Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. február 27. 14:26 #9361
healy.
healy.
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1192
Csatolások: 93
Azonosító: 240743
Idézet (riri17 @ 2015.02.25. 18:52)
Tegnap tesin azt a hülye Netfit szarságot csináltuk, ami akkora egy baromság, mert mi köze van a hajlékonyságnak ahhoz, hogy egészséges vagyok?  Szóval tegnap azt a hülye távolugrást csináltuk és nekem azóta leszakad mindenem. Nem tudom, hogy most tényleg ezért ez, de azóta fáj ennyire. Már a levegővétel is nehezemre esik, tüsszenteni nem is merek, az egész gerincoszlopom fáj. Anya meg elment barátnőzni és hagyott nekem egy gyógyszert, nem is érdekelte hogy ott bőgök, amit mellesleg a buszozás egész ideje alatt tartottam vissza.
Amúgy eddig mindenbe egészséges vagyok, kivéve az ingafutást, mert olyan köhögőrohamot kaptam, hogy inkább abbahagytam, majdnem megfulladtam.

Mi is ezzel szórakozunk pár hete, és még van egy csomó minden, de szinte az összes nagy hülyeség. Köze sincs az egészségünkhöz (pedig ez van feltüntetve), inkább ahhoz, hogy mennyi strapát bírunk. Attól, hogy valakiből nem robban ki az izom, nem feltétlenül rossz az egészségügyi állapota. Kitalálgatnak valami baromságot, ami után kb. mindenki a halálán van, de értelme nem sok van.
5 felhasználónak tetszik: IQninja99, riri17, Nina 10, Szandi0820, CandUs
2015. február 27. 15:53 #9362
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2015.02.26. 23:18)
Nincs vasfelszívódási zavarod véletlenül? Esetleg sok sóskát/spenótot eszel? Mert azok is rontják a vas hasznosulását.

De, mi is erre gondoltunk, de a b*zi háziorvosom nem nagyon erőlteti meg magát, fölírt még egy vas tablettát, aminek, mint később kiderült, még kevesebb a vastartalma, mint amit előtte 4 hónapig szedtem. dry.gif Viszont azt mondta, hogy korai lenne további vizsgálatokat tenni.
Minden nap direkt eszek valami olyat, amiben van vas, plusz a gyógyszer, nem tudom mit lehetne még tenni. De én úgy tudom, hogy a spenótban sok vas van, szoktam is inni minden nap turmixot. unsure.gif Egyébként meg sok más bajom is van a gyomrommal, meg az emésztésemmel évek óta, (most nem részletezném, gondolom senki nem kíváncsi rá rolleyes.gif ) úgyhogy gondolkodom, hogy kérek egy beutalót a belgyógyászatra, mert az is mondták, hogy lehet ez okozza.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Bátor Ventillátor, Szandi0820
2015. február 27. 16:19 #9363
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Idézet (wiky96 @ 2015.02.27. 15:53)
De, mi is erre gondoltunk, de a b*zi háziorvosom nem nagyon erőlteti meg magát, fölírt még egy vas tablettát, aminek, mint később kiderült, még kevesebb a vastartalma, mint amit előtte 4 hónapig szedtem. dry.gif Viszont azt mondta, hogy korai lenne további vizsgálatokat tenni.
Minden nap direkt eszek valami olyat, amiben van vas, plusz a gyógyszer, nem tudom mit lehetne még tenni. De én úgy tudom, hogy a spenótban sok vas van, szoktam is inni minden nap turmixot.  unsure.gif Egyébként meg sok más bajom is van a gyomrommal, meg az emésztésemmel évek óta, (most nem részletezném, gondolom senki nem kíváncsi rá  rolleyes.gif ) úgyhogy gondolkodom, hogy kérek egy beutalót a belgyógyászatra, mert az is mondták, hogy lehet ez okozza.

