvenceivel. MA azt mondta, hogy elenged az utolsó óráról (mert dupla óra), mert múltkor tovább maradtak bent a lányok, és még így se a teljesről engedett el. Akkor még naiv voltam, mondtam is anyunak, hogy fél háromkor haza érek, de azért az első órán elmondta a tanár, hogy lehet, hogy tovább tartja. A bemelegítéssel eltelt az első egész óra, miközben folyton engem és még két lányt cseszegetett, és még az osztályrib*nca is megpróbál beszólni, egy harmat gyenge oltással, amire kapásból válaszoltunk, mire csöndben maradt, de a többiek is továbbra próbáltak oltani. Itt arról a lányról beszélek, akiről már írtam... Utána a tesitanár azt mondta, hogyha mindenki megcsinálja akkor elenged, de a kedvencei nem mertek, mert 'jajj, mi lesz ha leesek?!', pedig két oldalról vigyáztak. Utána még bent tartott fél órát, és szívatott még minket, majd a kiskedvence nekünk támadtak, hogy miért nem megyünk már el ebből a suliból. Kikérem magamnak, csak egy tetű tanár miatt nem fogok elmenni, mert utálja, hogy nem nyalok be neki, mint a többiek. Majd a r*banc azon akadt ki, hogy a képébe mondtunk mindent, és azt kérdezgette tök ideg állapotban (már magát hergelte), hogy miért picsa? Utána pedig felhoz egy olyan régi történetet, ami nem is úgy volt, és mikor ezt elmondtam neki, akkor azzal felelt, hogy már nem emlékszik rá. De akkor miért hozza fel? unsure.gif Nagy az isten állatkertje, de kicsi a kerítés...
6 felhasználónak tetszik: JadeB, icarlyluv, CandUs, ilus1996, Lil98, Nettigirl
2013. december 10. 17:29 #6907
- törölt felhasználó -    
Nem megy valami jól a matek, így általában kicsit tovább tart, amíg egy feladatot megoldok. Persze a nagyokos osztálytársaim, akik színötösök matekból, ilyenkor látványosan szenvednek, hogy 'ezt hogy nem lehet tudni'. Ja és éjszaka nagyon rosszul voltam, csikart a hasam végig. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2013. december 10. 17:51 #6908
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Azzal ,hogy a kémia tanáromnak valami gondja van. Évelejétől fogva teljesen más ,mint a tavalyi évbe. Mindig lehülyéz minket, meg nem is magyarázza rendesen az anyagot. Tavaly 4-es voltam most meg örülök, ha félévkor megadja a 3-t. Egyesek szerint valami nem jól működik a magánéletébe, mai kihat ránk. Mondtuk osztályfőnöknek is, hogy valami nem okés vele, de ő a füle botját nem hajtotta. Pedig már az egész osztálynak lassan elege lesz abból ,hogy rossz jegyet kapunk és leordítja a fejünket. Ő mondja nekünk ,hogy mennyire megváltoztunk tavaly óta, pedig valójában ő változott meg.
2013. december 10. 17:55 #6909
- törölt felhasználó -    
Idézet (ilus1996 @ 2013.12.10. 17:51)
Azzal ,hogy a kémia tanáromnak valami gondja van. Évelejétől fogva teljesen más ,mint a tavalyi évbe. Mindig lehülyéz minket, meg nem is magyarázza rendesen az anyagot. Tavaly 4-es voltam most meg örülök, ha félévkor megadja a 3-t. Egyesek szerint valami nem jól működik a magánéletébe, mai kihat ránk. Mondtuk osztályfőnöknek is, hogy valami nem okés vele, de ő a füle botját nem hajtotta. Pedig már az egész osztálynak lassan elege lesz abból ,hogy rossz jegyet kapunk és leordítja a fejünket. Ő mondja nekünk ,hogy mennyire megváltoztunk tavaly óta, pedig valójában ő változott meg.

Nekem illetve az osztálynak szintén ezzel van problémánk. Hiába figyelek kémián, ha egyszerűen arra eszmélek rá, hogy az óra tizedik percében előzetes bejelentés nélkül már valami teljesen új anyagot veszünk, amit teljesen spontán módon, teljesen hirtelen kezdünk el tanulni... Az osztály háromnegyede nem érti a kémiát, bár gyanítom, ebben a viselkedésük/ünk is közrejátszik...
