Ma éppen mivel van tele a tököd?
2015. július 29. 14:30
Az olvasónaplóval. Ki az a hülye aki kitalálta ezt?
2015. július 29. 14:31
Idézet (One Direction 2015 @ 2015.06.22. 13:59)
Egy taggal, bizonyos gabriella456 - tel.
Én ilyen emberrel még nem találkoztam. Ha már csak a státuszát megnézed, már az is elég ahhoz, hogy le legyen tiltva, mert ha haragszik rájuk (rám) , akkor sem kéne ilyet kiírni. És ha elkezdesz vele beszélgetni, normál hangnemben, egyből jön azzal, hogy neki menő barátai vannak, és prostítúcióra kényszerítenek. Hát ne haragudj, de ez pofátlanság. Hogy van képe ilyet írni? Ez fenyegetésnek számít. Áh, nagy az isten állatkertje...
Én ilyen emberrel még nem találkoztam. Ha már csak a státuszát megnézed, már az is elég ahhoz, hogy le legyen tiltva, mert ha haragszik rájuk (rám) , akkor sem kéne ilyet kiírni. És ha elkezdesz vele beszélgetni, normál hangnemben, egyből jön azzal, hogy neki menő barátai vannak, és prostítúcióra kényszerítenek. Hát ne haragudj, de ez pofátlanság. Hogy van képe ilyet írni? Ez fenyegetésnek számít. Áh, nagy az isten állatkertje...
Engem se hagyott.. Nem normális. Nekem is mondta:
-Nekem menő barátaim vannak, akik megtanították, hogy nem kérjek bocsikát..HÁT SZAROK RÁ! bár bocsi a kifejezésért
2015. július 29. 14:32
Idézet (PezzLady @ 2015.07.29. 14:30)
Az olvasónaplóval. Ki az a hülye aki kitalálta ezt?
Ja szerintem is.. Még nyári szünetben sem lehet hagyni?!
2015. július 29. 14:33
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Lehet viccesen fog hangzani, de a paprikával.
Még reggel 7 óra előtt felkeltem mert felébresztett az éhség. A konyhapulton találtam egy fél paprikát. Gondoltam akkor megeszem azt is, ne menjen kárba meg még magamhoz vettem paradicsomot meg egyebeket. Kivágtam a paprikából az eret majd kisebb darabkákra vágtam, a paradicsomot úgyszintén. Majd mikor hozzáért a nyelvemhez a paprikás és paradicsomos ujjam elkezdett lángolni a szám. Irtózatosan csípett, vagy 1 óráig el volt zsibbadva a szám és tájéka. Délelőttől meg a hüvelykujjamat égeti, és azóta is fáj Pedig már 100x mostam kezet, tejbe mártottam a hüvelykujjam és még vajat is tettem rá, mert az elvileg jó ilyenkor rá. Hát nem, és már nagyon elegem van ebből a kellemetlen érzésből.
Még reggel 7 óra előtt felkeltem mert felébresztett az éhség. A konyhapulton találtam egy fél paprikát. Gondoltam akkor megeszem azt is, ne menjen kárba meg még magamhoz vettem paradicsomot meg egyebeket. Kivágtam a paprikából az eret majd kisebb darabkákra vágtam, a paradicsomot úgyszintén. Majd mikor hozzáért a nyelvemhez a paprikás és paradicsomos ujjam elkezdett lángolni a szám. Irtózatosan csípett, vagy 1 óráig el volt zsibbadva a szám és tájéka. Délelőttől meg a hüvelykujjamat égeti, és azóta is fáj Pedig már 100x mostam kezet, tejbe mártottam a hüvelykujjam és még vajat is tettem rá, mert az elvileg jó ilyenkor rá. Hát nem, és már nagyon elegem van ebből a kellemetlen érzésből.
2015. július 29. 14:33
Idézet (Ivett12 @ 2015.07.29. 14:32)
Ja szerintem is.. Még nyári szünetben sem lehet hagyni?!
Sajnos nem. Lenne egy-két szavam ahhoz aki elkezdte ezt terjeszteni
2015. július 29. 15:44
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline |
Hogy sosem érek haza. Olyan jó, hogy hajnalban full izgatottan elterveztem, hogy majd ma festek meg cikkezek. Aha, életkedvem sincs. Az időbis egy rakás xar, sütne inkább a nap (bár akkor meg azért nyávognék).
