Idézet (Daveigh @ 2015.05.02. 19:11)
Ma reggel hallgatuk a rádiót a kocsiban és épp a híradó ment. Azt a "hírt" mondták, hogy egy 19 éves lányt meggyilkoltak Pesten abban a kerületben ahol lakom. Nagyon megrendített. De mikor megtudtam, hogy ki is volt az a lány szó szerint sokkot kaptam. Az egyik volt iskolatársam akit személyesen is ismertem és kedveltem. Ezt a Facebookon kellett olvasnom. Szörnyű, hogy mik történnek. Az anyukája elmegy kutyát sétáltatni és arra megy haza, hogy a lányát valaki megölte. Nyugodjon Békében! Alapjából a magyar rendőrséggel is bajom van.
Nyugodjék békében az ismerősöd!
Vannak még jó szakemberek a rendőrszakmában,csak tudod,az összeset két lábbal rugdossák ki a munkahelyről,mint a macskát sz*rni,mert vagy a politikai nézetei nem egyeznek a főnökével,vagy kell a hely az olyan beosztottaknak,akik a boss nem éppen legális hasznára válhatnak.Történetesen ez esett meg anyukámmal is. Komolyan,jövőre lesz 20 éve,hogy a szakmában van,egyetemre jár,a család ott hagyott csapot-papot a munkája miatt és elköltözött egy hótismeretlen helyre,erre mit ad isten?A buzeráns osztályvezetője rákente,hogy korrupt és egyéb vigasságokat,oszt' október elején el is pateroltatta az ominózus intézményből.Azóta itthon van.Nagyon megviselte szegényt az eset.És gondolom tök' egyszerű,miért kellett eltávolítani.(1),Rákenték,hogy korrupt,de Ő nem vállalta magára a disznóságot,(2),nem jött össze a főnökkel,hiszen mit is képzel?Azért jött el rendőrnek,miszerint a kapuzárási pánikos főnöke vágyait elégítse ki...(3),Az egyik alkoholista,valahonnan odalasszózott földrajz szakos kis rendőrkisasszony megtette amit előbb leírtam + anyu mert szólni,hogy részegen jár be dolgozni,mekkora botrány lett belőle!...(4),egyszerűen csak zavarta a sok kisp*csöt a tudat,jé,van még rendőr,aki gerinccel végzi a munkáját... Szomorú tény,de ez van,ebben a kegyetlen világban már mindenkit ezen dolgok alapján ítélnek meg;politikai hovatartozás,vallás,könnyűvérűség,p*csanyalósági-szint. Egyébként van igazság abban,amit mondsz.Anyukámnak is volt olyan ügye,hogy a részeg gyerek az elmeszesedett agyú édesanyját kirabolta,megverte,szerencsétlen nő lábtöréssel kúszott fel egy vonatra és vergődött el egy kórházig,mikor meg tudott szökni - mégis parancs lett,hanyagolja az ügyet,ez nem több csupán egy családi balhénál,majd megoldódik.Azt említettem már,hogy a város drogdílerei akkor is drogot árulnak 0-24-ben,amikor a rendőrök ott tanyáznak egész nap a forgalom irányítás miatt az utóbbi időben esedékes építési munkálatok miatt?
Ez lenne kérem szépen egy átlag' magyar rendőrség.Egyik-másik komolyan rosszabb,mint néhány maffiacsalád...