Ma éppen minek örülsz?
2013. július 29. 19:07
Igaz, hogy megsülök és KÍNOZ A NAP de azért örülök, hogy nyár van és egy hónapig nem kell a nyárra gondolnom...
2013. július 30. 17:17
Annak, hogy ma bemehettem anyuhoz a bölcsődébe. Most kaptak új gyerekeket, piciket, és hát egyszerűen zabálni valóak. Csak kicsit sajnálom azokat akik elmentek, mert azokkal már tökre összebarátkoztam. Főleg egy néger kisfiúval, hát ő annyira cuki volt, hogy már ott tartottam,, hogy fogom és hazaviszem. De ezek is nagyon aranyosak, még sokkal kisebbek.
2013. július 31. 12:58
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline |
Hogy végre elintéztem a hülye netes rendelést és 1-2 hét és megérkezik a Jordan sapim
1 felhasználónak tetszik:
Fancsilio
2013. július 31. 18:25
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline |
Hogy ez a 300. hozzászólásom!
2013. július 31. 19:35
Annak, hogy a PLT(Pannon Lapok Társasága) által szervezett SÉTA(Sajtó és Tanulás) tábor nagyszerűen sikerült, és remekül éreztem magam, bár kicsit rövid volt ez a három nap. De még annak is örülök, hogy végre itthon vagyok, és este kialudhatom magam. Ja, meg a nagyszerű SÉTA logós cuccoknak - póló, sapi, táska, toll - amit a szervező, Aradi Virág adott mindenkinek. Remek 3 napom volt.
2013. július 31. 22:30
Annak hogy mindig van kiút a gödörből , mindig van egy segítő kéz. Ilyenkor mondhat akárki akármit , hiszek abban hogy valaki irányítja életünket , és hallgatja meg segédkiáltásunkat !
2013. augusztus 01. 09:36
2013. augusztus 03. 11:51
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Minek örülök ma? Hát kifestettem a körmeimet! A kórházi gyakorlat miatt sajnos nem lehet festett körmöm, mert állítólagosan tilos, és mivel gyakornok vagyok, kénytelen vagyok eleget tenni az ilyen feltételeknek, bár az biztos, hogy a félhosszú körmeimet nem fogom levágni. Amúgy is mindenhez gumikesztyűt húzok, és a fene fogja tövig levágni. Ja, igen, meg ma megyek a páromhoz is, akit vagy ezer éve láttam. Jó lesz már egy kis időt együtt tölteni, mert nagyon hiányzott már a Drága!
8 felhasználónak tetszik:
TizzyHeart,
Pöttömke,
MadHatter,
minibogárka,
Fancsilio,
Bella99,
Jody,
Corby
2013. augusztus 03. 13:38
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Annak hogy Apukámnak sikerült meglepnie nem is kicsit. Reggel Apu elcipelt a városba nézelődés címszóval. Végül kitalálta, hogy menjünk be a hangszerboltba. Nem gyanakodtam, mivel gyakori vendégek vagyunk ott. De ami ott várt, hát ez hihetetlen... Tegnap érkezett a boltba egy Gibson les paul bemutató darab, és mivel Apa tudta, hogy álmaim ne továbbja az a gitár, ezért elvitt, hogy megnézhessem, és játszhassak is rajta egy kicsit. Hihetetlen élmény volt. Még most sem térek magamhoz (már csak az ára miatt sem...). A kisgyerek is előbújt belőlem, és alig akartam visszaadni
2013. augusztus 03. 13:57
Idézet (Pöttömke @ 2013.08.03. 13:38)
Annak hogy Apukámnak sikerült meglepnie nem is kicsit. Reggel Apu elcipelt a városba nézelődés címszóval. Végül kitalálta, hogy menjünk be a hangszerboltba. Nem gyanakodtam, mivel gyakori vendégek vagyunk ott. De ami ott várt, hát ez hihetetlen... Tegnap érkezett a boltba egy Gibson les paul bemutató darab, és mivel Apa tudta, hogy álmaim ne továbbja az a gitár, ezért elvitt, hogy megnézhessem, és játszhassak is rajta egy kicsit. Hihetetlen élmény volt. Még most sem térek magamhoz (már csak az ára miatt sem...). A kisgyerek is előbújt belőlem, és alig akartam visszaadni
Uram jézus!
