Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 13. 21:47 #9881
Metamorphosis
Metamorphosis
mask of sanity

StátuszWe are each our own devil, and we make this world our hell.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2295
Csatolások: 544
Azonosító: 228986
Először is megbotránkoztat, hogy az általános iskolás "legjobb barátnőm" leszbikus és nem jöttem rá a 7 év alatt míg jóban voltunk, márpedig valószínűleg nem hirtelen jött nála ez a dolog. 110.gif
Másodszor, annyira frusztráló, hogy nem volt kivel elmenni a rockmaratonra mert az a 2 személy a környezetemben (igen csak kettő van) aki szereti az ilyen jellegű kiruccanást, csóró vagy épp máshol nyaral.
Ja és harmadszor idegesít ezzel a szmájlival kapcsolatban (mega_shok.gif) hogy nem értem, hogy lehet ideje elfújni a pisztolyt ha saját magát lövi fejbe.
4 felhasználónak tetszik: Konvektor, Lovatics04, Bátor Ventillátor, Lizania
2015. július 13. 22:44 #9882
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Megvettem a Morrowindet 4200 ft-ért postaköltséggel együtt. Futtatom, bekékhalálozik a gépem és újraindul. Ezaz. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, johanna92, Wyrd
2015. július 14. 00:27 #9883
- törölt felhasználó -    
Idézet (RockMe @ 2015.07.12. 20:10)
bizony, az utóbbi időben megtudtam különféle hímektől, hogy:
- egy nő nem lehet metalzenész
- minden nőnek konyhában kell tartózkodnia, a férje kívánságait MUSZÁJ teljesítenie, és lehetőleg csak annyi gyereket szüljön, amennyit a csávó akar, mert neki természetesen ehhez semmi köze, a nő magát ejti teherbe
- legyen gyönyörű, dekoratív, viselkedjen úgy, ahogy a pasi akarja
- lehetőleg meg se szólaljon
- jegyezze meg, nincsen saját akarata
és nem viccelek, a legtöbb férfi így vélekedik a környezetemben (nem a családomra gondolok). hát bsszák meg. smileeee.gif

Ezt is a 12 éves ismerőseid mondták? biggrin.gif
Van egy mondás:
Idézet
Az a férfi, aki szerint a nőnek a konyhában a helye, valószínűleg nem tudja mit kell Vele csinálni a hálószobában.

Köbö' ennyi hozzáfűznivalóm lenne a dologhoz, + addig meg se' szólaljon a kedves, amíg én a konyhában döglődöm, nem takarodik ki 18órázni' egy bányába, hogy legyen miből a vacsorát odateremtenem. 110.gif
3 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Szandi0820, Angel
2015. július 14. 00:30 #9884
Blackheart.com
Blackheart.com
yizhan - bjyxszd

Státuszliving my best fujoshi life ^.^
Hozzászólás: 3585
Csatolások: 1884
Azonosító: 42891
Mindennap képes vagyok eltűnődni azon, h mennyi beteg ember él a világban. De nem is értem, h miért is háborodok fel ezen... laugh.gif Már megszokhattam volna, ennyi év alatt.
Furcsamód, én kis naiv és tudatlan, egy olyan képet posztoltam valahová, ami másokban olyan szintű felháborodást váltott ki, h még csak meg sem fordult a fejemben, h ezzel ennyire beletaposhatok a lelki világukba. Max annyival le lehetett volna tudni, h vágok rá egy pofát, és tovább lapozok azon a kib.ott oldalon, és kész! Szemet hunyok felette. De neeem, miért is nee? Ehelyett szépen megkapom az osztás. Jó, most jöhettek azzal, h akkor én miért nem léptem tovább? Hát azért nem, kedves egybegyültek, mert rohadtul sokat tűrtem már másoknak, és most nem igazán vagyok olyan lelkiállapotban, h csak úgy elmenjek e felett!
Nem akarok ujjal mutogatni, vagy valami. Csak kissé felháborító! Jó, lehet, h megsértettem azzal a képpel valakit, de ez egyéni szoc.probléma. Ahogy az is, hogy nem vagyok egy francos vegetáriánus!
És ha már ennyire átmegyünk "okosba", akkor az nem fog az emberiség kipusztulásához vezetni, h felfalják az összes növényt, meg egyéb tengeribizbaszokat? Azok is egyszer elfogynak, neeem??? Ja, a kagyló, a hal és a kis rákocskák nem élelőlények, igaz? Hát persze, h neeem. Miért is kérdem? Ja, mert tudatlan és informálatlan vagyok. Persze, mindenre meg van a válasz... Igaz, amit meg akarok enni az nem hízlal, nem élőlény, és nem egészségtelen.

Félreértés ne essék. Nem akarok vitába bonyolódni, felesleges lenne!!! Megértésüket, előre is köszönöm!
4 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Konvektor, Beyla, Bátor Ventillátor
2015. július 14. 00:35 #9885
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.14. 00:27)
Ezt is a 12 éves ismerőseid mondták? biggrin.gif

nem, ez már az idősebb kategória, bár az értelmi szintjük egyenlő egy 12 évesével (az éretlenebb fajtából). rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor
2015. július 14. 00:44 #9886
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nesha @ 2015.07.12. 22:39)
Nekem muszáj mindenbe beleszólnom. 
A takarító 3000-et kihagytad. Na meg egy lánynak csak hosszú haja lehet. Egyszer levágattam a hajam és egy hímneműtől azt kaptam meg, hogy nem vagyok nő. Egy igazi nőnek csak hosszú haja lehet. Nézzek tükörbe, hogy hogyan nézek ki. Az összes rövidhajú nőt a hajánál fogva húzná végig az úton, arcával lefele. Annyi volt a bűnöm, hogy váll alá érő hajat vágattam. De tőle nem is vártam semmit. Aki a harmincas éveiben jár, és addig nem hajlandó enni, amíg anyuci nem szed neki a tányérjára kaját rolleyes.gif

Jaj, a másik kedvenc szituációm, mikor már magam sem tudom, mit is gondol rólam a mélyen tisztelt majdnemvárosi udvartartás; éppenséggel fiú vagyok-e, avagy leszbikus. Azért jó tudni, mivel nem 9gyermekes' csikánó asszony frizurával zsibbasztom a nép idegeit, már a nemi identitásom is kérdéses. 110.gif
Nem, nem akarom elképzelni, micsoda patáliák mehettek ilyen ügyekből a '80-as évek tájékán, amikor anno divatnak számított a hajviseletem... rohog.gif

But no problem, már úgyis eláshatom magam, a "Mit gondolsz, makimajom, a lökhárítóim dísznek vannak ott?"
típusú találkozásaimmal együtt.
Milyen szép is az életem ekkora életfilozófusok társaságában, mamám. rohog.gif

Jut eszembe heti kérdésünk: Amennyiben egy hímnemű hord hosszabb loboncot a fején, mint amekkora a manapság elvárt bárányfrizkó', akkor a szóban forgó illető is meleg, netán már rögtön nővé avanzsál? unsure.gif
Mert akkor tuti összeszedek magamnak valami "jókirályfi-stílű" csajét. Kiegészítenénk egymást egy ilyesmi asszonnyal, akit befoghatok majd a kis konyhámba udvartartási cselédnek.^^
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bátor Ventillátor
2015. július 14. 01:00 #9887
- törölt felhasználó -    
Idézet (RockMe @ 2015.07.14. 00:35)
nem, ez már az idősebb kategória, bár az értelmi szintjük egyenlő egy 12 évesével (az éretlenebb fajtából). rolleyes.gif

Őszinte részvétem! rohog.gif beer.gif

Mellesleg: Ez így szép meg jó elgondolás, csak ki az az idióta, akit ilyen szöveggel be lehet palizni.
Idézet
Szia, Zsozsó vagyok, 16 éves. Nagyon teccesz' nekem, jók a futóműveid, pont ideálisak kerti munkára a veteményesben, illetve egy jó kis gulás' melletti robothoz fél délelőtt. Na, mit szólsz, benne lennél egy disznótor utáni vájlingpucolásban' valamelyik délután?

