Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 24. 20:13 #8501
AvrilSmile
AvrilSmile

Státusz"I have died everyday waiting for you"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 926
Csatolások: 4
Azonosító: 226218
Idézet (thestupidboy96 @ 2014.09.23. 22:36)
Ma csak éppen azzal, hogy szó szerint a semmiért kaptam karót németből, az osztályfőnökömmel, (bár vele már 4 éve tele van) és  az egész rohadt sznobképzőből, amit jövőre végre el fogok hagyni. 
(Ja és azzal, hogy ismét szóltak, hogy ne növesszem a hajam, mert én férfi vagyok, nem lány, plusz ismét megkaptam hogy ez nem hullaház, hanem iskola, tessék világosabban öltözködni.)
Ma csak ezzel.

Pedig egész szexi, mikor egy fiúnak hosszú haja van, én kifejezetten kedvelem a hosszabb hajat fiúknál is. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: menthol
2014. szeptember 24. 20:15 #8502
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
na már megint én xD...

Az egészségügy számomra még teljesen rejtélybe burkolózó rendszerével éppen. Tegnap beszámoltam arról, hogy a házi orvos nem fog felírni nekem gyógyszert, mert kiüt, és mondtam apunak, hogy ha már megy arra, akkor kérje meg a dokit, hogy írjon fel nekem, mert én nem tudom mikor érnék rá. Teltek is az órák, és délelőtt 10-kor felhív, hogy a dokinő, aki bent volt, közölte, hogy menjek én be személyesen, és írassak én a doktor úrral. Apu meg is nézte, és közölte, hogy délután 5-ig van a doki bácsim, akinél eredetileg voltam, mikor elkezdődött ez az egész. Aztán hát mondom, akkor haza felé benézek, és akkor biztosan ír. Na hát...bemegyek recepción megállok beregizni, és közben kérdezem a nőt, hogy kell-e ahhoz is sorszám, hogy én receptet írassak? Erre a válasz, doki nincs, időpont kell a recept íratáshoz..nézek bután, mondom, de egy recept kellene tényleg, azt nem lehet sorszámmal? Nem, nem azt nem lehet, és a kezembe nyomott egy időpontot...egy *most úgy felképelnélek* tekintettel ránéztem, és a másik nő meg flegmán elkezdte, hogy hát ide mindenhez időpont kell...nem akartam mondani, hogy én olyan sűrűn járok dokihoz, hogy ezeket pont tudom.. dry.gif mad.gif mad.gif komolyan az agyamat eltudnám tőlük dobni laugh.gif
8 felhasználónak tetszik: Lizania, Beyla, icarlyluv, Lil98, ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor, AFCfan, Szandi0820
2014. szeptember 24. 20:19 #8503
AvrilSmile
AvrilSmile

A félelemmel, meg persze a hajammal, de ez utóbbit már megszoktam. Talán holnap eldől az életem, vagyis legalább az, hogy keringek-e azzal, akivel remélem, hogy fogok. Huh. Nagy lélegzetvétel, és egy drasztikus döntés, miszerint a héten elintézem ezt a francot, és többé nem gondolok rá a próbákig. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: Lizania, Szandi0820, Lil98, ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor
2014. szeptember 24. 21:26 #8504
Tsuki
Tsuki
Hozzászólás: 592
Csatolások: 72
Azonosító: 230471
Az új osztálytársammal.
Reggel az osztályfőnök jön oda hozzánk, hogy lesz ma egy úgy lány legyünk vele kedvesek, vezessük körbe stb. Na igen, megjelenik első óra felénél, két jó barátnőmmel oda megyünk hozzá és feléve a legbájosabb arcunkat elkezdünk vele ismerkedni. Erre ő meg olyan lekezelő hangnemben beszélt velünk, hogyha nem állítanak le úgy nyakon vágom hogy a falat is átüti. Én megértem hogy neki most ez nehéz, meg kellemetlen de szerintem nem vagyunk kutyák hogy semmiben vegyen minket. Ha mi már az elején kiközösítettük volna, megértettem volna hogy miért cselekszik úgy ahogy, de így... Mit ne mondjak, jól indít nálunk. Nem tudom mire veri magát, de sokáig nem lesz meg neki az össze haja ha így halad. mad.gif
6 felhasználónak tetszik: Lizania, Beyla, Szandi0820, VampireBella, Lil98, AFCfan
2014. szeptember 25. 12:11 #8505
- törölt felhasználó -    
Idézet (AvrilSmile @ 2014.09.24. 20:13)
Pedig egész szexi, mikor egy fiúnak hosszú haja van, én kifejezetten kedvelem a hosszabb hajat fiúknál is. smileeee.gif

