Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 21. 18:51 #7181
LittleLillaDreamer
LittleLillaDreamer
visszatérő vendég

StátuszWayer szív, Wayer lélek Wayer leszek amíg élek!:)))
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 385
Csatolások: 0
Azonosító: 211469
Matek(tanárral) phú..
2014. január 22. 23:57 #7182
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6376
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Gyerekek ez a mai kézimeccs! mad.gif
Itt tanulok a vizsgáimra egész nap, a napom fénypontjaként tekintettem erre az esti játékra, és őszintén megmondom, nagyon biztos voltam a Magyar győzelemben. A második félidő utolsó 10 percében már a hajamat téptem, mert olyan helyzeteket nem használtunk ki, amit luxus volt! Nem beszélve a 7esekről, és a cserékről. Sajnálom, hogy Ancsin lesérült, de Mocsait és Császárt sem kellett volna nagyon erőltetni. Nincsenek jó formában, Iváncsik volt szerintem most az egyik legjobb játékos. Elmondhatatlanul ideges vagy, és természetesen sajnálom.
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Kristen18, MadHatter, Jody, menthol
2014. január 24. 16:20 #7183
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Az új órarenddel. Félévkor mindig változik az órarendünk és ma volt szerencsénk megkapni az új gyönyörűséget. Ennyire elcseszni egy órarendet... Eddig kb. 2-3 nap kellett a héten a későbbi busszal hazajönnöm, most már mindennap eljátsszuk majd ezt. Arra már párszor panaszkodtam, hogy a drága busz nem jön le a sulihoz és 20 percnyire van a legközelebbi megálló ahol feltudunk szállni rá, ezzel már éppen, hogy kezdtem megbarátkozni, hogy jó egy héten kétszer nem halok bele, de a busz az kb. úgy tele van tömve, hogy mozdulni alig lehet, rendesen tömegnyomor van, szóval utálom, jövőhéttől ez mehet mindennap. Arról nem is beszélve, hogy most jön ez a retek idő, majd a fagyba meg hóviharba fájós lábbal milyen kellemes lesz sétálgatni. Ha éppenséggel meg haza tudnék jönni akkor vagy hittan van, vagy szakkör amire kötelező járni, mert testvériskolai programba vagyok, hát hiányzik az is nagyon az életemből, na mindegy. Mondjuk hittanról egy-két hetente ellóghatok, felzárkóztatóra nekem megint csak nem lesz fontos állandóan ott maradnom, mert én azért a jobb csoportba vagyok, de akkor is ez annyira felidegesített. Végre sikerült szeptember óta megszoknom, erre most megint variálnak... dry.gif
9 felhasználónak tetszik: drfan, Lil98, Lizania, Beyla, TheDanush, MadHatter, Genevieve, menthol, xMilesss
2014. január 24. 16:24 #7184
- törölt felhasználó -    
KGC-n besz*rt a kuplung sad.gif (magyarán lerobbant a busz)
Majdnem sikerült elérni vele a buszpályaudvarig, de az egyik megállónál a sofőr szólt, hogy szálljunk le... Ekkor feltolakodtam egy másik buszra, ami a másik faluból jön (kettő jön, az egyik picike és GXD-nek hívom, rá tolakodtam fel, a másik pedig nagyobb, távolsági), és természetesen ennek a falunak híresen bunkók az utasai, amit egy idegesítő nő be is mutatott. Azt hittem, visszaszólok neki... Na mindegy, ott nyomorogtam elöl, de azért célba értem. Remélem, hogy a szokásos buszt megcsinálják, azért még is csak ő a mienk. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter, menthol
2014. január 24. 17:15 #7185
- törölt felhasználó -    
Ma irodalmon meghallgattuk a Kárpátia Himnusz feldolgozását. Amiben a hangszerelés merőben eltér az eredetitől, de nem ez a lényeg. Meglepődtem volna, ha tetszik az osztálynak, hiszen nálunk a rap meg a tucatzenék a népszerűek, de azért azt hajtogatni, két és fél percen keresztül, hogy "úristen, de sz*r, kapcsoljuk ki"... Értem én, hogy nem tetszik nekik, meg, hogy rajtam kívül csak egy Kárpátia rajongó van az osztályban, de azért könyörgöm... Egyik lány megszólalt, hogy "bizonyára k*rva menőnek érzik magukat, hogy ezt megcsinálták". Menőnek?! A Kárpátia? Nem hinném, hogy a Himnuszt egy nemzeti rockot játszó együttes azért formálja át, mert menőnek érzi magát. Értem én, hogy a mai világban elv, hogy "hű, de menő vagyok" - és ezt sajnálom is -, de az, hogy a Kárpátia, az egyik legelismertebb magyar zenekar pusztán azért dolgozza fel a Himnuszt, hogy menő legyen... Hogy fordulhat meg ez bárki fejében is? Egy kicsit többet vártam volna ettől az embertől egyébként... Nehezére esett volna elismerni, hogy azért csinálták meg, mert büszkék a magyarságukra? Az csak ráadás, hogy osztályfőnök is ott magyarázta, hogy ez enyhén szólva mekkora sz*r, meg, hogy meggyalázták a Himnuszt, és, hogy megérti, hogy senkinek nem tetszik. Igen, akkor egyik barátom meg én mik vagyunk? Szánalom, amit sokszor csinálnak. Pedig egy tanártól se ezt várná az ember. De mertük volna a képébe mondani, hogy nekünk tetszik, akkor aztán le lettünk volna b*szva a lábunkról. dry.gif
Emellett még a megfázásból van elegem, de ez a kisebb gond.
