Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 28. 13:06 #7501
WWE Rajongó20
WWE Rajongó20
visszatérő vendég

StátuszImádok minden pankrátort, de főként John Cená-t és Nikki Bella-t.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 144
Csatolások: 1
Azonosító: 221165
A Való Világból Aureliótól van tele mindenen. Irritál a személyisége. Ahogy főleg nagyképűsködik másokkal.
2 felhasználónak tetszik: Lil98, Récy98
2014. március 28. 21:23 #7502
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Nos, ma ismét szerencsétlenkedtem.. Megyek ki a Mekiből, totál megrakodva (kuponok vannak, na) erre véletlenül rosszul léptem, és megrándult a bokám. Nagyon fáj, érzem, ahogy lüktet.. Remélem nem kell dokihoz mennem vagy valami, mert már lassan bérletet válthatok hozzá... rolleyes.gif
Van egy lány, akit kábé az osztály háromnegyede utál. Mert elég durván szrkavaró, sőt, még krva is... Régebben jött egy új srác, és a fiúk azonnal a csajra küldték, mert nála tuti bevágódhat... Nagyon naív a csaj, persze, ha felvilágosítjuk, azonnal mi vagyunk a féltékeny pcsák. Amit már nagyon unok... Egy lány aki beszél vele és kiáll mellette, de azt is szrba veszi, úgy beszél vele, mint egy kutyával. Ma is elült mellőle, de azért még megkérte a csajt hogy pakolja át a cuccait, mert ő nem akar felkelni. blink.gif Jah, és ő szerint ez vicces, hogy így beszél szegény lánnyal... rolleyes.gif
6 felhasználónak tetszik: JadeB, menthol, Szandi0820, MadHatter, Beyla, Lil98
2014. március 29. 11:14 #7503
Fancsilio
Fancsilio
azélettúlszép.

Státusz2ÉV UTÁN VISSZATÉRTEM. *frissités alatt az starityfiokom*
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 199
Azonosító: 205287
Nagynénim (25éves,nincs barátja így nem házas) még mindig nagyszüleimmel lakik, nekem okoskodik hogy 16évesen miért nincs barátom(úgymond pasim), miért nem dolgozok diákmunkában hogy én vegyek magamnak a pénzemből valamit nehogy már szüleim vegyenek nekem akármit (egyke vagyok), bezzeg erre nagynénimnek új szemüvegért nem ő maga fizeti kia saját szemüvegért hanem a nagyszüleim (úgymond nagynénim szüleim) fizeti ki, miközben nagynénim többet keres (dolgozik) mint nagyszüleim a nyugdíjból. Erre "What the f*ck?" fejem volt. Ezt most komoly? mega_shok.gif
4 felhasználónak tetszik: JadeB, MadHatter, Beyla, Lil98
2014. március 29. 21:31 #7504
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Ma 10 és 3/4 órát melóztam. Ebből természetesen csak 10 órát hivatalosan, tehát/értsd pénzért. Elfáradtam egy mazsolát. nea.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, MadHatter, Jody, Lil98
2014. március 30. 19:29 #7505
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
A "természet rendjével". Miért nem fér még két kandúrmacska egymás mellett? Miért kell fújniuk egymásra, és verekedni, amíg az egyik el nem kóborol a háztól? Hogy miért? Mert ez a "természet rendje". Tudhattam volna, hogy megint ez lesz (tavalyelőtt is ehhez hasonló történt, de akkor tovább megvoltak egymás mellett...).
Konkrétabban: még tavaly nyár végén kezdett el hozzánk járni egy kiscica. Ez, ugye, nem olyan nagy dolog, örömmel adok kaját akármilyen macskának (nem mintha ennek a szüleim annyira örülnének). Ezt a kiscicát viszont nagyon megszerettem, és talán ezt ő is érezte, mert ideszokott hozzánk, itt volt egész ősszel, télen... egészen eddig a hétig. Egyik délután az öregebb kandúrunk rátámadott, durván összeverekedtek, és azóta nem láttam. Mondjuk, éreztem, hogy ez lesz, mert ugyebár egyszer már megtörtént, és mert ez a "természet rendje"... Na mindegy. Csak az bánt, hogy nem tudom, mi lesz vele. Kis bamba macska, volt hogy inkább bezártam egész napra a házba, mert féltem, hogy elüti egy autó, vagy valami, olyan kis hülye, a saját fején át tud esni... Legutóbb, amikor ez történt (az idősebb macskám elűzte az akkori fiatalabbat), az akkori macskát csak egyszer láttam utána, akkor is teljesen le volt soványodva, senki sem etette, és nem tudott kaját szerezni magának (mondjuk az is hozzátartozik a történethez, hogy annak a régebbi cicának csak három lába volt).
Azt hiszem soha nem látom már azt a macskát, és emiatt nagyon szomorú vagyok cry.gif és mit mondanak erre a szüleim? Hogy fogadjam el, mert ez a "természet rendje".
5 felhasználónak tetszik: Lizania, Kelsey, Szandi0820, MadHatter, Lil98
2014. március 30. 20:27 #7506
- törölt felhasználó -    
Hát na... Az év egyetlen osztálykirándulásán az idegbeteg férfitanárom mellett kellett ülnöm a buszon oda vissza és a színházban is. Ma pedig a szomszéd lánnyal szórakoztunk, de persze hogy jött egy másik kiscsaj, akivel rögtön jobban szimpatizált. Elegem van ebből a hétből. furesz.gif
4 felhasználónak tetszik: drfan, MadHatter, Beyla, Lil98
2014. április 01. 23:13 #7507
- törölt felhasználó -    
Hogy nincs kedvem tanulni dry.gif w00t.gif
4 felhasználónak tetszik: Récy98, MadHatter, Beyla, Lil98
2014. április 02. 13:35 #7508
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Csatolások: 0
Azonosító: 164095
Idézet (sissy0803 @ 2014.04.01. 23:13)
Hogy nincs kedvem tanulni  dry.gif  w00t.gif

Nekem sincs, csak muszáj biggrin.gif
2014. április 02. 14:49 #7509
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
7 órám volt, majd megyek kémia tanárhoz, utána emelt törire kell tanulnom, majd matek tanárhoz megyek. Kb 8 körül érek haza... grrr.gif (most pedig itt ülök és anyám nem képes visszahívni, akár most elmehetnék kémiázni de neeem még kell beszélnie velem 110.gif )
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, Beyla, Lil98
2014. április 02. 18:30 #7510
- törölt felhasználó -    
Első sorban azzal hogy mondtam osztálytársaimnak hogy segíteni fogok a szüleimnek és rögtön kérdik hogy pénzért mert őket zsarolni kell azzal hogy pénzt kapnak ha segítenek szerintem ez szánalmas ez alap dolog lenne hogy segítünk neki mert sokat köszönhetünk nekik.
Másodszor azzal hogy fogalmazást kellet írni a szomszédokról és az egyik osztálytársam a szomszédom.És olyanokat írt hogy a mi kutyánk folyton ugat stb.Pedig ez nem is igaz.Persze az nem baj hogy ők ordítanak egymással hajnali 6-órakor.
Nem nagy gondok de jól esett ki írni magamból.
6 felhasználónak tetszik: Récy98, drfan, Beyla, Szandi0820, Lil98, MadHatter
2014. április 03. 16:53 #7511
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
A közlekedést szidom egy jó pár napja. Nem értem - jó idő van, süt a nap, nincsen semmilyen szélsőséges időjárás, akkor mégis mi a retekért késnek állandó jelleggel a vonatok?! Tegnap 5:45-kor indultam el otthonról és 7:30-ra értem be a kórházba, és amúgy egy 40-45 perces útról van szó. Ha tudom, hogy ennyit áll egy megállóban, akkor simán bemehettem volna Volánnal, mert eskü a reggeli dugót leszámítva is hamarabb értem volna be. dry.gif Aztán ma reggel sikerült összehozni egy olyan körömtörést, hogy beszakítottam körömágyam egy része is kilátszik. Hogy én hogy a retekbe fogok holnap kézfertőtlenítőzni, az egy nagyon jó kérdés. Nem vagyok az a típusú lány, aki virnyog, ha letört a körme, de ez valami iszonyatosan fáj. Aztán fáradt is vagyok, bár nem annyira, mint nemrég. Tegnap lefeküdtem aludni este hatkor és ma reggel ötkor keltem fel - hát egy biztos, erre a hosszú alvásra már egy ideje szükségem volt. Most meg azon fortyogok, hogy holnap Újpest-Fradi meccs, király. mellow.gif A választások miatt két nappal előre hozták, így délután garantált, hogy a 3-as metró egy szakaszán megint nem lehet közlekedni. De most legalább, ha gyalogolni kell, akkor nem hidegbe fogom tenni. Ősszel pont így fáztam meg és vagy egy hétig nem tudtam kikelni az ágyból sem. Eskü, bérelek magamnak egy repkedő nyavalyát! Úgyis mindig a közelben van egy mentőhelikopter.XD Felszállok vele, oszt 5-10 perc alatt haza is érek. De f*sza lenne!XD
5 felhasználónak tetszik: JadeB, Szandi0820, Lil98, TarjaNightwish, MadHatter
2014. április 03. 18:04 #7512
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Csatolások: 0
Azonosító: 164095
Az osztálytársaim vinnyogásával.
Ukrán határnál lakunk. Tudjátok, mi van most a szomszédos országban, nem kell elmondanom.
De ez a nyöszörgés, hogy "én félek" "jönnek a ruszkik" "kitört a 3. világháború!" már az agyamra megy. Jó, egy kicsit én is félek, hiszen elég nagy pácban vannak. És mivel elég sok dolog onnan jön M.o.-ra, mi is. De ennyit hisztizni... Én most annyiban reménykedek hogy májusban ennek vége lesz.
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla, Lil98, MadHatter
2014. április 03. 18:21 #7513
riri17
riri17
coup d'état

Tegnap este óta fáj a fülem, szerintem huzatot kapott, mivel a buszon az összes ablaknak nyitva kellett lennie természetesen. rolleyes.gif Ma haza kellett jönnöm, mert annyira fáj, de anyám szerint ismét csak szimulálok..fülfájással soha a büdös életbe nem szimulálnék.! Utálom, ha fáj a fülem, le tudnám végni egy körfűrésszel. Holnap megyek kórházba, már előre félek, mivel nagyon nincsenek szép emlékeim a fül-orr gégészetről.. unsure.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla, JadeB, Lil98, MadHatter
2014. április 03. 19:13 #7514
- törölt felhasználó -    
Holnap infóból (első órán!) húszoldalas kiselőadást kell tartanom, és én még nem is vagyok teljesen kész vele help.gif
3 felhasználónak tetszik: JadeB, Beyla, MadHatter
2014. április 03. 19:29 #7515
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8818
Csatolások: 219475
Azonosító: 59785
