Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 09. 19:10 #7921
- törölt felhasználó -    
Éppen nem rég érkeztünk vissza balatoni hajózásról.
Amíg a hajón voltunk ültünk néztük a vizet, oda jön és a nyakunkba ordibál valamit románul pár pasas ott beszélgetnek jó hangosan, jön az egyik lánya körlülbelül 6-7 éves marha nagy telefonnal a kezében.

Mi a fr*ncnak neki b@azi nagy telefon?
Mit csinál vele?

2025-ben már a 3 éves ovisok is 100 000 forintos telefonokkal játszanak?

Meddig süllyed még a világ? grrr.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla, LexiCobain, Angel
2014. július 09. 20:51 #7922
- törölt felhasználó -    
Ha azt hiszed, olyan egyszerű törölni a facebookos bejegyzéseid rosszul hiszed! grrr.gif 10 órája azt csinálom és még mindig van >< Tudom vannak olyan beállítások h csak én lássam, de én semmit nem akarok látni az üzenőfalamon egy képen kívül -.- hülye facebook
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, AFCfan, LexiCobain, Angel
2014. július 09. 23:41 #7923
- törölt felhasználó -    
Ma épp azzal volt tele a tököm, hogy az eső nem akkor bírt esni, amikor itthon ülök és a nyitott ablakból nézem és szagolom, hanem akkor, mikor nem volt rá szükségem, mert már jöttem volna hazafelé. dry.gif
2014. július 10. 12:51 #7924
- törölt felhasználó -    
Az okmányirodákkal és az ügyintézéssel. rolleyes.gif Mert közel második hete fogyasztom az egyenlegem és koptatom a cipőm talpát, csak azért mert az ügyintéző nő az adataim felét rosszul gépelte be. A diákigazolványomat elvileg postán küldték ki, hangsúlyozom elvileg, mert én semmiféle, okmányt nem kaptam. Mint később kiderült, a nő aki intézte a diákomat elrontotta az irányítószámot és az utcanevet is, egyedül a házszám stimmelt. Jelenleg annyit járok, telefonálok az okmányirodába, hogy kimondani is röhejes. Ma például számot húztam, vártam 15 percet, hogy rám kerüljön a sor és megtudjam, visszaküldték-e a diákigazolványomat, erre közli a nő, hogy nem tudja...aztán makogott egy kisebb monológot, közben egyszer sem nézett a szemembe és elvárta, hogy felfogjam mit mondott, úgy és olyan hangerővel, hogyha a fejébe mászok sem hallom. Utálom az egész kib_szott rendszert.
8 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, icarlyluv, Beyla, Jody, AFCfan, Angel, itsjustme
2014. július 10. 22:43 #7925
- törölt felhasználó -    
Csak megszokott dolgok; az egyik barátnőm egy fiú miatt körülbelül már beszélni sem beszél velünk, amikor szembesítjük a rózsaszín köddel a szeme előtt, akkor pedig támad és letagadja, az egyik nagyon jó fiúbarátomról pedig megtudtam, hogy többet érez irántam, mint amit én iránta, és amit szabadna. Ez csak azért volt sokkoló, mert ismertem a kapcsolatunkat, és tudtam, hogy nem olyan... hát eléggé meglepett. Sőt, még mindig próbálom felvakarni az állam a padlóról... bárcsak sosem lennének nagyobb problémáim amúgy.
5 felhasználónak tetszik: Lil98, Jody, Szandi0820, itsjustme, Fannycska999
2014. július 10. 23:43 #7926
- törölt felhasználó -    
A „nagy” netes emberekkel. Én is a 10-14 év közötti fiatalokhoz tartozom,de nem tudom megérteni miért van az,hogy néhányan azt gondolják,hogy attól mert 8000 smiley-t raknak egy hozzászólásba vagy úgy válaszolnak,hogy „szercsi,puszcsi,láwcsi” és még sok más nagyon „menő” dolgot csinálnak, akkor azok is. Szerintem nem csak én gondolom azt,hogy azért ezen a szinten a helyesírási dolgokkal vagy legalább a mondat megfogalmazással tisztában kéne lenni. Nem kell mindig „jajj jelizz” szövegeket írni és minden második embert bejelölni. Ha hozzászól egy témához a fórumban akkor legalább az odapasszoljon vagy valami köze legyen hozzá,esetleg úgy írja le,hogy belekapcsolódjon a szövegbe. Ne csak írja le az első dolgot ami eszébe jut és mikor mások meg szólnak neki,hogy ezt már kitárgyalták vagy egy régi dolog,akkor meg megsértődjön. Ne álljon le úgy vitatkozni mással,hogy az embereknek találgatniuk kell mit írt mert tele van helyesírási hibákkal. És most a közösségi oldalakon (akár a facebookon,akár a starityn) nem egy ilyen ember van akiktől néha a falra mászom.
Másik:
Barátnőm mesélte,hogy nem rég a nyaralásukkor az egyik sarkon egy kb. 5.-es lányt látott egy kb. 6.-os sráccal miközben puszilgatták,meg ölelgették egymást. Pár év múlva már nyolcévesen fognak férjhez menni vagy mi?? Milyen „szerelmet”,meg „kapcsolatot” akar itt tizenpárévesen. Élvezze ki,hogy még a „tini” kora elején jár és nem kell komolyabb dolgokkal törődnie. Jó,ez úgy hangzott mintha már érteném ezeket a komolyabb dolgokat,meg idősebb lennék és stb., pedig nem. Javítson ki valaki ha tévedek,de úgy érzem,hogy most mikor a 10-13 éves korosztályban vagyok az a legnagyobb gondom ha valaki megeszi előlem a csokim vagy a haribom,esetleg pont a legrosszabbkor becsúszik egy nagyon rossz jegy/bár szerencsére nem sok ilyen történt/,legrosszabb esetben meg mikor összeveszek a barátaimmal,de ott is hamar kibékülünk. Nem értem,hogy pár korombeli miért akar már ilyenkor „kapcsolatot”.
4 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820, itsjustme, Angel
2014. július 11. 00:13 #7927
- törölt felhasználó -    
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2014.07.09. 18:27)
Azzal hogy nem tudok aludni. Nyáron számomra az hogy alvás, képtelenség. Pedig végre tudnék 3 hónapon át akár délig is aludni, erre este alig alszok, aztán valahogy sikerül hajnali 3 vagy 4 óra körül és felkelek 7-kor. És miért? Mert melegem van, vagy mert éppen a frontérzékenységem miatt r*hadtul fáj a fejem. És nappal sem tudok visszaaludni ugyanezek miatt, ezért egész nap olyan fáradt vagyok hogy csoda hogy a wc-ig ki tudok menni. És annyira elegem van hogy eltervezem hogy mit fogok csinálni meg minden, erre elnyom a fáradság meg a fejfájás és egész nap csak ásítok. Bár el tudnék aludni egyszer jó mélyen és időben...!

