Ma éppen mivel van tele a tököd?
2011. március 08. 19:28
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
azzal hogy írtam ma 3 dogát
1; senki sem szólt nekem h ma dogát írunk
(ugyanis beteg voltam) (művészetek)
2; török szavakat hasonlítottunk össze a magyarral holott gyakorolnunk kellett volna a dogára -.-" és pont akkor voltam beteg amikor gyakoroltak...kész röhej!!
(kommunikáció)
3; német...erre mindig készülök...dolgozatra tanultam,tegnap feleltem (mert ugye felelés volt egész órán) és mikor végeztem a többiek felelése közben nem csináltam a feladatot...és a csoport több mint a felének nem volt házija amúgy is és mindenkinek képes volt beírni a mínuszt!!!
1; senki sem szólt nekem h ma dogát írunk
2; török szavakat hasonlítottunk össze a magyarral holott gyakorolnunk kellett volna a dogára -.-" és pont akkor voltam beteg amikor gyakoroltak...kész röhej!!
3; német...erre mindig készülök...dolgozatra tanultam,tegnap feleltem (mert ugye felelés volt egész órán) és mikor végeztem a többiek felelése közben nem csináltam a feladatot...és a csoport több mint a felének nem volt házija amúgy is és mindenkinek képes volt beírni a mínuszt!!!
2011. március 17. 14:10
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A sok gimnazistával, akik agyi fejlődésben megálltak egy óvodás szintjén... És engem idegesítenek...
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: