Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 27. 20:11 #8941
- törölt felhasználó -    
a kémia tanárral. akkora fsz, hogy az nem igaz. ma magyar helyett jött be helyettesíteni és kémiát tartott, és erre felháborodtunk, hogy mért tart kémiát, erre felhívta az igazgatót hozzánk blink.gif aztán következő órán leadott egy újjabb anyagot, amit alig értenek páran, aztán kihívta az egyik osztálytársamat feleltetni, és lecsszte, hogy a pár perccel ezelőtti anyagot mért nem tanulta meg wtf.gif de az osztálytársam jól visszapofázott neki, hogy ezt nem tudta ilyen gyorsan megtanulni, meg még nemtom miket mondott, de az tuti hogy intőt kap.
ma nem volt első órám, és ugyanúgy bementem, mintha lett volna 1. órám, erre anyám csak rinyál, hogy : de minek mész be? még van időd. ez tény, de ha be akarok menni, akkor bemegyek. nem mindegy neki?
1 felhasználónak tetszik: Nina 10
2014. november 27. 20:12 #8942
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2014.11.27. 20:06)
Itt van az, amikor már nem tudok kommenteket kielemezni, meg magyarázni, meg érvelni, meg szofisztikált lenni, meg nem is akarok, mert nem lehet szavakba önteni, amit most gondolok rólatok, meg az összes sz arháziról ezzel a felfogással. És NŐK!!! NŐK MONDANAK ILYENEKET!!! Tényleg, ez már az igazi mélypont.

https://38.media.tumblr.com/0921d93ab91038387ddcd3176bad8a9e/tumblr_nfpojzSvor1qe3oyko5_250.gif
9 felhasználónak tetszik: Phaedra, janet7, drfan, MadHatter, Pöttömke, riri17, Earth Song, icarlyluv, Szandi0820
2014. november 27. 20:42 #8943
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1283
Csatolások: 0
Azonosító: 164095
Jólvan people calm down. Azért nekik se eshet jól hogy így leugatjuk őket...
2 felhasználónak tetszik: Nina 10, ApusztákBoszorkánya
2014. november 27. 20:52 #8944
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (drfan @ 2014.11.27. 20:42)
Jólvan people calm down. Azért nekik se eshet jól hogy így leugatjuk őket...

Biztos vagyok benne, hogy nem rosszabbul, mint a nemi erőszakot megélt lányoknak, akik nem csak a médiában, meg a közösségben, de a rendőröktől is azt a felfogást hallják nap mint nap, hogy ők tehetnek róla.
7 felhasználónak tetszik: IQninja99, Phaedra, Pöttömke, MadHatter, icarlyluv, Glamster, Szandi0820
2014. november 27. 22:30 #8945
szenya
szenya
visszatérő vendég
Hozzászólás: 122
Azonosító: 182613
Idézet (Angel @ 2014.11.27. 18:54)
A fiatalság nagy részével...
A mai nap folyamán a tanárunk felhozta ezt a megerőszakolós videót, amit a rendőrök készítettek, és a lányokat állítják be a rossznak. Amiben igazuk van. Azt veszem észre, hogy egyre fiatalabban kezdenek el cigizni, piálni, bulikba járkálni, és olyan kirívóan öltözködni, mint ahogy egy átlagos felnőtt öltözne. Helyesen írni, beszélni sem tudnak, de azt már tudják, hogy melyik koktélba mi kell, milyen mennyiségben, hogy melyik ciginek van a legjobb íze stb. Egy ponton valahol a felnőttek a hibásak, a szüleik, hiszen nagyon engedékenynek kell lenniük ehhez, de viszont erről sem igazán ők tehetnek, hanem az, hogy éjjel-nappal dolgozniuk kell, hogy megéljen a kis család, és a gyerek magára marad, felfedezi a világot. Viszont én ettől kapok frászt. Én 19 éves létemre nem járok egyik buliból a másikba, pláne nem hulla részegen, bevallom iszok, de azt is itthon, és mértékkel (nem, nem a vödör a mértékem xD) és igen ritka. De ők 13 évesen már hulla részegen mászkálnak éjszaka kirívó cuccokban, persze, hogy a férfiaknak elcsavarják a lenti fejüket, és azok ilyeneket csinálnak.
A fiatalság el van rontva teljesen. Na meg amikor ide feljövök, és egyik profilról a másikra lépkedek, és szembe jönnek a 9-10 éves lányok profiljai... először írni, és fogalmazni kéne megtanulni, nem a neten lógni... legszívesebben az összeset letiltanám az internetről, de sajnos nem vagyok az anyjuk, hogy ezt tegyem. De ha lesz gyerekem tudom, mit nem fogok csinálni... és mit kell tennem...

https://31.media.tumblr.com/tumblr_ljxpgwJXSt1qcw282.gif
15 felhasználónak tetszik: IQninja99, Phaedra, Pöttömke, janet7, drfan, MadHatter, ciel, riri17, Fannycska999, SzimónaDrága, baisée, icarlyluv, Glamster, Szandi0820, Midnight Memories
2014. november 28. 07:08 #8946
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Azonosító: 164095
Idézet (janet7 @ 2014.11.27. 20:52)
Biztos vagyok benne, hogy nem rosszabbul, mint a nemi erőszakot megélt lányoknak, akik nem csak a médiában, meg a közösségben, de a rendőröktől is azt a felfogást hallják nap mint nap, hogy ők tehetnek róla.

Nem tudom észrevetted-e, de én is a véleményeteket osztom, de neked se esne jól ha így leugatnának, akár élőben, akár a neten. Értem én hogy fontosabb témáról van szó. Csak az a baj, hogy ---az én ízlésemnek legalábbis--- ez már kicsit sok volt. Csak ennyit akartam ezzel kifejezni.
2 felhasználónak tetszik: Nina 10, ApusztákBoszorkánya
2014. november 28. 07:55 #8947
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (drfan @ 2014.11.28. 07:08)
Nem tudom észrevetted-e, de én is a véleményeteket osztom, de neked se esne jól ha így leugatnának, akár élőben, akár a neten. Értem én hogy fontosabb témáról van szó. Csak az a baj, hogy ---az én ízlésemnek legalábbis--- ez már kicsit sok volt. Csak ennyit akartam ezzel kifejezni.

Igen, eszrevettem. Ne haragudj, de ilyen kommentek utan en nem tudom sajnalni oket (tudod, pont olyan indifferenciaval, ahogy ok viszonyulnak azokhoz a lanyokhoz, akiknek tonkrement az eletuk. Jaj nem, hulye vagyok, nem indifferecia, hanem mar a masik oldal, a hibaztatas. Lassan szervezzunk tuntetest meg gyujtest szerintem a szegeny eroszakoloknak, hiszen ok csak azt tettek amit tenniuk kellett, ugye?). Tanuljak meg, hogy ha ilyen felelotlen, ostoba es tiszteletlen kijelenteseket tesznek, akkor bizony lesznek, akik zokonveszik. El sem tudom kepzelni, hogy hogy nem lehet zokonvenni de ez mas kerdes. Az en izlesemnek meg az a felfogas, amit itt kerek perec leirtak volt sok de nagyon. Gondolj bele, ha egy nemi eroszakot elszenvedett egyen elott kezdik ezt el (marpedig sajnos nem kicsi ra az esely) ecsetelni...akkor most mi is a sok?
Ha a te izlesednek ez sok volt, akkor te ne irj nekik tobbet, de ha nekunk felfordul toluk a gyomrunk, akkor jogunk van leirni, akar ezredjere is, mert ez az, amit nem lehet elegszer. De ezen nem tudom tultenni magam, hogy amit barmelyikonk irt lenne sok meg megbotrankoztato szemben azzal amit ok kepesek voltak leirni es el is hinni. Az o felfogasukkal - ok valasztottak hogy boszmesegeket irjanak, akkor vallaljak a lincshangulatot. Oket talan nem benitja meg egy eletre ugyebar. EZ A KET LANY LE BIRTA IRNI, HOGY AMELYIK LANY SOKAT ISZIK AZ !!!MEGERDEMLI!!! hogy megeroszakoljak, hello!
9 felhasználónak tetszik: Phaedra, Pöttömke, MadHatter, szenya, AFCfan, riri17, icarlyluv, Szandi0820, Midnight Memories
2014. november 28. 08:14 #8948
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Látom, zajlanak itt az események. Ha jól vettem ki, akkor a bizonyos kampányfilm volt a téma. Lehet, nem leszek népszerű, de pár mondatban én is elmondom a véleményemet.

Én is inkább azokkal értek egyet, akik nem akadnak ki a filmen. A nők igenis tehetnek róla (nem mindenki, de sokan), hogy kipécézik őket. Jóval nagyobb eséllyel néznek ki pasik olyan csajokat, akik "nem tudnak magukról" és kint van mindenük a ruhából. Sok nőnek ma már annyira nincs önkritikája, hogy az valami elképesztő. Szinte tálcán kínálják fel magukat és amikor inzultus éri őket (és itt most nem feltétlenül a nemi erőszakra gondolok), akkor még ők csodálkoznak. Tele van a net olyan lányok képeivel, akik alig valamiben mutogatják magukat, mint holmi árucikket... Kéremszépen, mit üzen(het) ez egy pasinak..? Na ugye, hogy ugye...

Nem azt mondom természetesen, hogy aki tiszta öntudattal bír, "slapmosan" öltözik, meg nem sminkel és nem mutogatja magát alig ruhában nem eshet áldozatul az ilyen embereknek, de jóval kisebb az esélye, mint annak, aki lerészegedik, már-már nem is tud magáról, ráadásul kint vannak a különböző testrészei...

Mint ismeretes, a férfiember - állítólag - nagyon is vizuális típus, nekik már elég a puszta látvány... Persze a durva megnyilvánulás nem mindenkire igaz, de előbb kihozza az "állatot" az erre hajlamos férfiakból a magát tálcán kínáló nő, mint az, aki nem így tesz.

