Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 16. 18:13 #7961
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2744
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Idézet (itsjustme @ 2014.07.16. 00:41)
a férfiakkal. meg a nőkkel. meg úgy minden érző lénnyel. 
mint már korábban is elpanaszoltam, nem rég ért véget a kapcsolatom. volt barátom - és egy személyben az egyik legjobb barátom -, nevezzük X-nek, bátyjával, legyen Y, sikerült jó barátságot kialakítanom, mindig meghallgatott, a kapcsolatunkban lévő zűrökben is próbált segíteni, a szakítás után meg próbálta tartani bennem a lelket, és eljutottunk addig, hogy már tényleg a barátomnak tartom, és nem marcangolok annyit X miatt.
Y, miután napok óta kétértelmű megjegyzéseket tesz, és olyanokról érdelődik, hogy csak a feminin férfiak jönnek-e be nekem, ma közölte, hogy én vagyok a legjobb ember, akivel valaha találkozott, és sosem volt ilyen boldog, aztán megkért, hogy tisztázzuk a kapcsolatunkat. meg is mondtam, hogy nekem ő csak egy jó barátom - a válaszból kiderült, hogy ő többet lát bennem. csodálatos, hogy újabb barátságom megy tönkre ezért, csak tudnám, hogy jött neki ez az egész, mikor egy hete ért véget az előző kapcsolatom, és ő is tudja, hogy még mindig X-be vagyok szerelmes, nem is tudom, mit gondolt. pedig az garantált, hogy ezután vele sem fogunk tudni úgy elbeszélgetni semmiről, mint eddig... 
pár hónappal ezelőtt egy fontos barátnőmnek tartott személy szintén szerelmet vallott, és mondhatni hisztérikus rohamot kapott, mikor megmondtam neki, hogy ez nem kölcsönös, a köztünk lévő viszonyra meg azóta is kihat ez az incidens, hiszen már nem tudunk úgy beszélni egymással. 
azelőtt egy ismerősöm exét én vigasztaltam, próbáltam segíteni neki kimászni a gödörből, mire őt is közelebb engedtem magamhoz, jobban megbíztam benne, és elhittem, hogy tényleg, lehet egy normális fiú barátom, hirtelen ő is letámadott, hogy neki ez több... ugyanúgy ahogy az azelőtti legjobb fiú barátomnak tartott egyén.
jó, eddig is tudtam, hogy valami kib*szott páratlan személyiségem van, és büszke is vagyok arra, amilyen ember vagyok, de mindennek van egy határa, nem igaz, hogy egyszerűen lehetetlenség kötni egy barátságot, ami az őszinte szereteten alapul, nem pedig azon, hogy milyen vonzalmat eredményez a másik félnél a személyiségem - mert hogy nem a semmilyen külsőm fogja meg őket, az biztos. blink.gif

Én is ugyanezt tapasztalom és már az agyamra mennek. Áprilisban szakítottam a barátommal közel két év után és végre örültem, hogy újra egyedül lehetek. Erre mit ad Isten? Pár hét elteltével írt az exem egyik haverja, hogy nem-e akarok filmezni nála, értem jön kocsival. Mikor elmagyaráztam neki, hogy merre hány méter, még meg volt lepődve és közölte, hogy ő sem akar komoly kapcsolatot. Akkor meg mi van? Ismerhetne annyira, hogy semmilyen komolytalan baromságba nem megyek bele, de sebaj, gondolom, egy próbát megért neki, bár azzal valszeg nem számolt, hogy így már barátok sem lehetünk...

Az előző incidens után egy hét sem telt el, amikor a volt legjobb barátnőm bátyja keresett meg, szintén azzal a szöveggel, hogy értem jön kocsival és kivisz hozzájuk. (Mindez este 10-kor jutott eszébe.) Mondtam neki, hogy ezer elmaradásom van itthon, fáradt vagyok és amúgy sem vagyunk baráti viszonyban. Erre mi történik? Óóó, hát nem kell nekünk együtt járni, csak szórakozunk kicsit... blink.gif Aha, még mit nem. Álmodban (sem).