2015. július 29. 15:50
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Ha valaki azt mondja, hogy hiányolja a régi Grace-t. Nem fogok holmi emberke kedvéért megváltozni. A régi énem gyerekes volt...
2015. július 29. 16:51
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Persze hogy a relatíve pontos mindennapos repülő akkor van már felszállás előtt bejelentve késésre amikor én tűkön ülve várom. Természetesen.
2015. július 29. 22:40
Nagyszülők időskori elbutulásával.
Utálom, gyűlölöm, megvetem - nem Őket, a személyiségüket. Miért van az, hogy mindig kell a patália, családi balhé a szürke mindennapokba, miért nem lehet viszonylag normális femilihez mérten legalább az unokákat kihagyni a cirkuszból? Miért én leszek holnaptól a szenvedő, felettébb Alzheimer-kóros áldozatok legfőbb ellensége, mert b.sztam felvenni reggel félálomban a telefont?
Úgy látszik, megint rendszeres lesz a vernyákolásom.
Utálom, gyűlölöm, megvetem - nem Őket, a személyiségüket. Miért van az, hogy mindig kell a patália, családi balhé a szürke mindennapokba, miért nem lehet viszonylag normális femilihez mérten legalább az unokákat kihagyni a cirkuszból? Miért én leszek holnaptól a szenvedő, felettébb Alzheimer-kóros áldozatok legfőbb ellensége, mert b.sztam felvenni reggel félálomban a telefont?
Úgy látszik, megint rendszeres lesz a vernyákolásom.
9 felhasználónak tetszik:
Metamorphosis,
Jody,
LaDySmIth,
ApusztákBoszorkánya,
Phaedra,
Wyrd,
Konvektor,
Cute girl 998,
IQninja99
2015. július 30. 22:01
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
igen, tudom, a világ legnagyobb problémája, de: írtam egy meglehetősen terjedelmes listát a kikölcsönözni kívánt pszicho-thrillerekről, most pedig annak örömére, hogy hétfőn végre nyit a könyvtár, elkezdtem kikeresgélni, mit is tudok kikölcsönözni a felírtakból; A lepkegyűjtőt, a Viharszigetet, illetve a Holtodiglant... milyen könyvtár az, ahol csak az a könyv létezik, amelyikből készült film, angol nyelven meg természetesen semmi?
11 felhasználónak tetszik:
nothingcanstopme,
MadHatter,
Szandi0820,
MissTiniStoessel,
Metamorphosis,
Cute girl 998,
Phaedra,
Wyrd,
Konvektor,
Jody,
IQninja99
2015. július 31. 01:10
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline |
Rajottem, hogy amit apam irant erzek, az nem mas, mint a felelem es harag. Nala a neveles abnyi, es mindig is annyi volt, hogy kapcsojjadaghejpet, meg valaszolj a kerdeseimrr oszinten, amiert lebszlak, vagy ha nem valaszolsz, szinten lebszlak, es radkrom az ajtot. Alig varom, hogy ez a krva 2-3 ev leteljen, hogy aztan takarodjak innen a fszba kulfoldre, hogy meg az arcomat is elfelejtse az osszes hiperkonzervativ patkany, aki a kornyezetemben el.
Igen, egyelore (nem csak) a gep az eletem. Csak itt vannak emberek, akikert elek-halok, akik mindig meghallgatnam es akikkel tudok normalisan tarsalogni... es csak a neteb talalom meg erdeklodesi korom, igazi onmagam.
Igen, egyelore (nem csak) a gep az eletem. Csak itt vannak emberek, akikert elek-halok, akik mindig meghallgatnam es akikkel tudok normalisan tarsalogni... es csak a neteb talalom meg erdeklodesi korom, igazi onmagam.
8 felhasználónak tetszik:
nothingcanstopme,
MadHatter,
Szandi0820,
Konvektor,
Jody,
Wyrd,
ApusztákBoszorkánya,
IQninja99
2015. július 31. 17:41
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline |
Nővérem ismét maximumon hallgatta Miley Cyrust, Selena Gomezt (??) /gőzöm sincs kit de valami állatira irritáló női nyivákolás és dübörgés hallatszott át hozzám/ Ezért úgy döntöttem maximumra tolom a World Painted Blood albumot amit elhoztam apámékhoz mert éreztem, hogy súlyos fülkárosodásban lesz részem ha ismét azt a sz*rt kell hallgatnom amit nővérem. Szerencsére a Slayer hallatára úgy döntött inkább elmegy (hurrá).