A spenótban pont hogy kevés a vas (a mítosz egy rossz helyre írt tizedesvessző miatt keletkezett laugh.gif ), és ami van, annak a felszívódását is nagyban rontja az oxálsav. Lehet attól van, szóval ja, nézesd meg. Bár nem vagyok orvos, nem értek hozzá biggrin.gif
2015. február 27. 17:08 #9364
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Unom már, hogy nem tudja megérteni mi a bajom. Nem érti meg, hogy nekem nincs semmi kedvem elmenni holnap bulizni, mert még mindig majdnem leszakad a hátam. Elhiszem, hogy hiányzom neki, nekem is ő, de ezt megkell értenie. Mostanában nagyon sokat veszekedünk, túl sokat is, de ha én kiborulok azt ő annak veszi, hogy bunkózom pedig csak idegileg vagyok ki, de nehogy rákérdezzen. Ha ezt leírom neki, akkor azonnal tereli a szót, amit nagyon, de nagyon unok már. És rosszul is esik.
A tesitanárom mondta, hogy lehet a gerincemmel van valami, ferdülés vagy valami más. De apa szerint ez lehetetlen. Hiába mondtam neki, hogy akár fenőtt korba is kijöhet, ő szentül megvan győződve arról, hogy mivel engem évkig hordott ortopédiára, ott ezt biztos észrevették. Ismét megkaptam hogy hülye vagyok és lusta, de igazság szerint én ezt annyira megszoktam már, hogy csak megszokásból bőgök ezen órákat.
8 felhasználónak tetszik: IQninja99, AFCfan, Nina 10, Good Girl1999, menthol, Szandi0820, healy., Lizania
2015. február 27. 17:58 #9365
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2015.02.27. 16:19)
A spenótban pont hogy kevés a vas (a mítosz egy rossz helyre írt tizedesvessző miatt keletkezett laugh.gif ), és ami van, annak a felszívódását is nagyban rontja az oxálsav. Lehet attól van, szóval ja, nézesd meg. Bár nem vagyok orvos, nem értek hozzá biggrin.gif

A spenótban és társaiban kérem szépen nemhemvas van, amelyek sokkal nehezebben szívódnak fel. Ezért ajánlott a vörös húsok (pl. marha, vadhúsok) fogyasztása, ugyanis abban a vas hemvasként van jelen, vagyis olyan formában, mint a vörösvérsejtek hemoglobinjában - tehát könnyebb a felszívódás. Egyébként én is görcsöltem ezekkel a vastartalmú című kajákkal, és megjegyzem sz*rt se értek. Először nekem Maltofer rágótablettát írtak fel folsavval, de kábé, mint halottnak a csók. Viszont évek óta a Ferrograd folic vas-folsav kombinált olasz gyógyszert szedem, és a vasamat szépen fel is vitte. Egyébként anaemia mögött állhat okkult vérzés is, nekem pl. első sorban ez hívta fel a figyelmet a Crohn-betegségemre. Érdemes kivizsgáltatni, bár én úgy tudom, hogyha vasat néznek és esetleg eltérő a vörösvérsejt szám, illetve a hemitokrit, akkor néznek TVK-t, vagyis teljes vas kapacitást, ami ugyebár a szervezet vasfelvevő képességéről ad tájékoztatást.
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, CandUs
2015. február 27. 18:05 #9366
isabellastyles
isabellastyles
új tag

