Ma éppen minek örülsz?
2013. augusztus 08. 06:27
Minek?Az előbb keltem fel,a telefonom töltődött.Oda megyek,kiveszem a töltőt a telefonomból,az ágyam felé megyek és mit látok a értesítésnél?Heffron Drive válaszolt és RT-elt is.
Komolyan,nem tudtam,hogy mit csináljak,ugráljak örömömben vagy mit?Erre elkezdtem sírni
2013. augusztus 08. 20:30
Olyan Fangirl görcsöm van amit nem lehet elképzelni. *---* Augusztus 20-án lehet láthatom a This Is Us-t. ♥♥♥
2013. augusztus 08. 20:35
|
|
Lady Carrievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.07. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 208506 offline
|
Hamarosan betöltöm a 14-et,már el sem hiszem.
2013. augusztus 09. 13:41
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hogy ma mégis minek? Vége van a gyakorlatnak, juhé!
Most így belegondolva a dolgokba, nagyon durva, hogy hány órát nyomtam le összesen: 30-at először eltöltöttem a koraszülött intenzíven, 120-at a belgyógyászaton és 50-et a traumán. Összesen 200 óra gyakorlatot töltöttem le ebben a dögmelegben betegen beteg emberek között. Azt hiszem, most megfürdök, leülök, töltök magamnak egy jéghideg kólát, s megjutalmazom magamat egy Outsourced (Számkiszervezett) epizóddal addig, amíg a párom haza nem ér a munkából. Az elkövetkezendő napokban meg úgy döntöttem, hogy semmit sem fogok csinálni. Hétvégén még lesz egy tortúra a hétfővel együtt, ugyanis vasárnap nem ehetek semmit és hétfőn végre túlesek azon a fránya tükrözésen. Ennek is nagyon örülök, mert a biopsziát követően a mintát elküldik szövetelemzésre, és végre megtudhatjuk, hogy mitől áll fent krónikusan a vastagbélgyulladás (remélhetőleg nem Crohn-betegség). Ha minden igaz, gyógyszert kapok és véglegesen meggyógyulok.
2013. augusztus 09. 15:13
Most épp perpillanat minek örülök?Nem elég,hogy tegnap "meghaltam" a Heffron Drive válaszához és még,hogy 2 Tweetemet RT-zte,de ma reggel követ Twitteren.Nem értem,ennyire szerencsés vagyok?Követ,visszaírt,RT-zte a Tweetemet... Csak nehogy az legyen,hogy ide jönnek koncertezni és találkoznék velük élőben
2013. augusztus 09. 19:51
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Ma valahogy leragadtam az RTL 1 perc és nyersz című műsoránál.Hát az egyik pillanatban már gyűltek a könnyeim.Kellemesen csalódtam,hogy igenis,még vannak tiszta szívű emberek,és létezik az igaz barátság!
A játékos az izomsorvadásban szenvedő barátjának akart segíteni,a nyereményből egy olyan autót vásárol neki,amit kifejezetten neki találtak ki,hogy könnyebben tudjon közlekedni.Mindezt csak később árulta el,a barátja és ő is sírva fakadtak,nagyon megható volt,a játékos barátja is csak akkor tudta meg,a játék közepén.Megható volt...
A játékos az izomsorvadásban szenvedő barátjának akart segíteni,a nyereményből egy olyan autót vásárol neki,amit kifejezetten neki találtak ki,hogy könnyebben tudjon közlekedni.Mindezt csak később árulta el,a barátja és ő is sírva fakadtak,nagyon megható volt,a játékos barátja is csak akkor tudta meg,a játék közepén.Megható volt...
2013. augusztus 09. 20:10
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Annak, hogy noha én megőrülök ettől a ro**dt hőségtől egy szál ruhában, a nyuszikám mégis remekül elvan a bundácskájában.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. augusztus 09. 20:29
Hogy minek örülök a legjobban? Annak hogy élek még!!
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.