Viszont amikor apám hazajött lőhettem ki mert úgy nézett rám mintha embereket gyilkoltam volna majd pedig felszeleteltem volna ínyenc darabokra, ezután meg megettem volna őket (elnézést a morbiditásért csak szemléltetni próbálom a tekintetét). Majd kezdte azzal, hogy: "tetoválásod mikor lesz végre hogy kitagadhassalak?"
Mindig kimegy a fejemből, hogy pontosan mennyire is utálom a családom nagy részét.. de szerencsére nem félnek újra és újra tudatni velem hogy idióta selejt vagyok.
Csak az vigasztal, hogy holnap végre mehetek haza, és egyedül lehetek a csőcselék bagázst hátrahagyva. c:
Viszont amikor apám hazajött lőhettem ki mert úgy nézett rám mintha embereket gyilkoltam volna majd pedig felszeleteltem volna ínyenc darabokra, ezután meg megettem volna őket (elnézést a morbiditásért csak szemléltetni próbálom a tekintetét). Majd kezdte azzal, hogy: "tetoválásod mikor lesz végre hogy kitagadhassalak?"
Mindig kimegy a fejemből, hogy pontosan mennyire is utálom a családom nagy részét.. de szerencsére nem félnek újra és újra tudatni velem hogy idióta selejt vagyok.
Csak az vigasztal, hogy holnap végre mehetek haza, és egyedül lehetek a csőcselék bagázst hátrahagyva. c:
9 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998,
Jody,
MadHatter,
Szandi0820,
Wyrd,
Phaedra,
Konvektor,
ApusztákBoszorkánya,
IQninja99
2015. július 31. 18:01
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Unom, hogy a saját családom nem képes a szemembe mondani dolgokat, múltkor is az öcsémtől hallom vissza, hogy öreganyám elmondott mindennek, tényleg rendkívül jólesett. Apám is állandóan elmond mindennek, már rohadtul unom amit művel, mert néha normáis, néha viszont egy fszfej, tényleg nincs rá jobb szó, kiabál velem meg minden és ezt anyira unom, csak bőgök miatta, képes elbszni az egész napomat. 3 hétig itthon lesz, szerintem én felakasztom magam, vagy otthon se leszek, bár állítólag már ez is probléma, de az is ha otthon vagyok, ajj megyek inkább a másik mamihoz, ő mindig aranyos.
Jody,
MadHatter,
Szandi0820,
Wyrd,
Phaedra,
Konvektor,
ApusztákBoszorkánya,
IQninja99
2015. július 31. 18:09
Az unalommal,na meg azzal hogy semmi nem jön össze. -,-
2015. július 31. 19:20
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Lololol nem tudom sírjak-e avagy nevessek. Három nappal az elküldött email után válaszolt a drága főnökünk, miszerint szerinte a munkánk legvadabb részét (amit mindig 4 ember csinál), megoldja 2 ember, váltott műszakban, lolol, és persze fele fizettségért, lolol. Ergo a 11 napos munkára adna kb 50 rugót, míg ez tavaly közel 100e volt. Persze szállásról, kajáról egy redvás szót nem írt, a fizetést is csak belőttük, szóval lehet még lejjebb is. És mindezt azért, mert lányok vagyunk. Éljen a szigetes meló és a hímsoviniszta főnökünk
2015. augusztus 01. 10:58
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline |
Az állatkínzásból. Csak görgetek lefelé a facebookon, igaz, tudtam, hogy sok mentős oldalt követek, de nem számítottam rá, hogy már a reggelem egy kompromittáló bejegyzéssel kezdődik. Azok a szemetek kirakták szegényt az út szélére, pár nap múlva valaki elütötte. Legalább abban az emberben lett volna valamennyi spiritusz, hogy felhívja az állatmentőket, hogy 'bocsi, elütöttem'. De ő sem tette meg, ahogy a "gazdái" sem vitték inkább menhelyre. Nem, ők kidobták az út szélére, hogy éhen és szomjan haljon. 