Ma éppen minek örülsz?
2013. május 02. 20:29
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Destiny015 @ 2013.05.02. 16:46)
Annak, hogy nemsokára lesz egy pár napos szünetem, nem kell suliba menni, úgyogy végre sokáig alhatok, meg olvashatok!
Olyan jó nektek, sőt sárgulok az irigységtől. Nekem nem lesz érettségi szünetem, mert felsőoktatásban nincs ilyen már akkor se, ha az egy középiskolában van. Nem hiszem el, hogy mindenki otthon lesz és csak nekünk szakmásoknak lesz suli. Nem igazság. Bár nekem két hét múlva véget ér az egész tanulásos banzáj, és utána már csak meló, ami még pár héttel tovább is tart, mint nektek a suli. Hát megszívtam.
On:
Úristen, ma megkezdtem a csecsemős gyakorlatomat, és már első nap a kezembe adtak egy pár órás csöppséget, hogy vigyem le az újszülött intenzívről az újszülött osztályra. Hát eskü, ahogyan nézett rám az a kislány. Csak úgy lesett ki a takaró alól, amíg vártam a papírokat. Komolyan behaltam, annyira, de annyira aranyos volt! Szerencsém volt, mert sokak - az előző csapatok tapasztalatait hallgatva - a gyakorlat felénél foghatják meg a gyerekeket. Egyben biztos vagyok: nem tévesztettem pályát.
7 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Sally Sparrow,
Luckie,
Destiny015,
MadHatter,
riri17,
Vampiregirl1
2013. május 03. 12:47
Idézet (Beyla @ 2013.05.02. 20:29)
Olyan jó nektek, sőt sárgulok az irigységtől. Nekem nem lesz érettségi szünetem, mert felsőoktatásban nincs ilyen már akkor se, ha az egy középiskolában van. Nem hiszem el, hogy mindenki otthon lesz és csak nekünk szakmásoknak lesz suli. Nem igazság. Bár nekem két hét múlva véget ér az egész tanulásos banzáj, és utána már csak meló, ami még pár héttel tovább is tart, mint nektek a suli. Hát megszívtam.
On:
Úristen, ma megkezdtem a csecsemős gyakorlatomat, és már első nap a kezembe adtak egy pár órás csöppséget, hogy vigyem le az újszülött intenzívről az újszülött osztályra. Hát eskü, ahogyan nézett rám az a kislány. Csak úgy lesett ki a takaró alól, amíg vártam a papírokat. Komolyan behaltam, annyira, de annyira aranyos volt! Szerencsém volt, mert sokak - az előző csapatok tapasztalatait hallgatva - a gyakorlat felénél foghatják meg a gyerekeket. Egyben biztos vagyok: nem tévesztettem pályát.
On:
Most nem értem minek kell ide jönni és sajnáltatni magad. Nem lesz szüneted? Te választottad ezt, senki nem kényszerített szerintem, bár nem tudom...Megnyugtatlak, jövőre már nekem se lesz, de biztos nem fogok ide följönni siránkozni...
On:
A ballagás miatt nem volt tanítás, csak díszítenünk kellett az iskolát. És ráadásul hamarabb el is engedtek, és így tudtam találkozni az egyik haverommal, aki kölcsönadta az egyik könyvét, amire a "kitűnő" memóriájának hála, már két hónapja várok. De nem baj, jobb később mint soha.
2013. május 03. 13:29
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (wiky96 @ 2013.05.03. 12:47)
Most nem értem minek kell ide jönni és sajnáltatni magad. Nem lesz szüneted? Te választottad ezt, senki nem kényszerített szerintem, bár nem tudom...Megnyugtatlak, jövőre már nekem se lesz, de biztos nem fogok ide följönni siránkozni...
On:
A ballagás miatt nem volt tanítás, csak díszítenünk kellett az iskolát. És ráadásul hamarabb el is engedtek, és így tudtam találkozni az egyik haverommal, aki kölcsönadta az egyik könyvét, amire a "kitűnő" memóriájának hála, már két hónapja várok. De nem baj, jobb később mint soha.
