Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. december 19. 20:50
A csaj, akitől kaptam volna az ajándékot megbetegedett és az anyukája nem engedte be. Erre anyu beszélt az ofővel, hogy én kapjam meg az Ő ajándékát, de már amikor Ő jött volna, akkor inkább meggondolta magát, így egyedül én nem kaptam semmit. Ekkor még nem volt semmi, oké van ilyen. Utána kitakarítatotta velünk a termünket, amikor mások gyorsan leléptek körizni, így kb. hatunknak kellett azt az ordenálé kupit kitakarítani... Majd kiderült, hogy most nem kedvezményes a kori, mint múltkor, így még korizni se tudtam, utána szólok a barátnőimnek, akik tudtak, Ők nem figyeltek, utána a tanárnak, Ő se, végül nagy nehezen észrevettek mindannyian, így eljöttem köszönés után.
2013. december 20. 10:37
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
azzal, hogy nincs egy olyan évem, amikor ne betegednék le karácsony előtt.
egész héten rosszul voltam, de direkt nem is mentem orvoshoz, mert több tárgyból húsz százalék fölött van a hiányzásom, tehát nagyon közel vagyok ahhoz, hogy osztályozót kelljen tennem, ebből nem egy olyan, amiből annyira utál a tanár, hogy kérdés nélkül megbuktatna, ha végre lehetősége lenne rá. csütörtökig húztam is, nem érdekelt, ha olyan rosszul voltam, hogy csak aludtam meg hisztiztem, legalább bent voltam, itthon meg kúrálgattam magam vitaminokkal, forró levessel, teával. tegnapra már olyan rosszul voltam, hogy úgy döntöttem, én inkább az orvoshoz megyek. a doki közölte velem, hogy gennyes a mandulám és kiírt, meg adott valami lenyelhetetlen, óriásgyógyszert, ami csodálatos figyelembe véve, hogy már lassan inni nem bírok. emlékeim szerint tizenegy-tizenkét éve nem volt mandulagyulladásom, fogalmam sincs, hogy mit kell ilyenkor csinálni, vagy mit nem lehet, tegnap olvastam utána, hogy ilyenkor tilos forró dolgokat enni, inni szóval csodálatos, hogy valószínűleg én magam is csak rontottam az állapotomon, mert "minek menjek orvoshoz egy megfázással?"
szerda este óta alig ettem, leerőltetek egy kevés csokit, hogy ne essen le a vércukrom, reggelire pár kanál levest, hogy bevehessem a gyógyszert, és ennyi az egész, és az is örülök ha megmarad bennem. ma reggelre már a számon is kijött valami, amiről szintén fogalmam sincs, mi lehet, mert soha az életben nem volt herpeszem, úgyhogy az esélyetelen. anyám és a barátnője szerint biztosan a láztól, úgyhogy mostmár a fejem, a hasam, a torkom na meg a mandulám mellé az is fáj. csodálatos, főleg azt figyelembe véve, hogy négy nap van karácsonyig, én meg még senkinek nem vettem semmit, jelenleg meg örülök, ha pisilni kivonszolom magam, nem hogy a hidegbe mászkáljak...
egész héten rosszul voltam, de direkt nem is mentem orvoshoz, mert több tárgyból húsz százalék fölött van a hiányzásom, tehát nagyon közel vagyok ahhoz, hogy osztályozót kelljen tennem, ebből nem egy olyan, amiből annyira utál a tanár, hogy kérdés nélkül megbuktatna, ha végre lehetősége lenne rá. csütörtökig húztam is, nem érdekelt, ha olyan rosszul voltam, hogy csak aludtam meg hisztiztem, legalább bent voltam, itthon meg kúrálgattam magam vitaminokkal, forró levessel, teával. tegnapra már olyan rosszul voltam, hogy úgy döntöttem, én inkább az orvoshoz megyek. a doki közölte velem, hogy gennyes a mandulám és kiírt, meg adott valami lenyelhetetlen, óriásgyógyszert, ami csodálatos figyelembe véve, hogy már lassan inni nem bírok. emlékeim szerint tizenegy-tizenkét éve nem volt mandulagyulladásom, fogalmam sincs, hogy mit kell ilyenkor csinálni, vagy mit nem lehet, tegnap olvastam utána, hogy ilyenkor tilos forró dolgokat enni, inni szóval csodálatos, hogy valószínűleg én magam is csak rontottam az állapotomon, mert "minek menjek orvoshoz egy megfázással?"
szerda este óta alig ettem, leerőltetek egy kevés csokit, hogy ne essen le a vércukrom, reggelire pár kanál levest, hogy bevehessem a gyógyszert, és ennyi az egész, és az is örülök ha megmarad bennem. ma reggelre már a számon is kijött valami, amiről szintén fogalmam sincs, mi lehet, mert soha az életben nem volt herpeszem, úgyhogy az esélyetelen. anyám és a barátnője szerint biztosan a láztól, úgyhogy mostmár a fejem, a hasam, a torkom na meg a mandulám mellé az is fáj. csodálatos, főleg azt figyelembe véve, hogy négy nap van karácsonyig, én meg még senkinek nem vettem semmit, jelenleg meg örülök, ha pisilni kivonszolom magam, nem hogy a hidegbe mászkáljak...
2013. december 20. 10:42
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.18. 16:54)
Ma éppen egy barátommal,aki nem hajlandó visszaírni,nem tudom mi van vele,megint csalódnom kellett valakiben,de ez már nem meglepő hisz az egész életem egy nagy csalódás..A legjobb barátomnak hittem (legalábbis nekem az) de nem tudom mi van vele,mi a baja...Én kiismertem,nem tudom miért nem válaszol sehol nekem,írtam facebook-on neki és itt is..de hát csak megnézi az üzenetet és vissza sem ír...Csodálatos ez a nap,nagyon!
-Tárgytalan- minden a legnagyobb rendben!♥
2013. december 20. 13:59
A rohadt kémiával, és azzal, hogy ilyen sügér vagyok belőle. Már hetek, majdnem hónapok óta azt tervezzük, hogy téliben lemegyek legjobb barátnőmhöz, hogy ott töltsem a szünetet, de mivel kettes-hármas között állok így felvételi előtt, 30.-án jön hozzánk egy fickó, aki korrepetálni fog belőle. Ebben az egyetlen gond, hogy így vagy egyáltalán nem mehetek, vagy csak cirka három napot lehetek vele. Egyszerűen haragszom magamra, hogy ilyen hülye vagyok ebből a tantárgyból, mert tényleg csak ez az egy, ami ennyire sötétség, de akkor is ideges vagyok magamra, hogy egyszerűen nem tudom megérteni. Már vagy egy hónapja nem láttam (ha nem több) és rohadtul hiányzik az idő, amit vele tölthetek. Három nap meg... édeskevés. Ha egyáltalán mehetek így.
2013. december 20. 14:00
Idézet (itsjustme @ 2013.12.20. 10:37)
azzal, hogy nincs egy olyan évem, amikor ne betegednék le karácsony előtt.
Ismerős a dolog, én is mindig akkor betegszem le, amikor nem kéne. Vagy szülinap előtt, első tanítási nap, karácsony, ilyen-olyan iskolai műsor, tz-k sora...
2013. december 20. 14:07
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Hiába mondom anyuéknak, hogy totál bevan dagadva a kezem az ínhüvelygyulladásom miatt, és olyan szinten fáj, hogy írni nem tudok,csak azt tudják mondogatni, hogy "vegyek be fájdalomcsillapítót". Azt is minek, mikor a kenőcsöm fájdalomcsillapító hatású.? Elkéne vinniük orvoshoz vagy valami, de nem, majd pihentetem és jobb lesz. Ma egy betűt nem írtam, mégis totál bevan dagadva, és szerintem már hetek óta nem láttam a kezem valódi formáját. Ráadásul az amúgy pici kezem most olyan nyominak néz ki. :/
Ma olyan busszal mentem haza, amin sok az idős ember. Akik vásároltak ugye kari előtt. Na, ezek a nénik/bácsik annyi szabad helyet foglalnak el, hogy az iszonyat. Nem hogy a lábához rakná a szatyrát, ááá nem, neki mellé kell raknia, hogy még véletlenül se ülhessen le mellé senki sem. Bezzeg mikor én megyek 80 cuccal, beszólnak, hogy engedjem őket leülni.
Ma olyan busszal mentem haza, amin sok az idős ember. Akik vásároltak ugye kari előtt. Na, ezek a nénik/bácsik annyi szabad helyet foglalnak el, hogy az iszonyat. Nem hogy a lábához rakná a szatyrát, ááá nem, neki mellé kell raknia, hogy még véletlenül se ülhessen le mellé senki sem. Bezzeg mikor én megyek 80 cuccal, beszólnak, hogy engedjem őket leülni.
