Idézet (riri17 @ 2015.02.25. 18:52)
Tegnap tesin azt a hülye Netfit szarságot csináltuk, ami akkora egy baromság, mert mi köze van a hajlékonyságnak ahhoz, hogy egészséges vagyok? Szóval tegnap azt a hülye távolugrást csináltuk és nekem azóta leszakad mindenem. Nem tudom, hogy most tényleg ezért ez, de azóta fáj ennyire. Már a levegővétel is nehezemre esik, tüsszenteni nem is merek, az egész gerincoszlopom fáj. Anya meg elment barátnőzni és hagyott nekem egy gyógyszert, nem is érdekelte hogy ott bőgök, amit mellesleg a buszozás egész ideje alatt tartottam vissza.
Amúgy eddig mindenbe egészséges vagyok, kivéve az ingafutást, mert olyan köhögőrohamot kaptam, hogy inkább abbahagytam, majdnem megfulladtam.
Amúgy eddig mindenbe egészséges vagyok, kivéve az ingafutást, mert olyan köhögőrohamot kaptam, hogy inkább abbahagytam, majdnem megfulladtam.
Mi is ezzel szórakozunk pár hete, és még van egy csomó minden, de szinte az összes nagy hülyeség. Köze sincs az egészségünkhöz (pedig ez van feltüntetve), inkább ahhoz, hogy mennyi strapát bírunk. Attól, hogy valakiből nem robban ki az izom, nem feltétlenül rossz az egészségügyi állapota. Kitalálgatnak valami baromságot, ami után kb. mindenki a halálán van, de értelme nem sok van.