'Emberséges', mi? Ezt a szót nem is kéne használnunk, csak ha változtatunk a jelentésén. Az emberséges mától azt jelenti, hogy mindenkinek ártani kell és egy csöpp együttérzést se érezz. Kész, ennyi az emmberséges. Na szó mi szó, az állatnak eltört a gerince, és további sérüléseket szenvedett. Pár kedves ember az utolsó óráiban felfedezte, ahogy egy csatornában fekszik, és hívták a mentőket. De már túl késő volt. Szegény kutyának el kellett búcsúznia az élőktől, csak mert (valószínűleg) nem volt már annyira cuki, mint kölyökkorában. Utálom az ilyen undorító féreg embereket, mindig van másik megoldás!!!!!! Az állat is ugyan olyan élőlény mint mi, és joga van az élethez! Ha nem akarsz szaporulatot? Kasztráltasd az állatod. Ha nem akarod megtartani? Keress neki gazdát, valakinek biztosan kell. Mert ami az egyiknek szemét, addig a másiknak kincs. Nekem is van egy kutyám, csak Gyogyónak hívom, olyan butus. Néha már az idegeimre megy, de nem bántom, mert SZERETEM. A családban (pedig apám rühelli) még egyikünk nem sem jutott az eszébe, hogy kitegyük vagy elvitessük. Mert ő a családunk része, és punk tum. Ha már egyszer befogadtuk, bánjuk is vele úgy, ahogy megérdemli. Magyarán ezzel van tele a tököm, hogy pár ember túlságosan is a Teremtőnek hiszi magát, pedig nagyon távol állnak tőle. Mindannyian Isten gyermekei vagyunk (jé, egy vallásos. de templomba még sem jár), és ugyan annyi jogunk van az élethez. Nem kell ölni csak azért, mert ilyen a kedved (pl. Cecil története), sőt, mielőtt akár egy rossz szót is szólnál bármelyik embertársadhoz, gondold meg jól előtte. Ide jutott az emberi jóság, szeretet, stb. Ebből már aligha van egy kevés. Uram, ha tényleg létezel. Büntesd meg azokat, akik ezeket teszik, mert szerintem a gyilkosságra nincs mentség.
2015. augusztus 01. 14:34
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Idézet (LaDySmIth @ 2015.07.31. 19:20)
Lololol nem tudom sírjak-e avagy nevessek. Három nappal az elküldött email után válaszolt a drága főnökünk, miszerint szerinte a munkánk legvadabb részét (amit mindig 4 ember csinál), megoldja 2 ember, váltott műszakban, lolol, és persze fele fizettségért, lolol. Ergo a 11 napos munkára adna kb 50 rugót, míg ez tavaly közel 100e volt. Persze szállásról, kajáról egy redvás szót nem írt, a fizetést is csak belőttük, szóval lehet még lejjebb is. És mindezt azért, mert lányok vagyunk. Éljen a szigetes meló és a hímsoviniszta főnökünk
Update
11 napra adna összesen 30ezret (az év eleji megbeszélésen még azt mondta, ez az összeg elérheti a 80ezret -csak azt nem tette hozzá, hogy hármunknak ), és nincs se kaja, se szállás, szóval utazgathatnék napi sok órát (busz+metró+villamos+hév), aludni persze nem aludnék közben, és koplalnék is, mivel mi már ebédet sem érdemlünk, nem úgy, mint a fiúcskák.
Hát, ennyi volt a fesztiválmeló, pedig tetszett, de a főnökünk hell of an asshole. Jah, és majd kis önkénteseket ültet be helyettünk, akik napi 14 órát nyilván tisztességesen fognak végig dolgozni anélkül, hogy egy-két havernak ne adnának ki main stage-es passzokat, mert legrosszabb esetben kirúgják, húha, és bulikázni se fognak kimenni, amikor reggel nyolctól este tízig bent kell lenni, muhahaha röhög a vakbelem. Úgy pofára fog esni a főnökünk, hogy csak na. Mindenesetre a srácoknak előre jeleztük helyzetjelentési kérelmünket, holnap pedig szépen elküldjük a felmondásunkat.
2 felhasználónak tetszik:
IQninja99,
Szandi0820
2015. augusztus 01. 19:44
PhaedraMythic Dawn☼ |
A szerelem fizikai resze olyan edes fajdalom, hogy gyilkolni kepes. Tudodet kirobbantani. Fejed belsejet forrongo gozze valtoztatni. Kisse szanalmasnak erzem magam, amiert ezt igy elem at.
Lovatics04,
Nina 10,
LaDySmIth,
Szandi0820,
Jody,
nothingcanstopme,
IQninja99,
Wyrd
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.