Életszerű elgondolás. Merjen csak ilyen a közelembe merészkedni. cool.gif
3 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, Szandi0820, Bátor Ventillátor
2015. július 14. 01:30 #9888
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Idézet (Blackheart.com @ 2015.07.14. 00:30)
Mindennap képes vagyok eltűnődni azon, h mennyi beteg ember él a világban. De nem is értem, h miért is háborodok fel ezen... laugh.gif Már megszokhattam volna, ennyi év alatt. 
Furcsamód, én kis naiv és tudatlan, egy olyan képet posztoltam valahová, ami másokban olyan szintű felháborodást váltott ki, h még csak meg sem fordult a fejemben, h ezzel ennyire beletaposhatok a lelki világukba. Max annyival le lehetett volna tudni, h vágok rá egy pofát, és tovább lapozok azon a kib.ott oldalon, és kész! Szemet hunyok felette. De neeem, miért is nee? Ehelyett szépen megkapom az osztás. Jó, most jöhettek azzal, h akkor én miért nem léptem tovább? Hát azért nem, kedves egybegyültek, mert rohadtul sokat tűrtem már másoknak, és most nem igazán vagyok olyan lelkiállapotban, h csak úgy elmenjek e felett! 
Nem akarok ujjal mutogatni, vagy valami. Csak kissé felháborító! Jó, lehet, h megsértettem azzal a képpel valakit, de ez egyéni szoc.probléma. Ahogy az is, hogy nem vagyok egy francos vegetáriánus!
És ha már ennyire átmegyünk "okosba", akkor az nem fog az emberiség kipusztulásához vezetni, h felfalják az összes növényt, meg egyéb tengeribizbaszokat? Azok is egyszer elfogynak, neeem??? Ja, a kagyló, a hal és a kis rákocskák nem élelőlények, igaz? Hát persze, h neeem. Miért is kérdem? Ja, mert tudatlan és informálatlan vagyok. Persze, mindenre meg van a válasz... Igaz, amit meg akarok enni az nem hízlal, nem élőlény, és nem egészségtelen.

Félreértés ne essék. Nem akarok vitába bonyolódni, felesleges lenne!!! Megértésüket, előre is köszönöm!

A fentebb említett, névtelenül is pocskondiázott személy vegán. Nem ugyanaz. És természetesen attól lesz beteg, hogy igyekszik úgy élni, hogy ne tapadjon több vér a kezéhez. Természetesen, érthető a felháborodás. Tényleg. Még ha kis betűs is.
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, Jolie_77
2015. július 14. 14:25 #9889
Lovatics04
Lovatics04
jake edwards' buddy.

Státuszsick of losing soulmates
Hozzászólás: 2258
Csatolások: 56
Azonosító: 237163
A kor alapján megítéléssel.
Elítélnek a korom miatt mindenkitől ezt hallom:
"te ezt még nem csinálhatod,mert túl fiatal vagy"
"neked nem tetszhet senki,mert túl fiatal vagy"
"te nem tudhatod,hogy mi akarsz lenni felnőtt korodban,mert még fiatal vagy"
"te nem lehetsz önbizalom hiányos mert túl fiatal vagy"
"a te történeted sz*rt mert túl fiatal vagy"
Na kösz... dry.gif
9 felhasználónak tetszik: Konvektor, taylex, Blackrosalie, Szandi0820, Phaedra, Cute girl 998, Wyrd, Nina 10, Bátor Ventillátor
2015. július 15. 17:05 #9890
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Egy bizonyos "ismerõssel". Neki hála szinte minden héten esik az önbecsülési szintem, már lassan elérni a nullát is. És miért? Mert nem olyan vagyok amilyennek elképzelt, mindig elmondja hogy milyennek kéne lennem, milyen szerencsétlen vagyok. De természetesen csak akkor ha olyan a kedve. Más esetekben meg ragyog a nap, milyen ügyes vagyok, okos és segítõkész stb. Régebben még elviseltem, de mostanra szinte mindig megríkat. Így volt ez vasárnap is. Természetesen sosem mutatom ki mennyire fájnak a szavai, általában palástolom az érzéseimet, hiszen mindig is ilyen voltam. De attól még fáj és igyekszem eltitkolni ezt, mint eddig is tettem a szokásos gúnyos mondataimmal. Mindig is egyfajta védekezésként használtam, ezzel elérem hogy az emberek békén hagyjanak. Szeptermberben azonban koleszban fogok lakni, így legalább egy kis idõre megszabadulok tõle.
4 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Konvektor, ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor
2015. július 15. 18:05 #9891
Genevieve
Genevieve
Marina's diamond