Na azért ne udvaroljatok a barátomnak. rohog.gif

..
De ma épp azzal van tele, hogy egyesek nem képesek normálisan megnevelni a gyerekeiket. Az orvosi rendelőben ültem, alig vártam, hogy elszabaduljak, mert majdnem mellettem egy kisgyerek üvöltözött és ordibált, veszekedett az anyjával, aki már nem bírta fegyelmezni, és ott ütötte. ._.
7 felhasználónak tetszik: Lizania, thestupidboy96, Beyla, Szandi0820, AFCfan, icarlyluv, ApusztákBoszorkánya
2014. szeptember 25. 14:15 #8506
ApusztákBoszorkánya
ApusztákBoszorkánya
♥Alexandra♥xD

StátuszNézd meg mama a sminkem,szép lettem,éljen!!
Hozzászólás: 5000
Csatolások: 0
Azonosító: 228068
Már rájöttem miért volt úgy leárazva az a chips,amit vettem,mert nincsen rajta fűszer!! mad.gif Jellemző,hogy csak azért akciós valami,mert félkész,vagy selejtes...ezért raktam rá gyros fűszerkeveréket..de nem valami jó. biggrin.gif
2014. szeptember 25. 14:55 #8507
hbulee
hbulee
új tag
Hozzászólás: 27
Csatolások: 19
Azonosító: 232020
Még mindig a betegséggel, sosem leszek jobban? ohmy.gif
2014. szeptember 25. 16:11 #8508
AvrilSmile
AvrilSmile

Még mindig itt vagyok, a nemlétező tököm pedig még mindig tele van. Igen, nyugodtan kövezzetek meg, még ma sem kérdeztem meg a srácot, hogy táncolunk-e. De arra őszintén kíváncsi leszek, hogy ha igent mond, és kiderül, milyen fejet vágnak majd az osztálytársaim. Mert minket azátn senki sem képzelne egymás mellé. Sose hinnék, hogy önszántamból ilyenre vetemednék, de én egészen bírom azt a fiút. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Lizania, Beyla, Szandi0820
2014. szeptember 25. 17:01 #8509
- törölt felhasználó -    
Betegséggel. Valami kitört az iskolában és a fél osztályunk otthon betegeskedik. Eddig még tartottam is magam, halomra ittam a Coldrex teákat és úgy tűnt, hogy jobban leszek. A hétvégén kialudtam magam és úgy keddig nem is volt semmi baj, de aztán teljesen kidőltem és most is nagyon nyomottnak érzem magam. Viszont ez még nem lenne rossz, ha nem kaptunk volna a suliban 3 barátnőmmel egy hatalmas lehetőséget, egy 3 napos kirándulást és most parázok, hogy nehogy lebetegedjek még holnap vagy netán ott ohmy.gif
3 felhasználónak tetszik: Lizania, Beyla, Szandi0820
2014. szeptember 25. 17:16 #8510
- törölt felhasználó -    
Idézet (AvrilSmile @ 2014.09.24. 20:13)

szerintem csak úgy szexi rohog.gif mondjuk ez nálam betegség... nem tudok rövid hajú fiúkkal mélyebb vagy hosszabb kapcsolatot kialakítani biggrin.gif

