Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. április 27. 17:35 #9561
Konvektor
Konvektor
hálni jár belém az életkedv
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 3520
Azonosító: 236767
Szimpla ügy; valaki rám ír, egy-két perc múlva ráírok - akkor vettem észre -, majd cseszik válaszolni, majd pár óra múlva meg odabiggyeszt egy okét és egyéb szinonimát. El nem hiszem, hogy ennyi tiszteletet nem lehet egymásnak adni, akkor legalább mondjon/írjon/adjonjelet, hogy ne várjak fölöslegesen, mert már igen kezd idegesíteni, hogy fontos dolgokat szeretnék megvitatni vele, mert jelenleg nem tudtunk találkozni, de egy csöpp figyelmet nem fordít felém. De ha meg megkérdezem, mi a búbánatért nem képes írni, akkor ráfogja, dolga volt, nem vette észre, stb. Már nem tud kellően zavarni.
Másik, megsérült az sd kártyám. Mind a nemtudommennyi dalommal, és mégtöbb képemmel együtt. Nem lehet rajta semmi lényegeset ténykedni. Használhatatlan, mert sok app el se megy így rajta.
Igen, apokalipszistidéző problémák.
6 felhasználónak tetszik: IQninja99, icarlyluv, Genevieve, Lizania, Lil98, Szandi0820
2015. április 27. 18:19 #9562
Shadygirl
Shadygirl
vajaskenyér
Hozzászólás: 3452
Csatolások: 533
Azonosító: 236935
Az iskolából, és a sok értetlenkedő, órákon is állandóan üvöltöző, gyökér osztálytársaimból (tisztelet a kivételnek). angry.gif
2 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Szandi0820
2015. április 27. 19:43 #9563
- törölt felhasználó -    
Ma találtam egy online magazint, ami gyakorlatilag ellopta az egyik cikkemet és életrajzomat. Valami nő a saját neve alatt jelentette meg, forrás sehol, kredit sehol, csak néhány szó eltéréssel az én írásaim. mad.gif Gondolom, a cikkért járó tiszteletdíjat felvette. Nem azért dolgoztam annyit, fordítottam le 14 forrást magyarra, hogy valami magát újságírónak képzelő maca smittelje a munkámat. A ctrl c + ctrl v mióta számít írásnak? mad.gif
13 felhasználónak tetszik: IQninja99, Bátor Ventillátor, Cute girl 998, icarlyluv, menthol, ApusztákBoszorkánya, Genevieve, Lizania, Szandi0820, Jody, Lil98, Konvektor, Nina 10
2015. április 27. 19:46 #9564
Csillámpóni_
Csillámpóni_

StátuszRitkán használom, szóval sry ha nem válaszolok!
Hozzászólás: 715
Csatolások: 2
Azonosító: 225146
az iskolában lévő "csicska k*rvákkal" akik csesztetnek mert feketébe járok és lek*urváznak (???) , mikőzben nekik lóg ki a szájukból egy f*sz dry.gif dry.gif
4 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, menthol, mangalover43, TheTruthAboutLove
2015. április 27. 21:41 #9565
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Most annyira nem vészesek a dolgok... de engem nagyon felcsesznek agyilag...

Első fejezet - Az iskola
Még van kb. 2 hetünk vizsgáig, és mégis minden tanár most húzza meg rajtunk a pórázt, hogy 'márpedigakkorisotthonfogszrohadnib.zdmeg' folyamatosan kapjuk a tételeket, hogy feleljünk (igen utolsó 2 hétben, zseniális cool.gif ) és már szinte minden tételben ugyanarról beszélek, mert egyszerűen már azt sem tudom, hogy fiú vagyok-e vagy még lány...