1 felhasználónak tetszik: JadeB
2013. december 10. 18:02 #6910
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
A magyar tanárommal. Nem elég, hogy a fél osztály megbukik, mert indokolatlanul osztogatja az egyeseket, mellékesen úgy beszél velünk, mintha nem is tudom mik lennénk. blink.gif Rajtunk vezeti le a dühét, mindenkit lehülyéz, a fiúkat sggfejezi, bunkózza, a lányokat libázza, és egész órán káromkodik, múltkor 5-ször hangzott el a szájából a b*zd meg, 10 perc alatt. És még ő tanít magyar nyelvet és irodalmat... rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: Genevieve, JadeB, CandUs, Nettigirl
2013. december 10. 18:08 #6911
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Annyira fáradt vagyok, hogy fájnak a szemhéjaim mad.gif
2013. december 10. 18:08 #6912
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8818
Csatolások: 219475
Azonosító: 59785
a kedves TV-szolgáltatónkkal dry.gif anno már egyszer elvették a VH1-t, de tavaly visszaadták, amikor elvették a 1Music-et és a MusicMix-et... most nézem a jövő évi csatornakiosztást és ismét nincs benne a VH1, így maradt két zenecsatornánk, a retek Viva és az MTV, amit a világért sem néznék reklamalo.gif mi értelme volt visszaadni, ha egyszer megint elveszik? idióták 110.gif
3 felhasználónak tetszik: CandUs, menthol, Szandiiii
2013. december 10. 18:13 #6913
sarika2001
sarika2001
Hozzászólás: 3762
Csatolások: 0
Azonosító: 171194
azzal hogy megvagyok fázva biggrin.gif
2013. december 10. 18:13 #6914
ProudRocker
ProudRocker
visszatérő vendég

StátuszPeople=Shit
Hozzászólás: 224
Csatolások: 2
Azonosító: 213038
azzal a kis plázaqrvával,aki az osztály 2. legnagyobb r**anca,és elvárja,hogy mindenki ott spanoljon nála,meg sajnálja mert "olyan k**aszott nehéz neki.."hát ja képzelem milyen nehéz lehet napi 24 órában futkározni a pasik után...Ja mondjuk ilyen eredménytelenül,lehet hogy fárasztó...Régen nem a fiúk udvaroltak a lányoknak?Ez ügyesen megfordították,és most már a lányok futnak a fiúk után...Csak meg ne szokják a fiúk ez az "elkényeztetést"!
3 felhasználónak tetszik: Fannycska999, JadeB, CandUs
2013. december 10. 18:22 #6915
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Ma csak azzal van bajom, hogy belegondoltam, mindjárt itt a félév, jönnek a próbaérettségik, egyetemi felvételi, érettségik... Földrajz és történelem szakos tanár szeretnék lenni, de ahhoz emelt töri érettségi kell. Az elmúlt három évben nem így készültem, hogy emeltezni fogok töriből, ezért van egy kis lemaradásom, ami feszültté tesz, de tudom, hogyha odateszem magam és tanulok simán tudom hozni a 60% -ot.

A barátnőm meg szimplán kiborít. Most hétvégén megy nyelvvizsgázni (középfok angol) és tiszta idegroncs. Csak azt nem értem, hogy miért? Van egy 89% -os angol középszintű írásbelije, 95% felett etika érettségije, volt már egy csomó kisérettségink, ahol szintén jól vette az akadályokat és egy ilyen nyelvvizsga miatt van kész idegileg. Pedig eredetileg felsőfokra készült, de inkább a biztonsági zónában maradt. Az a baj, hogy egyfolytában mondogatja magának, hogy mi mennyire nem megy, meg hogy egyik nap megcsinált két reading feladatsort és hogy milyen rossz lett, mert a másodiknál kb 30-ból 16-ot ért el. Csak azt nem mérlegeli, hogy az agya egy idő után elfárad. Túlgyakorolja magát -és a végén még ez lesz a veszte. Bár egy bizonyos szinten megértem, hogy miért nincs önbizalma, amikor az apja egyfolytában azt mondogatta neki, hogy ez nem fog sikerülni, stb... Csak egy másik barátnőm beszélt az apujával, hogy így támogatni kéne a gyereket... Nekem csak egy költői kérdésem van, hogyha egy ilyen semmilyen középfokra így rágörcsöl, akkor hogy akar két emelt érettségit tenni? Hogy fog majd az egyetemen vizsgázni?!