Ismerős szitu,egy hajóban evezünk.
2014. július 11. 13:23 #7928
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Azzal, hogy lassan 1,5 órája megrendeltem az ebédemet, azt írták, hogy 40 perc, ehhez képest még mindig sehol senki és semmi, én meg piszok éhes vagyok már... sad.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, johanna92, Angel, drfan
2014. július 11. 15:40 #7929
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1972
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
Esik az eső meg villámlik már vagy 1-2 órája esik..
2014. július 12. 17:56 #7930
- törölt felhasználó -    
*lö vágom a füvet*
Besétál a képbe egy 13 éves kislány, nyomkodja az okostelefonját és vihorászik. - jön a WTF nézés - Ezmiez?!? mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Angel, drfan
2014. július 12. 17:59 #7931
- törölt felhasználó -    
A hülye emberekkel. Sajnos kiirthatatlanok.
2 felhasználónak tetszik: Récy98, Angel
2014. július 12. 18:00 #7932
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lucy Taylor @ 2014.07.10. 23:43)
A  „nagy” netes emberekkel. Én is a 10-14 év közötti fiatalokhoz tartozom,de nem tudom megérteni miért van az,hogy néhányan azt gondolják,hogy attól mert 8000 smiley-t raknak egy hozzászólásba vagy úgy válaszolnak,hogy „szercsi,puszcsi,láwcsi” és még sok más nagyon „menő” dolgot csinálnak, akkor azok is. Szerintem nem csak én gondolom azt,hogy azért ezen a szinten a helyesírási dolgokkal vagy legalább a mondat megfogalmazással tisztában kéne lenni. Nem kell mindig „jajj jelizz” szövegeket írni és minden második embert bejelölni. Ha hozzászól egy témához a fórumban akkor legalább az odapasszoljon vagy valami köze legyen hozzá,esetleg úgy írja le,hogy belekapcsolódjon a szövegbe. Ne csak írja le az  első dolgot ami eszébe jut és mikor mások meg szólnak neki,hogy ezt már kitárgyalták vagy egy régi dolog,akkor meg megsértődjön. Ne álljon le úgy vitatkozni mással,hogy az embereknek találgatniuk kell mit írt mert tele van helyesírási hibákkal. És most a közösségi oldalakon (akár a facebookon,akár a starityn) nem egy ilyen ember van akiktől néha a falra mászom.
Másik:
Barátnőm mesélte,hogy nem rég a nyaralásukkor az egyik sarkon egy kb. 5.-es lányt látott egy kb. 6.-os sráccal miközben puszilgatták,meg ölelgették egymást. Pár év múlva már nyolcévesen fognak férjhez menni vagy mi?? Milyen „szerelmet”,meg „kapcsolatot” akar itt tizenpárévesen. Élvezze ki,hogy még a „tini” kora elején jár és nem kell komolyabb dolgokkal törődnie. Jó,ez úgy hangzott mintha már érteném ezeket a komolyabb dolgokat,meg idősebb lennék és stb., pedig nem. Javítson ki valaki ha tévedek,de úgy érzem,hogy most mikor a 10-13 éves korosztályban vagyok az a legnagyobb gondom ha valaki megeszi előlem a csokim vagy a haribom,esetleg pont a legrosszabbkor becsúszik egy nagyon rossz jegy/bár szerencsére nem sok ilyen történt/,legrosszabb esetben meg mikor összeveszek a barátaimmal,de ott is hamar kibékülünk. Nem értem,hogy pár korombeli miért akar már ilyenkor „kapcsolatot”.

