Idézet (Porkéz @ 2014.11.04. 16:32)
Az új buszsofőrrel. Nemrég ment el a két régi buszsofőr egyike, így újat kaptunk. Abban a faluban lakik, amelyikben mi, erre bejelentette, hogy utálja az egész falut. Mikor csak helyettesíteni volt, még hamarabb is ért be, mint kellett volna, mióta átrakták állandóra, minimum 7 percet késik. Ma meg tegnap éppen beestem első órára miatta, ráadásul ma tesivel kezdtem. Tegnap meg úgy állt be az állomáson a busszal, hogy a padka és a busz közt kb. fél méter hely volt, és röhögött is azon, hogy mindenki milyen bénán száll fel. Ráadásként nem köszön. Oké, ezen meglepődtek páran, akiknek meséltem, de a mi falunkban szokás köszönni a buszsofőrnek, aki általában visszaköszön. Hát ő nem. Kifelé bámul az ablakon, mikor felszállsz, még az se érdekli, van-e bérleted. Mondjuk ma már eljutott arra a szintre, hogy visszaköszönt nekem, de azért elég hülye egy sofőr. Falun kívül is max. 80-nal megy, hogy biztos késsen, mert miért is ne. Ennyire nem utálhat minket.
Nekem is megvannak a magam buszsofőrős történeteim olyannal találkoztam múltkor, hogy azon besírtam: a buszon nálunk mindig sokan vannak, de aznap nem volt rajta szinte senki. Mindenkit leszállított, akinek nem volt bérlete, ez így fair. ÉN viszont ezer évig magyarázhattam, hogy azért nincs bérletem, mert tesómmal közös bérletem van (hosszú történet, de neki ezt tudnia kellett volna). Na de most komolyan: mit kezdett volna egy gyerekkel? Leszállít? (már csak azért is így írom, mert eléggé dugó vagyok, gimis létemre)És nemis az: ott üvöltette az egész buszban az operát. Könyörgöm, minden utast lecsesz a sofőr, ha hangosan zenét hallgat, ezért mindenki kussban van, de akkor, a sofőr is legyen már ránk tekintettel, könyörgöm.
Vagy olyan is volt, hogy eleve rángatózós volt a busz, a sofőr meg úgy ment, mintha valami Forma 1-es versenyzőnek képzelte volna magát. Én meg akaratlanul dúdolni kezdtem, hogy "Porsche, szerelem, száguldás.."
Vagy amikor már repedt szét a busz a sok embertől, de a sofőr kéri, hogy "fáradjunk beljebb". Oké, a busz hátulja tényleg oda tart, ahova az eleje, de van egy bizonyos pont, ahol már nem lehet tovább tömörülni, és ezt a tükörből látnia kellett volna...még ilyet
Egyébként meg, biztos fel lehet jelenteni valahol. Vagy ha lesz*rják akkor elég szemetek, szóval...