2013. december 20. 16:54
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219475 Azonosító: 59785 offline |
ma ismét megtapasztaltam, hogy az emberi taplóság hatalmas méretű, legalábbis ami a kövér emberekkel való bánásmódot illeti álltam Fehérváron a buszmegállóban, előre nézve, és nagyon unatkozva, mivel az mp4-em lemerült éppen bent állt a 14:15-ös sárkeresztúri busz, az ajtaja előtt az arra felszállók mellett még olyan 25-en tömörültek, hogy a később jövő buszokon jó helyre tudjanak majd ülni egyszer csak hallottam, hogy egy hisztiző gyerek jön az anyja társaságában, aki emiatt ugyebár ideges volt... hátranéztem, láttam, hogy babakocsi is van náluk, de olyan irányban állt, hogy azt feltételeztem, mennek egyenesen (közben én nekiálltam ismét nézni a buszt, ami előttem volt) egyszer csak meghallom a nőt a hátam mögül, hogy "jézusom, a dagadt p*csájával nem állna ám arréb", anélkül, hogy egy szót szólt volna, hogy engedjem el, így szegénynek meg kellett kerülnie a padot (az nem számít, hogy egyébként előttem egy csomó ember volt, akitől nem fért, hát természetesen mindig a "gyengébbet" kell bántani)
ha szól, minden további nélkül odébbvonszolom a "dagadt pi*csámat" (mondjuk elismerem, tényleg az), ami mellett 13:45 óta elfért egy csomó ember, így viszont kénytelen vagyok lereagálni az "Oh, stop it, you" mémmel, annyira nem érdekel
hozzátenném, hogy ezt egy 40 feletti nő mondta, akinek elvileg kell, hogy legyen már egy kis esze... ezek szerint mégsem
ha szól, minden további nélkül odébbvonszolom a "dagadt pi*csámat" (mondjuk elismerem, tényleg az), ami mellett 13:45 óta elfért egy csomó ember, így viszont kénytelen vagyok lereagálni az "Oh, stop it, you" mémmel, annyira nem érdekel
hozzátenném, hogy ezt egy 40 feletti nő mondta, akinek elvileg kell, hogy legyen már egy kis esze... ezek szerint mégsem
2013. december 20. 16:58
Stratusfactionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.19. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 217093 offline |
Szombaton is egész napos suli
2013. december 20. 22:19
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17566 Csatolások: 18355 Azonosító: 168141 online |
Oké, tudom nem olyan nagy dolog sokatok gondjával szemben, de jelenleg azzal, hogy évek óta FEHÉR Karácsonyt szeretnék. Nem tudom miért, egyszerűen csak olyan jó érzés mikor kint esik a hó, míg Te a családoddal bent ajándékozol majd másnap kimész az udvarra és csak nézed a hófehér, csodaszép tájat. De valószínűleg ebben az évben is az lesz, mint az előzőekben: havat csak a filmekben fogok látni. Pár éve szakadt a jégeső, most meg komolyan mintha tavasz lenne! Eskü már kibújt a hóvirág a kertben.
2013. december 21. 23:35
JapaneseGirl۞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 3498 Csatolások: 168 Azonosító: 215737 offline |
Elegem van abból,hogy nem tudok úgy istenigazából megbízni valakiben. Hogy félek attól,ami lesz. Azt is utálom magamban,hogy mindig falat emelek magam és a másik ember közé. Valahogy mindig elhatározom magam: "most úgy megváltozom,hogy nagyon..." ... aztán sosem sikerül. ettől is megfutamodok.
2013. december 22. 08:51
Kristen18be kind |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 3340 Csatolások: 135 Azonosító: 200607 offline |
Idézet (JapaneseGirl @ 2013.12.21. 23:35)
Elegem van abból,hogy nem tudok úgy istenigazából megbízni valakiben. Hogy félek attól,ami lesz. Azt is utálom magamban,hogy mindig falat emelek magam és a másik ember közé. Valahogy mindig elhatározom magam: "most úgy megváltozom,hogy nagyon..." ... aztán sosem sikerül. ettől is megfutamodok.
Ez velem is megesett már nem egyszer...
2013. december 22. 11:26
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17566 Csatolások: 18355 Azonosító: 168141 online |
A legjobb barátnőmmel megbeszéltük, hogy ma elmegyünk a Hobbit 2. részére. Kb. 1 hete lefoglaltam a jegyet két nagyon jó helyre. Tegnap írtam neki, hogy 3/4 1-re ott vagyunk érte, erre ma 11 órakor visszaír, hogy nem lehetne-e egy későbbi előadásra menni, mert neki ki kell takarítania a szobáját, tegnap nem volt rá ideje. Visszaírtam neki, hogy nem, mert lefoglaltam a 13:45-ös mozira a két 3D-s jegyet és apukámmal is úgy beszéltük meg, hogy a film után már egyből hozzá megyek. Jelenleg ott tartunk, hogy ha tudok foglalok egy jövő vasárnapi előadásra jegyet, ha nem... Meg nem. Akkor megnézem az interneten. Ebből az egészből az bszta fel nagyon az agyamat, hogy nem tudta előbb mondani. Miért kellett 2 órával az indulás előtt közölnie velem ezt??? Gondoltam arra, hogy elhívom az egyik osztálytársam, de akkor meg a barátnőm sértődne meg. Nem tudom mi legyen, nagyon szeretném megnézni a filmet, nagyon vártam és már november eleje óta tervezem, hogy megnézem.
