Ma éppen mivel van tele a tököd?
2014. június 02. 15:47
A kétszínű, hazug emberekkel. Nincs is annál jobb érzés, amikor kiderül arról az emberről, akit 13 évig az egyik legjobb barátnődnek hittél, hogy a hátad mögött elhord mindennek a másik legjobb barátnődnek, aki ezzel szembesít, majd az illető egy hónap elteltével rád ír, mintha minden rendben lenne, jó pofizik és adja a hülyét, hogy ő semmi rosszat nem mondott. A gyomrom forog az ilyenektől. Az ember már szinte abban sem bízhat meg, akiről azt hiszi, hogy jól ismeri.
2014. június 02. 16:06
Az osztálytársaim nyárköszöntő bulit szerveznek, ahol tanárt fognak vuduzni, és tankönyveket fognak égetni. És engem is várnak.
2014. június 02. 16:59
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Hát...
Barátnőmmel már hetek óta alig beszélünk, mert állandóan másik csajjal lóg, akivel úgy összemelegedtek, mintha kiskoruk óta ismernék egymást, és engem telibe letoj...
Ma pedig, vártam rá, és hívtam, hogy hol van, mert jön a busz. Erre AKKOR közli velem, hogy nem jön be az első 3 órára...
Persze, hogy ideges voltam, mert én mindig írok neki, ha valami van, de ő meg cseszik rá...persze a barátjának mindig
tud írni, meg hívni őt..
Aztán mikor bejött, nem oda jött volna hozzám, vagy valami...ááá.. ahhoz a csajhoz ment oda legelőször
Aztán egész nap kerültem inkább, mert olyan jól megvoltak...aztán persze megint az jött le, hogy én vagyok a bunkó, mert nem szóltam hozzá
Esküszöm még csak jónak lenni sem jó, mert hiába, akkor is te vagy a rossz
Barátnőmmel már hetek óta alig beszélünk, mert állandóan másik csajjal lóg, akivel úgy összemelegedtek, mintha kiskoruk óta ismernék egymást, és engem telibe letoj...
Ma pedig, vártam rá, és hívtam, hogy hol van, mert jön a busz. Erre AKKOR közli velem, hogy nem jön be az első 3 órára...
Persze, hogy ideges voltam, mert én mindig írok neki, ha valami van, de ő meg cseszik rá...persze a barátjának mindig
tud írni, meg hívni őt..
Aztán mikor bejött, nem oda jött volna hozzám, vagy valami...ááá.. ahhoz a csajhoz ment oda legelőször
Aztán egész nap kerültem inkább, mert olyan jól megvoltak...aztán persze megint az jött le, hogy én vagyok a bunkó, mert nem szóltam hozzá
Esküszöm még csak jónak lenni sem jó, mert hiába, akkor is te vagy a rossz
2014. június 02. 17:35
Igen, csakis az utolsó héten, a maradék három matekórában kell megíratni a dolgozatot, amiben csupán 12 féle variációból fordulhatnak elő szerkesztések, ráadásul ott tartok, hogy felgyújtom az egész füzetemet a p@csába, akkora baromság ez...
2 felhasználónak tetszik:
Lil98,
Szandi0820
2014. június 02. 18:41
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Már rohadtul elegem van néhány emberből. Egy lány, akivel finoman szólva sem jövök ki, kibeszél a hátam mögött egy olyan személynek, akivel igenis jóba vagyok. Ennyire hlyének azért még énse néztem, de mindegy. Igazából a lánynak legjobban az böki a csőrét, hogy én megyek a hétvégén egy olyan buliba, ahová őt nem hívták meg. Mert kábé majdnem mindenki ribinek tartja. Az is, de ez mellékes. Az összes hétvégén bulizik, múltkor gyomormosáson volt, és az a baja, hogy én másfél havonta elmegyek egy házibuliba 16 éves korom ellenére, amikor ő még 15 sincs. Nem fogok leállni vele veszekedni, mert az én szemembe ő már nagyon rég leírta magát, de nemrég küldtem neki egy igen szép levelet, amiben kifejtettem a véleményem, persze választékosan, amit az ő agya úgysem fog felfogni, de hadd gondolkodjon, úgyse szokott.