Státusz-
Hozzászólás: 7773
Csatolások: 6753
Azonosító: 210902
40 pokoli percet töltöttem a fogorvosnál és még 3 óra mire elmúlik a zsibbadás, legszívesebben sírni tudnék. mellow.gif
6 felhasználónak tetszik: Lovatics04, Szandi0820, LaDySmIth, Konvektor, Rocket, Bátor Ventillátor
2015. július 15. 18:10 #9892
Ramadaa
Ramadaa
láthatatlan †

Státusz'Ameddig van fény, addig van remény. ' - Poe Dameron
Hozzászólás: 2383
Csatolások: 307
Azonosító: 229455
Türelmetlen vagyok glare.gif
1 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya
2015. július 15. 19:41 #9893
- törölt felhasználó -    
Elvileg ma esős időnek kellene lennie, gyakorlatilag viszont meg lehet dögleni. mellow.gif Alapból jobban szeretem a borús időt, mint a meleget, viszont ha kell, elviselem a forróságot is. Viszont már egy pár napja az van, hogy egyszer esik, máskor lerohad a bőröm, én meg az utóbbi 1-2 évben eléggé frontérzékeny lettem, szóval nem elég, hogy ki kell bírni ezt az agyrohasztó meleget, szinte fájdalomcsillapítón élek, ráadásul az életkedvemet sem találom. ok.gif Október, siess
4 felhasználónak tetszik: Lovatics04, ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor, Konvektor
2015. július 15. 19:51 #9894
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Idézet (Lovatics04 @ 2015.07.14. 14:25)
A kor alapján megítéléssel.
Elítélnek a korom miatt mindenkitől ezt hallom:
"te ezt még nem csinálhatod,mert túl fiatal vagy" 
"neked nem tetszhet senki,mert túl fiatal vagy" 
"te nem tudhatod,hogy mi akarsz lenni felnőtt korodban,mert még fiatal vagy" 
"te nem lehetsz önbizalom hiányos mert túl fiatal vagy" 
"a te történeted sz*rt mert túl fiatal vagy"
Na kösz... dry.gif

Ezt kiegészíteném azzal, hogy ha ráadásul te vagy a legfiatalabb egyed a családodban, örökkön örökké te leszel a legéletképtelenebb, legóvnivalóbb kisgyereke a szülednek, aki egyedül nem képes semmire, nem engednek neki semmit, emiatt pedig valóban képtelen érvényesülni a nagybetűs életben, mivel amióta az eszét tudja, kretén..
3 felhasználónak tetszik: Lovatics04, ApusztákBoszorkánya, Bátor Ventillátor
2015. július 15. 20:07 #9895
Lovatics04
Lovatics04
jake edwards' buddy.

Idézet (LaDySmIth @ 2015.07.15. 19:51)
Ezt kiegészíteném azzal, hogy ha ráadásul te vagy a legfiatalabb egyed a családodban, örökkön örökké te leszel a legéletképtelenebb, legóvnivalóbb kisgyereke a szülednek, aki egyedül nem képes semmire, nem engednek neki semmit, emiatt pedig valóban képtelen érvényesülni a nagybetűs életben, mivel amióta az eszét tudja, kretén..