És amikor végre örülök, hogy nem jön több üzenet, másfél-két hét elteltével egy német barátom - akit évek óta ismerek, annak idején a kedvenc zenekaraink kapcsán vettük fel a kapcsolatot + gyakorolni az angol nyelvet -, nah szóval megírta, hogy az első beszélgetésünk óta nagyon sokat jelentek neki, és hiába van barátnője, akivel együtt él és akit szeret, engem is szeret és bevallotta, hogy a zenekarával dalt írtak rólam. blink.gif Öhmmm, mi van? laugh.gif Nem is ismer... Nem is találkoztunk még... ezt hogy??

És még ugyanez nap egy tőlem 8 évvel fiatalabb kissrác is megírta, hogy szeret... merem remélni, hogy csak viccelt... mi van a hímneműekkel? Az agyukra ment a jó idő?? unsure.gif
11 felhasználónak tetszik: Annie Horvath, itsjustme, Fannycska999, TarjaNightwish, Lil98, AFCfan, Corby, VampireBella, Lizania, icarlyluv, Angel
2014. július 16. 19:01 #7962
- törölt felhasználó -    
Ma éppen semmivel, különös módon.xd
2014. július 16. 19:37 #7963
- törölt felhasználó -    
A kerületben sehol nem lehet egy retkes BKV-bérletet venni?
2014. július 17. 10:02 #7964
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Ma...kora reggel...

Olvasom a BLIKK-et, amit anyu hozott, mert általában belenézek, és ha van valami érdekes, azt el is olvasom. Na szóval. Lapozgatom, és egyszer csak Bajor Imre jön szembe velem, és olvasom a cikk címét: A lesifotósok akadályozzák a gyógyulásában...
Most komolyan. Oké engem érdekel, hogy mi van vele, mert egyik kedvencem. De minek kell a nyakára járni szegénynek, miközben gyógyul? Meg már nem ez az első eset...
Meg nem csak nála vannak ilyenek. Gusztustalannak tartom, hogy a bulvárlapos lesifotósok mi mindenre képesek egy kis pénzért. Miért nem hagyják szerencsétlen embereket békén? Hagy legyen már egy kis magánélete.
A másik kedvencem a tegnapi Katalin hercegnős sztori volt, miszerint LEGJOBB BARÁTNŐJE szivárogtat ki híreket az újságosoknak...na kérdem én: milyen az ilyen barátnő?! A hercegnő helyében már páros lábbal bocsátottam volna útjára, aztán nyaljon annak, akinek akar...

Utálom az ilyeneket...és gusztustalan... 110.gif
5 felhasználónak tetszik: LexiCobain, Kristen18, Lil98, Lizania, Szandi0820
2014. július 17. 17:27 #7965
- törölt felhasználó -    
Demomunkámat elvittem egy tökfejhez.
Kérdezte, melyik gyak.helyre jártam,
válaszoltam,
mondta, hát ő a másik iskolához tartozik inkább, ismeri az én gyak. helyemet, és "nem a legjobb ajánlólevél".
Mondom, én nem is akarom, hogy ez alapján ítéljenek meg, ezért hoztam demomunkákat, itt vannak, nézze meg.
Erre mit mond? "Nem, inkább nem."
Farok.