Nem mondom azt, hogy megérdemlik a támadást/inzultust a nők, akik így viselkednek. Mert nem. Senki nem érdemel ilyet. De könyörgöm, azt ne mondja már senki, hogy ezzel a viselkedéssel, megjelenéssel nem a saját maguk kárára tesznek. Mert igenis ők IS tehetnek sok esetben arról, hogy pont őket pécézik ki.

Ez a fene nagy női egyenjogúság meg feminizmus már sok nő agyára ment, attól tartok. Mindennek van egy határa. Ez az én véleményem. Lehet jól érezni magukat, lehet csinosan öltözködni, de nem kéne átesni a paci túloldalára.

És mindezekkel nem a férfiakról akarom elhárítani a felelősséget. Mert nem. Aki hajlamos erre, "azzal nem lehet mit tenni" sajnos. De nem kell olaj a tűzre, ha lehet így fogalmazni...
7 felhasználónak tetszik: Beyla, Grace Benning, Lizania, Angel, drfan, Nina 10, ApusztákBoszorkánya
2014. november 28. 12:00 #8949
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
off: muszáj vagyok hozzászólni, sajnálom. nem tudom, honnan jön ez a lányok tehetnek róla dolog, de akkor én tehetek arról, véraláfutásos karral kellett mászkálnom, mert amikor itthon ültem felfogott hajjal, smink nélkül, valami kinyúlt, itthoni göncben, az akkori párocskám, akivel már majd' egy éve együtt voltam, úgyhogy nem is voltam újdonság számára, hirtelen kangörcsöt kapott? pedig nem raktam ki semmimet, sőt, akkor mégcsak nem is ittam, csak épp nem voltam olyan hangulatomban... rolleyes.gif

on: ezzel a k*rva porckopással. eljutottam arra a szintre, hogy már aludni sem tudok, mert amint fordulok egyet, akkorákat roppanok, hogy felébredek rá, aztán meg ha mozgok, hogy kényelmesen feküdjek, elkezd úgy hasogatni, hogy legszívesebben végigbőgném a fél éjszakát. nincs is jobb annál, mint mikor évekig ecsetelem itthon is, meg az orvosnak is, hogy szerintem porckopásom van, ők meg kiröhögnek, hogy még tesire se járok, mitől lenne, ezért leszarják. csodálatos, hogy addig lett ez is elhúzva, hogy ahogy minusz fokok vannak már nem merek kimenni a lakásból, mert azt várom, mikor jön el az a pont, amikor annyira begörcsöl a térdem, hogy leesek a lépcsőn, vagy szarul lépek a bokám miatt és kitöröm a lábam...
megoldás: csináljam végig a három hónapos kúrát, vagyis fizessek húszezret, ha nem akarom hogy pár év múlva meg is kelljen műteni. hát köszönöm...
12 felhasználónak tetszik: Phaedra, Pöttömke, janet7, AFCfan, Szandi0820, riri17, MadHatter, Fannycska999, baisée, icarlyluv, Earth Song, ApusztákBoszorkánya
2014. november 28. 12:26 #8950
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Idézet (Sally Sparrow @ 2014.11.28. 08:14)
Látom, zajlanak itt az események. Ha jól vettem ki, akkor a bizonyos kampányfilm volt a téma. Lehet, nem leszek népszerű, de pár mondatban én is elmondom a véleményemet.
Én is inkább azokkal értek egyet, akik nem akadnak ki a filmen. A nők igenis tehetnek róla (nem mindenki, de sokan), hogy kipécézik őket. Jóval nagyobb eséllyel néznek ki pasik olyan csajokat, akik "nem tudnak magukról" és kint van mindenük a ruhából. Sok nőnek ma már annyira nincs önkritikája, hogy az valami elképesztő. Szinte tálcán kínálják fel magukat és amikor inzultus éri őket (és itt most nem feltétlenül a nemi erőszakra gondolok), akkor még ők csodálkoznak. Tele van a net olyan lányok képeivel, akik alig valamiben mutogatják magukat, mint holmi árucikket... Kéremszépen, mit üzen(het) ez egy pasinak..? Na ugye, hogy ugye...
Nem azt mondom természetesen, hogy aki tiszta öntudattal bír, "slapmosan" öltözik, meg nem sminkel és nem mutogatja magát alig ruhában nem eshet áldozatul az ilyen embereknek, de jóval kisebb az esélye, mint annak, aki lerészegedik, már-már nem is tud magáról, ráadásul kint vannak a különböző testrészei... 
Mint ismeretes, a férfiember - állítólag - nagyon is vizuális típus, nekik már elég a puszta látvány... Persze a durva megnyilvánulás nem mindenkire igaz, de előbb kihozza az "állatot" az erre hajlamos férfiakból a magát tálcán kínáló nő, mint az, aki nem így tesz.
Nem mondom azt, hogy megérdemlik a támadást/inzultust a nők, akik így viselkednek. Mert nem. Senki nem érdemel ilyet. De könyörgöm, azt ne mondja már senki, hogy ezzel a viselkedéssel, megjelenéssel nem a saját maguk kárára tesznek. Mert igenis ők IS tehetnek sok esetben arról, hogy pont őket pécézik ki.
Ez a fene nagy női egyenjogúság meg feminizmus már sok nő agyára ment, attól tartok. Mindennek van egy határa. Ez az én véleményem. Lehet jól érezni magukat, lehet csinosan öltözködni, de nem kéne átesni a paci túloldalára.
És mindezekkel nem a férfiakról akarom elhárítani a felelősséget. Mert nem. Aki hajlamos erre, "azzal nem lehet mit tenni" sajnos. De nem kell olaj a tűzre, ha lehet így fogalmazni...

Bocsánat, hogy Téged idézlek be, nem pont a Te véleményedre reflektálok, hanem azokéra is, akik ezt az álláspontot osztják.

Felfogás kérdése, hogy ki hogy öltözködik. Van, aki tisztában van adottságaival, és bizony nem rest megmutatni a külvilágnak, amivel a természet, és a jó gének megajándékozták... (ha valaki ÍGY érzi jól magát, hát Istenem. Ez van.) Itt most nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy kirakja mellét, combnyakig felsliccelt ruciban flangál, hanem akiben benne van a hajlam a perverzióra, az már attól beindul, hogyha egy nőt meglát mondjuk egy testhez simuló ruhában. Az meg szerintem egyenesen nevetséges, hogy egy nőnek feszengenie kell már attól, ha mélyen dekotált ruhát vesz fel, vagy miniszoknyát, nehogy ráugorjon valami perverz állat, és tönkretegye az életét azzal, hogy megerőszakolta (NEM általánosságban a férfiakra értem ezt, hanem azokra, akik nem bírják féken tartani a nemi vágyaikat.) Ennyi erővel a nő is rontson meg egy férfit, ha épp olyan naci van rajta, aminek derékrészénél kikandikál egy kicsit a boxer, vagy nyáron félmeztelenül közlekedik. Persze ez a ritkább eset, ha fordított felállásban történik meg az erőszak -nyilvánvaló okokból. Hozzáteszem gyorsan: a nemi erőszak az ÉN szememben akkor is elítélendő, ha nő teszi azt egy férfivel...
13 felhasználónak tetszik: Phaedra, janet7, AFCfan, Szandi0820, riri17, MadHatter, drfan, icarlyluv, Nina 10, Glamster, hungergamesFan16, Midnight Memories, ApusztákBoszorkánya
2014. november 28. 13:25 #8951
- törölt felhasználó -    
Bocsánat az off -ért, de nem tudok elmenni én sem szó nélkül emellett, bár janet7, Pöttömke, ZitaTwilight és a többiek már mindent leírtak, amit én is gondolok. Mindig borzasztóan fel tud bosszantani, amikor azt hallom, hogy a nő hibája, hogy megerőszakolják. Majdnem kereken egy évvel ezelőtt, épp egy barátnőmmel sétáltunk "haza" - nagykabátban és nadrágban - amikor barátnőm arra lett figyelmes, hogy valaki követ bennünket. [A legmorbidabb az egészben az volt, hogy rajtunk kívül senki nem volt a város azon részén] Ő futásnak akart indulni, de mivel apu kommandós volt, így az évek során volt részem jó néhány oktató jellegű monológban minden alkalommal, akárhányszor elindultam otthonról bármilyen 'buliba', azokat felidézve pedig próbáltam azt mutatni, hogy nyugodt vagyok, és az addigi tempónkban tovább sétálni egészen a házig. Mivel barátnőm nővérének lakására mentünk, aki társasházba lakik, várnunk kellett arra 1-2 percet - ami akkor számomra örökkévalóságnak tűnt - hogy az ajtó kinyíljon és betudjunk menni. Mindeközben ez az undorító férfi, végig ott álldogált mögöttünk egy karnyújtásnyira, és a nemi szervét tapogatta [valamit motyogott is mellé, de nem értettem, de nem is nagyon érdekelt] és csak arra tudtam gondolni, hogy nyíljon már végre az ajtó, amint ez megtörtént, azonnal berohantunk és becsaptam az ajtót, amilyen gyorsan csak tudtam, nehogy utánunk jöjjön, és szaladva mentünk fel egészen a 4. emeletig. Az egyetlen szerencsénk szerintem csupán az volt, hogy ketten voltunk. Én továbbra is kitartok amellett, hogy az ilyen beteg embereknek - mert ezek betegek, mégpedig mentálisan - tök mindegy, hogy mibe vagy, ha egyszer bekattan náluk valami, akkor aztán....