Az meg a másik.Mivel én vagyok a legfiatalabb,azért engem néznek konkrétan hülye gyereknek,a nővéreimnek több minden van megengedve(jó tudom,hogy nagyobbak,de van pár igazságtalan helyzet.Áhh,örökké gyereknek fognak kezelni rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: LaDySmIth
2015. július 15. 20:10 #9896
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Idézet (Lovatics04 @ 2015.07.15. 20:07)
Az meg a másik.Mivel én vagyok a legfiatalabb,azért engem néznek konkrétan hülye gyereknek,a nővéreimnek több minden van megengedve(jó tudom,hogy nagyobbak,de van pár igazságtalan helyzet.Áhh,örökké gyereknek fognak kezelni rolleyes.gif

Nem elkeserítés végett, de engem lassan 20 évesen is gyerekként kezelnek, aki önállóan semmire sem képes laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Lovatics04, ApusztákBoszorkánya
2015. július 15. 20:14 #9897
Lovatics04
Lovatics04
jake edwards' buddy.

Idézet (LaDySmIth @ 2015.07.15. 20:10)
Nem elkeserítés végett, de engem lassan 20 évesen is gyerekként kezelnek, aki önállóan semmire sem képes laugh.gif

Ó,akkor még van időm laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: LaDySmIth
2015. július 15. 20:51 #9898
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDySmIth @ 2015.07.15. 19:51)

Üdv a klubban meghajolo.gif
Nagyon feldühített egy dolog. Állambácsival kapcsolatos, de nem írom le inkább, mert én leszek az oldal antikrisztusa rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Lovatics04
2015. július 15. 21:08 #9899
- törölt felhasználó -    
leginkább magammal. néhány pillanatban akkora egy bunkó k csög tudok lenni, hogy legszívesebben beleverném a fejem a falba. és hiába igyekszem leszokni róla, túl forrófejű vagyok, ha elborul az agyam, olyan görénnyé válok, áhh. odáig már eljutottam, hogy többször sikerül higgadtnak maradnom, de olykor elég egy rossz szó, és szerencsétlen illető kénytelen menekülni.

ja, és amúgy mi az, hogy 10 méteres magasságban meghalok, annyira szédülök, ellenben egy tévétorony tetején semmi bajom nincs? omg.gif
6 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, LaDySmIth, Szandi0820, Phaedra, Konvektor, Lovatics04
2015. július 15. 21:20 #9900
- törölt felhasználó -    
Jelenleg azzal, hogy minden második ember megjegyzi, hogy milyen sovány vagyok, ami egyáltalán nem igaz. Teljesen megfelelő a súlyom a koromnak és magasságomnak, ha nem hiszik, kérdezzék csak meg az orvosomat.
Ráadásul nemcsak a a családtagoktól, barátoktól és ismerősöktől kell ezt hallgatnom, manapság már a csapból is ez az idióta skinny-shaming folyik (ezt nem tudom hogyan fordíthatnám le magyarra). Mindenhol csak azt olvasom vagy hallom, hogy mennyire nem jó az, ha az ember sovány, és hogy a fiúk is azt szeretik, ha egy lányon van mit fogni meg hasonló baromságok. Hát tudják mit? Én nem fogom telezabálni magamat sem a nagyszüleim, sem a fiúk és semmilyen más ember kedvért. Köszönöm szépen, én tökéletesen megvagyok elégedve az alakommal, és ez a lényeg.
Egyébként csak úgy mellékesen megjegyezném, nem a vékony emberek leszólásával kéne elérni, hogy a társadalom elfogadóbb legyen a teltebb emberekkel. Amíg valaki nem kórosan sovány, vagy túlzottan elhízott addig senkinek semmi joga beleszólni abba, hogy milyen a másik alakja.
11 felhasználónak tetszik: ApusztákBoszorkánya, IQninja99, Szandi0820, Violet Hepburn, Phaedra, Genevieve, Wyrd, Blackheart.com, Bátor Ventillátor, CandUs, Konvektor
540 oldal 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!