Ma éppen minek örülsz?
2013. július 29. 19:07
Igaz, hogy megsülök és KÍNOZ A NAP de azért örülök, hogy nyár van és egy hónapig nem kell a nyárra gondolnom...
2013. július 30. 17:17
Annak, hogy ma bemehettem anyuhoz a bölcsődébe. Most kaptak új gyerekeket, piciket, és hát egyszerűen zabálni valóak. Csak kicsit sajnálom azokat akik elmentek, mert azokkal már tökre összebarátkoztam.
Főleg egy néger kisfiúval, hát ő annyira cuki volt, hogy már ott tartottam,, hogy fogom és hazaviszem.
De ezek is nagyon aranyosak, még sokkal kisebbek.
2013. július 31. 12:58
|
|
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline
|
Hogy végre elintéztem a hülye netes rendelést és 1-2 hét és megérkezik a Jordan sapim
1 felhasználónak tetszik:
Fancsilio
2013. július 31. 18:25
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
Hogy ez a 300. hozzászólásom!
2013. július 31. 19:35
Annak, hogy a PLT(Pannon Lapok Társasága) által szervezett SÉTA(Sajtó és Tanulás) tábor nagyszerűen sikerült, és remekül éreztem magam, bár kicsit rövid volt ez a három nap. De még annak is örülök, hogy végre itthon vagyok, és este kialudhatom magam.
Ja, meg a nagyszerű SÉTA logós cuccoknak - póló, sapi, táska, toll - amit a szervező, Aradi Virág adott mindenkinek.
Remek 3 napom volt.
2013. július 31. 22:30
Annak hogy mindig van kiút a gödörből , mindig van egy segítő kéz.
Ilyenkor mondhat akárki akármit , hiszek abban hogy valaki irányítja életünket , és hallgatja meg segédkiáltásunkat !
2013. augusztus 01. 09:36
2013. augusztus 03. 11:51
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Minek örülök ma? Hát kifestettem a körmeimet!
A kórházi gyakorlat miatt sajnos nem lehet festett körmöm, mert állítólagosan tilos, és mivel gyakornok vagyok, kénytelen vagyok eleget tenni az ilyen feltételeknek, bár az biztos, hogy a félhosszú körmeimet nem fogom levágni. Amúgy is mindenhez gumikesztyűt húzok, és a fene fogja tövig levágni. Ja, igen, meg ma megyek a páromhoz is, akit vagy ezer éve láttam. Jó lesz már egy kis időt együtt tölteni, mert nagyon hiányzott már a Drága!
8 felhasználónak tetszik:
TizzyHeart,
Pöttömke,
MadHatter,
minibogárka,
Fancsilio,
Bella99,
Jody,
Corby
2013. augusztus 03. 13:38
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Annak hogy Apukámnak sikerült meglepnie nem is kicsit. Reggel Apu elcipelt a városba nézelődés címszóval. Végül kitalálta, hogy menjünk be a hangszerboltba. Nem gyanakodtam, mivel gyakori vendégek vagyunk ott.
De ami ott várt, hát ez hihetetlen... Tegnap érkezett a boltba egy Gibson les paul bemutató darab, és mivel Apa tudta, hogy álmaim ne továbbja az a gitár, ezért elvitt, hogy megnézhessem, és játszhassak is rajta egy kicsit.
Hihetetlen élmény volt. Még most sem térek magamhoz (már csak az ára miatt sem...). A kisgyerek is előbújt belőlem, és alig akartam visszaadni
2013. augusztus 03. 13:57
Idézet (Pöttömke @ 2013.08.03. 13:38)
Annak hogy Apukámnak sikerült meglepnie nem is kicsit. Reggel Apu elcipelt a városba nézelődés címszóval. Végül kitalálta, hogy menjünk be a hangszerboltba. Nem gyanakodtam, mivel gyakori vendégek vagyunk ott.
De ami ott várt, hát ez hihetetlen... Tegnap érkezett a boltba egy Gibson les paul bemutató darab, és mivel Apa tudta, hogy álmaim ne továbbja az a gitár, ezért elvitt, hogy megnézhessem, és játszhassak is rajta egy kicsit.