On:
Én és az önsajnáltatás? Kilométerekre állunk egymástól.XD Csak gondoltam leírom, már ez is gond? Egyébként OKJ-n (szakmánál) nincsen érettségi szünet, mivel felnőtt oktatás, így ránk már nem vonatkozik. Párom infó szakon tanult tovább, szakmája van, és neki sem volt. Úgy érzem, hogy mi sokkal többet járunk suliba és sokkal kevesebb a szünetünk. Hát valószínűleg te jövőre fogsz érettségizni, ha jól számolom, és, ha megvan az írásbeli, akkor onnantól kezdve nem is fogsz járni suliba, max felkészítő órákra, de az sem kötelező jellegű. Sokkal több szüneted lesz, mint a gimi vagy általános iskola bármelyik évében. Hú, az érettségit leszámítva, szívesen lennék újra végzős.XD
On:
Hát nem tudom, ma elég tré napom volt. Volt benne egyáltalán valami jó? Talán annyi, hogy párommal tudtam beszélni egy órát, meg ma a ballagás miatt nem kellett bemennünk suliba, így több időm lesz a meg nem tanult tananyagokkal foglalkozni. Ó, suli, áj láv jú!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. május 03. 13:41
Idézet (Beyla @ 2013.05.03. 13:29)
Én és az önsajnáltatás? Kilométerekre állunk egymástól.XD Csak gondoltam leírom, már ez is gond? Egyébként OKJ-n (szakmánál) nincsen érettségi szünet, mivel felnőtt oktatás, így ránk már nem vonatkozik. Párom infó szakon tanult tovább, szakmája van, és neki sem volt. Úgy érzem, hogy mi sokkal többet járunk suliba és sokkal kevesebb a szünetünk. Hát valószínűleg te jövőre fogsz érettségizni, ha jól számolom, és, ha megvan az írásbeli, akkor onnantól kezdve nem is fogsz járni suliba, max felkészítő órákra, de az sem kötelező jellegű. Sokkal több szüneted lesz, mint a gimi vagy általános iskola bármelyik évében. Hú, az érettségit leszámítva, szívesen lennék újra végzős.XD
On:
Hát nem tudom, ma elég tré napom volt. Volt benne egyáltalán valami jó? Talán annyi, hogy párommal tudtam beszélni egy órát, meg ma a ballagás miatt nem kellett bemennünk suliba, így több időm lesz a meg nem tanult tananyagokkal foglalkozni. Ó, suli, áj láv jú!
On:
Hát nem tudom mit okoskodsz itt, mert rohadtul nem számolsz jól. Jövőre kezdem a gyakorlatomat porcelánfestőnek, szóval miközben a Zsolnay gyárba fogok dolgozni még két évet, nem hiszem, hogy lesz olyan, hogy érettségi szünet..Aztán utána jön csak az érettségi..
2013. május 03. 14:17
Beylacarter |
Idézet (wiky96 @ 2013.05.03. 13:41)
Hát nem tudom mit okoskodsz itt, mert rohadtul nem számolsz jól. Jövőre kezdem a gyakorlatomat porcelánfestőnek, szóval miközben a Zsolnay gyárba fogok dolgozni még két évet, nem hiszem, hogy lesz olyan, hogy érettségi szünet..Aztán utána jön csak az érettségi..
Ne haragudj, de, ha '96-ban születtél, akkor nem jövőre leszel 18? Tudtommal, négy éves a gimi, hogyha esetlegesen sima négy évesbe mentél, de mindegy, engem hidegen hagy. Ja, és visszavehetnél az alpári tirpák stílusodból, mert totál normálisan szóltam hozzád még az előző - nem kissé bunkó hangvételű - hozzászólásod után is. Pocskondiázás helyett vegyél elő egy etikettkönyvet, és mondjuk tanulj meg buszon viselkedni emberek között! Ha a továbbiakban is ilyen hangnemet kívánsz használni, akkor üdvözlöm kedves Édesanyukádat, és vele beszélj így! Hálás köszönetem érte!
On:
Annak, hogy végre véget ért az eső.
2013. május 03. 14:37
HIBÁTLAN LETT A MATEKDOGÁM. MATEK!! Plusz ma fel volt kötve a hajam, úgyhogy ez egy piros betűs nap.
2013. május 03. 14:51
Idézet (Beyla @ 2013.05.03. 14:17)
Ne haragudj, de, ha '96-ban születtél, akkor nem jövőre leszel 18? Tudtommal, négy éves a gimi, hogyha esetlegesen sima négy évesbe mentél, de mindegy, engem hidegen hagy. Ja, és visszavehetnél az alpári tirpák stílusodból, mert totál normálisan szóltam hozzád még az előző - nem kissé bunkó hangvételű - hozzászólásod után is. Pocskondiázás helyett vegyél elő egy etikettkönyvet, és mondjuk tanulj meg buszon viselkedni emberek között! Ha a továbbiakban is ilyen hangnemet kívánsz használni, akkor üdvözlöm kedves Édesanyukádat, és vele beszélj így! Hálás köszönetem érte!