Kérdés: ha nem a tehetség, a képesség számít, hanem hogy honnan jöttem, akkor mi a f**-nak minden? De az, aki az überszuper helyen tanult egy halom pénzért, de béna, buta, ügyetlen, tehetségtelen, (stb.) nem számít, mert neki "jó ajánlólevele" van? Hogy is van ez? shout.gif
Ostoba, értelmetlen kifogás.
És ha elcseszi a munkát, elcseszi a pácienst is, eü-i kárt okoz - ja kit érdekel, "jó ajánlólevele" (ha-ha!) megvédi még a pertől is. Meg az atya úristentől is. mega_shok.gif

Hát ennyit erről. reklamalo.gif
5 felhasználónak tetszik: itsjustme, Lil98, Beyla, Lizania, Szandi0820
2014. július 17. 20:29 #7966
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
A mai nappal!
Reggel felkeltem az ébresztőmre, kinéztem az ablakon, szakadt az eső. Mire felöltöztem, és elindultam a munkába már sütött a nap, szivárvány, minden frankó. Na, mondom magamban, ez egy jó nap lesz. Felszálltam a vonatra, a következő megállónál már szakadt az eső. Egyel utána szálltam le, ott már konkréten világok harca volt. Mentem a kis roggyant ernyőmmel, amivel a szakadó eső ellenére nem áztam meg, erre ahogy átérek a zebrán egy suttyó par@szt elrepeszt mellettem vagy százzal és telibe locsol... Aki látta a Bridget Jones naplóját, az tudja, hogy milyen lehetett. Utána 20 percet vártam a főnökömre rommá ázva. Még el is telt a nap, erre megyek le az öltözőbe és lezúgok a lépcsőn. Mindenemet bevertem, amit csak lehetett, szóval most úgy mozgok, mint egy rokkant nyugdíjas. Na az biztos, hogy nem ez volt életem legpompásabb napja...
3 felhasználónak tetszik: Lil98, Lizania, Szandi0820
2014. július 17. 22:01 #7967
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Alapvetően jó napom volt, aztán este teljesen elromlott a kedvem. A híradó miatt. Évek óta nem néztünk híradót, rádiót hallgattunk, illetve a szüleim olvasták a neten/újságban a híreket, és a fontosabb dolgokat elmondták nekem is. De most a repülőszerencsétlenség miatt kíváncsiak voltak, hogy mit mondanak a tévében, ezért megnéztük, és... teljesen kiborultam. Alapból a repülős dolog felzaklatott, de a komplett híradó... régebben is mindig kiborultam tőle, de ezt betudtam annak, hogy kicsi voltam. De most rájöttem, hogy igazából az a baj, hogy a híradótól mindig az az érzésem támad, hogy semmi jó sincs a világban, csak gyilkosság, rablás, nemi erőszak, háború, betegségek és halál. Mert a hírekben csak ezekről beszélnek, amennyire tudom. És egyszerűen kiborulok tőle. Elmegy az étvágyam, gombóc nő a torkomban, kényelmetlenül érzem magam a bőröndben, émelygek... és mindez olyan nevetségesnek tűnik! Amikor sikerül lenyugodnom akkor már olyan kínosnak érzem, hogy a híradó ennyire ki tudott akasztani.
9 felhasználónak tetszik: Kristen18, itsjustme, elin., Lil98, Lizania, icarlyluv, Szandi0820, Angel, Kittisz
2014. július 18. 14:23 #7968
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Jelenleg a fórumon lévő gyerekek nagyzolásával, amikor egy-egy cikk alá odabiggyesztik, hogy ők már ezt tudták vagy látták vagy jártak ott. Hát persze. Helyesen írni és szöveget értelmezni nem tudnak, az olvasásra és a tanulásra nincs idejük az állandó Facebook-ozás és "pasizás" mellett, de bizonyára elhiszem, hogy mindent tudnak a nyulakról és olyan, kevésbé ismert helyeken jártak, mint a Kilmainham börtön. Amikor még azt sem tudják, hol van Írország. omg.gif
11 felhasználónak tetszik: Kristen18, AFCfan, TarjaNightwish, itsjustme, Lil98, VampireBella, Lizania, icarlyluv, Szandi0820, LexiCobain, Angel
2014. július 18. 14:33 #7969
- törölt felhasználó -    
Vannak azok a nyomorék emberek, akikbe 100%-os bizalmat fektetsz, és elárulnak. Oké, amiről én beszélek, az egy hónapja történt, de elég rossz dolog volt, a mai napig érzem a hatását... Szóval azzal van tele a tököm, hogy nem tudok továbblépni. Hiába énekli Danny Worsnop az AA egyik számában, hogy "I'm moving on", nekem valahogy nem megy, pedig ebből a számból merítek erőt. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Lil98, LexiCobain
2014. július 18. 14:38 #7970
ariana001
ariana001
visszatérő vendég

