Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 13. 12:35 #7941
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2744
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Nekem ezúttal is a tinikkel van problémám. 22 évesen lehet, hogy öregnek számítok hozzájuk, de komolyan mondom: nem értem őket. Állandóan dobálóznak a nagy szavakkal úgy, mintha mindent jobban tudnának, mintha mindent megtapasztaltak volna, holott sz*rt se tudnak semmiről.

A minap erélyesen, de normális hangnemben figyelmeztettem egy kedves kis hölgyet, hogy ideje lenne visszavenni az arcából, mert már nem csak engem zavar a felesleges és ész nélküli kommentjeivel, erre megkaptam, hogy én vagyok az idióta meg örüljek, hogy hozzászól a cikkemhez. És tudjátok mit? Azt kívánom, inkább soha ne kapjak egyetlen hozzászólást sem semmihez, mint azt, hogy valaki, akinek a világon semmiről nincs véleménye, hozzászól, hogy 'gratulálok' meg 'jó nekik' meg 'nem ismerem őket'. Ember, ha valakit/valamit nem ismersz, akkor okosabb, ha csendben maradsz és nem néznek totál idiótának, nem??? Nah meg ezekből a semmitmondó hozzászólásokból összegyűjtenek ezret a személyre szabott titulusért, pedig meg sem érdemlik. A 'szavazzatok, mert moderátor szeretnék lenni' típusú emberekről meg pláne ne is beszéljünk. Azért ez nagyon nem így működik, baromi sokat kell tenni egy-egy kinevezésért, tapasztalatból tudom és semmit nem bántam meg, nem sajnálom azt a rengeteg időt, amit itt töltöttem, mert úgy hiszem, ha csak egy kicsit, de én is hozzátettem a Starity-hez. Nah meg említsük meg azt is, hogy illene elgondolkozni azon, hogy hogyan is kell megszólítani egy tőlünk idősebb, régibb (általunk ismeretlen) felhasználót, hiszen a tisztelet megadása alap kéne legyen mindenki felé... EZ EGY KÖZÖSSÉG, ÉPÍTENI ÉS NEM LEÉPÍTENI KELLENE!

A másik problémám szintén ezekhez a túl fiatal és nagyrészt ostoba tagokhoz kötődik. (Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ne vegye magára!)

Nah szóval azzal is sikerült találkoznom, hogy xy kiírja, mennyire szereti X zenekart, de csak(!) az énekest ismeri (őt is csak azért, mert jól néz ki). Nem tudom, ki hogy van vele, de egy zenekar arról a kis közösségről szól, akik összejönnek, hogy együttes erővel alkossanak valami csodálatosat, valami maradandót. Miért csak az énekeseket szeretik? Mi van a gitárosokkal, a dobosokkal és a többiekkel? blink.gif Erre tökéletes példa a Rocksuli című film: a zenészek mellett hihetetlen feladat és szerep hárul a menedzsertől kezdve, a turnébusz vezetőjén át a roadokig, hogy az a fantasztikus dolog, amit zenének nevezhetünk eljusson a rajongókig... Igen, lehet, hogy túl öreg vagyok, de azt mondom, ne csak a külcsínre menjünk, hanem használjuk a fejünket és legyünk hálásak mindazon embereknek, akik jóvoltából eljuthatnak hozzánk a kedvenceink. Hisz akár tetszik, akár nem, mindenki pótolható. Igen, még az Istenekig emelt énekesek is!