StátuszEldöntheted, hogy élni, vagy létezni akarsz - Harry Styles ❤
Hozzászólás: 39
Csatolások: 0
Azonosító: 238001
Azzal éppen hogy a drága orvosom hiába mondja és csak mondja hogy "ír fel másik gyógyszert, semmi baj drágám" rohadtul nem használ semmi:DD hiába szedem normálisan úgy köhögök két hete hogy esküszöm egy kutya megirigyelné.. még a 150ft-os köptetőt aminek hányás íze van, azt is beszedtem xd erre még mindig itt vagyok lázasan/hőemelkedessel, torokfájdító köhögéssel, náthával, és végtag fájdalmakkal.
de nem baj.
3 felhasználónak tetszik: Nina 10, Lizania, ilus1996
2015. február 27. 20:40 #9367
- törölt felhasználó -    
Nem tudom, mennyire normális az, hogy akárhányszor jövök haza, úgy vagyok vele, hogy inkább bárhová mennék ehelyett.
Nem értem, hogy a drága szüleimnek miért jó az, hogy addig vágnak a fejemhez olyan dolgokat, amik nem, hogy nem igazak, de ha én mondtam volna ezt nekik, már alulról szagolhatnám a virágokat, és mostmár teljesen kiborultam.
Anya nekem állt mondogatni, hogy milyen buta vagyok (bár az ő végzettségét, és az érettségi jegyeit tekintve szerintem kettőnk közül nem én vagyok a butább), és már annyira idegesít, hogy mondtam neki, hogy azért ő sincs túliskolázva, erre apám olyan szinten leb*szta a fejem, és olyan dolgokat vágott hozzám, ami annyira szrul esett.. És amikor már nem bírtam ki, bejöttem bőgni a szobámba, ezután "hisztis p*csa" lettem. Az ilyenek miatt amikor csak van rá okom, elhúzok itthonról, de persze akkor meg azon vannak fenn akadva, meg gyakorlatilag mindenbe belekötnek, amibe egy kicsit is bele lehet. Komolyan mondom, már egyszer verne meg úgy, hogy legyen valami nyoma, és el tudjak menni a rendőrségre, mert ennél már minden jobb.
14 felhasználónak tetszik: IQninja99, Bátor Ventillátor, AFCfan, Nina 10, menthol, Szandi0820, healy., Lizania, Cute girl 998, CandUs, icarlyluv, Angel, Rocket, ilus1996
2015. február 27. 20:53 #9368
baby95
baby95
visszatérő vendég

StátuszDude, I almost had you
Hozzászólás: 422
Csatolások: 13
Azonosító: 203027
Rájöttem, hogy szeretem. De nem akarom. Kiborultam.
4 felhasználónak tetszik: IQninja99, Szandi0820, Lizania, Cute girl 998
2015. február 27. 21:36 #9369
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
Idézet (Beyla @ 2015.02.27. 17:58)
A spenótban és társaiban kérem szépen nemhemvas van, amelyek sokkal nehezebben szívódnak fel. Ezért ajánlott a vörös húsok (pl. marha, vadhúsok) fogyasztása, ugyanis abban a vas hemvasként van jelen, vagyis olyan formában, mint a vörösvérsejtek hemoglobinjában - tehát könnyebb a felszívódás. Egyébként én is görcsöltem ezekkel a vastartalmú című kajákkal, és megjegyzem sz*rt se értek. Először nekem Maltofer rágótablettát írtak fel folsavval, de kábé, mint halottnak a csók. Viszont évek óta a Ferrograd folic vas-folsav kombinált olasz gyógyszert szedem, és a vasamat szépen fel is vitte. Egyébként anaemia mögött állhat okkult vérzés is, nekem pl. első sorban ez hívta fel a figyelmet a Crohn-betegségemre. Érdemes kivizsgáltatni, bár én úgy tudom, hogyha vasat néznek és esetleg eltérő a vörösvérsejt szám, illetve a hemitokrit, akkor néznek TVK-t, vagyis teljes vas kapacitást, ami ugyebár a szervezet vasfelvevő képességéről ad tájékoztatást.

A szakértő hozzászólt biggrin.gif I stand corrected.
*themoreyouknow*
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2015. február 27. 21:41 #9370
- törölt felhasználó -    
A süket emberekkel pfuuu hogy utálom hogy ilyen idióták reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
2015. február 27. 21:41 #9371
- törölt felhasználó -    
Hát az osztálytársaimból.Mindenki 11-12 éves gyerekek,és volt már szinte mindenkinek 5-6 kapcsolata,ami egy hétig se tartott.Most komolyan mit akarnak egymástól?Ez nem igazi szerelem.Már 6 éve ismerjük egymást!Megáll az eszem.De ki is mutatják,hogy mennyire szeretik egymás!Ölelkeznek meg mit tudom én mit csinálnak...
Haj,de úgy fogom várni,amikor ordítozva szakítanak majd azok!Popcornnal fogom nézni rofl.gif
4 felhasználónak tetszik: AFCfan, Lizania, Cute girl 998, ApusztákBoszorkánya
2015. február 27. 22:44 #9372
- törölt felhasználó -    
Nem értem, hogy van az, hogyha egy lány "túl sok" rózsaszínt hord, és szereti a Barbie babákat meg hasonló, a társadalom által lányosnak ítélt dolgokat, azt egyesek rögtön megszólják, de egy fiúnak, ha sok kéket hord és csinálja a "fiús" dolgait soha senki sem szól egy rossz szót sem. Most akkor hogy van ez?
5 felhasználónak tetszik: Nina 10, IQninja99, Lizania, ilus1996, Szandi0820
2015. február 28. 09:19 #9373
- törölt felhasználó -    
Nekem csak abból van elegem hogy azok az emberek akik a baráratimnak vallják magukat első sorból szidják a kedvenceimet...nekem ez elėggė rosszul esik Ők meg csak nevetnek rajtam. :/
Ja van más is. Sokan vannak olyanok akik olyan látványosan szenvednek hogy rossz rájuk nėzni. Mikor megkėrdezed mi a bajuk hisztisen reagálnak hogy mėgis mi közöm van hozzá. -."-
2 felhasználónak tetszik: IQninja99, ilus1996
2015. február 28. 22:49 #9374
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2351
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Ha nem vagyok hajlandó elmenni egy random sráccal buliba aki aznap este beszélt velem először, akkor is facebookon, akkor frigid k***a (????)...legalábbis ez az este tanulsága úgy tűnik XD de ha megcsalnám a barátomat akkor az lenne a természetes... imádom a generációmat heart.gif
7 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, AFCfan, Szandi0820, IQninja99, Lizania, ilus1996, ApusztákBoszorkánya
2015. március 01. 13:41 #9375
healy.
healy.
Hozzászólás: 1192
Csatolások: 93
Azonosító: 240743
10 perce mentem le az udvarunk végébe (ami elég nagy, 1810 m2), és találtam egy macskafej nagyságú koponyát, sőt, biztosan macska volt, méghozzá egy felnőtt. Jópár hete pusztult el egy macskám, mert elég beteg volt, de nagyon durva, hogy pont az udvarunk végében, és csak most vettem észre. Bár több testrészt nem láttam, így is eléggé bánt, hogy így láttam Őt, mert biztos vagyok benne, hogy ő volt az.
8 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, IQninja99, AFCfan, Lizania, Bátor Ventillátor, Nina 10, ilus1996, ApusztákBoszorkánya
2015. március 01. 15:20 #9376
- törölt felhasználó -    
Idézet (healy. @ 2015.03.01. 13:41)
10 perce mentem le az udvarunk végébe (ami elég nagy, 1810 m2), és találtam egy macskafej nagyságú koponyát, sőt, biztosan macska volt, méghozzá egy felnőtt. Jópár hete pusztult el egy macskám, mert elég beteg volt, de nagyon durva, hogy pont az udvarunk végében, és csak most vettem észre. Bár több testrészt nem láttam, így is eléggé bánt, hogy így láttam Őt, mert biztos vagyok benne, hogy ő volt az.

Sajnálom! :/ ez enyėm is eltűnt pár hete pedig nem volt beteg sad.gif
2 felhasználónak tetszik: healy., ApusztákBoszorkánya
2015. március 02. 11:43 #9377
IQninja99
IQninja99

Státuszsummer lover
Hozzászólás: 883
Csatolások: 50
Azonosító: 200354
Jelenleg azzal hogy alig bírok járni.. Kezdődött még pénteken a Netfit felmérés miatt,amikor is a tesiórát a hasprés felmérésével töltöttük. Ezzel nincs is gond,sőt,ott az órán még tetszett is,szívesen csináltam volna még tovább,csak a tesitanár leállított mert nem volt kedve tovább számolni.. rohog.gif Jó is volt,meg is voltam elégedve magammal. Ezután a délután folyamán elmentünk az edzőterembe,ahol felsőtest napot tartottunk. Szép volt,jó volt,bírta a kezem,nem is éreztem megerőltetőnek. Szombaton úgy keltem fel hogy "jajjde friss vagyok",hiszen bennem volt az érzés hogy megyünk snowboardozni wub.gif Kicsit már éreztem a kezemet,de nem törődtem vele. Végig snowboardoztuk a 8 órás jegyet,borzasztóan élveztem. Kicsit éreztem hogy húzódnak a bokaszalagjaim,de ilyenkor nem törődik ezzel az ember. Estem egy elég nagyot,mondhatni átestem a csuklómon,de akkor még nem is fájt annyira. Hazaértünk,ledőltem aludni. És akkor: vasárnap reggel úgy ébredtem hogy alig bírom mozgatni a térdemet,és roh@dtul fáj a csuklóm. Olyan izomláz van a hasamban és a mellizmomban főként,hogy alig bírom mozgatni a kezemet. Erre még rátesz egy lapáttal hogy nagyon gyengék a szalagjaim,és most is érzem hogy húzódnak nagyon,ilyenkor meg óvatosnak kell lenni,mert a múltkor így szakadt bele az egyikbe. És ha nem lenne elég,a fejem is fáj 2 napja folyamatosan,fájdalomcsillapítón élek. Bádogember megirigyelné most a mozgásomat rohog.gif Ma pihenőnapot vettem ki (imádom a szüleimet blush.gif ),de holnap muszáj menni,és folytatjuk a Netfit felmérést,méghozzá az ingafutás és a fekvőtámasz az ami kimaradt. Két legjobb.. dry.gif
6 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Nina 10, ilus1996, Lizania, Cute girl 998, Szandi0820
2015. március 02. 17:43 #9378
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
Idézet (healy. @ 2015.03.01. 13:41)

Uhh.
Mennyiért adod? rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, healy.
2015. március 02. 18:05 #9379
Konvektor
Konvektor
hálni jár belém az életkedv
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 3520
Azonosító: 236767
Látom nagyon divat a gyerekeket addig futtatni, strapálni, amíg ki nem merülnek. Minden tanár a saját tantárgyát isteníti, és teljesen úgy vannak vele, hogy más nem létezik, így történik az, hogy minden héten legalább 2 tz, és számtalan röpdoga. Romlanak az osztályzatok? Vajon miért? dry.gif
Ma csak az esőből, az elázásból, és a fagyasztott kajákból van elegem. De a fentieknek is kitartást azért, hajrá mi, elnyomott diákok 110.gif
5 felhasználónak tetszik: Lizania, Harleen, Cute girl 998, IQninja99, Szandi0820
2015. március 02. 20:13 #9380
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Ma vagy elhagytam, vagy lenyúltak 10 ezer forinttal. Egyik verzió sem jó enyhén b.sz csak szét az ideg mad.gif mad.gif mad.gif mindegy, ez van, nem fogok a Dunába ugrani, de azert k.rva szar sad.gif
12 felhasználónak tetszik: ilus1996, Lizania, Cute girl 998, IQninja99, ApusztákBoszorkánya, Beyla, Klauflau, icarlyluv, drfan, Szandi0820, Nina 10, sg1992
540 oldal 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!