Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 03. 17:49 #7881
- törölt felhasználó -    
Magammal. Lementem tegnap a nagyimhoz a Balcsira nyaralni, erre ma eltöröm a lábfejemet, és jöhettem haza. sad.gif
2 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820
2014. július 03. 17:53 #7882
- törölt felhasználó -    
Az egész napot egy takaró alatt töltöttem és sírtam rohog.gif mittudomén
2014. július 03. 20:27 #7883
- törölt felhasználó -    
Úgy döntöttem, hogy ha már olyan felkapott lett az ask.fm, regisztrálok és megnézem, hogy milyen. Természetesen tele van netr*bancal, akik 15 kg sminkkel, pucsítva, kacsaszájjal, néha békejellel feldobva fotózzák magukat, és rondábban beszélnek bármelyik felnőttnél. De igazából ezt már meg is tudtuk szokni, így figyelmen kívül hagytam a válaszukat (ja, és kihagytam, hogy szinte az összes használja a szercsi, pucszi, lánvcsi szavakat). Gondoltam megkeresem néhány iskolatársamat, megnézem a profiljukat. Akkor bántam meg igazán, hogy egyáltalán beírtam az ask.fm oldalnak a nevét a keresőbe. Egy 11 (idén lesz 12) lány profiljára tévedtem (egy iskolába jártunk). A következők szerepeltek a profilján: A profilképe természetesen olyan, mint amit az előbb leírtam, természetesen a v betű helyett mindig w-t ír, minden szó után egy, vagy két h betű, anyázik, olyan rajongónak adja ki magát (tök mindegy, hogy melyik sztárról beszélek) akiről fogadok, hogy csak egy számukat hallotta, nem mellesleg egyszer az mondta, "ahh, ez már lejárt lemez", de ő hatalmas rajongó (látszik)... egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy egy 11 éves lány csatlakozik a fészbúk oldalhoz, és máris a netr*bancok közé tartozik. Egy 11 éves lány... igazából nem tudom, hogy a szülők, vagy a rossz baráti társaság okozza-e ezt. Egyszerűen undorító! És nem csak róla van szó, hanem a többi kislányról. lassan az internet 80%-át ők fogják betölteni. Olyan undorító, el sem tudom képzelni, hogy mi lesz velük a jövőben. (tudom, hogy ezekből is egyre több van, és van, aki megszokta, de én tényleg most találkoztam először ilyenekkel)
8 felhasználónak tetszik: Bae Hee Yeon, Lil98, Beyla, LexiCobain, Szandi0820, Genevieve, Lizania, drfan
2014. július 03. 23:39 #7884
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (perriencess @ 2014.07.03. 20:27)
Úgy döntöttem, hogy ha már olyan felkapott lett az ask.fm, regisztrálok és megnézem, hogy milyen. Természetesen tele van netr*bancal, akik 15 kg sminkkel, pucsítva, kacsaszájjal, néha békejellel feldobva fotózzák magukat, és rondábban beszélnek bármelyik felnőttnél. De igazából ezt már meg is tudtuk szokni, így figyelmen kívül hagytam a válaszukat (ja, és kihagytam, hogy szinte az összes használja a szercsi, pucszi, lánvcsi szavakat). Gondoltam megkeresem néhány iskolatársamat, megnézem a profiljukat. Akkor bántam meg igazán, hogy egyáltalán beírtam az ask.fm oldalnak a nevét a keresőbe. Egy 11 (idén lesz 12) lány profiljára tévedtem (egy iskolába jártunk). A következők szerepeltek a profilján: A profilképe természetesen olyan, mint amit az előbb leírtam, természetesen a v betű helyett mindig w-t ír, minden szó után egy, vagy két h betű, anyázik, olyan rajongónak adja ki magát (tök mindegy, hogy melyik sztárról beszélek) akiről fogadok, hogy csak egy számukat hallotta, nem mellesleg egyszer az mondta, "ahh, ez már lejárt lemez", de ő hatalmas rajongó (látszik)... egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy egy 11 éves lány csatlakozik a fészbúk oldalhoz, és máris a netr*bancok közé tartozik. Egy 11 éves lány... igazából nem tudom, hogy a szülők, vagy a rossz baráti társaság okozza-e ezt. Egyszerűen undorító! És nem csak róla van szó, hanem a többi kislányról. lassan az internet 80%-át ők fogják betölteni. Olyan undorító, el sem tudom képzelni, hogy mi lesz velük a jövőben. (tudom, hogy ezekből is egyre több van, és van, aki megszokta, de én tényleg most találkoztam először ilyenekkel)

Esküszöm, ezekkel a portálokkal azt kellene csinálni, mint ahogyan anno az USA-ban csinálták/csinálják a Second life nevezetű játékkal. Ott is vannak olyan dolgok, amik nem gyerekeknek való, így a szülő vehet a gyermekének egy kid premium csomagot. Persze, akkoriban még alig volt közismert az arckönyv, kérdésefem meg nem is létezett. Nem tudom, hogy miért nem kötik ezeket személyigazolvány számhoz, mert azt kéne. blink.gif Én is egyszer néztem fel kíváncsiságból, és akkor döbbentem rá, hogy mennyire el van k*rva a mai fiatalabb generáció. Vagy meg kéne szüntetni ezeket a p*csába, oszt' kész. Bár amíg van igény az ilyen sz*rságokra, addig maradni is fognak.

On:

Most a kegyetlen fejfájással. Igazából napok óta küszködök vele, aminek dacára még a gyógyszerek sem segítenek (Cataflam és Algopyrin ampulla). Most estére meg borzasztóan felerősödött. Megnéztem az időjárást is és elvileg nem lesz olyan vihar, mint tegnap éjszaka, bár ki tudja. Valamint párommal ma nézegettünk helyeket, hogy hová is szeretnénk elmenni nyaralni, és én elhiszem, hogy válság van, de némelyik szállodának van pofája ötven rugót elkérni három nap és két éjszakáért! blink.gif Hát nem azért, de nincs annyi pénzünk, hogy ennyiért menjünk nyaralni. Amelyik meg olcsóbb, az meg olyan lepukkantnak néz ki. Úgy tűnik, hogy sikerült kinézni egy wellnesst Hévízre (mert én oda szeretnék menni nagyon), de oda is csak két éjszakára tudunk menni mindössze 30 000 Ft-ért, ami annyira nem is rossz. Legszívesebben kempingeznék, mert p*raszt csaj vagyok én, de a párom valahogy nem rajong érte. Ám az árak valami brutálisak és még csak nem is öt csillagos szállodákat néztünk. Ennyi erővel már külföldre is mehetnénk nyaralni. blink.gif
5 felhasználónak tetszik: Lil98, LexiCobain, Angel, Szandi0820, Lizania
2014. július 04. 00:00 #7885
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2744
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Idézet (Beyla @ 2014.07.03. 23:39)
Esküszöm, ezekkel a portálokkal azt kellene csinálni, mint ahogyan anno az USA-ban csinálták/csinálják a Second life nevezetű játékkal. Ott is vannak olyan dolgok, amik nem gyerekeknek való, így a szülő vehet a gyermekének egy kid premium csomagot. Persze, akkoriban még alig volt közismert az arckönyv, kérdésefem meg nem is létezett. Nem tudom, hogy miért nem kötik ezeket személyigazolvány számhoz, mert azt kéne. blink.gif Én is egyszer néztem fel kíváncsiságból, és akkor döbbentem rá, hogy mennyire el van k*rva a mai fiatalabb generáció. Vagy meg kéne szüntetni ezeket a p*csába, oszt' kész. Bár amíg van igény az ilyen sz*rságokra, addig maradni is fognak.
On:
Most a kegyetlen fejfájással. Igazából napok óta küszködök vele, aminek dacára még a gyógyszerek sem segítenek (Cataflam és Algopyrin ampulla). Most estére meg borzasztóan felerősödött. Megnéztem az időjárást is és elvileg nem lesz olyan vihar, mint tegnap éjszaka, bár ki tudja. Valamint párommal ma nézegettünk helyeket, hogy hová is szeretnénk elmenni nyaralni, és én elhiszem, hogy válság van, de némelyik szállodának van pofája ötven rugót elkérni három nap és két éjszakáért! blink.gif Hát nem azért, de nincs annyi pénzünk, hogy ennyiért menjünk nyaralni. Amelyik meg olcsóbb, az meg olyan lepukkantnak néz ki. Úgy tűnik, hogy sikerült kinézni egy wellnesst Hévízre (mert én oda szeretnék menni nagyon), de oda is csak két éjszakára tudunk menni mindössze 30 000 Ft-ért, ami annyira nem is rossz. Legszívesebben kempingeznék, mert p*raszt csaj vagyok én, de a párom valahogy nem rajong érte. Ám az árak valami brutálisak és még csak nem is öt csillagos szállodákat néztünk. Ennyi erővel már külföldre is mehetnénk nyaralni. blink.gif

A fájdalomcsillapítóra mindig igyál meg valamennyi energiaitalt, ez a leghatásosabb módszer, nekem egy fejfájásszakértő javasolta, és 10 percen belül hat a taurin miatt wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. július 04. 09:46 #7886
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
On:
Most a kegyetlen fejfájással. Igazából napok óta küszködök vele, aminek dacára még a gyógyszerek sem segítenek (Cataflam és Algopyrin ampulla). Most estére meg borzasztóan felerősödött. Megnéztem az időjárást is és elvileg nem lesz olyan vihar, mint tegnap éjszaka, bár ki tudja.