Idézet (Pöttömke @ 2014.11.28. 12:26)
Itt most nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy kirakja mellét, combnyakig felsliccelt ruciban flangál, hanem akiben benne van a hajlam a perverzióra, az már attól beindul, hogyha egy nőt meglát mondjuk egy testhez simuló ruhában. Az meg szerintem egyenesen nevetséges, hogy egy nőnek feszengenie kell már attól, ha mélyen dekotált ruhát vesz fel, vagy miniszoknyát, nehogy ráugorjon valami perverz állat, és tönkretegye az életét azzal, hogy megerőszakolta (NEM általánosságban a férfiakra értem ezt, hanem azokra, akik nem bírják féken tartani a nemi vágyaikat.) Ennyi erővel a nő is rontson meg egy férfit, ha épp olyan naci van rajta, aminek derékrészénél kikandikál egy kicsit a boxer, vagy nyáron félmeztelenül közlekedik. Persze ez a ritkább eset, ha fordított felállásban történik meg az erőszak -nyilvánvaló okokból. Hozzáteszem gyorsan: a nemi erőszak az ÉN szememben akkor is elítélendő, ha nő teszi azt egy férfivel...

meghajolo.gif meghajolo.gif
11 felhasználónak tetszik: Phaedra, janet7, AFCfan, Szandi0820, riri17, MadHatter, Pöttömke, drfan, IQninja99, icarlyluv, ApusztákBoszorkánya
2014. november 28. 14:26 #8952
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Azokat véditek, akik életeket tettek tönkre, mert ez tisztára logikus, ugye? Jóhogy szobrot nem emelünk az erőszaktévőknek, a megerőszakolt nők pedig elkapják méltó büntetésüket. Lassan 2015-öt írunk és még mindig ott tartunk, hogy az áldozat vállalja a felelősséget azért, mert a másik képtelen volt ember módjára viselkedni. Addig rizsázzák az áldozatnak, hogy ő a hibás, még végül el is hiszi. Mindenhol arra hívják fel a figyelmet, hogyan ne legyél áldozat, de azt sehol sem említik, hogy hogyan ne légy erőszaktevő. Ez szerintem kb. olyan, mintha soha életedben zuhanyoznál le, de mindig befújod magad dezodorral.

110.gif 110.gif 110.gif
14 felhasználónak tetszik: Earth Song, Phaedra, janet7, AFCfan, Szandi0820, riri17, Fannycska999, drfan, IQninja99, baisée, icarlyluv, Nina 10, Glamster, ApusztákBoszorkánya
2014. november 28. 14:59 #8953
- törölt felhasználó -    

Nem kell ide belekeverni a feminizmust, mert ennek rohadtul semmi köze ahhoz. Szimplán arról van szó, hogy MEGERŐSZAKOLNAK valakit, és ez semmiképpen sem helyes, meg semmiképpen sem az áldozat hibája, akármilyen állapotban is volt vagy akárhogy is nézett ki. Nem, nem az. Aki nem tudja magát lenyugtatni ha egy csinos vagy részeg nőt lát, és feltétlen meg kell erőszakolnia, abban van a hiba. Nem, nem az áldozatban. Ha valakit meggyilkolnak kétezer forintért az utcán, akkor is ő tehet róla, hiszen minek vitt magával pénzt? Csak a bajt kereste... rolleyes.gif Talán a nők nem halnak bele az erőszakba, de az életük tönkre lesz téve. És egyébként hol van női egyenjogúság? Szinte sehol. Attól, mert lehet szavazni még nem vagyunk egyenjogúak. De ez kicsit komplikáltabb, nem is ide tartozik, de szerintem teljesen jogosan akadtunk ki ezeken a kommenteken. Mert nőként iszonyatos ilyeneket olvasni, nem a feminizmus miatt. Nem.
9 felhasználónak tetszik: Phaedra, janet7, AFCfan, Szandi0820, riri17, MadHatter, IQninja99, icarlyluv, Glamster
2014. november 28. 17:10 #8954
janet7
janet7

Státusz.

Aki hajlamos erre, "azzal nem lehet mit tenni" sajnos. De nem kell olaj a tűzre, ha lehet így fogalmazni...

Én is erre válaszolok most, de nyilván mindenkinek mondom, aki ezen a felfogáson van.