Hihetetlen élmény volt. Még most sem térek magamhoz (már csak az ára miatt sem...). A kisgyerek is előbújt belőlem, és alig akartam visszaadni

Uram jézus!
2013. augusztus 03. 13:58
A szülinapomnak!
2013. augusztus 03. 14:12
Idézet (Beyla @ 2013.08.03. 11:51)
Minek örülök ma? Hát kifestettem a körmeimet!
A kórházi gyakorlat miatt sajnos nem lehet festett körmöm, mert állítólagosan tilos, és mivel gyakornok vagyok, kénytelen vagyok eleget tenni az ilyen feltételeknek, bár az biztos, hogy a félhosszú körmeimet nem fogom levágni. Amúgy is mindenhez gumikesztyűt húzok, és a fene fogja tövig levágni. Ja, igen, meg ma megyek a páromhoz is, akit vagy ezer éve láttam. Jó lesz már egy kis időt együtt tölteni, mert nagyon hiányzott már a Drága! 
A gumikesztyűben nem sül meg a kezed? Emlékszem, két éve, festésnél volt rajtam (igazából az előkészületeknél), de úgy bepált az alatt a pár óra alatt, hogy megváltás volt lehúzni.
Amúgy gumikesztyűben maximum a rövid körmöt tenném kötelezővé, nem azt, hogy legyen natúr. Én ettől rettegek, és valószínűleg a gyógyszertárban sem lehet majd festegetni
ON: nem tervezek ma kimenni a melegbe, ennek örülök. Itthon pizsipartizok, lazulok, olyan jó érzés
2013. augusztus 03. 14:46
|
|
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline
|
Most annak örülök hogy megvan az összes vörös pöttyös könyvem, mindneki visszaadta a vörös pöttyös könyvemet.
Holnap meg nyaralás, pakolok, végre pihenhetek.
2013. augusztus 03. 16:24
Annak, hogy fél év után végre valahára kölcsön kaptam a Da Vinci-Kódot a töri tanáromtól
(ill. a volt töri tanáromtól, mert jövőre sajnos már nem tanít...).
És akkor még rám mondják, hogy rossz a memóriám... A második félévben minden nap megkérdeztem, hogy Hoztad a könyvet?, ő meg mindig mondta, hogy majd holnapra hozza, hát abból lett augusztus 3-a.
De mindegy, jobb később mint soha.
És még annak, hogy anyu ismerősei átjöttek, és hozták a spanyol kislányukat is. Hát az a gyerek tündéri, teljesen levett a lábamról. Reggel óta rajtam lóg, angyalom még a városba is velem akart jönni, mikor mondtam, hogy találkozok a haverokkal. Addig-addig kérlelt, míg belementem, hogy velem jöjjön. Szerencsére a többiek se bánták, tök jó fejek voltak vele.
Már előre látom, hogy nap végére olyan leszek, mint egy hulla.
De nagyon édes...
És akkor még rám mondják, hogy rossz a memóriám... A második félévben minden nap megkérdeztem, hogy Hoztad a könyvet?, ő meg mindig mondta, hogy majd holnapra hozza, hát abból lett augusztus 3-a.
És még annak, hogy anyu ismerősei átjöttek, és hozták a spanyol kislányukat is. Hát az a gyerek tündéri, teljesen levett a lábamról. Reggel óta rajtam lóg, angyalom még a városba is velem akart jönni, mikor mondtam, hogy találkozok a haverokkal. Addig-addig kérlelt, míg belementem, hogy velem jöjjön. Szerencsére a többiek se bánták, tök jó fejek voltak vele.
2013. augusztus 03. 18:03
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Csudijó volt a repülőnap.
Igaz, barátnőmmel nem igazán a repülök miatt mentünk oda, hanem szimplán kikapcsolódni, de be kell vallanom tetszettek a repcsik is.
Annak ellenére, hogy mérhetetlenül leégtem, és minden ötödik másodpercben locsoltam magam hogy ne süljek meg, felejthetetlen nap volt.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.