11 felhasználónak tetszik: Lil98, Lizania, icarlyluv, Szandi0820, TheDanush, Beyla, MadHatter, Jody, Genevieve, menthol, Annie Horvath
2014. január 25. 12:17 #7186
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8820
Csatolások: 219569
Azonosító: 59785
Ismét busztémakör (gondolom leesett, hogy amúgy mennyire nem szeretek buszozni). Megértem, hogy a sofőr is ember és vannak szükségletei, de ezeket nem már majdnem a busz indulási idejében kellene elintézni. Az történt, hogy vártuk a legnagyobb havazás közepette a buszt. Ez a busz eredetileg már bent van fél négykor, így miután elment a négyórási busz a kocsiállásról, már mindenki örömmel készült, hogy hamarosan bejön és nem kell odakint tovább fagyoskodni (még én is fáztam, pedig amúgy nem vagyok egy fagyos típus). Be is állt a sofőr 16:09-kor és már örültünk, hogy végre. Ekkor jött a pofáraesés: a busz nem volt üres, hanem volt rajta egy civil pasi (ergó elp*fázta a szabadidejét) és utána még jókedvűen elment kávézni és kaját venni magának. Meg is érkezett a busz indulása előtt két perccel és mikor szálltunk fel, még neki állt feljebb és elkezdett flegmán beszélni az utasnak, aki jegyet vett volna, hogy "Várjál már egy kicsit.", mint aki nagyon nem siet. dry.gif Az, meg hogy a következő busz miattunk nem tud beállni (mert mi természetesen késve indultunk), azt meg ki nem sz*rja le (ez irónia volt). dry.gif Így hazaértem a későbbi busz érkezési idejében (bár az most csak 20 perc eltérés). sad.gif Bár legalább annyi előnye volt a hónak, hogy most nem fékezett hatalmasakat. smileeee.gif
Ja, és elegem van a hóból is... utálom.
5 felhasználónak tetszik: Lil98, Lizania, JadeB, MadHatter, menthol
2014. január 25. 12:23 #7187
- törölt felhasználó -    
Ma különleges módon sok mindennel nem, de a nővérem... húúha... mad.gif
2014. január 25. 12:29 #7188
- törölt felhasználó -    
A matektanárral, aki mindig kritizál, és a rohadt pillangójelmezzel. dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Lizania, drfan, MadHatter
2014. január 25. 15:42 #7189
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
Magammal, hogy mindent a végére hagyok. Most is kell egy aránylag részletes útitervet készíteni föcire költségvetéssel meg mindennel, és én ennek csak ma álltam neki, több órája szórakozok és mégis csak most járok úgy a második nap egyharmadánál. Szerintem ezzel fogok szórakozni egész hétvégén, csak mert mindig halogattam. Meghajlok a saját zsenialitásom előtt dry.gif
5 felhasználónak tetszik: Lizania, Lil98, drfan, MadHatter, menthol
2014. január 25. 21:07 #7190
- törölt felhasználó -    
hát így estére már mindennel dry.gif
2014. január 25. 22:13 #7191
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Csatolások: 0
Azonosító: 164095
Idézet (BooBearr @ 2014.01.25. 12:29)
A matektanárral, aki mindig kritizál, és a rohadt pillangójelmezzel. dry.gif

Kitalálom: farsang.

Egyébként, érdekes, hogy amikor az osztályban mindenki mutatott egy videót (amit elő lehetne adni farsangon) mindenkié jó volt, meg szuper, meg kreatív, csak az enyém "pocsék" az ofő szerint.. Mindenkinek tetszett kb. az osztályban, csak neki nem, így valami fekete fehér izébizét fogunk előadni, amit még csak nem is mi javasotunk... természetesen mindig így van, és mindig úgy jön ki, hogy "az egész osztályban egyedül én gondolkodok azon, hogy mit adjunk elő, ti meg lusták vagytok még a kisujjatokat is megmozdítani". (Szünetben meg mindenki reklamál, hogy ő így nézett utána, x órán át keresett valami tűrhetőt, oszt' mégse jó)..

Viszont ahelyett, hogy a r*hadt farsangi előadáson töri egész délután a fejét, kijavíthatná a dolgozatainkat, ugyanis most kaptuk ki a NYÁRI élmény fogalmazásunkat... A tavalyit. Nekem nem is kellene felháborodottnak lennem, mert 5-5-5, de NYÁRI élmény?! Tél közepén?! Egy évvel később?! Bitch Please...
9 felhasználónak tetszik: Lizania, Lil98, Vampiregirl1, Szandi0820, icarlyluv, MadHatter, Jody, Genevieve, menthol
2014. január 26. 13:13 #7192
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Azzal, hogy a YouTube-on szinte az összes videó előtt hülye reklám van. De mégis mi a francnak? bolond.gif
10 felhasználónak tetszik: Lizania, Lil98, Szandi0820, JadeB, TheDanush, drfan, icarlyluv, MadHatter, Jody, Genevieve
2014. január 26. 14:20 #7193
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
A sok utánzó emberrel. Bármit csinálok ő is csinálja. Írtam a kedvencemről egy új véleményt, ő is írt. Frissítettem a profilomat, ő is frissítette a sajátját. Nyitok egy témát, ő is nyit egyet. Annyira idegesítő.. huh.gif
7 felhasználónak tetszik: Lizania, Lil98, Szandi0820, JadeB, menthol, Jody, xMilesss
2014. január 26. 14:38 #7194
- törölt felhasználó -    
Hát úgy nagyjából mindennel.A suliban eltervezték,hogy februárban farsang lesz és be kell tanulnunk egy táncot.Erre kiderült,hogy nem lesz megtartva,mert a tesi terembe hideg van és hát a drága tanárok fáznak.A suliba nem lehet,mert nem férnénk el,a művelődési házat most újítják.Aztán az volt,hogy egy osztályból egy embernek be kell öltöznie és elő kell adnia egy produkciót,az sem lesz.
Csütörtökön nem volt 0. órám így a szokásos busszal mentem suliba osztálytársammal.Van egy srác aki régen tök jó fej volt,most meg olyan bunkó velünk.Annyira rosszul voltam akkor,meg hát fáradt is voltam... úgy gondoltam,megpróbálok aludni,de nem tudtam,mert olyan hangosan beszélt.Max hangon hallgattam zenét,de akkor is hallottam a hangját.Annyira utálom az ilyeneket.Oda szokott ülni egy srác közénk,ő is ugyan azt csinálja mint én csütörtökön (alszik és zenét hallgat),de mi nem beszéltünk hangosan úgy mint ő
7 felhasználónak tetszik: Lizania, Lil98, drfan, JadeB, MadHatter, icarlyluv, menthol
2014. január 26. 21:14 #7195
- törölt felhasználó -    
Most épp azzal, hogy holnap már kezdődik elölről a hét, és olyan mintha még csak szombat lenne. Kérdem én.. miért kell ilyen r*hadt gyorsan eltelnie ennek a 2 (és fél) napnak? mad.gif Az ember észre se veszi, úgy eltelik a hétvége. Bezzeg a sulis hét meg egy hónapnak tűnik. dry.gif Utálom ezt az egészet. Lehetne már igazán valamilyen hosszú hétvége, vagy valami szünet, mert most nagyon iskola undorom van már, pedig április végén végzek, de még ezt a 3 hónapot is sokallom.. Utána már "csak" vizsgák lesznek, de már inkább tartanánk ott. laugh.gif
5 felhasználónak tetszik: Lizania, Lil98, JadeB, menthol, MadHatter
2014. január 26. 22:49 #7196
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8820
Csatolások: 219569
Azonosító: 59785
Azokkal a gerinctelen férgekkel, akiknek van pofája megverni egy nőt és még ez után is van képük férfinak nevezni magukat. Az ilyen nem férfi, hanem féreg (bár ezzel most a férgeket sértem meg). Az elmúlt két hónap alatt két olyan ember esett vissza a szememben -100-ra szimpátia terén emiatt, akiket eddig nagyra tartottam (sőt, az egyiket lényegében bátyámnak tekintettem). R*hadt sz*r érzés pont ilyenek miatt csalódni bennük... mert ezt én nem tudom és -személyes tapasztalatokból kiindulva- nem is akarom tolerálni. grrr.gif
(A csúnya szavakért elnézést, de szörnyen kiakadtam, mikor elmondta anyu.)