Hohó, na itt van a gond. Hogy elfogadjuk, minden további nélkül, hogy hát vannak ilyen emberek és ez rossz. Hogy kijelentjük, hogy velük "nem lehet mit tenni", ergo a mackónadrág sem lenne megoldás. DE azért mégis megmondjuk a lányoknak, hogy hogy öltözködjenek. Vágod, kijelented, hogy öltözködj így és ne úgy, de egyébként mindegy, mert ha olyannal akadsz össze, aki képes rá, akkor úgyis megteszi. Ezt így hogy??? Csak olyanok tesznek ilyet, akik... "hajlamosak" rá (nem szeretem ezt a szót, mert teljesen úgy hangzik, mintha nem az ő hibájuk lenne és nem tehetnének róla, csak hopp ilyen hajlammal rendelkeznek és nem lehet mit kezdeni ezzel) nekik pedig mindegy, ha mackóban vagy is. Egyébként pedig akkor is lenne kifogás, részben a mentegető "hát istenem, hajlamos rá, FÉRFIBÓL VAN" vagy más, ami a nőket hibáztatja. Mindig meg lehet találni azt a képletet, ami a nőt hozza ki rossznak, ha nem rövid szoknyával és sok piával, akkor mással. Mennyire hangzik nevetségesnek, hogy elismerjük, hogy aki ilyen az megteszi, de mégis arra fogjuk, hogy rövid szoknya. Megállítaná őket, ha bokáig érő szoknya lenne? Vagy a szoknya is sok? Akkor mackónadrág. Megállítaná őket? Megváltoztatná azt, hogy ők ilyen rohadék mocsok állatok? Nem??? Akkor miről beszélünk? Az erőszak sem a szexről szól, nem arról, hogy kívánlak, vonzó vagy, hanem arról, hogy jobb vagyok nálad, erősebb vagyok, rendelkezem a tested felett és azt teszek vele amit akarok, ha épp úgy van kedvem. Ennek pedig semmi köze semmihez. Legközelebb elég lesz annyi, ha az áldozat szép...vagy épp kéznél volt. Nem kell ehhez rövid szoknya. De mondom, akkor is megtalálnátok a hibát AZ ÁLDOZATBAN, a bűnös pedig akkor is csak annyit kapna, hogy ő hajlamos. Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem úgy fogjuk föl, hogy aki hajlamos kitenni mindenét (amihez egyébként 100%-ban joga van), azzal nem lehet mit tenni. Hülyén hangzik, mi? Mert nem így van. Mert egy döntés, hogy hogy öltözöl fel. De van még egy új információm: egy döntés az is, hogy megerőszakolsz valakit, vagy nem. Nem egy elfojthatatlan vágy, vagy egy betegség, ami ellen nem tud mit tenni, nem esik össze és ébred fel arra, hogy ő megerőszakolt valakit, hanem ELDÖNTI.
A NEM pedig mindig NEM. Teljesen mindegy, hogy miben vagy és hogy mennyit ittál, ha NEM, akkor NEM és itt kéne vége legyen a történetnek. Az, hogy mégsincs az kizárólag egyetlen ember hibája, és nem, az nem az áldozat meg a rövid szoknyája. Normális férfi egyébként sem szexel olyan nővel, aki olyan részeg, hogy alig van magánál, még ha az nem is ellenkezik erőszakosan, akkor is. De ezt sem vesszük észre, ezért van, hogy nem csak azért erőszakolnak, mert úgysem kapják el őket, mert úgy is meg lesz mondva, hogy az áldozat mit csinálhatott volna másképp, nem...HANEM MERT NEM IS HISZIK, HOGY ERŐSZAKOT KÖVETTEK EL! Már akkor is kétséges, ha az áldozat -sokadjára említem tudom, de ezt hajtogatjátok ti is- részeg volt és úgy volt öltözve ahogy, mert akkor biztos ezt akarta. Magyarázzam, hogy ez milyen nonszensz, vagy nem kell? De sok esetben maga az áldozat sem tudja, vagy nem meri magának bevallani, hogy ez bizony erőszak volt. Mondta ő, hogy nem, de talán nem elég határozottan. Talán nem hallották. Vagy nem is mondta, de részeg volt, lehet, hogy beleegyezett. Vagy ez sem, de a párja tette, a párunk meg ugye nem erőszakol, mert együtt vagyunk. Csak egy pár a hihetetlenül káros tévhitek közül, amik nem csak hogy azt eredményezik, hogy az erőszakoló nyugodtan elsétál és egy percig sem lesz a hátralevő életében lelkiismeret furdalása, de azt is, hogy az áldozat egy szót sem szól az esetről, mert nem mer, mert nem tudja, hogy ez bele fér-e a nagykönyv szerint, hogy ezt elhiszik-e, hogy egyáltalán az volt-e, ami volt. Vagy ha mégis beszél, akkor ezzel a felfogással kell szembesülnie azoktól, akik elvileg azért vannak, hogy segítsenek.
Mi a helyzet azzal, ha nő erőszakol férfit? Vagy ha férfi-férfit? Vagy ha a párod erőszakol meg? Ott ki volt rosszul öltözve, ott ki ivott sokat? Vagy (...Nem jövök megint a mackónadrágos példával, de képzeljétek ide).
Miért nem jelenti ki az ilyen felfogással rendelkező személy egyszerűen, hogy gyűlöli a nőket? Gyűlöli a nőket, akik isznak. Gyűlöli a nőket, akik kihívóan öltözködnek. De akkor gyűlöli azokat is, akik nem testőrrel mennek buliba. Úgy amblokk gyűlöli az egész női nemet (hiába tartozik bele sok esetben), mert bizony ez a helyzet, lehet hülyíteni magunkat, meg hüledezni, hogy már hogy gyűlölném, de sajnos egy "én nem a férfiakat védem" összegző mondat egy olyan szöveg végén, ami éppen azt teszi nem elég. Meg akarja szabni, hogy hogyan tegyen olyan dolgokat egy nő, amivel nem bánt senkit, megvédve (igen, megvédve, bizony bizony) ezzel azt, aki BÁNT. Indifferensen áll ahhoz, hogy valakit megerőszakolnak és ha hall róla, 100%, hogy az első kérdése nem az erőszakolóról lesz. Ez nem fura kicsit?