2 felhasználónak tetszik: Genevieve, Lil98
2013. december 11. 14:13 #6916
ProudRocker
ProudRocker
visszatérő vendég

StátuszPeople=Shit
Hozzászólás: 224
Csatolások: 2
Azonosító: 213038
(ismét) Azzal a plázacicával,aki rögtön rámászik arra a pasira,akihez másik lány hozzászól,arra nem gondolna,hogy esetleg én nem csak qrvulni szeretnék egy jót,hanem tényleg érdekelne az a srác...És más nem, EGY pasi...neki mér kell az összes?Legalább arra az egy srácra ne mászna rá,ha már a suli összes többijére előszeretettel nyomul!És annak a kis hülyének nem tűnik fel hogy csak teszi neki az agyát!Le nem esne neki...
3 felhasználónak tetszik: Genevieve, menthol, Szandi0820
2013. december 11. 16:36 #6917
- törölt felhasználó -    
A betegséggel. Egész idáig semmi bajom nem volt, de annyira rosszul érzem magam. Hazaküldtek utolsó óráról, mert fehér voltam, alig tudtam beszélni, fájt a kezem, a fejem, a torkomba pedig mintha tűket szurkálnának, és rettentően szédültem. Nem ezzel van a fő gond, mert sokan lettek betegek az osztályban, és simán elkaphattam bárkitől, tekintve, hogy minden nap több, mint 6 órát töltök velük. De most, hét közepén dönt le a nátha, amikor minden nap mennem kell valami hülyeségre, és az igazat megvallva, semmi kedvem így félév előtt pótolni, de a szüleimtől meg nem várhatom, hogy lázasan iskolába engedjenek. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Jody, Genevieve
2013. december 11. 16:59 #6918
- törölt felhasználó -    
A retardált osztálytársamnak. Földrajzon mellette ülök, de elviselhetetlen, a tanár ültetett oda, nem értem miért engem. Ma a földrajz előtti szünetben játszottunk a telefonommal ezzel a szókeresővel, és mikor becsöngettek még nem volt időm elrakni, így leraktam arra a padra, ahol ülök, és gyorsan a táskámért mentem, hogy odaüljek. Mire visszaérek, látom, hogy az az idióta a telefonomat nyomkodja! Nem az, hogy megkérdezi, hogy játszat-e, nem, Ő elveszi. Utána pedig még piszkál, és mikor megkérdezem, hogy elülhetek-e, mert volt egy szabad hely, akkor még neki be kell köpnie, hogy telefonozni szoktam... Aztán most még neki állt feljebb és Ő mutogatott.
Köpjön be, az nem érdekel, a tanár se neki adott igazat, de mi az hogy belenyúl és hozzáér a telefonomhoz kérdezés nélkül??? Az az én személyes tárgyam, nem az ővé, és én különösen érzékeny vagyok ezekre, itthon is.
Ilyen pofátlan embereket... mad.gif unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2013. december 11. 17:01 #6919
- törölt felhasználó -    
A tanulással, jó nincs gondom vele, mert oké tényleg fontos, de utolsó két hét van a suliból és mindegyik tanár most eszmélt rá, hogy kéne dolgozatot íratni. Egész egyszerűen pompás dry.gif
4 felhasználónak tetszik: JadeB, CandUs, Jody, Genevieve
2013. december 11. 17:10 #6920
- törölt felhasználó -    
Konkrétan az egész nappal, illetve saját magammal. Pénteken ráejtettem a kalapácsot a lábamra, és a mai napig iszonyatosan fáj, sőt járni alig bírok rajta, szóval anyu reggel bevitt kocsival suliba, csak hogy már így is késésben voltunk, de még neki állt tollászkodni, meg nem találta a kocsikulcsot, satöbbi, lényegében elkéstem. Aztán első óra közepén beérek, úgyhogy már szívtam emiatt. Második óránk fizika volt, már korán reggel lezsibbasztották az agyam, viszont az egyetlen, ami jó volt fizikán, hogy kaptam egy hármast, szóval stabilizáltam magam félévre. Utána angol volt, ahol olyan szinten kivoltam, hogy el kellett volna mondanom, miért vásárolok könyvet interneten, amire válaszként annyit tudtam kinyögni, hogy "because a boltban nem találtam", és mivel angolul kellett volna az egészet, kaptam egy egyest, csak emiatt. o.o Matekon meglepetésdogát írtunk, így szépen üresen adtam be... és újra lebetegedtem, nem mintha még ebben az évben nem lettem volna elégszer beteg, viszont így félig holtan menjek be suliba mégjobban lefárasztani magam, mert hogy már így is túl sokat hiányoztam. Tökéletes nap. rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: JadeB, CandUs, menthol, Jody, Szandi0820
540 oldal 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!