Másfél hete még az üzleti tervem spiráloztatásánál is azt hittem a város kellős közepén eldobom az egészet, és kib.szottul nem fog érdekelni: elmentem nyomtatni, nem jól nyomtatták, tartalomjegyzék valahol a mátrixban elveszett, szóval haza kellett volna jönnöm, és visszamennem, de időm nem volt, az eső elkezdett esni, szerencsére zacskó volt nálam, így nem ment feleslegesbe a nyomtatás... másnap sikerült elkészítenem az egészet, minden tip-top, de a cd írás valahogy nem ment, mint annak idején, mikor minden lópikulát kiírtam cd-re vagy dvd-re. Aztán leadtam. Aztán teljesen meghűlt bennem a vér, mikor újra olvastam. Nálam csodával határos módon 35+50 az 75, míg 20+10 az 40... remélem ezt úgy nem veszik észre, bár első oldal nagy égbekiáltó betűk... 110.gif

Második fejezet - Család
Szokásos...nál is rosszabb. Anyu nem szereti, ha eltűnök itthonról, még ha az kb. hetente 1x van, vagy 2x esetleg. Múltkor időben közöltem vele, a hétvégén nem leszek itthon, de azért kéne ez az, majd rakjon félre nekem egy kis zsetont, hogy mehessek venni néhány dolgot, ami kéne (cipő, nadrág, rendes számológép...) és akkor elfelejtjük egymást. Erre még aznap húgom vett egy cipőt magának, majd közöltem anyuval, én is valami hasonlóban gondolkozok (csak nem olyan férfiasban, mint a húgomé 110.gif ) és kéne. Erre lerágta a fejemet, hogy miért kell nekem olyan drága cipő... erre felmentem Pestre, és előszülinapi ajándékként kaptam is egyet... azóta is tart a World War effektus itthon... na meg azért is kezdem unni az itthon létet, mert lassan már levegőt sem vehetek anélkül, hogy anyu ne kezdene el fújtatni, mint a versenyló... komoly alig várom, hogy levizsgázzak rolleyes.gif (akármilyen kegyetlennek tűnök, én elmegyek itthonról és nekem volt, nincs családom... ha fele annyit tudnék így leírni, mint ami van itthon... akkor érthető(bb) lenne... laugh.gif )

Epilógus - A magukat rajongónak nevező egyének
Nem rég kezdődött a Trónok harca 5. évada, és az HBO kiküldte az első 4 részt szakújságoknak, hogy elemezzék stb. Erre valamelyik aberrált felrakta a 4 részt egybe. blink.gif Hagy ne mondjam, csapkodtam vagy 2 órán keresztül, mellette cifra jelzőkkel illettem ezt a személyt, hogy miért kellett ezt. Ráadásul még szinte fel sem rakták, máris töltötték le több százan... rolleyes.gif Én az HBO helyében nem is adnám le akkor a 4 részt, hanem majd az 5.-kel folytatnám 2 hét múlva. Bár csak én vagyok ennyire szenya laugh.gif De én megfogadtam, hogy ugyanúgy fogom nézni, mintha hetente adnák (most is 2 részt láttam még csak) A másik pedig a most megjelent Ultron kora, ami miatt kivagyok. Még le sem adták Angliában, Amerikában, már fent volt kamerás változatban.
Csak egy kérdés: ez mire jó? Ezért tolják ki az amerikai mozifilmeknél a premier időt nálunk. Tessék: Koreában és Pekingben is leadták, nálunk majd egy hét múlva... taps.gif JA igen: ha ezek az emberek 'rajongók' akkor miért nem képesek várni? Az Ultron korára, már a bejelentés óta várok, már remegek, hogy jövőhét legyen, szinte az internetet is kerülöm az esetleges spoilerek miatt, de akkor is kivárom a premiert, és akkor is a moziban fogom megnézni, ha az lesz az utolsó tettem is az életben, akkor is. A Trónok harcára is 1 éve vártam már, hogy kezdődjön, most ez a néhány hét nem oszt nem szoroz... egy rendes rajongó nálam ilyen fogalommal párosul. Képes bármennyit várni, hogy láthassa azt, amiért/akiért rajong...

Ez kicsit hosszú lett, de ideje volt kiírnom magamból... lenne még, de már késő van, és kell valami legközelebbre is blush.gif
6 felhasználónak tetszik: Konvektor, Lil98, Cute girl 998, icarlyluv, menthol, Harleen
2015. április 28. 14:39 #9566
- törölt felhasználó -    
Egyszerűen le vagyok döbbenve,hogy a búbánatba történhet meg az,miszerint az osztálytársamat nem vették fel sehova. blink.gif
5 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Cute girl 998, menthol, Szandi0820, Lizania
2015. április 28. 20:48 #9567
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2351
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
"Írjunk TZt jövő hét pénteken! Ja nem, az túl messze van, inkább írjuk meg holnap!" mega_shok.gif
10 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Konvektor, Lil98, Cute girl 998, icarlyluv, Jody, menthol, Szandi0820, Lizania, AFCfan
2015. április 29. 10:44 #9568
- törölt felhasználó -    
Azokkal az osztálytársaimmal, akik csak magukkal törődnek, és nem érdekli őket hogy miután elballagunk milyen lesz a suli, és milyen lesz a kisebbeknek. Szerintem igenis foglalkozni kéne velük, ha már nagyobbak vagyunk, legyen már bennük egy kis felelősségérzet. (mégha a legkisebbeket nem is ismerjük személy szerint)
4 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Lil98, Szandi0820, dtsz
2015. április 29. 16:13 #9569
ApusztákBoszorkánya
ApusztákBoszorkánya
♥Alexandra♥xD

StátuszNézd meg mama a sminkem,szép lettem,éljen!!