2014. június 02. 20:32
Nekem egy csajból.. osztálytársam, van egy közös srác barátunk, én régebb óta ismerem, sokkal régebb óta.. jártunk ki városba is (baráti szinten)és ugye évfolyamtársunk, eddig a csaj nekem mindig elmondta minden idegbeteg embernek (igaz.. hamar felkapja a vizet) csak hogy engem idegesítsen.. most meg ugye a srác, sokszor feljön az osztályba.. a csaj meg úgy viselkedik mintha a "pasija" "barátja" lenne, kinek hogy tetszik.. undorító.. kétszínű.. és áá... nem hsizem el.. a srác szünetekben sokszor rám se néz már, igaz hogy mindennap ír, és ugyanúgy jóban vagyunk, de a másik csajjal kijár városba.. engem már alig hív, én meg nem fogom.. ezt a lányt.. néha megtudnám ölni..:/ a sráctól mindig azt kérdezi hogy miért van együtt a barátnőjével (hozzá kell tenni hogy igen édesek) ahelyett hogy örülne a boldogságának... nem tudom mit akar, de nagyon idegesít.. már a sráccal suliba néha úgy viselkedek mintha mérges lennék rá.. ha a csaj ölelgeti vagy a nyakába ugrik (volt hogy én is megöleltem, baráti, mindenkivel van ilyen) de ő.. elegem van...
1 felhasználónak tetszik:
Lil98
2014. június 05. 13:45
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline |
igen megint én vagyok...
tudni kell,hogy egy úgymond 'kombinált' osztályba járok ahova járnak matek,töri, és biosz-kémia szakon lévő diákok.
matek dogánál a hátsó sorban ültem és nem nagyon láttam el a tábláig. megoldottam amit láttam...
ma kiderült,hogy az emelt matekosok feladatát csináltam meg de még így is hármast kaptam... mi lett volna a az általános matekosokét oldottam volna meg? (valószínű jobb jegyet kapok)
tudni kell,hogy egy úgymond 'kombinált' osztályba járok ahova járnak matek,töri, és biosz-kémia szakon lévő diákok.
matek dogánál a hátsó sorban ültem és nem nagyon láttam el a tábláig. megoldottam amit láttam...
ma kiderült,hogy az emelt matekosok feladatát csináltam meg de még így is hármast kaptam... mi lett volna a az általános matekosokét oldottam volna meg? (valószínű jobb jegyet kapok)
2014. június 05. 15:42
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17626 Csatolások: 18427 Azonosító: 168141 offline |
Tönkrement a laptopom dvd lejátszója. 1 éves múlt májusban... A szervizbe-vitel érdekes lesz, merthogy én nem bírok ki egy napot számítógép nélkül, a lejátszócsere meg szerintem nem pár óra lesz...
2014. június 05. 19:28
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline |
Lehet hogy megbuktat a kémiából a tanár Pedig én tényleg igyekeztem...de attól még nem értem, és olyan hülye vagyok a kémiához...
1 felhasználónak tetszik:
Lil98
2014. június 05. 19:31
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
A tanárokkal...
Esküszöm a falon keresztül ugrottam volna ki a másodikról...
Mióta eszemet tudom, utolsó 2 hétben már szinte csak azok dolgoznak keményen, akik jobb jegyet akarnak.
Na most, a héten meg kellett írnunk még néhány dolgozatot és a volt osztályfőnököm volt olyan rendes, és adott nekünk JÖVŐHÉT CSÜTÖRTÖKRE HÁZI FELADATOT!!..
Ilyet a 4 év alatt nem éltem meg ebben az iskolában, de az ember mindig tanul újakat
Esküszöm a falon keresztül ugrottam volna ki a másodikról...
Mióta eszemet tudom, utolsó 2 hétben már szinte csak azok dolgoznak keményen, akik jobb jegyet akarnak.
Na most, a héten meg kellett írnunk még néhány dolgozatot és a volt osztályfőnököm volt olyan rendes, és adott nekünk JÖVŐHÉT CSÜTÖRTÖKRE HÁZI FELADATOT!!..
Ilyet a 4 év alatt nem éltem meg ebben az iskolában, de az ember mindig tanul újakat
2014. június 05. 19:53
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
holnap a Zsolnayba megyünk osztálykirándulásra...és az ofőnk JÁTSZÓTÉRRE visz minket...lelőném azt a nőt
2014. június 05. 19:54
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
ja és 4-es lett a töri TZ-m...azaz 4-es leszek töriből.matekból meg majdnem 3-ast kaptam,alig adta meg a 4-est...csak lenne már vége a sulinak...
