Tőlem lassan csak azt szabad megkérdezni, hogy épp mivel nincs...
A családdal. Amúgy is elég frusztrált vagyok a suli miatt, teljesen kezdek összeomlani lelkileg (majd a továbbiakban közlöm miért...), és akkor haza érek rohadt fáradtan, és azt kell hallgatnom, kinek mi a baja a másikkal, már megint mi nyomja a lelküket, egyéb nyomorok. Anyu volt kórházban 2 napja, és folyamatosan hallgatom, hogy mert nővérem játssza az istent, fontoskodik, akkor apám hipochondert játszik, mert húgom is beteg, és miután volt vérvételen meg röntgenen apu is elment... na most apu már 3 hete közölte, hogy kell mennie, meg hát nálunk nővérem és anyum szerint apunak nem lehet semmi baja, mert mindent csak megjátszik... persze egy gyári munkás, aki 20 éve rakodó gépekkel foglalkozik megjátssza magát, úgy, hogy a bokáját is ő magának dagasztja be valahogy, és saját magának írja fel a gyógyszereket... hooogyne
A másik a hímnemű egyedek, akikkel összehoz a sors. Elhiszem, hogy nincs jobb dolguk, mint szegény lányokat kergetni meg... igen.
[rizsa következik] De amikor ezzel a személlyel megismerkedtem, alig vártam, hogy lehessen köztünk valami... aztán kb. 6-7 hónappal később egy szép őszi éjjel valóra is vált ez a dolog (
) Imádtam: boldog voltam, pillangókat lehetett velem fogatni, mindent feladtam volna érte, és annyira motivált, hogy találkozhassak vele, hogy képes voltam reggeltől estig (igen suliban szünetben, hazafelé a buszon...) tanulni, és nagyon jól éreztem magam, hívott folyamatosan, hívtam, volt, hogy fél 11-kor beszéltünk TELEFONON (nem facebookon...). Névnapomra is meglepett, karácsonyra is megleptük egymást. Aztán jött a krach. Január óta nem hív fel egyszer sem, csak ha valami van, ha épp nem tudunk találkozni. Legszívesebben otthagynám, de... túlságosan szeretem. Megbeszéltük az egészet, de... nekem nagyon rosszul esik, hogy napokig azt sem tudom él-e vagy hal, a telefonokra nem válaszol, sms-ekre még annyira sem...
[rizsa vége] Na mindegy. Szóval ebből csak azt akartam kihozni, hogy 1-2-3 hónapig szép szóval illetnek, 'kis szívem' 'drágám', ilyen meglepi, olyan meglepi, ennyit találkozni, annyit beszélni. Aztán kihuny ez az egész. Akkor ne az elejébe fektessék az energiájukat, hanem szépen fokozatosan, mert ez így nem tudom miért jó nekik. Én speciel nagyon hisztis tudok lenni ilyen dolgokért, de van amikor már annyira elegem van belőle, hogy leülök csendben, és gondolkozok, nézek ki a fejemből...
Aztán a harmadik (igen, ez már az utolsó...), hogy még mindig van 3 hónap ebből a retkes iskolából. Nem lenne semmi bajom, mert már kezdek beletörődni, hogy ilyen sokat kell tanulni, és a tanárokkal sincs most épp gondom. Sokkal inkább az osztálytársaim, 'barátaim' miatt van az egész. Ha tehetném, és leigazolhatnám, be sem mennék. Nem is érdekelne a sok óra. De ezeket a birkákat nézni egész nap, és hallgatni őket... Na most 4 személyről lesz szó. Hívjuk őket Sz-nek, E-nek, J-nek, M-nek. Na szóval, M félévkor sulit váltott, és Sz-nek a legjobb barátnője volt, szóval amíg itt volt, ránk sem bagózott. Aztán M elment, egyből jött oda hozzánk. E és J persze 'jaj, nem fogjuk hagyni, hogy visszajöjjön...' Persze
Kb. 3-4 hete (igen hete, csak most bukik ki az egész belőlem) egy busszal jönnek reggel (persze én nem, mert én nem oda valósi vagyok, ahova ők), és beérve kezdődik a kétszínűség újabb és újabb felvonása. Napok óta frusztrál az egész, és már beszélni sincs kedvem velük. E és Sz nagyon jó pajtik lettek, én meg magamba fojtom az egészet. Hozzám már nem is jönnek oda, már nem beszélnek velem, mintha... leprás lennék b***** meg...
Aztán ma sikerült erre még egy lapáttal tenni. Nem éreztem magam amúgy sem elég szarul ez miatt (neeem, tényleg nem...), kint telefonáltam a folyosón, és mikor visszaértem egy csoportba tömörültek. Gondoltam, na beszállok a beszélgetésbe, és leültem közéjük. Nem kellett volna. E-nek kellett mennie a NAV-hoz, meg egy ajándékutalványt beváltani. S akkor már, hogy ne egyedül menjen, megy vele Sz meg J is. S akkor ha már úgy ott vannak, elmennek cukrászdába. Ülök, nézek bután. A vérnyomásom a csillagos eget verdeste, és a szemeimbe könnyek szöktek, és egy fanyar mosolyt ejtve feléjük inkább leültem a helyemre. Nekem nem szóltak. Pedig elméletileg E-nek én vagyok a legjobb barátnője... a f***omnak legyen ilyen barátnője. Sőt... meg vagyok egyedül is. Eddig is megvoltam, eztán is megleszek. Csak azért még is rosszul esik... Nagyon is.
Köszönöm a figyelmet, remélem senki nem unta halálra magát