Nem túlzottan panaszkodok. Eleinte úgy voltam vele, hogy nem is akarom megosztani ezeket, de rájöttem, hogy muszáj lesz leírnom. Tudom, hogy sokan átesnek meg talán több gondjuk van ezzel vagy mással kapcsolatban ,de jelenleg nekem ez a bajom, ami annyira nyomja a lelkem. Az a helyzet, hogy nagyon jól alakultak a dolgok. Mármint van egy fiú haverom, akivel mostanában egyre többet beszélünk. Ő nem tudja, vagy is tudomásom szerint nem, hogy szerelmes vagyok belé. És hát mostanában annyira boldog voltam, mert végre sikerült az 1. fázisba lépnem, hogy ne csak osztálytársnak nézzen engem. Még az sem zavart, hogy ez alatt a 2 hét alatt, amint haza értem órák hosszat tanultam a sok dolira, felelésre, amit beszerveztek. Alig volt szabadidőm és még is csak mosolyogni tudtam az egészen. Mert tudtam, hogy másnap láthatom Őt és beszélek vele. És az egész 1 nap alatt kártyavárként omlott össze.
Olyat hallottam, amit nem lett volna szabad, mert most úgy érzem, mintha kitépték volna egy részemet. Az egyik órán a fiú a haverjával beszélgetett én pedig halló távolságba voltam tőlük, szóval mindent tudok miről beszéltek. És hát meghallotta, ami szinte elvette minden kedvemet. Olyasmit mondott, hogy még nem akarja (nevet nem mondott) megismerni a családját. Ahhoz idő kell. És hát itt omlottam össze. Mivel eddig úgy tudtam, hogy nincs barátnője. Vagy is a jelek is erre utaltak, mert nem egy szerelmes srácnak tűnt. Nem is mesélt nagyon róla, meg általában a napjai nagy részét számítógépes játékokkal tölti. Meg igazából semmilyen okot nem adott eddig, hogy lenne. De most pedig úgy érzem ,hogy csak egyszerűen óvta/óvja a szerelmi életét.
Szünetbe pedig nem bírtam. Kimentem az udvarra, azon belül egy jól elrejtett helyre. Ott kisírtam magam, a barátnőim próbáltak megvigasztalni. Ám jó tudni rólam, ha törődnek velem mikor sírok, akkor elérzékenyülök és csak még jobban sírok. Szóval a szünet így ment el. Az utolsó két órába pedig a koncentrációm is teljesen szét esett. Nem tudtam semmire se figyelni, konkrétan nem is érdekelt semmi, mintha csak egy díszbábú lennék a székembe, ami már megszokottan van ott.
Otthon is ment a veszekedés a szüleim közt, szóval nagyszerű volt az itthon létem is, ráadásul jó képet kellett vágnom, mert anyunak akkor az egészet el kellett volna mondanom elejétől a végéig. Mivel a szerelmi életemről nem tud semmit a családom. Ezért is próbáltam mosolyogni tegnap sokat, hogy lássák a táskás szemeim ellenére, hogy kutya bajom. De mind a látszat. Mindenkinek azt mondtam, még a netes ismerőseimnek is, hogy milyen jól alakul az életem stb. Még a barátnőimet is megnyugtattam azzal, hogy már jobban érzem magam. Mindenkivel elhitetem jelenleg is, hogy semmi bajom, de igazából nem így van.
Ma kimentem a szabadlevegőre.
És olyat tettem, ami még jobban kettétört. Széttéptem a szerelmes levelet. Minden, amit leírtam arra a lapra az mostantól csak egy elérhetetlen álommá vált. Tudtam jól, lezárult egy korszak. Vele együtt egy reményekkel teli élet.
Eldöntöttem. Minden úgy fog menni, ahogy eddig, mivel a fiúval még is haverok vagyunk. De most már semmi félreértés. Ha olyat tesz, azt nem azért fogja, mert
úgy érdeklem, hanem, mert tényleg egy haverja vagyok. És pont. Még mindig szeretem őt, mert sokat köszönhetek neki, még ha nem is tud róla. Viszont ez a történet szerintem közel sem egy szerelmes könyv vagy film lesz.