Még mindig a semmittevéssel. Nem rendeltek időben lefűzős irattartót a hivatalban. Ezzel még nem is lenne gond, de ez olyan problémát vetett fel, hogy alig volt mit dolgozni. Mivel hát ugye közmunkásokra nem bíznak bonyolult feladatot. Két napja könyörögtünk már, de mindenkinek az volt a válasza, hogy "jaj, most nem tudtok segíteni" vagy olyan feladatot tudtak csak adni, amivel hamar végeztünk. Így lényegében végigunatkoztuk a napokat, mert természetesen ma negyed kettőkor jött a futár (mi meg reggel háromnegyed nyolc óta bent voltunk), aki hozta a cuccokat. Mi jeleztük Ágival, hogy el fog fogyni, akkor miért nem lehetett időben rendelni? (hozzátenném, hogy most is 20 db-ot hoztak, amiből már 4-et meg is töltöttünk) Még meg is jegyezte Éva néni, hogy "Na mi van, megjöttek a dossziék és már nem bírtok megülni a hátsótokon?"... meg a Brigi is megjegyezte, hogy mennyivel vidámabbak lettünk. rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: Beyla, JadeB, Lil98, MadHatter
2014. április 04. 15:35 #7516
riri17
riri17
coup d'état

Ma csekély 3 órát vártam a fül-orr gégészeten, mire sorra kerültem. Én voltam ott legelőször, és kábé mindenkit behívtak, akik utánam jöttek. Egy nyamvadt leletért bent volt egy nő 5 percig, azt semmi baja nem is volt.. Plusz a doktornő vagy háromszor kiment, amire majdnem felkötöttem magam, de azért nyugodt voltam... Aztán behívtak, és azt mondta 'ezt hívják sürgős esetnek.? Ráírhatták volna mi az igazi baja' Hát, majdnem hátba rúgtam, mert ugye feküdtem az asztalon, miközben az agyamat próbálta kiszívni a fülemből - kellemes egy érzés - és még ilyeneket mond..baszki, honnan szptam volna ki mi a baja a fülemnek.? Ő az orvos, neki kötelessége megnézni, nem kell hozzá semmit sem kommentálni. dry.gif Hallottam, mások is panaszkodtak rá, egy kisgyerekes anyukát például azért szidta le, mert nem tudta a gyerekét normálisan lenyugtatni, mert a kisgyereke félt attól az izétől...
6 felhasználónak tetszik: Jody, Lil98, icarlyluv, Beyla, Szandi0820, MadHatter
2014. április 04. 19:31 #7517
- törölt felhasználó -    
( Nos, hát ezt muszáj volt leírnom. ) Szóval hittan óra keretében templomba mentünk keresztútra. A barátnőmmel odamentünk az asztalhoz amin a nyitott adományos dobozok vannak mire odajött egy srác és elkezdett dumálni meg hülyéskedni hogy kiveszi a pénzt aztán zsebre vágja. Utána meg leültünk a templomban. Mögöttem volt az osztálynak azon sráca aki imádja a lányokat szívatni ( kivéve akiket szívből utál vagy nem érdekli ) és mikor leültünk felemelte a padot. Na mindegy nem is lényeg, de nagy égés volt.
Mikor végeztünk és mentünk volna buszra visszahívott minket a tanár és megkérdezte hogy mit loptunk el a templomból. Természetesen semmit sem, de azért még négyszer visszakérdezett. Az osztályban meg van egy köpcis csaj akinek folyton minket kell szívatnia, mert a tanárok kis kedvence. Innen nem is lehet nehéz kitalálni ki volt. De ezzel sajna nagyon messzire ment.
7 felhasználónak tetszik: drfan, Lil98, icarlyluv, JadeB, Beyla, Szandi0820, MadHatter
2014. április 04. 21:25 #7518
- törölt felhasználó -    
A tömegközlekedéssel, ennyi igénytelen embert. dry.gif
2014. április 06. 14:02 #7519
- törölt felhasználó -    
A biosszal. Kedden írásbeli, két hete már mást sem csinálok, csak az osztállyal együtt/egyedül is a tankönyvet bújom, jegyzetelek. Ma szerencsére sikerült a 430 oldalas könyv végére jutnom, de fogalmam sincs, mennyit jegyeztem meg belőle ténylegesen. Két nap múlva szóbeli + írásbeli, plusz a pénteki laborra kell írni egy hipotézist ami alapján majd el is kell végezni a kísérletet, ebben iszonyú béna vagyok, remélhetőleg nem robbantom fel a termet... komolyan mondom, ha ezen az egész felvételi herce-hurcán túlesek, örömtáncot járok majd.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Lil98, MadHatter
2014. április 06. 15:37 #7520
- törölt felhasználó -    
A náthával. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter
540 oldal 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!