Ma éppen minek örülsz?
2013. szeptember 20. 14:50
Három hét után csak sikerült fél percél tovább beszélgetni a fiúval, aki tetszik.
Persze, jött egy osztálytársunk, és ment a beszólogatás, de még ez sem tud most érdekelni.
2013. szeptember 20. 15:39
|
|
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline
|
Mai napnak. Iskolával Pákozdon voltunk az emlékműnél a Hazafiság iskolájának megnyitóján. Maga a megynyitó nem volt túl izgalamas, kinn volt pár ember aki beszédet mondott, pl. Fehérvár polgármestere, Hoffmann Rózsa (ofő mondta, hogy meg ne merjünk szólalni amikor közel vann
) stb. De elvoltunk közben és lehet, hogy benne leszünk a tvben. Többség (köztük én) csak úgy, hogy bámulja azt aki beszédet mond, 2 o.társam viszont tuti látható lesz.
Viszont a programok jók voltak (bár az apró kavicson fekvőtámasz nem) egy csomó dolgot elhülyéskedtünk, amiért persze büntetés is volt.
Tehát ez egy jó nap volt.
Viszont a programok jók voltak (bár az apró kavicson fekvőtámasz nem) egy csomó dolgot elhülyéskedtünk, amiért persze büntetés is volt.
Tehát ez egy jó nap volt.
2013. szeptember 20. 17:39
|
|
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7734 Csatolások: 463831 Azonosító: 206112 offline
|
Ma tudtam meg,hogy végre télen jön AXN-re a Merlin 5.évada szinkronosan.
Már 8 és fél hónapja várok rá,most már csak télig kell kihúznom.
Nem nagy cucc,de most ennek hihetetlenül örülök.
Már csak azért esedezem,hogy a régi szinkronok legyenek és Mordrednek (kb.ő az egyetlen új főbb szereplő) ne szúrják el a szinkront,mert ha valami nyikhaj hangot kap,én kitépem a hajam ott helyben...
Nem nagy cucc,de most ennek hihetetlenül örülök.
Már csak azért esedezem,hogy a régi szinkronok legyenek és Mordrednek (kb.ő az egyetlen új főbb szereplő) ne szúrják el a szinkront,mert ha valami nyikhaj hangot kap,én kitépem a hajam ott helyben...
2013. szeptember 21. 14:58
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (BlondieGirl @ 2013.09.21. 14:45)
Alone Together ment a Forma 1-ben, legutóbb pedig a Dance, Dance szólt Monzában. Az élet apró örömei. 
Basszus, téényleg.
On:Szent a béke Happy Hippoval, előbb összevesztünk azon, hogy nem pakolt össze. Most együtt nézünk F1-et, ami fura, mert ő valahogy nem szereti, amit nem értek, mert ezen nőtt fel.
2013. szeptember 21. 15:00
Idézet (riri17 @ 2013.09.21. 14:58)
Basszus, téényleg.
On:Szent a béke Happy Hippoval, előbb összevesztünk azon, hogy nem pakolt össze. Most együtt nézünk F1-et, ami fura, mert ő valahogy nem szereti, amit nem értek, mert ezen nőtt fel.
Majd kikupálódik.
Amúgy Happy Hippo az az öcsém, csak én így hívom, vagy leTörpizem.
Elkezdtem ordítani, mint a hülye, anya meg alszik a szomszéd szobában. De ennek még betegen is tudok.. betegesen örülni.
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2013. szeptember 21. 15:12
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
A hétvégének
2013. szeptember 21. 16:03
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (riri17 @ 2013.09.21. 14:58)
Basszus, téényleg.
Majd kikupálódik.
Amúgy Happy Hippo az az öcsém, csak én így hívom, vagy leTörpizem.
+ Ma van a szüleim 17-ik házassági évfordulója.
2013. szeptember 21. 17:43
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Annak hogy olcsón megvehettem legnagyobb kedvencem azaz Amy Winehouse utolsó albumát azaz amit a halála után kiadtak a Lioness.: Hidden Treasures-t. Nagyon boldog vagyok ez teljesen feldobta a mai napomat; már amikor megláttam és a kezembe megfogtam éreztem hogy megfogom venni.
pluszba még egy jó kinézetű - új cipőt is vettem. de egyértelmű minek örültem jobban..
pluszba még egy jó kinézetű - új cipőt is vettem. de egyértelmű minek örültem jobban..
2013. szeptember 21. 17:56
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Ma találkoztam Szabó Zsófival a Margitszigeten
Nagyon pozitív volt, aranyos, kétszer megölelt, négyszer adott puszit, két közös fotó született és kaptam tőle aláírást a képére.
2013. szeptember 21. 20:39
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Ma annak örülök,hogy tegnap felmentem Interpals-ra,"majd szétnézek" alapon,és azt figyeltem,hogy milyen európai emberek vannak online.Találtam is valakit,aki alkalmas lenne egy netes -haveri alapon- barát címre,kis hezitálás után írtam egy Dániában élő kínai srácnak,aki egyből válaszolt az üzenetemre,és ma is jókat beszélgettünk.^^ Persze a foci is szóba került,és megkérdeztem,hogy ismeri-e Dzsudzsák Balázst vagy Szalai Ádámot.Azt mondta,hogy igen,és hogy jó játékosok.
Végre valaki,aki nem rögtön perverz dumával akarja 'meghódítani' a többi embert,hanem egyszerűen normális is tud lenni.
silenc
2013. szeptember 21. 20:46
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Ha van egy jó az x-faktorba
Most is! *Csordás Ákos*
2013. szeptember 22. 14:27
Annak, hogy tegnap kint voltunk a papáméknál szüretelni. És szerencsére az idő is jó volt és nem kellett a sárban tocsognunk a szőlő tőkék között. És ami nagy meglepetés volt, hogy kint volt a dédimamám is. Pedig nem is mertem remélni, hogy 91 évesen eljön majd.
És apu is kint volt, és együtt préseltük a szőlőt. Az elején kicsit fura volt, mivel ritkát találkozunk, és nem nagyon tudtunk miről beszélgetni. De aztán kezdtem mesélni a gyakorlatról, meg filmekről beszélgettünk és kiderült, hogy rengeteg közös kedvencünk van.
Nap végén már olyan voltam, mint egy hulla. A kezemnek és a vállamnak annyi, a sok emeléstől és pakolástól. A kezemet pedig ha tízszer nem, akkor egyszer sem vágtam el. De nem bánom, mert nagyon jól éreztem magam. A mamám szokás szerint isteni ebédet főzött, ami jól is esett a sok munka után. És a dédimamám is sütött isteni finom mákos sütit.
Nap végén már olyan voltam, mint egy hulla. A kezemnek és a vállamnak annyi, a sok emeléstől és pakolástól. A kezemet pedig ha tízszer nem, akkor egyszer sem vágtam el. De nem bánom, mert nagyon jól éreztem magam. A mamám szokás szerint isteni ebédet főzött, ami jól is esett a sok munka után. És a dédimamám is sütött isteni finom mákos sütit.
2013. szeptember 23. 13:00
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Annak, hogy ma érkezett meg a BTS albuma.
Annyira örülök, teljesen feldobta a napomat.
Shawool Lilla
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.