Ismerős, én hónapok óta küszködök vele, és a dokik semmmit nem tudnak. Neurológia -> Szemészet -> Vérvétel -> CT -> Neurológia -> Neurológia..és semmi konkrétat nem tudnak mondani. Több féle gyógyszert vettem már be (kezdtem a Flectorral, aztán Cataflam, Advil, Apranax, NoSPA+FoNo VIII, most pedig Indometacinum..) és nem igazán hatottak, talán az utolsó valamit...de borzalmas, mert hol úgy fáj, hogy bőgni tudnék, hol úgy, hogy észre sem venni. Próbálom kizárni, de amint rá terelődik a figyelmem, kész, vége...és az időjárás csak rátesz egy lapáttal unsure.gif ...

On:
Itt starity-n vannak, akik cserélnék, meg oda adnák ingyen a lapot. Amikor látok ilyet, megnézem, hogy van-e közöttük olyan, akit én is nagyon kedvelek, és írok a szerkesztőnek, hogy esetleg, lehetne-e..a múltkor is írtam valakinek, aki válaszra sem méltatott, még annyit sem, hogy 'bocsi, de nem' vagy hasonló...és most feljövök, és látom, hogy annak a színésznek az adatlapja más tulajdonát képzi...
Persze nincs vele gondom, csak egy üzenetet írna az illető, hogy 'sajnálom, elkelt; nem szeretnék cserélni veled' vagy hasonló, mert így a plafonon vagyok 5 perc alatt.. 110.gif
5 felhasználónak tetszik: Lil98, Beyla, LexiCobain, Szandi0820, Lizania
2014. július 04. 13:15 #7887
- törölt felhasználó -    
On:

Akkor azt hiszem kezet foghatunk. Napok óta kegyetlen fejfájással ébredek, és hiába szedek be gyógyszereket, egyszerűen nem hat, és már nem tudok mit kezdeni magammal. Ez megy már azóta, hogy beköszöntött a nyár. Kiskoromban voltam miatta kórházba, és megállapították, hogy migrénem van, de ez akkor se normális már, és az ember napját is teljesen tönkreteszi, főleg ha néha annyira erős, hogy már hányinger is társul mellé. dry.gif

Tényleg kegyetlen árak vannak. Barátnőkkel mi most először megyünk el közösen pár napra a Balatonra, és beletelt egy kis időbe mire találtunk egy elfogadható árral rendelkező helyet, igaz mi nem szállodába megyünk, hanem egy nyaralóba, ahol kaját meg mindent magunknak kell intézni, de nagyon kis korrekt, takaros ház, szintén korrekt árral. smileeee.gif Amúgy szüleim is Hévízre mennek wellnesezni, de idén most először kihagyom és nem megyek velük, pedig annál tényleg nincs jobb. laugh.gif
2014. július 04. 13:20 #7888
- törölt felhasználó -    
hogy mindenhol azt mutatják, hogy angelina jolie milyen módszerrel fogyott le. basszus, 1. felfogtuk hogy csontváz lett belőle 2. mért kell annyiszor reklámozni, hogy mitől fogyott le???
3 felhasználónak tetszik: Lil98, icarlyluv, Beyla
2014. július 04. 15:48 #7889
- törölt felhasználó -    
Mert egy gyáva kukac vagyok, megriadok, és megfutamodok sad.gif Fontosabb lépések előtt mindig ez van, de aztán erőre kapok és hatalmas magabiztossággal belecsapok a dolog közepébe. Most is ez lesz szerintem, de igazán leszokhatnék már a gyáva kukackodásról. Semmi értelme stresszelni magam, ostoba, hülye időhúzás. dry.gif MÖEEÖE!! reklamalo.gif
3 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820, Beyla
2014. július 04. 20:37 #7890
- törölt felhasználó -    
Idézet (Giga14 @ 2014.07.04. 13:20)
hogy mindenhol azt mutatják, hogy angelina jolie milyen módszerrel fogyott le. basszus, 1. felfogtuk hogy csontváz lett belőle 2. mért kell annyiszor reklámozni, hogy mitől fogyott le???