http://31.media.tumblr.com/6524946a43ec6db9a7b91ffb682a81bc/tumblr_mm19s8cCSm1r0k2r8o1_500.gif
11 felhasználónak tetszik: Pöttömke, itsjustme, Lil98, Szandi0820, icarlyluv, AFCfan, Fannycska999, Jolie_77, Angel, TarjaNightwish, menthol
2014. július 13. 16:44 #7942
- törölt felhasználó -    
Azokkal, a hülye nyanyákkal... khm, bocsánat, idős hölgyekkel, akik miatt nem tudok vásárolni. Mert nekik pont előttem kell topogniuk, egyszerűen nem jutok egyről a kettőre, mivan b*zdmeg, olyan nehéz tolni azt a kocsit?? És a kedvencem, mikor leállnak nézelődni fél óráig valaminél, és a kib*szott kocsit ott hagyják az útban, plusz, a hűtőpulthoz sem tudok odaférni, mert azok odatelepedtek. Mi olyan nehéz azon, hogy megfog valamit, beteszi a kocsiba és megy tovább? És ezek miatt a 10 perces bevásárlásból 25 lesz. És akkor ne legyen ideges az ember. A kasszánál is, belehalnának, ha egyszer nem tartanák fel a sort?? A hülye kuponokkal, meg a mit tudom én milyen pontokkal sz*rakodnak, meg lassan már az lesz, hogy 20 ezer forintot fognak apróban kifizetni, amit persze nem látnak, mert sz*r a szemük. De az, hogy 20-an várnak mögötte, azt lesz*rja. mad.gif
Ha én is ilyen teszetosza leszek idős koromra, valaki lőjön le!
3 felhasználónak tetszik: Annie Horvath, LexiCobain, Lil98
2014. július 13. 16:53 #7943
- törölt felhasználó -    
Idézet (wiky96 @ 2014.07.13. 16:44)
Azokkal, a hülye nyanyákkal... khm, bocsánat, idős hölgyekkel, akik miatt nem tudok vásárolni. Mert nekik pont előttem kell topogniuk, egyszerűen nem jutok egyről a kettőre, mivan b*zdmeg, olyan nehéz tolni azt a kocsit?? És a kedvencem, mikor leállnak nézelődni fél óráig valaminél, és a kib*szott kocsit ott hagyják az útban, plusz, a hűtőpulthoz sem tudok odaférni, mert azok odatelepedtek. Mi olyan nehéz azon, hogy megfog valamit, beteszi a kocsiba és megy tovább? És ezek miatt a 10 perces bevásárlásból 25 lesz. És akkor ne legyen ideges az ember. A kasszánál is, belehalnának, ha egyszer nem tartanák fel a sort??  A hülye kuponokkal, meg a mit tudom én milyen pontokkal sz*rakodnak, meg lassan már az lesz, hogy 20 ezer forintot fognak apróban kifizetni, amit persze nem látnak, mert sz*r a szemük. De az, hogy 20-an várnak mögötte, azt lesz*rja.  mad.gif 
Ha én is ilyen teszetosza leszek idős koromra, valaki lőjön le!

Nekem is hasonló problémám szokott lenni. Tudni illik imádok vásárolni, de nem veszek meg mindent ész nélkül, tudom mit akarok venni, és amúgy sem tudok andalogni tudván, hogy a legtöbb plázában silány termékeket próbálnak ráerőszakolni az emberre egy címke miatt. Na mármost ezért szoktam kerülni a jól hangzó H&M meg társaik csodálatos kirakatait DE!!! még így is new york utcáin érzem magam ha a-ból bébe szeretnék eljutni mert a sok birka úgy el van varázsolva a műanyag pólók a bajszos napszemüvegek látványától, hogy emberi tempóban lehetetlen két métert megtenni anélkül, hogy három 12 évesekből álló csillivilli lányhordába ne botlanék akik kézen fogva közlekednek és méteres nyálcsóvát húznak maguk után *kötelezően ájfóns60 a kézben*. Hihetetlen, hogy egy ásványvízért is fél órát kell verekedni, mármint azért kell verekedni, hogy eljussak a boltig ahol egyáltalán kaphatok. Őrület omg.gif Persze az én sztorim valahol más, de attól még az emberek h#lyék
8 felhasználónak tetszik: Annie Horvath, Szandi0820, LexiCobain, icarlyluv, Jolie_77, Beyla, Lil98, Fannycska999
2014. július 13. 17:09 #7944
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
A mai nappal úgy önmagában.

Egy kis faluban élek, ahol régen száz program is volt nyáron (Falunap, Sörfesztivál, Gyereknap...etc.)
De évek óta nem volt semmi, de ma szerveztek egy Hagyományőrző családi napot, hogy a szülők a gyerekeket kivigyék, letegyék játszani őket, míg ők beszélgetnek a többiekkel.
Na most, mikor megkaptuk a program plakátot, elképedve láttam, hogy néhány ember rögtön 'Nem megyek. Nem leszek ott...' meg hasonlókat kommenteltek.
Aztán sírnak, hogy nincs semmi itt nálunk.
Hát b***meg...ha nem jössz ki nem is lesz semmi... Ha nem jön el senki, tényleg felesleges bármit is... Komolyan. Irritálnak az emberek.. cray.gif
4 felhasználónak tetszik: LexiCobain, icarlyluv, Beyla, Lil98
2014. július 13. 20:54 #7945
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Miért bizonygatja valaki, hogy legjobb barátok vagyunk, ha egész nyáron magasról tesz rám? Én megértem, hogy megváltozott, eltávolodtunk, oké, valahogy csak túlteszem magam rajta. Amikor tart a suli, akkor mindig ott van a mi kis baráti társaságunkkal, beszélünk meg minden, de amint elkezdődött a szünet, nem is keresett többé. Pedig tudom, hogy vannak problémái, amikről szeretne beszélni. És beszél is, csak mással. Egyrészt fáj, hogy így eltávolodtunk, másrészt pedig rossz, hogy erről nem hajlandó tudomást venni. Aztán megint elkezdődik a suli, és megint ott leszünk, együtt, mint a legjobb barátnők a világon... miközben fogalmunk sincs, hogy mit érez, mit gondol a másik. Csodás.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Angel, Lil98
2014. július 13. 21:11 #7946
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
A telesport.hus online közvetítéssel, bazeg!!! grrr.gif grrr.gif grrr.gif

Hát jól van, rohadjon meg az egész, már inkább valami random spanyol streamen nézem a döntőt, met a magyar egyszerűen nem működik rendesen, kész..
2014. július 14. 10:56 #7947
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8820
Csatolások: 219569
Azonosító: 59785
Az elvakultan fanatikus, rosszindulatú Nascar-nézőkkel. Tudom, hogy a Forma-1-ben is vannak ilyenek meg úgy általánosságban minden autósportban, viszont a Nascar-nézők között brutálisan sok. Tegnap a sportág egyik nagy ásza bal hátsó defekt miatt kicsit megkoccintotta a falat, erre jöttek olyan kommentek, hogy "ott a helye". Az előtte való héten pedig az egyik versenyző egy baleset miatt fejreállt, annál meg olyan beszólások érkeztek, hogy "jó végre egy Busch-t fejtetőn látni". Értem én, hogy a kedvenceiket mindenáron támogatni akarják, de bakter... az nem jelenti azt, hogy a másik versenyző felé ennyi rosszindulatot kellene mutatni. Ne szurkoljon neki, addig rendben van, de hogy direkt örüljön annak, hogy fejreáll... pislogtam nagyokat, miközben olvastam őket. blink.gif Én sem szeretem Alonsót, de nem állnék neki örömtáncot járni, ha lenne egy nagyon durva balesete...
2 felhasználónak tetszik: szenya, Angel
2014. július 14. 10:58 #7948
islands.
islands.
új tag

StátuszEz a vég, Fojtsd vissza lélegzeted, számolj el tízig Érezd, ahogy mozog a föld.
Hozzászólás: 27
Csatolások: 2
Azonosító: 229190
Itt nincs közösség,itt csak pénz imádat van.
Csak a külső számít,és hogy milyen telefonod van boredom.gif boredom.gif
2014. július 14. 11:09 #7949
- törölt felhasználó -    
Azzal, hogy mennyire torzult és degenerált embrek járkálnak az utcán. Arról nem is beszélve, hogy ilyen tetthez gyomor is kell. Mert az nem szokványos dolog, hogy állok a buszmegállóban, és orrfacsaró bűzt érzek, egészen közelről, gondoltam magamban, gratulálok, sikerült belelépnem egy kutyagumiba. Készíteném elő a papírzsebkendőmet, erre látom, hogy érintetlen a cipőm talpa. Mivel borzalmasan büdös volt, ezért szétnéztem, hogy honnan a francból jön..Erre meglátom, a buszmegálló padján (!) egy tetemes emberi (!) fekáliát, őszintén jobbnak láttam legyalogolni azt a megállót, mert a fertőzés veszély sem volt alacsony a bűz mértéke mellett. Eszméletlen, hogy hova süllyed még a társadalom.
Másodszorra, amikor először észleltem, akkor is zavart ~nem is kicsit~ de, hogy valaki másodjára is megteszi, az már röhejes... Egyik ismerősöm anyja, aki dámának képzeli magát, ül a buszon undorodó tekintettel, felszállt a buszra egy nagyon idős bácsi, aki alig bírt menni, megáll az ismerősöm anyja előtt, hogy megengedné, hogy beüljön mellé, mert már csak ott van szabad hely. Erre a nő értetlenül néz a bácsira, előveszi a telefonját megnézi az időt, visszarakja és elkezdi igazgatni a haját. Ez tartott 2 buszmegállóig. A harmadik felénél végre felállt és beengedte a bácsit az üres helyre. Értem én, hogy nem utazik gyakran tömegközlekedéssel, mert a BMW kényelmesebb, de azért tisztában lehetne az illedelmesség fogalmával, eleve kérnie se kellett volna a bácsinak, hogy leülhet-e, mondjuk a környéken senki sem mozdult meg, hogy átadja a helyét, csak én meg egy idősebb férfi néztünk megdöbbenve ~igen mi álltunk~.
11 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla, Jolie_77, itsjustme, AFCfan, Angel, Lil98, Fannycska999, Corby, icarlyluv, menthol
2014. július 14. 20:39 #7950
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Azzal, hogy minden gépem elromlik. A laptopomat lassan egy hónapja be sem tudom kapcsolni, a kb. másfél éves mobilom jó úton halad a teljes használhatatlanság felé, a nagy, családi számítógép pedig már vagy fél éve szerencsétlenkedik (lassú, nem lehet rendesen kattintani, görgetni már egyáltalán nem - nem az egér hibája, egyszerűen nem működik - , és tele van reklámokkal, még net nélkül is). És a szüleim egyikkel sem hajlandóak mit kezdeni. A két gép nélkül még meg is lennék, de már telefonálni sem tudok, ami tényleg baj... egy hetet családtól külön voltam nyaralni, egyik barátnőmmel, és nem tudtam rendesen használni a mobilom, a szüleimmel is alig tudtam beszélni. Nem sok idegesítőbb dolog van egy rosszul működő mobilnál... furesz.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla, Angel, Lil98, Kristen18
2014. július 14. 23:37 #7951
- törölt felhasználó -    
Tegnap a Veszprémi Állatkertbe megállunk az őzek előtt, nézelődünk és egyszer csak azt hallani, hogy egy nő ilyet szól a kislánya mellett ,hogy "fúj de büdösség van, milyen undorító" könyörgöm, akkor minek jön el állatkertbe, ha számára büdös van? Milyen illatnak kéne lenni egy Állatkertbe (!!) az őzeknél?? Netán virágillat? Aztán a 2-3 éves kislánya teli torokból ordibál -szintén az őzek mellett- "t*karodjatok el, ti, ti büd*sök" blink.gif 2-3 éves kislány ilyen szépen tud beszélni? Gratulálok a kedves szülőnek..Különben akkor nem kell eljönni az Állatkertbe, és akkor nem lesz büdösség. rolleyes.gif pardon.gif
8 felhasználónak tetszik: Szandi0820, rammievengeance, Beyla, Jolie_77, Angel, Lil98, Kristen18, icarlyluv
2014. július 15. 09:39 #7952
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Az emberi faj (igen, már ilyen szintre degradálom szerény kis társadalmunkat) egy-néhány tenyésztett egyede, azt hiszi, hogy mindent megtehet, mert ő a f*sza jani. Betörés történt nálunk az éjszaka folyamán, és ebben az a legborzasztóbb, hogy én reggelig néztem Gyilkos elméket, hiszen az utolsó nyaram két hónapjában igyekszem azokat a sorozatokat bepótolni, amikről egész tanévben a munka és a suli mellett lemaradtam. Három körül mentem le a konyhába bevenni a csodagyógyszereimet (elfelejtettem), de most így belegondolva k*rva gyanús lehetett, hiszen a mosogató alatti kis ajtó nyitva volt. Én meg gondoltam a kis hülye fejemmel, hogy "Áhh, biztos valaki elfelejtette becsukni miután adott a macskának enni.". Mint kiderült utólag, azért nem hallottam semmit sem felhúzott rolóval, tárva nyitott ablakokkal tök éberen, mivel a kis k*csögök nem az utca, hanem a hátsókert felől jöttek be. Általában minden neszre felfigyelek, sőt a hajnalban tekerő idős nénik és bácsik ezer éves korrózióban gazdag nyekergő biciklijét is hallom, de most semmi. Hála a jó Istennek csak pár tízes tűnt el, meg apum szerszámai közül elvittek egy igen drága aksis fúrót, de legyen ez a legkevesebb. Persze, most itthon vagyunk úgy, hogy egy vasunk sincs és még friss kenyeret sem tudunk venni, de legalább ennyivel megúsztuk. A számítógépek, tévék, telefonok és minden egyéb értéket az emeleten tartunk, így ebből a szempontból elég nagy mázlink volt, hogy a kárunk száz rugó alatt van. Pluszban lehet, hogy megvan az oka annak is, hogy mi baja a kutyának. A kisebbik kutyánk egy hete hány egyfolytában, de még nem is gyanakodtunk ilyesmire, ám ezt elnézve immáron sokkal nagyobb az esélye, hogy valamelyik f*szkalap mérgezte a kutyánkat, valamint éjjel meg is verte, hogy ne ugasson. Oké, el akarja vinni az értéket, vigye, de miért kell bántani egy szerencsétlen állatot, aki nem is ártott neki?! Repedne szét az aranyere! Borzasztóan félelemkeltő az, hogy jöttem-mentem a lakásban az éjszaka folyamán, hiszen miért is féljek a saját otthonomban. Ha véletlenül meglátom őket a konyhában, akkor megölnek, mert tudnék személyleírást adni? Csőre töltött puska b*szd ki, és aki bejön a saját privátszférámba, le kéne puffantani a p*csába! Röhej, hogy a saját otthonomban rettegnem kell attól, hogy valaki bejöhet és simán megölhet. Pár év és húzok el a g*cibe ebből a redvás országból, mert eskü, itt nem csak lecsupaszítják az embert anyagilag, de meg is ölik pár ezresért.
11 felhasználónak tetszik: Annie Horvath, itsjustme, Vampiregirl1, Angel, Szandi0820, Lil98, Fannycska999, AFCfan, icarlyluv, drfan, menthol
2014. július 15. 09:47 #7953
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Idézet (A.J.2013 @ 2014.07.14. 23:37)
Tegnap a Veszprémi Állatkertbe megállunk az őzek előtt, nézelődünk és egyszer csak azt hallani, hogy egy nő ilyet szól a kislánya mellett ,hogy "fúj de büdösség van, milyen undorító" könyörgöm, akkor minek jön el állatkertbe, ha számára büdös van? Milyen illatnak kéne lenni egy Állatkertbe (!!) az őzeknél?? Netán virágillat? Aztán a 2-3 éves kislánya teli torokból ordibál -szintén az őzek mellett- "t*karodjatok el, ti, ti büd*sök"  blink.gif 2-3 éves kislány ilyen szépen tud beszélni? Gratulálok a kedves szülőnek..Különben akkor nem kell eljönni az Állatkertbe, és akkor nem lesz büdösség.  rolleyes.gif pardon.gif

OFF: Én az osztályommal voltam múlt hónapban ugyanott, és mi is szépeket tapasztaltunk. Két kisgyerek, 3-4 év körül a szüleivel mentek, pár osztálytársammal épp a zebrák előtt jöttünk el, mindenki nevetett, jól szórakoztunk, és a kiscsaj hátraanyázott egyet így a semmiből, aztán a testvére is elkezdte, egyik osztálytársamat meg is rúgták és elszaladtak úgy, hogy a szülők ott voltak és végignézték, hogy mit művelnek a gyerekek. blink.gif Azért ne anyázzon meg küldjön el melegebb éghajlatra egy 4 éves egy 17 évest, meg úgy egyáltalán, tanítsa meg a szülő, hogyan kell viselkedni, felháborító, de már lassan meg se lepődök.
3 felhasználónak tetszik: Angel, Kristen18, Corby
2014. július 15. 10:13 #7954
- törölt felhasználó -    
Tegnap utazok a villamoson. Pár megálló után felszáll egy viszonylag fiatal pár egy olyan 3-4 éves kislánnyal. Leülnek egy négyes blokkba, kislány az ablak mellett, szülők egymással szembe. Mindkét szülő előveszi a telefonját. A kislány közben bámul ki az ablakon, nézelődik, de pár perc után megunja, és a mellette ülő apukájához fordul. Beszél hozzá, megfogja a kezét, a combját ütögeti... és az fel sem néz a telefonjából. Anyuka ugyanígy. Ez ment a végállomásig (kb. 11 megálló, fél óra), közben a gyerek feladta a próbálkozást, és csöndben ült végig. Ami vicces, hogy sikerült meglesnem, hogy az anyuka a Pou-val játszott(!!!). Nemhogy felnézne a gyerekére, vagy mondana neki valamit, ááh, nem, neki egy virtuális teremtmény fontosabb. És gondolom, az apuka sem jótékony szervezetnek gyűjtötte éppen a pénzt. A végállomáson az utolsó pillanatban vették észre, hogy le kéne szállni, még ekkor sem szóltak a kislányhoz.
Komolyan, szánalmas ez a világ. Legalábbis egyesek biztosan.
11 felhasználónak tetszik: Jolie_77, johanna92, Sally Sparrow, itsjustme, AFCfan, Angel, Szandi0820, Lil98, Fannycska999, Kristen18, icarlyluv
2014. július 15. 15:08 #7955
pillango117
pillango117
F*ckedUpWorld

Státuszonline friends are just as valid as friends in real life<3
Hozzászólás: 1150
Csatolások: 14
Azonosító: 156257
azzal, hogy nincs meg a szemüvegem. Egyszerűen eltűnt...ááááá az egész házat végigkutattam és semmi.
2014. július 15. 16:58 #7956
Süni994
Süni994
visszatérő vendég
Hozzászólás: 126
Csatolások: 3
Azonosító: 229411
ezzel a sok esővel !!
2014. július 15. 17:07 #7957
Tyimeske Tyrilow
Tyimeske Tyrilow
új tag
Hozzászólás: 50
Csatolások: 8
Azonosító: 229409
A szakállas nőkkel smileeee.gif
2014. július 15. 17:18 #7958
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Idézet (Tyimeske Tyrilow @ 2014.07.15. 17:07)
A szakállas nőkkel smileeee.gif

Én úgy tudom, hogy Thomas Neuwirth igazából meleg pasinak tartja magát, és Conchita Wurst női szerepét csak a színpadon ölti magára. Ami azért látszik, tekintve hogy amit láttam vele interjút, abban azt a benyomást keltette, hogy azt hiszi, hogy attól lesz nőies, hogy furán nyávogva beszél és becézgeti a többi nőt. x_x"
2014. július 15. 17:30 #7959
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Idézet (Fannycska999 @ 2014.07.13. 20:54)
Miért bizonygatja valaki, hogy legjobb barátok vagyunk, ha egész nyáron magasról tesz rám? Én megértem, hogy megváltozott, eltávolodtunk, oké, valahogy csak túlteszem magam rajta. Amikor tart a suli, akkor mindig ott van a mi kis baráti társaságunkkal, beszélünk meg minden, de amint elkezdődött a szünet, nem is keresett többé. Pedig tudom, hogy vannak problémái, amikről szeretne beszélni. És beszél is, csak mással. Egyrészt fáj, hogy így eltávolodtunk, másrészt pedig rossz, hogy erről nem hajlandó tudomást venni. Aztán megint elkezdődik a suli, és megint ott leszünk, együtt, mint a legjobb barátnők a világon... miközben fogalmunk sincs, hogy mit érez, mit gondol a másik. Csodás.

Ismerem...az én elvileg legjobb barátnőm is, évközben suliban, állandóan ott van mellettünk, mellettem, beszélgetünk, hülyülünk, és elvagyunk. Nyáron meg...mint akit felszívtak, vagy elnyelt a Föld. unsure.gif Még az első 2 hétben néha rám írt (mert én még mindig nem vagyok hajlandó senkinek sem írni, és fb-on meg még annyit sem vagyok fent, mint itt...oda is csak különleges esetekben mászok fel...) de azóta semmi. S majd tényleg kezdődik a tanév, megint elvárja majd, hogy én keressem őt, és együtt mászkáljunk...meg egy ló**t glare.gif

On: Bármit csinálok, az soha senkinek nem jó. Aminap feltettem egy képet egy fb-os csoportba, hogy egy kis öröm legyen, és jöttek a különböző megnyilvánulások, én meg már plafonon járkáltam tőlük, úgyhogy le is szedtem.
Aztán egy kedves ismerősöm megkért, készítsek egy csoportot az én drága kis falucskámban élők számára (nem tudom mennyire érezni az iróniát rohog.gif ). Rendben, elkészítettem, és miután volt egy program, ahol készítettem képeket, gondoltam felteszem.
Na most.
Nálunk rengeteg a kisebbség, meg a nagyarcú emberekből sincs hiány, akik otthon a fotelből nézik végig, mi folyik kint az utcán. Felteszem a képeket, erre jön az ismerőstől(aki megkérta csoport létrehozására) egy üzenet, hogy szedjem le a képeket...reakcióm: wtf.gif
Leszedtem 2 db képet, amit ki is hangsúlyozott, hogy jó lenne, ha eltüntetném...oké. Aztán a többi kép alá gyűlnek azóta is a kommentek azoktól, akik OTT SEM VOLTAK...és ha megmondja az ember a magáét, akkor mi az, hogy csak úgy beszól... bolond.gif

Legközelebb SOHA SENKINEK SEMMILYEN SZÍVESSÉGET NEM TESZEK. Már unom, mert vagy csak a gondom van vele, vagy csak szimplán nem kapom vissza azt a kedvességet, türelmet, amit én adok másoknak...és azért nálam is van egy határ.. happy.gif happy.gif happy.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Fannycska999, AFCfan, Kristen18, icarlyluv
2014. július 16. 00:41 #7960
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
a férfiakkal. meg a nőkkel. meg úgy minden érző lénnyel.

mint már korábban is elpanaszoltam, nem rég ért véget a kapcsolatom. volt barátom - és egy személyben az egyik legjobb barátom -, nevezzük X-nek, bátyjával, legyen Y, sikerült jó barátságot kialakítanom, mindig meghallgatott, a kapcsolatunkban lévő zűrökben is próbált segíteni, a szakítás után meg próbálta tartani bennem a lelket, és eljutottunk addig, hogy már tényleg a barátomnak tartom, és nem marcangolok annyit X miatt.
Y, miután napok óta kétértelmű megjegyzéseket tesz, és olyanokról érdelődik, hogy csak a feminin férfiak jönnek-e be nekem, ma közölte, hogy én vagyok a legjobb ember, akivel valaha találkozott, és sosem volt ilyen boldog, aztán megkért, hogy tisztázzuk a kapcsolatunkat. meg is mondtam, hogy nekem ő csak egy jó barátom - a válaszból kiderült, hogy ő többet lát bennem. csodálatos, hogy újabb barátságom megy tönkre ezért, csak tudnám, hogy jött neki ez az egész, mikor egy hete ért véget az előző kapcsolatom, és ő is tudja, hogy még mindig X-be vagyok szerelmes, nem is tudom, mit gondolt. pedig az garantált, hogy ezután vele sem fogunk tudni úgy elbeszélgetni semmiről, mint eddig...

pár hónappal ezelőtt egy fontos barátnőmnek tartott személy szintén szerelmet vallott, és mondhatni hisztérikus rohamot kapott, mikor megmondtam neki, hogy ez nem kölcsönös, a köztünk lévő viszonyra meg azóta is kihat ez az incidens, hiszen már nem tudunk úgy beszélni egymással.
azelőtt egy ismerősöm exét én vigasztaltam, próbáltam segíteni neki kimászni a gödörből, mire őt is közelebb engedtem magamhoz, jobban megbíztam benne, és elhittem, hogy tényleg, lehet egy normális fiú barátom, hirtelen ő is letámadott, hogy neki ez több... ugyanúgy ahogy az azelőtti legjobb fiú barátomnak tartott egyén.

jó, eddig is tudtam, hogy valami kib*szott páratlan személyiségem van, és büszke is vagyok arra, amilyen ember vagyok, de mindennek van egy határa, nem igaz, hogy egyszerűen lehetetlenség kötni egy barátságot, ami az őszinte szereteten alapul, nem pedig azon, hogy milyen vonzalmat eredményez a másik félnél a személyiségem - mert hogy nem a semmilyen külsőm fogja meg őket, az biztos. blink.gif
9 felhasználónak tetszik: AFCfan, Fannycska999, LexiCobain, Szandi0820, Kristen18, TarjaNightwish, Lil98, icarlyluv, menthol
540 oldal 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!