2013. december 22. 16:36
viki1995 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.12. Hozzászólás: 1966 Csatolások: 0 Azonosító: 191436 offline |
Idézet (Nettigirl @ 2013.12.22. 11:57)
Karácsonyi készülődés.. kész őrület!Azt sem tudom,mihez kapjak!
Nálunk is kb ez a probléma. Meg az,hogy véletlen kitörtem az ablakot focizás közben(nálunk).
2013. december 22. 18:32
ProudRockervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 224 Csatolások: 2 Azonosító: 213038 offline |
Mivel tud tele lenni egy ember töke?Mert ami csak létezik válasz erre a kérdésre az nálam válasz a fentire!!!A létező összes probléma,a lehető legsz*rabbkor szépen összegyűlt,és b*szottul,nem tudok ezzel így együtt mit kezdeni!!!Az egyetlen dolog amit eltudok képzelni az az,hogy ebben a pillanatban,kapok ideg-összeroppanást...Vagy ha nem akkor valaki fejbe lőhetne,hogy ne szenvedjek annyit!
1 felhasználónak tetszik:
drfan
2013. december 23. 10:37
Kristen18be kind |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 3340 Csatolások: 135 Azonosító: 200607 offline |
Tudom,ez nem nagy probléma a többiekéhez képest,de le kell írnom,mert ideges vagyok miatta.
Egy hete tervezzük már,hogy megyünk a templomba próbálni,mert lesz valami angyalkás fellépés,na mindegy,nem is ez a lényeg. Ma reggel 9-kor lett volna,8-kor már el is kezdtem öltözni álmosan,és megszólal fél kilenckor a telefonom,pont ma,hogy nem 9-kor lesz,hanem délután 2-kor,de én akkor megyek Fehérvárra. De holnap meg már fellépés,és ez lenne az egyetlen próba,szóval...
Egy hete tervezzük már,hogy megyünk a templomba próbálni,mert lesz valami angyalkás fellépés,na mindegy,nem is ez a lényeg. Ma reggel 9-kor lett volna,8-kor már el is kezdtem öltözni álmosan,és megszólal fél kilenckor a telefonom,pont ma,hogy nem 9-kor lesz,hanem délután 2-kor,de én akkor megyek Fehérvárra. De holnap meg már fellépés,és ez lenne az egyetlen próba,szóval...
1 felhasználónak tetszik:
Lil98
2013. december 23. 13:37
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline |
Idézet (xMilesss @ 2013.12.23. 13:03)
Ehhez szerintem nem kell semmit hozzáfűznöm. Undorító.
Uramisten... Én se szerettem Michel Jacksont, de ilyen az életben nem mondtam volna róla... Senkiről se -.-
Azért lefogadom, hogy nekik csak a vándé létezik, és csak az a jó..
2013. december 24. 14:40
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline |
-FIGYELEM!!- Nem szeretném, ha akárki is megsértődne a következő komment miatt. Nem utálom a keresztényeket, a kereszténységet, no hate, peace. Aki rögtön megsértődik az ilyenekért, kérem, hagyja figyelmen kívül ezt a kommentet. Nem akarok vitát indítani...
A gyakorikérdések egy okoskája megint felcs.szte az agyam...
Szóval, a kérdés arról szólt, hogy egy lány nem tudja, hogyan mondja el a szüleinek, hogy muszlim, mert az apja ateista, az anyja meg református. Valaki ezt az üzenetet küldte neki:
"huh, te lyány.. Apuka,örüljön, ha idióta ateista, akkor tanulhat tőled, fényévekkel feljebb vagy"
Milyen alapon hülyéz le valakit, akit nem is ismer?? És attól, hogy eltérnek a nézeteik, nem biztos, hogy hülyék.
Az ilyen fanatikustoktól elszáll néha az agyam..
És be is fejezem, mielőtt kibannolnak.
A gyakorikérdések egy okoskája megint felcs.szte az agyam...
Szóval, a kérdés arról szólt, hogy egy lány nem tudja, hogyan mondja el a szüleinek, hogy muszlim, mert az apja ateista, az anyja meg református. Valaki ezt az üzenetet küldte neki:
"huh, te lyány.. Apuka,örüljön, ha idióta ateista, akkor tanulhat tőled, fényévekkel feljebb vagy"
Milyen alapon hülyéz le valakit, akit nem is ismer?? És attól, hogy eltérnek a nézeteik, nem biztos, hogy hülyék.
Az ilyen fanatikustoktól elszáll néha az agyam..
És be is fejezem, mielőtt kibannolnak.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Sofi Chan
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!