Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 18. 21:07 #9781
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Ilyen nincs egyszerűen. Három perce sincs, hogy leraktam a pénztárcám valahová, és már nem emlékszem, hogy hová. És már egy ideje keresem a személyim, aminek a pénztárcában kéne lennie, de az utolsó emlékem róla, hogy a Szerbiából hazafelé való úton a határ után behányom barátnőm cuccai közé blink.gif Elég gáz lesz, ha nem lesz meg, mert 25-én beiratkozáshoz kelleni fog. unsure.gif
8 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Cute girl 998, Konvektor, Phaedra, IQninja99, itsjustme, Lil98, Bátor Ventillátor
2015. június 18. 22:26 #9782
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
A heteken át tartó hízókúrám eredménye, 1 azaz 1 kicseszett kiló. mega_shok.gif Ahh, feladom, ezt nem nekem találták ki. Tömöm magam mindenféle nehéz, zsíros ételekkel, néha már erőszakkal is. semmilyen édességet nem vonok meg magamtól, szedek hízást elősegítő bogyókat is, és tényleg igyekszem változatosan, egészségesen enni, de egyszerűen nem megy...Itt a nyár, és én komolyan ott tartok, hogy félek kivágottabb ruhákat hordani, ugyanis kilátszanak a bordáim, és a két combom együtt sincs akkora, mint másnak egy. Ja, és ezt sem túl kellemes hallgatni:
Idézet
De gebe vagy! Eszel te rendesen?

Lányok! Ha van rajtatok egy-két kiló felesleg, meg ne kíséreljetek lefogyni. Ha az egészséges testalkatra törekedtek, az rendben van, de ne vágyjatok extra vékonyságra, mert higgyétek el, nem szép, amikor kilátszik minden csontod. Tudjátok, milyen nőies az, amikor valakinek kicsit gömbölyded idomai vannak? Ismerek néhány srácot na jó, igazából csak ilyeneket ismerek. akik az ilyen testalkatú lányokat szeretik, mondván, hogy van rajta mit fogni. rolleyes.gif smileeee.gif A lényeg az, hogyha tényleg jól érzed magad a bőrödben, és a testsúlyod nem kívánja a fogyást. mert azért a pár kilóért tényleg felesleges. akkor semmi okod, nincs a panaszkodásra. smileeee.gif Te így vagy boldog, és ha ezt más nem tudja elfogadni... pardon.gif
12 felhasználónak tetszik: Wyrd, Jody, Szandi0820, Cute girl 998, Konvektor, IQninja99, sziv55, itsjustme, Lil98, Angel, Beyla, Bátor Ventillátor
2015. június 19. 00:34 #9783
- törölt felhasználó -    
A kibszott pesszimizmusommal, és az ebből eredő motiválatlanságommal. A régi terveimen manapság csak röhögni tudok, mondván, mikre gondolok én, úgysem lesz belőlük soha semmi. A szüleim kétségbe vannak esve, hogy mi bajom van, pedig ha tudnák, hogy csak ennyi, meglepődnének. Már előre olyan dolgokon rágódom, amik még bőven a jövő zenéi, aztán természetesen az lesz a végkifejlet, hogy "jaj, nekem nem fog menni, pff". Néha úgy lekevernék magamnak egy hatalmasat. smileeee.gif
8 felhasználónak tetszik: exoverdose, Wyrd, Jody, Konvektor, IQninja99, Phaedra, Bátor Ventillátor, ApusztákBoszorkánya
2015. június 19. 15:52 #9784
- törölt felhasználó -    
Ismét itt.
Az osztálytársammal.
Éppen a boltban voltam, amikor összefutottam egy osztálytársammal. Bevallom, nem kedvelem a srácot, mert mindenkiből gúnyt űz. Most is amikor meglátott : "hé, de pici vagy"..... oké. Nem vagyok valami magas, de szerintem a 154 centi épp elég. És....á, nem húzom fel magam rolleyes.gif
6 felhasználónak tetszik: Wyrd, sziv55, Phaedra, Cute girl 998, Bátor Ventillátor, ApusztákBoszorkánya
2015. június 19. 15:55 #9785
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Idézet (One Direction 2015 @ 2015.06.19. 15:52)
Ismét itt. 
Az osztálytársammal. 
Éppen a boltban voltam, amikor összefutottam egy osztálytársammal. Bevallom, nem kedvelem a srácot, mert mindenkiből gúnyt űz. Most is amikor meglátott : "hé, de pici vagy"..... oké. Nem vagyok valami magas, de szerintem a 154 centi épp elég. És....á, nem húzom fel magam  rolleyes.gif