Nekem is ebből van elegem..
Na meg a Francia - Német meccsből.. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. július 04. 20:40 #7891
sg1992
sg1992
☾ cold hands

Státuszwe're just lost, damaged souls
Hozzászólás: 15257
Csatolások: 8754
Azonosító: 215855
Hogy már lassan a net reklámokból fog csak állni. mad.gif
1 felhasználónak tetszik: Angel
2014. július 04. 20:57 #7892
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Idézet (orangeRKO @ 2014.07.04. 20:37)

Na meg a Francia - Német meccsből..  dry.gif

Hát az bizony nekem is csalódás volt... unsure.gif

Ezen kívül az a bajom, hogy az utóbbi pár napban alig tudok normálisan enni, egyszerűen mintha megállás nélkül tele lenne a gyomrom. Most alig bírtam legyűrni egy tál gabonapelyhet. x_x"
2014. július 05. 08:59 #7893
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8820
Csatolások: 219569
Azonosító: 59785
Ismét csak a netszolgáltatónkkal. Már tele van vele a hócsukám, hogy ezek akárhányszor elkeverik a befizetett csekkünket (időben fel lett adva most is), úgy gondolják, hogy nem fizettünk és kikapcsolják a netet (és innentől kezdve pedig vezetékesen is próbálhatnak hívni). December óta ezt már harmadszor ejtik meg és elég bosszantó, hogy az ő hülyeségük miatt mi mászkáljunk. reklamalo.gif Ráadául most lenne egy kis melóm is, amit bent a munkahelyemen nem tudok megcsinálni, mert ott alapjáraton nincs net. De már így is küldte a felszólítást a KSH, hogy jó lenne, ha igyekeznénk...
Ja, és a tegnapi francia-német meccsel... reklamalo.gif
2014. július 05. 09:23 #7894
- törölt felhasználó -    
Eltörtem a vázát és anyu elvette a telefonomat grrr.gif csak most adta vissza 3 nap után,aztàm meg egycsomó üzenet meg nefogadott hívásom van... mad.gif
2014. július 05. 12:53 #7895
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Az esővel...nem is mérges,inkább szomorú vagyok miatta.Tegnap olyan jó idő volt,barátokkal egész délután/este kinn voltunk.Ma is terveztünk ilyesmit,de ha nem áll el az eső,nem lesz belőle semmi... unsure.gif
2014. július 05. 15:22 #7896
- törölt felhasználó -    
A trágya társadalommal. Ülök a buszon velem szemben, egy 18 körüli autista srác, aki előre hátra hintázott a székben míg el nem indult a busz. Felszállt két csaj meg egy srác és úgy nézték a szegény autista fiút, mintha valami Alient láttak, volna, persze a fiú anyjának elég baja van anélkül is, hogy el kéne viselni ezeket a pillantásokat. Ha ez még nem lett volna elég, még azt is találgatták, hogy mi baja...olyanok merültek fel, hogy őrült vagy belőtte magát. Erre csak annyit mondok, fő a jóindulat. Komolyan mondom, szívesen seggbe rúgtam volna azt a három sznob, divatmajom fiatalt, nem csak, hogy tudatlanok de tapintatlanok is. Ha jobban megfigyelték volna, akkor az is feltűnt volna nekik, hogy Judas Priesttal nyugtatta a fiát az anyja, persze valószínűleg lövésük sincs róla, hogy mi az a Judas Priest. És innen üzenném a fanyalgó sznoboknak, hogy az autisták rendkívül okosak csak érzelmileg fejletlenek és összezavarja megíjeszti őket, az idegen környezet és emberek, egyébként valószínűnek tartom, hogy az autista fiú ránézésre megtudna oldani egy másodfokú egyenletet, viszont a divatmajmok lehet, hogy még a másodfokú egyenlet fogalmával sincsenek tisztában...

Azzal, hogy a világon mennyi pszichopata ember rohangál. Atlantában egy Justin Ross Harris nevű vadállat a kocsijában "hagyta" 22 hónapos kisfiát a tűző napon, míg a (erősen idézőjelben sem nevezhető apának) férfi egy légkondival hűtött munkahelyén chatelt fiatal lányokkal. A kocsi 90 Celsius-fokra melegedett fel és a kis Cooper kínhalált halt. Milyen (jóindulattal sem nevezhető embernek) felindulásból csinál ilyet valaki? A hírek szerint a kisfiú halála előtt 25 ezer dolláros biztosítást kötött a fiára. Szóval nagy valószínűséggel nem véletlen volt, halálbüntetésre számíthat ez a szörnyeteg, őszíntén szólva az mindenkinek elégtétel az, ha ő is hasonló kínok közt hal meg, bár a törvények szerint injekciót kaphat, ami közelsem olyan mitha a 90 fokos kocsiban sülnél meg, amíg meg ki nem végzik az állam tartja..
13 felhasználónak tetszik: Bae Hee Yeon, Lil98, LexiCobain, Jody, johanna92, AFCfan, Angel, icarlyluv, Szandi0820, riri17, Beyla, Lizania, drfan
2014. július 05. 20:18 #7897
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Az emberiség egy részével...

Ugyanis ma volt a melegfelvonulás, és megint ellen-tüntettek...

Egy kérdés: miért nem tudják elfogadni, hogy vannak, akik nem azt szereti, amit a nagy átlag? Ugyanúgy ver a szívük, és gondolkoznak, mint mi átlagos emberek, nem kellene ez miatt elítélni őket. S akkor ez nem elég, még ki is gyógyítanák őket terápiával... blink.gif Az ilyeneket kéne kigyógyítani az idióta gondolkodásmódból. Nem nyilvánosan csinálják, amit csinálnak, úgy hogy egyetlen szavuk sem lehetne a 'normálisaknak'.. unsure.gif

Gratulálok, hogy sikerült idáig jutnunk! taps.gif
4 felhasználónak tetszik: Lil98, LexiCobain, Szandi0820, drfan
2014. július 06. 16:00 #7898
- törölt felhasználó -    
Idézet (perriencess @ 2014.07.03. 20:27)

Jajj, hagy szépítsem a történetet. Pénteken jövök haza, vagy 4 órát utaztam meleg volt szomjas voltam a cipő feltörte a lábam, egyszóval az élőfába is bele tudtam volna kötni. Jött 3 kislány értsd a kicsi alatt, hogy 10-11 éves, de nyomatékosítom is 10-11 éves. A párbeszéd a következő volt:
Első delikvens: Xy de ne sértődjél már meg ezen
Második (aki nyilván beszólt a pukkancsnak): de ő persze engem lek#urvázhat, ilyenkor meg besértődik- ezt igényesen affektálva
a harmadik: de nem kéne olyanokat mondogatni (FIGYELEM), hogy engem az Ádám megb#szott

Én meg így ohmy.gif aztak#rva

A melegfelvonulásra pedig csak annyit, hogy nekem több meleg ismerősöm is van bár sosem úgy jutnak eszembe, hogy ja a meleg ismerőseim, de én sem értek egyet a felvonulással. A magánéletet nem kéne kivinni az utcára, és ezzel a legtöbb az ügyben érintett ismerősöm is egyetért mellesleg. blush.gif
De aki ellene tüntet az meg is érdemli azt a pár óra bosszúságot rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: icarlyluv
2014. július 07. 18:10 #7899
- törölt felhasználó -    
- kb. 55 helyen feltörte a lábamat a saru.
- 15 év körüli ( de lehet, 13 éves) srácot láttam belőve/beszívva (nem tudom pontosan, de biztos volt benne "cucc") furán hadonászva közlekedett, kezeiben szatyrokkal. Talán éppen úszott a bódult világban. Félelmetes volt!!! ohmy.gif
A párhuzamos utcában meg rendőrök nézték az aszfaltot. dry.gif
2014. július 07. 18:50 #7900
- törölt felhasználó -    
Azokkal a k*rva zaklatókkal! Komolyan nem bírom épp ésszel felfogni, miért kell cseszegetni az embert minden szarral telefonon. Újabban egy bizonyos telefonszám hívogat, nem szoktam felvenni az ismeretleneket, de annál inkább hívott, rákerestem és vagy 800 értékelés van arról, hogy zaklató és hogy ha felveszi az ember nem szól bele, hanem lerakja. Na én leszedtem a telefonomra egy feketelistás blokkolót, be is tettem oda a számot, annyival jobb, hogy nem csörög, hanem rögtön kinyomja magát, de attól még kijelzi és felvillan basszus. Írni nem tudok a telefonon, mert felvillan, zenét hallgatni se, egy perben háromszor hív! 48 nem fogadott hívásom lett kb 20 percen belül... Komolyan mondom a t*köm kivan az ilyen majom értékesítőkkel, reklámozókkal meg minden egyéb nyomulós majommal, akik telefonon hívogatják az embert...
4 felhasználónak tetszik: icarlyluv, Lil98, Szandi0820, drfan
540 oldal 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!