Státusz♥♥ one last time ♥♥
Hozzászólás: 441
Csatolások: 13
Azonosító: 227309
az öccsémel és általában ennyi
2014. július 18. 17:05 #7971
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fannycska999 @ 2014.07.17. 22:01)
Alapvetően jó napom volt, aztán este teljesen elromlott a kedvem. A híradó miatt. Évek óta nem néztünk híradót, rádiót hallgattunk, illetve a szüleim olvasták a neten/újságban a híreket, és a fontosabb dolgokat elmondták nekem is. De most a repülőszerencsétlenség miatt kíváncsiak voltak, hogy mit mondanak a tévében, ezért megnéztük, és... teljesen kiborultam. Alapból a repülős dolog felzaklatott, de a komplett híradó... régebben is mindig kiborultam tőle, de ezt betudtam annak, hogy kicsi voltam. De most rájöttem, hogy igazából az a baj, hogy a híradótól mindig az az érzésem támad, hogy semmi jó sincs a világban, csak gyilkosság, rablás, nemi erőszak, háború, betegségek és halál. Mert a hírekben csak ezekről beszélnek, amennyire tudom. És egyszerűen kiborulok tőle. Elmegy az étvágyam, gombóc nő a torkomban, kényelmetlenül érzem magam a bőröndben, émelygek... és mindez olyan nevetségesnek tűnik! Amikor sikerül lenyugodnom akkor már olyan kínosnak érzem, hogy a híradó ennyire ki tudott akasztani.

Az a baj, hogy én mostanában azt érzem, hogy valóban nem történik semmi jó a világban. Háború, éhezés, nyomor, ok nélküli halál... és én nem tehetek ez ellen semmit! Végig kell néznem, ahogy az emberiség elpusztítja önmagát. Mindez a huszonegyedik században. Az ember azt gondolná, hogy a mai világban mindent el lehet intézni pénzzel, de nem így van. Polgárokra céloznak, gyerekek életét oltják ki, repülőket lőnek le, és ez nekik még mindig nem elég. Gázában ki sem léphetsz az ajtón, mert bármelyik pillanatban megölhetnek.
Itt tart a világ, remek.
2 felhasználónak tetszik: Lizania, Fannycska999
2014. július 18. 17:57 #7972
- törölt felhasználó -    
Nekem jelenleg az eladókból van elegem. ( de nagyon)

Ma éppen Sárospatakon a nyaralásom második napját töltöm, egy Campingben.

Tegnap este vacsoráztunk egy... nos khmmm elég furcsa étteremben. Anya mondta hogy menjek át a mellette lévő diszkontba ( ami egyáltalán nem nevezhető diszkontnak).
Vettem ma reggelre reggelihez valót, és amikor megyek a pénztárhoz, az eladó ahogy számolja a fizetendő összeget mondja hogy: a három kifli az 75 forint bla bla bla. Amikor a szalámira került a sor mondta az eladó hogy 3200 forit.
Rákérdeztem hogy, hogy lehet 6 szelet felvágott 3200 forint?.
Azt mondta vigyem oda a henteshez és kérdezzem meg. Én megkérdeztem és azt mondta hogy ja bocs egy nullával elírtam.
Oké oké 1 nulla de ha nem veszem észre akkor az az 1 darab nulla nem 1 forintba kerül.

Ma kiderült hogy elfelejtettem venni kiflit ezért átrohantam a camping melletti ABC.-be.
Ott vettem kiflit meg lekvárt, ami összesen 310 Ft. volt.
Én egy 500-assal fizettem és még edtam 10 forintott hogy a boltosnak könnyebb legyen vissza adni.
Az utánam lévő vásárló már turakodott hogy ő egy ilyen kávét szeretne ilyen habbal, és a kedves pénztáros elfelejtett vissza adni 200 forintot. Utána szóltam: ugye azt a 200 forint visszajárot még odatetszik adni?
Ő meg erre: Jajj! Bocsánat még reggel van!

Reggel volt 7 óra. Na és?

És ha ez még nem elég akkor most jöttem vissza ugyan ebből a boltból 6 db jégkrémmel, és velem jött a 7 éves tesóm is.
Amikor hosszú várakozás után végre kirakom a fagyit a pultra, ( mivel a drága eladó megint elszámolt valamit) azzal jön elő az eladó : Hogy erre van is pénzetek?.
Na erre kiakadtam. Odávágtam neki hogy Van!
Kiszámolta hogy mennyi (2160 FT) . Én odaadtam a pénzt utána elhúztam.

Persze előfordulnak véletlenek, de ha egy ember úgy dönt hogy eladó lesz egy forgalmas kisboltban akkor először is tanuljon meg normálisan számolni, másodszor meg legyen tisztességes.

Ezek után azt hiszem holnap nem én megyek a reggeliért. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: Lil98, Lizania, icarlyluv, Szandi0820, LexiCobain, drfan
2014. július 18. 18:08 #7973
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2036
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
A meleggel + a hasfájással!Egészen jól indult a mai napom,mert végre egy olyan nap amit anyámmal tölthettem el(ilyen alkalom kb.évente egyszer ha adódik,mert minden nap reggeltől estig dolgozik és szinte alig találkozunk.De olyankor általában kimerült és mindenért csak ordítani tud,ami kicsit idegesítő,de megtudom érteni,hiszen több mint 10 óra kemény munka bizony kimeríti az embert).Szóval elmentünk vásárolni meg stb egészen jól éreztük magunkat,jókat nevettünk és egyszer csak begörcsöl a hasam és már-már az ájulás kerülget, annak ellenére,hogy a bolt televan klímával,bár kint sem jobb az idő,mert 30 fokos melegben már miért is lenne?-szóval ez a rosszullét kb. rá is tette rendesen a bélyegét a csodásnak indult napomra-.Nos ekkor jött apu a megmentő aki közben bejelentette,hogy dolgoznia kell menni,szóval siettünk is haza és örültem,hogy végre bevehetek egy fájdalom csillapítot,mert már az őrület kerülget a fájdalomtól(igen még mindíg jelenidőben beszélek ugyanis a drága tabletta még nem hat szóval irány az ágy)! blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Lil98
2014. július 19. 02:35 #7974
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Little Pixie @ 2014.07.18. 17:05)
Az a baj, hogy én mostanában azt érzem, hogy valóban nem történik semmi jó a világban. Háború, éhezés, nyomor, ok nélküli halál... és én nem tehetek ez ellen semmit! Végig kell néznem, ahogy az emberiség elpusztítja önmagát. Mindez a huszonegyedik században. Az ember azt gondolná, hogy a mai világban mindent el lehet intézni pénzzel, de nem így van. Polgárokra céloznak, gyerekek életét oltják ki, repülőket lőnek le, és ez nekik még mindig nem elég. Gázában ki sem léphetsz az ajtón, mert bármelyik pillanatban megölhetnek.
Itt tart a világ, remek.

Egy kérdésem van - néha azért forgatjátok a kezeitek között a történelem tankönyveket? unsure.gif Ha a válasz igen és azért valamennyire meg is tanuljátok óráról órára a tananyagot, akkor nem igazán értem, hogy miért lepődik meg bárki is az emberi faj erőszakosságán. Csak pár példát elevenítenék fel, amelyek ilyen késő este hasraütésszerűen eszembe jutottak. A holokausztot manapság baromira divat ünnepelni, tehát akkor már felötlik bennünk Adolf Hitler neve, aki egyenesen irtotta a zsidókat és létrehozta a koncentrációs táborokat. De, hogy borzoljam a kedélyeket, Mao Ce-Tung sokkal több - ártatlan - embert mészárolt le hobbiból. Vagy bőven elég például a keresztes hadjáratokra gondolni - itt azt állították, hogy ők Isten nevében mészárolnak le több tucat embert, pluszban tudtátok, hogy 1212-ben gyermekeket is küldtek háborúba? Na, és mi van VIII. Henrikkel, aki folyamatosan lefejeztette a feleségeit, mert mindegyik leánygyermekkel ajándékozta meg? Szerintem 100-800 évvel ezelőtt is voltak ugyanolyan pszichopaták, mint most. Sőt, mivel régebben nem volt internet, televízió és mobiltelefon, így sokkal nehezebben áramlott az információ, mint napjainkban. Ezen nem kell meglepődni, hiszen az emberiség mindig ilyen is volt és nagy eséllyel ilyen is lesz.
5 felhasználónak tetszik: Lizania, Fannycska999, Szandi0820, VampireBella, Angel
2014. július 19. 11:19 #7975
- törölt felhasználó -    
Van pár könyv, amit el szeretnék olvasni, de hétköznap nem tudtam bemenni könyvtárba, hétvégén meg nincs nyitva. reklamalo.gif Soha nem szenvedtem még ennyit azzal, hogy olvasni szeretnék, de nincs mit... unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: VampireBella
2014. július 19. 12:02 #7976
- törölt felhasználó -    
Nem tudom sírjak-e vagy röhögjek kínomban, mert olyan buta emberek vannak, hogy az valami hihetetlen.
Egyik másik topikban már leírtam egy hete felháborodásom, azt hiszem itt most újra ki kell írnom magamból, részletesebben.
Szóval... már megint újabb nőt erőszakoltak meg, ami úgy veszem észre, hogy már minden napos, már maga ez is felidegesít engem, mert szánalmasnak és gyengének tartom azt a férfit, aki nőt bántalmaz, de a kommentek, amik az ilyenek alatt olvashatóak, na azok, amik végleg kiverik nálam a biztosítékot.
"Miért mászkált éjjel későn egyedül?"
"Megérdemelte, ha egyedül volt."
Stb... stb... stb...
Könyörgöm!
1: Az hogy egyedül mászkál, nem jelenti azt, hogy meg kell/lehet erőszakolni (megjegyzem már olyat is hallottam, hogy volt kíséret, akit leütöttek... nem tudom ebből mi az igaz, de manapság már elhiszem, mert több olyan is van mostanában, hogy párokat támadnak meg)
2: Senki nem érdemli meg, a legnagyobb lotyók sem
3: Véletlenül se a bűnözőt savazzuk, nem, a nő a hibás, mert ki meri tenni a lábát otthonról

Igen, egy nőt általában haza kell kísérni, de ha egyedül megy haza az még nem ok, hogy megerőszakolják és nem is érdemli meg.
Plusz ez már megint az előítéletesség meg az, hogy a sok b*rom nem tud semmit, csak magyaráz. Mi van, ha úgy alakult, hogy éppen senki se tudta haza kísérni... de mint írtam, ha így alakul se ő legyen már a hibás.
Itt tartunk b*sszus. "Megerőszakoltak egy nőt, egyedül ment haza? Hát akkor megérdemelte, miért ment egyedül haza?"
Istenem, sok szűk-agyú b*rom, egy nő, jön-megy, nem fog megülni a fenekén, igen, ilyenek vagyunk, nem is várhatják el, hogy azt tegyük, de ettől még ne legyünk még mi a buta libák, akik megérdemlik, hogy bántalmazzák.
(Egyébként meg múltkor már 7 órakor azt kellett látnom, hogy két részeg ordibál az arra járó nőknek, hogy "te k*rva"... mesés... a következő az, hogy egyáltalán ne menjünk sehova. És ezt nőktől várják el. Arra bezzeg nem is gondolva, hogy a nők végzik általában a bevásárlásokat is, miután reggeltől estig dolgozott és kénytelen utána...)
Hölgyeim! Mostantól, ha meglátunk egyedül egy férfit kint... Akkor nyílván nem tehetünk mást, mint hogy közös erővel megerőszakoljuk rohog.gif
13 felhasználónak tetszik: AFCfan, Pöttömke, johanna92, Jolie_77, VampireBella, TarjaNightwish, janet7, Lizania, MadHatter, icarlyluv, Szandi0820, Beyla, Angel
2014. július 19. 12:45 #7977
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Idézet (Beyla @ 2014.07.19. 02:35)
Egy kérdésem van - néha azért forgatjátok a kezeitek között a történelem tankönyveket? unsure.gif Ha a válasz igen és azért valamennyire meg is tanuljátok óráról órára a tananyagot, akkor nem igazán értem, hogy miért lepődik meg bárki is az emberi faj erőszakosságán. Csak pár példát elevenítenék fel, amelyek ilyen késő este hasraütésszerűen eszembe jutottak. A holokausztot manapság baromira divat ünnepelni, tehát akkor már felötlik bennünk Adolf Hitler neve, aki egyenesen irtotta a zsidókat és létrehozta a koncentrációs táborokat. De, hogy borzoljam a kedélyeket, Mao Ce-Tung sokkal több - ártatlan - embert mészárolt le hobbiból. Vagy bőven elég például a keresztes hadjáratokra gondolni - itt azt állították, hogy ők Isten nevében mészárolnak le több tucat embert, pluszban tudtátok, hogy 1212-ben gyermekeket is küldtek háborúba? Na, és mi van VIII. Henrikkel, aki folyamatosan lefejeztette a feleségeit, mert mindegyik leánygyermekkel ajándékozta meg? Szerintem 100-800 évvel ezelőtt is voltak ugyanolyan pszichopaták, mint most. Sőt, mivel régebben nem volt internet, televízió és mobiltelefon, így sokkal nehezebben áramlott az információ, mint napjainkban. Ezen nem kell meglepődni, hiszen az emberiség mindig ilyen is volt és nagy eséllyel ilyen is lesz.

Plusz a szörnyülködők remélem hallottak már Zách Klára esetéről. Zách Klára egy Zách Felicián nevű nemesember leánya volt, aki egy nap ebéd közben megpróbálta meggyilkolni Károly Róbertet és családját. Nem sikerült neki, de a király megsérült és a királyné egyik kezéről levágott négy ujjat. Büntetésképpen Felicián egész családját kivégezték, de szerencsétlen Klára járta meg a legjobban. Levágták a nyolc ujját (bosszúból a királyné négy ujjáért) és levágták az ajkait meg az orrát, aztán lóra ültették és azt kiabáltatták vele széltében-hosszában, hogy így jár, aki hűtlen lesz a királyhoz... (Egyébként Felicián állítólag attól dühödött be, hogy a királyné öccse elcsábította Klárát.) Ennek az esetnek a hatására hozták meg nálunk azt a törvényt, hogy senkit sem lehet büntetni más tettei miatt. És ez itt történt Magyarországon úgy kb 700 éve... Az emberek esendőek és bűnösek, ez a könyörtelen igazság. mellow.gif Lehet mondani, hogy kegyetlen vagyok, de én úgy érzem, hogy az ember nem engedheti meg magának, hogy ennyire beleélje magát ezekbe a szerencsétlenségekbe, amik ellen nem tehet semmit, mert így előbb-utóbb összetörik és elveszti minden életkedvét és reményét. És ezt halál komolyan, TAPASZTALATBÓL mondom. Nem szabad hagyni, hogy az embert kikezdje a világ igazságtalansága, már csakazért sem.
5 felhasználónak tetszik: Lizania, Fannycska999, Szandi0820, Beyla, Angel
2014. július 19. 14:13 #7978
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.07.19. 12:45)
Plusz a szörnyülködők remélem hallottak már Zách Klára esetéről. Zách Klára egy Zách Felicián nevű nemesember leánya volt, aki egy nap ebéd közben megpróbálta meggyilkolni Károly Róbertet és családját. Nem sikerült neki, de a király megsérült és a királyné egyik kezéről levágott négy ujjat. Büntetésképpen Felicián egész családját kivégezték, de szerencsétlen Klára járta meg a legjobban. Levágták a nyolc ujját (bosszúból a királyné négy ujjáért) és levágták az ajkait meg az orrát, aztán lóra ültették és azt kiabáltatták vele széltében-hosszában, hogy így jár, aki hűtlen lesz a királyhoz... (Egyébként Felicián állítólag attól dühödött be, hogy a királyné öccse elcsábította Klárát.) Ennek az esetnek a hatására hozták meg nálunk azt a törvényt, hogy senkit sem lehet büntetni más tettei miatt. És ez itt történt Magyarországon úgy kb 700 éve... Az emberek esendőek és bűnösek, ez a könyörtelen igazság. mellow.gif Lehet mondani, hogy kegyetlen vagyok, de én úgy érzem, hogy az ember nem engedheti meg magának, hogy ennyire beleélje magát ezekbe a szerencsétlenségekbe, amik ellen nem tehet semmit, mert így előbb-utóbb összetörik és elveszti minden életkedvét és reményét. És ezt halál komolyan, TAPASZTALATBÓL mondom. Nem szabad hagyni, hogy az embert kikezdje a világ igazságtalansága, már csakazért sem.

Hú ne is mondd, a párom holnap Hollandiába repül két hétre, én meg már azt se tudom mit kezdjek magammal, nem is gondolnád mennyi erőt ad, amit írtál. unsure.gif meghajolo.gif Megzakkanok a repülő gondolatától is, de erős vagyok.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. július 19. 20:22 #7979
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Jelenleg szinte mindennel. Először is tavaly nyár óta egyszerűen szörnyen alszom, volt olyan amikor reggel hétig ébren voltam. Ez történt tegnap azaz ma is, fél egykor feküdtem le, és hatkor sikerült elaludnom. Aztán Forma-1-en a kedvenc pilótámnak balesete volt. Az egyetlen jó a mai napban hogy nem lett komoly baja, illetve végre megtaláltam normálisan neten a 2007-es kanadai futamot, amit már évek óta kerestem.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. július 20. 00:04 #7980
pillango117
pillango117
F*ckedUpWorld

Státuszonline friends are just as valid as friends in real life<3
Hozzászólás: 1150
Csatolások: 14
Azonosító: 156257
a hey brotherrel.. Általában nincs bajom ezzel a számmal, Avicii egyetlen száma, amit szeretek, de ez már túlzás. Nézem a TV-t, a zenecsatornákat nézegetem, mikor meghallom a Hey Brothert. Oké, meghallgattam. Átváltok egy másik zenecsatornára, ahol épp véget ért egy dal és a Hey Brother következett. Ekkor átváltottam egy harmadikra, ahol vajon mi szólt? Hát persze, hogy Avicii száma :'D a tetejébe még a drágalátos kisöcsém is azt hallgatja a nap 24 órájában. Kicsit idegesít..
2 felhasználónak tetszik: icarlyluv, Szandi0820
540 oldal 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!