Hozzászólás: 5000
Csatolások: 0
Azonosító: 228068
Megbuktam kettő tantárgyból,jogból és település ismeretből,pedig már 3 napja készültem rájuk.Volt hogy éjfél után is fennmaradtam,és még puskát is csináltam.de pont olyan volt a dolgozatban,amit nem jegyeztem meg,a puskázást pedig észrevette.Úgyhogy nem mehetek vizsgázni.(ez egy ilyen 5-öd év,technikusi év volt.)Úgyhogy most anyám élettársa nagyon bedühödött rám,és ameddig nem találok ki valamit,addig biztosan minden nap goromba lesz velem és beszól.Ma is egész délután sírtam.és a srácot,aki tetszett nekem,soha többé nem láthatom.(nem osztálytársam volt)és nem jelentkeztem télen sehová továbbtanulni,mert eleve nem volt elég pontom,emelt szintű érettségire meg nem is mertem jelentkezni,mert gondoltam tanulok erre a vizsgára...erre meg ez történt velem.Nem tudom leírni most mit érzek.Fogalmam sincs mit csináljak,és úgy sem fognak békén hagyni.lehet majd dolgoznom kell valahol,de lelkileg annyira nem vagyok rá felkészülve.Eddig csak nyári munkám volt egyetlen egyszer az életem során,és az is csak hétvégente...és úgy érzem nem is éltem rendesen,amíg tini voltam,most meg már úgy érzem mintha késő lenne elkezdeni..néha úgy érzem,hogy ez egy börtön.Hetek óta nem alszom jól,mert ideges vagyok.és igen,az anyám most mondta hogy menjek dolgozni,már most neki is kezdhetek.hát köszönöm.Ahelyett,hogy azt mondaná,nyugodtan itthon maradhatok néhány hónapot,aztán ősztől menjek valami képzésre,nem.Már most egyből kergetne is ki,hogy menjek dolgozni,mikor még fel sem dolgoztam a dolgokat.hogy vége a tinédzseréveimnek.
15 felhasználónak tetszik: IQninja99, Bátor Ventillátor, Konvektor, Lil98, Cute girl 998, Ria1997, icarlyluv, Beyla, Szandi0820, AFCfan, Rocket, dtsz, menthol, Genevieve, Lizania
2015. április 29. 16:55 #9570
- törölt felhasználó -    
A matektanárommal. Veszünk valamilyen új anyagot, és négy nappal később dogát írunk belőle minimális gyakorlás után. Nem tudom, miért nem lehet egy adott témakörre legalább másfél hetet szánni, ráadásul felesleges dolgokat tanít évek óta. Ötödikben például a térfogatszámítást is lazán kihagyta, csoda, hogy emiatt a fizikával is mindig hadilábon álltunk?
6 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Lil98, Cute girl 998, Szandi0820, Beyla, Lizania
2015. április 30. 19:33 #9571
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sydney Adams @ 2015.04.28. 14:39)
Egyszerűen le vagyok döbbenve,hogy a búbánatba történhet meg az,miszerint az osztálytársamat nem vették fel sehova. blink.gif

Téves riasztás!Ó,emberek,mégis felvették a hülyémet egy középsuliba. w00t.gif
On:Persze mindenkit megcsap ilyen korban a -legtöbb esetben- plátói szerelem első komolyabb szele és képesek vagyunk mindent túlreagálni....,de amit az osztálytársam művel...Áhh,pöppet' kezd már idegesíteni,hogy folyton az egyik fiú nyakában liheg,a kölök minden lélegzetvételét az iránti érzett állítólagos(?) szerelemnek tulajdonítja,állandóan matekon fogja el a "flörtölési kényszeringer",és ezzel még nem lenne különösebb gond,ellenben a szóban forgó Rómeó nem éppen a "szüzességem csak rád vár,királylány" kategóriába tartozik.Szinte mondhatni minden,szerinte a posztra érdemes lánnyal voltak kisebb tervei...Egyszerűen csak bosszant a tudat,hogy ez a szerencsétlen annyira elfogult-és vakult Vele kapcsolatban,hogy nem veszi észre,míg Ő nagyhülyep*csásan röhög minden mozdulatán,a srác a legjobb barátnőivel flörtölget.