On:
On:
Jézus Isten, te nem vagy normális. Előbb írtam, hogy még nem érettségizem, de te ezek után is próbálsz meghazudtolni. És én szerintem egy szóval sem írtam, hogy gimibe járok. Szóval most akkora baromságot írtál, hogy csak röhögök..
Egyébként meg kértem én, hogy szépen szólj hozzám? Szerintem te is voltál elég bunkó pár üzenetedben ahhoz, hogy én ne szóljak hozzád szépen. Sőt, olyanokba, amikor nem is neked írtam, de te persze nem bírod ki, hogy ne szólj bele mások dolgába. És ezek után még kikéred magadnak, hogy hogyan szólok hozzád? És csak szólok, hogy az anyukámnak a kisujja is többet ér nálad, szóval azt várhatod, hogy vele bármikor is így beszéljek!
ON: Annak, hogy a táskám alján találtam 500 forintot, és így le tudtam menni kajáért, és nem kell várnom 5-ig, míg anyukám haza ér. Jó vagyok!
2013. május 03. 17:13
Ma nemtudom minek örülök Egyszerűen jó napom volt,nem volt semmi vita vagy semmi olyan ami felidegesített volna,Tökéletes
2013. május 03. 17:17
Egyszerűen a mai napnak. Bár most nem négyesre, hanem hármasra állok föciből, de lesz az még jobb is, ráadásul annyit hülyültünk, hogy az csak na, a kémia témazárót meg átnézés nélkül is tudtam egy valószínűleg hármasra kb. Köszönöm Istenem, hogy mostanában a maihoz hasonló napokat élek meg!
2013. május 03. 18:24
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Megérkezett a könyvem! Már bele is olvastam, persze nem sokat értettem belőle, de akkor is nagyon örülök. Egy év múlva már tuti érteni fogom a felét (minimum).
(És ha működne a képfeltöltés, akkor csatolnék róla egy képet is.)
(És ha működne a képfeltöltés, akkor csatolnék róla egy képet is.)
2013. május 03. 21:37
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Íme, a legújabb "drágaszág"-om *-*
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
MadHatter
2013. május 04. 09:07
Annak, hogy április 26.-a óta végre ismét beszéltem azzal a sráccal, akibe bele vagyok zúgva, és, hogy megint tök őszintén tudtunk beszélgetni.
2013. május 04. 10:35
Ma reggel mentem anyával a központba, és vettünk egy tök szuper sötétkék körömlakkot, ami azért csodás nálam, mert nagyon ritkán festem a körmöm, nem mintha olyan nagy vágyakozást éreznék ez iránt, de most majd "vadulok" picit. Már amennyire én tudok. Emellett kaptam egy nagyon szuper lila gitáros felsőt, és egy fekete gatyát. Most igazi Fall Out Girl vagyok, vagy mi a szösz.
A napom fénypontja pedig, hogy találkozni fogok (VÉGRE!) legjobb barátnőmmel.
A napom fénypontja pedig, hogy találkozni fogok (VÉGRE!) legjobb barátnőmmel.
2013. május 04. 21:04
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Feltöltöttem egy képet Weheartit-ra és hirtelen lett 12 followerem. Most mekkora ász vagyok már
Amúgy a hosszú hétvégének örülök, meg holnap megyek ilyen kreatív boltba mindenféle csecsebecséket & antic holmikat vásárolgatni.
Amúgy a hosszú hétvégének örülök, meg holnap megyek ilyen kreatív boltba mindenféle csecsebecséket & antic holmikat vásárolgatni.
2013. május 04. 22:09
Hogy nem szakítottunk egy "jótékony" szülő miatt.
2013. május 06. 07:37
Annak, hogy tegnap kint lehettem a WTCC-n és, hogy Norbi egész jól végzett(egyszer 2. másodiknak pedig 8. lett)
2013. május 06. 10:09
Annak, hogy haverokkal megyünk ma moziba, megnézni a Vasember 3-at. Egyik barátnőm már látta, azt mondta, hogy nem olyan jó mint az első kettő, de azért még reménykedem, hogy nekem fog tetszeni. És még abban reménykedem, hogy nem kell kiküldeni senkit sem, mert múltkor a Pi életét néztük, és enyhén szólva oda nem illő megjegyzéseket tettek a fiúra és a vallására. Kettőt ki is küldtek, és a film végén hozzánk jöttek oda, hogy a "Ti haverjaitok voltak?" meg "Jó lenne ha megnevelnétek őket!" (mintha én lennék az anyjuk)
Szóval már alig várom az estét!
Szóval már alig várom az estét!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni