Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 02. 11:04 #7381
- törölt felhasználó -    
6 nap múlva verseny,nekem meg herpeszem van. remek. és csak arra tudok gondolni, hogy milyen lesz a verseny. merthogy ugye még mindig össze vagyunk veszve, ami nem túl szerencsés, mert nagyon egymásra kellene támaszkodnunk, főleg ilyenkor. (csapatszinten) de ha két tag között nincs rendben valami, akkor az már feltűnő, főleg a zsűrinek. és az még rosszabb, hogy elkezdtük egymást feltűnően utálni. ő azért, mert ő ilyen, én meg azért, hogy ne tűnjek gyengének. pedig nem utálom. sőt...
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, menthol, Beyla, Omega0402, Fannycska999, Lizania, MadHatter
2014. március 02. 11:43 #7382
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
volt valaki aki akkor is mellettem állt mikor más nem, most rajtam lett volna a sor de én cserben hagytam... meg szeretnék vele beszélni mindent de látni se akar... cray.gif cry.gif
7 felhasználónak tetszik: Lil98, menthol, Beyla, Omega0402, Fannycska999, Lizania, MadHatter
2014. március 02. 21:30 #7383
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Egy kisebb hegy méretű pattanás van az államon, pont akkor, mikor előre tudom, hogy holnap biztosan látni fogom. Nagyon szerencsétlen vagyok...
Ma elgondolkoztam életem eddigi 16 évén, és rájöttem, hogy nagyon rég voltam igazán boldog. Olyan kicsattanósan boldog, önfeledt. Plusz nagyon, de nagyon hiányzik az életemből a kézilabda. Esélyem se lenne már folytatni, mert totál kiestem az edzésből, plusz futni se szeretek már és még ott van a betegségem is, de akkoris.. Mikor a pályán voltam, annyira, de annyira jól éreztem magam. Még akkor is imádtam, mikor kikaptunk. Örök életemben bánni fogom, hogy abbahagytam, de muszáj volt a középiskola miatt. sad.gif
7 felhasználónak tetszik: menthol, Beyla, Jody, JadeB, drfan, MadHatter, Lil98
2014. március 02. 21:46 #7384
deaddreamer
deaddreamer

StátuszAz zene az én drogom, az egyetlen dolog ami elkábít...
Hozzászólás: 582
Csatolások: 84
Azonosító: 219343
Elegem van.Hetek óta nem megyek sehova minden programomat lemondom,hogy utol érhesem magam a tanulnivalóval. Tanulok,tanulok és tanulok,de már nem bírom tovább piheni akarok!Erre meg most lesznek a vizsgáim! mad.gif Kilencedikben!!Minek van hülye vizsga kilencedikben? Tételeket gyártok,és megtanulom őket,fotó sorozatot készitek és persze még animációs filmet is kell csinálnom.Ezekre mind négy jegyet kapok.Én meg nem állok sehogy.Kész enyi végem teljesen ki vagyok fulladva.Az idegeségtől pedig nem tudok aludni már hetek óta.Emiat persze (mert miért is ne?) megbetegedtem.Orvoshoz mentem és most valami hülye bógyokat kell szednem amiktől egész nap kómás leszek és nem tudok tanulni,de legalább már napi öt órát alszom.Optimista életszemlélet.
7 felhasználónak tetszik: menthol, Beyla, JadeB, Lizania, Szandi0820, MadHatter, Lil98
2014. március 02. 22:12 #7385
AvrilFanxxx
AvrilFanxxx

Státusz
Hozzászólás: 2659
Csatolások: 136
Azonosító: 212105
Hogy nem találok 1 filmet magyar felirattal!!
Persze,anélkül 1000példányban megvan!!
És az az idegesítő,hogy tegnap megtaláltam,de véletlenül becsuktam az ablakot!!! mad.gif hála az érintőképernyőnek mad.gif
2014. március 03. 07:40 #7386
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Azzal, hogy hiába költöztem át, itt sem hagynak békén a pakolással. Képzelem, micsoda kupi lehet a régi helyemen a raktárban, de már anno is összekutyulták az egészet, szóval ilyen szempontból meg már oly mindegy.

A székeimet viszont (már az új helyről) lenyúlták. 6 darab volt, plusz egy. Ezeket mind elhordták. Ebből 5-öt láttam viszont és ezek közül is van olyan, ami nem ide való. Egyért felmásztam a másodikra - lenyúltam valakiét, mert nem érdekel, oldják meg, velem folyton kiszúrnak, szerezzen magának másik széket - de egy még hibádzik. Én rohangásszak a székekért, amiket anno én, a saját két kezemmel pakoltam le a legfelső emeletről, mert senki sem segített, most meg lusták visszahozni? Na neeem... Így is sz*r*k a munkakörülményeim bizonyos szempontból, már ezerszer szóltam érte, de az égvilágon senkit nem érdekel. És akkor még ezt a keveset is elveszik... reklamalo.gif
8 felhasználónak tetszik: menthol, Beyla, Jody, drfan, Lizania, Szandi0820, MadHatter, Lil98
2014. március 03. 12:04 #7387
- törölt felhasználó -    
Tegnap este óta már harmadszorra hányok, nem tudom, miért. sad.gif
2014. március 03. 15:59 #7388
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
szokásos hétfő
-a töri tanulás tisztára kiment a fejemből erre 8.-órában írtunk
-tegnap este befontam a hajam,hogy legyen valami formája...lett is reggelre szó szerint úgy nézett ki mint egy madárfészek, de ha elkezdem kivasalni akkor a buszt lekésem
-töri előtt telefonoztam, és mikor a tanár bejött be raktam az egyik oszt társam padjába, közbe elültettek
haza érve megfogattam,hogy nem gépezek hanem tanulok, így is csináltam, csak előbb zenét szerettem volna hallgatni. Csörgettem a telóm mint az őrült de beugrott,hogy valószínű a tantermünkben rezeg.
Most pedig tiszta ideg vagyok, így nem bírok tanulni és a gépnél kötöttem ki -.-
grrr.gif furesz.gif csirke.gif
mi lesz itt pénteken?
4 felhasználónak tetszik: JadeB, Omega0402, Lizania, Lil98
2014. március 03. 21:00 #7389
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Úgy tulajdonképpen nincsen olyan hatalmas problémám, de el sem tudom mondani, hogy milyen iskola undorom van jelen pillanatban. Ami valószínűleg annak tudható be, hogy már a jó büdös hózsákom is kivan azzal a r*hadt sok számonkéréssel. Ma csupán annyi volt a mázlim, hogy a tanártól kikönyörögtem, hogy had felelhessek egy másik témából, ha ugyan annyira szóban akart hallani. Az a helyzet, hogy fingom sem volt a hemokultúráról - azaz igazság, hogy mostanság elég sokat hiányoztam azokról az órákról. Bár két hete láttam, hogy gyakorlaton hogyan csinálták, de hát kórházakban még a vérvételt is másképp csinálják, mint ami amúgy a vizsgaszerinti protokoll lenne. Jófej volt, így adott egy másik témát, amiből sikerült ötösre lefelelni, bár még soha sem fordult elő olyan, hogy elkezdtem volna nyifogni azért, mert nem tudom. Holnap meg pont egy olyan anyagból lesz írásbeli, amiből keverednek az anyagok - magyarán szólva sz*rt sem tudok. Oké, ez az én hibám, de a hétvégémet kábé végig aludtam, olyan szinten ki vagyok készülve a gyakorlattól. Fizikailag és mentálisan is teljesen megterhelő, pláne, hogy hajnalban kell kelni. Az iskolitisz-undoritisz amúgy a holnapi számos unalmas órának és annak az egy szem vizsgának tudható be. Mennyire nincs kedvem hozzá... blink.gif Eskü, inkább lenyomnék tizenkét órát gyakszin a holnapi nap helyett. cry.gif
7 felhasználónak tetszik: drfan, menthol, JadeB, Lizania, Szandi0820, MadHatter, Lil98
2014. március 03. 21:02 #7390
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5156
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
még csak hétfő van!! 2 tz, matek tanulás
3 felhasználónak tetszik: JadeB, MadHatter, Lil98
2014. március 03. 21:08 #7391
belieber
belieber
Tumblr girl*

Státuszmy tumblr: http://semmisembiztoscsakavaltozas.tumblr.com/
Hozzászólás: 2101
Csatolások: 18
Azonosító: 175940
Sok mindnnel.
Sulinkban minden évben,áprilisban az összes osztály előad vmit.na a mi osztalyunk mar 3 eve színdarabot ad elő.Senkinek nem tetszik csak az ofonek es most lehetett választani hogy ki akar benne lenni én mostam hogy nem szeretnek szerepelni.de az én drága ofom meg is berakott.raadasul kisgyerek leszek,annyira Örülök. thumbsup.gif
2014. március 03. 21:11 #7392
belieber
belieber
Tumblr girl*

Státuszmy tumblr: http://semmisembiztoscsakavaltozas.tumblr.com/
Hozzászólás: 2101
Csatolások: 18
Azonosító: 175940
Aztán...
A fizika tanár pikkel ram-én se birom-
de annyira lehet látni rajta.Folyamatosan engem szólít fel.Ha felteszem a kezemet akkor természetesen nem suolit fel,DE ha nem tudok vmit és lennt van a kezem akkor egyből felszólít.Meg sorolhatnám miket szokott csinalni-.- monkey.gif
2014. március 03. 21:42 #7393
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Az netes Apród hirdetésekkel, amik állandóan itt idegesítenek a starityn dry.gif
8 felhasználónak tetszik: deaddreamer, drfan, JadeB, Beyla, Lizania, Szandi0820, Lil98, MadHatter
2014. március 04. 14:05 #7394
- törölt felhasználó -    
Múlt héten elég csúnyán megbetegedtem, ami miatt erre a hétre kiírtak. Nem elég, hogy alig kapok levegőt olyan náthás vagyok, fáj a torkom, a fejem, de még szétt is unom magam. Ritkán szoktam megbetegedni, de ha elkap akkor végem. Ilyenkor komolyan azt kívánom, bárcsak másnap mehetnék suliba... dry.gif dry.gif
6 felhasználónak tetszik: menthol, JadeB, Beyla, Lizania, Lil98, MadHatter
2014. március 04. 18:40 #7395
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Kezdjük ott, hogy ma fogszabályzásra mentem, így nem tudtam bemenni az első három órára. Ezzel eddig semmi baj, gondoltam addig tudok a föci tézére készülni. Csak semmi nem ment be a fejembe. Aztán bementem a suliba, és mondták, hogy lesz valami orvosi vizsgálat. Amitől persze totál kikészültem, rosszul vagyok a vizsgálat gondolatától is. Viszont pozitívum, hogy aztán kiderült, hogy nem muszáj menni, mivel elmaradt a hetedik órám, (francia) és a vizsgálat a hatodik órában volt. És akik franciások azok elmehettek, így megúszhattuk a vizsgálatot. Úgyhogy feleslegesen izgultam...azt meg ne is kelljen említenem, hogy hogy sikerült a dogám... dry.gif
6 felhasználónak tetszik: JadeB, drfan, Beyla, Szandi0820, Lil98, MadHatter
2014. március 04. 22:06 #7396
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Csak úgy általánosságban az egész életemmel. Vagyis, nem az életemmel, mert az teljesen oké. Nincsenek komoly problémáim, csak ilyen kis piszlicsáré semmiségek. Inkább abból van elegem, hogy nem tudom ezt értékelni. Hogy nem tudok megelégedni azzal, hogy nem történik velem semmi, még akkor is ha ez nem csak a rossz dolgokra vonatkozik. Elegem van abból, hogy már hónapok óta, talán már egy éve, minden napom egyforma: felkelés, reggeli-fogmosás-öltözés-fésülködés-sminkelés, iskolába menetel, iskola (tanórák), aztán haza, akkor tanulás, a nap maradékában pedig sorozatnézés és zenehallgatás. És annyira unom már ezt! Már nem is érzem magamat embernek, csak egy gépnek, amit egyszer beüzemeltek, és azóta folyton ugyan azt csinálja.

Alapjáraton meg vagyok elégedve a dolgok menetével, de ma tudtam meg, hogy egy gyerekkori barátom, aki alig egy évvel idősebb nálam, már nemcsak iszik és cigizik, de már füvezik is, és ez kissé felzaklatott. Na mindegy, az ő élete, különben sem beszéltünk már vagy másfél éve, de azelőtt az egyik legjobb barátom volt, szóval ez a dolog kicsit szíven ütött..
6 felhasználónak tetszik: menthol, Beyla, JadeB, Lizania, Lil98, MadHatter
2014. március 04. 22:13 #7397
- törölt felhasználó -    
Azt mondják, hogy azt csináljam meg, amit nem akarok..
1 felhasználónak tetszik: drfan
2014. március 05. 14:40 #7398
- törölt felhasználó -    
A sulival - mint mindig. rohog.gif Már nem egyszer fordult elő, hogy bementem a semmiért. Elvileg úg volt hogy az első 3 óra elmarad, mivel a tanárok nem voltak bent, illetve az egyik fogorvoshoz is ment. 4 órám még lett volna déltől, de persze, hogy senki se volt bent. Se a tanárt, se az osztályt nem találtam - azokat akik nem dolgoztak ma. Szóval ismét felüdülés volt már nem tudom hányadik alkalommal, hogy mindig rosszkor megyek be. A múlthét szerda is hasonló volt - csak annyiban különbözött, hogy feleltek páran - de akkor itthon maradtam. Végül is én azért mentem volna be mert 1 hete lógok egy feleléssel + dolgozat irással. laugh.gif

A másik bajom az állammal van, mivel időben nem voltak képesek kitenni a hivatalos pincér/felszolgálás szóbeli tételeket, és ezért nem júniusba tesszük le a szakmát, hanem szeptemberbe. mad.gif Jó sz#pás. Valakiknek már volt munkaajánlatuk a nyárra, de a szakmunkás vizsga nélkül nem veszik fel őket. A komplex pincér vizsga - ami májusban lesz - az pedig nem elengedő a munka vállalási igényekhez, mert nem olyan fokozatú. Szóval ahová én is megyek majd próbanapra még melózni, lehet ott is kérnék a szakmunkás papirt (nem tudom még biztosra), és kicsit emiatt hezitálok, mivel nem szeretnék egész nyáron itthon ülni, és közben a tételsorokat böngészni, vagy lesni a plafont.

Komolyan mindössze 2 év tartózkodás alatt nagyon megutáltam az egész sulit. Szerencsémre csak április végéig szivom ezt a sz#r levegőt, utána már csak a hülye vizsgák lesznek. rohog.gif Ámen !
7 felhasználónak tetszik: Beyla, JadeB, Lizania, menthol, Szandi0820, Lil98, MadHatter
2014. március 05. 15:55 #7399
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Csatolások: 0
Azonosító: 164095
Hittan, konfirmáció, millióféle verseny.

Hittannal és a konfirmációval annyi a bajom, hogy minket nem voltak képesek megkérdezni, hogy akarunk-e konfirmálni avagy sem. Odajöttek hozzánk, kényszerkeresztelt reformátusokhoz, és két dolgot mondanak: ha nem konfirmálsz le, nem lehet férjed, ÉS nem lehet törvényes gyereked. MIÓTA?!!? Házasodni nem csak templomban lehet (főleg ha ateista az ember) és ahhoz hogy ne legyen törvényes gyerekem ahhoz az kell, hogy a gyerek apja ne ismerje el, hogy ez a Jóska ez nem az ő gyereke. Vagy tévedek? Egyébként nemrég megtudtuk a magyarázatát az egésznek. Hetedikes taknyos pulyák vagyunk, akik nem tudnak eldönteni egy olyan dolgot, hogy hetente 2-3 órát rászánnak-e a vallásra vagy sem. De a szüleink meg "á, nem lesz tőle bajotok, menjetek csak, menjetek".
Ahogy közeledik a konfirmáció, kaptunk róla papírt meg minden. Ki kell fizetni 3 ÉVRE VISSZAMENŐLEG az egyházadót.. Bitch please.. Ok no comment.

Verseny. A magyartanárom benevezett kapásból vagy 6 nyelvtanversenyre, pedig tudja, hogy halál sötét vagyok nyelvtanból. Akkor minek!?
Angolból is megyek most 3 versenyre, egy kémiára és egy fizikára. Francba.

Bocsi a kisregényt. Ezt muszáj volt.
6 felhasználónak tetszik: menthol, JadeB, Lizania, Szandi0820, Lil98, MadHatter
2014. március 05. 16:04 #7400
- törölt felhasználó -    
Első körben a betegséggel. Folyik az orrom, úgy köhögök, mint aki meg akar fulladni, és fáj a fülem. sad.gif
A másik dolog, az a versmondó verseny. Itthon fekszek, örülök, hogy élek, erre a húgom hazahoz egy üzenetet a suliból, ami a magyartanáromtól származik. Egy lap, amin rajta van egy vers, hogy tanuljam meg. Pedig múlt héten megkérdezte az órán, hogy ki szeretne menni és én nem jelentkeztem. Most vagy valaki rosszul tájékoztatta, vagy ő nem értette meg, hogy nincs energiám erre elmenni.
6 felhasználónak tetszik: drfan, menthol, JadeB, Beyla, Lil98, MadHatter
540 oldal 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!