Azon kívül,hogy a kiscsajt a viháncolása miatt majd' le tudnám ütni,sajnálom is szegényt.Tudom,milyen érzés "annyira" belezúgni valakibe.Egy jókora pofára esés után viszont rájöttem a dolgok nyitjára;senki emberfia nem gondolhatja rólam,gyenge vagyok,ergo erősnek kell mutatnom magam totális kétségbeesésem legőrjítőbb pontján is,nem lehetek sebezhető.Ez a kishölgy egyébként pedig olyan szinten ártatlan,kenyérre kenhető,angyali,bármennyire nem a barátnőm,féltem egy pofáraeséstől.
Igen,hivatalosan is Teréz anya reinkarnációja rinyál az oldalon semmitmondó problémákról,amik számára mégis r*hadt sokat jelentenek.
10 felhasználónak tetszik: IQninja99, Bátor Ventillátor, Konvektor, Szandi0820, Cute girl 998, AFCfan, Rocket, icarlyluv, Beyla, Lizania
2015. április 30. 22:50 #9572
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Avval, hogy ma ellopták az iskolatáskámat. Meg persze magammal, hogy képes voltam, még ha legfeljebb kettő percre is, de őrizetlenül hagyni -.-" Minden cuccom benne volt, tankönyvek, gyakorlati jegyzetek, füzetek. Mindezt röviddel vizsgaidőszak előtt, szóval k*rva jó. Most megyek és párszor beverem a fejem a falba.
10 felhasználónak tetszik: Jody, IQninja99, Lil98, AFCfan, icarlyluv, Beyla, Lizania, Szandi0820, Cute girl 998, Konvektor
2015. április 30. 23:01 #9573
- törölt felhasználó -    
A fene nagy eszemmel. Tudniillik sok lyuk van a fülemben, de nem mindegyikben van fülbevaló. Hát tegnap be akartam tenni egy batecskéset mert cuki, de nem akarta az igazságot, hát mondom velem nem fog szórakozni ha egyszer tudom, hogy ott van lyuk, gondoltam csak kicsit rá kell segíteni. Hát... igazából csak félig volt már meg úgyhogy én szépen újraszúrtam bármi fertőtlenítés nélkül, de ez akkor még nem is tudatosult bennem csak este mikor nem tudtam azon az oldalamon aludni. Hát kivettem. Fáj, de ez előfordul - gondoltam én. Reggel le nem tudom írni milyen fájdalmakkal ébredtem és ráadásul mindez a tágítóm mellett történt közvetlenül így az is begyulladt, de azt nem tudtam kiszedni mert rossz volt a menet úgyhogy már vérzett meg gennyezett mire kivágták a fülemből a tágítót. Csak kétszer akkora jobb oldalon a fejem biggrin.gif
11 felhasználónak tetszik: IQninja99, Lil98, Bátor Ventillátor, Genevieve, AFCfan, icarlyluv, Beyla, Lizania, Szandi0820, Konvektor, Angel
2015. május 02. 11:58 #9574
- törölt felhasználó -    
Ma reggel egyik ismerősömmel sétáltattuk a kutyákat, és észre vettük, hogy egy csomó kolbászdarab van szétszórva a fűben, illetve egy bokorra egy egész karika volt fölakasztva, és valami fekete cuccba volt belemártva, gondolom az volt a méreg. Szerencse, hogy a két kutya nem szúrta ki, mert ugyan ha rá szólok, az enyém kiköpi, de ha észre sem veszem, hogy megette, akkor cseszhetem. Úgyhogy, miután fölvittük őket, lejöttünk, zacsival megfogtuk őket és kidobáltuk, de ki tudja, hogy van-e még valahol, vagy hogy tesz-e ki majd még az illető. Ki az a beteg ember, aki abban leli örömét, hogy kutyákat mérgezhet? blink.gif blink.gif És közben a bokorból leskelődik, és röhög a markába, ha valamelyik kutya föleszi a csaliját? A mellettünk lévő városba meg az volt a "divat", hogy horgot meg szeget tettek a kolbászba, és azzal ölték a kutyákat... 110.gif