Egyébként nekem most a ruhámmal van ki a tököm... tökre jól elképzeltem meg tökre jól érzem magam (van rajtam egy hell bunny szoknya aminek a szabása egyszerűen kiszámíthatatlan és zavarba ejtő xd, egy térdzokni egy térdig érő acélbetétes és egy denevér mintás póló, jó persze melltartó stb)de még nem döntöttem el, hogy ki merek-e lépni az ajtón sad.gif Pedig még a sminkem is tetszik... lassan kezdem magam nevetségesen érezni _nevet.gif anyuu
4 felhasználónak tetszik: Lizania, icarlyluv, menthol, AFCfan
2014. szeptember 25. 17:59 #8511
- törölt felhasználó -    
"Veled nem fogok kezet, te lány vagy", "Nézd már, még egy lány is beolt", "Te nem tudod ezt megcsinálni, lány vagy"... csak a mai adag. ok.gif
10 felhasználónak tetszik: Lizania, Genevieve, Tsuki, janet7, MadHatter, icarlyluv, Szandi0820, AFCfan, menthol, VampireBella
2014. szeptember 25. 19:04 #8512
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Az iskolával..bár azzal kinek nincs?!

Miután mi vállalkozásokkal is fogunk foglalkozni, üzleti tervet kell szereznünk egy cégtől, és gyakorlatra is el kell mennünk, mert egész nyáron nem tudtak szólni, hogy kellene... A gyakorlat még oké, bár állítólag csak az igazgatóság szorgalmazza, de az üzleti tervvel mit csináljak? Egy cég sem fogja odaadni csak úgy...szóval elég érdekes, és ráadásul ez a vizsgatárgyunk cool.gif dry.gif Komolyan nem tudom már mit akarnak, de rohadtul elegem van a folytonos rendezkedésükből...ja, és igazolás is kell a gyakorlatról, de még nem tudom, hogy mikor kéne menni, mert nem tudjuk, vagyis nem tájékoztattak az őszi szünet tartamáról..szóval így most kicsit elegem van...és akkor megkérdezték miért nem megyek főiskolára..hát ezért...a kib*szott oktatási rendszer gyöngyszemei miatt..bár még erősen gondolkozom rajta, de nem tudom..ilyenkor megingok..majd meglátjuk mi lesz, de most épp nem akarok unsure.gif
4 felhasználónak tetszik: Lizania, Beyla, Szandi0820, AFCfan
2014. szeptember 25. 21:56 #8513
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
A gyerekes osztálytársaimmal, akik még mindig képesek vihogni biológia órán, mert éppen az ivaros szaporodást tanuljuk. Ja, és persze ez a pár ember miatt kell az egész osztálynak röpdolgozatot írni vagy felelni. Nem elég, hogy így is alig tudunk tanulni a többi órára, még pluszba röpdolgozatokat is írunk minden óra elején év végéig. Nem tudnak túllépni egyszerű szavakon, mert éretlenek, mint egy kisgyerek. dry.gif
De legalább ma találkoztam a Google Street autóval, lehet, hogy majd látom magam a térképen. rohog.gif
9 felhasználónak tetszik: janet7, Lizania, Szandi0820, Beyla, ApusztákBoszorkánya, Sally Sparrow, icarlyluv, AFCfan, IQninja99
2014. szeptember 25. 22:02 #8514
IQninja99
IQninja99