Idézet
Ez a fene nagy női egyenjogúság meg feminizmus már sok nő agyára ment, attól tartok. Mindennek van egy határa.

Szó sincs erről. Bár lehet, hogy máshol ennyire elborult világkép az, hogy elítélik a nemi erőszakot és azt merik hibáztatni, aki elkövette, nem azt aki elszenvedte, de akkor ott igen komoly gondok is vannak. Pontosan mi az, ami itt már túl sok, meg arra utalna, hogy bármi az agyunkra ment? Hogy nem védjük az erőszakolókat? Hogy nem vagyunk hajlandóak elfogadni, hogy az lenne bármiben is a hibás, aki a saját testére azt húz amit akar, hanem inkább az, aki BÁNT? Érdekes, mert nekem ez a normális, de biztos csak mert az agyamra ment az az ördögi, szörnyű-szörnyű női egyenjogúság ELMÉLETE, mert hogy többek közt ezekből a kommentekből látszik, hogy baromi messze vagyunk még a gyakorlattól.
Mindennek van határa, hmm... Szerintem is. Csak nálam a határ nem ott húzandó meg, ahol valaki rendelkezik a saját testével, nem szégyelli, úgy néz ki, ahogy szeretne szégyenérzet nélkül, szereti magát és megmutatja, ha épp úgy van kedve. Hanem valahol ott hogy ööö... NEMI ERŐSZAK?
A határ ott kezdődik, ami káros másokra. Hány embert bánt egy rövid szoknya? És egy nemi erőszak? Köszönöm.

És akkor pár kérdés, ha már ilyen szilárd meggyőződéssel hiszitek (mert hiába hangzik ez durván, ezt írjátok le, nem is annyira burkoltan csak figyeljétek meg), hogy egy kihívó ruha és egy magánál nem lévő nő azt az -egyébként teljesen természetes, de legalábbis el nem hárítható- reakciót vonja maga után, hogy megerőszakolják.
Ha egy étteremben érzed az étel illatát, ellopod és utána azt mondod, hogy talán nem kellett volna engedni, hogy érezzék az emberek, mert ez kísértésbe hoz?
Ha egy kirakatban látsz valamit, ami ku rvára tetszik, de nincs pénzed rá, betöröd a kirakatot, elviszed és utána azt mondod, hogy nem kellett volna kirakni, hogy lássák?
Ha látsz valakin egy cipőt, ami tetszik, de neked nincs...lelopod róla és megkérdezed, hogy ha ennyire zavarja, akkor minek vette fel, hiszen tudta, hogy elég jó és megtetszhet másoknak?
Ha valaki nem tud úszni, belelököd a tengerbe és ha megfullad azzal védekezel, hogy ha tudott volna úszni, akkor nem történik ez, brühühü?
Fejbe csapdosol random embereket az utcán kalapáccsal, mondjuk mert nem tetszik ahogy néz, vagy csak buliból, aztán megkérdezed, hogy miért nem volt rajta védőfelszerelés (köszi Zita)?
Ha valaki ilyen ruhában jelenik meg előtted, megölöd? Hiszen Ő MAGA KÉRTE, A RUHÁZATÁVAL SZABÁLYOSAN UTASÍTOTT RÁ (pontosan ez volt a célja egyébként ennek a ruhának, hogy megmutassa mekkora böszmeség a rövidszoknyasokpia elmélet). Akkor hogy lehet, hogy a mai napig él, senki nem ölte meg?
De akkor menjünk el odáig, hogy megölsz bárkit is, csak mert él? Ha nem élt volna, nem tudtad volna megölni, ő a hibás. Hasonlóan jó indok.
Tudnék még körülbelül hárommillió ilyen példát írni? (Igen.)
Ezekre a kérdésekre mind "nem" a válasz? MIÉRT? Mert nem vagyunk állatok? Mert tudunk uralkodni magunkon? Mert tudjuk, hogy nem szabad, törvénytelen, ROSSZ? Mert tudjuk, hogy nem a kirakat, az ételszag, a cipő, az úszni nem tudó ember, stb. hibája lenne az, hogy szemétládák vagyunk? Lehet.
12 felhasználónak tetszik: Earth Song, Heidi98, Phaedra, Szandi0820, AFCfan, riri17, MadHatter, drfan, icarlyluv, Glamster, hungergamesFan16, IQninja99
2014. november 28. 17:27 #8955
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Idézet (Angel @ 2014.11.27. 18:54)
A fiatalság nagy részével...
A mai nap folyamán a tanárunk felhozta ezt a megerőszakolós videót, amit a rendőrök készítettek, és a lányokat állítják be a rossznak. Amiben igazuk van. Azt veszem észre, hogy egyre fiatalabban kezdenek el cigizni, piálni, bulikba járkálni, és olyan kirívóan öltözködni, mint ahogy egy átlagos felnőtt öltözne. Helyesen írni, beszélni sem tudnak, de azt már tudják, hogy melyik koktélba mi kell, milyen mennyiségben, hogy melyik ciginek van a legjobb íze stb. Egy ponton valahol a felnőttek a hibásak, a szüleik, hiszen nagyon engedékenynek kell lenniük ehhez, de viszont erről sem igazán ők tehetnek, hanem az, hogy éjjel-nappal dolgozniuk kell, hogy megéljen a kis család, és a gyerek magára marad, felfedezi a világot. Viszont én ettől kapok frászt. Én 19 éves létemre nem járok egyik buliból a másikba, pláne nem hulla részegen, bevallom iszok, de azt is itthon, és mértékkel (nem, nem a vödör a mértékem xD) és igen ritka. De ők 13 évesen már hulla részegen mászkálnak éjszaka kirívó cuccokban, persze, hogy a férfiaknak elcsavarják a lenti fejüket, és azok ilyeneket csinálnak.
A fiatalság el van rontva teljesen. Na meg amikor ide feljövök, és egyik profilról a másikra lépkedek, és szembe jönnek a 9-10 éves lányok profiljai... először írni, és fogalmazni kéne megtanulni, nem a neten lógni... legszívesebben az összeset letiltanám az internetről, de sajnos nem vagyok az anyjuk, hogy ezt tegyem. De ha lesz gyerekem tudom, mit nem fogok csinálni... és mit kell tennem...