Az első ismerős, engem is állandóan kiborítanak az ilyenek mad.gif
A másodikhoz meg hozzáfűzném, hogy az egyik volt osztálytársam 8.-os volt, amikor járt az öcsém egy 6.-os osztálytársával. Mindeközben meg a lány terhes volt (!), és a srác nem tudott róla, elvileg. Mondjuk, nem értem, hogy nem tudta, ha egyszer ölelgette, miközben a csaj már 6 hónapos volt + az egész suli erről beszélt.
"It's a f*cked up world."
1 felhasználónak tetszik: Angel
2014. július 12. 18:05 #7933
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Idézet (LittleBlackStar23 @ 2014.07.12. 18:00)
A másodikhoz meg hozzáfűzném, hogy az egyik volt osztálytársam 8.-os volt, amikor járt az öcsém egy 6.-os osztálytársával. Mindeközben meg a lány terhes volt (!), és a srác nem tudott róla, elvileg. Mondjuk, nem értem, hogy nem tudta, ha egyszer ölelgette, miközben a csaj már 6 hónapos volt + az egész suli erről beszélt.

Azért nem tudott róla a srác, mert sötét volt, mint az iccaka. Ennél jobb indokot én nem tudok mondani. biggrin.gif

Egyébként mostanában a francia nyelvtantól van kicsit ki a tököm, egyes részleteiben enyhén őrjítő. 110.gif
2014. július 12. 18:13 #7934
- törölt felhasználó -    
Ma hazafelé jövet, fölszállt a buszra pár fiatal, és pár székkel mögém ültek le. És olyan mocskos szájuk volt, hogy az nem igaz. Ezeket az anyjuk nem nevelte meg?? blink.gif Minden második szavuk egy csúnya sz volt. Oké, nem akarok hazudni, van mikor nekem is kicsúszik a számon egy-egy cifra szó, de én a nyomukba se érek. Már alig vártam, hogy megszabaduljak tőlük. mad.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. július 12. 18:25 #7935
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Idézet (wiky96 @ 2014.07.12. 18:13)
Ma hazafelé jövet, fölszállt a buszra pár fiatal, és pár székkel mögém ültek le. És olyan mocskos szájuk volt, hogy az nem igaz. Ezeket az anyjuk nem nevelte meg??  blink.gif  Minden második szavuk egy csúnya sz volt. Oké, nem akarok hazudni, van mikor nekem is kicsúszik a számon egy-egy cifra szó, de én a nyomukba se érek. Már alig vártam, hogy megszabaduljak tőlük.  mad.gif

Erről eszembe jutott, mikor pár hónapja jövök haza éjszaka, szinte teljesen üres a busz, felszáll pár 17 éves körüli srác és hallom, ahogy a csajokról és a szexről kezdenek beszélgetni. Megszólal az egyik, idézem, bocs a trágárságért meg a közönségességért: "B*szd s*ggbe, akkor nem kell óvszer!" Azt hittem, betojok a röhögéstől, de komolyan. XDD _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Olyan szép fertőzést összeszed majd az a srác előbb-utóbb, hogy öröm lesz nézni~ laugh.gif
6 felhasználónak tetszik: AFCfan, Szandi0820, itsjustme, Lil98, icarlyluv, Angel
2014. július 12. 18:33 #7936
- törölt felhasználó -    
Görkorcsolyázok az utcán jön velem szembe egy kb. 15 16 és 18 éves srác gördeszkán.
A 14 éves cikizik akár csak a 16 éves.
18 éves teli van tetoválva na és nála is kihagyhatatlan a napi 2 doboz cigaretta. dry.gif