2013. augusztus 03. 14:12
Idézet (Beyla @ 2013.08.03. 11:51)
Minek örülök ma? Hát kifestettem a körmeimet! A kórházi gyakorlat miatt sajnos nem lehet festett körmöm, mert állítólagosan tilos, és mivel gyakornok vagyok, kénytelen vagyok eleget tenni az ilyen feltételeknek, bár az biztos, hogy a félhosszú körmeimet nem fogom levágni. Amúgy is mindenhez gumikesztyűt húzok, és a fene fogja tövig levágni. Ja, igen, meg ma megyek a páromhoz is, akit vagy ezer éve láttam. Jó lesz már egy kis időt együtt tölteni, mert nagyon hiányzott már a Drága!
A gumikesztyűben nem sül meg a kezed? Emlékszem, két éve, festésnél volt rajtam (igazából az előkészületeknél), de úgy bepált az alatt a pár óra alatt, hogy megváltás volt lehúzni.
Amúgy gumikesztyűben maximum a rövid körmöt tenném kötelezővé, nem azt, hogy legyen natúr. Én ettől rettegek, és valószínűleg a gyógyszertárban sem lehet majd festegetni
ON: nem tervezek ma kimenni a melegbe, ennek örülök. Itthon pizsipartizok, lazulok, olyan jó érzés Holnap pedig megyünk strandra
2013. augusztus 03. 14:46
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline |
Most annak örülök hogy megvan az összes vörös pöttyös könyvem, mindneki visszaadta a vörös pöttyös könyvemet. Holnap meg nyaralás, pakolok, végre pihenhetek.
2013. augusztus 03. 16:24
Annak, hogy fél év után végre valahára kölcsön kaptam a Da Vinci-Kódot a töri tanáromtól (ill. a volt töri tanáromtól, mert jövőre sajnos már nem tanít...).
És akkor még rám mondják, hogy rossz a memóriám... A második félévben minden nap megkérdeztem, hogy Hoztad a könyvet?, ő meg mindig mondta, hogy majd holnapra hozza, hát abból lett augusztus 3-a. De mindegy, jobb később mint soha.
És még annak, hogy anyu ismerősei átjöttek, és hozták a spanyol kislányukat is. Hát az a gyerek tündéri, teljesen levett a lábamról. Reggel óta rajtam lóg, angyalom még a városba is velem akart jönni, mikor mondtam, hogy találkozok a haverokkal. Addig-addig kérlelt, míg belementem, hogy velem jöjjön. Szerencsére a többiek se bánták, tök jó fejek voltak vele. Már előre látom, hogy nap végére olyan leszek, mint egy hulla. De nagyon édes...
És akkor még rám mondják, hogy rossz a memóriám... A második félévben minden nap megkérdeztem, hogy Hoztad a könyvet?, ő meg mindig mondta, hogy majd holnapra hozza, hát abból lett augusztus 3-a. De mindegy, jobb később mint soha.
És még annak, hogy anyu ismerősei átjöttek, és hozták a spanyol kislányukat is. Hát az a gyerek tündéri, teljesen levett a lábamról. Reggel óta rajtam lóg, angyalom még a városba is velem akart jönni, mikor mondtam, hogy találkozok a haverokkal. Addig-addig kérlelt, míg belementem, hogy velem jöjjön. Szerencsére a többiek se bánták, tök jó fejek voltak vele. Már előre látom, hogy nap végére olyan leszek, mint egy hulla. De nagyon édes...
2013. augusztus 03. 18:03
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Csudijó volt a repülőnap. Igaz, barátnőmmel nem igazán a repülök miatt mentünk oda, hanem szimplán kikapcsolódni, de be kell vallanom tetszettek a repcsik is. Annak ellenére, hogy mérhetetlenül leégtem, és minden ötödik másodpercben locsoltam magam hogy ne süljek meg, felejthetetlen nap volt.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.