Olyat tudtam volna erre reagálni... de nem teszem, mert kitiltanának innen.
9 felhasználónak tetszik: Phaedra, janet7, AFCfan, MadHatter, Fannycska999, drfan, icarlyluv, Szandi0820, Dórika12
2014. november 28. 17:35 #8956
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Először is. Szerintem elég tisztán leírtam, hogy ha valakit "csak úgy" megerőszakolnak az utcán, arról abszolút nem ő tehet, ha amúgy teljesen józan és normális emberről beszélünk. Az már nem az én bajom, hogy, mint a birkák csak a negatív részét fogtátok fel és szajkóztátok. VISZONT! Ez az egész nem a megerőszakolásról szól, mint azt ti gondoljátok, hanem egy nyamvadt reklámkampányról. Én láttam a videót. Bulizó, részeg fiatalok vannak benne. És nekem ne mondja senki, hogy az normális, hogy egy nő magatehetetlen részeg és a sok drogtól már nem is lát. Akkor körülbelül annyi intelligenciája lehet, mint annak a perverz őrültnek aki nőket erőszakol meg. Nem általánosságban beszéltem, hanem arról ami a videóban volt. Az pedig szerintem igenis elítélendő.
1 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya
2014. november 28. 17:36 #8957
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837

Végre valaki, aki érti, mire gondolok. Persze a férfiak is tehetnek róla egy ponton, de nem értem miért kell rögtön letámadni. Van egy véleményem, és én ahhoz tartom magam. Igaz a férfiakra való nézőpontom elmaradt, azonban igen, mindenkinek igaza van, hogy a férfiak is tehetnek róla, meg hát... igen végül is nagyon sokan. Nem mindenki, de nagyon sokan. Ekkora ügyet azért nem kellett volna belőle csinálni... fura, hogy azért a többség a nők mellett állnak, de kinek mi a néző pontja.

Bocsánat, hogy volt egy véleményem és lemertem írni... többet ilyen nem fordul elő. Mindenkitől...
4 felhasználónak tetszik: Lizania, Beyla, Nina 10, ApusztákBoszorkánya
2014. november 28. 17:51 #8958
- törölt felhasználó -    
A kommentek elnézve, ilyenkor bánom azt, hogy ember nevezetű lénynek születtem rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Nina 10, Szandi0820, Dórika12, ApusztákBoszorkánya
2014. november 28. 17:55 #8959
janet7
janet7

Státusz.
Idézet
Ez az egész nem a megerőszakolásról szól,

1)
Idézet
Igenis tehetnek róla azok akiket bulikban erőszakolnak meg úgy, hogy holtrészegek és bevannak nyomva.

2)
Idézet
De ezek a nagy partylányok meg is érdemlik ha ennyi eszük van

clapping.gif

(Az a baj, hogy nem fogod fel, hogy nem választhatod el egymástól a kettőt. Nem jelentheted ki, hogy aki nem iszik és megerőszakolják, az nem hibás, aki meg igen, az hibás. Mert az elsővel már elismered, hogy NEM az alkoholról szól a dolog. Az, hogy neked nem tetszik, ha sokat isznak és lerészegednek, sallala, az a te dolgod. De NE keverd bele a nemi erőszakot, NE jelentsd ki önkényesen, hogy aki iszik az hibás, aki nem az ártatlan, mert az egyik már kizárja a másikat, próbáld már meg megérteni.)
10 felhasználónak tetszik: Phaedra, AFCfan, MadHatter, Fannycska999, drfan, icarlyluv, riri17, Glamster, Szandi0820, IQninja99
2014. november 28. 18:01 #8960
- törölt felhasználó -    
Hát a tornatanárunk mindig elvárja,hogy szuper jó legyek tornábol.Lehet,hogy én másba leszek jó sad.gif .
1 felhasználónak tetszik: Nina 10
540 oldal 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!