Státuszsummer lover
Hozzászólás: 883
Csatolások: 50
Azonosító: 200354
Ma éppen? Magammal..Nem értem.Itt rinyálok évek óta hogy nem történik semmi az életemben,én nem tetszek senkinek,miközben a legjobb barátnőmnek annyi lehetősége van/volt.Nagyon sok mindenkinek bejön,tucat tényleg kedves és normális fiú randizna vele,ő meg sorban utasítja vissza.Erre a múlt péntek összejött,elmentünk szórakozni néhány végzős sráccal,és megismerkedtem valakivel.Ő tényleg kedves,egész este tök jól elbeszélgettünk.Azóta meg facen dumálunk meg suliban.De nem tetszik.Nem érzek iránta semmit.Csak bírom,mert jó fej.A problémák ott kezdődnek hogy én tetszek neki,és ő azt hiszi hogy nekem is tetszik ő.Pedig egyáltalán nem viselkedek úgy,nemtudom honnan gondolja.Viszont én képtelen vagyok az emberek szándékos megbántására.Sőt,ha megmondanám neki se tudnám hogy..sad.gif És ha megmondanám hogy mondjuk én csak azt szeretném hogyha barátok lennénk akkor valószínűleg már nem tudna velem ugyan olyan lenni,és akkor kínos lenne talizni vele,vagy a többiekkel akik a barátai és akiket szintén nagyon bírok..De nem tudom mi bajom van?! Ez a srác tényleg törődik velem,kedveskedik,bókol.Minden meg van benne amire úgymond vágyok.Külsőre nem annyira jön be.De ez nem lenne probléma ha attól éreznék iránta valamit,mert nem azért nem akarok vele randizni mert külsőre nem tetszik,hanem mert nem érzek iránta semmit.De belsőre bejön.Tehát most azért nem érzek iránta semmit mert külsőre nem jön be?És hogy a francba mondjam ezt meg neki anélkül hogy megbántsam? Ha meg megmondom akkor meg úgymond kiesek ebből a társaságból igaz? Mert nekik a barátjuk fontosabb..nekem is az lenne az enyém.Viszont van egy haverja akinek meg barátnőm tetszik.Nagyon bírom a srácot mert ő nem verné át barátnőmet hanem tényleg szereti.Akkor többet vele se beszélhetnék? De amugy barátnőm meg vele nem akar összejönni.Énmeg folyton basztatom hogy "naa,de adj neki egy esélyt",de ő nem akar.Akkor ugyanez van velem is nem? Hogy egy kedves fiú udvarol,aki nekem nem jön be.De mondjuk ha olyan kinézetű fiú udvarolni mint aki barátnőmnek,akkor már meggondolnám..De akkor mégiscsak a külső számít nálam (pedig nem) legalábbis ebből az jön le..Ahjj,szörnyű vagyok igaz?! sad.gif

(tanácsot szívesen meghallgatok ha valaki volt olyan kedves hogy végigolvasta eme "komoly" problémámat..)
7 felhasználónak tetszik: Lizania, Szandi0820, Beyla, AFCfan, ApusztákBoszorkánya, Angel, icarlyluv
2014. szeptember 26. 15:17 #8515
ApusztákBoszorkánya
ApusztákBoszorkánya
♥Alexandra♥xD

A szorongásommal.Bár gondolom ezt nem sok mindenki érti meg,szinte csak azok az emberek,akik átéltek hasonlót,vagy csak jól bele tudják képzelni magukat.Szóval a lényeg az,hogyha az utcán megyek emberek között,már akkor van egy enyhébb szorongás érzésem,szétszórt vagyok,azt hiszem mindenki engem néz,kapkodok,és olyan lehetek néha,mint egy idióta.vagy a másik verzió,hogy meg sem mozdulok szinte,és bambulok,mint valami gyógyegér!persze az emberek ezt általában nem veszik észre,de belül majd megőrülök.Ha ismerősökkel vásárolok,vagy otthon vagyok,vagy rokoni összejövetelen,akkor az égvilágon semmi bajom...de hogyha olyan emberek között vagyok,akiket nem ismerek kiskorom óta,és sokan körbevesznek,hiába lenne jó mondanivalóm,vagy okosabb meglátásom,mint ami nekik van,mert elképesztően szorongok,szinte nem tudok megszólalni..amikor meg felülkerekedem néhány helyzetben ezen,akkor meg kicsattanóan hangos leszek,és feltűnő...de az nagyon ritkán van,és nagyon kevés ember hoz ki belőlem olyat.Ha csak olyan emberek lennének,mint azok az egyének,akkor nem lenne az időm többi részében bajom.Tudom,valószínűleg valami önbizalomhiány okozhatja,de ennyire súlyosan?Már kb.12 éves korom óta érzem ezt...de az is baj,hogy sokszor nem érdekel,amiről mások beszélnek,túl butának tartom őket néha,és akkor egy szót sem szólok,és azt hiszik a hülyébbek,hogy nincsen véleményem,vagy csak buta vagyok.(ezt nem én gondolom,ezt tapasztaltam,hogyha be nem áll a szád,akkor biztos -20 az IQ-d.) biggrin.gif most egyenlőre csak ennyi lenne...de van még,ahonnan ez a szösszenet jött...
8 felhasználónak tetszik: Lizania, Szandi0820, Genevieve, Bertina, AFCfan, icarlyluv, Beyla, Ria1997
2014. szeptember 26. 16:14 #8516
ApusztákBoszorkánya
ApusztákBoszorkánya
♥Alexandra♥xD

*hogyha nem olyan vagy,mint akinek be nem áll a szája,akkor biztos -20 az IQ-d...ezt akartam írni,de nem hagyta,hogy átszerkesszem. dry.gif néha nem hagyja ,így most tök másnak tűnik a dolog... biggrin.gif
2014. szeptember 26. 18:15 #8517
- törölt felhasználó -    
hát magammal sad.gif úgy érzem, hogy idióta p_csa lett belőlem. már lassan én is szinte mindenkit kibeszélek, meg itt díváskodom, jó én viszont nem vagyok bunkó az emberekkel (úgy értem, hogy nem csicskáztatom őket, és nem szólok be nekik) de gondolom a volt osztályom miatt lettem ilyen, mivel a régi osztályomban szinte az összes csaj ilyen idióta volt. és állandóan engem piszkáltak. és az előző sulimban tök visszahúzódó voltam, meg csendes, most meg egy idióta lett belőlem sad.gif
1 felhasználónak tetszik: AFCfan
2014. szeptember 26. 18:18 #8518
- törölt felhasználó -    
még csak egy hónap telt el a suliból és már 2 tantárgyból bukásra állok...
1 felhasználónak tetszik: AFCfan
2014. szeptember 26. 19:00 #8519
Bertina
Bertina
porg

Státuszsweet lies
Hozzászólás: 1217
Csatolások: 102
Azonosító: 219449
A Starity receptajánlója nagyon fincsinek tűnő sütiket mutogat, pedig éhes vagyok... rohog.gif

Komolyra fordítva meg az, hogy mostanában nem tudok aludni akármit csinálok. dry.gif Ha meg elalszok, felriadok mintha rosszat álmodtam volna. omg.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, ApusztákBoszorkánya
2014. szeptember 26. 19:09 #8520
- törölt felhasználó -    
Rázós volt a mai tesióra. Soha nem volt túl nagy erősségem a kosár, bár az alapokat mindig tudtam. Most mégis úgy belelkesedtem, hogy a 20 percet, amíg játszottunk, végigrohangáltam. Ez még úgy nem lenne gond, de aztán jött a bibi, miszerint a másik csapatban 2-3 lány még enyhén szólva is agresszívan játszik, így történt meg röpke tíz perc alatt, hogy az egyikük kitépte a fülbevalót a fülemből (én hülye meg ugye minek is venném ki?), a másik meg szimplán szájba vágott, így amíg én a a fülemet, a tanárnő a számat törölgette. A többiek meg a véres parkettát. Uppsz. pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: riri17, Lizania, Szandi0820
540 oldal 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!