7 felhasználónak tetszik: Lizania, Lil98, JadeB, drfan, icarlyluv, menthol, MadHatter
2014. január 27. 15:29 #7197
- törölt felhasználó -    
Az emberekből.Úgy utálom azt aki a háta mögött kibeszéli,de ha ott van mellette az a bizonyos ember akkor már jó pofizik.Ha van valami baja akkor mondja el a szemében,de nem merik egyesek.
Az egyik volt osztálytársammal nagyon jóban voltunk,de amióta középsuliba járunk a kapcsolatunk széjjel ment.Múltkor ráírtam és csak 1-2 percig beszélgettünk,majd üzenetbe azt írta ki,hogy régen jóban voltunk,de már nem beszélgetünkMondom mi? ohmy.gif Nem is írt rám egyszer se,ha köszöntünk neki elkezdett nevetni,hogy ne köszönjön vissza.Szerencsére csak Hétfőn találkozok a buszon,de mit csinál?Köszön és el is megy,vagy leül mellénk.Vannak olyan volt osztálytársaim aki örül ha találkozik velem vagy mással,de más meg örül..
6 felhasználónak tetszik: Lizania, Lil98, JadeB, Szandi0820, menthol, MadHatter
2014. január 27. 16:51 #7198
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Konkrétan a mai nappal. Reggel fölkeltem és kiderült, hogy a tesóm elvitte a pénzem meg a kajámat, amit anya nekem készített oda, mert azt hitte, hogy övé. Aztán elmentem suliba, hogy a fodrász tanár megcsinálja a hajamat, erre pedig a hó is elkezd esni. Nagyszerű. Utána elmentem tablóképet csináltatni és már annyira elegem lett az egész fényképészetből, mert egyik kép sem tetszett, hogy valamelyik gagyi képre azt mondták a többiek, hogy ez jó és mérgemben rábólintottam. Most ahogy hazaértem rájöttem, hogy az a kép valami borzalmas. Remélem tudok még újat csináltatni, mert nem akarom azt a képet nézegetni magamról életem végéig.
5 felhasználónak tetszik: Lizania, Lil98, JadeB, menthol, MadHatter
2014. január 27. 16:58 #7199
- törölt felhasználó -    
Rég jártam errefelé panaszkodni, de most itt az ideje. Már megint megfáztam, azzal van tele a nemlétezőm. Tegnap szó szerint semmit se volt erőm csinálni, csak beraktam a Mézga Családot ( rohog.gif ) azt néztem, de a szemem alig bírtam nyitva tartani. Én nem tudom, hogy ez mitől van, mert lázam az nem volt, a fejem viszont kegyetlenül fájt, a szemem úgyszintén, folyt az orrom, fájt a torkom, és ha ez még nem lenne elég, a lábaimat és a karjaimat olyan gyengének éreztem, mint egy rongybaba. Egész nap feküdtem.
Ma valamivel jobb a helyzet, de az orrom még mindig nagyon folyik, és - nem túlzok - körülbelül egy percenként (!) kell megtörölnöm a nózim. dry.gif
6 felhasználónak tetszik: Lizania, Lil98, JadeB, Szandi0820, menthol, MadHatter
2014. január 27. 17:42 #7200
tori123
tori123
Hozzászólás: 1523
Csatolások: 17
Azonosító: 200580
A r**adt nátha és torokfájás mad.gif dry.gif
2 felhasználónak tetszik: menthol, MadHatter
540 oldal 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!