Ma éppen mivel van tele a tököd?
2014. május 19. 16:49
Holnap nyelvvizsga, és még mindig beteg vagyok. Fáj a torkom, ha beszélek, pedig pont a szóbelitől tartok nagyon.
2014. május 19. 17:06
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Utálom az iskolát Mindenből dogát írunk, 10 műdalt meg kell tanulnom péntekre (szöveggel, szolmizálva, előjegyzés, ütemmutató, ritmus, fejből kottázás ), mindjárt hegedű- és szolfézsvizsg, tanulnom kell föcire, törire és dögtanra, és betelt a dögtanfüzetem, nem tudom letülteni a Tribe új albumát az MP4-emre, és videot sem, nincs időm könyvtárba menni, egész hétvégén fellépésem lesz, és nem fogok tudni tanulni (ebből biztos nagy balhé lesz ), lehet, hogy elhagytam apám fejesét, itthon áll a bál, a Nightwish új albuma csak januárban jelenik meg, nincs kedvem tánctáborba menni, félek, hogy nincs eléggé kikeményítve a szoknyám, nincs egy vasam se, csokielvonási tüneteim vannak, melegem van, hajat kell mosnom, ki fog fogyni a kék tűfilcem éééééééééééés kifogyott belőlem a gőz ezek jó témák, szeretem az ilyeneket
1 felhasználónak tetszik:
drfan
2014. május 19. 17:59
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
A stréberekkel, akik alig fektetnek a tanulásba napi 30-60 percnél többet, mégis bőven ötös lesz minden dolgozat, amit írnak. És akkor itt vagyok én, aki napokat tanulok minden hülyeségre, az agyam már jóformán sorvad a too much information miatt, de ennek ellenére sorba kapom a hármasokat meg ketteseket. Utálom azt, hogy valakinek elég kétszer elolvasnia óra előtt a dolgot és megírja hibátlanra a dolgozatban, én viszont akár fejre is állhatok, akkor sem lesz semmi. Egyszerűen igazságtalannak érzem. De nem is szeretnék olyan lenni, mint ők, mert akiket ismerek strébereket, mindegyiknek meg kell adni szóban vagy írásban mindenhez az instrukciókat, különben teljesen el vannak veszve, nem tudnak rögtönözni, sem problémát megoldani. Persze ez csak az én észrevételem.
2014. május 19. 18:02
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline |
Idézet (ilus1996 @ 2014.05.19. 15:38)
A múlt héttel. De azt inkább hagyjuk is, mert csak tovább fokozódnak a gondjaim. Én csak költőien teszem föl azt a kérdést mindennap, hogy lehet-e ennél pocsékabb napom? Ma már odáig fajult, hogy megírjam ezt. Reggel még nem volt semmi bajom. Aztán a 3. órán elkezdtem rosszul lenni. Először csak kiszáradtam, majd úgy éreztem, hogy ami takony van az orromba (már egy ideje rajtam van a nátha is) az lemegy a torkomba és abba fulladok meg. Komolyan. A szünetbe rosszul is lettem. Fel is tűnt az ,hogy falfehér vagyok és tényleg, a lábaimon se tudtam megállni, olyan rosszul lettem. Ezért a barátnőim segítettek haza kísérni, mert ha nem, akkor valahol összeesek. Mikor haza értem a szomszédból a másik barátnőm velem volt míg nem jött haza anyum. Komolyan, annyira rosszul éreztem magam. Gyenge volt a karom, a lábam. Mindenem. Mintha nem is élnék, egy darabig úgy éreztem. Komolyan, már megzavarodtam abba, hogy nem csinálok semmit ezért járkáltam a házba minden fele. Kicsit se néztem ki dilisnek. De ez megnyugtatott, meg vissza is nyertem az erőmet. Hányinger is kerülgetett, nem is kicsit. Mikor anyu haza jött, na akkor már tényleg jobban éreztem magam. De azelőtt tényleg úgy levoltam gyengülve, fizikailag és lelkileg, hogy örültem annak ,hogy tudom hol vagyok. Most pedig ott tartok, hogy nehezen tudok nyelni. Igazából nem esik jól nyelni, és az állkapcsomat se megmozdítani. Mintha le lennének fáradva. Tudom milyen hülyeséget mondok ,de így van. A torkom, mintha le lenne fáradva, meg a szám is.
Velem is ugyanez volt... 3 napig a suliban szenvedtem, 3-at itthon..
Tegnap már tiszta jól voltam, most meg már megint fáj a torkom... Mi ez?!
2014. május 19. 18:07
a változatosság kedvéért mindennel, ha ez így meg tovább többet fogok dilidokira költeni mint bármi másra minden miatt sz#r kedvem van
2014. május 19. 19:16
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Jól rám hozták a frászt, mert kiderült, hogy a szomszéd faluban medvét lőttek. De az a gáz, hogy a medve a szomszéd faluba csak egy úton juthat el: a mi falunkon keresztül, szóval több mint valószínű, hogy az a szerencsétlen maci a mi házunktól egy - két utcányira mászkált. Mondjuk, orvul lőtték le, és tudom is, hogy ki, és valószínűleg le is fogják csukni (ami miatt egy kis kárörömöt is érzek, az a pasi az emberiség egyik szégyenfoltja..)
A medvét sajnálom, azt mondják, nem halt meg azonnal, az első sérülés után még el is menekült... de egy kicsit meg is ijedtem. Az utóbbi időben elég sokat beszélnek arról, hogy jönnek át ide a medvék, én meg nem akarok velük találkozni (ezek szerint még esély is van rá)
A medvét sajnálom, azt mondják, nem halt meg azonnal, az első sérülés után még el is menekült... de egy kicsit meg is ijedtem. Az utóbbi időben elég sokat beszélnek arról, hogy jönnek át ide a medvék, én meg nem akarok velük találkozni (ezek szerint még esély is van rá)
2014. május 20. 09:37
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Kiderült, hogy a ZV bizottságban megint ott lesz legalább 2 olyan ember, akit NAGYON nem akartam.
2014. május 20. 11:35
Ezzel a hülye betegséggel… Most lett vége a szemeszternek, szóval örülnöm kellene, hogy végre szünet van, de nem, én beteg lettem. Mindenem fáj: a torkom, a fejem, az orrom (a sok orrfújástól), sőt, a vállam és a hátam is. Szerencsére lázas nem vagyok, viszont éjszaka alig aludtam pár órát. Egyfolytában csak forgolódtam és az orromat törölgettem. Már feküdni sem kellemes…
2014. május 20. 14:47
Miből kaptam életem 1. 3-át? Tesiből. De rühellem... Legalább az kapjon 3-ast, aki annyit is érdemel.
2014. május 20. 17:40
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Úgy tűnik most rájött anyára a "szekáljuk már a gyereket még jobban, nem elég hogy mindene kivan a vizsgákkal" pillanat először nézett, hogy én miért is nem alapvizsgázom le, mikor már megbeszéltük hogy nem alapvizsgázom, mivel 1, nincs kedvem hozzá 2, nincs értelme, mivel úgysem akarok tovább járni zenére, és a másik pedig hogy "nem gondoltál arra hogy kevesebbet kéne enned?". Nem olyan rég még apa meg is jegyezte hogy mintha fogytam volna egy kicsit, most meg anya felhozza hogy oda kéne figyelnem mit eszek, meg stb., és én meg csak még jobban leamortizálódtam. Miért most kell ezeket felhoznia? És miért egyszerre? Komolyan mondom, és még csodálkoznak hogy miért nem megyek ki a szobámból
2014. május 21. 07:29
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline |
Idézet (MadHatter @ 2014.05.19. 17:59)
A stréberekkel, akik alig fektetnek a tanulásba napi 30-60 percnél többet, mégis bőven ötös lesz minden dolgozat, amit írnak. És akkor itt vagyok én, aki napokat tanulok minden hülyeségre, az agyam már jóformán sorvad a too much information miatt, de ennek ellenére sorba kapom a hármasokat meg ketteseket. Utálom azt, hogy valakinek elég kétszer elolvasnia óra előtt a dolgot és megírja hibátlanra a dolgozatban, én viszont akár fejre is állhatok, akkor sem lesz semmi. Egyszerűen igazságtalannak érzem. De nem is szeretnék olyan lenni, mint ők, mert akiket ismerek strébereket, mindegyiknek meg kell adni szóban vagy írásban mindenhez az instrukciókat, különben teljesen el vannak veszve, nem tudnak rögtönözni, sem problémát megoldani. Persze ez csak az én észrevételem.
Én stréber vagyok, de ettől nem vagyok elveszve. Érdekes. Mondjuk lehet hogy te lassúagyú stréberekkel találkozol
ON: Most vasárnap van a konfirmáció és minden nap menni kell próbálni. Csak hát az a baj, hogy minden nap írunk valamiből, ami hát természetesen miért is lenne könnyű tantárgy?! Pl. Mikszáth és Jókai egész élete, összehasonlítása, novellák, regények tartalma, mondatonként elemezgetve, és KÖZBEN 113 kátékérdés, egy rohadt hosszú vers ÉS bár ez nem tanulás, be kell fizetni húszezret. És mondani sem kell, nem mi vagyunk a leggazdagabbak a városban...
Na jó ez így még nem is lenne gáz. Nade. A pap MEGTILTOTTA hogy tanuljunk másra, hogy tudjunk koncentrálni a HITRE. Basszus.
Megkértük az irodalomtanárt, hogy csak jövőhéten írjuk má meg, de nem, akkor akarta megiratni, csakhát EGY EMBER MIATT átrakta erre a hétre. Úristen...
2014. május 21. 14:37
Ma, ma éppen a meleggel. Sosem szerettem a forróságot. Mindig is jobban kedveltem a hideget, a telet mint ezt a kánikulát. Persze, kicsit azért jól esik a felmelegedés, de ez nekem már túl sok... és a legrosszabb, hogy még ennél melegebb is lesz.
Beyla
2014. május 21. 21:19
1:Mindig piszkálnak suliba pedig semmit nem ártottam nekik gyakran a sírás kerülget.
2: Exem utál olyanokat mond rólam a hátam mögött ami nem is igazak és nincs oka rá hogy utáljon de azért utál.
3:Van sok olyan barátom aki nagy barátomnak hiszi magát pedig egyszer se írnak rám mindig én írjak.
Tudom hogy nem nagy gondok de akkor is fájnak.
2: Exem utál olyanokat mond rólam a hátam mögött ami nem is igazak és nincs oka rá hogy utáljon de azért utál.
3:Van sok olyan barátom aki nagy barátomnak hiszi magát pedig egyszer se írnak rám mindig én írjak.
Tudom hogy nem nagy gondok de akkor is fájnak.
2014. május 21. 21:53
Néhány napja viszketek, és piros foltok is lettek rajtam. Ma elmentem a dokihoz, és kiderült, hogy a bőröm elgyengült a tél során, és most valami nem oké. Felírt három kenőcsöt, egy negyediket, amivel fürdeni kell, plusz allergiagyógyszert. Komolyan úgy érzem magam, mint egy hetvenéves, és még szenvedek is a viszketéssel. Kb olyan, mintha himlőm lenne. Szerencsére nem fertőző, csak undorodom tőle. Az ilyenek kiakasztanak, pedig hála az égnek egyáltalán nem feltűnő, alig látszik, csak nagyon viszket. Ó, és hab a tortán, hogy az egyik krém ma már kétszer is meg lett reptetve, így a fél tubus pocsékba ment. Annyira hihetetlen, hogy mindig velem történnek az ilyen dolgok. Kész szerencsétlenség vagyok.
2014. május 22. 06:40
A koránkelés lassan a szervezetemre is kihat, mert egyre karikásabbak a szemeim, úgy érzem bármelyik pillanatban elaludhatok, és nem jó a közérzetem. Ha ez még nem lenne elég, az allergiám is kijött, össze-vissza prüszkölök, de nem tudom mitől.
2014. május 22. 14:38
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
A kib*szott fejfájásommal...
Orvostól orvosig járok hetek óta, de semmit nem találnak Se CT-n, se szemészeten..gyógyszer nem hat, vagy csak nem akar...
Eddig még tűrtem, próbáltam nem odafigyelni rá, de ma amikor felkeltem, már majd szétrobbant, és ráállt az agyam, és csak rosszabb...odáig fajult, hogy már rosszul is vagyok, és tanulásra sem tudok figyelni
Orvostól orvosig járok hetek óta, de semmit nem találnak Se CT-n, se szemészeten..gyógyszer nem hat, vagy csak nem akar...
Eddig még tűrtem, próbáltam nem odafigyelni rá, de ma amikor felkeltem, már majd szétrobbant, és ráállt az agyam, és csak rosszabb...odáig fajult, hogy már rosszul is vagyok, és tanulásra sem tudok figyelni
2014. május 22. 17:31
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Voltaképp nincsen hatalmas problémám, de érzem már én is, hogy kezdek teljesen kimerülni. Valóban az embert egy idő után megviseli a munka, a tanulás és a fáradság egyvelege, ami ahhoz vezet, hogy az egyénnek már minden baja lesz. Én is azzal küzdök, hogy szinte nem is csinálok semmit munka után, alszok és másnap reggel szinte felkelni is alig tudok. Félig-meddig aludva utazok be, aztán reggel kénytelen vagyok egy kávéval kezdeni, mert, ha leülök, akkor elalszok. Általában a kávé fel szokott pörgetni, mert ugye eléggé alacsony a vérnyomásom alapjáraton, és azért azt lazán megérzem, ha felnyomja 120-ra. De ma semmi. Megittam és csak arra volt elég, hogy ne ásítsak a betegek arcába. Aludhatok bármennyit, valahogy szükség van már erre a fránya szünetre, pedig nekem még június végéig mindennap gyakorlatom van. Sírok, még hozzá nagyon. Igaz, tanulnom nem kell, mert elméleti órák nincsenek, de munka az van ezerrel. Pluszban ez a szaunás időjárás sem felel meg (felemelő pólóban, vastag nadrágban, köpenyben és zokniban aktív munkát csinálni), ha ülnöm kéne egy helyben, akkor még meg is felelne, de napi 6-8 órás folyamatos mozgás mellett ez is eléggé kellemetlen.
2014. május 22. 17:35
Az osztályfőnököm. Kötelezővé tette, hogy menjek a könyvtárba valami hülyeségre, amikor azt se tudom, hol van a sulikönyvtár,és alapból lovas versenyem lesz akkor, de le kellett mondanom, pedig már hónapok óta edzek rá. Utálom, egyszerűen utálom azt a nőt.
drfan
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.