14 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, AFCfan, Genevieve, Beyla, Szandi0820, ApusztákBoszorkánya, IQninja99, Jolie_77, icarlyluv, Konvektor, poisonivy, Rocket, Lizania, Lil98
2015. május 02. 16:37 #9575
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8820
Csatolások: 219569
Azonosító: 59785
Mi a jó édes anyámért megy ki valaki egy nyíltan tömegvonzó rendezvényre, ha csak a tömeg miatt tud nyafogni? Tegnap volt ugyebár a Nagy Futam. Szerintem állati jó volt, mi ismét jól szórakoztunk, hazafelé viszont olyan hozzászólásokat olvastam az esemény fészbukján, hogy elszállt az agyam. rolleyes.gif
A jónép nekiállt azon vinnyogni, hogy nem lehetett kijutni, csak ritkán, nagy volt a tömeg és nem láttak semmit. Csak úgy 500 alkalommal ki lett rakva mindenhova az esemény útvonala, ami most egy körpálya volt. Mit gondoltak az ilyenek, hogy egyszer csak fogják magukat és a versenypályán át önhatalmúlag kimennek, míg megy a futam, lesz*rva az autókat meg mindent? omg.gif
A másik fele pedig azon sírt, hogy a gyerekekre ez balesetveszélyes volt (mondjuk itt utalnék az előbb leírtakra, mert az nem veszélyes, hogy versenypályán keresztül önhatalmúlag mászkálnak). Nos, ki is mondta, hogy vigyék ki a gyerekeket? Mondjuk aláírom, volt olyan kisgyerek mellettem, aki végigkommentálta az egész légibemutatót és élvezte a dolgokat, de speciel több olyan család is odasodródott, ahol a gyerek tiszta hisztis volt már, csak nyűglődött és r*hadtul nem élvezte a dolgokat. Az ilyen beszél a gyerek biztonságáról, mikor akarata ellenére kicibálták oda? Logika, pls...
Tény, hogy voltak apró kellemetlenségek, de még véletlenül se azt nézzék ám, hogy ingyen megézhette Kimit, Kvyatot vagy DC-t... dehogy, mi is lenne, ha valamibe egyszer nem kötnének bele?
6 felhasználónak tetszik: IQninja99, Genevieve, Bátor Ventillátor, Konvektor, Lizania, Lil98
2015. május 02. 17:48 #9576
- törölt felhasználó -    
-Kedves Anya,miért kell a kb. fél órát igénybe vevő ruhavásárlásra egy egész napot elszórakozni?
-Kedves Ruhatervező nemtomkik',miért kell Nektek állandóan XS-es méretű,ráadásul alacsony lányokra tervezni a ki... gönceiteket?
-Kedves Apa,miért nem érted meg,hogy a bankettre nem állíthatok oda farmerben?Egyébként is,miért kell folyton azzal a rühes hittannal és a hitfanatizmusoddal mulattatni?
-Kedves Hittantanár Úr,lesz már kedves a pofáját betolni órára (a fizika tanárral egyetemben)?Ugyanis nem kicsit megy bennem fel a pumpa,amikor megtudom,hogy minden alkalommal hiába készülök a konfirmációs kérdésekre. Ha már így témánál vagyunk...
-Kedves egyik Nagymamám,leszel szíves nem problémázni rajta,miszerint mindenki tojik a fejedre és hasonlók...amikor direkt Hozzád mentem ki tegnap,mellesleg hetente többször is hívogatlak?Azonkívül miért kell a konfirmációra elhívni az egész rokonságot?Őszintén,kit érdekel a keresztanyám,aki már évek óta évek óta egy "Kellemes ünnepeket,te majom" típusú mondatot sem bír odamukkantani telefonon?
-Kedves Boglárka,megértelek,hogy 1-1,5 hónap van még a suliig,így lesz*rod már az egészet,de komolyan embereld már meg magad;ne egy-két angolos kölöknek könyörögjenek már a csapattársaid egy német órára elkészítendő környezetvédő plakát miatt,mert Téged olyan szinten nem érdekel az egész...
-Kedves egész nap otthon ülő elbutult vénasszonyok és kutyát sétáltató elbutult vénasszonyok,miért kell az egész lakótelep,utca,város kutyasétáltatóinak a Ti szappanoperanézési szokásaitokhoz kötnie a programjait?Drága utóbbi kategóriába sorolandók,miért kell a másik ember kutyáját megütni,terrorizálni a Ti kis ...nyalóitok miatt?Tisztelt előbbi kategóriába sorolandók,komolyan nincs jobb dolgotok,mint azt a k*rva gyepet nézni az ablakból az egész nap?Komolyan nem sóvárog másra az az alig használt agyatok,mint arra,hogy a 15 évestől a Veletek egykorú nyugdíjasokig minden emberfiának "Lemegyek,megtéplek" mondatot üvöltözzétek azon a repedt fazék károgós hangotokon?
-És végül...Kedves húgi,mi a viharért kell Neked egy egyhetes kirándulás miatt új fürdőruha,új bőrönd,új napszemüveg (persze érdekes módon az enyémre,amit éppenséggel a földhozb*szva eltörtél,nincs eszed kifizetni)...Miért kell Neked a nap minden kínkeserves percében vagy veszekedned,vagy vonyítanod valamin?Miért kéne Neked az összes kapott pénzemet odaadnom az ötnapos balatoni kirándulásodra,amikor tudod,miszerint én is megyek a nyáron nyaralni (szerencsére Nélküled),és igen,szeretném megtakarítani rá azt a néhány filléremet is?
Igen,nagyon szenvedős időszakomban vagyok újonnan... dry.gif
11 felhasználónak tetszik: IQninja99, AFCfan, Genevieve, Szandi0820, Bátor Ventillátor, Beyla, icarlyluv, Konvektor, Angel, Lizania, Lil98
2015. május 02. 17:57 #9577
Metál Lidérc
Metál Lidérc
új tag

StátuszEvery time we touch girl you know you got me on pins and needles..
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 243347
Beszélő pedofil macska őrület.
8 felhasználónak tetszik: IQninja99, AFCfan, Szandi0820, ariana grande14, Bátor Ventillátor, Beyla, icarlyluv, Angel
2015. május 02. 19:11 #9578
- törölt felhasználó -    
Ma reggel hallgatuk a rádiót a kocsiban és épp a híradó ment. Azt a "hírt" mondták, hogy egy 19 éves lányt meggyilkoltak Pesten abban a kerületben ahol lakom. Nagyon megrendített. De mikor megtudtam, hogy ki is volt az a lány szó szerint sokkot kaptam. Az egyik volt iskolatársam akit személyesen is ismertem és kedveltem. Ezt a Facebookon kellett olvasnom. Szörnyű, hogy mik történnek. Az anyukája elmegy kutyát sétáltatni és arra megy haza, hogy a lányát valaki megölte. Nyugodjon Békében! sad.gif Alapjából a magyar rendőrséggel is bajom van.
12 felhasználónak tetszik: IQninja99, AFCfan, Szandi0820, Bátor Ventillátor, Beyla, icarlyluv, Konvektor, Angel, Rocket, Lizania, CandUs, Lil98
2015. május 02. 19:32 #9579
- törölt felhasználó -    
A sok csicskával.
2015. május 02. 19:39 #9580
- törölt felhasználó -    
Néhány osztálytársammal!
Az egyik: azt hiszi annyira menő, de nem csak egy elkényeztetett kiscsaj aki akkora nagy arcnak gondolja magát! És nincs ízlése sem! A cicanadrághoz képes felvenni rovid felsőt! Az addig oké, hogy egy vékony lány úgy vesz fel valamit, de ő határozottan nem vékony!
A másik: azt hiszi ő a világ úrnője és azt hiszi, hogy ha bánt valakit, akkor az az ember jobban fogja szeretni. Bánt mindenkit és erőszakos. Ha kell még csipked is csak azért, hogy elérje azt mondjuk hogy elmenjunk biciklizni! És ő volt (!!!)a legjobb barátnőm. Ezek után képes a szemembe mondani hogy a telefonja a legjobb barátja, mert az mindig meghallgatja és nem mondja vissza azt amit neki elmond. Mondjátok már meg, hogy ki a csoda szokott a telefonjaval beszélni! Rendesen megutaltam!
2 felhasználónak tetszik: sg1992, Good Girl1999
540 oldal 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!