Ilyenkor mindig azt kell mondani, hogy jóból kicsit adnak wink.gif bocsi a magasaktól xd
4 felhasználónak tetszik: sziv55, Phaedra, Cute girl 998, Bátor Ventillátor
2015. június 19. 16:26 #9786
sg1992
sg1992
☾ cold hands

Státuszwe're just lost, damaged souls
Hozzászólás: 15257
Csatolások: 8754
Azonosító: 215855
Azzal, hogy az MTV magyar oldalán nézegettem a híreket és volt egy olyan, hogy valami 30 allatt de bőven van miből gazdálkodniuk és én belenéztem.Erre azt kell látnom, hogy a tehetségtelen túl felkapodt sztároknak sokkal több a pénze mindt azoknak akkik téleg megérdemelnék. dry.gif
http://www.mtv.co.hu/photos/30-alatti-gazdagok-550/?flipbook=30-alatt-szupergazdagon
2015. június 19. 19:19 #9787
- törölt felhasználó -    
Idézet (MissTiniStoessel @ 2015.06.18. 22:26)
A heteken át tartó hízókúrám eredménye, 1 azaz 1 kicseszett kiló. mega_shok.gif Ahh, feladom, ezt nem nekem találták ki. Tömöm magam mindenféle nehéz, zsíros ételekkel, néha már erőszakkal is. semmilyen édességet nem vonok meg magamtól, szedek hízást elősegítő bogyókat is, és tényleg igyekszem változatosan, egészségesen enni, de egyszerűen nem megy...Itt a nyár, és én komolyan ott tartok, hogy félek kivágottabb ruhákat hordani, ugyanis kilátszanak a bordáim, és a két combom együtt sincs akkora, mint másnak egy. Ja, és ezt sem túl kellemes hallgatni: 
Lányok! Ha van rajtatok egy-két kiló felesleg, meg ne kíséreljetek lefogyni. Ha az egészséges testalkatra törekedtek, az rendben van, de ne vágyjatok extra vékonyságra, mert higgyétek el, nem szép, amikor kilátszik minden csontod. Tudjátok, milyen nőies az, amikor valakinek kicsit gömbölyded idomai vannak? Ismerek néhány srácot na jó, igazából csak ilyeneket ismerek. akik az ilyen testalkatú lányokat szeretik, mondván, hogy van rajta mit fogni. rolleyes.gif  smileeee.gif A lényeg az, hogyha tényleg jól érzed magad a bőrödben, és a testsúlyod nem kívánja a fogyást. mert azért a pár kilóért tényleg felesleges. akkor semmi okod, nincs a panaszkodásra. smileeee.gif Te így vagy boldog, és ha ezt más nem tudja elfogadni... pardon.gif

Szívemből szóltál meghajolo.gif
Nekem eddig fél kilót sikerült híznom, bogyók nélkül.. Kedvenc az mikor kérés nélkül kioktatnak, hogy sápadt vagyok, vitaminhiányos és beteg leszek, nem csinálhatom azt, hogy nem eszek. Milyen jó, hogy belátnak a házunkba mikor mit csinálok biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. június 19. 19:23 #9788
Ramadaa
Ramadaa
láthatatlan †

Státusz'Ameddig van fény, addig van remény. ' - Poe Dameron
Hozzászólás: 2383
Csatolások: 307
Azonosító: 229455
esik az eső..gördeszkázni akarok. reklamalo.gif
2015. június 19. 21:06 #9789
- törölt felhasználó -    
Hogy nekem mindig olyan jön be, aki észre sem vesz, és engem meg olyanok találnak meg, akiktől barátságnál többet nem szeretnék..
miért?
10 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, Jody, Konvektor, Nina 10, IQninja99, MissTiniStoessel, Lil98, Angel, Bátor Ventillátor, ApusztákBoszorkánya
2015. június 19. 21:19 #9790
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Az a bajom, hogy ma reggel is 6 előtt kelhettem, minekután éjfél után feküdtem, annyira rohadt sok tanulni/magolnivalóm van, majd meló után itthon ilyen állapotban kidolgoztam egy tételt, amiből kereken semmire nem emlékszem (de a lelkiismeretemnek valamilyen szinten jó, hisz én megpróbáltam), majd bedőltem az ágyba, három órával később folytam ki belőle, nekiültem a kövi tételnek, amit szintén homály fed kicsiny buksimban, és a maradék időmet, amit szintúgy tanulásnak szentelhettem volna, elkockultam, én barom unknw.gif
8 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Konvektor, Cute girl 998, exoverdose, itsjustme, Lil98, Angel, Bátor Ventillátor
2015. június 20. 14:39 #9791
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
A ballagással. Lement, túl vagyunk rajta... Ezt vártam egész évben. De azt hiszem fel sem fogtam milyen lesz magam mögött hagyni mindezt. Különös érzések kavarognak bennem. Egyrészt kicsit szomorú vagyok, viszont kicsit boldog is. Volt pár igazán bunkó osztálytársam akitõl végre megszabadultam, aminek örülök. Viszont a barátnõim már most hiányoznak [meg persze Õ is]. Vannak tanárok is akiket nagyon megszerettem, õk is hiányozni fognak.
Utálom ezt az érzést, szinte felemészt sokak hiánya. Mindig is tudtam, hogy nehéz elengedni a múltat [legalábbis néhanyak számára], hiszen ezzel lezárunk egy fejezetet, egy új mérföldkõvet kezdünk. Különbözõ városokba, megyékbe fogunk szét szorodni. Ráadásul mivel jövõre kollégista leszek, már most gyászolom az otthonom, a családom. Rettenetesen fognak hiányozni. Ezért is remekké akarom tenni ezt a nyarat, mielõtt elmennék.
6 felhasználónak tetszik: Wyrd, Konvektor, Cute girl 998, MissTiniStoessel, Lil98, Bátor Ventillátor
2015. június 20. 15:46 #9792
sg1992
sg1992
☾ cold hands