Meddig tud még süllyedni a világ? grrr.gif glare.gif
1 felhasználónak tetszik: Récy98
2014. július 12. 21:38 #7937
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
Egyesek nem tudják megállni,hogy ne kavarjanak be a szerelmi életembe. Először tönkretesz egy kibontakozatlan románcot, majd valami törpe sráccal akar összeboronálni. (a tudtom nélkül) és tök nyugisan leírja,hogy a pasi randira akart hívni de nyuszi..
és mi van avval amit én akarok???
grrr.gif
2014. július 12. 22:09 #7938
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Luca6 @ 2014.07.12. 18:33)
Görkorcsolyázok az utcán jön velem szembe egy kb. 15 16 és 18 éves srác gördeszkán. 
A 14 éves cikizik akár csak a 16 éves. 
18 éves teli van tetoválva na és nála is kihagyhatatlan a napi  2 doboz cigaretta.  dry.gif 
Meddig tud még süllyedni a világ?  grrr.gif  glare.gif

ööö, szerintem attól még senki sem lesz sz*r ember, hogy cigizik, hiszen nem tudhatod mi áll a rászokás hátterében, de persze lehetséges, csak én, mint dohányos ember túl elfogult vagyok. a tetováláshoz pedig szerintem csak neki van köze; az ő teste, szóval hagyjuk ezt a világ süllyedése mennyire szomorú dolgot szerintem, legalábbis ezekkel a példákkal mindenképp... az már csak másodlagos, hogy ismeretlen emberekről nem tudhatod hányévesek, lehet az "agyontetovált srác" már huszonéves, és a saját fizetéséből éli úgy az életét, ahogy, csak épp babaarca van.
ezerszer szomorúbb, hogy a mai tizenéves kislányok hogyan élik az életüket és teszik tönkremagukat, mert azt hiszik, menők lesznek tőle, mint hogy valaki cigire költi a zsebpénzét. nem olyan régen értesültem róla, hogy egyik ismerősöm és a "párja" - aki mellesleg többször megcsalta a lány tudta nélkül - babát vállaltak, már meg is született. a lány tizenhat, a fiú tizenhét éves, és éldegélik a kis hedonista életüket változatlanul, mintha nem lenne egy alig pár hónapos poronty sorsa és jövője az ő kezükben. rolleyes.gif

fú, hogy kileszek én innen utálva pár napon belül a visszatérésem örömére...

és hogy ne csak offoljak. mivel van tele a tököm?
azzal, hogy nincs akaraterőm, a gyengeségemmel. amint jön egy kis zűr az életemben, azonnal visszaszokok a cigire, hiábta tettem le hónapokra, nullára zuhan az amúgy is picike önbizalmam, visszatérnek a szorongásaim, a komplexusaim, a rohamaim, és az őrület határára hajszolom magam.
elegem van az emberek önsajnáltatásából - tudom, tudom én se csinálok mást -, abból hogy sosem lehet igazán számítani senkire. most ért véget a kapcsolatom azzal az emberrel, akit életem szerelmének tartottam, ettől függetlenül, minden empátiát figyelmen kívül hagyva még legjobb barátnőmtől is a folytonos hisztit kell hallgatnom, hogy őt a barátja, akivel lassan egy éve együtt vannak, teljesen kiegyensúlyozott és boldog kapcsolatban, dobni fogja, és neki milyen szar ez az egész bizonytalanság, és el sem tudja képzelni, mi a halált kezdene, ha vége lenne. ezzel szemben, ha én teszek akár egyetlen megjegyzést is, levagyok tudva egy pontpontponttal, vagy hasonló semmitmondó, "bocs, lesz*rlak" válaszokkal - igazán kellemes érzés. az már csak mellékes, hogy szörnyen lojálisan, tudva, hogy képben van a szakítás, és szükségem lenne valakire, aki felszed a padlóról, és átsegít ezen másnap fogta magát, és elmenekült a városból, mert nem tud itt mit kezdeni. rolleyes.gif

huh, el is felejtettem, milyen jó kiírni ezeket magamból...
7 felhasználónak tetszik: AFCfan, johanna92, LexiCobain, Lil98, riri17, Szandi0820, Fannycska999
2014. július 12. 22:12 #7939
- törölt felhasználó -    
Hogy egy kis naptól máris piros lett az arcom. dry.gif És a fakóságom is elmúlt ezzel. sad.gif
2014. július 12. 22:15 #7940
- törölt felhasználó -    
Azzal,hogy mindig mindenhol Én folyok a csapból..Én vagyok a rossz, meg stb..A kibeszélés aztán rendesen megy egyeseknek..
540 oldal 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!