2014. június 05. 20:11
Kb. egy hónapja írtam itt pár dologról, leginkább arról, hogy a balszerencse mennyire szeret engem.
Egyszerűen elegem van mindenből, de legfőképpen ebből a piszkos osztályból. Utolsó két hetünk együtt, nem elég, hogy 8 éven keresztül megkeserítettük egymás évét, legyen még ez az utolsó két hét is szr. A dolog ott kezdődik, hogy van egy nagyszájú kis rib@nc, akit nem vettek fel eredetileg ide, a kis barátnőjét meg igen, aki egy ideig nem jött, és le is nyugodott a nagyszájú csajszika, majd végül nyalizással mégis elérte, hogy felvegyék. Előző héten visszajött a drágalátos barátnője, és azóta kezdik ezt a fantasztikusságot megint. Ami annyit tesz, hogy óra közben fotózkodnak, és naná, hogy kit kell fotózgatni? Mintha én bármit ártottam volna annak a... fejének. És ki tudja, hova teszi ki őket, de nem lehet tudni, hogy kiről csinálja a képet, mert ezek "szelfizős" félék. Az ofőnek meg már tavaly lett szólva ezért, persze a sajátos módján """oldotta meg"", ami annyit tesz, hogy ledarált nekik egy szöveget, oszt cső. Ennek ellenére felvették. És egy osztályba fogunk járni. Mindegy.
Ma elsírtam magam a mosdóban, annyira elegem volt. Meg ugye meg is van, és ilyenkor mindig kivagyok érzelmileg, a hasam úgy fáj, mintha meg akarnának ölni, semmi nem segít. "Szerencsémre" két csajszika ott volt, tették a szépet, meg minden, én meg tényleg rosszul voltam, és elmondtam a bajomat. "Hát ők nem avatkoznak bele". Senkinek nem mondhatok el semmit, mert tudom, mit mondanának - én azonban képtelen vagyok bármire is. Fogadok, hogy holnapra ez lesz a téma az osztályban. És nem úgy, hogy jaj, szegény én, hanem úristen, már megint bőgött, az senkit nem fog érdekelni, miért.
Egyszerűen elegem van mindenből, de legfőképpen ebből a piszkos osztályból. Utolsó két hetünk együtt, nem elég, hogy 8 éven keresztül megkeserítettük egymás évét, legyen még ez az utolsó két hét is szr. A dolog ott kezdődik, hogy van egy nagyszájú kis rib@nc, akit nem vettek fel eredetileg ide, a kis barátnőjét meg igen, aki egy ideig nem jött, és le is nyugodott a nagyszájú csajszika, majd végül nyalizással mégis elérte, hogy felvegyék. Előző héten visszajött a drágalátos barátnője, és azóta kezdik ezt a fantasztikusságot megint. Ami annyit tesz, hogy óra közben fotózkodnak, és naná, hogy kit kell fotózgatni? Mintha én bármit ártottam volna annak a... fejének. És ki tudja, hova teszi ki őket, de nem lehet tudni, hogy kiről csinálja a képet, mert ezek "szelfizős" félék. Az ofőnek meg már tavaly lett szólva ezért, persze a sajátos módján """oldotta meg"", ami annyit tesz, hogy ledarált nekik egy szöveget, oszt cső. Ennek ellenére felvették. És egy osztályba fogunk járni. Mindegy.
Ma elsírtam magam a mosdóban, annyira elegem volt. Meg ugye meg is van, és ilyenkor mindig kivagyok érzelmileg, a hasam úgy fáj, mintha meg akarnának ölni, semmi nem segít. "Szerencsémre" két csajszika ott volt, tették a szépet, meg minden, én meg tényleg rosszul voltam, és elmondtam a bajomat. "Hát ők nem avatkoznak bele". Senkinek nem mondhatok el semmit, mert tudom, mit mondanának - én azonban képtelen vagyok bármire is. Fogadok, hogy holnapra ez lesz a téma az osztályban. És nem úgy, hogy jaj, szegény én, hanem úristen, már megint bőgött, az senkit nem fog érdekelni, miért.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.