Státuszwe're just lost, damaged souls
Hozzászólás: 15257
Csatolások: 8754
Azonosító: 215855
A magyar Tv csatornákkal most komolyan kit érdekel nap mint nap a gyanú árnyékában meg többi 100 ilyen.Az egész ebből áll.A minap megnéztem mi megy rajtuk és mi mindegyiken ugyan az csak az a külöbség,hogy más a címe.Régen mikkor még kisebb voltam szerettem pl az RTL mert érdekes filmek mentek rajta.De most nem nézhető egyáltalán és ugyan ez megy a TV2 meg a többin.Hogy miért kell ez?
5 felhasználónak tetszik: Konvektor, Cute girl 998, Lil98, Bátor Ventillátor, ApusztákBoszorkánya
2015. június 20. 21:38 #9793
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Hulla vagyok.
Most beszédültem, rámjött a hányinger, bepánikoltam, kirohantam és lefeküdtem a hideg kőre. Alig kapok levegőt is. Miafszhozkezdjek...
Éhes vagyok... étvágyam sincs.
13 órát aludtam, de kibaxott fáradt vagyok. mellow.gif
9 felhasználónak tetszik: exoverdose, IQninja99, Wyrd, Szandi0820, itsjustme, Lil98, Jody, Konvektor, ApusztákBoszorkánya
2015. június 20. 21:57 #9794
Ramadaa
Ramadaa
láthatatlan †

Státusz'Ameddig van fény, addig van remény. ' - Poe Dameron
Hozzászólás: 2383
Csatolások: 307
Azonosító: 229455
nem értik meg a szülök hogy semmi bajom..
2015. június 21. 17:40 #9795
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
a könyökömtől kezdve az ujjamig lila szinte az egész kezem, még a körmöm is megfogta - mindezt kesztyű mellett természetesen -, a fürdő úszik a hajfestékben, a kádtól kezdve a mosdókagylón át a szőnyegig és a mosógépig minden olyan lett, alig bírtam lesúrolni, úgy megzúztam a kezemet, hogy alig bírok pötyögni, az egész homlokom festékes, és nem hozza le az alkohol sem... végül is csak öt éve festem magamnak a hajam... remélem legalább szép színe lesz... rolleyes.gif
11 felhasználónak tetszik: sg1992, Phaedra, Lil98, Wyrd, Bátor Ventillátor, Jody, Cute girl 998, Konvektor, Szandi0820, exoverdose, IQninja99
2015. június 22. 02:50 #9796
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Első sorban az éhséggel. Úgy rendeltette el a Sors, hogy holnap túl kell esnem azon a vizsgálaton, amit nagyon-nagyon nem szeretnék, a tükrözésen. Az egy dolog, hogy alapvetően tisztító kúra kell a vizsgálatot megelőző napon, na, de két napja alig ettem bármi emberi ételt. Hajtás előtti napon maximum olyat ehettem, mint joghurt, kefír vagy tejbegríz. Gondolhatjátok, hogy ezektől mennyire laktam jól, kábé semennyire. Ma meg csak is kizárólag folyadékot fogyaszthattam. Csak azzal vigasztalom magamat, hogy a héten - párom megígérte - ehetek egy 52 centis pizzát. Az Uraság megígérte nekem, szóval az a minimum, hogy behajtom rajta. A vigaszhoz még az is hozzátartozik, hogy jövő hét elején lesz egy grillparti tartva, amiért jeles osztályzattal elvégeztem azt a szakot, amivel három kerek évig küzdöttem - szóval lesz grill csirke és hamburger is. Alig várom már. drool.gif Ja, és kipurcant a gépem, újra lett rakva, de kétséges, hogy a művelet meg lesz ismételve. Most az újonnan beszerzett - amúgy nagyon f*sza zsírkirály cool.gif - laptopról írok, de meg kell tanulnom még úgy gépelni, hogy ne érjek hozzá a touchpadhez, szóval azzal is kivan a tököm, hogy folyton felugrál a kurzor. Rendkívül idegesítő. Na, de ha elsajátítottam ezt a tudást, akkor hajnalokba nyúlóan - kábé addig a pár hétig, amíg nem találok munkát - cool.gif regényt fogok írni. Na, ez olyan vegyes hozzászólás lett. laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Cute girl 998, Konvektor, ApusztákBoszorkánya
2015. június 22. 09:55 #9797
- törölt felhasználó -    
Minden egyes nap 1 óra mindenből zongora cselló francia spanyol fuvola lovaglás úszás balett és ez 8 óra persze nem egybe.5 hetente bálba megyek és azok a ruhapróbák jajj nekem.2 hónaponta villásreggeli van és még oda is el kell utazni,mert az meg Lyon-ban van Franciaországban.Na ilyen életem van még az hiányzik,hogy templomba járjak.Félre ne értsetek jó így élni az a sok nyaralás..........
2015. június 22. 13:41 #9798
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
már vagy három éve nyígok a háziorvosomnak, hogy porckopásom van, adjon már egy rohadt beutalót - eredménytelenül természetesen, mert hülye vagyok, én ne magyarázzam már meg neki, hát mégis mitől lenne, hiszen milyen fiatal vagyok meg nem is mozgok, blablabla. aha, most végre eljutottam az ortopédiára, diadnózis; durva porckopás. igazán hálás vagyok érte, hogy azért, mert neki derogál aláírni egy rohadt papírt, amit még csak nem is neki kell kinyomtatnia, itt vagyok húszévesen, és műttethetem meg mind a két térdemet. smileeee.gif

anyámat konkrétan meg akarja ölni, nem bírja a szívgyógyszer mellékhatásait; hát növelje duplájára az adagot, nem baj, hogy már egy szemtől is majdnem szívrohamot kapott, és bármiféle kardiológiai vizsgálat nélkül adta ki neki, most meg még olyan izületi gyógyszert is adott neki a gyulladásra, aminek az összetevőjére kiskorától kezdve allergiás - ami természetesen ezerszer el lett mondva, és ott van a gépben -, és tanult orvos létére a femináról olvasgatja fel nekem, hogy milyen - nem létező - betegségemre mit kellene ennem/innom, miközben olyan gyógyszereket ad ki rendszeresen, amik rontják az állapotomat, és akár be sem szedhetném. de nagyon hálás vagyok, nélküle úgysem tudnám, mivel jár egy májgyulladás, és iszonyatosan szükségem volt erre az élettapasztalatra...

engem nem vesznek fel az orvosira, hogy pszichiáter lehessek, ami az életem lenne, mert nem tudom letenni az emelt kémiát, bezzeg ez praktizálhat...
9 felhasználónak tetszik: Wyrd, Jody, Cute girl 998, Konvektor, Szandi0820, Phaedra, IQninja99, Bátor Ventillátor, ApusztákBoszorkánya
2015. június 22. 13:59 #9799
- törölt felhasználó -    
Egy taggal, bizonyos gabriella456 - tel.
Én ilyen emberrel még nem találkoztam. Ha már csak a státuszát megnézed, már az is elég ahhoz, hogy le legyen tiltva, mert ha haragszik rájuk (rám) , akkor sem kéne ilyet kiírni. És ha elkezdesz vele beszélgetni, normál hangnemben, egyből jön azzal, hogy neki menő barátai vannak, és prostítúcióra kényszerítenek. Hát ne haragudj, de ez pofátlanság. Hogy van képe ilyet írni? Ez fenyegetésnek számít. Áh, nagy az isten állatkertje... rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, Reni005, ApusztákBoszorkánya
2015. június 22. 14:00 #9800
- törölt felhasználó -    
Idézet (One Direction 2015 @ 2015.06.22. 13:59)
Egy taggal, bizonyos gabriella456 - tel.
Én ilyen emberrel még nem találkoztam. Ha már csak a státuszát megnézed, már az is elég ahhoz, hogy le legyen tiltva, mert ha haragszik rájuk (rám) , akkor sem kéne ilyet kiírni. És ha elkezdesz vele beszélgetni, normál hangnemben, egyből jön azzal, hogy neki menő barátai vannak, és prostítúcióra kényszerítenek. Hát ne haragudj, de ez pofátlanság.  Hogy van képe ilyet  írni?  Ez fenyegetésnek számít. Áh, nagy az isten állatkertje... rolleyes.gif

* Isten, bocsánat, nagybetű blush.gif
1 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya
540 oldal 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!